سلامنقل قول:
به نظر من یا اینکه طرف قصدی نداره و مزاح میکنه که میشه در کنارش فقط خندید و رد شد
و یا اینکه منظوری داره و کارش همینه، که در این صورت میشه سکوت کرد و به همراه نگاه سنگینی
میشه بهش فهموند که اصلا حرف جالبی نبود.
Printable View
سلامنقل قول:
به نظر من یا اینکه طرف قصدی نداره و مزاح میکنه که میشه در کنارش فقط خندید و رد شد
و یا اینکه منظوری داره و کارش همینه، که در این صورت میشه سکوت کرد و به همراه نگاه سنگینی
میشه بهش فهموند که اصلا حرف جالبی نبود.
ممنوننقل قول:
توی جمع های خودمونی یا جمع های کلی
بعضی موقع ها تیکه هایی بدون منظور ولی داغون به آدم میندازن
یعنی طرف منظوری نداشته ولی حرفش خیلی زشت بوده
با این جور اتفاق ها چجوری بر خورد کنم؟؟
همونطور که دوست عزیزم گفتش فکر کنم سکوت بهترین جواب باشه ، وقتی لبخند بزنید یعنی حرفشو تایید کردید .نقل قول:
برای کسانی که تیکه بدی مینازند از عمد و همه جمع میخندن و مسخرت میکنن برام پیش اومده اونم چند بار من نمیخندم و سکوت میکنم و چهره عصبانی به خودم میگریم بعدش میبینم دیگه همه سکوت میکنن و به ابهت من پی میبرند .:n02:
نقل قول:
شمـا بهشون با اندکی لبخنـد بگین عزیـزم قبـل از اینـکه حرف بزنـی خـوب فکـر کـن ..
نقل قول:
اگه تیکه ای که میندازه غیر قابل تحمل و خیلی زشته یه لبخند خیلی آروم بزن طوری که خود طرف مقابل بفهمه چه حرفی زده.
اگه تیکه اون قابل تحمله به نظر من اگه جمع خودمونیه برای گرم تر شدن جمع باید جوابشو بدی اگه هم جمع رسمیه باید فقط بخندی و سکوت کنی ...
من میخوام با یکی از هم کلاسیام (پسر) گرم بشم به نظرتون چیکار کنم؟
هر دفعه که میبینیش مثلا بگو چه خبر؟ یا در مورد درس ازش بپرس یا بهش جک بگو یا سر صحبت جدیدی رو باز کن شوخی کردن خیلی جمع رو گرم میکنه در ضمن همیشه تو سلام کردن بهش تو پیشقدم باش :n11:نقل قول:
این کارایی که گفتین رو انجام دادم اما به من گفت ازت بیزارم :n03:نقل قول:
باهاش مشکلی داری؟ دعواتون شده؟ اگه دعواتون شده از دلش دربیار ...نقل قول:
اگه هم همونجور الکی گفت بیذارم بگو من بیشتر ... :n02:
نه مشکلی ندارم ، اون با من مشکل داره ، آره فکر کنم بهش گفتم داداش تو توی قلبمی آی لاو یو! :دی بعدش یک روز فحش داد ، منم بهش فحش دادمنقل قول:
الکی نگفت زنگ زد با خشم به من گفت تا گم بشم!!! گفت من تورو نمیشناسم!
سلام دوست عزیز اگر به دوستی با این شخص احتیاج(منظورم اینه که کارتون در گرو ایشون نیست و این قبیل مسائل...)ندارید اصلا بنظرم سرمایه گذاری برای دوستی با ایشون مناسب نیست! کسی که برای شخصیت شما ارزش قائل نیست نمیتونه لایق دوستی با شما باشه! من بجای شما بودم اصلا نمیدیدمش( به حساب نمی آوردمش!)نقل قول:
میدونی طرف جو گیر شده اینطوری رفتار میکنه بنظر من اینجور آدما رو باید شست گذاشت کنار:n24:نقل قول:
کارم که اصلا در گروش نیست! تو کلاسم وقتی سلام میدم اصلا صورتمم نگاه نمیکنه! قبلا با اس ام اس شوخی کردم بهش گفتم شوخی کردم داداش جدی نگیر (همون آی لاو یو اینجور چیزا بهش گفتم) (بعدش چون فکر کردم بهش برخورده بهش گفتم شوخی کردم) (حالا خداشاهده +100 بار معذرت خواهی کردم) فقط فحش میده میگه گم شو من شخصی بنام (اسم من) مهران نمیشناسم ، ارزش که اصلا قائل نیست!نقل قول:
همه دوستام وقتی بهشون سلام میدم حال و احوال پرسی میکنن میگن میخندیم اما ایشون کلا منو ببینه عوض میشه! منم تو فکر همینم بهتره فراموشش کنم والا من که خداشاهده منظوری نداشتم فقط خواستم باهاش گرم و صمیمی بشم نمیدونم چه کاری کردم که از دستم دلخور شده ...
نقل قول:
به نظرتون کار درستیه از این به بعد اصلا بهش سلام ندم و بر این فرض که تا حالا ندیدمش و بطوریکه نمیشناسمش! الان شش ماه گذشته که همکلاسیم یکبارم نیومده سراغم با اینکه من بعضی مواقع وقتی میخواستم برم پیشش و سر صحبت رو باز کنم مستقیما میگه ولم کن دیگه گم شو ازت بیزارم!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :n28::n04::n03:
نقل قول:
مطمعنی داداش که ایشون یعنی طرف پسره؟ :n02:
برهترین نوع تبریک گویی برای سال نو وقتب آشنایان رو میبینیم چیه؟
پ ن پ دختره :n10:نقل قول:
پسره بابا!!!!!!!!!
===
سال نو مبارک
وختی نمیریم دیدن یه بزرگتر تو عید بعد اون طرفو میبینیم گلایه میکنه که چرا نیومدی چی بگیم
یه جمله قابل قبول بگین لطفا :n16:
سلام بچه ها
دو تا سوال حیاتی دارک که دمه عید زیاد به کار میاد
یکی اینکه وقتی طرف میگه چرا خونه ما نمیای و شما به هر دلیلی نمیرین اونجا چی باید بگین؟ (قسمت نشد زیاد جالب نیست :31: )
و دومی اینکه یکی که شمارشو دارین بهتون زنگ میزنه و خیلی تابلوعه که اول بگین "بله؟" چون شمارشو دارین دیگه. پس با چی تلفن رو روع کنیم؟ سلام خوبه؟ :31:
مرسی
نقل قول:نقل قول:نقل قول:ما منت جی افامونم اینقدر نمیکشیم:n21:نقل قول:
اینقدر ذلیل نباش پسر. یک کم ابهت داشته باش:n29:
پ ن : چند سال پیش هم میگفتی یه دوس پسر داری براش شارژ میگیری !! اینم همونه یا نه ؟ :n08:
پ ن 2 : این کارا رو تو دبیرستان میکنی بعد بری دانشگاه با جنس مونث برات پیش بیاد و طرف کاتت کنه که خودتو شهید میکنی پس حتما اون موقع ؟!:n29:
پ ن3 : چون میدونم از بچه های کم سن و سال اینجایی این حرفا رو بهت میزنم...منت هیچ احدی رو تو این دنیا نباس بکشی اینو یاد بگیر... جواب خدافظ فقط یک کلمه ست...به سلامت...
نقل قول:
خب گفتم که من آدم احساساتی هستم ...
:دی نه اون نیست :دی
نه بابا دوستامن باهاشون شوخی میکنم دیگه :دی
اوکی گرفتم داداش دمت بوق تریلی :دی ، در مورد پ.خ هم نه من اونجور آدمی نیستم!! وا؟!؟!؟!
سلام دوست عزیز.نقل قول:
در رابطه با سوال اول باید بگم که عبارت " باور کنید سرمون شلوغ بود والا دوست داشتیم خدمت برسیم" کاملا مناسب میباشد.
و سوال دوم اینکه در جواب دادن به تلفن چه غریبه و چه آشنا عبارتی که برای جواب دادن باید بکار بره " بله" میباشد و فکر نکنم مشکلی داشته باشه. برای صحبت کردن با یک آشنا باید بعد از گفتن بله با صمیمیت و احترام با اون صحبت کنیم و اصلا جالب نیست که وقتی تلفن رو برداشتیم همون اول بگیم " سلام" .
نقل قول:میتونیم بگیم:نقل قول:
کم سعادت بودیم نشد خدمت برسیم
یا
کم سعادت بودیم ایشالله بعدا خدمت میرسیم
شروع تلفن:
بــــــَــه سلااااام :دی
یا
با یک بفرمایید شیرین به استقبالش برید ،اینجوری : بفرمایـیـــــــد؟:n06:
دوستان درس خوبی به من دادین ، فکر کنم با بعضیا نباید بیش از حد شوخی کنم :دی ، مرسی از همگی:n16:
دوستان یکی چند جلسه کلاس توجیهی نحوه بوسیدن(3 یا 4 بار؟!) و احوال پرسی این روزا رو بزاره!؟:n02:(شوخی می کنم بارها این بحث شده)
سوال
دوستان چند تا جواب قانع کننده به مهمونا در مورد اینکه چرا ازدواج نکردی و داری پیر می شی و...؟!(فضول زیادن دیگه :n23:)
خارجی ها چی میگن موقع برداشتن گوشینقل قول:
میگن Yes؟؟؟!!
