از تاریخ 91/12/01 تا دیشب کلا مجموع دانلودم این بوده :
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
البته من زیاد دانلود نمیکنم.
Printable View
از تاریخ 91/12/01 تا دیشب کلا مجموع دانلودم این بوده :
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
البته من زیاد دانلود نمیکنم.
سلام سال نو مبارک راستش منم 12 تا یک کم کرده ولی الان نگاه کردم به ریز کارکرد تا ساعت 7:38 صبح چیزی کم نکرده ولی بازم مطمئن نیستم شما هم تست کنید ببینید تا 8 هست یا نه
0.00 KBs 0.00 KBs 1392/1/3 05:44 7:38
شاید مربوط به ساعت هاست که از اول فروردین جلو کشیده شده .
امشب فعلا که درست شده.کلی زنگیدم و پیگیری تا گفتن اوکی میکنیم.
یعنی همون 12 تا 7 شده؟؟نقل قول:
سلام به همه عزیزان ... سال نو همگی مبارک ... امیدوارم در این سال نو یه سرعت بالا با قیمت پایین که محاله اما متوسط ازتون پذیرایی بشه :n02:
خب دوستان مام از مسافرت برگشتیم ... میبینم که از ساعت 12 امروز سرعت شده 90-120 !!! معدم تعجب کرد:n13:
آره. بازم مواظب باش و چک کن.
مال من درسته 12 شده
سلام
من نامحدود 256 داشتم ، شد طرح کمپین (8 گیگ) ،زنگ زدم میگه نامحدود نداره و نمیشه فعالش کرد ، تا 10 دی ماه هم باید همین طرح رو داشته باشی! ، یعنی نمی تونم کنسل کنم برم یه آی اس پی دیگه؟
دوستان دانلود رایگانو برگردوندن به 12 تا 7 ؟؟؟
دیشب که گویا 12 تا 7 بود.
سلام دوستان. من فردا مهلت طرح بعثتم تموم میشه. شما چه طرحی رو پیشنهاد میکنید که هم با صرفه باشه و هم ترجیحا، شبانه رایگان داشته باشه؟
ممنون میشم راهنمایی کنید.
ای باباااااا این چه وضعشه؛از ساعت 5 تا 7 حدود 500mb از من کم کرده!!!:n04::angry:
الان طرح بعثتو برداشتن؟
بعد از یکماه در خواست دادن برای جمع آوری خط ، هنوز اینترنت خط رو جمع نکردن
هم ، اومدن به مخابرات پشیمونی داره هم رفتن ازش ؛ آدم نمیدونه با اینا چیکار کنه ؛ خدا ازشون نگذره
زنگ زدم پشتیبانی با کلی دلیل و مدرک بش فهموندم که حجم من بیخودی کم شده ، بهد از نیم ساعت معطلی دخترهبرگشته میگه شما طرح بعثتتون قدیمیه یا جدیده چون از اول عید طرح های جدید اومده که بعضیاشون دانلود رایگان از 12 تا 6 بعضی ها هم از 1 تا 7 هست شما فردا زنگ بزن که مسئولمون باشه:@
زنگ زدم پشتیبانی با کلی دلیل و مدرک بش فهموندم که حجم من بیخودی کم شده ، بهد از نیم ساعت معطلی دخترهبرگشته میگه شما طرح بعثتتون قدیمیه یا جدیده چون از اول عید طرح های جدید اومده که بعضیاشون دانلود رایگان از 12 تا 6 بعضی ها هم از 1 تا 7 هست شما فردا زنگ بزن که مسئولمون باشه:@
من طرحم نامحدود بودش امروز 6 ماهه گرفتم با 24 گیگ حجم چون دیگه نامحدود تموم شده . گفتن از 1 تا 7 رایگان هستش . الان از ساعت 1 بزنم روی دانلود از حجمم کم نمیشه ؟؟
زنگ زدم پشتیبانی با کلی دلیل و مدرک بش فهموندم که حجم من بیخودی کم شده ، بهد از نیم ساعت معطلی دختره برگشته میگه شما طرح بعثتتون قدیمیه یا جدیده چون از اول عید طرح های جدید اومده که بعضیاشون دانلود رایگان از 12 تا 6 بعضی ها هم از 1 تا 7هست شما فردا زنگ بزن که مسئولمون باشه:@
کدوم طرح؟نقل قول:
کسی میدونه کدوم طرح ها از 12 تا 6 کدوما از 1 تا 7؟؟؟
سلام
من بعثت دارم و از 12 تا 7 ساعت رایگانش الان چک کرد
-----------------------------
یکی از دوستان 512 نامحدود داشته برج 8 پارسال قرار بوده تموم بشه وقتی رفته واسه تمدید بهش گفتن اقا شما تا 93 مهلت داری برو حالشو ببر اپراتور واست اشتباه زده.ملت شانس دارن ما هم شانس داریم!والا به خدا
نقل قول:
بله برداشتن.
حتما چک کن. به حرف مخابرات اصلا اعتباری نیست.نقل قول:
باز داره تو ساعت دانلود شبانه از حجم كم ميشه
دانلود با ساعتهاي جديد از 1 تا 7 صبحه ديگه مگه نه؟
اینا میخوان ما رو دیواااااااااااااااااااااا اانه کنن !
آقا یعنی چه ! مخم دیگه کشش نداره ...
ساعت 1 به بعد مگه بعثت رایگان نیست !؟؟؟؟:n04::n27:
باز که داره کم میکنه ::::
دیشب هم بعثت 12 تا 7 رایگان بود.
چه بلایی به سر اینترنت مخابرات اوردن. یه سره باید نگران ساعات رایگان و حجم اکانتت باشی.
بابا خداییش نگران هرچی بودم از مخابرات، نگران رایگان شبانه ـش نبودم! بابا خیلی زوره! هرچی هم اعتراض،اعتراض،اعتراض به هیچ جایی نمیرسه.:n03:
سلام من تازه به جمعتون پیوستم عید رو به همکی دوستان و مدیران و مسئولین انجمن تبریک میگم
قبل از هرچیز بابت تاپیک خوبی که راه اندازی کردید ممنونم برای کسب اطلاعات تنها منبع برام بود و نزدیک 55 صفحه رو مرور کردم
من هم تازه اینترنت نامحدود سابقم تموم شده و بعد پرس و جو های زیاد طرح نقره ای 4 گیگ 6 ماهه فعال کردم
جهت اطلاع عرض میکنم سرعتش در صبح و ظهر 160 تا 195 هست در بعدازظهر و شب 120 تا 150 از ساعت 1 تا 7 هم رایگان میشه با سرعت 15 تا 35 شروع میشه اما از ساعت 4 الی 5 تا 7 صبح به 50 75 و 110 میرسه
در مورد حجم هم در مدت رایگانش ازم حجم کم میشه اما بعد از 7 صبح حجم کم شده دوباره برمیگرده
این تست رو در 3 شبانه روز گرفتم بنظرم فعلا سرعت رایگانش اصلا خوب نیست در طول روز هم مواقعی میشد که سرعت روی 40 تا 60 میموند
موفق باشید
اقا این طرح سحر سرعتش چطوریه؟؟؟؟؟:n13:
من الان کمپین 256 دارم با حجم 8 گیگ سرعتم هم 100 کیلو بایته
الان فقط مشکلم برای دانلود کردنه
لطفا راهنمای کنید:19:
سلام من تازه به جمعتون پیوستم عید رو به همکی دوستان و مدیران و مسئولین انجمن تبریک میگم
قبل از هرچیز بابت تاپیک خوبی که راه اندازی کردید ممنونم برای کسب اطلاعات تنها منبع برام بود و نزدیک 55 صفحه رو مرور کردم
من هم تازه اینترنت نامحدود سابقم تموم شده و بعد پرس و جو های زیاد طرح نقره ای 4 گیگ 6 ماهه فعال کردم
جهت اطلاع عرض میکنم سرعتش در صبح و ظهر 160 تا 195 هست در بعدازظهر و شب 120 تا 150 از ساعت 1 تا 7 هم رایگان میشه با سرعت 15 تا 35 شروع میشه اما از ساعت 4 الی 5 تا 7 صبح به 50 75 و 110 میرسه
در مورد حجم هم در مدت رایگانش ازم حجم کم میشه اما بعد از 7 صبح حجم کم شده دوباره برمیگرده
این تست رو در 3 شبانه روز گرفتم بنظرم فعلا سرعت رایگانش اصلا خوب نیست در طول روز هم مواقعی میشد که سرعت روی 40 تا 60 میموند
موفق باشید
سلام دوستان
ببخشید من میخواستم طرح بعثتم را تمدید کنم
ولی گویا سایت کلا تغییر سیستم داده. یک سه ماه با 15 گیگ که درخواست میدم میگه 60 ت قبلا من طرح بعثت شارژ میکردم 38 ت چه مشکلی پیش امده؟
این صبحت هاهم که در مورد رایگان شبانه میکنید میشه بیشتر توضیح بدید طرح بعثت از ساعت 12 تا 7 که را یگانه بوده . حالا چیشده من ماهی یک بار پنلم را چک میکنم که چقدر مصرف داشتم.
متشکرم
سلام خدمت دوستان گلم
من خونمونو عوض کردم خونه جدید متاسفانه فیبره وباید از مخابرات استفاده کنم
اگه کسی هست بگه چه سرویسی بردارم که شبانه رایگان داشته باشه و از سرعتش راضی باشه
سلامنقل قول:
آره هر گیگ یا هر ماه شده 4200 :n04: تمدید هم برداشته شده فقط شارژ هست ....
صحبت ها ؟؟ :n02: هر کی یه بلایی داره سرش میاد مثلا من الان بعثت دارم ولی از 3 به بعد رایگان میشه ... یا مثلا شب کم میشه و روز اضافه میکنن البته واسه من 20-30% هم میدزدن این وسط .
کسی هست ایا یه مشهدی؟نقل قول:
ببینید کی گفتم. مخابرات آدم بشو نیست.
انشا... سال دیگه همین موقع اگر عمری باقی موند همه مون همینجا, بازم همین حرف ها و باز هم شکایت و....
چیزی که فقط مگه با آمدن امام زمان درست بشه.:n07:
توی این تقریبا یک سالی که از مخابرات سرویس داشتم تنها چیزی که بهم ثابت شده اینه که مخابرات = هر روز بدتر از دیروز ( کیفیت و قیمت )
سلام به همه سال نوتون مبارک
من هم میخواستم سرویس نا محدود الماس بگیرم الان دو دل شدم کسی هست که این سرویس رو داشته باشه
سرعت شبانش حتما خیلی میاد پایین ؟
کلا این طرح الماس 120 تومان بیشتر نمی ارزه ولی الان دارن 180 میدن !!!
امروز طرح نقره ای 12 گیگ 6 ماهه گرفتم سرعت دانلودش در طول روز به زور به 50 میرسه!! صفحات هم خیلی کند باز میکنه.
نمیدونم مخابرت امروز مشکل داره یا واقعا این طرحش همینجوریه!!
برنزی داشتم سرعت دانلودش در روز به 350 می رسید.
سلام
من خونمونو عوض کردم خونه جدید متاسفانه فیبره وباید از مخابرات استفاده کنم
اگه کسی هست بگه چه سرویسی بردارم که شبانه رایگان داشته باشه و از سرعتش راضی باشه
منم 31 فروردبن میخوام بگیرم . فک نمیکنم مشکل سرعت داشته باشه چون الان که 1 مگ دارم شب و روز نداره . همیشه 120 ~ 130 ثابته .نقل قول: