نقل قول:
این تایپیک چرا اینقدر داغون شده ؟ کسی نیست یه جواب به ما بده ؟
Printable View
نقل قول:
این تایپیک چرا اینقدر داغون شده ؟ کسی نیست یه جواب به ما بده ؟
سلام و خسته نباشید
یه پرینتر epson stylus cx9300f دارم
هنوز نصف کارتریجاش مصرف نشده ارور میده که تموم شده و باید عوض شه
میخواستم ببینم برنامه ای واسه ریست کردن چیپ ست هاش نیس؟
تو گوگل که سرچ کردم چیزی پیدا نکردم
ممنون میشم راهنمایی کنید اگه میتونید
این اررو چی هست نمیدونمنقل قول:
عکس دومی مربوط به هد پرینتر 7000اچ پی هستش مشکلش چی داداش؟؟؟
سلام
سوالی داشتم در مورد پرینتر 7000 اچ پی اینکه بعد از مدتی راه اندازیش کردم هد تمیز کردم کارتریج ها رو هم تمیز کردم و جوهر خریدم البته جوهر ایپسون بهم داده فروشنده گفت که این جوهر بهتره از اچ پی چون ذرات جوهرش ریز تره حالا نمیدونم کلاه گذاشته یا نه بهر حال خریدم و کارتریج شارژ کردم و کلی نمونه رنگ باهاش چاپ زدم تا اینکه رنگه تنظیم شدن و در اخر هد کلینر هم انجام دادم ولی توی برنامه نقاشی 4رنگ رو کشیدم و تست زدم رنگ قرمز رو کم رنگ و متمایل به نارنجی میزنه و ابی رو هم ابی اسمانی میزنه درصورتی که من در برنامه نقاشی رنگ ابی پرنگ رو تست زدم
دلیلش چی میتونه باشه؟؟
اینم بگم عکس باهاش چاپ میکنم کیفیتش خوبه ولی رنگ بندی کم رنگ هست مثلا بلوز قرمز رنگ رو کم رنگ مییزنه یا ابی پرنگ رو کم رنگ
راهنمایی در حد تیم ملی میخوام بدین
درضمن قرار هست واسش مخزن بخرم که به صرف تر باشه حوصله شارژ کردن زود به زود ندارم به نظرتون مخزنی بهتره یا همین کاتریج رو بزارم با مدرک توضیح بدین باتشکر
سلام یه مورد دیگه اینکه چطور میتونم توی تنظیمات 7000با ماکزیمم dpiکه توی مشخصات فنی داده چاپ کنم 1200در 4800
هرجاش گشتم نبود فقط یه گزینه بود که رزولیشن میزد که روی 600بود و امکان تغییر نداشت
منتظر راهنمایی خوبتون هستم
نه این هد پرینتر b209a هستش خراب شدهنقل قول:
سلام دوستان
من یه پرینتر Epson L110 جوهر افشان رنگی از نوع تانک دارش خریدم
بعد از اینکه مخازن(تانک) رو با رنگ پر کردم رفتم سراغ نصب پرینتر و بعد از نصب نصبش با موفقیت انجام گرفت ولی الان که پرینت می زنم کاغذ سفید میاد بیرون و اصلا روش چیزی چاپ نمیشه
با یکی از دوستان مشوت کردم که گفت باید کد رنگها رو بهش تعریف کنی بعد راه می افته البته ناگفته نماند که توی کارتن جوهر ها یک راهنما هستش که بعد از نصب پرینتر یه آیکون قسمت استارتاپ سیستم اضافه میشه و بعد از باز کردن آیکون یه قسمت هستش که بعد از کلیک روی آن قسمت میشه کد رنگها رو تعرف کرد ولی دوستان در حال حاضر آیکون توی سیستم من هم هستش ولی اون قسمتی رو که در راهنما توضیح داده نیستش
الان کسی از دوستان هسشت کامل توضیح بده که چکار بایستی انجام بدم
سلام،یه سوال داشتم از خدمت دوستان عزیز و گرامی:
پرینتر جوهر افشان Epson T50 دارم که یه مدت خیلی کوتاه حدودا 20 روز باهاش فقط پرینت تک رنگ (سیاه) زدم البته زیاد حدود 200 یا 300 برگ ولی پرینت رنگی اصلا نزدم تا حدود روز دهم ، یازدهم یکی دو تا پرینت رنگی فول کالر باهش زدم اصلا مشکل نداشت و چند تا هم نازل چک گرفتم که حرف نداشت و بعد دو باره تک رنگ سیاه زدن شروع شد حدود روز بیستم خواستم یه فول کالر دیگه بگیرم که رنگ Cyan اصطلاحا خط خط مینداخت تو چاپ بعد نازل گرفتم همه ی رنگها عالی بود و Cyan هم خوب بود فقط خطوط نازل یه کم یه حالت یکسانی نداشتن (بالا ، پایین بودند) و بعضی هاشون سایه داشتند، بعد هواگیری کردم( CISS و لوله ها و........) با زهم اون مشکل هست ؟؟؟؟؟؟؟؟ چه را هی رو پیشنهاد میکنید انجام بدم ؟؟؟؟؟
بنظرتون گرفتگی داره؟؟؟؟؟
با حلال شستشو بدم؟؟؟؟
حلال قوی بگیرم یا ضعیف؟؟؟؟؟
اگه ممکنه راهنماییم کنید چکار کنم؟؟؟؟
تشکر فراوان
با توضیحات شما هد کارتریج من از بین رفته
از کجا بخرم؟
یا لطف کنید ادرس بدید پرینترم را بیارم برای تعمیر.البته اگر ممکنه.
سلام دوستان من
کارتریج پرینتر کنون mg5540 رو شارژ کردم
جا گذاری هم کردم. میزنه که هنوز کارتریج خالی هست چی کار کنم؟ نیازمند راهنمایتان هستم
با تشکر
تو اون تاپیک گفتم . باید چیپش رو هم عوض کنینقل قول:
سلام و خسته نباشید ممنون از آموزشها و راهنمایی های خوبتون
تو مطالب خیلی گشتم و خوندم اما جواب مناسبی نگرفتم گفتم ÷ست بذارو
epson t50 دارم و مشکلم اینه که اولا خیلی عکسها رو شار÷ میزد و با جزییات ریز و دقیق اما الان بعد یه مدت قشنگ میشه دید متل قبل نمیزنه دوتا عکس از قبل و الان در کنار هم میذارم تفاوتش با چشم معلومه حتی بردم تعمیرگاه گفت احتمالا سنسورهاش کتیف شدن 40 تومن گرفت اما بازم مثل قبل نشد واقعا قبلا عالی میزد با ریزترین جزییات الان نمیدونم چرا یکم تار شده اینم بگم از همون اول از جوهر inktec استفاده کردمو الانم مشکل دیدی که دارم اینه که تو کل عکس یه هاله سبز رنگ میندازه هرچی هد کلین و هد الایمنت میزنم بازم درست نمیشه تا دیروز خوب بود از دیروز یهو اینجوری شده هرکارم کردم درست نشد که نشد این هاله سبز خیلی رو اعصابه گند زده به عکسا
لطفا راهنماییم کنید با تشکر
سلام چاپگر من از این سه کاره های اچ پیه و کارتریج 121 میخوره
و قبلا هم شارژش می کردم هیچ مشکلی نداش
ولی الان راه راه میزنه هم رنگی هم سیاه
لطفا راهنایی کنین راستی یه بار هم رنگ شو کلا خالی کردم دوباره پر کردم
عکسشم گذاشتم
کسی نیس به ما کمک کنه
ککممممککک
یه کمم احساس میکنم کاغد خیس چاپ میشه
حالا یا مشکل از خودِ چاپگره یا کاتریج
به احتمال قوی مشکل از کارتریج هست
سلام، خسته نباشید
من یه epson 1410 با تانک دارم، که نسبتاً زیاد باهاش کار میکنم، مشکل اول اینه که جدیداً همش نیاز به هد کلین پیدا میکنه، یعنی وقتی پرینت میگیرم بعضی از رنگها بعضی جا ها چاپ نمیشه و خط می افته، بعضی وقتها با هدکلین هم درست نمیشه و بعضی وقتها هم بعد از هد کلین فقط 1 برگ پرینت خوب میگیره و حتی بعضی وقتها بعد از هد کلین نازل چک هم درسته اما وقتی پرینت میگیرم باز هم خط داره. مشکل دوم هم بعضی وقتها در حین کار، چاپ متوقف میشه و ارور میده که یکی از رنگها مشکل داره و با زدن دکمه جوهر روی پرینتر مشکل حل میشه.
یه سوال هم در مورد هدکلین کردن دارم، نظرات زیادی شنیدم و خوندم که میگن نباید پشت سر هم هد کلین کرد یه سری هم میگن باید چند بار پشت سر هم هدکلین کنی یا میگن بعد از هر هد کلین پرینتر و خاموش و روشن کنین، در این مورد هم راهنماییم کنین
مرسی
سلام
پرینترم HP DeskJet D4163 هستش که نزدیک چهار ساله دارمش.
کارتریج های HP 129 مشکی و HP 134,135,136 رنگی و HP 138 فوتو بهش میخوره
1.با این روش پست اول قابل شارژ هست؟
2.یه بار بیرون مشکی دادم شارژ کرد گفت کارکردنش شانسیه
بعد گذاشتم دستگاه که ارور کارتریج داد و دکمه فلش دستگاه چشمک میزد مشکل چی بوده؟
3.یه بار کارتریج رنگی 134 گرفتم روز اول قشنگ چاپ میکرد ولی دو سه روز بعد باز همون ارور و چشمک زدنه بود این بار برای رنگی
یکم باهاش ور رفتم طبق سایتای مختلف و آب جوش و اینا یهویی! درست شد و چند تا برگه پرینت گرفتم و باز ارور و چشمک همون آش و کاسه:n37: مشکل و راه حل چیه؟
4.برای شارژ هم مشکی و هم رنگی چه مدل کیتی و چه مدل جوهری بگیرم و قیمتشون چنده و از کجا تهیه کنم؟(تهران!)
مرسی
سلام.یه پرینتر کنون 2440 دارم.دو سه روز پیش که برای بار دوم شارژ کردم تو نازل چک یکی از نازلهای رنگ قرمز گرفته.چند بار هد کلین و دیپ کلین کردم.اما درست نشد.کارتریج رو زیر آب گرم گرفتم بازم درست نشد.چیکارش کنم؟
کلا باهاش 60 تا 70 برگ پرینت گرفتم.
جواب بدین لطفا مرسینقل قول:
اینجا هیچ کس جواب بده نیست
توي هيچ كدوم از قسمتهاي اين سايت كسي جوابگو نيست
البته تقصير اين سايت نيست تا زمانيكه وايبر و تلگرام و لاين و غيره و غيره هستش و همه ميتونن الكي و ..... يك مشت عكس چرت و بيخود بزارن بعدش دست جمعي به عقل خودشون بخندن ديگه جايي باسه مشاوره و ايجاد محيطي براي تبادل اطلاعات نميمونه
توي اين سايت و سايتهاي ديگه خيلي جاي خالي وجود داره كه ماهها و سالها ميگذره كسي جوابگو نيست يعني وقتشو ندارن يا تجربشو ندارن
بعد از صبح تا شب همش وقت دارن يك مشت چرت و پرت و توي شبكه هاي اجتماعي آشغال موبايل باسه همديگه شير كنن و الكي وقت بگذرونن
خدايي اون يارو زوكر موكر عجب عقلي داشته نخ سوزن كه ما ايرانيها رو شديدا گذاشته سركار
اين از اين اگر پست هم حذف شد مهم نيست
من تا اونجا كه ميدونم و تقريبا نزديك 15 سال يا بيشتر با پرينتر رنگي كار كردم هيچ وقت هيچ جزيي از پرينتر رو نميدم بيرون شارژ تعمير يا سرويس كنن
چرا اگر يادتون باشه اوايل پرينترهاي HP از مجارستان و چكسلواكي ميومد كه كيفيت واقعا عالي داشتند رنگي ولي دو كارتريجه بودند بعد از اتمام يا كارتريج ميخريدم يا سعي ميكرديم خودمون با سرنگ پرش كنيم كه البته كار اولي درست و عالي بودش
در ضمن بعد از اومدن تانك كه به نظر من قطعه خيلي بهتر و مهمتريه نسبت به شارژ كارتريجها به شخصه استفاده از تانك رو در هر صورتي پيشنهاد ميدم اونهم اگر چاپ بالا داشته باشيد
در كل چون نوع چاپ پرينترهاي جوهر افشان و همچنين نوع كيفيت ساختشون كه عموما ديگه چين شده (به احتمال زياد خودمون هم چيني هستيم خبر نداريم) به همين دليل كيفيت ساخت پايين و مصرفي كردن اين نوع پرينتر كه هم هزينه نگهداري و هم هزينه تعميرات بالايي داره نسبت به پرينتر ليزري - به همين دلايل من معتقدم از تانك استفاده كنيد
چون تانك خيلي راحت تره و بهينه تره شما جوهر چه اصل و چه با كيفيت پايين تر بگيري حداقل تا چندين سال از بابت گرفتگي نازلها و تعويض هد و غيره راحتين
خودم از ابتداي سال 87 يك پرينتر اپسون T50 ساخت سنگاپور خريدم تا الن گوش شيطون كر داره مثل تراكتور كار ميكنه و بعد از 1 سال اول كه گارانتي داشت اقدام به نصب تانك كردم و تا الن هم هر 3 ماه يكبار 100 ميل جوهر ووكس ميريزم و هميشه و تقريبا هر هفته 50 تا كار چاپ گلاسه و بعضي وقتها هم چاپ DVD دارم
در كل به غير از پرينتر ليزري سياه و سفيد هيچ كارتريجي رو براي شارژ بيرون ندين حتي ليزري رنگي رو چون خسارتي كه بعدا اين جوهر به پرينتر ميزنه شما نميدوني چيه
وقتي هم ميدي شارژ نميدوني چه جوهري ريخته اصلا ريخته يا نه يا مثلا مخزنو با يك نمونه تقلبي عوض نكرده باشه
همينجا ميتونم براحتي اعلام كنم مچ خيلي از اين متقلبها رو توي همين شهر تهران گرفتم - نمونش چند ماه پيش دنبال نمد تخليه اپسون بودم و فروشگاه .... شاپ به من گفت دارم و دونه اي 60 تومنه 2 تا فرستاد بهش گفتم جاي پيچ گوشتي روي نمد هستش و يكيش هم تقريبا تا 2 نمد از پايين جوهري شده بود فرمودند اينها رو از نمونه اصلي باز كردند خيلي راحت
جاي ديگه قطعات پرينتر ليزري بطور مثال فيوز فيلم و درام و قطعات مكانيكي سپريتر رو درميارن و جاش نمونه تقلبي و بي كيفيت چيني ميبندن از اين نوع شركتها و كارتريج شارژ كنها توي خيابان ايرانشهر و مطهري و پاكستان و شهيد بهشتي پر هستش مواظب باشيد
فقط يك مكان و ميشناسم كه از قبل سال 80 من كارتريج سياه و سفيد ميدم بهشون و شارژ ميكنن همونجا جلوي چشم خودت و مخزن پودر هم جلوي چشمت باز ميكنه و ميريزه چون نميشه اسم برد شرمنده ولي توي خيابان ايرانشهر جنوبي توي يك ساختمان و اول اسم شركتش با اسم تهران يكيه يعني طهران هستش
درخصوص تعميرات هم تا بتونه در نزد خود مشتري تعميرات و انجام ميده
يك نمونه ديگه بيشتر عزيزان ميدونند كه تمومي پودرهاي سوخته مغازه هاي خدماتي كپي و غيره رو يك عده افراد خاص جمع آوري ميكنن - حالا براي چي؟
اين پودرها دوباره الك ميشه و آسياب ميشه كمي بهش جوهر مشكي اضافه ميكنند و دوباره بسته بندي ميشه و به بازار ميفرستند
كارتريج پرينتر ليزري چه سياه و سفيد قابليت دوباره سازي داره و پرينترهاي جديد با ايجاد چيپ بر روي اونها اين قابليت رو ميتونند رديابي كنند به من كارتريج كانن اصل فروختند وقتي روي پرينتر گذاشتم زد Genuine يعني تقلبيه از اين دزديها توي بخش پرينتر توي ايران شديدا بايد ترسيد و خيلي محتاط بايد خريد كرد
دوست عزيز mhaf
اگر چند بار هد كلين رو زدي درست نشد ك چند دقيه خاموشش كن و اگر تانك داري قسمت زيرين تانك رو كمي از قسمت زيرين هد بالاتر بيار - منظورم اينه كه طبق قضيه فشار اسمزي كمي تانك رو از سطح پرينتر كه كاغذ مياد زير هد بالاتر بيار مثلا 1 سانت بعدش 1 يا 2 بار خاموش و روشن كن ببين چجوري ميشه پرينتر من با اين روش درست شدش چون فشار باعث ميشه كه جوهر به نازل فشار بياره و سوراخ نازل باز بشه اگر نشد از هد كلينر مرغوب (دارم تأكيد ميكنم مرغوب به مقدار كم استفاده كن)
خبرشو بده
ممنون دوست من کارتریج من خیلی وقته ترکیده
يعني كارتريج چجوري تركيدهنقل قول:
من توي گوگل سرچ كردم عكسهاي پرينتر رو ديدم و دو تا كارتريج داره بايد كارتريج اصلش رو تهيه كني يا از كارتريجهاي جداگانه استفاده كني كه قابليت شارژ دارند
اگر كارتريج نباشه كه به هيچ وجهي شما نميتونيد از پرينتر استفاده كنيد يعني هيچ راهي براي رسوندن جوهر به نازلها و پاشش روي برگه كاغذ وجود نداره
سلام.من یه پرینتر اپسون1410 دارم و میخوام اونو ریست نرم افزاری کنم اما خطای 21000068 میده هرکی میدونه لطفا کمکم کنه.ممنون
سلام عزیزم، نه وقتی می زنه geniune یعنی کارتریج اصله ولی می تونه اصل نباشه این پیغام رو بده در واقع باید کارتریج شناس باشی تا بتونی بفهمی که کارتریجت اصل هست یا نه.نقل قول:
تونر مصرفی رو نمی شه به این راحتی ها بازیافت کرد، بخصوص که تونر هر دستگاه خاص خودشه مثلا نمی تونی مصرفی شارپ رو تو اچ پی بریزی، اینطور نیست.
تو هر صنفی خوب هست بد هم هست، ولی متاسفانه تو این صنف شاید مقدارش یه مقدار بیشتر باشه.
سلام و خسته نباشيد و تشكر از مطالب مفيد و با ارزش شما
سوال من : چرا پرينتر جوهر افشان اپسون 1410 معمولاً هد مي سوزونه كه بعد منجر به سوختن برد هم مي شه؟؟ آيا راه حلي داره كه منجر به سوختگي هد نشه ؟ چون كه هد اين دستگاه خيلي هم گرانه .. ممنونم
با عرض سلام و خسته نباشید .
بنده به تازگی کارتریج جوهری ۱۲۲ اچ پی برای دستگاهم خریداری کردم . هنگام خرید از فروشنده پرسیدم که برای شارژ به چه چیزهایی نیاز هست گفتش فقط جوهر میخواد و نیازی به کیت و هواگیری نداره . و من هم فقط جوهر گرفتم اما حالا می بینم شما دوستان حرف از هواگیری می زنید . میخواستم ببینم برای شارژ کردن کیت مخصوص کارتریج و انجام عمل هواگیری ضروری هست یا با Head Clean درست میشه ؟
سلام به دوستان عزيز و گرامي ؛
من يه سوال در مورد پرينترهاي جوهري اپسون دارم .
بعضي وقتا پيش مي ياد كه وقتي از كاغذ فتوگلاسه براق گرم بالا (البته گرم كاغذ براي دستگاه مجازه و تعريف شده ) جهت پرينت استفاده مي شه . پرينتر كاغذ را بيرون مي دهد و عمليات چاپ انجام نمي شود. در حالي كه مثلا با كاغذ فتوگلاسه مات يا كاغذ معمولي هشتاد گرمي مشكلي ندارد و چاپ انجام مي شود. با نهايت تشكر و احترام
با چند بار نازل چك يا هد كلين هوا گيري انجام مي شه . فقط دقت كن موقع چسبوند برچسب راههاي ورود هوا بسته نشه
با سلام خدمت دوستان میخواستم بدونم مشخصات پرینتر کنن i990چیه و ایا امکان نصب تانک بهش هست لطفا اهنمایی کنید
با سلام به اساتید
بنده پرینتر جوهر افشان HP Deskjet 1510 series دارم
تا الان فقط یکبار کارتریج نو خریدم ولی از این به بعد تصمیم دارم اونو شارژ کنم
آموزش شارژ رو در پست اول دیدم ولی وسایلش مثل جوهر و سرنگ و ... رو از کجا میتونم تهیه کنم و قیمتش حدودا به چه صورته؟
اگه امکان داره دقیقا بگید چه چیزایی برای شارژ کردن باید بخرم.
ممنون
سلام
دوستان و مهندس های محترم
ببخشید گروه تلگرام در باره پرینتر و دستگاه کپی برای تبادل اطلاعات و کمک گرفتن از اساتید این کار هستش
اگه باشه ممنون میشم من رو هم عضو کنیین
09357220982
یا تو خصوصی برام لینک بفرستین
با تشکر فراوان
با سلام خدمت اساتید محترم پرینترمن hp 4630و کارتریج ان hp 61 است وقتی انرا شارژمکنم در هر قسمت 2 ml جوهر
تزریق مکنم درقسمت ابی و قرمز تمام جوهر را تزریق مکنم ولی وقتی در قسمت زرد جوهر تزریق می کنم بعد از نیم میل
پرمی شود و جوهر سرازیر می شود علت چیست و برای خوب شدن ان چه باید کرد ؟نظزشما درمورد پرینترhp 4630
چیست ایا می شود انرا مخزنی کرد؟ لطفا اموزش مخزنی کردن انرا قرار دهید با تشکر
سلام
مدل پرینتر : R295 اپسون
یک مشکلی برای پرینتر من پیش اومده نمیدونم علتش چیه لطفا راهنمایی نمایید :
امروز که نازل چک گرفتم رنگ مشکی را زرد چاپ کرد.منم هد کلین کردم و بعد باهاش یک متن را در حالت سیاه سفید چاپ گرفتم که باز متن را به رنگ زرد چاپ کرد درحالی که تنظیم پرینتر روی حالت سیاه سفید بود. علت این اتفاق چی میتونه باشه ؟
ممنون
سلام دوستان,خسته نباشید
من تازه پرینتر خریدم و اطلاعاتی در مورد پرینتر ندارم(مدل پرینترم canon mg2440)
چند تا سوال در مورد مخزن های جوهر داشتم
1.آیا همراه با مخزن رنگ کارترج مخصوص ارائه میشه یا باید با تغییر در کارترج های پرینتر به خود کارترج های پرینتر متصل کرد؟(در صورت مثبت بودن جواب آیا میشود در صورتی که مخزن مخصوص پرینتر ارائه نشده یک مخزن خالی گرفته و اون رو به کارترج های پرینتر متصل کرد؟)
2.آیا مخزن های رنگ پمپ برای فشار دادن رنگ دارند یا باید بالاتر از پرینتر قرار بگیرد با هیچکدام؟
3.اینکه مخازن جوهر برای پرینتر های مختلف فرق داره دقیقا چیش فرق داره :
الف.فقط رنگی که توشه فرق داره ؟ (اگه جواب مثبته یعنی اگه یه مخزن خالی بدون رنگ بگیریم میشه برای پرینتر های مختلف استفاده کرد و با رنگ مناسب پرش کرد؟)
ب.تکنولوژی هاشون فرق داره ؟ (اینکه بعضی پرینتر ها چهار رنگ و بعضی 6 رنگ هستند رو میدونم منظورم غیر از این ها است)
نقل قول:
سلام
این تاپیک خیلی وقته کسی جواب نمیده . من با توجه به پرینتر خودم بعضی از جوابا رو میدم :
1- شما وقتی مخزن میگیری خودش کارتریج هم داره از داخل مخزن یکسری شلنگ بیرون اومده که به به یکسری کارتریج وصلن . جدا نیستن از هم که مثلا شما مخزن رو بگیری و کارتریج رو نگیری . بهم متصل اند.
کارتریج های خودتون رو در میارن و اون را جایگزین می کنن.
2- باید مخزن رو هم سطح پرینتر قرار بدین نه بالاتر و نه پایین تر . خود پرینتر موقع نیاز به جوهر ، جوهر رو مکش میکنه . باید شلنگ های متصل بین تانک و کارتریج هوا نداشته باشن تا جوهر ها به راحتی داخل کارتریج کشیده بشن و از داخل کارتریج به روی کاغذ منتقل بشن.
3- اینجور که من دیدم به نظر فرق داشته باشن ولی دقیقا نمیدونم.
سلام دوستان یه جوهر افشان hp دارم جی 4580 یکسالی استفاده نکردم کاتریج هاش میدونم خشک شده میخوام برم کاتریج بخرم ولی اولش میخوام بدونم دستگاه هدش سالمه یا نه ک الکی پول جوهر ندم . درضمن دستگاه موقعی ک پرینت یا کپی میزنم کاغذ رو میکشه هد قشنگ کار میکنه مشخصه داره یه چیزیو روی کاغذ چاپ میکنه ولی کاغذ ک میاد بیرون سفیده
میخواستم بدونم چطور هد رو تست کنم رنگ 901 هم میخوره