اینم از بازی امیدوارم نیمه ی دوم جبران کنیم.
میداوودی یعنی چی که هر چی توپ میاد میزنی زیرش............
Printable View
اینم از بازی امیدوارم نیمه ی دوم جبران کنیم.
میداوودی یعنی چی که هر چی توپ میاد میزنی زیرش............
چقدر راحت واقعا گل میخوریم تو دو دقیقه 2 تا گل ضمنا شک نکنید باخت امروز استقلال بی ربط به اب و هوا نبود
تعویض های مظلومی اصلا خوب نیود چرا کرار رو اورد بیرون نمیدونم ولی اگه واسه کارتش بود که اصلا دلیل خوبی نیست
همونطور که میبریم و خیلی خوشحال میشیم مثل امروز میبازیم باید ناراحت باشیم چون فوتبال همینه ولی مطمئن باشید این تیم قهرمانه:46:
نقل قول:
با این تفکراتی که مظلومی داره بعید میدونم!
با همین تفکرات رد جام حذفی هم از اینا باختیم..
اینا از هفته ها قبل میدونستن باید تو همچین شرایطی بازی کنن ولی اصلا در این بازی نشون ندادن که شرایط بازی رو از قبل میدونن!
اونم از تعویض هاش..
این همه ستاره بخر.. اون وقت 4 تا گل از ملوان قعر نشین بخور!
اب هوا بدبود
استقلال بدتر
داور توی پنالتی اشتباه کرد البته پتالتی درست بود اخراج نه
من که اصلا نفهمیدم حکمت این تعویضها چی بودنقل قول:
تعویض های مظلومی اصلا خوب نیود چرا کرار رو اورد بیرون نمیدونم ولی اگه واسه کارتش بود که اصلا دلیل خوبی نیست
بازی بعدیمون با راه اهنه که وضعه درست و درمونی نداره(البته ملوانم نداشت)اما راه اهن قضیه اش فرق میکنه با اقای ایکس رو برو هستیم و اصلا دلم نمیخواد ببازیم یا حتی مساوی کنیم امیدوارم تو این مدتی که تیم ملی بازی داره و بازی ا تعطیله تیم از نظر روحی شرایطش مساعد بشه
چي بگم ؟!
آب و هوا كاملا روي بازي تاثير داشت و باعث كلي باخت استقلال بود ...
تعويض هاي مظلومي رو چطور ميشه توجيح كرد ؟!
بازي 4 -2 به نفع ملوان
برهاني مهاجم بيرون - حسيني مدافع داخل
ميداوودي مهاجم بيرون - شريفات وينگ داخل !!!
حداقل يه دو تا شوت ميزد ميداوودي
مظلومي هر چي مهاجم داشت كشيد بيرون همش وينگ گذاشت .. خب كسي نبود بگه اين همه وينگ ميزاري يكي ميخواد كه توپ هاي اينا رو بزنه تو گل ؟!
بعد اين كيانوش رحمتي بايد 90 دقيقه تو زمين باشه ...
+
هفته ي ديگه اومدن فرهاد خوبه .. ولي منتظري و كرار نيستن .. خبر خوبي نيست !
+
درسته تيم بد بازي ميكنه .. و متاثر از نداشتن تاكتيك تيمي هست ..
ولي اگه زمين خوب باشه مثله بازي هايي كه تو آزادي هست تيم با خلاقيت بازيكن هاش ميبره و قهرمان ميشه .. نه با فكر مربيش ...!!!
(نظر شخصي )
کرار بدبخت چی کار کنه وقتی بهش پاس نمیدن؟؟؟
نیمه ی اول آقای جباری تا 3 متریه کرار میومد با اینکه فضا داشت بهش پاس نمیداد در عوض یه پاس قطری 30 متری میفرستاد واسه خسرو اونم با توپ میرفت توی اوت این صحنه چندین و چند بار تکرار شد بدبخت کرار خسته شد از بس دستشو بالا گرفته بود به نشونه ی توپ گرفتن
اونم از محسن یوسفی که خیر سرش هافبک تهاجمیه سمت چپه ولی بلا استثنا توپ که بهش میرسه در کمال خونسردی پاس به عقب میده
البته اینم نباید فراموش کرد که واقعا بازی کردن توی این زمین سخته و میشه گفت چند برابر حالت عادی احتیاج به ارژی هست
گزارشگرشون هم خیلی رو اعصاب بود :grrr: به نظر شما چرت و پرت زیاد میگفت یا که خیر ؟ :16:
اینجور گزارشگرها حیفه کتک نخورن:grrr:
فدايه سرمون:31:
اشتباهاته فني كم نداشتيم ولي تو اون شرايط جلويه پاشونو باور كنيد نميديدند
باور كنيد پايه بز پيچ ميخورد اونجا....ملوانيا اون شرايط خوراكشونه بيخود كه بهشون قو سپيدانزلي نميگن:20:
ما بايد از جناحين توپ ميريختيم رو دروازه كه اين كارو نكرديم ميلاد هم اورديم بيرون شريفات اومد تو كه اونم اشتباه بود.يوسفيو هم كه همه ديدن
تو دفاع هم همچين بارون با شدت ميخوره مثله سوزن تو صورتشون كه خيلي هنر كنند چشماشونو نبندن رد كردنه توپ پيشكش.كسايي كه تجربه اون هوايه انزليو دارن ميفهمن من چي ميگم
قبلا هم گفته بودم
1-خوشبختانه شيرزاد بود اگه حسيني امروز اونجا بود 3-4 تا ديگه ميخورديم باز شيرزاد اشنايي كامل داشت با شرايط اونجانقل قول:
من اميدوارم مظلومي چند تا كاري كه در زير اشاره ميكنمو نكنه
1-استفاده نكردن از شيرزاد
2-بازي دادن به يوسفي
3-استفاده نكردن از كيا رحمتي
4-استفاده كردن از ارش به عنوان گوشه راست
اگه اون كارارو نكنه %100 برنده بازي ما هستيم
2-متاسفانه اين اشتباه انجام شد
3-كيا هم بازي كرد با اين حال اگه نبود وضعيتمون بدتر ميشد
4-ارش هم نوك بازي كردو جواب داد
و همچنين هم گفتم
متاسفانه تركيب همين شدو ماهم رو زمين بازي كرديم كاري كرديم كه به هيچ عنوان نميشد بااين روش تو اون زمين گل زدنقل قول:
اگه بخواد به ارش بازي بده تركيب اين ميشه
------------------------------رحمتی------------------------------
شيرزاد-----------منتظری-----------عمران زاده----------حيدري
------------------کیانوش-------------تیموریان---------------------
------------کرار-----------------جباری---------------------ميداوودي
-----------------------------برهاني-------------------------------
اين تركيب فكر نكنم جلو ملوان جواب بده چون اينطوري بيشتر بايد رو زمين كار كنيم
وقتي هم رو به بازي هوايي اورديم سرزنمونو كشيديم بيرونو يه مهاجم سرعتي اورديم.خدا نگهت داره پرويز خان:31:
حالا تركيب بالا هم قابل تحمل بود ولي اين يارو يوسفي به جايه كرار اومد كه شد فاجعه:41:
البته كرار هم اگه بيرون نميومد محروميت رو شاخش بود.خسرو به اون ارومي عصبي شده بود.تكلهايه وحشتناك اندو را هم كه ديديم.....كرار بود ميكشتشون. داورو هم فيتيله پيچ ميكرد:31:
اگه زمين درست بود تك تكه شوتهايه ميلاد گل ميشد.ميلاد جوري ضربه ميزنه كه تمامه سطحه رويه پاش كشيده ميشه به توپ چند تا همينطوري زد كه به خاطر زمين توپ به شدت سرعتش گرفته ميشد.در ادامه كه ديد به روش خودش موفق نميشه تو اون شرايط شوتاشو بيشتر به قسمت پايينيه توپ ميزد كه متاسفانه همش رفت اسمون
تو بعضي صحنه ها ادم ياد باگهايه فيفا12 ميفتاد:31: متاسفانه مايو با خودمون نبرده بوديم شنايه ملوان هم بهتر بودو بازيو برد
منكه اصلا از باخت ناراحت نيستم اميدوارم شما هم نباشين......هرچي وضعيته زمين بدتر شد استقلال هم بيشتر از بازي خارج شد كاشته ي ميلادو عشقه:40:بايد تا فردا وايسيم بذاره رو سايتش
و در اخر
قهرمانيو پيشا پيش تبريك ميگم:11:حاضرم قسم بخورم اين فصل قهرمانيم اگه نشديم بزنيد تو گوشه من تو اسيا هم مدعي اصلي هستيم ببينيد كي گفتم 9 مهر بعد از بازي با با ملوان
ميلاد ميداودي واويلاااا واويلاااااا:40:
سلام دوستان.
خب بازي خيلي بدي بود ... و اينكه اين باخت هم آنچنان به كيفيت زمين ربطي نداشت و نبايد خودمون رو گول بزنيم چون اين مسائل براي ملواني ها هم بود ... درسته كه كمي عادت دارند اما ما هم چند بازيكن داشتيم كه خيلي تو اين آب و هوا بازي كردن مثل عمران زاده / يوسفي / شيرزاد
علت اصلي باخت استقلال 2 مدافع وسطش بودن ... يكي از ضعيف ترين عملكرد هاي 2 مدافع وسط رو من تو ليگ برتر در اين بازي ديدم ... رو تك تك صحنه ها عمران زاده و منتظري اصلا يارگيري ندارن ... گل اول ... گل دوم و همينجور تا آخر ...بارها جا موندن و فرصت تك به تك شدن رو به حريف دادن. اصلا با هم هماهنگ نيستن ... زماني كه سمت چپ شماره ي 10 ملوان توپ رو داره آقاي منتظري يارش رو ول ميكنه و ميره به سمت شماره ي 10 در حالي كه يه نفر نزديكتر از ايشون هست به بازيكن صاحب توپ. خيلي ضعيف بود دفاع ... جناحين هم تو دفاع ضعيف بودن.
امروز خط هافبك استقلال عملكرد بهتري نسبت به مهاجمين و مدافعين داشت ... اما به تنهايي نتونستند جلوي شكست رو بگيرن چون حمله و دفاع ضعيف بودن... يادتون هم باشه كه 2 گل ما از ضربه ي ايستگاهي و ارسال بودش نه كار تركيبي خاصي كه بايد براي رسيدن به گل انجام بشه.
+
اميدوارم بازي هاي بعد جبران بشه ...
موفق باشيد.
مسائل حاشیه ای وجود داره / همیشه هم بوده. جمعش میکنن. یعنی همین امروز به نظرم دیگه جمع شد. چون تیم ازش ضربه خورد. شک نکنید کرار نقره داغ میشه. امروز مقصر نبود تو زمین ولی رفتار بعدش هر چی بوده مطمعنا از طرف باشگاه بی جواب نمیمونه. حتی اگه تیم ضرر کنه که نمیکنه. / تعویض امروز بجا بود چون حتما اخراج میشد اونم.
ارش به نظر شاکی بود که بیخود شاکی بود/ احتمالا بعدش که میلاد هم تعویض شده دیگه اون اعتراض ها تموم میشه. تعویض ها به نظرم بد نبود. بازی تو گل سنگین شده بود و تیم دفاعش اخراج شده بود.
جباری حرفهاش درست/ ولی به نظرم بدموقعی زده شده. روزنامه و تلویزیون هم که از همه چیز تو این مملکت زشت تر هستند و غیر حرفه ای تر. نباید تو روزهایی که اونها از تیم حرص میخوردن گزک دستشون میداد. تا از حرفهاش برداشتهای مورد نظر خودشون رو میکردن. اون حرفها به کل فوتبال ایران مربوط بود ولی شنونده ها غرض خودشون رو در شنیدن بکار بردن. یه عده هم که دنبال پول درآوردن و فروش هستند
درباره ولید و امیرآبادی هم امیدوارم قاطع ترین برخورد باهاشون بشه. مخصوصا با امیرابادی. با اینکه الانم که فوتبالش افت کرده من خودشو دوست دارم ولی باید مراعات کنه و حرف بی منطق نزنه. مثلا قدیمیه تیمه.
شک نکنید که از فردا تا یه هفته حکومت نظامی میشه تو استقلال و همه این شلوغ کاری ها جمع میشه / پارسال رو یادتون بیاد که تو کمبود بازیکن بهترین بازیکنهای تیم رو بایکوت کردند ولی باج بهشون نداند.
////////////
بازم در مورد بازی میگم.
بار فنیمون خداییش بد نبود. ما با عجله و اعصاب ناراحت بازیو دیدیم. قبول دارم. ولی مرور کنید که همش توپ رو تو زمین با هدف میچرخوندیم. و بازی بی هدف و بکش زیرش نداشتیم. بازیکنها هم خوب بودن. دفاع رو گلها بی تقصیر نبود و رحمتی هم همینطور ولی در کل این نتیجه معیار بازی نبود.
اونها مثل همیشه رو اعصاب کار میکردن و نه رو فوتبال محض.
احساسمون خب مشخصا تحت تاثیر بازی قرار میگیره ولی فوتبال و سطح فنی تیم ما خیلی بالاتر از این حرفهاست و باید از این باخت برای هفته های بعد استفاده کرد.
باید دفعه دیگه که حاشیه سازی شد یاد این روزا بیافتن و چغر تر بود.
من واقعا از این باخت ناراحت شدم ولی نه مثل باختهای دیگه.
فردا روزنامه ها و تی وی تیم رو تا بینهایت تضعیف خواهند کرد و هزار قصه میسازند که فرهاد نبود تیمش خوابید. که استقلال بی اخلاق بود. که تو این تیم بازیکن تعیین تکلیف میکنه و .......... هزار تا حرف دیگه ولی کسی که ریز و درشت حرفها رو بگیره از این چیزا کم نمیاره. مشخصه که با این حرفها قصد سرپوش گذاشتن رو ضعف دیگر حریفان هستند و میخوان روحیه تیم رو بکوبند ولی دوباره که لیگ استارت خورد مشخص میشه که روال طبیعی چیه و کدوم تیمها بالاتر از حد جلوه داده شده بودن.
اره حق با e.s.e.t عزيزه از يكي دو روزه اينده بايد منتظر خشم منصور خانو حاجي باشيم:31:
كرارو فرهادو ميلاد حاليشون نيست با همه ناجور برخورد ميكنن مثله پارسال
ما اگه به خاطر احتياج به بازيكنا كوتاه بيايم حاشيه هاش بيشتر كمرمونو ميشكونه.يه حاله اساسي بايد از همشون بگيرن در مقابل اونايي هم كه حاشيه نساختن تشويق بشن
ميلادو مطمئنم متوجه اشتباهش شده و فكر نميكنم ديگه تكرار كنه
هركي معترضه رضايت نامشونو بدنو به سلامت برن جايه ديگه 90 دقيقه بازي كنند.انقدر خدارو شكر ستاره داريم كه با رفتنه 3-4 تاشون اب از اب تكون نخوره.....
يعني چي؟يكي پا ميشه جدا از بقيه خودش مياد حالا براي چي؟چون به اسبه شاه گفتيم يابو....اون ارش لگد ميزنه به بطريه اب اخه ارش تو كه اين همه ادعات ميشه نميفهمي دليله تعويضت چي بود؟اون يارو وليد هم شادو خرم دهاتشون مونده كه اااي چرا منو بازي ندادين من رفتم خوب برو.امير ابادي هم كه شوخ شده هي جوك ميگه بابا مهدي انقدر نخندون مارو
واقعا حيفه پيراهنه استقلال كه تنه اين چند تاست.....يكي مثله اينا به خاطر منافع شخصيش اعتراض ميكنه يكي مثله ميلاد براي دلسوزيش برايه تيم كه كمك كنه البته روشش دست نبودوخودشم فهميد
مظلومي :مريض بودم و لب خط نيامدم!
ملوان سه توپ پشت دفاع ما انداخت که يکي از آنها پنالتي شد و ديگر تبديل به گل شد. آن هم در حالي که ما نيمه دوم را خوب شروع کرديم و گل هم زديم اما روي ضدحمله حريف گل خورديم.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
پرویز مظلومی پس از شکست 4 بر 2 برابر ملوان انزلی در جمع خبرنگاران گفت: قبل از هر چیز عذرخواهی میکنم که نتوانستم روز گذشته در نشست خبری شرکت کنم. اگر دقت کرده باشید امروز 90 دقیقه روی نیمکت نشسته بودم که علتش کسالتی بود که داشتم. این پیروزی را به ملوان تبریک میگویم. شرایط برای آنها مناسب بود ولی برای ما نه.
او افزود: گلآلود بودن زمین کیفیت بازی را پایین آورد و نتوانستیم فوتبال تکضرب که در قواره استقلال است را پیاده کنیم. ملوان سه توپ پشت دفاع ما انداخت که یکی از آنها پنالتی شد و دیگر تبدیل به گل شد. آن هم در حالی که ما نیمه دوم را خوب شروع کردیم و گل هم زدیم اما روی ضدحمله حریف گل خوردیم. البته روی پنالتی ملوان و اخراج بازیکن استقلال حرف دارم.
سرمربی استقلال تصریح کرد: با 10 نفره شدن نظم استقلال به هم ریخت و آنها به گل چهارم رسیدند. تغییراتی هم که در تیم دادم برای این بود که بتوانم نظم تیمی استقلال را حفظ کنم. ما 10 نفره شده بودیم و زمان زیادی هم تا پایان مسابقه باقی مانده بود. در این شرایط و این زمین ملوان بهتر بود و باید هم بهتر بازی میکرد. امیدوارم پیروزیهای ملوان تداوم داشته باشد.
مظلومی وقتی با اعتراض خبرنگاران انزلی مواجه شد که چرا دیروز آنها را زیر باران نگه داشته و در نشست خبری شرکت نکرده گفت: ابتدای جلسه عذرخواهی کردم. من حتی نتوانستم در جلسه فنی با بازیکنان شرکت کنم. امروز هم 90 دقیقه روی نیمکت نشسته بودم. هیچ وقت روی نیمکت نمینشینم و چون مریضاحوال بودم کنار خط نرفتم.
سرمربی استقلال در مورد اینکه در این تیم هر کس که اعتراض میکند در ترکیب اصلی قرارمیگیرد، گفت: اصلاً اینگونه نیست. بازیکنان دیگری هم بودند که اعتراض کردند اما در استقلال بازی نکردند. در ضمن چه کسی اعتراض کرده که امروز بازی کرده است.
خبرنگاری گفت: میلاد میداودی و مظلومی در پاسخ اظهار داشت: میداودی بازیکن کلیدی ماست. امروز از او استفاده کردم و گل هم زد. او اعتراضی به نیمکتنشینی نداشت.
او در مورد شرایط مسابقه گفت: در حالی که ما در حمله بودیم مدافعان ملوان زیر دو توپ زدند که آن توپها پشت مدافعان ما پایین آمد و مهاجمان آنها با دروازهبان ما تک به تک شدند. پژمان منتظری میگفت من به بازیکن حریف نخوردم ولی داور سختگیرانه او را اخراج کرد. میتوانست بازیکن ما را اخراج نکند. در ادامه با آوردن میثم حسینی سعی کردم بیشتر گل نخوریم.
سرمربی استقلال در مورد اینکه این تیم هم در بازی با تراکتورسازی و هم با ملوان گلهای یک شکل خورده، گفت: به دنبال جذب یک مدافع هستیم. بازیکنی سر تمرین ما آمد اما مورد تأیید قرار نگرفت ما بازیکنان خوبی داریم اما گاهی اوقات مرتکب اشتباه میشوند.
===============
جاسم کرار همراه استقلال به تهران بازنگشت
هافبک تيم فوتبال استقلال پس از ديدار با ملوان همراه کاروان اين تيم به تهران بازنگشت.
تیم فوتبال استقلال عصر امروز (شنبه) در چارچوب هفته نهم لیگ برتر میهمان ملوان بود و در پایان با نتیجه 4 بر 2 شکست خورد.
استقلالیها که پیش از این دیدار با مسائل حاشیهای مواجه بودند پس از این مسابقه نیز با این موضوع مواجه شدند چرا که جاسم کرار هافبک عراقی استقلال که در اواسط این مسابقه جای خود را به محسن یوسفی داد به نشانه اعتراض با این تیم به تهران بازنگشت.
برخی منابع خبری اعلام کردند: کرار به نشانه اعتراض به صورت شخصی و جدا از کاروان این تیم به تهران بازگشته و دلیل قهر وی را اعتراض به برخی موارد مطرح شده در این بازی اعلام کرده است.
تیم داره میره توی حاشیه! اگه نتونن کنترلش کنن کم کم همه بازیکنا شروع میکنن به اعتراض!
اختصاصی استقلالی / بی وجدانی رسانه های ورزشی هم جزو فساد ورزش ماست
اختصاصی استقلالی - شاید به قدمت تاسیس باشگاه پرافتخار استقلال افراد کوچک و حقیری در لباس نویسنده و مطبوعاتی و روزنامه ها و خبرگزاری های زرد همواره درصدد ضربه زنی به این باشگاه محبوب بوده اند و نهایت سعی خود را به کار بسته اند . این مسئله این قدر شواهد و دلایل محکم دارد که نیاز به توضیحات بیشتری نیست و بر همه ی آگاهان استقلالی روشن است . در این بین هم متاسفانه عده ای که خود را از خانواده ی آبی می دانند ، همیشه وجود داشته اند که به عنوان ابزار دستی برای این بنگاه های دروغ پراکنی ورزشی خواسته یا نا خواسته فعالیت می کردند . موارد این بی وجدانی های رسانه ای و این جو سازی ها فراوان است . ولی امروز در یک مورد آن صحبت می کنم .
- جاسم کرار :
بازیکن عراقی تیم فوتبال استقلال تهران با سابقه ی بازی فصل گذشته در تیم تراکتور سازی تبریز ، کسی که با توجه به جو تیم تراکتورسازی از او فردی در آن تیم ساخته شد . که به کمک داور حمله می کند و حتی از سوی یک نظامی کنار زمین بعد از اخراج بوسیده می شود . هر وقت اخراج می شود هواداران او را به شدت تشویق می کنند . مسلم است در چنین فضایی خشونت برای او رمز محبوبیت است و همین می شود که با درست کردن قلب با دستانش پیوند قلبی خود را با تراکتوری ها نشان می دهد . تراکتورسازی قدیمی تر ها اصلا این ویژگی ها را نداشت و یک باشگاه نمونه بود باز باید ریشه یابی کرد که بر سر اصول اخلاقی در تراکتورسازی چه آمده است ؟ ولی همین بازیکن وقتی در مکتب استقلال ورود پیدا می کند . در حالی که همه منتظر هستند که از او خشونت ببینند ولی مکتب استقلال از او یک انسان آرام می سازد و به او می گوید این تیم با تیم های دیگر متفاوت است و شاید برای همین است که دشمنانش نیز فراوانند .
نمونه ی دیگر برای اثبات این حرف همین امیرحسین صادقی فصل پیش آبی هاست که در تبریز عصیانگر می شود کارت قرمز به دلیل اعتراض پشت سر هم به داور می گیرد و مورد حمایت تماشاگران قرار می گیرد ، تماشاگرانی که یک صدا با الفاظ زشت به مدت قابل توجهی داور بازی را خطاب می کردند . آیا آن ها هم که خیلی خوب بخشیده می شوند . محرومیتی خواهند دید ؟ در حالی که من هنوز نمی دانم برای چه ، سرمربی استقلال و تماشاگران این تیم در بازی با پرسپولیس جریمه ی مالی شدند . در حالی که این تیم جان دو تماشاگر خود را نیز از دست داد . مظلومیت تا آن جا است ؛ که برای یک سرباز احمدی چون در جهت منافع تیم پرسپولیس بود دو - سه برنامه ی نود ترتیب داده می شود و برای میلاد خبازی و علیرضا دادپور حتی ذکری و یادی به میان نمی آید . چرا نباید گفته شود چه بلایی بر سر میلاد خبازی آورده شد ؟
چرا به دروغ در نود گفته شد تماشاگر استقلالی که بازی با پرسپولیس به زمین آمد در انتهای بازی خیلی خوب روانه ی منزل خود شد در حالی که سایت ها و روزنامه ی تماشا هم نوشتند که این فرد تا ۴۸ ساعت بعد از بازی با خانواده ی خود تماس نداشته است ؟
به موضوع جاسم کرار بر می گردیم .
در تمامی بازی های لیگ مربیان حریف به شیوه ای کثیف روی آورده و با انواع و اقسام شیوه ها کرار را سرنگون کردند که اوج آن در بازی با پرسپولیس بود . آن ها به یاد کرار تراکتورسازی سعی داشتند تا با زدن این بازیکن از او واکنش بگیرند . ولی به کرار آموخته شده بود و خواب آن ها برآشفته شد . در این بین داوران فوتبال ما هم عامدانه یا سهوی از بیشتر این خطا های واضح روی کرار چشم پوشی می کنند . حتی اگر پای او قلم شود یا موی او کشیده شود و این به مربیان به ظاهر اخلاق گرا مانند مجید صالح نیز این اجازه را می دهد که این تاکتیک کثیف را هم در بازی سایپا دوباره اجرا کنند و چرا مربی ملوان این کار را نکند ؟ ! و جالب اینکه کرار دو بار پشت سر هم زده می شود و کارت زرد هم می گیرد و آن گزارشگر که باشگاه استقلال را به آموزش اصول حرفه ای گری به کرار فرا می خواند نمی داند که این نحوه ی گزارش وی به درد فوتبال محلات هم نمی خورد و دیگر این قدر " تابلو " برای یک تیم گزارش نمی کنند ! آقای گزارشگر حرفه ای !!! این نوشته ها را در مورد کرار از چند روز قبل تمام همکاران شما آماده کرده بودند تا به محض کوچکترین فرصتی آن را به نمایش عمومی بگذارند ولی تعجب بیشتر در این است که در این صحنه کرار با تکل بدی سرنگون شده است و روی زمین نشسته و کارت ناعادلانه را دریافت کرده و یک گزارشگر که معلوم نیست از کجا پیدایش کرده اند اینگونه به این بازیکن حمله کند . تاسف باید خورد به حال این فوتبال کثیف ! گزارش گری که وقتی توپ در دست بازیکنان استقلال است و آبی ها جلو هستند فوتبال را کسل کننده می داند و عکس آن ... چقدر این فوتبال کثیف شده است ! یادتان است استقلال در بازی تماشایی ۴ بر یک فولاد را برد و گزارشگر بازی می گفت بازی زیبا و جذاب نیست ! چقدر نام استقلال برای شما سوزش به همراه دارد ؟ !
در ادامه مرور سایت هایی که با نوشته های خود دشمنی خود را با استقلال ثابت کرده اند : ( در مورد کرار )
۱ - سایت گل ( متمایل به تراکتور سازی و پرسپولیس )
" سایت گل - جاسم کرار محمد هافبک عراقی استقلال هنوز در این تیم پرطرفدار آن چنان که از او انتظار می رود خودی نشان نداده است. "
این درحالی است که جاسم کرار به روایت آمار و بازی های گذشته یکی از بهترین بازیکنان استقلال بوده است بعد از باخت استقلال در انزلی و دادن یک کارت زرد بی مورد به کرار و صحبت های بی اساس گزارشگر بازی فرصت مناسبی ایجاد شد تا " گل" به تخریب قیچی وار عمل کند یعنی در ابتدا عملکرد فنی کرار را زیر سوال ببرد و بعد در ادامه می نویسد :
" کرار که در بازی سایپا به دلیل بحث با محسن قهرمانی اخطار گرفته بود در بازی ملوان هم از سعید مظفری اخطار گرفت و سه کارته شد.نکته این بود که خیلی ها قبل از این بازی پیش بینی می کردند که کرار اخطاری شود. چراکه او با وجود عدم دعوت به تیم ملی عراق دوست دارد از روزهای فیفا استفاده کند و عراقی به بدن بزند! "
و این هم لبه دیگر قیچی که با این اتهام می خواهد کرار را به خیال خود نزد هواداران و کادر فنی استقلال بی اعتبار کند .
خوشبختانه شخصا بازی استقلال و سایپا را از نزدیک دیدم و ناتوانی قهرمانی در داوری بازی آنچنان مشخص بود که نیاز به گفتن نیست و نحوه ی اخطار به ایشان در بازی با ملوان هم باید در تاریخ ناداوری فوتبال ثبت شود . حتی اگر کرار هم اعتراض می کرد آقای داور انگار بازی های روز دنیا را ندیده است کجای دنیا با اولین اعتراض به بازیکن اخطار می دهند ؟ بازی بعدی قضاوت شما هم می رسد می بینیم که شما به همه ی اعتراضات هم اینگونه اخطار می دهید یا خیر ؟ در یک مقاله ی جداگانه در مورد داوری شما خواهم نوشت . آقای مظفری زاده چرا همه شما را پرسپولیسی می دانند ؟ چرا در جایگاه چهارم داوری ایران قرار گرفته اید ؟ معلوم است که هنوز افرادی هستند که این ضعف داوری ها را عادلانه بررسی می کنند . ولی جایگاه حقیقی شما لیگ برتر ایران نیست .
در مورد اتهامات سایت گل هم آنچه با توضیحات داده شده مشخص می شود چیزی جز عناد و دشمنی این سایت با استقلال نیست .
سرویس ورزشی خبرگزاری فارس نیوز نیز از جمله قسمت هایی است که مشکل آفرینی های زیادی برای استقلال داشته است که حتی در مقطعی از سوی واعظ آشتیانی مدیرعامل سابق استقلال نیز مورد انتقاد قرار گرفت .
هر چند نسبت به گذشته کمتر به استقلال حمله می کند ولی هنوز تمایل رنگی آن مشخص است و برای خبرگزاری ها یی که می خواهند خواننده بیشتری داشته باشند . این ضعف بزرگی است .
اما در مورد کرار :
به نحوه ی تیتر زدن توجه کنید : " فرزامی: شکست استقلال ارتباطی به مشکلات مالی نداشت/کنترل کردن کرار خیلی سخت است "
اولین نکته این است که استقلال از جمع صدرنشینان تکان نخورده و هیچ بحرانی ندارد که مرتبا به دنبال این فرد و آن فرد بگردد و آن افراد هم نباید جواب این ها را بدهند چون در این شرایط بهترین جواب سکوت است . و اما در این مصاحبه قسمت کوچکی درباره ی کرار صحبت شده که به تیتر مطلب تبدیل شده است . در حالی که مشکل اصلی مالی است . . این در نارضایتی بازیکنان در بازی با سایپا مشخص بود تیتر می زنند شکست استقلال ربطی به مشکلات مالی نداشت ! در قسمتی از همین مصاحبه فرزامی می گوید : " همین صدا و سیما به قدری از این فوتبال بد گفته اند که باعث شدند بودجه دولتی به فوتبال نرسد. ... " فرزامی از مشکلات مالی صحبت می کند ولی این تیتر زدن فضا را منحرف می کند .
چرا خبرگزاری فارس تیتر نمی زند ، چرا پرسپولیس با باخت دربی پول و مشوق مالی دریافت می کند ولی استقلال که از همین وزارت ورزش است مانند بچه ی یتیمی است که با برد دربی نه تنها پاداشی نمی گیرد بلکه بازیکنان و کادر فنی آن هم حقوق نگرفته اند . به امید اینکه این عوامل رسانه های ورزشی به اصلاح خود بپردازند به همین دو مورد اخیر بسنده می کنیم . ولی از آنجا که سعی می کنم صدای هوادار باشم باید بدانند که هواداران استقلال بر روی آن ها نظارت دارند و قلم هایی هستند که آن ها را به نقد بکشند .
فساد در ورزش ما فقط ناشی از عوامل درون ورزش نیست . بلکه خود رسانه های ورزشی که ساختار غیر حرفه ای دارند و برای خود دنبال ایجاد فضای مصونیت هستند و از نقد خود هم فراری هستند می توانند سهمی بزرگ در فساد درون ورزش داشته باشند . تنها کافی است یک نویسنده ی ورزشی وجدان خود را به هر دلیلی کنار بگذارد تا در این فساد بیرون از ورزش گرفتار شود .
نویسنده : تحلیلگر - تاریخ : ۱۰ مهر ۱۳۹۰ . /
نقل و درج مطلب تنها با ذکر نام سایت استقلالی (esteghlali.com) و نام نویسنده ی مطلب مجاز است.
مسئولیت نوشته به عهده ی نویسنده ی مطلب است و سایت استقلالی هیچ مسئولیتی در مورد این نوشته ندارد.
تمامی حقوق مطلب برای نویسنده و سایت استقلالی محفوظ است.
یاد و خاطره ی پرچمدار استقلال میلاد خبازی و زنده یاد علیرضا دادپور گرامی باد . هنوز یاد شما با ماست . /
رئيس سازمان ليگ از احتمال کنار گذاشته شدن دو تيم پرسپوليس و استقلال از ليگ قهرمانان آسيا و تعطيلي ليگ برتر در نيم فصل دوم خبر داد.
عزیز محمدی در جلسه کمیته رسانهای فدراسیون فوتبال گفت: تراز مالی باشگاهها باید مشخص شود و دو باشگاه پرسپولیس و استقلال در صورتی که ثبت شرکتها نشوند نمیتوانند در لیگ قهرمانان آسیا به میدان بروند. در صورتی که این مشکل برطرف نشود احتمال کنار گذاشتن پرسپولیس و استقلال از لیگ قهرمانان آسیا وجود دارد.
رئیس سازمان لیگ تأکید کرد: باشگاهها تا 14 اکتبر ( 22 مهر سال جاری) زمان دارند که مدارک خود را کامل کنند. باشگاههای سایپا، فولاد، راهآهن و ملوان، سایپا از نظر امکانات دارای اشکالاتی هستند و باشگاههای فجر سپاسی شیراز، داماش گیلان و مس سرچشمه باید مدارک کامل بازیکنان خود را به ما بدهند.
محمدی خاطرنشان کرد: باتوجه به اینکه اعلام شده ژمنابع دولتی نباید به فوتبال کمک مالی کنند این احتمال وجود دارد که لیگ برتر در نیم فصل دوم تعطیل شود چرا که باشگاهها دچار مشکل خواهند شد.
وی گفت: در تاریخ 5 مهر نامهای به دفتر وزیر ورزش ارسال و در آن اعلام کردیم که ممکن است سهمیه ایران کم شود و همچنین دو باشگاه پرسپولیس و استقلال مشکل ثبت هیئت مدیره دارند. تا تاریخ 11 دی فرصت داریم تا حرفهای شویم و اگر این اتفاق نیفتد مشکلات زیادی به وجود خواهد آمد.
منبع: ورزش3
پ.ن:واقعا دیگه اینجور خبرا رو که جدیدا میشنوم احساس میکنم داره اتفاق میوفته+اعصاب واسه مردم نمیزارن
ناگفته هایی از زندگی مجیدی
ناگفته هایی از زندگی مجیدی
فرهاد ،مردی که ژنرال نمی خواست باشد
امیر قلعه نویی یار همیشگیاش نظری جویباری را صدا میزند و از او میخواهد کار را تمام کند: «برو به واعظ بگو من این فرهاد پیر را نمیخواهم. یعنی از اول هم او را نمیخواستم. تا وقت هست او را با سیدصالحی معاوضه کنید حتی اگر تا ۵۰ میلیون تومان هم خواستند اشکالی ندارد. فقط فرهاد را رد کنید، برود!»
نظری جویباری پیغام امیر را بیمعطلی به دفتر واعظ آشتیانی برد: «آقا امیر میگوید فرهاد را با مهاجم پیکان (سیدصالحی) معاوضه کنیم. انگار به کارش نمیآید.»
واعظ از این پیشنهاد جا میخورد: «برو به امیر بگو اگ
مقدمه: آخرین بازمانده نسل طلایی فوتبال ایران که جزو گروه فاتحان آن بازی بهیادماندنی و شکوهمند در ملبورن استرالیا و صعود به جام جهانی لقب گرفته است دنیای متفاوتی با سایر همرزمان خود دارد. فرهاد مجیدی بهدلیل محدودیتهایی که برای خود در ارتباط با خبرنگاران ایجاد کرده- به قول خودش فقط با ۲ روزنامه ورزشی و یک خبرگزاری گفتوگو میکند- همواره به عنوان یک علامت سوال میان خبرنگاران و اصحاب رسانه مطرح بوده است. همین دوری همواره شایعاتی را پیرامون کاپیتان استقلال ایجاد کرده است؛ شایعاتی که حتی به زندگی شخصی او رسوخ پیدا کرده و گاها روابط خانوادگی او را نیز تحتالشعاع قرار داده است. فرهاد دنیای متفاوتی دارد که این حاصل تعریف خاصی است که او از زندگی میکند، میگوید: «دیگر نمیتوانم در زندگیام به افراد زیادی اعتماد کنم. آنها که در دایره معتمدین من قرار دارند بسیار محدودند؛ شاید به تعداد انگشتان دو دست هم نرسند!»
روشی که مجیدی امروز در زندگی خود بهکار گرفته حاصل اتفاقاتی است که از زمان حضورش به عنوان یک ستاره نوظهور در فوتبال بر او گذشت. فرهاد گاهی از سوی رسانهها چنان بزرگ شد که تا مرز انفجار پیش رفت و گاهی نیز آنقدر به زیر کشیده شد که میرفت تا مرز نابودی پیش برود. سیاستهای ابداعی و گاها احساسی مصائب و مشکلات فراوانی را برای مجیدی به وجود آورد تا او را مجبور کند در بازگشت به فوتبال ایران از نظر برقراری ارتباط، بهخصوص با رسانهها دچار تغییرات فراوانی شود. علامت سوال فرهاد میان رسانهها هر روز بزرگ و بزرگتر خواهد شد تا این حقیقت را باور کنیم که مجیدی دیگر نمیخواهد مثل دوران جوانیاش رفتار و درهای زندگی خود را به روی همگان باز کند. فرهاد حصاری دور خود کشیده که تا زمان حیاتش باقی خواهد ماند.
... دوباره فرهاد، دوباره استقلال. پس از سالها بازی در لیگ امارات به خانه بازگشته است. سرنوشتش دوباره با دستان اسطوره (ناصر حجازی) گره خورده است. هنوز هم او را باور دارد، مثل روزی که از بهمن کرج به استقلال آمد. حجازی پایش را در یک کفش کرده و مدام میگوید: «پس این فرهاد چی شد؟ بیاوریدش.» چند بازی از لیگ گذشته که ناگهان سر و کله فرهاد پیدا میشود. بله، فرهاد آمد. با استقبال سردی از سوی علیرضا منصوریان و پیروز قربانی! فرهاد به نگاههایشان بیتوجه است. به آینده خیره شده، به روزهای بهتر: «من تازه ۳۰ سالهام، پس میتوانم.» حجازی، فرهاد ۳۰ ساله را باور دارد اما همبازیهایش به او میخندند ... نه، یک فصل بیشتر دوام نخواهد آورد. فرهاد تمام شده. چه سرنوشتی در انتظار فرهاد خواهد بود؟ فصل هفتم فصل بدی بود؛ کابوسوار و بسیار ناامیدکننده. حجازی میانههای راه برکنار شد و فیروز کریمی آمد. از دست او هم کاری ساخته نبود. استقلال سیزدهم شد تا خرید بازیکنی پا به سن گذاشته همچون فرهاد به سخره گرفته شود. آمدن امیر قلعهنویی شایعات درباره فرهاد مجیدی را بیشتر میکند اما قرارداد ۲ ساله فرهاد مانع از کنار گذاشتنش میشود. بیمیلی امیر قلعهنویی به فرهاد کاملا مشهود است. از همان بدو ورود برخورد بسیار سردی با مجیدی دارد. فصل هشتم شروع میشود. یک تغییر ناگهانی در راس مدیریت باشگاه استقلال تا حدودی معادلات امیر را بر هم میزند. او یک هفته بیشتر فرصت ندارد. استقلال هفته پنجم در رتبه هفدهم! تغییر مدیریتی مثل یک شوک بود. استقلال جان گرفت اما بدون فرهاد. فرهاد پشت دروازهها با بازیکنان ذخیره بغل پا میزند و استقلال هم آن طرف مدام حریفانش را شکست میدهد! برد پشت برد و پیروزی پشت پیروزی. امیر قلعهنویی ناگهان جان میگیرد و حس بیاعتمادیاش به فرهاد مجیدی بیشتر میشود.
سرمربی استقلال نظری جویباری را صدا میزند و از او میخواهد کار را تمام کند: «برو به واعظ بگو من این فرهاد پیر را نمیخواهم. یعنی از اول هم او را نمیخواستم. تا وقت هست او را با سیدصالحی معاوضه کنید حتی اگر تا ۵۰ میلیون تومان هم خواستند اشکالی ندارد. فقط فرهاد را رد کنید، برود!» نظری جویباری پیغام امیر را بیمعطلی به دفتر واعظ آشتیانی برد: «آقا امیر میگوید فرهاد را با مهاجم پیکان (سیدصالحی) معاوضه کنیم. انگار به کارش نمیآید.» واعظ از این پیشنهاد جا میخورد: «برو به امیر بگو اگر ۱۰۰ میلیون هم بدهند من حاضر نیستم مجیدی را به آنها بدهم!» از همانجا آتش اختلاف میان واعظ آشتیانی و امیر قلعهنویی روشن میشود. واعظ اجازه نمیدهد فرهاد از استقلال جدا شود. او را باور دارد و میداند انگیزه و تجربهاش به کار استقلال خواهد آمد. فصل هشتم با قهرمانی استقلال به پایان رسید. فرهاد در آن فصل هم مثل فصل هفتم کمرنگ بود. امیر قلعهنویی بیشتر به بازیکنان خودش دل میبست و خبری از مجیدی نبود. قهرمانی استقلال شایعه جدایی فرهاد را قوت میبخشید اما مدیران دوباره پای او نشستند. فرهاد ماند و آرام، آرام جان گرفت. حضور صمد مرفاوی امیدهایش را بیشتر میکرد.
حالا پیراهن شماره ۷ بیشتر به تنش مینشست؛ پیراهنی که ماجرا دارد! قبل از شروع فصل هشتم نظری جویباری به خواست امیر قلعهنویی پیراهن شماره ۷ را به خسرو حیدری میدهد. امیر دستور داده پیراهن شماره ۷ را خسرو به تن کند و فرهاد همان شماره ۲۷ را بپوشد. پیراهنی که به ناچار فصل هفتم تن میکرد. آن روزها پیراهن شماره ۷ تن محمد نوازی بود و فرهاد نمیتوانست شماره دلخواهش را بپوشد. باز هم پیراهن شماره ۷ به بازیکن دیگری داده شده است. امیر قلعهنویی لجبازی را با مجیدی زود شروع کرده بود. میتوانست با همین اعداد اعصاب مجیدی را در اولین تمرین به هم بریزد. خسرو حیدری اما دستش نمیرود که پیراهن شماره ۷ را بردارد. یک روز پس از تقسیم پیراهنها، خسرو در اولین تمرین پیراهن شماره ۷ را نمیپوشد. نگاهی به فرهاد میاندازد و میگوید: «برای من افتخار است که شما این شماره را بپوشید. ۷ به تن من نمیآید. آقا فرهاد شما بپوشیدش.» از همانجا پایههای دوستی عمیق با خسرو حیدری شکل میگیرد. همان شد که فرهاد پس از جدایی خسرو در فصل دهم گفت: «هر طور شده او را فصل بعد به استقلال برمیگردانم، خسرو متعلق به استقلال است.» تیر امیر قلعهنویی به سنگ میخورد. پروژه از بین بردن فرهاد باز هم ناکام میماند. چرا خسرو آن کار را انجام داد؟ امیر بارها این سوال را از خود میپرسد اما به پاسخی نمیرسد. امیر میخواست از فرهاد یک بازیکن ناکارآمد بسازد غافل از اینکه او بعدها به اسطوره هواداران تبدیل خواهد شد، غافل از اینکه فرهاد در ۳ دربی پی در پی گل میزند و تا مرز انتخاب به عنوان مرد سال آسیا پیش میرود و ... رفاقت خسرو و فرهاد از آن روز پیچیده و پیچیدهتر شد، بهطوری که معمولا در اردوها در یک اتاق میخوابند. خسرو، فرهاد را اینگونه تعریف میکند: «فرهاد شبهایی که در اردو با هم هستیم فقط کتاب میخواند و زود هم میخوابد. تا حالا او را عصبی و پرخاشگر ندیدهام. سعی میکند همیشه آرام باشد. رابطه بسیار خوبی با هم داریم. اهل شوخیهای ناجور نیست و به تمیزی هم علاقه زیادی دارد.»
حرفهای خسرو ما را به اعماق زندگی فرهاد میبرد، جایی که برای خیلیها معما شده است. او چهکار میکند و چهکار نمیکند؟! فرهاد کیست؟ فرهاد چیست؟ زندگی او چگونه با فوتبال گره خورد؟ برای یافتن پاسخ این سوال میتوان سفری کوتاه به تاریخ داشت. هفتم مهر ماه سال ۱۳۷۷. فینال بین قارهای میان تیمهای ایران و الجزایر، ورزشگاه آزادی. استادیوم مملو از تماشاگر است. الجزایر، رباح ماجر ستاره بیمثالش را هم با خود به تهران آورده؛ مردی که با پشت پا در فینال جام باشگاههای اروپا با پیراهن تیم پورتو دروازه باواریاییها را گشود. الجزایر تیم شگفتانگیزی است. تیم ایران با مربیگری علی پروین وارد میدان میشود. فرهاد مجیدی پشت دروازه نشسته است. شب قبل از مسابقه پدرش را مجبور میکند حتما این بازی را از نزدیک تماشا کند. پدرش کارمند وزارت صنایع دفاع است. نمیتواند فرهاد را با خود به ورزشگاه ببرد. برای همین دایی فرزندش مامور بردن فرهاد به ورزشگاه میشود. فرهاد آن روزها هنوز رویای فوتبالیست شدن را در ذهن نمیپروراند. مثل یک تماشاگر عادی بود، فقط درس، مشق و مدرسه! اما ناگهان جرقههای ذهن او روشن شد. آنجا که یک شماره ۷ فرهاد را مجذوب خودش میکند. از مجید نامجو مطلق حرف میزنیم. زوج او و جواد زرینچه در بازی با الجزایر رویایی بود. آن روز آقا مجید هرگز نمیدانست که بازی چشمنواز و خیرهکنندهاش خالق یک اعجوبه دیگر خواهد شد. بله، آن روز مجید نامجو مطلق در ورزشگاه آزادی سازنده فرهاد مجیدی بود. فرهادی که بعدها جادوی فوتبال روح و جسمش را تسخیر کرد و با همان پیراهن شماره ۷ رویایی در استقلال ظهور کرد. نمیدانیم مجید نامجومطلق را ستایش کنیم که ناخواسته خالق مجیدی بود یا خودش را؟! کدام یک خالق فرهاد بودند؟! فرهاد و انگیزههایش، فرهاد و رویاهایش؟! یا آقامجید و تکنیک بیمثالش؟
مجید نامجومطلق هنوز هم برای فرهاد مجیدی الگو است؛ الگویی از حرکت و پیشرفت. به او نگاه میکند و نت برمیدارد. فرهاد دفترچهای دارد که شاید بعدها قیمت پیدا کند! او طی همه این سالها بیکار ننشسته و برای محقق کردن رویای مربیگری خود تلاش میکند. طی سالهایی که پشت سر گذاشته نوع تمرینهای مربیان خود را در دفترچهاش یادداشت کرده، از شیوه تمرینها تا نحوه برخورد. از متسو چیزهای زیادی نوشته است. به یاد میآورد که چگونه با مربیگری او در تیم العین قهرمان آسیا شد. فرهاد دیدگاه و دکترین اریش روته مولر را هم باور دارد. در فصلی که مولر همکار مرفاوی بود، فرهاد چیزهای زیادی از او یاد گرفت. او تمرینهای روته مولر را هم مکتوب کرده است تا شاید روزی این اصول را در میدان مربیگری به کار بگیرد. امروز اگر از فرهاد مجیدی بپرسید دوست داری در آینده چه کسی مربی استقلال شود قطعاً میگوید «مجید نامجومطلق». مجید نامجومطلق برای فرهاد الگویی از حرکت و پیشرفت در بازیهای استقلال هم بود. بازی استقلال – راهآهن در فصل نهم گواهی صادق بر این مدعا است. همان بازی که فرهاد مجیدی پس از گلزنی پیراهنش را از تن خارج کرد و به سوی سکوها دوید. چه شد که فرهاد آن گل را زد؟ رد پای مجید نامجو در آن گل حس میشود. رد پایی که تا امروز پنهان مانده. بین نیمه صمد مرفاوی از نامجو مطلق میخواهد با بازیکنان حرف بزند. مطلق هم رو به فرهاد میکند و میگوید: «در این شرایط تو باید به داد استقلال برسی. فقط بازیکنان بزرگ و باتجربه میتوانند از پس کار برآیند. فرهاد برو و یک کاری کن.» گل زیبایی بود. فرهاد ناگهان به آسمان برخواست و با ضربه سر دروازه راهآهن را گشود. بازی داشت تمام میشد...
اما بازی دوباره شروع شده است. فصل نهم فصل خوبی بود و فصل دهم بهتر هم شد. رسانهها فشار میآورند تا فرهاد مجیدی به تیم ملی دعوت شود. افشین قطبی سختگیری میکند تا اینکه فرهاد تا آستانه انتخاب به عنوان مرد سال آسیا پیش میرود. او به ناچار فرهاد را فرا خواند. فرهاد پس از سالها دوباره به تیم ملی آمد. این بار دیگر خبری از تماسهای واسطهها نبود. گفته میشد در زمان مربیگری میروسلاو بلاژویچ و برانکو ایوانکوویچ عدهای با مجیدی تماس میگرفتند و از او میخواستند با پرداخت مبلغی حضور خود در تیم ملی را تضمین کند. فرهاد این تماسها را جدی نمیگرفت. با اینکه رفتار خوبی از جانب مردان کروات سر نزد اما با سکوت خود تهران را ترک کرد و بار دیگر راهی امارات شد. دعوت دوباره به تیم ملی یادآور آن تماس نیست اما اختلاف با علیرضا منصوریان باعث میشود خیلی زود روی نیمکت تیم ملی بنشیند. فرهاد فیالفور انصراف خود را از تیم ملی اعلام کرد اما رفتارهای قطبی و همکارانش انگیزهای شد تا فرهاد تلاش کند و دوباره به تیم ملی برگردد. تصور میشد او فصل یازدهم دیگر تمام شود اما خوابهایی که برای مجیدی دیده بودند تعبیر نشد. مجیدی از هفته دوم کارش را شروع کرده با گلزنیهای پی در پی تا اینکه کروش پرتغالی دوباره او را به تیم ملی فرا خواند. فرهاد خندید و فیالفور دعوت کروش را قبول کرد. شاید آن دفترچه مخصوصش با حضور در تمرینهای کروش رنگ و بوی دیگری به خود میگرفت. فرهاد رفت و در ترکیب اصلی تیم ملی هم قرار گرفت. با خودش میگفت: «دیدید مچ قطبی را خواباندم؟!»
... امروز روز دیگری است. طعم انتقام از قطبی و همکارانش را چشیدم. به امیر قلعهنویی هم فهماندم که تمام نمیشوم. همان امیری که میخواست اواسط فصل هشتم من را به دلیل پیری و کهولت سن از استقلال بیرون کند و به پیکان بفرستد. حالا باید تصمیم دیگری بگیرم؛ تصمیمی که شاید همه را متعجب کند.
... امروز، روز دیگری است. فرهاد جام جهانی ۲۰۰۶ را به خاطر میآورد آن روز که پیرمردی در قامت دایی جوان و گلزن! در خط حمله تیم ملی قرار گرفته است و با نمایش اسفبار خود نزدیکترین دوستانش را هم به گروه مخالفان میفرستد. با خود میگوید: «من ۳ سال دیگر ۳۸ ساله خواهم شد. من آن روزها پیر شدهام. نمیتوانم برای تیم ملی مهره مفیدی باشم!» فرهاد در اعماق وجود خود صعود به جام جهانی فوتبال را قطعی میداند. او معتقد است تیم ملی با کروش آینده درخشانی خواهد داشت. آیندهای شاید شبیه آنچه با ولاسکوی آرژانتینی در تیم ملی والیبال کشورمان میبینیم. باید کاری کرد تا اتفاقات جام جهانی ۲۰۰۶ دوباره تکرار نشود. همان فضاحتی که علی دایی خالقش بود. حتی آن بازوبند کاپیتانی هم در دستانش سنگینی میکرد. فرهاد نمیخواهد دایی دوم باشد؛ نه نمیخواهد. با خودش کلنجار میرود. با دوستش تماس میگیرد. دوستی که تحولات زیادی در زندگیاش ایجاد کرده. دوستی که فرهاد را مرد دیگری کرده است: «میخواهم از تیم ملی خداحافظی کنم.» دوست لبخند میزند و میگوید: «تصمیم خوبی است. درنگ نکن اسطوره میشوی و اسطوره میمانی.» مسیری که آمده بود را دوباره تا خانه برمیگردد. قلم برمیدارد و شروع میکند به نوشتن: «من فرهاد مجیدی از تیم ملی رفتم تا فرصتی ایجاد شود برای جوانها. خداحافظ.»
و این چنین فرهاد دوباره با تیم ملی، با رویاهایش، با افزایش تعداد بازیهای ملیاش و با افزایش تعداد گلهایش وداع کرد اما داستان همچنان ادامه دارد. فرهاد میماند تا شاید در استقلال افتخاری متفاوت را تجربه کند. این همان فرهاد است که امیر قلعهنویی لحظهای باورش نداشت. این همان فرهاد است که امیر قلعهنویی نتوانست لحظهای از او در جهت افزایش توان و قدرت تیمیاش بهره بگیرد. او حالا شاه مهرهای است در دستان پرویز مظلومی تا شاید به زودی خود را بر بام فوتبال آسیا هم ببیند. فرهاد با کوهی از انگیزه پیش میتازد. پسری که مجذوب سانترهای خلاقانه مجید نامجو در بازی ایران – الجزایر شد. مردی که محمد مایلی را در اوج سختگیری مجذوب خود کرد. از نسلی که با فوتبال گل کوچک خیابانی با آن تکنیکهای ساختگی و فیالبداهه دروازههای پیشرفت را به سوی خود گشود تا حتی هواداران ارتش سرخ هم از او به نیکی یاد کنند. این همان فرهاد ژنرال خیالی است که نه در حضیض بلکه در اوج کنار میرود.
آهای فرهاد مجیدی...
احتمال کنار گذاشتن پرسپولیس و استقلال از لیگ قهرمانان آسیا و تعطیلی لیگ برتر
به گزارش خبرگزاری فارس، عزیز محمدی در جلسه کمیته رسانهای فدراسیون فوتبال گفت: تراز مالی باشگاهها باید مشخص شود و دو باشگاه پرسپولیس و استقلال در صورتی که ثبت شرکتها نشوند نمیتوانند در لیگ قهرمانان آسیا به میدان بروند. در صورتی که این مشکل برطرف نشود احتمال کنار گذاشتن پرسپولیس و استقلال از لیگ قهرمانان آسیا وجود دارد.
رئیس سازمان لیگ تاکید کرد: باشگاهها تا ۱۴ اکتبر ( ۲۲ مهر سال جاری) زمان دارند که مدارک خود را کامل کنند. باشگاههای سایپا، فولاد، راهآهن و ملوان، سایپا از نظر امکانات دارای اشکالاتی هستند و باشگاههای فجر سپاسی شیراز، داماش گیلان و مس سرچشمه باید مدارک کامل بازیکنان خود را به ما بدهند.
محمدی خاطرنشان کرد: باتوجه به اینکه اعلام شده ژمنابع دولتی نباید به فوتبال کمک مالی کنند این احتمال وجود دارد که لیگ برتر در نیم فصل دوم تعطیل شود چرا که باشگاهها دچار مشکل خواهند شد.
وی گفت: در تاریخ ۵ مهر نامهای به دفتر وزیر ورزش ارسال و در آن اعلام کردیم که ممکن است سهمیه ایران کم شود و همچنین دو باشگاه پرسپولیس و استقلال مشکل ثبت هیئت مدیره دارند. تا تاریخ ۱۱ دی فرصت داریم تا حرفهای شویم و اگر این اتفاق نیفتد مشکلات زیادی به وجود خواهد آمد.
================================================== ==
ميداودي دويستمين گل ليگ يازدهم را زد
در هفته نهم لیگ برتر تعداد گل های به ثمر رسیده در لیگ یازدهم از عدد 200 گذشت و به 210 رسید. در این هفته 26 گل به ثمر رسید و میلاد میداودی در بازی ملوان و استقلال دویستمین گل این فصل را به ثمر رساند. جواد کاظمیان در هفته پنجم و در بازی پرسپولیس و نفت آبادان صدمین گل این فصل را به ثمر رسانده بود.
منبع:ورزش3
***عکسی جالب از میداوودی در تیم صنعت آب اهواز***
اواخر سال ۸۰ در اعتراض به سیاست باشگاه استقلال اهواز که اهمیتی به بازیکنان جوان بومی نمی داد، اعضای تیم نوجوانان استقلال که به رده سنی جوانان رسیده بودند همراه با مربی خود به باشگاه صنعت آب اهواز رفتند. تیمی تازه تاسیس که در همان سال اول حضورش بالاتر از تیم های جوانان فولاد خوزستان، استقلال اهواز و صنعت نفت آبادان قرار گرفت و شش بازیکن از جمله میلاد میداودی را تحویل تیم ملی جوانان ایران داد.
میداودی در آن سال آقای گل فوتبال جوانان خوزستان و ایران شد و بعنوان کاپیتان منتخب جوانان خوزستان به تیم ملی جوانان رفت که مجید جلالی را در آن مقطع همراه داشت. عنوان قهرمانی و آقای گل جام میلز هندوستان را کسب کرد و بعد از آن با گلزنی در رقابت های فوتبال جوانان آسیا که با مربیگری حمید علیدوستی همراه بود، چند تیم مطرح کشور خواهان وی شدند. استقلال اهواز اما تیمی بود که میداودی در زمستان سال ۸۲ ترجیح داد بار دیگر در آن توپ بزند و بازی های باقی مانده از سومین دوره لیگ برتر را با پیراهن استقلال به میدان برود.
برهانی: طلبکارانم بدانند هیچ پولی از استقلال نگرفتهام
مهاجم استقلال گفت: ۵ ماه از لیگ گذشته اما نه تنها امسال پولی نگرفته ام بلکه از سال گذشته هم طلب دارم و امیدوارم طلبکارانم این مصاحبه را ببینند.
* چطور شد ۴ بر ۲ به ملوان باختید؟
مهمترین دلیل شکست ما این بود که بعد از به ثمر رسیدن گل اول تمرکز لازم را نداشتیم و در ۵ دقیقه دو گل خوردیم. در اوایل نیمه دوم جبران کردیم و فکر میکنم میتوانستیم بعد از گل دوم برنده باشیم اما آن پنالتی کار ما را خراب کرد و شیرازه تیم ما را از هم پاشید. برخلاف جهت بازی گل خوردیم و شوک خیلی بدی به تیم ما وارد شد. میتوانستیم باز هم جبران کنیم اما بازی را واگذار کردیم. میتوانستیم از انزلی سه امتیاز را بگیریم اما از دست رفت.
* خطای منتظری پنالتی بود؟
نظری در مورد آن صحنه ندارم و امیدوارم آن صحنه درست باشد ولی اخراج منتظری بیشتر از پنالتی به ما شوک وارد کرد چون هم یک گل عقب افتادیم و هم یک بازیکنمان را از دست دادیم.
* فتحاللهزاده اعتقاد دارد روی صحنه گل چهارم خطایی روی تو در گوشه زمین اتفاق افتاد و همان توپ برگشت و تبدیل به گل ملوان شد.
در آن صحنه به آقای مظفریزاده گفتم که در نیمه اول عین این خطا اتفاق افتاد و آنها گل زدند و ایشان گفت آن صحنه فرق میکرد. در آن صحنهایی که شما اشاره کردید کاملا من را هل دادند و با خطا توپ را از من گرفتند. فکر میکنم بازیکنان ما به تصور اینکه آن صحنه خطا است ایستادند و مهاجم حریف با دروازه بان ما تک به تک شد. حتی من به پیست دو و میدانی پرتاب شدم و شاید بازیکنان ما به همان خاطر ایستادند.
* ظاهرا بعد از بازی به خاطر شعارهای هواداران ملوان خیلی ناراحت بودی؟
از زمان باشگاه پاس که سال ۸۰ بود و من در آن تیم بازی میکردم تا امروز در تک تک بازیها هواداران علیه بازیکنان ما شعارهای بد میدهند و این تبدیل به روش آنها شده است. از اول بازی که گرم میکردیم تک تک بازیکنان ما فحش خوردند. سالهاست این اتفاقات میافتد و حتی یک بار مسئولین باشگاه پاس به خاطر این مساله شکایت کردند اما در بازی دیروز به جای اینکه آنها بازیکنان خود را تشویق کنند از اول بازی به ما فحش میدادند. حتی با یکی، دو بازیکن آنها صحبت میکردیم که چرا این اتفاق در انزلی میافتد ولی هیچ کس پیگیر آن نمیشود. چنین تیمی در لیگ برتر بازی میکند و حضور دارد ولی آنها خیلی چیزها را در انزلی رعایت نمیکنند. به اعتقاد من باید کار فرهنگی در آنجا صورت بگیرد و تیمهایی که به لیگ برتر میآیند ابتدا باید روی تماشاگرانشان کار کنند که به بازیکنان تیم حریف فحاشی نکنند.
* زمین بازی چقدر در شکست شما تاثیر داشت؟
زمین کاملا گلآلود بود ولی اعتقاد دارم اگر زمین به این شکل بود برای آنها هم بود. من قبل از بازی هم گفته بودم چون تیم ما روی زمین فوتبال بازی میکند به مشکل
خواهیم خورد ولی در مجموع اگر آن پنالتی اتفاق نمیافتاد میتوانستیم ملوان را در زمین خودش شکست دهیم.
فارس: مشکلات مالی در روحیه بازیکنان تاثیری نداشت؟
ما چند بازی را بردیم اما هیچ توجهی نشد. فکر میکنم این مسائل خوب نیست. شاید مساله پول برای بازیکنان زیاد مهم نباشد اما توجه مسئولین باعث دلگرمی میشود. در این چند روز فقط من امیدوار رضایی را دیدم که به محل تمرینات آمد و یک بار پیگیر کار بچهها شد.
* اما فتحاللهزاده هم قول پاداش داده بود...
همانطور که گفتم من فقط امیدوار رضایی را دیدم که حتی روز بعد از حضور ایشان در تمرینات بچهها بسیار با انگیزه کار کردند. پول امسالم را نگرفتهام اما همین که از خود نگرانی نشان میدهند برای بچهها کافی است. آنها تلاش خود را انجام می دهند. ما امیدوار رضایی را یکبار دیدیم و فتحاللهزاده هم تک و تنها کاری از دستش برنمیآید که انجام دهد.
* هیئت مدیره پرسپولیس با ورودش تا به حال دو بار به بازیکنان پاداش داده است...
در فوتبال مسائل روحی خیلی مهم است.۵۰ درصد از عملکرد بازیکنان به مسائل روحی برمیگردد و ۵۰درصد دیگر بحث توانایی است اما ۵۰درصد روحی و روانی با غیرت و تلاش بازیکنان در حال عبور است. هر شخصی یک توانی دارد ولی نمیتوان از مسائل روحی گذشت.
* پرویز مظلومی در آخرین مصاحبه قبل از بازی با ملوان اشاره کرده بود که در صورت ادامه این روند استقلال به مشکل خواهد خورد، تو چه نظری داری؟
صددرصد با این موضوع موافق هستم. متاسفانه هیچ توجهی به ما نشده؛ حالا پاداشها به کنار چون پاداشها یک مساله جزیی است. من هنوز از سال گذشته طلبکارم و تا به امروز که ۵ ماه از لیگ میگذرد را کنار بگذارید، از پارسال هم پول میخواهم. فکر میکنم کم توجهی اینقدر هست که یکی، دو بازیکن دیگر هم مثل من از سال گذشته طلبکار هستند. دوباره تاکید میکنم که ۵ ماه از لیگ گذشته ولی از پارسال طلبکار هستم و امسال هم هیچی نگرفتهام.
اگر به پای تعهد باشد من به خیلی چیزها تعهد دادم مثلا من چک خرج کردم و نمیتوانم به تعهداتم نسبت به طلبکارانم عمل کنم. اینها را میگویم که طلبکاران من بدانند. انشاءالله که آنها این مصاحبه را میبینند چون من امسال پولی نگرفتهام. خیال آنها راحت باشد و اگر من پولی گرفته باشم مسئولین استقلال حرف من را تکذیب میکنند. آنها تصور نکنند من دروغ میگویم و پای تعهداتم هستم.
* برخی رسانهها بعد از بازی ظاهرا خبر از ناراحتی تو پس از تعویض دادند. خودت در این خصوص توضیح بده؟
دست آنهایی که نوشتند من ناراحت شدهام درد نکند. زمانی که من تعویض شدم ۴ گل خورده بودیم و فکر میکنم هیچ بازیکنی از این اتفاق خوشحال نبود. همه از این اتفاق ناراحت بودند. من ناراحت بودم ولی نه از اینکه تعویض شده باشم بلکه به خاطر شکست تیمم. نمیتوانم وقتی تیمم ۴گل خورده با رقصیدن بیرون بیایم. دوستان مقداری کم لطفی کردند و امیدوارم در این شرایط که استقلال باخته حداقل اگر کمک نمیکنند ضربه هم به ما نزنند.
* در پست تخصصیات هم که بازی کردی؟
مولایی بدنساز تیم در این مدت زحمات زیادی کشیده و از لحاظ بدنی در بهترین شرایط هستم. دیروز شرایط خیلی خوبی داشتم ولی شرایط بازی طوری پیش رفت که نتوانستم بیش از یک گل بزنم. در پست تخصصیام بازی کردم و انگیزه و روحیه بسیاری داشتم. به هرحال باختیم اما امیدوارم در بازیهای بعد جبران کنیم.
bordobakht
خانواده مرحوم خبازي در باشگاه استقلال
خانواده هواداري كه پس از پايان دربي هفتاد و يكم در سانحه اي در تونل رسالت جان خود را از دست داد، امروز به ديدار مديرعامل باشگاه استقلال آمدند.
به گزارش سايت رسمي باشگاه استقلال خانواده مرحوم ميلاد خبازي درديدار با دكتر فتح اله زاده از حمايت معنوي باشگاه و شخص مديرعامل باشگاه استقلال، سرپرست و سرمربي و بازیکنان استقلال که در مراسم یادبود این جوان حضور یافتند،تشکر کردند.
در این دیدار دکتر فتح اله زاده که با شنیدن خاطراتی از شادروان خبازی متاثر شده بود، به بازماندگان آن مرحوم گفت: استقلال به واقع یک عضو ازخانواده خود را از دست داد و همه ما عضو یک خانواده هستیم. وی تاکید کرد پیش ازرسیدن چهلمین روز درگذشت میلاد اعضای تیم برای ادای احترام به این هوادار جوان استقلال به منزل شما خواهند آمد.
آقای خبازی پدر میلاد نیز با تقدیر از تلاشهای شخص دکتر فتح اله زاده و دیگر اعضای باشگاه استقلال گفت: در بازی با سایپا بر خود وظیفه دانستم تا به ورزشگاه بیایم و جای خالی میلاد را روی سکو ها پر کنم.
خانم خبازی مادر میلاد نیز با اشاره به اینکه در روز حادثه در نجف اشرف بوده و آنجا خبر درگذشت فرزندش را شنیده است، گفت: 48 ساعت بود که به عتبات رسیده بودم و از فوت فرزندم مطلع شدم ، لذا تنها فرصت یافتم کفن او را از کربلای معلی بیاورم و این شاید توفیق پسرم بود که من برای خرید کفنش از کربلا مامور شوم.
دکتر فتح اله زاده همچنین در این دیدار از روند پرونده و تحقیقات درمورد علت اصلی حادثه منجر به فوت مرحوم خبازی پرسید و تصریح کرد باشگاه استقلال پیگیری های لازم و قانونی را در این باره انجام می دهد و در کنار خانواده خبازی خواهد بود.
کد:http://www.fcesteghlal.ir/NewsView.aspx?id=2801
اعضاي هيئت مديره استقلال ثبت شرکت شدند
نام اعضاي هيئت مديره باشگاه استقلال به ثبت شرکت ها رسيد.
حسین فرزامی دبیر هیئت مدیره باشگاه استقلال گفت: روز گذشته با تلاش اعضای هیئت مدیره باشگاه نام اعضا به ثبت شرکت ها رسید. امروز باید نامه برای AFC ترجمه شود و سپس به تایید وزارت امور خارجه برسد و فردا صبح آن را به کنفدراسیون فوتبال آسیا ارسال کنیم.
وی افزود: امروز طبق برنامه جلسه هیئت مدیره هم در ساعت 16 برگزار می شود.
ورزش 3
===================
گزارش تمرين استقلال
تمرين تيم فوتبال استقلال درحالي برگزار شد که آتيلا حجازي پرکارترين مرد تمرين امروز بود.
درحالی که سایت باشگاه استقلال اعلام کرده بود تمرین نوبت عصر آبیپوشان از ساعت 16:30 پیگیری میشود، اما تمرین امروز با یک ساعت تاخیر و از ساعت 17:30 در ورزشگاه دستگردی برگزار شد.
در ابتدای تمرین بازیکنانی که زودتر به ورزشگاه رسیده بودند، پشت درهای بسته رختکن قرار گرفتند که پس از چند دقیقه معطلی و تماسهای مکرر آنها با مسئولان دستگردی درب رختکن باز و بازیکنان و خبرنگاران در جایگاههای خود حضور پیدا کردند.
* تمرین امروز درحالی برگزار شد که قبل از آغاز آتیلا حجازی مانند بهتاش فریبا که دیروز به عکاسی روی آورده بود این کار را انجام داد جالب اینجاست که حجازی عکاسی زیر باران را تمرین میکرد و روی سر خود محافظی قرار داده بود تا از عکاسان ورزشی الگوبرداری کند.
فرزند مرحوم ناصر حجازی پس از سالها دوری از مستطیل سبز امروز در بازی درون تیمی آبیپوشان حضور پیدا کرد و اتفاقا در جریان مسابقه دچار آسیبدیدگی شد. به این ترتیب حجازی پرکارترین تمرین امروز تیم آبیپوشان بود.
* جاسم کرار، هنکه همچنان در تمرینات تیم استقلال غایب هستند و گفته میشود مربی آلمانی استقلال چهارشنبه به تهران بازخواهد گشت.
* تمرین امروز با صحبتهای پرویز مظلومی با بازیکنان آغاز شد. مظلومی در خصوص مسائل مختلف با بازیکنان صحبت و توصیههای لازم را به آنها انجام میداد و حتی پس از صحبت 10 دقیقهای با بازیکنان حنیف عمرانزاده همچنان در حال صحبت با سرمربی تیمش بود. همچنین فرهاد مجیدی در بین بازیکنان صحبتهایی با سرمربی استقلال انجام داد.
* فریدون زندی امروز با لباسی متمایز نسبت به دیگر بازیکنان تمرین میکرد. این بازیکن با لباسی کاملا زمستانی در ورزشگاه دستگردی حاضر شد.
* بهتاش فریبا در دقایقی از تمرین به یاد دوران جوانی به کارهای نمایشی با توپ پرداخت.
* در ابتدای تمرین بازیکنان به صورت اختیاری به گرم کردن بدنهای خود پرداختند، سپس در گروههای دونفره به پاسکاری رو آوردند. مرحله بعدی تمرین امروز آبیپوشان فوتبال در قالب دو تیم بود که قضاوت آن را فریبا مربی استقلال برعهده داشت.
* طبق اعلام باشگاه استقلال تمرینات این تیم از فردا تا روز جمعه به مدت 3 روز پشت درهای بسته و بدون حضور خبرنگاران و تماشاگران برگزار میشود. ملیپوشان این تیم از روز چهارشنبه به دیگر بازیکنان اضافه خواهند شد.
تیم فوتبال استقلال روز جمعه از هفته دهم رقابتهای لیگ برتر در ورزشگاه آزادی به مصاف راهآهن شهر ری میروند.
منبع: ورزش 3
فتحالله زاده: از وليـد علـي شكـايـت ميكنيم
مدير عامل باشگاه استقلال ميگويد که باشگاه به تعداتش نسبت به وليد علي و جاسم کرار عمل کرده است و صحبتهاي وليد علي را درست نميداند.
علي فتحالله زاده در گفت و گو با خبرنگار ورزشي خبرگزاري دانشجويان ايران (ايسنا)، در مورد انتقادهاي وليد علي و جاسم کرار، مسائل مالي باشگاه و شرايط اين تيم صحبت کرد که متن آن را در زير ميخوانيد:
* وليد علي با يکي از شبکههاي تلويزيوني کويت مصاحبهاي داشته و در آن از اينکه باشگاه استقلال به تعهداتش نسبت به او عمل نکرده است، انتقاد کرده بود. او گفته که باشگاه استقلال حتي برايش اقامت هم نگرفته است.
ـ به وليد علي مربوط نميشود که برايش اقامت گرفته شده است يا خير. اگر نگرفته بوديم او نميتوانست براي ما بازي کند. اين ادعاها واهي است. وليد علي گفته بود که نميتواند دور از خانوادهاش باشد و از اين موضوع ناراحت بود و گريه ميکرد. ما هم ديديم که او نميتواند بماند، خواستيم با او همکاري کنيم. او بدون اجازه ما به کشورش سفر کرده است و اين موضوع را پيگيري خواهيم کرد و از او شکايت ميکنيم. قرار نيست که هميشه ما بدهکار ديگران باشيم. طبق توافقي که با او داشتيم، قرار شد اول پول باشگاهش را بپردازيم که اين کار را کرديم و پس از آن بايد قرارداد خودش را پرداخت ميکرديم. از طرف ما همه چيز انجام شد اما او به تعهداتش عمل نکرده است.
* براي پيگيري اين موضوع چه کاري را انجام خواهيد داد؟
ـ به باشگاه او نامهاي فرستاديم و گفتيم که او استقلال را ترک کرده است و وضعيت موجود را براي آنها توضيح داديم.
* جاسم کرار نيز ديگر بازيکن خارجي استقلال است که به عراق رفته است و او هم به ايران بازنگشته است. کرار هم در مصاحبهاي با يکي از روزنامهها، از وضعيت موجود گلهمند بود و گفته است که به دليل برگشت خوردن چکش نميتواند به ايران بازگردد.
ـ نميتوانم به اين مصاحبه کاملا استناد کنم. درست است که ما به بازيکنان خودمان پول کمي را پرداخت کردهايم اما پول بازيکنان خارجي از جمله کرار را دادهايم. کرار به محض امضاي قرارداد 200 ميليون تومان از ما پول گرفت. تعهدات ديگري هم نسبت به او داريم که ظرف چند روز آينده بايد انجام شود. البته درباره صحبتهايي که از قول او انجام شده است، تا زماني که از خودش نشنوم نميتوانم اظهارنظر کنم.
* باشگاه براي جريمه و برخورد با کرار برنامهاي را مد نظر دارد؟
ـ باشگاه قوانين دارد و بيدر و پيکر نيست. استقلال افتخار ايران و آسيا است. قطعا چنين باشگاهي آييننامهاي انضباطي دارد و بر اساس آن برخورد ميکند. نميتوانيم موردي نسبت به افراد تصميم بگيريم. بنابراين بر اساس قوانين موجود با بازيکن خاطي برخورد ميکنيم.
* زمزمههايي شنيده ميشود که در چند روز آينده به حساب باشگاه استقلال پول واريز ميشود، درست است؟
ـ به همراه رسولي نژاد و اعضاي هيات مديره تلاش ميکنيم تا پولي را بگيريم. طي سه، چهار روز آينده پول بازيکنان را پرداخت ميکنيم.
* جلسه امروز هيات مديره حول چه محورهايي است؟
ـ امروز جلسه هيات مديره است و بيشتر درباره ساختارسازي هيات مديره جديد است تا همه در جريان کار قرار بگيرند.
* از سوي کميته انضباطي باشگاه مطرح شد که با رسانههاي حاشيهساز برخورد ميشود. سياست باشگاه چيست؟
ـ در قضيه مالي اول بازيکنان بايد به باشگاه فشار بياورند اما تا الان اين موضوع را من نديدهام. در حالي که باشگاههاي ديگري هم هستند که وضعيت آنها نسبت به ما نامناسبتر است. اين مطبوعات نيستند که به اين موضوعات ميپردازند بلکه دو سه نفر هستند و ما هم ميدانيم که از کجا پشتيباني ميشوند و اين کار ناجوانمردانه را انجام ميدهند. در تيمهاي ديگر بازيکني قهر ميکند و سر تمرين حاضر نميشود اما هيچ مطلبي در مورد آن بيان نميشود. من تعجب ميکنم که چرا اسماعيل شريفات به مسائل مالي هيچ اعتراضي نميکند. او از سال گذشته تاکنون فقط 30 ميليون تومان پول دريافت کرده است که وقتي او را ميبينم، خجالت ميکشم. اينها ارزش است و اين بازيکن را تشويق خواهم کرد. شريفات و شيرزاد کمترين پول را تاکنون گرفتهاند اما هيچ اعتراضي از آنها نديدهايم. مطمئنا آنها را تشويق خواهم کرد. بعضيها دنبال اين هستند که مسائل کوچک را بزرگ کنند. فوتبال ما به اندازه کافي مشکل دارد و ديگر نبايد به اين کارها پرداخت. دو نفر از همکاران ما هستند که متاسفانه به استراق سمع، تهمت زدن و دروغ نوشتن ميپردازند. در کميته حقوقي باشگاه اين مسئله را بررسي ميکنيم و در چند روز آينده نسبت به اين موضوع اقدام ميکنيم و حتما نتيجه آن را اعلام خواهيم کرد.
به گزارش روز از سايت رسمي اينترنتي باشگاه استقلال تهران، بر اين اساس تمرين هاي تيم فوتبال استقلال از فردا تا روز شنبه 23 مهر ماه، بدون حضور اصحاب رسانه و تماشاگران برگزار خواهد شد.
اين تصميم کادر فني تيم فوتبال استقلال به منظور تمرکز بيشتر اعضاي اين تيم در آستانه ديدار روز جمعه 22 مهر ماه مقابل تيم راه آهن تهران در ليگ برتر باشگاه هاي ايران اتخاذ شده است.
استقلالی های تیم ملی که دیشب گل کاشتند ...
اندو و جباری واقعا خوب بودند ... حیدری هم پاس گل خوبی به رضایی داد .
امیدوارم مظلومی هم به اندو برای ضربات کرنر ایمان بیاره ... واقعا عالی می زنه .
به امید برد روحیه بخش مقابل راه اهن ( گربه سیاه سابق) .
ديشب بازيو برديم ولي اين خوشحالي براي ما فكر نكنم دوام داشته باشه:41:جمعه از دماغمون در نياد خوبه:37:
5 تا بازيكنه اصليمون فيكس بازي كردند.....جباري كه بدنش 90 دقيقه نكشيدو تعويض شد وقتي هم رو نيمكت بود به زانوش يخ گذاشته بودن
كرار هم كه نيست پژمان هم همينطور
نبايد ريسك كردو حسينيو دفاع وسط گذاشت.من جايه مظلومي بودم به عزيززاده اعتماد ميكردم
خدارو شكر فرهاد هست وقتي كه باشه نصفه قضيه حله:27:
به نظرم بايد زندي فيكس باشه درسته تازه از بند مصدوميت رها شده ولي باز %100 از اون يوسفيه سرطان بهتره.
مظلومي جونه مادرت ميلادو بذار كنار فرهاد فروارد باشه.ميلاد گوشه راست جواب نميده فروارد باشه 4 تا شوت بزنه بالاخره يكيش گل ميشه.
درسته ما شرايط خوبي نداريم(به خاطر اردويه تيم ملي)اما اگه زرنگ باشيم ميتونيم از اين شرايط به نفع خودمون استفاده كنيم.همه ميدونن گوشه شيطون كر كاشته هايه ميلاد %90 گلن پس پشته 18 زياد فشرده و نزديك كار نميكنندو ميشه از اين موقعيتا استفاده كرد.اندو هم خودشو نشون داد كه خيلي خطرناكه و اون هم خوب شوت ميزنه هم خوب كرنر ميفرسته پس سعي ميكنند كرنر هم كمتر بدن:31:بعد ميبينن اندو اوت هم خوب ميندازه:31:
خلاصه اگه ببازيم(مساوي) مظلومي بگه به خاطر تيم ملي باختيم بايد بگيم پرويز خان بهونه وارد نيست چون ما با خلاقيته فرديه بازيكنامون هم ميتونيم ببريم اونم تو ازادي
اگه نكاته زير رعايت بشه برنده بازي بدونه شك ما هستيم
1-به اندو ازاديه عمله بيشتري داده بشه
2-زنديو به يوسفي ترجيح بده
3-حسينيو دفاع وسط نذاره
4-امير ابادي دفاع چپ نباشه
5-ميلاد 90 دقيقه كنار فرهاد فروارد و فيكس باشه
6-حمودي دفاع راست باشه(شايد به غيرتش برخورده باشه كه اوايل فصل ميگفتن زوج حمودي حيدري مثله نامجو مطلقو زرينچه هستن حالا شده حيدري ماهيني)
7-رو سانترهايه خسرو و ضربه سرهايه ميلاد هم حساب كنه
8-رو سرعته ميلاد حساب نكنه به خدا ميلاد شوت زنو تموم كنندست مظلومي نكن اين كارارو:37:
به مناسبته بازيه جمعه اينم گله ميلاد از 40 متري به راه اهن
کد:http://milad10.com/UserFile/Film/esteghlalrahahan10.wmv
آندو تيموريان: دوست دارم دوباره در اروپا بازي كنم/ نزديك بود بلاي ادواردو به سرم بيايد/ خيلي از كيروش خوشم ميآيد
فكر ميكنم داور به درستي بازيكن بحرين را اخراج كرد. او فقط به قصد زدن مچ پاي من آمد و نزديك بود بلاي ادواردو سر من بيايد كه يكي از وحشتناكترين خطاهاي ليگ برتر انگليس روي او رخ داد
سايت گل ـ آندرانيك تيموريان در ديدار مقابل بحرين يكي از درخشانترين روزهاي فوتبالش را پشت سر گذاشت. او علاوه بر اينكه دو پاس گل داد يك شوت استثنايي هم زد و بايد گفت كه جزء ستارههاي تيم ملي بود. اولين اتفاق مهم بازي در ثانيه 40 رخ داد كه بازيكن بحرين به دليل خطاي وحشتناك روي آندو از بازي اخراج شد.
تيموريان در گفتوگو با خبرنگار سايت گل ابتدا در مورد آن صحنه ميگويد:« فكر ميكنم داور به درستي بازيكن بحرين را اخراج كرد. او فقط به قصد زدن مچ پاي من آمد و نزديك بود بلاي ادواردو سر من بيايد كه يكي از وحشتناكترين خطاهاي ليگ برتر انگليس روي او رخ داد و مچ پايش شكست.
از آندو در مورد گلي كه به ثمر رساند سوال ميكنيم و او در جواب ميگويد:« براي من فقط اين مهم بود كه وظايفم را در زمين مسابقه انجام دهم. واقعا گل زيبايي بود و من آن را هيچ وقت فراموش نخواهم كرد. فكر ميكنم خيلي خوب به توپ ضربه زدم و كاري از دست دروازهبان بحرين ساخته نبود.» تيموريان در تيم ملي مأمور زدن ضربات كرنر است كه اتفاقا اين كار را به خوبي انجام ميدهد. البته او در استقلال ضربات كرنر را نميزند و وقتي از تيموريان در اين خصوص سوال ميكنيم به سايت گل ميگويد:« آقاي كيروش درتيم ملي اين وظيفه را به من محول كرده است ولي در استقلال مجتبي جباري ضربات كرنر را ميزند كه اتفاقا خيلي خوب اين كار را انجام ميدهد.»
تيموريان با اشاره به نقش كارلوس كيروش در پيروزي تيم ملي تأكيد ميكند:« وقتي او به ايران آمد حرفهايم را زدم و گفتم كه كيروش يك مربي فوقالعاده است. كيروش اصلا نيازي به تعريف من ندارد ولي بايد بگويم كه او تيم ملي را دگرگون خواهد كرد. من واقعا از اين مربي خيلي خوشم ميآيد.» آندو تيموريان با خاطرهاي تلخ فوتبال اروپا را ترك كرد. او حالا يكي از بهترين هافبكهاي ايران است و وقتي از آندو در مورد شانس حضور دوبارهاش در اروپا سوال ميكنيم خاطرنشان ميكند:« من هيچ پيشنهادي از اروپا ندارم كه به آن فكر كنم. با اين حال دوست دارم به فوتبال اروپا برگردم و اگر پيشنهادي ارائه شود آن را مورد بررسي قرار خواهم داد.»
مظلومی:فردوسی پور نمی تواند قرمز بودنش را پنهان کند / خودش زنگ زد و عذر خواست!
پرویز مظلومی می گوید که عادل فردوسی پور نمی تواند قرمز بودنش را پنهان کند.
به گزارش اوج نیوز،سرمربی استقلال در اظهاراتی جالب درباره مجری برنامه ۹۰ گفت:"عادل را خیلی دوست دارم هرچند که استقلالی نیست و قرمز بودنش را نمی تواند پنهان کند."
او در پاسخ به این سوال که آیا تاکنون از او دلخور شده یا نه،می گوید:"نه،سر به سر من نگذاشته. فقط استقلال وقتی می بازد اول برنامه مسابقه ما را پخش می کند و وقتی استقلال می برد، آخر برنامه."
او درباره برنامه ای که عادل به کنایه درباره اش گفته بود «مظلومی پشت فنس ها دنبال سبیلش می گردد» اظهار داشت:"من هم جواب دادم که دنبال دماغ عادل بودم! البته بعد از برنامه خودش زنگ زد و عذرخواست. خودش بابت آن شوخی ناراحت شده بود اما خب، شوخی است دیگر..."
عکس/ تیم رویایی استقلال
این تصاویر مربوط به تیمی است که در سال ۱۹۹۰ قهرمان آسیا شد.
وصیت بازیکن سابق استقلال: با کفن آبی خاکم کنید
براهیم تهامی گفت: «خیلی استقلال و رنگ آبی را دوست دارم. من تمام زندگی ام آبی بود، آبی آبی.»
به گزارش جام نیوز به نقل از آفتاب، ابراهیم تهامی از استقلالیهای دوآتشه است. تهامی بازیکن اسبق تیم ملی فوتبال که تعصب زیادی به لباس استقلال دارد در مورد علاقهاش به این تیم میگوید: «وصیت کردم که مرا با کفن آبی خاک کنید. خیلی استقلال و رنگ آبی را دوست دارم. من تمام زندگی ام آبی بود، آبی آبی. هنوز همان تعصب به آبی و استقلال را دارم. این درحالی است که به تیم شهرم آبادان افتخار میکنم. از بازی این تیم لذت می برم و دوستش دارم ولی به دلیل علاقه عجیب من به استقلال و آبی، هنوز به این تیم تعصب دارم.»
مروری بر تاریخچه جدالهای استقلال و راه آهن در گذر تاریخ
سابقه دیدارهای استقلال و راه آهن تهران در چهارچوب رقابتهای لیگ
لیگ برتر فصل ۸۵-۱۳۸۴
دور رفت
ورزشگاه آزادی:
استقلال تهران۳-راه آهن تهران۰
گلها:سیاوش اکبرپور،رضا عنایتی(۲گل)
سرمربی استقلال تهران:امیر قلعه نوعی
سرمربی راه آهن تهران:فیروز کریمی
.
.
دور برگشت
ورزشگاه آزادی:
استقلال تهران۲-راه آهن تهران۱
گلها:سیاوش اکبرپور،مجتبی جباری(استقلال)مهدی تاتار(پ)(راه آهن)
سرمربی راه آهن تهران:فیروز کریمی
.
.
.
لیگ برتر فصل ۸۶-۱۳۸۵
دور رفت
ورزشگاه آزادی:
استقلال تهران۱-راه آهن تهران۱
گلها:داسیلوا(استقلال)گل به خودی بازیکن استقلال(راه آهن)
سرمربی استقلال تهران:عبدالصمد مرفاوی
سرمربی راه آهن تهران:عباس رضوی
.
.
دور برگشت
ورزشگاه آزادی:
گلها:پیروز قربانی،علی انصاریان(استقلال)گل به خودی بازیکن استقلال(راه آهن)
سرمربی راه آهن تهران:اکبر میثاقیان
.
.
.
لیگ برتر فصل ۸۷-۱۳۸۶
دور رفت
ورزشگاه آزادی:
گلها:فرهاد مجیدی(۲گل)(استقلال)هادی اصغری(راه آهن)
سرمربی استقلال تهران:ناصر حجازی
سرمربی راه آهن تهران:اکبر میثاقیان
.
.
دور برگشت
ورزشگاه آزادی:
استقلال تهران۳-راه آهن تهران۰
گلها:فرهاد مجیدی(پ)،میثم منیعی،علی علیزاده
سرمربی استقلال تهران:فیروز کریمی
سرمربی راه آهن تهران:داوود مهابادی
.
.
.
لیگ برتر فصل ۸۸-۱۳۸۷
دور رفت
ورزشگاه آزادی:
استقلال تهران۲-راه آهن شهرری۱
گلها:پیروز قربانی،آرش برهانی(استقلال)مجتبی زارع(راه آهن)
سرمربی راه آهن شهرری:داوود مهابادی
.
.
دور برگشت
ورزشگاه آزادی:
استقلال تهران۵-راه آهن شهرری۱
گلها:حسین کاظمی،آرش برهانی(۲گل)،مجتبی جباری،سیاوش اکبرپور(استقلال)مجتبی زارع(راه آهن)
سرمربی راه آهن شهرری:محمود یاوری
.
.
.
لیگ برتر فصل ۸۹-۱۳۸۸
دور رفت
ورزشگاه آزادی:
استقلال تهران۲-راه آهن شهرری۳
گلها:حسین کاظمی،هادی شکوری(استقلال)مجید نورمحمدی،میلاد زنیدپور،عیسی ترائوره(راه آهن)
سرمربی راه آهن شهرری:ارنی برندتس
.
.
دور برگشت
ورزشگاه آزادی:
استقلال تهران۱-راه آهن شهرری۰
گل:فرهاد مجیدی
سرمربی راه آهن شهرری:مهدی تاتار
.
.
.
لیگ برتر فصل ۹۰-۱۳۸۹
دور رفت
ورزشگاه آزادی:
گل:میلاد میداوودی
سرمربی استقلال تهران:پرویز مظلومی
.
.
دور برگشت
ورزشگاه آزادی:
گل:حوار ملامحمد
سرمربی استقلال تهران:پرویز مظلومی
………………………………………….. …………………………….
بهترین گلزن استقلال در مصاف با راه آهن در چهارچوب رقابتهای لیگ:
فرهاد مجیدی(بازیکن حال حاضر استقلال تهران)با ۴گل
.
.
بهترین گلزن راه آهن در مصاف با استقلال در چهارچوب رقابتهای لیگ:
مجتبی زارع(بازیکن حال حاضر صنعت نفت تهران)با ۲گل
نکته:فرزاد مجیدی بازیکن سابق استقلال نیز با زدن ۲گل به خودی در دیدارهای رفت و برگشت لیگ ۸۶-۱۳۸۵!!!نیز یکی از برترین گلزنان راه آهن در مصاف با استقلال بوده است!!
.
.
بیشترین تعداد حضور یک سرمربی از استقلال در مصاف با راه آهن در چهارچوب رقابتهای لیگ:
امیر قلعه نوعی(سرمربی حال حاضر تراکتورسازی تبریز)،عبدالصمد مرفاوی(-)هر یک با ۴حضور
.
.
بیشترین تعداد حضور یک سرمربی از راه آهن در مصاف با استقلال در چهارچوب رقابتهای لیگ:
مهدی تاتار(-)با ۳حضور
………………………………………….. ……………………………..
نکات خواندنی از مصافهای دو تیم
۱٫این دو تیم تاکنون ۱۰بار با هم روبرو شده اند که حاصل این ۱۰جدال،۸پیروزی برای استقلال-۱پیروزی برای راه آهن و یک تساوی بوده است
۲٫از میان سرمربیان استقلال،امیر قلعه نوعی هر ۴مصاف خود با راه آهن را پیروز شده است.از طرفی،امیر قلعه نوعی و فیروز کریمی تنها کسانی هستند که با هیچ تیمی برابر راه آهن شکست نخورده اند
از میان سرمربیان راه آهن،ارنی برندتس هلندی،تنها پیروزی این تیم برابر استقلال را کسب کرده است!!
۳٫از میان سرمربیان استقلال،عبدالصمد مرفاوی تنها کسی است که برابر راه آهن امتیاز از دست داده است!!
از میان سرمربیان راه آهن،داوود مهابادی و مهدی تاتار در دوران مربیگری هیچ گاه برابر استقلال پیروز نشده اند!!در مورد مهدی تاتار نکته جالب این است که او در هر سه دیدار دوران مربیگریش برابر استقلال با نتایج مشابه ۱-۰ شکست خورده است!!!
۴٫از میان سرمربیان استقلال،ناصر حجازی و فیروز کریمی تنها یکبار برابر راه آهن قرار گرفته اند که رویاروئی شادروان ناصر حجازی،تنها دیداری بوده که او در مسابقات رسمی به عنوان سرمربی یک تیم برابر راه آهن قرار گرفته است!!
از میان سرمربیان راه آهن،عباس رضوی سرمربی اسبق استقلال و محمود یاوری،تنها یکبار برابر استقلال قرار گرفته اند
۵٫امیر قلعه نوعی اولین سرمربی استقلال بوده که برابر راه آهن امتیاز گرفته و پیروز شده است
عباس رضوی سرمربی اسبق استقلال،اولین سرمربی راه آهن بوده که برابر استقلال امتیاز گرفته و ارنی برندتس هلندی نیز اولین(و تنها)سرمربی راه آهن بوده که برابر استقلال پیروز شده است
۶٫عبدالصمد مرفاوی تنها سرمربی استقلال بوده که برابر راه آهن امتیاز داده و شکست خورده است!!
فیروز کریمی نیز اولین سرمربی راه آهن بوده که برابر استقلال امتیاز داده و شکست خورده است!!
۷٫ارنی برندتس هلندی(تنها سرمربی پیروز راه آهن)تنها سرمربی خارجی جدالهای این دو تیم هم بوده است!!
۸٫از میان گلزنان استقلال،مجتبی جباری-فرهاد مجیدی-آرش برهانی و میلاد میداوودی در تیم کنونی استقلال نیز حضور دارند
هیچ یک از گلزنان راه آهن در تیم کنونی راه آهن حضور ندارند!!
۹٫از میان گلزنان استقلال،حسین کاظمی سابقه بازی برای راه آهن(در حال حاضر)را نیز دارد
هیچ یک از گلزنان راه آهن،سابقه بازی برای استقلال را ندارند
۱۰٫از میان سرمربیان استقلال،امیر قلعه نوعی سابقه بازی برای راه آهن را نیز دارد
از میان سرمربیان راه آهن،اکبر میثاقیان و داوود مهابادی سابقه بازی و عباس رضوی سابقه سرمربیگری در استقلال را نیز دارند
۱۱٫فیروز کریمی تنها نفری است که در مصاف های رو در روی این دو تیم،روی نیمکت هر دو تیم نشسته است!!
۱۲٫هیچ یک از جدالهای این دو تیم در هفته ۱۰ام تاکنون برگزار نشده است!!
………………………………………… ………………………………………… …………
بازیکنان امسال استقلال که سابقه گلزنی برابر راه آهن را دارند:
۱٫فرهاد مجیدی:۶گل(با پیراهن استقلال تهران)
۲٫مجتبی جباری:۲گل(با پیراهن استقلال تهران)
۳٫آرش برهانی:۵گل(۲گل با پیراهن پاس تهران،۳گل با پیراهن استقلال تهران)
۴٫میلاد میداوودی:۵گل(۱گل با پیراهن پاس تهران،۳گل با پیراهن استقلال اهواز،۱گل با پیراهن استقلال تهران)
۵٫کیانوش رحمتی:۱گل(با پیراهن پاس تهران)
۶٫جواد شیرزاد:۱گل(با پیراهن فولاد خوزستان)
۷٫پژمان منتظری:۱گل(با پیراهن فولاد خوزستان)
۸٫حنیف عمران زاده:۲گل(با پیراهن پاس همدان)
۹٫جاسم کرار:۲گل(با پیراهن تراکتورسازی تبریز)
۱۰٫علی حمودی:۱گل(با پیراهن استقلال اهواز)
۱۱٫حمید عزیز زاده(۲گل(۱گل با پیراهن ذوب آهن اصفهان،۱گل با پیراهن صنعت مس کرمان)
.
.
بازیکنان امسال راه آهن که سابقه گلزنی برابر استقلال را دارند:
۱٫حسین پاشائی:۱گل(با پیراهن کشاورز تهران)
۲٫ایمان رزاقی راد:۲گل(با پیراهن ابومسلم خراسان)
۳٫حسین کاظمی:۱گل(با پیراهن سایپا کرج)
۴٫حسین کعبی:۱گل(با پیراهن استیل آذین سمنان)
۵٫ستار زارع:۱گل(با پیراهن برق شیراز)
۶٫علیرضا عباسفرد:۵گل(۲گل با پیراهن برق شیراز،۲گل با پیراهن سایپا کرج،۱گل با پیراهن صبای قم)
.
.
.
هیچ یک از بازیکنان امسال استقلال سابقه بازی برای راه آهن را ندارند
.
.
بازیکنان امسال راه آهن که سابقه بازی برای استقلال را دارند:
۱٫حسین کاظمی به مدت ۵فصل
۲٫علیرضا عباسفرد به مدت ۱فصل
………………………………………… ……………………….
پرویز مظلومی و علی دائی تاکنون ۴بار در دوران مربیگری با هم روبرو شده اند که ۳پیروزی سهم مظلومی بوده و ۱پیروزی برای علی دائی
.
.
پرویز مظلومی در دوران مربیگری تاکنون ۷بار برابر راه آهن قرار گرفته که در این ۷بازی،۵بار پیروز شده،۱بار مساوی کرده و ۱بار نیز شکست خورده است.نکته جالب اینکه اولین جدال او در سطح اول کشور برابر راه آهن،۱۵سال بعد از شروع مربیگری او بوده!!
.
.
علی دائی تاکنون در دوران سرمربیگری ۷بار برابر استقلال قرار گرفته که در این ۷رویاروئی،۴بار پیروز شده،۱بار مساوی کرده و ۲بار شکست خورده است!!نکته جالب در مورد علی دائی اینکه او به همراه فرهاد کاظمی تنها سرمربیان ایرانی هستند که در دوران مربیگری خود،تعداد بردهایشان برابر استقلال از تعداد باختهایشان بیشتر بوده است
bordobakht
ديگه خيلي داره به استقلال ظلم ميشه
همه بازيها تا الان داور برامون يه اشتباهه فاحش كرده
بازيمونو هم عقب ننداختن در صورتي كه تا شنبه ديگه بازي نداشتيم
خبري هم كه از پول نيست.2ميليارد چند وقت پيش دادن پرسپوليس ولي هنوز به استقلال ندادن....چرا؟
ايا اينا همش تصادفيه؟
نبايد ساكت موند بايد سر و صدا كنند تا حقمونو بيشتر از اين نخورن.....اگه دقت كنيد امسال جز خدا هيچكس با ما نيست
از داورو سازمان ليگ بگير تا وزارت ورزش و برنامه 90
فكر ميكنيد چرا پول نميدن؟غير از اينه كه ميخوان تيم بره تو حاشيه؟
ما هم خدايي داريم
پ.ن
دوستان بريد تاپيك امتيازات امتياز بدين
:31:نقل قول:
حنیف عمران زاده | 12 امتیاز منفی
كوشكيو شكوري نيم فصل اضافه ميشن يه حالي از اين غول بچه گرفته بشه :31: ديگه سوتي دادن يادش بره(12 تا منفيشم من دادم:31:)ديروز حمودي به دادش رسيد وگرنه الان 16 امتياز منفي بود
سيار: هم پنالتي بود، هم اخراج داشت
به گزارش سايت رسمي باشگاه استقلال، دكتر پرويز سيار كارشناس داوري پيرامون حادثه رخ داده در نيمه اول بازي دو تيم استقلال و راه آهن گفت: هرگز متوجه نشدم چرا رفيعي خطاي روي مجيدي را پنالتي اعلام نكرد. در صحنه آهسته كاملا مشخص بود كه بازيكن حريف روي مجيدي خراب شد و تمام اندامش را روي بازيكن استقلال انداخت. اين دو نفر كنار هم نبودند كه بتوان گفت تنه زده شده ، بلكه خطا روي او پنالتي صد در صد بود و داور بايد به بازيكن راه آهن كارت قرمز مي داد.وي ادامه داد: در يك صحنه هم در محوطه جريمه راه آهن توپ به بازيكن استقلال رسيد كه داور خطاي چند ثانيه قبل را اعلام كرد. در اين صحنه يا رفيعي بايد همان اول كار خطا مي گرفت يا آوانتاژ مي داد چرا كه استقلال شانس گلزني داشت.
فك كنم بازيكن تو آفسايد بود كه دوباره خطارو گرفتنقل قول:
: در يك صحنه هم در محوطه جريمه راه آهن توپ به بازيكن استقلال رسيد كه داور خطاي چند ثانيه قبل را اعلام كرد. در اين صحنه يا رفيعي بايد همان اول كار خطا مي گرفت يا آوانتاژ مي داد چرا كه استقلال شانس گلزني داشت.
به نظرم بازی بدی نبود ...
با توجه به خستگی خط هافبک ، داوری پر از اشتباه به ضرر اس اس و گل نکردن 12-13 تا موقیعت گل و ضد فوتبال راه اهن و...
ولی در خط دفاعی مشکل داریم . مظلومی باید فکر اساسی برای خط دفاعی کنه .
+
میلاد چرا اینجوری شده ... گم هست تو زمین
+
ولی من هم به این تیم امید زیادی دارم ... شایسته ترین تیم برای قهرمانی هستیم .
اگه حاشیه و بی پولی ها بزاره !
حالم از اين برهاني به هم ميخوره.....انقدر ضد ميلاد مصاحبه كرد خسته نشد؟
مثل اينكه تو تمرينا خيلي با ميلاد و كرار بد رفتاري ميكنند.ميلاد افتش از تمرينا داره شروع ميشه.اصلا دلم نميخواد شاهد افتش باشم
كرارو هم تحويلش نميگيرند تو بازي هم بهش پاس نميدن
زندي تو تمرينا اماده بوده اين باز خبر خوبيه
امروزم پولشونو ميگيرن نكته جالبش اينه كه پولو وزارت ورزش نداده و درامد خود باشگاه بوده!!
مجتبي هم كه 3 اخطارستو نيست
.......
تركيب پيشنهاديه من براي اين بازي
حسینی-----------منتظری-----------عمران زاده----------حمودي
-----------------------------تیموریان---------------------------
------------زندي---------------كرار--------------------حیدری
-----------------مجيدي----------------ميداودي---------------
يا
حسینی-----------منتظری-----------عمران زاده----------حيدري
-----------------------------تیموریان---------------------------
------------زندي---------------كرار--------------------ميداودي
-----------------مجيدي----------------برهاني---------------
ولي با شناختي كه از مظلومي دارم به احتمال زياد تركيب بازي با ذوب اهن به اين شكله
حسيني-----------عمران زاده--------منتظری--------------حيدري
--------------------رحمتی----------تیموریان---------------------
--------------------------------كرار------------------------------
یوسفی(زندي)------------------------------------------ميداودي(برهاني)
-------------------------------مجيدي-----------------------------
عکس روز : پرسپولیس روی « بی . ام . و » بازیکن تیم استقلال
دوشنبه صبح یک فرد مشکل دار با نوشتن نام پرسپولیس بر روی اتومبیل بازیکن تیم استقلال در اطراف ساختمان باشگاه استقلال صحنه ناخوشایندی را بوجود آورد
سایت گل - در شرایطی که بعضی از بازیکنان تیم استقلال مثل حنیف عمران زاده مدعی شدند که به دلیل بی پولی ماشین خود را فروختند و با آژانس و تاکسی رفت و آمد می کنند اما دوشنبه صبح احتمالا یک فرد مشکل دار با نوشتن نام پرسپولیس بر روی اتومبیل بازیکن تیم استقلال در اطراف ساختمان باشگاه استقلال صحنه ناخوشایندی را بوجود آورد .
محمد حیرانی ، مسئول سایت باشگاه استقلال در یکی از فضاهای اینترنتی این عکس را منتشر کرده است .
به نظر می رسد این سطح از کری بین هواداران دو تیم به شدت ناجوانمردانه است ! موافقید ؟
حالا در این اوضاع بی پولی با هزینه رنگ و ترمیم این بی ام و چند ده میلیونی چه کار کنیم ؟!
اگر بر روی این عکس توجه کنید در کنار آرم در عقب ماشین متوجه این خرابکاری می شوید !