تلویزیون شما چه مدلی استنقل قول:
Printable View
تلویزیون شما چه مدلی استنقل قول:
ua46d5500 از گناوه خریدم
دوست عزیزنقل قول:
از این روش تا حالا استفاده کردی؟
ریست کامل
برای اینکه منوی مخفی را بطور کامل ریست کرد نیاز به باز کردن سیستم و ریست آی سی EEPROM نیست
شما می توانید با ورود به منوی مخفی و رفتن به قسمت Advanced آی سی EEPROM را بطور کامل ریست کنید اما نکته قابل توجه این است که بطور عادی نمی توان وارد قسمت Advanced شد هنگامی که روی این گزینه قرار گرفتید چند بار بطور مرتب دکمه 0 و کلید مکان نمای سمت راست روی کنترل را با هم فشار دهید منطورم همان کلیدهای جهت دار وسط کنترل است بعد از اینکه چند بار این کلیدها را زدید چند قسمت به منوی مخفی افزوده می شود که یکی از گزینه ها گزینه RESET EEPROM است بعد وارد این قسمت شوید
این بخش خود دارای دو قسمت است قسمت دوم را On کنید و سپس قسمت اول یعنی گزینه RESET EEPROM را بزنید تلویزیون بعد از ریست شدن به تنظیمات اولیه کارخانه بر میگردد.
بازم شرمنده اقای متین پور با این کار مشکلی پیش نمیاد برای تلویزیون
دوست عزیز این مسیر را دنبال کنیدنقل قول:
کیفیت تصویر )رفع اشکالات(
ابتدا، آزمایش تصویر را اجرا کرده و مشاهده کنید که آیا
تلویزیون تصویر آزمایشی را به طور صحیح نشان می دهد یا
خیر.
)به منو ← پشتیبانی ← خود عیب یابی ← آزمایش تصویر
بروید(
اگر تصوير آزمايشی به طور صحيح نمايش داده شده، ممكن
است كه تصوير ضعيف توسط منبع يا سيگنال ایجاد شده باشد.
تصوير
عکس در تصویر با کیفیت نمایش داده می شود
نه با این کار تلویزیونتان به حالت آکبند شرکت در مآیدنقل قول:
اگر همه روشها را که کفتم اثر نه داشت
رفع اشکالات
منو ← پشتیبانی ← خود عیب یابی ← رفع اشکالات
اگر در مورد تلویزیون سوالی دارید، ابتدا به این فهرست
مراجعه کنید. اگر هیچکدام از این نکات رفع اشکالات مربوط
دیدن کردن ” [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] نمی شوند، لطفاً از
کلیک کنید یا با مرکز تماس تلفنی که در Support و روی
جلد پشتی دفترچه راهنما ذکر شده تماس بگیرید.
پس اگر تصویر آزمایشی درست نمایش می دهد از قسمت منو - تصویر رنگ و میزان کنتراست و نور تلویزیونتان را تنظیم کنیدنقل قول:
نقل قول:
از منو هم فایده ای نداشت
متوانی بگویی چه قسمتی را دستکاری کردی وا ینکه در قسمت کالیبراسیون تصویر در قسمت منو سیستم چه اعدای هستنقل قول:
من در قسمت منو calibration av را زدم تصویر تاریک شد راستی وارد ریست آی سی EEPROM نشد با دکمه هایی که گفتی
دوست عزیزنقل قول:
مشخصات آن قسمت را بطور کامل یعنی (حروف و اعداد ) برایم بنویس تا بتوانم آن را تجزیه و تحلیل کنم و این قسمت را هم چک کن ببین با این اعداد می خواند .
