آره دیگه کم کم باید بیخیال نهایی بشیم و بچسبیم به کنکور
من که تمام منابع و کتابهایی رو هم که نیاز داشتم خریدم از 1 تیر هم با گزینه ی دو شروع میکنم شما هم برید گزینه ی دو خوبه:n06:
Printable View
آره دیگه کم کم باید بیخیال نهایی بشیم و بچسبیم به کنکور
من که تمام منابع و کتابهایی رو هم که نیاز داشتم خریدم از 1 تیر هم با گزینه ی دو شروع میکنم شما هم برید گزینه ی دو خوبه:n06:
منم تصمیم گرفتم برم گزینه دو.
بقیه دوستان کجای میرید؟:n02:
ما که مدرسمون ما رو قلمچی ثبت نام کرده ولی خودم دوست داشتم گزینه دوثبت نام میکردم
منم رفتم گزینه دو
اولین ازمونش 14 هست
تو ماه رمضون هم ازمون نداره
منم میخوام گزینه دو اسم بنویسم.
کسی قلم چی نمیره؟ گزینه 2 بهتره یعنی؟
کدوم طرح گزینه دو میرید؟ طرح تابستونی؟
مدرسه ما برای آزمون هاش با گزینه 2 قرارداد میبنده ولی برای سال اول و دوم وسوم با مرآت میبنده
سلامنقل قول:
کلا برنامه تابستان در همه موسسات خیلی فشرده هست و کمی سنگین .چون مباحث دو سال رو باید جمع بندی و تستزنی بکنید .
چون برای شما سطح کیفی سوالات مهم هست نه اسم و جامعه اماری کانون توصیه نمیشه چون واقعا دیگه قوی نیست و از کتبا های خودش در ازمون سوال میده .
توصیه من به شما گاج هست و بعد از اون گزینه دو
موفق باشید
سلام ببخشید یه سوال داشتم نمیدونستم باید کجا مطرح کنم این تاپیک رو انتخاب کردم
راستش داداشم سال سوم دبیرستان رشته تجربی هست میخواد بره یه موسسه فرهنگی آموزشی ثبت نام کنه
به نظر شما دوستان
قلمجی بهتره یا گزینه دو یا علوی
لطفا با دلیل بهترین رو بهم معرفی کنید
دوست عزیز اگر برای آزمون آزمایشی میخواد که توی تابستون بره، قطعا گزینه ی دو خوبهنقل قول:
اما اگر برای آموزش و کلاس کنکور میخواد که فکر میکنم فقط علوی کلاس کنکور داشته باشه و دوتای دیگه ندارن
البته گزینه دو ازموناش خیلی سخت تر از قلمچی هست
اگه میخواد خیلی امیدوار بمونه بره قلمچی:دی
اگرم واقعا میخواد بسنجه خودشو بره گزینه دو
میشه بگید چزا اول گاج رو توصیه می کنید؟؟؟نقل قول:
خیلی ممنون:n01:
نقل قول:نقل قول:
در ازمون دادن مهمترین نکته سطح سوالات هست .
به این دلیل قلم چی رو دیگه خوب نمیدونم چون با خوندن کتاب های خودش میتونید در ازمون بدون شک بالای 75% حداقل بزنید پس شما هزینه بیهوده دارید میکنید چون با خوندن کتاب هم همین کار رو میتونید انجام بدهید.
گزینه دو هم خوب هست فقط به دروس پایه اهمیت کمی میده .و برخی دروسش اندکی سخت طرح میشه.
گاج هم از نظر سطح سوالات و ازمون قوی هست ..البته نسبت به قلم چی جامعه ماری پایین تری رو داره ...
