یه اینترنت سکوریتی سبک تر از یک آنتی ویروس + فایروال نیست ؟؟
سیستمم زیاد پایین نیست ولی بازم میخوام منابع زیادی به آنتی ویروس تخصیص داده نشه !
یه اینترنت سکوریتی سبک تر از یک آنتی ویروس + فایروال نیست ؟؟
سیستمم زیاد پایین نیست ولی بازم میخوام منابع زیادی به آنتی ویروس تخصیص داده نشه !
من که گفتم همون نورتون رو نگه دارین چون هم قدرت زیادی داره هم از منابع سیستم خیلی کم استفاده میکنهنقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
به این یک سر بزنید؟؟!!!!
واقعی است یا نه؟؟!!!
خوب معلومه دیگه همه شرکتها واسه خودشون از این چیزها زیاد دارننقل قول:
درود دوستان.
میدونم مقایسه آنتی ویروس ها زیاد انجام شده،اما خودم با توجه به علاقه این سوال برام پیش اومده.
کدوم آنتی ویروس از این 4تایی که میگم بهتره؟
لطفا 2 جور جواب بدین،یکی بدون در نظر گرفتن سبک و سنگین بودنشون واسه سیستم،
یکی هم اینکه کودمشون رو سیستم های ضعیف بهتر و سبک تره؟
خواهشن با جزئیات بگین،مثلا شندیم بعضیا سرعت نت رو کم میکنن و ...
لطفا اینم بگین که اگه مثلا نظرتون آویراست کدوم نسخش،فریش،پولیش...
.سپاس از شما.
1.Avira
2.Avast
3.Norton
4.Comodo
سلام دوستان
من چندساله از Symantec Endpoint Protection استفاده میکنم
میخوام بدونم رتبه و جایگاهش در مقایسه با بقیه آنتی ویروس ها چیه ؟
ممنون
از نظر قدرت آنتی ویروس :نقل قول:
1 - نورتون
2 - آواست و آویرا
3 - کومودو
از نطر سبک بودن و بهتر کار کردن روی سیستم های ضعیف :
1- نورتون و آواست
2 - کومودو
3 - آویرا
نورتون :
نورتون 3 نسخه برای کاربران خانگی داره :
1 - 2013 Norton anti virus این نسخه فقط دارای آنتی ویروس هست
2 - 2013 Norton Internet Security این نسخه آنتی ویروس به همراه فایروال هست
3 -Norton 360 این نسخه هم کاملترین محصول نورتون هست که علاوه بر امکانات بالا دارای ابزارهای بهینه سازی برای ویندوز هست.
پیشنهاد من به شما استفاده از نورتون 360 هست چون هم کاملترین هست و هم اینکه با ابزارهایی که داره می تونه سرعت ویندوز رو کمی افزایش بده.
شما می تونین از لینک زیر نورتون 360 رو دانلود کنین این نسخه برای 3 ماه سریال قانونی داره بعد از 3 ماه میتونین از همینجا سریال هاش رو دریافت کنین :
آواست :
آواست مشکل آپدیت داره تو ایران و نصبش توصیه نمیشه.
سلام!
تو بین این سه تا غول کدومشون از لحاظ شناخت, هوش و ... بهتر است؟؟!!!
Kaspersky
norton
BitDefender
درود بر شمانقل قول:
از این صفحه بازدید کنین :
طبق این تست:
آنتی ویروس های
Emsisoft Anti-Malware
Bitdefender
Avast
بهترین نتایج رو داشتند
پس این طوری بین این سه تا شد:نقل قول:
Bitdefender
Kaspersky
norton
سپاس دوست عزیز.
نورتون 360 واسه سیستم ضعیف سنگین نیست؟
اگه با اواست مقایسه کنی کدوم سبکتره؟
اواست بخوام نصب کنم کدومو استفاده کنم؟نسخه فری یا اینترنت سکوریتی؟
کدوم رو پیشنهاد میدین ؟
فرق زیادی دارن از نظر قدرت و سبک سنگینی؟
سلامنقل قول:
AVAST سبک تر هست و ضمنا نسخه رایگانش براتون بهتر هست چون مدام نیاز به سریال ندارید و از لحاظ قدرت هم خوبه و مشکلی سیستم شما پیدا نخواهد کرد ضمنا می تونید فایروال رایگان هم کنارش داشته باشید
کمودو
امسی سافت
...
موفق باشید
AVAST ایران رو تحریم کرده یه خورده آپدیت کردنش حال گیرهنقل قول:
AVAST سبک تر هست و ضمنا نسخه رایگانش براتون بهتر هست چون مدام نیاز به سریال ندارید و از لحاظ قدرت هم خوبه و مشکلی سیستم شما پیدا نخواهد کرد ضمنا می تونید فایروال رایگان هم کنارش داشته باشید
نورتون 360 از نظر سبک بودن فرق چندانی واقعآ با آواست نداره و نورتون بی دردسر تر هست، اما خب باز آواست کمی سبک تر هستنقل قول:
اگه مشکلی با تحریم آواست ندارین به نظرم نسخه اینترنت سکیوریتی رو نصب کنین چون کامل هست و فایروال داره و امنیت شما بسیار بیشتر از حالتی هست که فقط از آنتی ویروس استفاده کنین از نظر سرعت هم زیاد فرقی نداره بین نسخه آنتی ویروس رایگانش و نسخه اینترنت سکیوریتی ،سریالش رو هم بچه ها تو فرومش قرار میدن و مشکلی نخواهید داشت.
سلام!
یک سوال:
آیا نورتون بهتر است از لحاظ هرچی یا symantec [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ؟!!!؟؟؟؟؟؟
سلام
یه سوال الان بهترین انتی ویروسه چیه
الان رو سیستم nod 32 v4 دارم ولی میخوام یه انتی ویروس دیگه نصب کنم الان نمیدونم جدیدا کدوما بهتر شدن
ممنون میشم یه راهنمایی کنید
به نظر من bitdefender است چون تو بیشتر تست ها همیشه اول یا دوم بوده است؟!!!!نقل قول:
آنتی ویروس های دیگری مثل {kaspersky},{norton},{avast} و {Emsisoft}هم هستند!!
هر کدومشون را نصب کنید امنیت شما را به بالاترین سطح میبرند !!!!!!
من که واقعا از کسپر راضی هستم.دو سال است از شر ویروس راحتم و در ضمن کلیدهای فعالسازی آن هم همیشه به راحتی در دسترس است. فقط یکبار 2000 تومان واسه 60 روز فعال بودنش تو این دو سال پول دادم.همیشه هم توی انواع سایتهای اینترنتی هستم و تمام دوستان در محل کار و اقوام در خانه فلششون رو به سیستمم یا لپتاپم میزنند وتا به حال خدا را شکر حتی یک ویروس هم به سیستمم راه پیدا نکرده.
سلام!
الآن بزرگ ترین شرکت امنیتی, از نظر داشتن کاربر و کارشناس و غیره, کدام است!؟؟؟؟
نقل قول:
بزرگترین از لحاظ متخصص و کارشناس و ... سیمانتک هست
ولی از لحاظ تعداد کاربر هیچ منبع موثقی وجود ندارد و اکثر شرکت ها آمار واقعی ارائه نمیکنند و در آمارشون تناقضات وحشتناکی وجود دارد که نشان دروغ هست
البته سیمانتک دارای برنامه های دیگر هم هست و شرکت های زیادی را تا به امروز خریداری کرده است و توانایی بالایی در این شرکت وجود دارد
موفق باشید
سلام دوستان . این شرکتهای انتی ویروس میتونند آپدیتهای همدیگر رو بدزدند برای انتی ویروس خودشون استفاده کنند ؟ مثال : یک انتی ویروس کوچیک بیاد آپدیتهای کاسپر رو روزانه دانلود کنه و لیست ویروسهای جدید رو ازش استخراج کنه بزنه رو انتی ویروس خودش و با اپدیت بفرسته برای کاربرانش . یعنی کار کردنِ خر و خوردنِ یابو :20:
آپدیت ها فایل های ساده و قابل درک نیستن و الگورتیم خاص خودشون رو دارند که فقط Engine خودشون میتونه از اونا استفاده کنه .نقل قول:
سلامنقل قول:
این کار تقریبا غیر ممکن و غیر قانونیه.
سال 2009 شرکت IOBit دیتابیس Malwarebytes رو دزدید و در محصولات خودش استفاده کرد!
احتمالا با مهندسی معکوس تونستن این کارو انجام بدن.
تو کشور خودمون هم در بخش امنیت فضای سایبری، دیتابیس آنتی ویروس های مختلف آنالیز میشه.
البته این کار جنبه تحقیقاتی داره و هدفش سوء استفاده و سرقت Signature ها نیست.
سلام!
اگر شرکتی مثل سیمانتک که کارشناسان و محققانش از بقیه شرکت های بیش تر است پس چرا یک محصولی اراعه نمی کنه تا همیشه تو تست ها اول باشد یا یک جور دیگر :{برای چی محصولاتش رتبه های اول و دوم را ندارد}.
مشکل سیمانتک اینه که هدفش شرکت ها شبکه و بیزینس است و نه مردم و یوزر های عادی و فراموش نکن بهترین برنامه نویس ها چینی های داخل روسیه و خود روس ها هستند و تا 1000 سال دیگه هم همینطوریه.
