والا گرون بودن رایتلو قبول دارم اما آنتن من همیشه پره و کمترین آنتنم 3 تا خط بوده.نقل قول:
وضعیت الان:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Printable View
والا گرون بودن رایتلو قبول دارم اما آنتن من همیشه پره و کمترین آنتنم 3 تا خط بوده.نقل قول:
وضعیت الان:
والا من همه جای تبریز رو اینور اونور کردم به جز ترمینال آنتنم بیشتر از 2 تا نشد :n02:نقل قول:
وگرنه همه جا ها فقط 1 آنتن :n02: وقتی هم که میندازم روی کیس اصلا مینویسه لیمیتید سرویس :| :n02:
دیروز هم توی شهر مراغه تست کردم با اینکه زده بود راه اندازی اولیه 3 تا آنتن میداد تو خوابگاه :n02:
زودتر فقط این دوره انحصار تموم بشه همه با هم یه نفس راحتی بکشن فقط....نقل قول:
دوست عزیز همه رفتن اوایل خریدن فکر میکردن خوبه. الان که افتضاح شده کسی استفاده نمی کنه. پس طبیعیه که کسی تو خانواده 2 تا داشته باشه. شما یکی از محاسن خوبشو نام ببرنقل قول:
من بیشتر مواقع حداقل یه خط آنتن از کل کم می شدنقل قول:
منظورتون همینه؟
اگه اینجوری باشه من همیشه آنتن فول نداشتم
بله ,گوشی شما بخاطر اینکه به وضعیت مطلوب برسه و ارتباط پایدار خودشو با شبکه حفظ کنه باتری بیشتری مصرف می کنهنقل قول:
البته اغلب اپراتورهای نسل 3 در دنیا نسل دو هم دارند که وقتی مشترک نیاز نداشت به امکانات نسل سه سوییچ کنه روی نسل دو ولی رایتل بدلیل نبود بودجه و فقط یه اپراتوری نسل سه ارایه داده باشه و خدا تومن از ملت پول بگیره همچین امکاناتی نداره متاسفانه.
دقیقا همه جا همینجوریه که اپراتور ها نسل 2 و 3 رو باهم دارن !! و وقتی پهنای باند BTS ها بیشتر باشه کیفیت نسل 2 از همین نسل 3 رایتل بهتر هستش :n09:نقل قول:
ولی این ها فقط فکر تلکه کردن مردم ان !!
الان اگه ایرانسل نسل 3 رو بده خیلی براش بهتره !! چون الان تو همه جای کشور بستر های نسل 2 ـش دارن به خوبی کار میکنن !! ولی فقط کمبود پهنای باند دارن که با اومدن نسل 3 مجبوره پهنای باند اضافه کنه
سلام، آقا این هدیه ریالی که تو شارژ کردن میزنه برامون چیه جریانش؟
بعدش ما که با تلفن ثابت هیچوقت نتونستیم شماره اپراتورهای رایتل رو بگیریم...
خوب یه شارژ با مدت معین بهت هدیه میده که استفاده کنی !!! برای من برای 5 تومنی 900 تومن هدیه داد!!نقل قول:
احتمالا سیم کارت رایتل شما دیتاس!! :n13:
اقا من یه سیم کارت دایمی 25گرفتم و امروز فعال شد میخواستم ببینم چقدر هدیه داره این سیمکارت؟؟
آخه اینها فقط دنبال پیشرفت نسل هستن همین نسل 2 تا 7-8 مگ راحت ساپورت می کنه نیازی به نسل 3 نیست تست هاش در اینترنت هست .نقل قول:
اتفاقا الان 100% راه اندازی نسل 3 ایرانسل آماده هست فقط یک اشاره راه اندازی می شه که طبق اعلام قبلی تا شهریور هست .
خیلی جالبه اینجا همه منتظر ایرانسلن ، ایرانسلی که از همه بیشتر داره می کنه تو پاچه ملت ، اهنگ پیشواز رایگان بود ۵۰ تومان کم می کرد کلی از این اس های سرکاری می فرستاد ملت را اسکل می کرد کلا خوبی ملت ایران اینکه هیچ وقت نمی فهمن مشکل اصلی کجاست
Sent from my HTC Desire 500 using Tapatalk
نقل قول:
نسل 2 تا 7 - 8 مگ ساپورت می کنه؟؟؟؟ از کجات درآوردییییییی؟؟؟؟ :n04: این تست هاش کجای اینترنته لینک بده بریم ببینیم!!! با این نظر کارشناسانه ت کل رفرنس های بین المللی مخابرات، شبکه های کامپیوتری و مدارهای مخابرتی رو زیر سوال بردی! :n23:
نسل 2.5 که همون GPRS باشه تا 64 کیلوبیت بر ثانیه، نسل 2.75 که همون EDGE باشه تا 128 کلیوبیت بر ثانیه اینترنت دارن. اون 7 - 8 مگی که میگی برای نسل های 3.5 و 3.75 هست...
قبل هر حرفی یه ذره تحقیق کنید ثواب داره :n15:
تو سایتش برید به قسمت سیم کارت دائمی براتون میاره هدیه هاش رونقل قول:
نقل قول:دوستان لطفا از خودتون آمار و ارقام ندید بیرون :نقل قول:
GSM (Global System for Mobile Communications) 2G -- 9.6Kbps
GPRS (General packet radio services) 2.5G -- 35Kbps to 171kbps
EDGE (Enhanced Data rates for GSM Evolution) 2.75G -- 120Kbps to 384Kbps
UMTS (Universal Mobile Telecommunications System) 3G -- 384Kbps to 2Mbps
HSPA (software upgrade to UMTS, theoretical 42Mbps) 3.5G -- 600Kbps to 10Mbps, averages 1-3Mbps
WiMAX/LTE "4G" (theoretical 100Mbps) -- 3Mbps to 10Mbps average, 20Mbps+ peak download speeds.
اینم نسل 2 ایرانسل با مدرک :
ملت برای این منتظر یه اپراتور دیگه ان که رقابت بین اپراتور ها ایجاد بشه نه اینکه عاشق چشم و ابروی ایرانسل هستن !!!نقل قول:
در ضمن جناب کجا آهنگ پیشواز 50 تومن بود ؟
تا وقتی تو یه زمینه ای انحصار باشه و رقابت نباشه هیچ تغیر خوش آیندی اتفاق نمی افته !!! فقط و فقط رقابـــــــــــــــــــت
البته به شرط این که این رقابت واقعی و بین شرکت های کاملا خصوصی باشه، نه بین عروسک های خیمه شب بازی سپاه! :n09:نقل قول:
ببخشید آنقدر رک میگم، ولی وقتی مالکیت یا سهامداری اکثر شرکت های مخابراتی برای سپاه باشه و این بشه معنی خصوصی ، وضعمون بهتر از این نخواهد بود!
تو این مورد فکر نمیکنم همچین بامبول هایی بتونه یکی رو شاخ کنه و یکی رو زمین بزنه!!!نقل قول:
عین رقابت بین همراه اول و تالیا !!! یا ایرانسل و همراه اول !! حالا شما خودت فکر کن ببین اگر ایرانسل و همراه اول هم به عرصه نسل 3 وارد بشن رایتل با مخ میاد زمین یا نه ؟
نقل قول:
آخه بدبختی اینه که این وسط هیشکی زمین نمیخوره جز شرکتای تمام خصوصی...!!! :دی
لایزر رو یادته؟ خدایی روی دستش شرکت نمیومد. هم ADSL هم وایمکس... وایمکس به معنای واقعی رو اولین بار لایزر پیاده کرد. میخواست اپراتور سراسری بشه... ولی آخرش چی شد؟! سپاه که شرکت مخابرات رو خریده بود با باند بازی فقط محدودش کرد به ارائه وایمکس در تهران و دست آخرم آنقدر فشار آوردن که به ناچار اعلام انحلال کرد و با آسیاتک ادغام شد! بعد از انحلال لایزر، مبین نت جون گرفت و مثل قارچ پیشرفت کرد... :n27: یا همین وایمکس ایرانسل! فقط محدود به چند شهر شده... چرا؟ چون 49% سهامش غیر دولتیه و همین باعث شده محدودتر باشه
مطمئنم که اگر هر سه شرکت بیان نسل 3 و 3.5 ارائه بدن بازم یه کاری می کنن که ملت به هر سه اپراتور نیاز داشته باشن! :n15:
از اونور قضیه ه نگاه کن عزیز با امدن ایرانسل همراه اول متجول شد همین که الان در تبلیغاش میگه هیچکس تنها نیست و .... ناشی از آمدن ایرانسل بود روزگاری سیم کارت در این کشور به قیمت نجومی فروخته میشد الان با کمترین قیمت یک گدا هم میتونه موبایل داشته باشه اینترنت هم همینه در زمینه ای دی اس ال رقابت هست و قیمت ها مناسب اما اینترنت همراه به خاطر مسائل امنیتی اجازه رقابت فعلا داده نشده ولی قرار هست به زودی این اتفاق بیفته و ما شاهد تحول در عرضه اینترنت همراه خواهیم بودنقل قول:
آقا یه سوال، من الان نزدیک 6 هزار تومان هدیه ریالی گرفتم که تا فردا اعتبار داره، دیروز اومدم 2 هزار اضافه کردم به حسابم تا باهاش یه شارژ 7 هزاری ، یعنی نیم گیگ بگیرم.