880 1ST-AV-HIGH 2 1ST-AV-DELTA 64 1ST-COMP-Y-LOW 512 1ST-COMP-CB-LOW 512 1ST-COMP-CR-LOW 940 1ST-COMP-Y-HIGH 512 1ST-COMP-CB-HIGH 512 1ST-COMP-CR-HIGH 2 1ST-COMP-DELTA 4 1ST-PC- LOW 1004 1ST-PC-HIGH 2 1ST-PC-DELTA 4 2ND-ACH-LOW 940 2ND-ACH-HIGH 4 2ND-PC-LOW 940 2ND-PC-HIGH 2 2ND-DELTA
کالیبراسیون تلویزیون led سامسونگنقل قول:
این صفحه به شما برای کالیبره تلویزیون سامسونگ کمک خواهد کرد. من پیشنهاد می کنم شما فقط از آن در زمانی که مورد نیاز اورژانس است - آن را انجام دهید.بیشتر نیاز شما به کالیبره هنگامی که شما یک اشتباه انجام دادید و شروع کالیبراسیون در منوی سرویس با دکمه سمت راست / چپ.بنابراین شما نیاز به برگرداندن کالیبره زمانی که می بینید تصویر کار نمی کند
منابع مختلف برای کالیبره کردن وجود دارد: AV، comp، PC، HDMI - بنابراین شما نیاز به تبدیل به منبع بهآنرا مندرجات را دارید.
برای کالیبره کردن AV (tuner، USB، AV)، شما باید بوسیله یک دستگاه MediaPlayer پلاگین مربوطه را اجرا کنید AV-دستگاه های مانند، DVD پلیر، ایکس باکس، PC با کامپوزیت ... نیز قابل استفاده است.کپی کردن تصویر به USB و پلاگین آن را به MediaPlayer خود وصل کنید - حداقل شما باید تصویر (بهترین حالت تمام صفحه) بر روی تلویزیون خود را ببینید. در حال حاضر در منوی خدمات کالیبراسیون - پریدن مربع صورتی از سیاه و سفید (سمت چپ بالا) سفید (سمت راست بالا) سیاه و سفید (در سمت راست را فشار دهید) و آخرین به سفید (پایین سمت چپ). پس از آن روش، شما دوباره به موفقیت.
هنگامی که کالیبراسیون می چسبددر جایی و در نهایت شکست برای مشاهده این مسیر را دنبال کنید
ADC/WB -> ADC" به طوری که سیاه و سفید به نظر می رسد نزدیک به خوب - از سعی مجدد کالیبراسیون. نگاه کن، که مربع صورتی هر زمان در داخل مربع بزرگ - وقتی که به یک خط می آید آن با شکست مواجه خواهد شد.
راه دیگر برای HDMIهنگامی که آن روش شکست خورده.
ار لینک زیر دو تصویر را save as imeg کنید ودر usb ذخیره کنید و سپس بوسیله یک مدیا پلیر اجرا کنید
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اخرش پیدا شد راه حل برای تاریک شدن در اثر calibration
در قسمت adc resultگزینه دوم چیزی به اسم 1st-y-gl است که با کالیبره شدن صفر می شود که باید انرا به عدد بالاتر از 100 رشاند فقط همین دست به تنظیمات دیگر نزنید
نقل قول:
دوست عزیز
در بعضی سیستمها مانند سزی E پنج گزینه اول بطور نرمال شرکتی خاموش است و هیچ عددی را نمایش نمی دهد.
adc result
---- 1st-Y-GL ---- 1st-CB-BH ---- 1st-CB-BL ---- 1st-CR-RH ---- 1st-CR-RL 136 2nd-R-L 136 2nd-G-L 136 2nd-B-L 68 2nd-R-H 68 2nd-G-H 68 2nd-B-H
بچه ها تو رو خدا کمک
تلویزیون من دیگه روشن نمیشه. فقط آرم اول سامسونگ میاد و بعد صفحه سیاه خاموش هم نمیشه .
تو رو خدا بگید چیکار کنم؟؟
دوست عزیزنقل قول:
اول بگو چکاری کردی که تلویزیونت به این وضعیت در آمده نا بتوانیم مشگلت را حل کنیم.
نقل قول:
دوست عزیز تو رو به خدا منو راهنمایی کنید
تلویزیون من هم 7770 و مثل مال شما روشن نمیشه فقط آرم لبه صفحه روشن میشه شما درستش کردی؟ چطوری؟
ممنون که جواب دادیننقل قول:
رفتم توی منوی مخفی و کشور لوکال رو از روی ایران تغییر دادم . می خواستم اینترنت تی وی رو فعال کنم آخه تو یو تیوب یه فیلم دیدم که با این روش انجام داده بود. ولی وقتی روشن و خاموش کردم دیگه روشن نشد.
دوست عزیزنقل قول:
اگر تلویزیونتان اصلا روشن نمی شود . یعنی اینکه مین بوردتان از کار افتاده و اگر گارانتی دارد به نمایندگی های پس از فروش مراجعه کنید و در غیره این صورت اگر فنی هستی از لینک زیر آی سی eepram را ریست کن این آی سی در نزدیک آی سی cpu مین بورد تان است که پنج تا سوراخ در کنار آی سی eeparm است که مشخصی آن است. و اگر نتیجه نگرفتید برای تعویض این آی سی به آدرس ساختمان آلومنیم طبقه 4 تعمیرگاه مرکزی نوری مراجعه کنید.
لینک ریست eepram
سلام آقای matinpourنقل قول:
تلویزیون رو که روشن می کنی آرم smart tv مياد و بعد صفحه سیاه میشه ولی چراغ آرم سامسونگ روی لبه صفحه روشنه . و تا سیم رو از برق نکشی خاموش هم نمیشه. راستش بازش نکردم چون گارانتی داره ترسیدم نتونم درستش کنم بعد بگن چون باز کردی شامل گارانتی نمیشه.
حالا زنگ زدم به نمایندگی قراره شب بیاد . خدا می دونه چقدر هزینش میشه.
من که خودم فکر می کنم برنامش رو جوری تنظیم کردن که اگه با اطلاعاتی که تو نمایندگیا بهش میدن سازگاری نداشت قفل کنه. نمی دونم والا
آقا به هر حال خیر ببینی . ممنون از اینکه منو بچه های دیگه رو راهنمایی می کنی. همین پاسخگویی شما باعث دلگرمی ما میشه.
خدا لعنت کنه این دزدا رو که آدمو مجبور به این کارا می کنن.
پست 976
40A1uf0e =type
دوست عزیزنقل قول:
آیا می خواهید بدانید که معنی نوشته بالا چیست؟
40: سایز صفحه نمایش بر حسب اینچ
A: تولید کننده پنل ( A = Samsung; D = CMO; L = AUO; I = CPT)
1: فرکانس(6 = 50/60 هرتز، 1 = 100/120 هرتز، 2 = 200/240 هرتز)
U: نوع پنل (A = AntiGlare; T = TN; U = Ultra Clear)
F: رزولوشن ( F = Full HD; H = HD; U = UD )
0؟: سری ( از سری 1 تا سری 9)
E: تکنولوژی نوردهی (C = CCFL; L = LED; E = Edge LED)
سلام دوستان
تا حالا کسی تونسته cccam رو توی تلوزیون d7000 فعال کنه؟
بخاطر اینکه خود تلوزیون ----- داخلی داره
سلام.کسی میدونه چطور و از کجا باید فریمور برای ال ای دی مدلUA46EH6920Mسامسونگ رو دانلود کنن؟سایت سامسونگ همچین مدلی نداره در صورتی که ال ای دیم گارانتی سام سرویس هم داره.ممنون میشم کمک کنید
6920 ما همون 6000 جهانی هست.نقل قول:
آپدیت این مدل رو فقط تو سایت نیوزیلند پیدا کردم:
دوست عزیزنقل قول:
نوشته شده توسط hasanoooooooo
- سعی کنید از تمامی صفحات منو سرویس تان با یک دوربین خوب عکس تهیه کنید تا هروقت که مشگلی برایتان بوجود آمد بتوانید همان ایتم را دوباره برگردانید و اینکه اگر سیستمتان درست کار می کند نیازی به تغییر مدل نیست وهیچ وقت سعی نکنید که در این تغییرات فریمورتان را آپدیت کنید چون ممکن است باسیستمتان سازگار نباشد و به سیستمتان آسیب برسد
عملکرد ضبط روی USB در تلویزیون LED SAMSUNG
دکمه اسمارت هاب----->ALLSHARE PLAY ------> ضبط تلویزیون
برای استفاده از عملکرد ضبط یا TIME SHIFT از USB که با مشخصات USB HDD با سرعت 5,400 دور در دقیقه استفاده کنید.
1-هنگامی که یک برنامه در حال پخش را ضبط میکنید کلید ضبط را با استفاده از کنترول از راه دور انتخاب کنید. پنجره POP UP نمایان می شود. دستگاه USB نمی تواند تا زمانیکه آزمایش عملکرد دستگاه را تمام نکرده ضبط کند
2- مدت را برای تنظیم زمان ضبط کردن انتخاب کرده و سپس قبول را انتخاب کنید.
لازم به ذکر است که فرمت ضبط شده فقط در خود تلویزیون قابل پخش است
سلام من می خواهم adsl از طریق wifi به تلویزیون ES7770 وصل کنم
حال اینکه خود مودمم wifi نداره پس می خواهم با usb wifi اینترنتمو به TV وصل کنم
سوال بعدیم اینکه من می تونم از خود pc از سایت [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] بازی دانلود کنم و با usb به tv نصب کنم؟
دوست عزیزنقل قول:
منوال تلویزیونتان را مطالعه کنید در قسمت پشتیبانی به جواب سوال تان می رسید چون برای استفاده از wifi شما حتما باید یک مودم بی سیم داشته باشید. ودر جواب سوال دومتان خیر نمیتوانید از طریق usb بجز فریمور سیستم چیز نرم افزار دیگری نصب کرد . برای نصب نرم افزار باید از اسمارت هاب یا اینترنت tv استفاده کنید. که توضیحات مفصل آن در قسمت پشتیبانی----->منوال گنجانده شده لطفا مطالعه فرمایید. موفق باشید
دوست عزیزنقل قول:
برای فعال کردن cccam شما نیاز به کامپیوتر - کابل مخصوص - و برنامه مخصوص آن را دارید به مانند فعال سازی cccam در ریسیورهای دیگر که نمونه از آن را در تایپیک زیر کفتم
که البته از طریقه usb توضیح دادم که شما می توانید فعال سازی cccam را از گوگل جستجو و انواع فعال سازی را مطالعه کنید. موفق باشید
نقل قول:
سلام مرسی از پاسخ
مطالب قسمت پشتیبانی رو از کجا می تونم پیدا کنم؟
نقل قول:
دوست عزیز
این مسیر را دنبال کنید
کلید MENU را در کنترول بزنید وسپس از قسمت منو-----> پشتیبانی ----> e-manual
سلام
ببخشید
من متاسفانه بدلیل عدم داشتن اطلاعات کافی وارد منومخفی تی وی شدم
و خواستم که دیجیتال رو فعال کنم
ولی مثل اینکه اشتباها جای دیگه ای رو هم دستکاری کردم .. الان هرچقد هم کانالیابی میکنم یه دونه کانال هم پیدا نمیکنه
و الان نمیدونم چیکار کردم که اینجوری شده
ممنون میشم اگر دستورالعمل هایی برای برگردوندن حالت های قبلی و ریست کردن تی وی بهم بدین
و یا بفرمایید در هر کدوم از قسمت های منو مخفی باید چه تنظیماتی باشه
راستی من فقط وارد قسمت تیونر شدم
تورو خدا کمکم کنین
مدل تی ما هم اینه
led سامسونگ
ua40d5500rr
دوست عزیزنقل قول:
از این طریق شما می توانید تلویزیونتان را دوباره به اول برگردانید
تنظیمات ریست
دکمه exit رو 5 تا 20 ثانیه نگه دار همه تنظیمات ریست میشه به تنظیمات کارخانه چه تنظیمات منو مخفی چه تنظیمات خود tv
ممنون .. انجام دادم ولی بی نتیجه بود !!نقل قول:
طریق فعال کردن فارسی ساز و دیجیتال در TV سامسونگنقل قول:
برای شروع وقتی که در منوی سرویس وارد می شوید قسمت OPTION را ok میکنید ودر منوی آن local set را ed-iran انتخاب میکنید ودر قسمت پایین همان صفحه tuner را auto ودر پایینتر ch table را iran انتخاب کنید و از آن قسمت خارج شوید. ودر قسمت sub option وارد شوید و language-arabic را iran و در همان صفحه ttx group را arabi/Hbrw و در همان صفحه Region را asia-DTV و PnP language را Per انتخاب کنید. با این کار شما هم دیجیتال و هم منوی فارسی دارید.
دوست عزیزنقل قول:
اگر درست نشد لطفا مسیری را که به آن صفحه رفتید را بگویید تا تمامی مشخصات آن صفحه را برایتان بنویسم
- سعی کنید از تمامی صفحات منو سرویس تان با یک دوربین خوب عکس تهیه کنید تا هروقت که مشگلی برایتان بوجود آمد بتوانید همان ایتم را دوباره برگردانید
بله...............
بله...............