سلام . دوستان من راهنمای قدم به قدم me 3 رو میخوام زبان فارسی یا انگلیسی فرقی نمیکنه اگه ممکنه لینکشو برام بذارید.
Printable View
سلام . دوستان من راهنمای قدم به قدم me 3 رو میخوام زبان فارسی یا انگلیسی فرقی نمیکنه اگه ممکنه لینکشو برام بذارید.
خیلیا گشتن نبود شما هم نگرد نیست:31:نقل قول:
---------- Post added at 12:21 PM ---------- Previous post was at 12:18 PM ----------
نقل قول:محتوای مخفی: پایان
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
این هم به صورت تصویری هست
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
چه خوب که گفتن دروغه.نقل قول:
چون اگه واقعا میخواست داستان و مس افکت اینجور بشه واقعا افتضاح بود
باور کنید با این که تکذیب شده ولی همش دروغ نیست
یه خبرایی هست:13:
مس افکت ادامه داره ولی شپرد مشخص نیست. فعلا برنامه های بایو ور ساخته یک mmorpg هست و اینکه مد اول شخص واسه مولتی پلیر ساخته و میخواد پخش کنه. ولی مطمئنا مس افکت بعدی رو میسازند. من خودم احتمال میدم بعد یک بازی شپرد رو برگردونند. بیشتر بازی ها کارکتر سالار شدن تا داستان سالارنقل قول:
من قبلا یک لینک از راهنمای بازی گذاشته بودم !نقل قول:
masseffect.wikia.com
راهنمای بازی تو یوتیوب هس....
محتوای مخفی: سوال
دوستان یه چندتا سوال :
1.طریقه وارد کردن سیو بازی از بازی قبل ؟؟
2.فرض کنید من توی بازی قبل COUNCIL رو نابود کرده باشم حالا شروع بازی چی میشه ؟؟
3.اگر سیو بازی رو از بازی قبل وارد نکنم و انگار اولین بار هست که میخوام بازی کنم چی رو از دست میدم ؟؟
4.کسی سیو بازی قبل رو داره که همه یارانش زنده بمونن و خیلی هم خوب باشه و مهربون ...یعنی نمیخوام خشن باشم !
کجای war asset نشون میده هر نژاد چقدر می خواد تا جمع کنم هیچ چیزی نشون نمیده
راستی من تو سیتادل یک جا گیر افتادم همون جا که جنرال از من یک اطلاعاتی می خواست در مورد سورس یک نوع اسلحه درست یادم نمیاد خیلی وقته بازی نکردم ولی خوب 3 راه داشت
1- یا خودم تماس می گرفتم
2- یا میرفتم یک فروشگاه که یک سالارین صاحبش بود صحبت میکردم
3- می رفتم طبقه بالا پیش یک افسر c-secو باهاش حرف میزدم بعد بهم میگفت روی کنسول یک تماس تصویری داری که همون نماینده دیوونه اساری میاد چرت و پرت تحویل میده میگه شفرد موی دماغ نژادشون شده میره بعدا کماندر بیلی میاد میگه این زنه دیوونست زیاد تحویلش نگیر خودم هر چی خواستی بهت میدم
خوب من بین این سه گزینه کدوم رو انتخاب کنم بعدش این کنسول اساریها تا اخر بد و بیراه میگه یا آدم میشه به من ملحق میشه تو جنگ
در ضمن همون اساری بود تو سیتادل قسمت دوم که صداش مردانه بود اینجا دیدمش کلی به لیارا و مادرش توهین کرد
نمیدونم بهش بگم یا پنهانش کنم
Thanksنقل قول:
متاسفانه Rachni Queen من رو Reaper ها ساختن و خیانت میکنه. ولی ناکس چقدر مثبت و قشنگ حرف میزنه. تا وقتی که ولش کنید.
حسابشون جداست.نقل قول:
General Oraka ادامه (Darner Vosque در Docks) یکی از سه مورد Aria هست. باید Artifact هارو که در Kite's Nest - Vular - Vana هستن برای Kannik بیاری یا اینکه دستور قتل ژنرالو بدی.
اون Asari دیوونه رو هم می تونی ترتیب مرگشو بدی و بعد آزادش کنی.
کسی جواب سوالای منو میدونه؟نقل قول:
- چیزی که میخوایین, یعنی حداکثر هر نژاد رو, جایی نشون نمیده. اگه میخوایین امارش دستتون بیفته لینک مقابل رو ببینین: [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
1 - مسیر سیو بازی دوم رو به همین صورت باید داشته باشی: 2 C:\Users\xxxxx\Documents\BioWare\Mass Effect بعدش هم که وارد New Game میشی و Import ME2 Character رو انتخاب میکنی.نقل قول:
2 - متاسفانه اینو تست نکردم.
3 - تصمیمات پیش فرض این بازی, یعنی بدون ایمپورت کردن سیو بازی قبلی, به این صورته: (فکر نمیکنم ترجمه لازم داشته باشه)
Mass Effect Default Choices
Characters Recruited: Garrus, Wrex
No DLC or sidequests are counted
The Asari Shiala is killed by the Thorian
The Rachni Queen is killed
The colony on Feros is not saved
Wrex is killed on Virmire
Shepard does not enter into any romantic relationships
The Council is killed, with the ship the Destiny Ascension, during the attack on the Citadel
Udina is appointed Counselor
Mass Effect 2 Default Choices
No DLC, sidequests or Loyalty Missions are counted toward Mass Effect 3. This includes two DLC exclusive characters, Zaeed and Kasumi, who count as never being recruited
Tali is exiled from the Migrant Fleet
Shepard does not enter into any romantic relationships. Again
Grunt is not recruited
Legion is not recruited, and no choice is made for the Geth
Samara is never recruited. She is killed by Morinth trying to escape from Ilium
Suicide Mission Survivors: Mordin, Jacob, Garrus, Tali and Miranda
Suicide Mission Survivors (Normandy Crew): Joker and Chakwas. All other crew members are considered killed
Suicide Mission Deaths: Jack, and Thane
The Collector Base is destroyed
Although the DLC is not considered completed by Shepard, the events still occured. The Batarian System is destroyed, and Liara is the Shadow Broker
منبع: [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
4 - سیو من هم که ضمیمه شده.
اقا هومان ممنون !
یه چیز جالب :
من بازی رو بدون سیو شروع کردم نمیدونم باگ بود یا خودش اینجوره ولی هیچ کدوم از سوالاتی که مثلا شپرد باید از این و بپرسه یا جوابهایی که باید میداد رو برای من نشون نمیداد !
خیلی مسخره است نه ؟؟
با اجازه هومن جان.راستی بدون سیو مطمدنا پایان خوبی نخواهی داشت.نقل قول:
اکشن مود رو انتخاب کردی. در setting در قسمت narrative گزینه dialogue رو بکن full decision .
آقا در ضمن احتمال اینکه پایان عوض شه کمه فقط dlc هایی میاد که سوالای هواداران رو پاسخ میده.
هنوزم من اعتقاد دارم در پایان یک سه گانه نسخه نهایی نباید پایان چندگانه داشته باشه و باید به یک نتیجه رسید مخصوصا مس افکتی که سیو روی دنیای نسخه بعدی تاثیر داره:46:
این پایان بدترین پایانه همه مردننقل قول:
من می خواستم بصورت پاراگون برم اینجوری که شما تعریف کردید فکر کنم یک ترژادی خبیثانه بودنقل قول:
بهترین راه که یک پایان خوب داشته باشه اخر این ماجرا چیه؟
واقعاً؟!! من اینهمه آپگریدشون کردم و بهشون روحیه دادم، آخرش هیچکی زنده نموند؟! چه عجیب!نقل قول:
دقت کردن میلی واسه دوباره بازی کردن نیست؟ 90 درصد هواداراش اینطورین
نقل قول:محتوای مخفی: پایان خوب بازی
نه منظور من از پایان خوش با اون مرحله بود که در توضیحات قبلی ذکر کردم به هر حال ممنونم (اما یک چیزی گفتی با سیو قبلی پاراگونت میشه پنجاه پس چجوریه مال من از صفرشروع میشد همون خط سمت راست تو قسمت اسکواد رو میگی که ازپایین شروع میشه میره بالا توجه نکردم کجاش میگه پاراگون چنده میانگین رو کجا میزنه )نقل قول:
اگه اشتباه نکنم همون بال پرنده میشه پاراگوننقل قول:
---------- Post added at 12:36 PM ---------- Previous post was at 12:32 PM ----------
نقل قول:محتوای مخفی: پاسخ
ممنون اما یک سوال دیگه این ماموریتها تو جورنال یک چیز دیگست عنوانشون تو گلکسی مپ یک عنوان دیگه دارهنقل قول:
چجورمیشه فهمید توضیحات توجورناال مربوط به کدوم ماموریت توگلکسی مپ هستش
مثل2و1 نیست که راحت بودیم گیج کنندست
واقعا آدم میمونه تو خلق شاهکار هایی که استودیو هایی مثل Bioware میسازن
در مقابل سیل بازی های بیخود و بی ارزش و تکراری
این شماره مثل شماره های قبلی جدا یک کلان اثر بود
اورین سوال خوبی بود...خوب 2 تا ره داره ...یکی اینکه تو جورنال ها اشاره میکنن به سیاره و اگه نکردن شما مجبوری بری اسکن کنی....نقل قول:
دومیم اینکه مثلا تو یه کهکشان شما شانسکی یه اسکن بکن و اگه edi بهت گفت i found something و دورشو واست قرمز کرد برو توش واسه پرتاب یابنده ها....شیوه دومی باعث میشه که وقتی شما تو نقشه کلی گالکسی ها هستی و مثلا یه گلکسی رو اسکن کردی یه درصدی بالاش بیاد که به این معنیه که باز هم توش چیزهایی واسه اسکن داره و تا صد در صد نشه شما اونجا رو کامل اسکن نکردی:46:
---------- Post added at 04:41 PM ---------- Previous post was at 04:40 PM ----------
من که نسخه دوم رو ترجیح میدم...به نظرم یه سر و گردن بالاتر از سومی بود:27:نقل قول:
محتوای مخفی: خیلی اسپویلر جدی نیست :دی در مورد جیمز وگا
نه جونم اشتب حدس زدی:11:نقل قول:
منظورم کلا بود می خوام یک ماموریت برم حالا تو جورنال یک چیزایی نوشته در مورد اون ماموریته من تو گالکسی مپ می خوام بدونم اون کدوم ماموریته تو کدوم سیارست تا انجامش بدم اخه مشخص نیست عنوانهایی که تومپ هست با عنوانهای جورنال یکی نیست مثل قسمتها قبلی واسه همین من گیجم
شما مجبورین که توضیحات هر ماموریت, تو قسمت ژورنال رو با دقت بخونین و طبق اونا برین جلو... برای راهنمایی شدن تو نقشه کهکشان راه شیری (Milk Way) شما تنها نام ماموریت های اصلی (Priority) و ماموریت های فرعی N7 رو دارین و باقیمونده ماموریت های فرعی رو خودتون باید پیگیری کنین. ماموریت های اصلی, نامشون که تو نقشه پیداست ولی برای ظاهر شدن نام ماموریت فرعی N7 باید نشانگر رو بیاریم رو اون دایره (خوشه کهکشونی).نقل قول:
ّبعضی مأموریتها که اصلی هستند و با نوشته توی گلکسی مپ نشون میده. بعضی از مأموریتها فرعی که مربوط به سربروس و برخی اوقات مأموریتهای دیگه میشه توی گلکسی مپ دایره اون قسمت از نقشه چشمک می زنه و میشه پیداش کرد. بقیه مأموریتها توی ژورنال اسم منظومه ای رو که باید واردش بشید رو می نویسه. مثلاً Krogan DMZ shadow broker wet squad . این مءموریتها اجرایی نیستن و فقط باید اسکن بشن. یعنی برای اتمام این مأموریت باید اون منظومه رو اسکن کنید تا بتونید کارتون رو انجام بدیدنقل قول:
دور دوم 4900 وار است قبل از مأموریت کوارین ها :دی
بعضی از ساید میشنا خیلی مبهم هسش ...
اونایی که باید تو سیتادل یه کارخاصی انجام بدیم ....خیلی رو اعصابه!:13:
اکثر ساید میشنهای سیتادل مربوط میشه به پیدا کردن یه آیتم توی یکی از سیارات یا خرید اون. اونها رو میتونی فروشگاه اسپکتر توی سیتادل بخری. من که تا حالا ساید میشن اعصاب خورد کن توی بازی ندیدم. حیف که پایان بازی .... وگرنه خیلی خوب بودنقل قول:
کسی متن صحبت گروس و جیمز وگا طبقه سوم نرماندی رو داره؟ پیدا نکردم. خیلی باحال بود :دی
بچه ها کسی اول بازی گزینه اکشن انتخاب کرده ببینه بازی چه جوریه یعنی صرفا فقط با انتخاب این گزینه بزن و بکش داریم لطفا یه نفر توضیح مختصری بده؟
من اکشن میرم نه بزن بکش فقط نیست میشه از آپشن بازی تنظیم کنی که دایالوگ ها را خودمون انتخاب کنیم کاری که من کردم. روی همین داستان هم وقتی دایالوگ ها را خودمون انتخاب کنیم هم مراحل مختلفی ممکنه انتخاب بشه هم روند مراحل تغییر کنه. غیر از اون تو نرماندی هم میشه گشت زد و با بروبچ تیم گپ زدنقل قول:
این angry birds space رو هم به خاطر جو مس افکت ساختنا لول ها اولیش هم تم اهنگش شبیه مس افکت 1 میمونه
قشنگه ؟ شماره دوش که قشنگ بود هرچند نصفه رفتمش چون هرموقع از این سوال ها میومد جلوم و باید جواب میدادم همینطوری یه چیزی میزدم این بازی هم مثل استاکر باید زبان قوی داشته باشی تا متوجه بشیم قضیه چیه ...
سلام
من زیاد با نحوه روند بازی آشنا نیستم. الان هم بعد از چند مرحله گیر کردم اصلا نمیتونم گیم رو ادامه بدم
تو سفینه خودم هستم و همین جوری می چرخم. می رم رو گلکسی و سیارات و اسکن می کنم و بر می گردم به شهر فضایی به بیمارستان و دوباره برمی گردم به سفینه خودم اصلا نمی دونم از کجا باید گیم رو ادامه داد
---------- Post added at 09:06 PM ---------- Previous post was at 09:05 PM ----------
منظورم مرحله بعد از مرحله مریخ هست
فک کنم بعد از اون مرحله ی سربروس لب هست که تو یکی از منظومه های ته کهکشانه:31:نقل قول:
پیداش کردم مرسی
یه سوالی در مورد ماموریت در thessia داشتم اونایی که این قسمتو رفتن جواب بدن
محتوای مخفی: لو رفتن بازی