موفق باشید
البته سوالات گزینه ی دو خیلی سوالات خوبی هستن میتونید دفترچه تطبیقیش رو ببینیدنقل قول:
گزینه ی دو هم خیلی امکانات خوبی نسبت به گاج داره
اینکه مشابهت کنکور میدن اصلن دلیل خوبی نیست البته لازم هست ولی کافی نیست چون از بین این همه تستی که طرح میشه اگر همه رو بلد باشید خب سوالات کنکو.ر رو هم بلد هستید ...نقل قول:
راستش متوجه منظورتون نشدم برای چی اینکه سوالات مشابه کنکور دلیل کافی نیست؟ مگه یه داوطلب از سوالات چی میخواد غیر از اینکه مشابه کنکور باشه؟نقل قول:
به نظرم مشابهت با کنکور خیلی مهمه چون اگه سوالات مشابه رو با درصد بالا بزنیم کنکور قطعا مشکلی نخواهیم داشت.ولی درصد بالا تو سوالات آسون تر اعتماد به نفس کاذبی میاره که سر جلسه کنکور با دیدن سوالات سخت از بین میره!!!
عربی رو چکار کردید؟؟؟هنوز نهایی تموم نشده!!!!!:n02:
وای نخوندم هیچی بتونم امشب بخونم عالی میشه !!!نقل قول:
من که کلا عربی هیچی نمیفهمم!! پس هم نفهمم بهتره!!
فصل یک و دو قواعدشون یک نمره میاد. بزار آخر سر قواعد این دو فصل رو که خیلی هم مشکله.نقل قول:
Sent from my Nexus 7 using Tapatalk 2
ببینید مشابهت خوب هست ولی اگه ما میخوای امسال اون مشابه ها رو بتونی توی کنکور بزنی باید بتونی همه سوالات ازمونها رو بلد باشی...نقل قول:
کسی بتونه به انواع و این تعداد تست پاسخ بده به طور قطع در کنکور هم موفق است ....
اقا این سوالا پاسال خیلی سخت بوده یا من کلا چیزی نفهمیدم؟:دی
خدا رحم کنه
خدا رهم کنه عربی رو میتونن خیلی سخت بگیرن که قبول هم نشی :دی خدایی چرته این عربی باید دسای سال های قبلم بلد باشی
Sent from my Xperia Neo V using Tapatalk 2
این آخری هم به لطف خدا زدیم خراب کردیم تموم شد رفت:n29: میگم کارتا رو گرفتن الان بازم تو سایت میزنن؟ چون من شماره دانش آموزی و کارت رو یادداشت کردم
فکر کنم همه مدرسه ها خوب دادن به جز مدرسه ما:دی
خودمو درگیر نمیکنم زیاد این چند وقت تا قبل کارنامه هارو فقط حال میکنم:دی:n20:
جدا از اینکه معلم کلاس ما اصلا خوب نبود بر عکس کلاس دیگه که قبلا معلم ما بود طرف فوق لیسانس ادبیات عرب داره کتاپ چاپ کرده اینا:n02: ولی هر کی از امتحان میومد میگفت سوال اولش چقدر سخت بود.:n24:نقل قول:
کارنامه ها رو کی میدن؟
مراقب ما گفت یه هفته دیگهنقل قول:
ولی چرت میگفت:دی
تا اول تیر ایشالا نمیدم:دی
به ما گفتن 23 خرداد:n22:
یکی دو هفته ای از زندگیتون لذت ببرین که بعدش پاره میشین :n02:
23 خرداد بدن خوبه!! از سایت aee.medu.ir میشه گرفت؟ اگه آره چیا میخواد؟
بالاخره سال سوم هم تموم شد و ما هم پشت کنکوری شدیم دیگه کم کم باید از تاپیک کوچ کنیم :)
دیگه کم کم باید تاپیک کنکوری های 93 رو ایجاد کنن
آقا این کارنامه هارو کی میدن
Sent from my Xperia Neo V using Tapatalk 2
اقا کارنامه هارو هم دادن معدلارو بگین ببینیم چطوریه اوضاع
کجا دادن ؟ کی دادن ؟ به ما که ندادن !!نقل قول:
امروز دادن برین بگیریننقل قول:
همه هماهنگ نمیدن
بعضی مدرسه ها دادن بعضی ها هم هنوز ندادن
من که معدلم فوقالعاده پایین میشه
از آخر دادن یا ندادن؟؟؟