اگه توجه کرده باشید ظرفیت رشته نرم افزار خیلی زیاد شده (تو همه دانشگاه ها)
ظرفیت برق کم شده
اگه توجه کرده باشید ظرفیت رشته نرم افزار خیلی زیاد شده (تو همه دانشگاه ها)
ظرفیت برق کم شده
مهندسی شیمی خب خیلی گسترده است و گرایشای زیادی داره...اسم شیمی نباید کسی رو گول بزنه تو این رشته بلکه واقعا یک رشته ی مهندسی تمام عیاره...پتروشیمی و صنایع غذایی و بیوتکنولوژی و طراحی کنترل فرآیند و ... از گرایش هاش تو مقاطع بالاتره....پلی مر هم میره تو بحث صنایع پلاستیک و رنگ و خیلی چیزهای دیگه که من اطلاعات دقیقی ندارم فقط همین قدر می دونم که استقبال از این رشته میشه گفت در سطح همون م.شیمی هستش....مواد هم که سه تا گرایش داره سرامیک و متالورژی صنعتی و متالورژی استخراجی که توی کشور ما خیلی بازار خوبی نداره ولی در خارج از کشور روز به روز در حال پیشرفته....نقل قول:
از نظر رتبه ای هم من آمار منطقه 1 این رشته ها رو در کنکور 89 دارم :
مهندسی شیمی: شریف:تا 670-680 تهران:تا 1200 امیرکبیر : تا 1550 علم و صنعت : تا 1900
پلیمر:آمار دقیق ندارم ولی یکی از دوستام با 1500 منطقه 1 تهران قبول نشد و رفت امیرکبیر ...
مواد: شریف تا 1600 تهران تا 2050-2070 امیرکبیر : گرایش های مختلف داشت که من اطلاعات ندارم علم و صنعت هم سه تا گرایش داره که در کل تا 2600 منطقه 1 قبولی داشته
آخه اگه ميخواد بمونه واسه سال ديگه واسه چي شبانه جاي يكي كه شايد به اين رشته علاقه داره رو بگيره؟ اگه ميخواي بموني ديگه اين كارا معني نداره اگرم ميري بزن نوش جونت ...نقل قول:
البته 80 درصد بومی استانی هستنقل قول:
جای کس دیگه ای رو نمی گیره... اطمینان داشته باشه خلیج واسه 15 نفر شبانه نمیگیره تو هر رشته.... کم کم 30 تا میگیره... چون خودشم میدونه 60 درصدشون نمیرن... خصوصا تو رشته های علوم پایه...نقل قول:
آخه اگه ميخواد بمونه واسه سال ديگه واسه چي شبانه جاي يكي كه شايد به اين رشته علاقه داره رو بگيره؟ اگه ميخواي بموني ديگه اين كارا معني نداره اگرم ميري بزن نوش جونت
البته من فکر کنم 6 هزار منطقه 3 شم:41:نقل قول:
یعنی اگه اولویت اولمو توی انتخاب اولم بزنم حسابداری روزانه و انتخاب دومم بزنم حسابداری شبانه احتمال داره شبانه حسابداری خلیج بیارم؟!
کلاساشون با روزانه هاست؟:41:
اگه بومی باشین احتمالش هست . کلاساش هیچ فرقی با روزانه ها ندارهنقل قول:
کلاسا که هیچفرقی نمی کنه.. تاز حتی به بچه های تو استان هم خوابگاه و.. میدن.. البته جالب نیست... ترمی هم 100 تومنی میگیرن... غذا و ... هم کارت میدن و یکمی باید گرونتر باشه...یکی از دوستام که تو خلیج باهاش دوست شدم اقتصاد شبانه می خوند و از جم میومد.. از تمام امکانات روزانه ها هم استفاده می کرد...با این رتبه هم ممکنه روزانه هم بیاری... به مدیریت ها هم فکر کن..خصوصا صنعتی...نقل قول:
البته من فکر کنم 6 هزار منطقه 3 شم
یعنی اگه اولویت اولمو توی انتخاب اولم بزنم حسابداری روزانه و انتخاب دومم بزنم حسابداری شبانه احتمال داره شبانه حسابداری خلیج بیارم؟!
کلاساشون با روزانه هاست؟
روزانه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟:18:نقل قول:
یعنی میشه؟؟؟؟
وای خـــــــــدا:41::18:
اخه جم دوره همین بوشهر بیارم خیلی خوب میشه روزانه شبانشم فرق نمیکنه:20::40:
اولویتام اناست
حسابداری روزانه خلیج فارس
مهندسی کامپیوتر معماری و عمران روزانه خلیج فارس و شبانه حسابداری خلیج فارس:11:
سلام
سوال اول : دانشگاه تربیت معلم چیه؟ یعنی بعد از فارغ التحصیلی حتما باید تو اموزش و پرورش کار کرد ؟به نظرتون میارزه آدم عمرانش را بره؟
سوال دوم :اگر روزانه شهرستانه ادم بزنه بعد ازاد تهران قبول بشه و ازاد تهران بره مشکلی پیش نمیاد؟
سوال سوم :اگر انتخاب نادرست بزنه مثلا کارت مربوط به غیرانتفاعی را نخریده باشه ولی بزنه یا رشته های مربوط به شاغلین اموزش و پرورش را بزنه چی میشه
پیشا پیش ممنون
یه سوال؟(کسایی که مطمئن هستن جواب بدن لطفا)
اگه کسی امسال یه رشته شبانه قبول بشه و بره اون رشته رو بخونه،میتونه سال 91 دوباره کنکور بده و اگه قبول شد بیاد روزانه؟
به مهندسی کامپیوتر و صنایع مناطق محروم هم فکر کن... شاید بیاری....نقل قول:
مجددا سلام
خسته نباشید
بین زیر شاخه های اقتصاد کدوم از همه بهتره ؟
اقتصاد پول و بانکداری ، اقتصاد نظری ، اقتصاد بازرگانی ، اقتصاد صنعتی ؟!!!!!
تا سالای قبل تهران شبانه مهندسی داشته؟؟؟؟الان نداره؟؟؟؟
اخه چند وقت با مشاور #$#@$ مون حرف میزدم گفت داره تا 4000-4500 هم میگیره اما الان فقط مدیریت و پایه داره
من اشتب دیدم یا فقط همینه؟؟؟:41:
سلام
برق دانشگاه شهید بهشتی نسبت به اون یکی دانشگاه ها در چه سطحی هست؟ایعنی از کدوم دانشگاه جلوتره از کدوم عقب تر؟
نقل قول:نه
:20::20::20::20:
صفحه 5 دفترچه انتخاب رشته ریاضی امسال نوشته:نقل قول:
برداشت آزاد... :31:نقل قول:
- دانشجويان دوره هاي شبانه، نيمه حضوري، مجازي و بين المللي دانشگاه ها و مؤسسات آموزش عالي و همچنين دانشگاه پيام نور و مؤسسات آموزش عالي غيرانتفاعي و غيردولتي كه از معافيت تحصيلي استفاده نمي كنند، مي توانند بدون انصراف از تحصيل در آزمون سراسري ثبت نام و شركت نمايند . بديهي است در
صورت موفقيت و قبل از ثبت نام در رشته قبولي جديد، لازم است از رشته قبولي قبلي خود انصراف قطعي حاصل نمايند.
===
برای چی؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] الان این که من کپی کردم چی میگه پس؟نقل قول:
سلام به همه
بچه ها بازار کار رشته علوم سیاسی خوبه؟
کسی میدونه این دانشگاه پیام نور که رشته های فنی جدیدی رو مثل مکانیک و برق و... آورده چند روز کلاس داره؟و اصلا امکاناتش رو داره؟
مسئولان دانشگاه هم که از ظرفیت روزانه و غیر انتفاعی کم کردن و همشو دادن به پیام نور....:19::19::41::41:
فکر کنم بشهنقل قول:
ببخشید کسی اینجا نیست یه خورده در مورد رشته ی مهندسی نفت توضیح بده؟؟
شما از کجا اینو گفتید؟؟؟نقل قول:
مهندسی کامپیوترم گفتم که:20:نقل قول:
اینارو همه در اولویتهای بعدی قرار دادم اخه میگن اولویتهات هر چی باشه فرقی نداره که:40:
ببينيد دوست عزيز اگه بتونيد علوم سياسي رو تا كارشناسي ارشد يا دكترا بخونيد خيلي هم رشته ي خوبيه و بازار كارش هم تو سازمان هاي دولتي و اداره هاست و البته اگه خيلي مدارج بالايي برسين حتي ميتونيد تو كنسولگري هاي ايران در خارج هم اعزام شين.نقل قول:
نقل قول:نقل قول:نقل قول:
درسته ... میشه عذر می خوام :31:
(حافظه به اشتباه یاری رسوند!)
سلام :31:نقل قول:
اره شبانه میتونه نره بعد سال بعد امتحان بده بره روزانه !
من دوستم پارسال رفت سرکلاس شبانه نشست بعد یه مشکل براش پیش اومد امسال اومد کنکور داد
راستش به نظر اومد پارسال از مشاورا شنیده بودم که با انتخاب و قبولی در دانشگاههای دولتی ( حالا چه روزانه و چه شبانه ) از شرکت مجدد در کنکور یکی دو سالی محروم میشیم ولی گویا فقط برای دوره روزانه هستشنقل قول:
اقتصاد بانكداري بيشتر از بقيه مايه توشه بعدش هم اقتصاد صنعتي و بازرگاني .نقل قول:
البته هر كدوم رو برين ميتونين تو بورس و جاهاي مختلف استخدام شين...خودم پارسال اقتصاد صنعتي قبوليدم.
من دیابت نوع 1 دارم می خواستم بدونم اگه شهرستان قبول شم می تونم با توجه به بیماریم که البته 5 ماهه بیمارم انتقالی بگیرم به تهران ؟:11:
کسی در مورد دانشگاه تربیت معلم شهید رجایی تهران چیزی میدونه؟ چه فرقی با دانشگاه های دیگه ی تهران میکنه؟ چرا بهش میگن تربیت معلم؟
نقل قول:
اسمش تربیت معلم هست. ولی تضمینی برای استخدام شما ندارد.
---------- Post added at 06:14 PM ---------- Previous post was at 06:12 PM ----------
نقل قول:
نه دیگه الان بانکداری زیاد تو بورس نیست نه اینکه خوب نباشه .ولی بازرگانی بهتر هست.
چون وابسته به آموزش و پرورش هست و هدفش ایجاد نیرو برای تدریس تو مدارس بید!نقل قول:
مادر من معلمه و تو یکی از همین مراکز ادامه تحصیل داد می تونم بگم فرق خاصی با دانشگاه های دیگه نداره ( از لحاظ امکانات و...) ولی تمرکزش روی به وجود آوردن یه معلمه مثلا دانشجوهای این دانشگاه به غیر از واحدایی که مربوط به رشته خودشون هست ( اونی که ریاضی ریاضی و اونی که فیزیکه فیزیک) واحدایی مثل مهارت های معلمی و ... رو هم می گذرونند
خب کلاس که بسته به تعداد واحد درسش داره ولی پیام نور و میتونی کلاس هم نگیرید.نقل قول:
از ظریفیت روزانه ها هم کم نشده.بعضی رشته ها تو بعضی دانشگاها کم تر شده درعوض تو یه رشته دیگه زیاد شده.
نقل قول:
نه!کلا 587نفرکم شده! (رشته ی ریاضی وروزانه)
بچه ها یک سوال میپرسم تورو خدا بهم نخندید.
چه فرقی بین مهندسی کامپیوتر و مهندسی IT و علوم کامپیوتر و کاربردی نرم افزار کامپیوتر هست؟
فرقش از نظر سختی و بازار کار و تعداد واحد و ...
تروخدا سریع جواب بدین میدونم سوالم خیلی خندن دار هستش :31::31::31:
سلام به همه دوستان
دانشگاه شیراز هم دوباره شبانه نگرفته
رشته مهندسی شیمیش هم 5 تا کمتر می گیره نسبت به پارسال و 35تا از سال 88 :41:
دوستان عزیز اگه سوالی در مورد شیرازو دانشگاهشو رشته مهندسی شیمی داشتین در خدمتم
ایشالا همتون به حقتون برسین :46:
سوال1: نه.
سوال2: نه.فقط اگه روزانه قبول شی و آزاد بری دو سال از کنکور سراسری محروم میشی.
سوال3: هیچی نمیشه، قبول نمیشی و اون انتخابات باطله.
بچه ها این معرفی رشته ی دانشگاه امیرکبیر هم خیلی تمیزه(فکر کنم قبلا یکی از دوستان لینکشو داده بود...اشکال نداره تاکید میشه:31: شایدم یکی (مثل خود من)اونموقع یادش رفته باشه که بخونتشون)
در ضمن یک سری قوانین و اسم اساتید و دانشگاه محل تحصیلشون رو هم داره.کد:http://aut.ac.ir/www/aut/main/?l=3&s=page&p=course
سلام دوستان
شرمنده اينجا ميپرسم
ولي يه توضيح يه خطي واسه اين رشته ها ميخوام
چه جوري خوبه بده؟ بازار كارش و اينكه چه دروشي توش زياده و بايد تو چي قوي باشه كه كم نياره تو دانشگاه؟
بينايي سنجي
شنوايي سنجي
علوم تغذيه
اتاق عمل
كارشناسي تكنولوژي پرتوشناسي
مهندسي بهداشت حرفه اي
كارشناسي بهداشت عمومي
كارشناسي فناوري اطلاعات سلامت
مهندسي بهداشت محيط
بازم شرمنده
اگه جواب بدين ممنون ميشم
و اينكه واسه انتخاب شدن تو يكي از اين رشته ها
مث دانشگاه علوم پزشكي زاهدان يا بيرجند يا كرمان
بايد چه رتبه اي بياره ؟ كه شانس قبوليش بالا باشه؟؟؟
داروسازي چه رتبه اي ميخواد؟
ممنون