جواب بدید خواهشا:
دوستان مشکل timeout زیاد ندارن؟هر چند تا پینگی یه timeout میده
Printable View
جواب بدید خواهشا:
دوستان مشکل timeout زیاد ندارن؟هر چند تا پینگی یه timeout میده
والا من ک مشکل ندارمنقل قول:
باقی دوستان رو نمیدونم.متاسفانه بچه های خوزستان اصلا همکاری نمیکنن برخلاف سایر تاپیک ک بسیار شلوغ و پویاس
من بهبهان هستم و مشکلی ندارم.نقل قول:
اینجا آبادان مشکلی نیستنقل قول:
Sent from my LT22i using Tapatalk 2
saminem شما کدوم مرکز هستید؟من شهدای پیروز هستم.صبح ها تا 9-10 خوبه و timeout ندره اما بدش....به پشتیبانی گفتم قرار شده فردا پیگیری کنن
من امام خمینی هستم. مشکلی نیست. خط 2 هم هستمنقل قول:
سلام دوستان گل بهبهان... راستش من اماتورم ..نمیدونم منظور از پینگ چیه وگرنه در خدمت شما دوستان هستم و جواب میدم.نقل قول:
نمیدونم شما از مخابرات راضی هستین یا نه ولی من که اول خواستم از ماهور اشتراک بگیرم همه کارها رو هم انجام دادم بعد از کلی معطلی بهم گفتن روی خط شما جواب نمیده .مجبور به انصراف شدم و رفتم مخابرات نوشتم.اوایل راضی کننده بود ولی الان مدتیه احساس رضایت ندارم.
دوست عزیز بنظر من بهترین قیمت رو مخابرات میده.الان دزدهایی مثل ارجان نت و .... که 128 نامحدود رو میدن 30 تومن با سرعت 16.بهترین انتخاب همین مخابرات هست.شما کدوم مرکز هستی؟
این مرکز شهدای پیروز آَشغالترین مرکز هست.100 درصد مطمعن هستم مشکل پهنای باند داره این مرکز
برای پینگ شما به این آدرس برید و این عبارت رو تایپ کنید:
Start => Run => ping 4.2.2.4 -t
بر حسب ms برای شما نشان داده میشه که نباید timeout داشته باشه
نقل قول:
عزیزم همین مخابرات بمون خیلی به نفعته.. از نظر قیمت و باقی مسائل. همین ماهور و ارجان و .. من همرو تست کردم و الان مخابراتم. همین ماهور که نمایندگی پارس رو داره، هر گیگ رو میده 5500 و سرعت ها رو هم بالا میبنده که حجمت زودتر تمام شه و بری شارژ کنی!! نامحدود 128 هم ازشون گرفتم ازشون که بعد از 15 گیگ شرعتش رسید به 10 کیلو بایت !!!!
ارجان هم که کلا فقط سرعت معمولی میده و قیمتاشم جالب نیست ، مثل کیفیتش!
از طلوع هم داشتم که اصلا راضی نبودم و قیمتا اصلا منطقی نبود
همین مخابرات استفاده کن که بهتره
دوستان کسی vpi و vci مخابرات رو نمیدونه؟
0 و 35 هستنقل قول:
دستت درد نکنه در زمینه های زیر نمیتونی کمک کنی؟نقل قول:
سلام دوستان:sq_4:
مخابرات خوزستان
قبلا مودم 8811 داشتم الان 8951 گرفتم تنظیمش خودم انجام دادم توی حالت بریج وصل میشه ولی وایفای وصل نمیشه توی حالت ppoe وصل نمیشه ارور 651 میده چیکار کنم؟
دیشب زنگ زدم مخابرات گفت مشکل از مودمه الان زنگ زدم میگه mac ادرست غیر فعاله فردا بردات درستش میکنیم!خودم نمیتونم درست کنم؟
توی تنظیمات مودم قسمت [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] کلی تنظیم داره دوستان کسی میتونه بگه اینا چین و چجور تنظیمش کنم خیلی دوس دارم بدونم اگه مقاله ای دارید که همه رو کامل توضیح میده ممنون میشم بذارید استفاده کنیم چجور بهترین تنظیم رو داشته باشیم.
ی مشکل دیگه انتن وایرلس توی اتاق کامله همین که بیرون میرم انتن خیلی کم میشه اینو چه کنم؟اتفاقا بالا هم گذاشتمش
دوستان لطفا کمک کنید
با تشکر
دوستان یکی نیست منو کاملا راهنمایی کنه کاملا گیج شدم!
یعنی اینقدر پیچیدس؟ واقعا وارد کردن مک ادرس و ای پی لازمه؟ مثلا وایرلس نقاط عمومی چجورین فقط با پسوورد وارد میشی ؟ نمیتونیم خودمون اینجور تنظیم کنیم؟
کلی با تنظیماتش ور رفتم اینا تا اخر ppoe وصل شد ولی یدفعه وصل میشد وسطش قطع میشد بعد از اونور دیگه موبایل اینا وایرلسو نشناختن کلا ریست کرم.چیکار کنم کلم داره سوت میکشه.
هم اکنون نیازمند یاری رسانی شما هستیم
سلام دوستان .
من میخوام با یوزرم توی خونه ی یکی از دوستام که اونم از مخابرات سرویس داره کانکت بشم . فقط یوزر پسورد رو توی مودم عوض کنم حله ؟؟؟؟؟
آیا این کار شدنیه ؟؟؟؟؟
حالا امتحانش کن شاید وصل شد.من خودم ی بار خونه فایملمون امتحام کردم وصل نمیشدنقل قول:
نقل قول:
من با یوزر پاس دوستم راحت وصل میشدم ....
اینم تستم با download maneger:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
خدا به ما صبر بده !:sq_12:نقل قول:
سلام ممنون از راهنمایی...من مرکز شهدای پیروز هستم....کاری رو کهگفتی انجام دادم ... عدد های متغیری رو نشون میده که بین 330 تا 335 هستش؟این یعنی چی الان خوبه یا بد؟نقل قول:
اره میتونی انجام بدی و شدنیه .... ولی از نظر قانونی نمیدونم مشکلی داره یا نهنقل قول:
اگه استفاده کنی غیر قانونی هست و وقتی متوجه بشن فک کنم خط تلفن رو قطع میکنن!!نقل قول:
برا سرور های داخل کشور این عدد خیلی کمتره مثلا سایت ورزش 3. ولی برا گوگل یا یاهو یا ... عدد بالایی رو نشون میده که وقتی پینگ بالا باشه سرعت باز کردن صفحه و دیدن ویدیو به خوبی انجام نمیشه و اگه پایین باشه خیلی بهترهنقل قول:
دوست عزیز اتفاقا خودم هم 8951ND دارم و هیچ مشکلی باهاش ندارم.نقل قول:
تو دفترچه راهنماش همه چی نوشته اصلا نیاز به راهنمایی نداری، فارسی هم که هست قشنگ در مورد WiFi توضیح داده.
الان که دوباره تست کردم میبینم که هیچ timed out رو نشون نمیده.....پس الان این یعنی اینکه باید عالی باشه.نقل قول:
[QUOTE=kavehjan;7357584]الان که دوباره تست کردم میبینم که هیچ timed out رو نشون نمیده.....پس الان این یعنی اینکه باید عالی باشه.[/QU
الان یک مساله رو متوجه شدم
وقتی از وی پی ان استفاده میشه پینگ 300 رو نشون میده ولی بدون اون هیچی رو نشون نمیده ..ربط این دو چیه؟
[QUOTE=kavehjan;7357590]چیز PN اینترنتت رو به یه سرور خارجی وصل میکنه.نقل قول:
مال من دفترچش فارسی نیست.ولی طبق دفترچش تنظیمش کردم بازم توی حالت ppoe وصل نمیشه؟نقل قول:
با برد مودمت مشکلی نداری ؟توی اتاقای دیگه خیلی انتنش کم میشه!
الان زنگ زدم پشتیبانی گفتش باید بری مودمتو پیش فلانی تنظیم کنی من میترسم برم ازم پول بگیره نمیخوام پول بدم.