چرا پس خود چینی ها یک آنتی ویروس خوب و معروف ندارند؟!؟؟؟!!!نقل قول:
خوب محصولی که خود سیمانتک برای شرکت ها شبکه و بیزینس اراعه کرده است,چیست؟!!{اگه اون محصول{symantec[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]؟}را نصب کنیدم دیگه میشود آخرین قدرت سیمانتک را احساس کرد؟؟؟؟؟؟؟؟!
ا
نه عزیزم.نمی تونی حس کنی .چرا چینی ها آنتی ویروس خوب ندارند؟؟؟ علتش اینه که با هم هماهنگ نیستن یعنی این از اون می دزده اون از این و در نهایت دولت سود اصلی رو از مالیاتش می بره و نمی شه توی چین یه شرکت منسجم درست حسابی و استیبل تاسیس کرد.برای همین کار درستاشونو رو هوا می برن خارجی ها می تونی کارمندای تاپ سیمانتک و گوگل و اپل رو چک کنی.نقل قول:
آیا می شه با فلان برنامه سیمانتک نهایت قدرت را حس کرد؟؟؟؟ نه.چون اولا اون برای کارهای بزرگه و ماهی حدود 40000 دلار هزینه داره و بعد برای اجرا علاوه بر تجهیزات خاص نیاز به cpu های ورک استیشن و زئون داری و در ضمن اگه دوست داری پول خرج کنی تو این وضع دلار برو بیت دیفندر اینترنت سکوریتی 2013 رو اصلشو بخر آخرین قدرت امنیت برای سیستم های خانگی و بیزینس های کوچکه.
هر سوالی داشتی بگو خوشحال می شم کمکت کنم
محصول شرکت سیمانتک از لحاظ تست ها ضعیف هست و نه از دید خودشون دوست عزیزنقل قول:
بسیاری از کاربران دنیا علاقه ای به نتایج تست ها ندارد و وقتی می بینند با محصول سیمانتک چند سالی هست مشکلی ندارند دلیلی برای مهاجرت نمیبینند
محصول خوب کاربر خودش را برای همیشه در 70 % مواقع میتونه نگه داره
اتفاقا یوزر های عادی بسیار مهم هستند برای این شرکت و اگر اشتباه نکنم قدرتمند ترین شبکه کاربری دنیا را بعد از ترند داره البته آمار دقیق نیستنقل قول:
تازه فکر کنم بالای 300 میلیون فایل در شبکه سیمانتک بررسی شده که این بخاطر کاربران خانگی هست نه اداری که کلا یه نرم افزار روی سیستم خودشون دارند
در کل به هر دو اهمیت میده ولی درآمد بالاش بخاطر سازمانی هست ضمنا توی آمریکا و اروپا مشتریان بالایی داره و رسیدگی به اونها براش کافی هست و ضرورتی برای گسترش شاید تا با امروز ندیده است شاید
بله میشه امنیت 100 درصد را با محصول این شرکت داشتنقل قول:
ولی آخرش امپراطوری IT دنیا آمریکاست بدون هیچ گونه شک و شبهه ای و برای همیشه خواهد بود چون برای اون هست و فرزند اون هاست
یادم چندی پیش استاد دانشگاه آمریکایی گفته بود : دنیا هر چقدر دوس دارد پیشرفت کند آخرش ما مبدا و متولد کننده هستیم
نقل قول:
حرفاتون کاملا درسته و تایید میشه و آمریکا امپراطور IT می مونه ولی بهترین برنامه نویس ها روس ها و چینی ها هستند فقط شعور با هم کار کردن و بیزینس رو ندارن مثلا به جای این که با هم همکاری کنن تا یه گوگل جدید درست کنن که کار سختی هم نیست فقط دهن همدیگر رو سرویس می کنن و به هم خیانت می کنن و شرکت از هم می پاشه و مطمینا گوگل بعدی هم از چین و روسیه نیست.
ولی یادت باشه سیمانتک و مکافی فقط رو شرکت ها و بیزینس ها مانور می دن و یوزر های عادی کار اصلیشون نیست تا همین چند ماه پیش یه شرکتی 35000 دلار در ماه برای همین کار به مکافی می داد.
سلام!
من به سیستمم شاید یک فلش در ماه نخوره اما فقط روزی 2 تا 3 ساعت به اینترنت وصل میشوم!
فایروال ویندوز را هم نمیخواهم!
الآن eset اسمارت سکیوریتی نصب هست!
خوبه یا نه!!
باتوجه با تست های بسیار خوبی که نود32 داده است باید چه اینترنت سکیوریتی را نصب کنم!!؟؟؟
سلامنقل قول:
بهرحال هیچ گاه کاری نکنید که نوش دارو بعد از مرگ سهراب بشه جواب شما دوست عزیز
اگر واقعا برای امنیت اطلاعات خود ارزش قائل هستید اقدام به خرید یه آنتی ویروس خوب بکنید
Symantec
Bitdefender
Kaspersky
Emsisoft
سیستم خود را بطور کامل و اساسی پاکسازی کنید و سپس یک آنتی ویروس اصلی و با آپدیت مرتب نصب کنید و خیال خودتون را برای همیشه آسوده کنید
موفق باشید
عزیز دل بدترین ویروس کشی که بشر آفریده رو نصب کردی از لحاظ ریجیستری مشکل داره.برو کسپر یا بیت دیفیندر بنصب.spy bot در کنارش.در ضمن تو این تاپیک اساتیدی مثل بتمن هستند بیشتر به توصیه های قبلی اون ها توجه کن .واقعا کار Batman درستهنقل قول:
خیلی ممنون از راهنماییتون!نقل قول:
راستش رفتم یک دید داخل کامپیوتر انداختم دیدم هیچ اطلاعتی ندارم!
اگه یک هکر یا جاسوس افزار بخواهد از اطلاعت دزدی کند جز بازی و آنتی ویروس چیزی گیرش نمی آید!
برای این چهار تا که گفتید{Symantec
Bitdefender
Kaspersky
Emsisoft}
من برای آنتی ویروس پولی نمیدهم البته اگر بخواهیم دقیق نگاه کنیم میبینیم که همین قدر آنتی ویروس را دانلود و آپدیتش میکنیم پولی هست, ولی نه دیگه آنقدر که روش فکر کنی, بعدشم وقتی چنین انجمن زحمت کشی است که میتوانیم با استفاده از آن سریال را بدیم به آنتی ویروس و فعالش کنیم{واقعا جای تشکر زیادی دارند} چرا بروم و پول بدهم{با توجه به کامپیوتر پر اطلاعاتی که من دارم!!!}:n13::n01:!!!!!!!!!!!
به نظر من از نظر سبکی و قدرت و راحتی به ترتیب :نقل قول:
1-emsisoft
2-symantec
3-kaspersky
4-bitdefender
خسته نباشید.
چند وقتی است که قصد خرید آنتی ویروس دارم. چه آنتی ویروسی را با اولویت کم نکردن سرعت اینترنت و همچنین قدرت شناسایی بالا پیشنهاد می کنید. همچنین برای آنتی ویروس پیشنهادی، سایتی مطمئن برای خرید هم معرفی کنید.
بچه ها شرمنده وسط بحثتون میپرم میخوام انتی ویروس ایرانی ایمن نسخه قفوس رو بخرم ایا قدرت شناسی این انتی ویروس خوب کسانی که اطلاع دارند از این انتی ویروس لطفا بگن که قدرت شناسی این انتی ویروس خوب با تشکر :n16:
سلام:نقل قول:
دشمنت شرمنده...
عزیز اولا که میتونی ایمن یا هر انتی ویروس دیگه رو یکماه رایگان تست کنی.پس چرا الان میخوای پول بدی؟وقتی میتونی 13 ماه استفاده قانونی داشته باشی چرا 12 ماه؟؟؟؟
بعدشم این انتی ویروس داره از دیتابیس و موتور بیت دیفندر استفاده میکنه که یکی از قویترینها در دنیاست....
اول یکماه هر نرم افزاری رو که دوست داری تست کن که تمام امکاناتش قانونی و فعاله اگه راضی بودی خودش پیغام میده که بخر....:n26:
سلام!نقل قول:
من نورتون 360 را به شما پیشنهاد میکنم. هم قدرتمند و هم سرعت را کم نمی کند!
و سایت پیشنهادی:
{ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] }
با چه دلیلی اشاره دارید که محصول شرکت eset بدترین هست و از لحاظ رجیستری مشکل داره ؟؟؟نقل قول:
چون بحث خرید هست شما بهتر هست گزینه های زیر را هم تست کنید چون شرایط قیمت و لایسنس بهتری دارند و جز سبک ها هستندنقل قول:
Bitdefender
Emsisoft
ممنون از جوابتوننقل قول:
bitdefender رو سه روزه برای بررسی روی سیستمم نصب کردم و تنها مشکلش ناسازگاری با idm است، به خاطر همین زیاد نظرم رو جلب نکرد. حالا با توصیه شما emsisoft رو نصب می کنم.
آیا emsisoft نماینده رسمی داره و اگر داره می توان به صورت آنلاین خرید کرد یا نه؟