که دیدم اجازه نمیده میگه اعتبارت کمهًًًً!!! میرم اعتباره چک میکنم میزنه 3 هزار تومان!!! یعنی چی پس؟؟ این هدیه ریالی کجا بدرد میخوره؟
بسته نمیشه باهاش بخری هدیه ای که خودش روی شارژت بهت میده فقط برای مکالمه و اس میشه استفاده کردنقل قول:
یعنی چی؟ من سیمکارتم دیتاست، پیامکم بهم اضافه نشده که!! یعنی من تو قسمت تعرفه ها فقط میتونم پیامک بخرم؟؟؟ این که خیلی مضخرفهنقل قول:
نه ,شما گفتی من انقدر شارژ هدیه دارم و تا فردا هم تموم میشه می خواسم بسته بخرم, منم گفتم با اعتباری که رایتل بهت هدیه داده (اضافه بر میزان شارژ) نمیشه بسته خرید کلا حالا چه بسته پیامک باشه چه اینترنت ,باید اون مقدار رو آزاد مصرف کنی فقط تنها راهش همینهنقل قول:
باید بصورت آزاد استفاده کنم؟؟؟ خب وقتی هنوز بستم تموم نشده، چجوری آزاد استفاده کنم؟نقل قول:
رایتله دیگه.... تا وقتی مدت زمانی بسته اینترنتت باقی مونده یا حجم داری ار بسته ت کم می کنه شما فعلا فقط می تونی با اعتبار هدیت اس بدی همین ,کار دیگه ای نمی شه باهش کرد ب توجه به دیتا بودن سیم کارتتنقل قول:
باز هم اگر مشکلی داشتی می تونی از خط رایتلت با 200یا از سایر خطوط با 09202000000تماس بگیری
تعرفه های جدید اینترنت رایتل :
چه گرونه ارزش خرید نداره ............
لطفاً دوستانی که سرعت 512 یا 1 مگابیت دارن یه تست سرعت با سرور خارج بزارن
آقا یعنی چی اینا که گرون ترش کردن :))
نمیفهمن واقعا؟ 512 کلن حذف شده.
البته من که خیلی وقته تحریمیم، تا شهریور صبر میکنم، شده با همین قیمتام همراه اول بده بازم شرف داره به این وضع. حداقل آنتن داریم و سایر خدماتش منصفانس
والا من کلا نمیدونم یعنی چی!!!
تو شهری که زده راه اندازی اولیه 3 تا آنتن میده !!! ولی تو تبریز اصلا من ندیدم که 3 تا آنتن بده (با اینکه پوشش تجاری داره مثلا :34::34:)
سلام دوستان
من قصد دارم سیم کارت دیتا رایتل با مودم دانگل usb و سرعت 512 یا 1024 که البته 512 نمیدن برای اینترنت بگیرم .الان وایمکس دارم ولی راضی نیستم
سرعت اینترنت دیتای رایتل در تهران چگونه هست ؟
من سیم کارت دیتا دارم ، اصلا و ابدا توصیه نمیکنم که بگیرینقل قول:
البته بستگی به محل شما داره.نقل قول:
منظورم از لحاظ قیمت و اینا بود ، البته سرعت هم که جای خود داره :n02:نقل قول:
ایرانسل رو تا اواخر برج 6 تحمل کنید.نقل قول:
از مهر ایرانسل شبکه اش متحول میشه.
الان اجازه ندارند صداشو در بیارند
اما اگر آشنایی توی خود ایرانسل دارید بهتون میگه که چه خبره
رایتل با این قیمتی که میده
اگه تک تک مدیرانش رو اعدام کنند هم مجازات درستی نکردند.
دارند تجهیزات 3G رو نصب می کنند؟!نقل قول:
دوستان سيم کارت ديتا خريدم و مدارک اينترنت پر سرعت رو ارسال کردم که چهار روزه تاييد شده چند روز طول ميکشه اينترنتم از 128 به 512 ارتقا پيدا کنه؟ اگر ارتقا پيدا کنه پيامکي چيزي مياد؟
بعد گفتن بعد از فعال سازي يک پيامک براي سيم کارت هديه مياد که تا حالا نيومده. منظور از فعال سازي چيه؟
نخیر داداش خبری نیست تا وقتی رایتل انحصاریه!(کم که پول نداده 400 میلیارد حق امتیازش رو خریده!(مثل مبین نت که 150 میلیارد داد و مجوز داره توی پوشش تمام کشور رو گرفت و تازگی ها به ضرر دهی رسیده!نقل قول:
نه تجهیزات همراه اول و ایرانسل توی یه مصاحبه که با دوتا مدیران شرکت ها میخوندم گفته بود تجهیزاتشون خیلی وقته دارن به نسل بعدی ارتقا میدن حتی نسل چهارم هم قابلیت سرویس دهی دارن (پارسال یا دوسال پیش بود)نقل قول: