ادرسش یعنی چی ؟
Printable View
ادرسش یعنی چی ؟
elmo جان این آپشن فایلی که گزاشتی
همه چیز سوپر پچ رو داره توپ و استادیومکد:http://elmoprotector.persiangig.com/KONAMI-WIN32PES6OPT.rar
یکی قضیه مپ رو توضیح بده
با اینکه از elmo جان (سرور ما که فقط ایشون جواب ما رو میده ما چاکرشیم )نقل قول:
پرسیده بودید ولی من جوابتو میدم نه عزیزم این فقط سیو ادیت بازی هست که اسم استادیوم ها و لیگ آلمان و اون چیزهایی که خودت توی بازی میتونی ادیت کنی به بهترین نحو توش داره مثل اسم بازیکنان اسم تیمها ولی برای فیس لباس و استادیوم باید کل سوپر پچو بگیری که 3.5 گیگه
توی آدرس این که رفتی :نقل قول:
C:\Program Files\KONAMI\Pro Evolution Soccer 6\kitserver\GDB
چند تا فولدر میبینی
مثلا من فیسشو توضیح میدم بقیشم مثل فیسه فقط صاذقانه بگم uni رو بلد نیستم که یه ذره فرق میکنه
توی فولدر فیس که رفتی فایل empty_map.txt رو rename و اسمشو بزار map.txt
حالا فیسایی که دانلود کردی بنداز توی پوشه ی فیس مثلا فیسی با اسم beckham.bin رو دانبود کردی انداختی توش
حالا بورو توی map.txt هر چی میبینی پاک کن بجز خطی که اولش نوشته example
حالا برای وارد کردن این فیس به بازی باید مثل example یا مثال بنویسی
فقط برای بدست آوردن شماره ی بازیکن باید کیت سرورو نصب کرده بری تو بازی توی قسمت edit بعد edit player بعدش روی اسم هر بازیکنی که بری بالای صفحه شمارشو مینویسه
و برای استادیوم شماره ی تیم رو باید از اینجا بیاری:
C:\Program Files\KONAMI\Pro Evolution Soccer 6\kitserver\docs\uni.txt
یادت نره بعد از هر خطی که توی map.txt نوشتی یه اینتر بزنی و گر نه آخرین فیسی که نوشتی اعمال نمیشه
حالا map رو سیو کن و برو توی بازی حال کن
ما رو هم دعا کن:11: :11: :11:
قربانت
( ما اینهمه جواب میدیم ولی هیچکی جواب مارو نمیده بجز elmo جان خودم:10: :10: :10: )
دستت طلا ...
من تنها کاری که میتونم برات بکنم اینه که map.txt پوشه استادیوم خودم رو برات آپکنمنقل قول:
دیگه بقیش با خودت
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
مرسی دوست خوبم که جواب دادی :11:نقل قول:
سلام :40:
نقل قول::10:نقل قول:
چاکرتم میثم جان این حرفا چیه . وظیفه مه :40::11:
من از جناب martin_superhuman گرفتم .نقل قول:
شما هم اگه خواستی ، از ایشون بگیر :46:
یا حق
:40:
سلام
خرید و فروش اینجا جاش نیست
ممنون
سلامنقل قول:
شما چه جوری باهاش تماس گرفتی؟
خودش کجاست
من هم میخوام:11:
منم از مارتین گرفتمنقل قول:
براش پیغام خصوصی بزن
بهت میگه چه کار کن
خوب عزیز من زود تر میگفتی من دوبار اینجا آدرس دادم هی پاک میشد نگو به خاطر این بودهنقل قول:
دیگه تکرار نمیشه
سلام دوستان.من تازه اين بازي رو گرفتم قبلاً فيفا بازي بازي مي كردم و به پيشنهاد دوستم اين بازي رو تست كردم.ولي يه مشكل دارم كه خيلي از هيجان بازي كم مي كنه و اون گزارشگر بازي هست كه نمي دونم اين مشكل منه يا بازي!:20:
مثلاً وقتي گل ميزنم و كلي طرف شادي هم مي كنه تازه گزارشگر ميگه "Great Goal" و تماشاگر ها شروع به صر و صدا مي كنن.شما هم اين مشكل رو داريد؟:10:
بله من بعشی مواقع فینال رو به زور می برم و صدا ازم جا میمونه و از باری خارج نمیشه
نقل قول:نقل قول:
سلام
مشکل عدم هماهنگی تصویر و صدا ، بیشتر برمیگرده به عدم توانایی کارت گرافیک در رندر کردن .
یعنی احتمالا کارت گرافیکتون ضعیفه و باعث میشه صدا از تصویر جا بمونه .
البته به همه ی اینا ، اوریجینال نبودن رو هم اضافه کنید .
موفق باشید
یا حق
:40:
ElmO بارسلوناتون که قهرمان نشد
الله اکبر به بارسا چیکار دارینقل قول:
بزنم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
مجتبی جان اورجینالش که هیچ جا گیر نمیاد تقصیر ما هم نیست
ولی از هیجان بازی کم نمیکنه
بچه ها PES 2008 تو راهه برای اطلاعات بیشتر برید وبلاگ baziworld.mihanblog.com
این کونامی هم شورشو در اوردهنقل قول:
بزاره عرق سوکر 6 یا 2007 خشک بشه
بعدا جدید بده بیرون
هر چند که تو عکس رنگاش خیلی زنده بودن
خدا کنه تو خود بازی هم همینطور باشه
این بازی اوایل سال 2008 عرضه می شه :46:نقل قول:
زلزله رو دیدین
آره مانیتور من افتاد :31:نقل قول:
یه لحظه هنگ کردم :31:
مثل اينكه 5.9 ريشتر بود
البته تو قم بود
من تو كاشون احساس كردم.
کسی لینک دانلود پیدا نکرد:40:نقل قول:
خدائی بزار جدیدش بیاد اونوقت بگونقل قول:
سوکر 6 که اینقدر بازی کردیم فول کاپ شده دیگه حال نمی ده :46:
آقایون کسی یه سیو توپ از مستر لیگ داره ؟؟؟؟
خواهشاً نگيد صفحه هاي قبلي بخون چون خيلي زياده و مسخره هم نكنيد!
يكي بگه تو Ml چه طور بازيكنم رو بفروشم؟مگه چقدر ازتون وقت مي گيره؟دمتون گرم
کدهای تقلب این بازی رو لطفا بگید.مثلا اینکه چطور می شه از وسط زمین شوت کرد که گل بشه یا کرنر و پنالتی زدن و اینطور چیزا رو
باید بهت پیشنهاد بشه تا بتونی بفروشینقل قول:
روی بازیکی که بهش پیشنهاد شده برو(در منوی مستر برو تو negotiation و بعدش my team ) و change negotiation conditin رو بزن و accept رو بزن تا با فروشش موافقت شه
اگه بخوای بازیکنی رو برای فروش قرار بدی تا بهش پیشنهاد بشه بازیکن رو انتخاب کن و Enter Team For Possible Transfer رو بزن بعد باید منتظر باشی تا بهش پیشنهاد بشه و بعد بفروشیش
اگر بخواهی که بازیکن رو از تیم بندازی بیرون انتخابش کن و release رو بزن ولی بهت پیشنهاد نمیکنم که این کار رو بکنی
من یه چیزی رو فهمیدم
شما اگر همه شاپ رو خریدید میتوانید در قسمت عوض کردن لباس با زدن استارت شکل ادم ها رو عوض کنید
ديدي چي شد من يكي از بازيكنام رو release كردم بعد فكر كردم اون براي فروشه و از ليستم حذف شد فكر كردم فروخته شده و پولش برام اومده.:41:نقل قول:
پس حتماً بايد بهش پيشنهاد بشه و اين جوري خيلي جالبه چون فيفا وقتي شما اوشكول ترين با زيكونتو براي فروش مي زاري رو هوا مي برنش و رو زمين نمي مونه!
ممنون
همون مثلا سوار شتر مرغ می شن رو میگی ؟؟؟؟نقل قول:
اتفاقا pes هم همیننجوریهنقل قول:
ولی بچه ها خداییش باید اعتراف کرد که : در اینکه شکل امکانات جانبی بازی و شکل بازیکنا و لوگو ها قالب بازی و کلا گرافیک جانبی فیفا بسیار پیشرفته تر از این بازیه هیچ شکی نیست ولی خدا وکیلی گیم پلی و گرافیک بازی و امکانات خود بازی مثل پیشرفت بازیکنا تو مستر لیگ ، 100 تا فیفا رو می ارزه
در ضمن یه چیز فیفا هم خیلی بهتره اینکه در لیگ فیفا کلا جامها طبق قانون واقعیشونه ولی در pes اینجوری نیست
یه مثالش اینه که برای ورود به جام قهرمانان اوروپا مثلا 3 تیم اول انگلیس میرن ولی توی pes دو تیم اول لیگ میرن
و تاره در واقیت مرحله ی گروهی جام قهرمانا ن 8 گروهه ولی توی pes چهار گروهه
این چیزاست که منو عصبی میکنه
فقط میتونم آرزو کنم که توی نسخه های بعدی این مشکلات برطرف بشه
نظر شما چیه بچه ها؟
منظورت از اينكه pes هم اينجوريه چيه؟يعني تو pes هم زود بازيكن ها رو مي خرن؟نقل قول:
ولي براي من كه اين طوري نيست يعني اصلاً بهم پيشنهاد خريد نمي دن!
[QUOTE=mofi;1215470]منظورت از اينكه pes هم اينجوريه چيه؟يعني تو pes هم زود بازيكن ها رو مي خرن؟
ولي براي من كه اين طوري نيست يعني اصلاً بهم پيشنهاد خريد نمي دن![/QUOTE
والا من که هر کدوم از بازیکنامو حتی ضعیفترینشونو که میزارم برا فروش فورا 3 یا 4 تیم براش پیشنهاد میدن ولی پیشنهادهای پایینی میدن مثلا بازیکن 6000 تایی رو 2000 تا پیشنهاد میدن
بچه میخاستم نظرتون بدونم؟
کامپیوتر من خیلی پوکیدس یعنی گرافیک 64 و رم 256
البتته pes رو میاره ولی روی کمترین گرافیکش هم که میزارمش بازم خیلی روون نیست
ولی خوب من ps2 هم دارم ولی آخه برای ps2 که نمیشه پچ اعمال کرد برا همین من مجبور میشم با pc بازی کنم
بعد نمیدونم که pro evolusion 2007 چجوریه . منظورم اینه که لوگو هاش و اسم تیمها هنوزم داغونه یا درست شده ؟ اصلا چه فرقی با pes 6 میکنه؟
به نظرتون من برم pro evolution soccer 2007 ps2 رو بگیرم بازی کنم یا pes 6 pc رو ؟
نظر بدید ممنون میشم
[QUOTE=meysam_r_ok;1215982]خوب اگه بازیکنی از تیمت رو برای فروش نذاری و بهش پیشنهاد بشه اونوقت قیمت پیشنهاد شده تقریبا اندازه قیمت اصلی خود بازیکنهنقل قول:
بچه ها ميشه چهره ها رو به بازي اضافه كرد؟ يعني فيس هايي كه ساختيم رو رو چهره بازيكنا ايمپورت نكنيم و يه جاي جديدي واردشون كرد؟