یا نه میگن Hello
حالا چه غریبه چه آشنا
▶▶▶▶ارسال از موبایل، ابزاری اعتیاد آور◀◀◀◀
1- قبلا بحث بود 2بار رو بوسی کنیم یا 3بار! الان شده 3/4 بار :دينقل قول:
2- چند صفحه پیش یکی پرسید و پاسخشو دادن [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
بله البته چون اگه غریبه باشه این بله نقش شما؟ رو داره و اگه آشنا باشه این بله یه حالت پرسشی که میخواد بپرسه کارتون چیه که مودبانه اون میشه « بفرمایید »نقل قول:
فرمایش شما متین ولی الو ما از کجا اومده؟نقل قول:
از یه بزرگی یاد گرفتم که هر موقع کسی بهش زنگ میزد میگفت :
سلام بفرمایید
هرروزتان نوروز نوروزتان پیروز
▶▶▶▶ارسال از موبایل، ابزاری اعتیاد آور◀◀◀◀
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
ببخشید بخاطر اف تاپیک
خیلی ها در خارج خصوصا کشور های اروپایی از الو استفاده میکنند
اطلاعات بیشتر در [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام
در مورد رو بوسی:
دو مدل روبوسی رایج هستش
- فقط گونه ها رو به هم تماس میدن.
- لب رو به گونه تماس میدن.
شما کدوم مدل رو پیشنهاد می کنید؟؟کاربرد هرکدوم چیه؟؟( البته غیر از بحث s )
آخه من خودم با همه افراد از نوع اول روبوسی می کنم.نوع دوم رو اصلا دوست ندارم. ولی بعضی اقاوام خیلی نزدیک چون با نوع اول روبوسی می کنم دلخور میشن.
از نظر من نوع اول یکم بی ادبانه است و من هم اگه کسی اینطور با هام رفتار کنه ناراحت میشم. بهترین نوع بوسیدننقل قول:
( از نظر من ) تماس لب با گونه به اندازه 2 یا 3 بار ( 3 بار بهتر است ).
نقل قول:
معمولا خانواده و نزدیکان نوع دوم
و آشنایان و دوستان نوع اول - اگه همسایه و آشنای دوری باشه دست دادن هم کافیه
دوستان امسال سال اولی هست که برادرم ازدواج کرده(هنوز عروسی نگرفته) و من مجرد هستم.برای عید من باید به خانومش عیدی بدم؟
از برادرم کوچکتر هستم و اون به من عیدی خواهد داد ولی از خانومش بزرگتر هستم(دستم توی جیب خودمه و شاغل هستم)
به نظر من عیدی دادن برادر کوچک تر به بزرگتر زیاد تو جامعه ما رواج نداره. ولینقل قول:
اگه شاغل هستید و دستتون توی جیب خودتونه برای عروسی برادرتون به ایشون عیدی بدید
به نظرم کار جالبیه خیلی هم خوبه ....
من به برادرم عیدی نمیدم چون به قول شما رواج نداره.نقل قول:
ولی برای خانومش نمیدونم درست هست یا نه؟چون تا حالا ندیدم برادر شوهر به زن بردار عیدی بده؟!!!
از خانومهای انجمن که وضعیت مشابه ای مانند من دارن آیا عیدی گرفتن از برادرشوهرشون؟
من ندیدم رواج داشته باشه..نقل قول:
فقط اگه شما بزرگتر از برادرتون و زنشون هستین و سر کار میرین شاید حتی برادرتون هم حساب بشه
سلام
این دو یام برای نوروز آیا بار عاشقانه داره؟ یا رسمی و محترمانه هست؟
بهار یک نقطه دارد. نقطهی آغاز بهار زندگیتان بی انتها باد.
نوروز شعر بی غلطی است که پایان رویاهای ناتمام را تفسیر می کند . . .
تو ایران که نمیدن..فقط شما به بچه برادرتون باید عیدی بدی اونم هروقت خودت زن گرفتی...نقل قول:
پسر مجرد اصلا عیدی نمیده فقط عیدی میگیره بزنه به زخم زندگیش ....وقتی هم ازدواج کرد به بچه های فامیل هر کی رو دوست داره عیدی میده...مخصوصا بچه خواهر بچه برادر
منم با نظر شما موافقم..فقط نظر شخصیم هم اضافه کنم ترجیح میدم فقط دست بدم و اگر کسی خواست روبوسی کنه من هم اجازه بدم...وگرنه من آغاز کننده نمیشم هیچ وقت..نقل قول:
طرف مریض باشه واگیر داره...خیلی بدم میاد از روبوسی ..دهنش بو سیر بده بو پیاز بده آبرو خودش میره...هزار جور مسائل ریز و درشت پشتش میاد
موضوعاتی که میتونیم تومهمونی راجبشون حرف بزنیم وباعث معذب شدن کسی نشیم چیه ؟بخصوص الان که نوروزه ومهمونی هازیاده.
نه اصلا جنبه عاشقانه و نداره و به نظر من خیلی هم رسمی و محترمانه است.نقل قول: