متاسفانه این بازی انتظارات 2 ساله منو برآورده نکرد.بهبود بازی در زمینه صدا و گرافیک مشهود و خوبه ولی از نظر فیزیک متاسفانه پیشرفت محسوسی دیده نمیشه.ماشینها آسیب فیزیکی نمی بینند و این یکی از بزرگترین نقاط ضعف بازیه.بهر حال منکه نامید شدم.
Printable View
متاسفانه این بازی انتظارات 2 ساله منو برآورده نکرد.بهبود بازی در زمینه صدا و گرافیک مشهود و خوبه ولی از نظر فیزیک متاسفانه پیشرفت محسوسی دیده نمیشه.ماشینها آسیب فیزیکی نمی بینند و این یکی از بزرگترین نقاط ضعف بازیه.بهر حال منکه نامید شدم.
تو محیط بازی f10 رو بزنی خودش عکس میگیره لازم به برنامه نیست.نقل قول:
تصاویر بیشتر!!!!!!!!!!!
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
بازی یه چنتا ایراد داره من با 62 تا از جلو دوربین لندن رفتم جریمه کرد دوباره رفتم کردم مایل با 57 مایل جریمه نکرد موندم اگه تو لندن مایله پس چرا 62 کیلومتر رو جریمه کرد
اگه با 100 تا سرعت تو اتوبان بری بزنی رو ترمز عقبیت وای میسه و بهت نمیخوره
ولی در مجموع خوب شده ولی برا دو سال باید بهتر میشد امیدوارم هوای برفی رو اضاف کنند
بعد تو بازی فقط جاده اصلی داریم یکمی راه جنگل و فرعی که صعب العبور باشه خاکی باشه سنگ و چاله و چوله داشته ولی میونبر باشه مثل KING OF THE ROAD و HARD TRUCK اضاف کنند
و انسان هم به بازی بیافزایند و پیاده شدن از ماشین
در مجموع 7.5/10 نمره مناسبیه
بازی در 15 ساعت اول بیش از 2000 نسخه فروخته
و در صدر فروش تو سایتهای [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] , [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] , [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] , [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] , [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] , [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] , [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] , هستش
2000*40=80000
رقم بدی نیست احتمالا هزینه ساخت رو در اوردن گفتن دارن پشتیبانی از زبانهای اسیایی رو به بازی اضاف میکنن فکر نکنم ولی فارسی توش باشه
مد عدم محدودیت سرعت بذارید.واقعا چرت میشه وقتی نتونی با سرعت دلخواه برونی.
وام چه جوری ازاد میشه؟من 100000 گرفتم میخوام بازم بگیرم اما نمیدونم چه طوری؟
سلام
منم با تاخیر یک روزه شروع کردم به بازی و خیلی خوشحال و مسرت بخشم از این اتفاق
اولین چیزی که خیلی واسم جالب بود چراغ زدن (دکمه J ) بود که خیلی فاز می داد
بعدش طبق نظر بقیه دوستان صدای ماشین و توربو ش بود که خیلی باحال بود
یه جا تو بازی داشتم سرپایینی می رفتم که گاز نمی دادم ماشین داشت همینجوری می رفت بعد که زمین صاف شد پامو گذاشتم رو گاز (انگشتمو گذاشتم رو دکمه ) صدای سوت توربو شروع شد دوباره و ... :8:
در کل چیز جالبی در اومده مخصوصا صدای ماشین
اون دوستانی که می گن بازی خوب نیست عادت می کنن و شاید با ارائه پچ و ... بازی بهتر از این هم بشه
اینم FH12 من با موتور 750 اسب بخار
البته زیاد لوازم جانبی نزاشتم براش چون تا خرخره زیر قسطم :31:
اینم یه تصادف وحشتناک تو عوارضی
این بازی واقعا حجمش 500 مگابایته؟چرا اینقد کم؟؟؟
این یه مد خیلی خوبه که توسط یکی از تسترهای بازی ساخته شده
1.مشکل لیمیت سرعت رو حل میکنه
2.معتقده جعبه دنده بازی خوب طراحی نشده و خودش تو این مد درست کرده
3.ترمز خوب عمل نمیکنه و تیز نیست که تو این مد من امتحان کردم بهتر شده
چون تو این سایت که گذاشته برا دانلود [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] لینک دانلود فیلتره
تو اینجا اپلود کردم
اینایی که میگن بازی بده معلومه فقط به خاطر فرمونش ناراحتن ! بابا کاری نداره که توی تنظیمات بازی حساسیت فرمون رو زیاد کنید میشه مثل قبل ها حالشو ببرین
منو بازی هم درسته اولاش یه کم پیچیدست ولی به مرور میاد دستتت و تازه میفهمی که امکانات باحالی داره
مدیریت راننده ها هم سخته ! من الان یه راننده گرفتم یک دقیقه هم نمیشه گذاشتش به حال خودش وقتی به نرسی بار جا به جا نمیکنه یا پیام میده بار نبود خالی برگشتم :D
سلام
خوب بالاخره دانلود كردم
اما متاسفانه به سيستمم نمي خوره...
دوستان دعا كنين خدا كمكم كنه يه سيستم جديد بخرم...
خوب تا وقتي بتونم سيستم جديد بگيرم خداحافظ همتون باشه...
بچه ها اینم لوگو ولوو
بچه ها کسی بازیش مشکل پیدا نکرده؟
من میرم تو بازی و هر موقع دکمه esc رو میزنم میگه بازی باید اکتیو بشه و هیچ کدوم از دوتا کد رو قبول نمیکنه
ولی وقتی میام بیرون از بازی و دوباره وارد میشم کد رو قبول میکنه و اکتیو میشه و تا دوباره esc رو بزنم و همون آش و همون کاسه
کسی کرکش رو نداره جدا بزاره؟
سلام
به نظر من بازی خیلی عالی شده من که خیلی حال کردم یکی از بهترین مواردش بنظر من فرمونشه من نمی دونم چرا دوستان نقدش کردن
کنترل فرمان نسبت به یورو تراک قبلی خیلی بهتره خصوصا توی پیچ های تند که توی قبلی ماشین سر می خورد و از کنترل خارج می شد اما اینجا خیلی بهتره
اما من یک انتفاد شدیدی دارم اون هم نسبت به هوش مصنوعی خودروهای دیگه است. کی گفته بهتر شده اتفاقا خیلی هم خنگ شدن. درست از چند لحاظ بهتر شدن ولی توی قبلی به راهنما حداقل توجه می کردن یا فاصله طولی را بهتر رعایت می کردن. داری توی جاده میری یکدفعه میگه بببنگ، نگاه میکنی میبینی یک گاو خورده به ماشین.
نقل قول:
دوستان این مد وباید کجا بریزم
C:\Users\Documents\Euro Truck Simulator 2\mod
منم همین مشکلو دارم!!:sq_3:نقل قول:
چراغ هایی که به کامیون حالا چه روی سقف و چه جای دیگه اضافه میکنم تو همون فروشگاه روشن میشه ولی تو بازی چراغ ها رو روی هر حالتی میذارم روشن نمیشن بخاطر چیه ؟
بچه ها
وقتی یه راننده میگیریم برامون کار کنه چطوری باید مدیریتش کرد تا از زیر کار در نره
آخه راننده من گاهی اوقات خالی برمیگرده و همین باعث میشه هزینه الکی از جیب من بره
اگر کسی میدونه دقیق توضیح بده ممنون
کسانی که مشکل اکتیو کردن رو دارن :
فولدر مربوط به پروفایل ها و سیوها رو از My Document جای دیگه ای کپی کنید. بازی رو پاک و از اول نصب کنید همونجا اکتیو کنین و بعد سیو ها رو سرجاش برگردونین.
به اینترنت وصل نباشید
کسانی که مشکل راننده دارن :
منم همین مشکل رو دارم. باید لول بگیریم تا راننده های با قابلیت بیشتری رو استخدام کنیم
مشکل چراغها رو تو قسمت تنظیمات کابین درست کنین همون منوی اصلی که با زدن Esc میاد سمت راست صفحه یه قسمت هست که آینه و نور رو میشه تنظیم کرد.
وقتی راننده احتیاج به استراحت داره حتما باید یه جا پارک پیدا کرد؟؟ آخه هردفه که استراحت میکنه حدودا 10,000 دلار کم میکنه . . .
اون 10 هزار تا قسط وام هست که هر روز ساعت 12 ظهر از حسابتون کم میشه
خوابیدی میان جیبتو میزنن. :31: اگه نخوابه دیدش تار میشه نمیتونی رانندگی کنینقل قول:
فکر کنم توی هتل استراحت کنه این مبلغ کم میشه ولی کنار جاده یعنی تو ماشین خودش استراحت کنه نباید کم بشه
نقل قول:
طبق تصاویر زیر عمل کن.....
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
بچه ها من چی کارکنم که بازی توسیستم من روون تر باشه یه توضیحی از قسمت تنظیمات گرافیک میدید
دوست من مشخصات سیستمت رو بکو من راهنماییت میکنم.نقل قول:
ببینم دوستان راهی واسه active جدید پیدا نکردید.!!!!!!!!!!!!!!:sq_11:
ممنون میشم راهنمایی کنی
cpu intel 5500
ram 4gb
vga 2gb gt 630
من با حداکثر تنظیمات دارم با کارت RADEON 4670 HD DDR4 ,512 MB
انجام میدم تموم بازیها رو هم با حداکثر گرافیک بدون لگ انجام دادم نمیدونم شما چیکار میکنید
سیستم بالایی هم ندارم
CPU E 7500
RAM 8 GB DDR 3 BASS 1333
دوستان اون راه حل که بازی رو پاک کنیم و دوباره نصب کنیم جواب نداد
من از p30day هم دانلودش کردم بدون اکتیو اجرا میشه ولی دوباره تو بازی esc رو میزنم میگه اکتیو کن
اونی از p30day دانلود کردم توش چیزی ب اسم کرک نبود،کسی کرک جداگانه شو داره؟
این دوستانی که چپ میکنن ماشین رو هدفشون از بازی فقط رانندگی با سرعت زیاده یا رانندگی بلد نیستن ؟
خوب چرا با سرعت مطمئن رانندگی نمی کنین ؟
16 هزار کیلومتر تو این بازی رانندگی کردم فقط 2 تا تصادف جزئی داشتم
البته من خودمم عشق سرعتم ولی به موقع کم میکنم که تصادف نشه و جریمه هم نشم
اگر ویندوز 7 دارین یه بار تو مود Administrator اجراش کنین ببینین میشه یا نه ؟نقل قول:
شما در یه حرکت انقلابی همه تنظیمات گرافیکی رو بزارین روی مینیمم و بازی رو اجرا کنین اگر درست نشد درایور جدیدتری برای کارت گرافیکیتون دانلود و نصب کنیننقل قول:
Directx هم لازمه و حتما باید داشته باشین
دوستانی که وارد هستند یه mod طراحی کنند.میخوام پشت ماشینم بنویسم: نیم کیلو باش مرد باش:31:از قسمت موزیک میتونید رادیو رو انتخاب کنید و update via internet رو بزنید و استگاهای رادیویی اروپا رو به صورت زنده گوش کنید موزیک های جالبی پخش میکنه
بازی رو دانلود کردم خدارو شکر بازی سر ultra بدون افت فریم اجرا میشه (nvidia geforce gt 220 , ram 2 , cpu amd 250 x2
صداهاش واقعا قشنگن مخصوصا FH 16 فیزیکش هم بچه ها گفتن متحول شده ولی فکر نمیکردم در این حد وای بارونش چقدر قشنگه مخصوصا رو شیشه! نور هاش هم نور واقعین!ولی خوشم اومد موقع دنده عوض کردن اول گاز رو ول میکنه.
فقط دعا کنید کرک زدمودلر3 زودتر بیاد که این FH 16 رو لایسنس کنم بذاریم برا دانلود شاید هم تا حالا یکی دیگه از خارج لایسنسش کرده کسی فقط اگه کسی لایسنس شدش رو پیدا کرد حتما لینکش رو برا بچه ها بذاره.
1-کیفیت رو رویhigh قراربده
2-بهد advanced setting رو بزن.
3-بعد....................
4-این گزینه هارو هر چه پاییینتر انتخاب کنی بازی روانتر ولی وضوح بازی کمتر میشه. [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
5-اگه این هم جواب نداد یا از وضوح پایین ناراضی شدی.رزولشن رو کمی بیار پایین و دستورات بالا رو دوباره امتحان کن.
جالبه مگه RADEON 4670 HD این کارت GDDR3 نیستش.چه طور برای شما DDR4 هستش؟نقل قول: