خب پس به سلامتی از این روزا پام کشیده میشه دادگاه :sq_24:نقل قول:
Printable View
خب پس به سلامتی از این روزا پام کشیده میشه دادگاه :sq_24:نقل قول:
وای به کشوری مردمش نتون شکایت از ظالم رو به قاضی ببرن! واین ظالم باشه که مظلوم رو محکوم کنه .... ( نقل به مضمون از فرمایشات حضرت علی(ع) در نهج البلاغه)نقل قول:
میثم جان تو این ایران همه چی برعکسه ،اگه دیدی چند روز نیومدم فروم بدون دارم زدن :sq_24:نقل قول:
خیلی زوده بمیرم ،هنوز سنی ندارم :sq_24:
نقل قول:
وای وای... بهنام رو میارن میدان آزادی در حالی که یه شلوار جافی گشاد پاش کردن یه جرثقیله میاد .... :sq_3:
بهنام فقط سرت رو بالا بگیر بدون ما کاربرای پیسی ورلد راهت رو ادامه میدیم :sq_10:
آی چه روزگار نامردیه :sq_3:تف به این روزگار:sq_3:نقل قول:
مردن چقدر آسونه ،با زدن یه تاپیک میمیری :sq_24:
برم تو تاپیک شکایت اسم همه رو ببرم تا شما هم دار بزنن :sq_2:
اسم حامد بود ،میثم اسم تو رو اولین خط مینویسم به عنوان همدست :sq_24:
سلام بر همه
اینو بگم که مشکل باز نشدن فقط پی سی ورد برا منم اتفاق افتاده و الان یکی دو روزه باز نمیشه!؟؟
که خودتون دلیلش رو بهتر میدونید!!!
آقا این شرکت هزاران مشترک داره چرا صداشون در نمیاد؟
سلام
من اکانت یک ماهه از نوین نت گرفتم دوشنبه یک ماه تموم میشه و یک گیگ از اکانتم مونده اگه امشب دوباره اکانت یک ماهه بخرم این یک گیگ به ماه بعد منتقل میشه؟
آره اگه اکانتتو تمدید کنی برات اون 1 Gig میمونه(تا قبل از پایان سرویس)، اگه تمدید نکنی میپره!:sq_8:نقل قول:
دوستامن من از بالای صفحه تا پایین واسه همه تشکر زدم.
مال منم پی سی ورلد بالا نمیاد.شاید در طول روز یبار بالا بیاد.زنگ زدم بهشون میگن هیچ مشکلی نیست راحت بالا میاد.یعنی مثل .... دروغ میگن.من فقط میتونم بگم تف تو روحشون
معرکس پسر!نقل قول:
هم سرعت هم پینگت، من سرویس 512 شاتل دارم، این هم وضعیت منه:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
صرفاً جهت یادآوری:
یک مگابیت (Mb) برابر با 1024 کیلو بیت (kb)
سرویس 2-4 مگ . ولی تو بازی پینگش اصلا زیر 100 نمیاد ، می خوام upstream رو بیارم پایین شاید حل بشه ، میشه ؟!
سرویس 2-4 مگ من تموم شد. مجبور شدم 512-2 بگیرم. همون که رایگانش صبحه. الان امروز اولین روزمه خیلی سرعت رایگانش پایینه! :sq_3:
قبلاً سرعت رایگانم 300 بود الان حداکثر 60 میشه. تازه یه ساعت هم کمتر شده. 128 نا محدودش چطوره؟
ظاهرا" تعدادی از آی پی های نوین در این انجمن بلاک شده حالا یا انجمن بلاک کرده یا خود آی اس پی ولی به هر صورت مشکل برای من و خیلی از دوستان هم پیش اومده اما الان بنده با آی پی نوین پست میزنم! میتونیم از مدیر هم در باره این مشکل سوال کنیم .
واسه چی؟نقل قول:
این نوین نت چه تهفه ای بود که پشیمون هم بشم وقتی که من در ماه30-40 تومن برای نت پول میدم چرا باید یه همچین نتی رو تحمل کنم
الان هم یا مخابرات میگیرم و یا مکس نت که بهترین پینگهای تبریز رو دارن میدم با کیفیت عالی
اج ایرانسل:
البته من بعضی مواقع مشکل دارم - تقریبا 2 روز مشکل دارم و 1 روز بی مشکل.نقل قول:
داداش منم همین مشکل ور دارم.اگه میشه یه کاری کنیم.خیلی عذاب آوره.زنگ زدم نوین نت ، چرت و پرت تحویلم دادن.حالا اگه بشه از مدیر این انجمن پرسید قضیه چیه خیلی خوب میشه.شاید اون بتونه کمکی یکنهنقل قول:
مرگ بر نوین نت.اینو داشته باشید:sq_8:
128 رایگان پارس
دوستان شما هم با این سایت مشکل دارید؟؟
وضعیت شبانه نمیخواد نمیخواد درست بشه؟؟ اگه نه که بریم بهتره به خدا
نقل قول:
اگه پشتیبانی نوین نت بهت گفته که " مشکلاتی وجود داره ولی همکارای ما در تلاشن این مشکلات رو برطرف کنن و چند روز دیگه دوباره سرعت افزایش پیدا میکنه ..."
باید خدمت شما عرض کنم که : باش تا صبح دولتت بدمد...
سلام
یه سوال داشتم
موقع ثبت نام یه قسمت هست که معرف می خواد
اگه من مثلا 2-3 نفر از دوستام رو ثبت نام کنم و تو قسمت معرف شناسه خودمو وارد کنم چه مزیتی برام داره؟
حجم اضافه میدن؟
ممنون
سلام بهنام جان.خوبی عزیز؟؟؟نقل قول:
خدایی این نوین دیگه داره حالمو به هم میزنه. این چند وقته شدیدا درگیر درس بودم نرسیدم بیام.
الانم یه نمه از خوابم زدم! نوین دیگه کلا هیچ سایتی رو بالا نمیاره. پی سی رو نمیشه استثنا دونست!!!
من به محض اینکه سرم خلوت بشه، یقینا از این کثافت خانه بزرگ، نتم رو جمع میکنم.
بخدا قسم که اینها شرف و مروت رو دادن دم تیغ. اول سرعتمون رو یک چهارم کردن. حالا هم سایتها با جون کندن باز میشن.
من همدان هستم و سرعتم در یک کلام افتضاح شده عمرا تمدید کنم من رو بگو که با چه امید و آرزویی اومدیم رو نوین نت فقط خدا رو شکر میکنم که از مخابرات جمع آوری نکردمنقل قول:
سرعت دانلودم که افتضاح شده و قطعی هم که داره در کل نوین نت مفت هم گرونشه من که حتما جمعآوری میکنم
به به اینم جدیدترین شاهکاره نوین نت عزیز بزن اون دست قشنگ رو به افتخار این شرکت توانا
خدا لعنتشون کنه
سرویس 512 تا 2 مگ
سلام حامد عزیز ،قربانت ،شما خوب باشی ما هم خوبیم :sq_8:نقل قول:
من که دیگه از این شرکت بی در رو پیکر اومدم بیرون ،الان از آسیاتک گرفتم سرویسهاش بد نیست البته اگه مثل نوین نت بازی از سرمون در نیاره
نوین نت گند زده به همه چی ،هر کی میاد این شرکت سریع به فکر جمع کردن میفته ،جایی ام نیست که آدم بره شکایت کنه و پیگیری کنن حال این شرکت رو بگیرن :sq_10:
کلا شکایت تو ایران معنی نداره ،حق رو به همه میدن به جز مشتری و مردم بدبخت :sq_10:
فرمایشات بهنام جان تایید میشه...نقل قول:
نوین نت آبروی هرچی شرکت اینترنتی بود برد!!
بی سرو ته ترین و هرکی به هرکی ترین شرکتیه که دیدم تا حالا!
الان چند هفتست جمع آوری کردم یه روز در میون sms میزنه مشترک فلان n روز از پایان سرویس گذشته اگه شارژ نکنی جمع آوری میکنیم ! :sq_2:
این شارلاتان ها دست هرچی منگله از پشت بستن!
پشتیبانیشم که دیدید ... همکارانشون در تلاشن مشکلات رو رفع کنن ! ارواح عمشون :sq_18:
ای کاش این امتحانا و درگیری رو نداشتم، سریع میرفتم تخلیه.نقل قول:
راستی بهنام، راضی هستی از اسیاتک؟؟؟سرویست چیه؟؟؟ منم شاید چند ماه دیگه بیام!
من 512 نامحدود برنزی گرفتم ،60 تا 70 هم سرعت دانلودشهنقل قول:
اما اگه میخوای بیای آسیاتک حتما از پشتیبانی و .... در مورد حجمی ها بپرس
اینطور که معلومه سرعت سرویس های حجمی رو واقعی میبنده ،مثلا سرعت 1 مگ حجمی تو ساعت رایگان 128 بیشتر نمیره (البته اگه کمتر از این سرعت نده :31:)
برا ثبت نام هم اینترنتی ثبت نام کن ،من اشتباه کردم رفتم نمایندگی 10000 اضافه ازم گرفتن ،اگه اینترنتی ثبت نام کنی هیچ پول اضافه ای نمیدی :sq_8:
شما چه سرویسی دارید ؟؟سرعتتون دقیقا چنده؟؟نقل قول:
چند روزه این طوره؟؟؟با پشتیبانی تماس گرفتین ؟؟؟چی گفتن؟؟؟؟
بهنام جان این نامحدود های برنزی همون سرویس های 1 به 10 که میگن افتضاح که ! الان شما سرعت واقعی خودت داری خیلی خوبه ! فکر کنم فقط آسیاتک 1 به 10 درست میده ! چون پارس آنلاین و شاتل و .. مثل اینکه حداقل سرعت میبندن !!نقل قول:
آره سرعت من واقعیه ،ای کاش همینطور بمونه :sq_8:نقل قول:
ممنونم.نقل قول:
ای کاش واسه شروع سرویسای یک مگ رو تست میزدی.
من که فعلا باید با این نوین نت بسوزم و بسازم!!! تا مهلت قرار دادم تموم شه!
سلام. چند ماهه شارژ کردی ؟نقل قول:
فکر کنم اگه لغو کنی پول روزای باقی مونده رو پس میدن ،بهشون زنگ زدی ؟؟؟؟نقل قول:
متاسفانه6!!!!!نقل قول:
آره زنگ زدم. ولی نمیرسم بیفتم دنبال کاراش. چون اینو تخلیه کنم باید2مگ بگیرم. لااقل یه2هفته ای باید بی اینترنت بمونم.نقل قول:
پس دادنش، که پس میدن. ولی قراره با یکی از رفقا بریم سروقت یه شرکت دیگه. گفتیم سرمون خلوت بشه با هم بریم واسه کاراش!!!
با اومدن این سرویس مخابرات گند زد به قیمتهای نوین نت(چون هم کیفیت و هم سرعت مخابرات تبریز نسبت به نوین نت عالیه)
سلام
دوستان شماهم سرعت تک کانکشنتون پایینه؟
سرعت دانلودتون با مرورگر و یا سرعتتون در حالت تک کانکشنه دانلود منیجر ، چقدر با سرعتی که موقع دانلود یه فایل فرضا با IDM در حالت فول کانکشن (مثل 8 یا 16 کانکشن IDM) دارید ، تفاوت میکنه ؟
مثلا من وقتی سرعتم موقع دانلود یه عکسی یا فیلمی با دانلود منیجر از یه لینک ثابت حدود 200 باشه همون لینک تو مرورگرام نهایت 30 kb سرعت میدن اونم با نوسان حتی با دانلود منیجر مرورگر.
حتی موقعی اون لینک رو با idm و در حالت تک کانکشن دانلود میکنم هم سرعتم خیلی خیلی پایین میاد. با این وضع اصلا نمیشه ویدیوی آنلاین دید یا مدیا پر حجم با مرورگر تماشا کرد.
من قبلا شرکتای دیگه بودم این مشکلو نداشتم.
سرویسم منم 512 تا 2 مگ هست کسی از دوستان مثل این مشکلو داره اینجا؟ مشکل از طرف شرکته؟