دیشب میگفتن مک ادرست تنظیم نیست الان ی چیز دیگه میگن ؟ دیشب ک باهاش ور میرفتم توی حالت ppoe وصل شد ولی وایرلسش شناخته نمیشد
والله من تعجب میکنم اینو میگی، اتفاقا این مودم یکی از قویترین آنتن ها و آنتن دهی ها رو داره...نقل قول:
خواستی Team Viewer نصب کن خودم رو سیستمت تنظیمش میکنم.
کاملا غیر قانونی هستشنقل قول:
من تو پارس آنلاین که بودم با یوزر یکی از دوستان رفتیم نت با خط خودمون،قطع کردن اینترنت رو و وقتی زنگ زدم گفتن که تکرار نشه و از این حرفا :31:
یه سوال از دوستان داشتم. اگه کسی میتونه کمک کنه...
وقتی تلفن خونه زنگ میخوره اینترنت هم قطع میشه.. آیا این برای شما هم اتفاق میفته؟آیا راهی هست که بتونم از این حالت خارجش کنم؟تنظیمات خاصی داره؟اگه کسی میدونه راهنمایی کنه لطفا
نقل قول:
منم همین مساله رو دارم دقیقا!!!
نقل قول:من این مشکل رو داشتم .وقت زنگ میخوره قطع میشه یا وقتی تلفن رو بر میدارن قطع میشهنقل قول:
من این مشکل رو داشتم این سه راه جای تلفن رو عوض کردم درست شد
ما سه تا جای سوکت خط داریم و یکی استفاده نمیشه و دوتا به تلفن وصلن از تلفن اول یکی اسپلیتر وصل کردم و آوردمش تا مودم تلفن دوم هم دست نخورد ولی وقتی تلفن دوم روشن بشه مودم قطع میشه تا اینکه دو تا به تلفن وصل شد و یکی به مودم. بعد یه روز یکی از این مخابراتیا اومده بود بهش جریانو گفتم و گفت باید اول باید خط بره تو مودم بعد از مودم بره تو تلفنا. مطمئنم متوجه نشدید.
در حقیقت دو روش وجود داره 1. یک متخصص مخابرات میاد و یک سیم برای مودم شما در محل مورد نظر جدا میکنه که بستگی به سیم کشی ساختمان داره اگر یه حالت هست فقط نیاز به یه کار کوچیک داره اما حالت دوم باید سیم بیارن و سیم رو عوض کنند (در حالاتی که نامبرده شد شما نمیتوانید جای مودم را عوض کنید و فقط مجبورید از همان سیمی که اختضاض داده شدهاستفاده کنید،) 2- این راه که راحتتر هست استفاده از اسپلیتر در تمام دستگاه ها هست. یعنی اسپلیتر فقط به اون خطی که برای مودم میره نباید استفاده بشه بلکه همه رو شامل میشه.
Sent from my LT22i using Tapatalk 2
شما timeout داشتی؟نقل قول:
باید بگم حسابی گیج شدم.نقل قول:
الان سیم کشی برای من به این صورته که سیم ورودی به ساختمان رو بردم به ورودی اسپلیتر و از خروجی اسپلیتر یکی برای تلفن رفته و یکی برای مودم.ازخروجی تلفن هم سیم بردم برای یک تلفن دیگه.الان این سیم کشی منطقی هست یا نه؟
فکر کنم جواب رو نوشتم.اگه با چی پی ان باشم بین 300 تا330 و اگه بدون چیز پی ان باشم هیچی رو نشون نمیده که احتمالا همون صفر باید باشه.نقل قول:
دوستان اگه توی سرعتتون تغییری ایجاد شد لطفا اطلاع بدید
اگر از تعرفه ی جدید هم استفاده میکنید ما رو هم بی خبر نذارید
بخصوص طرح های جدید و نامحدود
128 نامحدود همچنان بدون تغییر
چیزی که واقعا باید باشه اما نیاز به شخص کارشناس مخابرات داره .نقل قول:
چیزی که ایرانی ها در خونه هاشون اجرا میکنن
اشتراک 512 سرعت دانلود: 130 تا 170
نامحدوده؟ یا محدود؟نقل قول:
محدود هستشنقل قول: