كدوم عكس؟!
آقا اين يارو كچله موهاشو از پشت بسته چيش به ساب زيرو ميخوره؟يكي از داداشاش هست ديگه نه؟تو فيتاليتي هاش كه براي دانلودن تو همين سايته يارو رو ميشه ديد!
Printable View
كدوم عكس؟!
آقا اين يارو كچله موهاشو از پشت بسته چيش به ساب زيرو ميخوره؟يكي از داداشاش هست ديگه نه؟تو فيتاليتي هاش كه براي دانلودن تو همين سايته يارو رو ميشه ديد!
همین عکس دیگه...برای شما نمایش داده نمیشه؟!نقل قول:
نچ!!!!!!!!!!!!!فقط لوگو سايتشو نيشون ميده!
هم مبارزه ایه و هم داستانینقل قول:
---------- Post added at 12:34 AM ---------- Previous post was at 12:33 AM ----------
خب از روی آواتار منم معلومه دیگهنقل قول:
only sub-zero
---------- Post added at 12:35 AM ---------- Previous post was at 12:34 AM ----------
به به آرش خان:20:نقل قول:
از بن آزاد شدی تبریک میگم:20:.راستی چند روز بهت مرخصی خورده:31:
---------- Post added at 12:36 AM ---------- Previous post was at 12:35 AM ----------
نه نشون داده نمیشهنقل قول:
این سایته اینطوری نیست که عکسو بگیری بکشی ببری تو سایت دیگه باید حتما جای دیگه آپ کنی یا لینک بدی بچه ها ببینن
---------- Post added at 12:38 AM ---------- Previous post was at 12:36 AM ----------
راستی اینم از نسخه ی جدید مورتال
میدونم تکراریه ولی بازم میذارم تا بچه ها بیشتر در موردش بحث کنن:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
یک سوال هم داشتم
Deadly aliance بعد از deception اومد یا قبل از اون؟!
الان آماده کردم که نسخه کامپیوتر MORTAL KOMBAT DEADLY ALLIANCE رو بذارم ولی آخه وقتی کسی استقبال نکرده از نسخه DECEPTION ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
مثل اینکه من فقط زحمت مستقیم کردنشو کشیدم ولی اونطور که معلومه کسی دانلود نکرد
اگه زحمت این Deadly alliance رو بکشی خیلی ممنون میشم
خودم خیلی دنبال این گیم برای کامپیوتر بودم...البته اگه باید با Emulator اجراش کنیم که فایده نداره
هزارتا دنگ و فنگ داره و آخرش هم درست و حسابی اجرا نمیشه
ولی اگه راحت اجرا میشه که میارزه...مثل همون Mortal Kombat Epidem Project 4.7 که خیلی حال داد
نصبش هم بدون دردسر بود...الان هم هنوز نصبه و داریم با اقوام و اعضای خانواده کل میندازیم
راستی سوال من رو کسی جواب نداد...!
نقل قول:
یک سوال هم داشتم
قبل از اوننقل قول:
نقل قول:
یک سوال هم داشتم
تمام نسخه های کمبت به شرح زیر میباشند. از نینتندو تا کامپیوتر
Mortal Kombat
Mortal Kombat II
Mortal Kombat 3
Ultimate MK3
MK Trilogy
Mortal Kombat 4
MK 4 Enhanced
Mortal Kombat Gold
MK Advance
MK: Deadly Alliance
MK: Tournament Edition
MK: Deception
MK: Unchained
MK: Armageddon
سلام.یادش بخیر با سگا کمبات 3 کل مینداختیم.چه حالی میداد با عمو هام و پسر عموهام.
یه سوال:مورتا کمبات کامپیوتر رو با دسته کامپیوتر میشه بازی کرد؟
آقا چرا ساب زيرو هر جا يك قيافه داره؟؟
سلام:
1-فکر کنم محبوب ترین فرد کمبات ساب زرو است.تو خانواده ما سر اوردنش دعواست
2-چرا توی کمبات 3(چون بازی کردم با سگا)دوتا ساب زرو هست؟
3-توی کمبات deception فتالیتی 24 ضربه هست؟اگه هست برای پلی 2 بزارید.ممنونکد:http://up.--------.com/Files2/6f74f62ae85040e78194.PNG
همینش خوبه دیگهنقل قول:
هر دفعه قشنگتر میشه:20::40:
آخه تو همون سايت MortalKombatWarehouse دو تا عكس ازش داره!يه جا اينقدر زشته كه نگو!كجل موهاشم از پشت بسته آرمورش مزخرف و ...(يعني نقطه ي مقابل اين آواتاره شما!)
من ساب زيرويي كه تو آواتار شماست يا از اول تو Unchained هست رو دوست دارم.
بچه ها
دیشب دموی فیلم مورتال کامبتو گذاشتم دانلود و امروز صبح دیدمش
آقا عجب فیلمی بود ترکونده بود
من که دمو رو دیدم یه 15 دقیقه ای تو کفش بودم
حالا تو دمو ی فیلمه چی نشون داد:
اول اینکه jax تو اداره ی پلیس کار میکنه و sonya هم مثل اینکه همکارشه
رو در اتاق jax نوشته بود jackson که on ش کنده شده بود
خلاصه جکس میره پیش یکی از افرادیکه دستگیر کرده
بهش چند تا عکس نشون میده و بهش میگه باید اینارو بکشی
بهشون میگه برو باهاشون جنگ کن و در آخر finish him کن همشونو
اولین عکس مال raptile بود.عکس رپتایل و بهش نشون داد و گفت اینو بترکون.فیلم بچگیه رپتایل هم یه ذره تو دمو نشون داد.تو اخبار منتشر شده بود که این بچه عجیب به دنیا اومده .(تو اخبار که نشون میداد این بچگیه رپتایلو زیر اخبار فارسی نوشته شده بود ،برام جالب بود)
خلاصه اینکه بزرگیایه رپتایل هم نشون داد و غذاش هم کله ی آدمها بود
عکس دومی که به مجرمه نشون داد عکس baraka بود.باراکا تو فیلمه خیلی وحشی بود و تو یه صحنه ای که نشون داد داشت با johnny cage مبارزه میکرد و در آخر مبارزه سر cage و از بدنش جدا کرد
عکس بعدی shang sou بود و به مجرمه گفت باید اینو finish him کنی
هی جکس عکسا رو نشون میداد که یه دفعه سونیا اومد تو اتاقه و یه پرونده دستش بود و به مجرمه نشون داد
مجرمه داغ کرد و گفت این امکان نداره و من اینو کشتم
سونیا هم بهش گفت که نه اینطور نیست این شخصیت زنده هست
تا اینو مجرمه شنید یهو داغ کرد و از میز محاکمه پاشد و قاتی کرد گفت این امکان نداره و هی اینو با خودش میگفت
خلاصه اینکه اون مجرمه گفت من همرو میترکونم مخصوصا این آخریه که سونیا پروندشو آورد
اون مجرمه آخرش گفت من همرو میکشم و اسم منم هست scorpion:21:
بعد اسکورپینو که نشون داد چشماش سفید بود و از روی حرص اسمشو گفت
حرصش هم از این پرونده ای بود که سونیا آورده بود
فکر کنم حدس زده باشید پرونده برای چه شخصیتی بود
بله درست حدس زدید پرونده ی sub-zero بود:21::21::21::21::21:
خلاصه اینکه خیلی منتظر این فیلم هستم و امیدوارم بترکونه
ببخشید اگه سرتونو به درد آوردم
با تشکر از همه ی دوستان
فيلمش جديد داره مياد؟
لينك دانلودشو به ما هم بده.
نقل قول:بله جدید داره میادنقل قول:
باشه تا آخر امشب لینک دمو ی فیلمو براتون میذارم
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اینم از عکسهای شخصیت ها
عکس ساب زیرو رو تو فیلم 0.001 ثانیه نشون داد
عکسش تو اینترنت بود ولی هر چی روش کلیک کردم باز نمیشد و فیلتر بود
نكنه اين ساب زيروئه:
اگه اينه كه گند زدن بهش.اين چه قيافه ايه؟کد:http://www.trmk.org/images/news/SubZero_MKRebirth.jpg
دقیقا همینهنقل قول:
منم تا اینو دیدم حالم بدجوری گرفته شد
ولی یه حدسی میزنم و اون اینه که این ساب زیرو که اسکورپیون گفتش کشتمش شاید این عکس از سرد خونه هست و نقابش کامل نیست
شاید تو ادامه ی فیلم قیافه اش بهتر بشه
مشكل اينه يارو پير پاتاله!چروكيده!ساب زيرو پوستش خوشگل بود!اين يارو قيافش كم از Reptile نبود!باراكا رو هم بد درست كردن.
ببخشید این برام سوال شده:
چرا توی کمبات 3(چون بازی کردم با سگا)دوتا ساب زرو هست؟
کد:http://up.--------.com/Files2/6f74f62ae85040e78194.PNG
من این عکس ساب زرو رو دیدم فکر کردم جنه.چقدر زشته:2:
بعد حجم این فیلم چقدره و اینکه دوبله است یا زبان اصلی؟
هنوز فیلم منتشر نشده
این دموی فیلمه
بعد اینکه یکی از ساب زیرو ها معمولیه که همون بدون نقابه و دومیش هم کلاسیک ساب زرو هست که نقاب داره
خوب همین دمو چقدره نگفتی دوبله شده است یا نه؟
34 مگ هست
نه دوبله شده نیست
مدتش هم 7 دقیقه هست
کیفیتش هم خیلی خوبه
اومدم دموی فیلمو براتون بذارم ولی مثل اینکه سایته به فنا رفته و نتونستم لینکشو براتون بذارم
یه سایت دیگه براتون پیدا میکنم
تو خود سایت IMDB هم هست
اسم فیلم:mortal kombat rebirth
سلام رفقا
اومدم اينجا فقط يه چيزو بگم
اوندسته از رفقا...به چيه subzero افتخار ميكنين؟
بابا اين بيچاره نميتونه كتك نخوره فقط
به نظر من سريع ترين داريس هستش ظرف 8 ثانيه بازي رو ميبره
داداش اینجا کل کل نکن:31:بچه های این تاپیک همه ساب زیرویی هستندنقل قول:
یه دفعه دیدی باهات قرار گذاشتیم اومدیم fatalityت کردیما:20:
آقا داستان كام ساب زيرو رو يكي بگه.
قا اصلا چرا اسكورپيون با ساب زيرو دشمنه؟اون ه قهمين قون چي خانوادشو كشت.
اون چین میخواست ساب زیرو رو از بین ببره نمیتونست دز نتیجه رو کرد به اسکورپین و بهش گفت که خانوادتو ساب زیرو کشته در نتیجه اسکورپین هم ساب زیرو رو میکشه و روح ساب زیرو به نوب سایبوت تبدیل میشه
اقا این مورتال کمبات 3 التیمیت که برای کامپیوتر شبیه سازی کردن میشه تو فتالیتی بزنی؟
تا اون جايي كه من خوندم اينه:
دو تا داداشن هر دو به نام ساب زيرو.قون چي به اسكورپيون ميگه ساب زيرو خانوادتو كشته اونم تو تورنمنت اول ساب زيرو رو ميكشه.تو تورنمنت دوم ميگن ساب زيرو برگشته اين ميمونه ماجرا چيه ميبينه داداش ساب زيروئه كه آدم درستيه.اسكورپيون اونو شكست ميده ولي نميكشش.در آينده قون چي دوباره به اسكورپيون وعده ميده كه ساب زيرو رو بكشه.وقتي دوباره ساب زيرو شكست ميخوره به اسكورپيون ميگه من نكشتم خانوادتو و اون موقع قون چي مياد و يه پرتال درست ميكنه و ميگه من خانوادتو كشتم حالا وقتشه دوباره بري به جهنم كه اسكورپيون شيرجه ميزنه طرف قون چي و دوتايي باهم پرت ميشن تو پرتال و برميگردن به جهنم و...
اينجور كه شما ميگي الآن اصلا ساب زيرو وجود نداره چون مرده!تا اونجايي كه من ميدونم ساب زيرو زندست.
تا اينجايي كه فهميدم اون داداش بزرگه كه اسكورپيون لهش ميكنه روحش پليد ميشه و تبديل ميشه به نوب سايبوت.اين ساب زيرويي كه ما ميبينيم داداش كوچيكست.بزرگه همون Original Sub Zero هستش.
دليل دوتا بودنش اينه كه دوتا داداشان.اوني كه چشمش زخميه كوچيكس كه اون زمانا آرمور خوب نداشت.نقل قول:
نوشته شده توسط MJ assassins creed [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اره ، میشه. اگه نشه که به درد نمیخوره.نقل قول:
-------
دوستان کسی لینک از تریلر گیم پلی مورتال کمبت نداره که سالم باشه وکیفیت خوبی هم داشته باشه.
مورتال کامبت جدیده که 2011 میخواد بیادو میگی؟؟نقل قول:
نوشته شده توسط mortal kombat 2008 [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اگه آره برو تو این سایت اولش یه کلیپ داره با کیفیت خوب.همینو بگیر و گیم پلی بازیو ببین:
mortalkombatwarehouse.com
این داستان درست هست.من الان یه جایی این داستان رو خوندم اگه بخوای لینک میزارم.یه سوال دیگه.آخه اگر ساب زیرو اصلی مرده و این ساب زیرو که الان هست داداششه پس چرا تو همون نسخه سه هر دو تاشون هستن و نوب سایبوت هم هست؟اگه درست بگم ساب زیرو اصلی پلید شده و این داداششه که خوبه هست.فکر کنم این فیلم rebirth که دموش رو aha2012 (اسمتون رو نمیدونم) دیده مربوط به تورنومنت دوم هست که خبر میدن که ساب زیرو نمرده و دوباره برگشته.بعد احتمالا دوباره باهم مسابقه میدن که اسکورپیون برنده میشه و بقیش.اینطور که نمیشه.آخه بیشتر بچه هاییکه کمبات بازی میکنن اسکورپیون رو رقیب ساب زیرو میونن که زورشون برابره.طبق این داستان که اسکورپیون خیلی سر تر از ساب زیرو هست و همیشه ساب زیرو شکست میخوره.تو این داستان هم ساب زیرو نقش سیاه لشگرو بیشتر داره تا یکی از نقش های اصلی که همراه اسکورپیون بیشتر رو بسته ها و پوستر های مورتا کمبات است.نقل قول:
بعد این داستان فیلم هست یا فقط داستانه؟
بچه ها میخواستم بدونم رمز ارمک که حریفو با اون نور سبز میگیره بلند میکنه میزنه زمین چیه.deception
اينه رمزش:
عقب پايين عقب+دايره
درباره ی داستان که کامل نمیدونم :31:ولی یکی از بچه ها یه لینک داره که مخصوص مورتال هست.ازش میگیرمنقل قول:
نوشته شده توسط MJ assassins creed [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
در کل ممنون محمد جواد جان.امیدوارم اسمتو درست گفته باشم
منم امید هستم:46:
بچه ها کسی میتونه ماله این Mk4 کلیپ های شخصیت هاش که وقتی بازی تموم میشه رو برای دانلود بذاره من قبلا داشتم اما الان پاک شده تو اون داستان مشخص هست