من که بهت گفتم می یام توانجمنت مدیر گرافیک میشم ولی به من کسی اونجا جواب نمیده
راستی انجمن قبلی چی شد
Printable View
من که بهت گفتم می یام توانجمنت مدیر گرافیک میشم ولی به من کسی اونجا جواب نمیده
راستی انجمن قبلی چی شد
سلام به همه دوستا ن من اینجا عضو شدم تا بگم شهر خیالی نیست !!! من راه رفتنشو بهتون میگم -> در یک سال که بهتر سال سوم باشه باید تمام مسابقه هارو برنده شوید و در پاییز در ماسابقه ای که روز 9 پاییز برگزار میشه به بالای سکو رفته و ماهی گیری کنید تا کیسه برنج رو بگیرید و بعد اون رو کاشته تا اشپز بیاد و بهتون 15 غذای جدید رو یاد بده که با 65 تا غذایی که خودتون درست کرید میشه 80 تا و بعد پیش شهردار رفته و با او دوبار صحبت کنید میبینید که خیلی خوشحال و بعد در آغاز سال چهارم میتونید برید به شهر یک مزرعه دیگه بخرید یک زن دیگه بگیرید دستگاه کمباین و آب پاش داشته باشید . من شاید دوباره رفتم تا آخر وبراتون سیوشو گذاشتم من با pc1 بازی کردم ومموری کارتم سوخت . نکته مهم برنده شدن در مسابقه موزیک که باید ساز زرد و طالایی رو گرفته باشید سخترین مسابقه همینه .که باید به هفت کتوله توی روز تولدشون کادو بدید و به هرکدوم 3 غذای تخمه مرغ ابپذ بدهید . :40: امید وارم بتونید همتون برین به شهر .در ضمن نکاتی رو که دوستان در صحبت های قبلی گفتن باید رعایت کنید و از چت کد به هیچ عنوان استفاده نکنید . خیلی سخت نگیرید بازی رو وبشتر سعی کنید دمو های بازی رو ببینید که توی لینک صحبت های harvest moon iman دیدم که خیلی جالب و کامل بود .
اگه میشه لیست 80 تا غذا رو خودتون بزاریدنقل قول:
در پاییز در ماسابقه ای که روز 9 پاییز برگزار میشه به بالای سکو رفته و ماهی گیری کنید تا کیسه برنج رو بگیرید و بعد اون رو کاشته تا اشپز بیاد و بهتون 15 غذای جدید رو یاد بده که با 65 تا غذایی که خودتون درست کرید میشه 80 تا
حتما منتظر میمونمنقل قول:
من شاید دوباره رفتم تا آخر وبراتون سیوشو گذاشتم
این چه حکمتیه که هر کی میره شهر یه بلایی سر سیوش میاد:27:نقل قول:
من با pc1 بازی کردم ومموری کارتم سوخت
من سر در نمیارم مگه مسابقه ی موزیک هم وجود داره!نقل قول:
نکته مهم برنده شدن در مسابقه موزیک که باید ساز زرد و طالایی رو گرفته باشید
من تنها چیزی که راجع فستیوال دیدم که میری بقل دخترا فلوت میزنی.همین!
حتما توضیح بدید که چجوری میشه تو مسابقه شرکت کرد
همچنین [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
امید وارم بتونید همتون برین به شهر
یعنی شما نشستی 1378662 تا پست قبلی رو خوندی [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
در ضمن نکاتی رو که دوستان در صحبت های قبلی گفتن باید رعایت کنید
من که از سرو روی سیوم چیت میباره یعنی باید از اول برم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
از چت کد به هیچ عنوان استفاده نکنید
راستش جناب love_iran1983 یه چیز میگم ناراحت نشی:
دیگه بعد این همه منتظر وایستادن و این همه حرف های متناقض دیگه به خودم هم اعتماد ندارم
1- شاید شامس نداریمنقل قول:
2-حتما میشه که گفتن
3-ها ها
3-:18: :24:
4-مثل اینکه از اول باید بازی کنی:41:
سلام به همه دوستا ن من اینجا عضو شدم تا بگم شهر خیالی نیست !!! من راه رفتنشو بهتون میگم -> در یک سال که بهتر سال سوم باشه باید تمام مسابقه هارو برنده شوید و در پاییز در ماسابقه ای که روز 9 پاییز برگزار میشه به بالای سکو رفته و ماهی گیری کنید تا کیسه برنج رو بگیرید و بعد اون رو کاشته تا اشپز بیاد و بهتون 15 غذای جدید رو یاد بده که با 65 تا غذایی که خودتون درست کرید میشه 80 تا و بعد پیش شهردار رفته و با او دوبار صحبت کنید میبینیداگه تونستی برو شهر سیوش رو برامون بزار.در مورد مسابقه موزیک بیشتر توضیح بده که چطوری بایستی برنده بشیم!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!نقل قول:
که خیلی خوشحال و بعد در آغاز سال چهارم میتونید برید به شهر یک مزرعه دیگه بخرید یک زن دیگه بگیرید دستگاه کمباین و آب پاش داشته باشید . من شاید دوباره رفتم تا آخر وبراتون سیوشو گذاشتم من با pc1 بازی کردم ومموری کارتم سوخت . نکته مهم برنده شدن در مسابقه موزیک که باید ساز زرد و طالایی رو گرفته باشید سخترین مسابقه همینه .که باید به هفت کتوله توی روز تولدشون کادو بدید و به هرکدوم 3 غذای تخمه مرغ ابپذ بدهید . امید وارم بتونید همتون برین به شهر .در ضمن نکاتی رو که دوستان در صحبت های قبلی گفتن باید رعایت کنید و از چت کد به هیچ عنوان استفاده نکنید . خیلی سخت نگیرید بازی رو وبشتر سعی کنید دمو های بازی رو ببینید که توی لینک صحبت های harvest moon iman دیدم که خیلی جالب و کامل بود .
چرا سایتت ارور میدهنقل قول:
میشه درباره تمام الهه های بازی توضیح بدین:20:منم ببخشید که همش سوال میکنم:11:
سلام برای این که الاف نشین و زحمت به خودتون ندین و دوباره نخواد از اول برین . یکم صبر کنین من با کامپیوتر میرم وسیو هم برا تون میزارم درضمن من تمام پست های قبلی رو خوندم که یعضی هاش کاملا درست بود وتنها نکته ای که توش نبود برنده شدن در مسابقه موزیک بود که باید با فلوت طلایی رنگ بزنید من خودم در سال چهارم گرفتم . ولی دوباره رفتن یکم زده حاله ولی من میرم فقط به دلتون صابون نزنین و تا یک ماه دیگه یک سر بزنین و حرف های من رو هم ندیده بگیری ین(برای این که هر روز نیاین و من شرمندتون نشم) ولی متمعن باشین اگه زنده موندم براتون سیوشو میزارم
من چهار سال صبر کردم یک ماه دیگه هم روش.نقل قول:
سلام برای این که الاف نشین و زحمت به خودتون ندین و دوباره نخواد از اول برین . یکم صبر کنین من با کامپیوتر میرم وسیو هم برا تون میزارم درضمن من تمام پست های قبلی رو خوندم که یعضی هاش کاملا درست بود وتنها نکته ای که توش نبود برنده شدن در مسابقه موزیک بود که باید با فلوت طلایی رنگ بزنید من خودم در سال چهارم گرفتم . ولی دوباره رفتن یکم زده حاله ولی من میرم فقط به دلتون صابون نزنین و تا یک ماه دیگه یک سر بزنین و حرف های من رو هم ندیده بگیری ین(برای این که هر روز نیاین و من شرمندتون نشم) ولی متمعن باشین اگه زنده موندم براتون سیوشو میزارم
راستی ببخشید این رو هم یادم رفته بود بگم:به جمع ما خوش اومدی.
من دوباره اومدم:33: و امیدوارم دوباره اومدن من برای این تایپیک مفید باشه:12: من تمام سعی خودم را برای بهتر شدن این بازی و شهر یا روستا یا برای حل مشکلات دیگه harvest moon اینجام میدم.:26:
امیددارم مثمرثمر قرار گیره.:31::5:
agha yeki bishtar ragebe mosabeghe music to payiz tozih bede
ببینم مگه تو مسابقه موزیک هم برنده میشه؟؟؟:19:
جناب فارسی [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
agha yeki bishtar ragebe mosabeghe music to payiz tozih bede
مثل اینکه هست [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
ببینم مگه تو مسابقه موزیک هم برنده میشه؟؟؟
اگه بری وسیوو بزاری کارت 20 رفیق.نقل قول:
یکی یه توضیح بده چجوری باید این بازیرو توی کامپیوتر بازی کنیم من تو ps1بازیش میکردم اگه مبدلی چیزی میخواهد لطفا بدید ممنون .
شبیه سازهای ps1 و ps2 :نقل قول:
یکی یه توضیح بده چجوری باید این بازیرو توی کامپیوتر بازی کنیم من تو ps1بازیش میکردم اگه مبدلی چیزی میخواهد لطفا بدید ممنون .
اگه مشکلی داری به اینجا بگو :کد:http://forum.p30world.com/showthread.php?t=57311
کد:http://forum.p30world.com/showthread.php?t=63080
اینم جایکه میتونین کد گیم شارک اونم تبدیل شده برای مبدل بگیرین
نقل قول:
کد:http://psx.ign.com/articles/163/163931p1.html
برین حال کنین
اینم یسیری کد گیمشارک جدید
Hex-Adresse: Bewirkt: Anzahl:
80076338 FFFF Geld 16000
80075614 03E7 Holz 999
8007561C 03E7 Hühnerfutter 999
80075616 03E7 Kuhfutter 999
80075622 6363 Erstes Fach im Kühlschrank 99
80075922 6363 Erstes Fach im Küchenschrank 99
8007EF2A 00FF Kochus Volle Herzen 255
8007F022 00FF Schlummi Volle Herzen 255
8007F11A 00FF Veig Volle Herzen 255
8007F212 00FF Rafi Volle Herzen 255
8007F30A 00FF Kalmi Volle Herzen 255
8007F402 00FF Wack Volle Herzen 255
8007F4FA 00FF Plitsch Volle Herzen 255
این که زبونش انگلیسی نیست!نقل قول:
اینم یسیری کد گیمشارک جدید
Hex-Adresse: Bewirkt: Anzahl:
80076338 FFFF Geld 16000
80075614 03E7 Holz 999
8007561C 03E7 Hühnerfutter 999
80075616 03E7 Kuhfutter 999
80075622 6363 Erstes Fach im Kühlschrank 99
80075922 6363 Erstes Fach im Küchenschrank 99
8007EF2A 00FF Kochus Volle Herzen 255
8007F022 00FF Schlummi Volle Herzen 255
8007F11A 00FF Veig Volle Herzen 255
8007F212 00FF Rafi Volle Herzen 255
8007F30A 00FF Kalmi Volle Herzen 255
8007F402 00FF Wack Volle Herzen 255
8007F4FA 00FF Plitsch Volle Herzen 255
حالا اگه کسی باهاش کار کرده بگه که چی هستند؟
ممنون دوست عزیز.نقل قول:
هیچکس توی سایت ها ویا فروم های خارجیهم نتونسته بره شهر؟
من هم نسخه ژاپنی این بازرو دارم هم انگلیسی تو انگلیسیش پسره و توی ژاپنیش دختر. به نظر شما فرقی میکنه کدومشو برم.
سلام من دارم شوروع میکنم بازی رو ولی توی کامپیوتر نمیدنم چطوری باید از چت کد استفاده کرد میخوام اول با یک سیو برم و مرغ و گوسفند وگاو رو طلایی کنم وبعد روی سیو اصلی بازیم انتقال بدم . که راهت تر باشم یک نفر به طور کامل ودقیق نحوه استفاده از چت کد رو به من بگه البته خودش هم استفاده کرده باشه وجواب گرفته باشه من با ePSXe.exe 1.52 بازی میخوام بکنم
اول باید برنامه ی PEC رو پیدا کنینقل قول:
سلام من دارم شوروع میکنم بازی رو ولی توی کامپیوتر نمیدنم چطوری باید از چت کد استفاده کرد میخوام اول با یک سیو برم و مرغ و گوسفند وگاو رو طلایی کنم وبعد روی سیو اصلی بازیم انتقال بدم . که راهت تر باشم یک نفر به طور کامل ودقیق نحوه استفاده از چت کد رو به من بگه البته خودش هم استفاده کرده باشه وجواب گرفته باشه من با ePSXe.exe 1.52 بازی میخوام بکنم
اگه پیدا کردی بگو بهت توضیح بدم:46:
مگه نگفتی نباید از کد استفاده کرد.:18:نقل قول:
ببخشید کی الان از شهر سوال پرسی که شما جواب دادی.نقل قول:
ممنون دوست عزیز.
هیچکس توی سایت ها ویا فروم های خارجیهم نتونسته بره شهر؟
من هم نسخه ژاپنی این بازرو دارم هم انگلیسی تو انگلیسیش پسره و توی ژاپنیش دختر. به نظر شما فرقی میکنه کدومشو برم.
بعد مگه قرار نشد فقط در مورد مشکلاتی که دارید سوال یا جواب بدید.نه سوال که نپرسیده جواب بدی.:9::grrr::angry:
آقا sanr فقط زورت به ما میرسه.
دوست عزیز اگه صفحه های قبلی را بخونی دوستای دیگه ای هم این برنامه را میخواستن و براشون گذاشته شده میتونی پیدا کنی و استفاده کنی.اگه پیدا نکردی بگو برات بزارم.نقل قول:
اول باید برنامه ی Pec رو پیدا کنی
اگه پیدا کردی بگو بهت توضیح بدم
سلام من نتونستم برنامه pec رو دریافت کنم ایت [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] هم به جای دیگه ای میره لطفا یکی راهنامیی کنه چجوری باید از چت کد استفاده کنم . :19:
برات پیدا کردم :نقل قول:
سلام من نتونستم برنامه pec رو دریافت کنم ایت [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] هم به جای دیگه ای میره لطفا یکی راهنامیی کنه چجوری باید از چت کد استفاده کنم.
اینو دانلود میکنی و بعد نصبش میکنی(اینو که بلدی!)کد:http://www.emucheater.com/files/pecsetup.exe
اول میری تو epsxe بعد config رو میزنی و میری به قسمت video بعد گزینه ی psx emulation cheater 2.5 رو انتخاب میکنی. ok میزنی و میای بیرون.
حالا میری تو برنامه ی pec یا همون psx emulation cheater و کلید F3 رو میزنی add cheat رو میزنی و جای title اسم بازی رو میزاری و زیر اون کدها رو میزنی. تیک بغل اسم بازی رو میزنی و ok رو میزنی.
بعد send cheats to plugin رو میزنی میری تو بازی.
چیت ها اجرا میشه.
البته اگه نظر منو بخواهید شاید بهتر باشه تراینر آقای harvest moon _iman را بهش بدید که کارش آسون تر است از pec . این بهتر نیست.نقل قول:
سلام من نتونستم برنامه pec رو دریافت کنم ایت [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] هم به جای دیگه ای میره لطفا یکی راهنامیی کنه چجوری باید از چت کد استفاده کنم
سلام اقا يكي راجب فرشته هاي بازي توضيح ميده با تشكر
من خودم این سوالو پرسیدم یعنی علامت ؟روهم شما نمیبنید.:18:نقل قول:
نوشته شده توسط HARVEST MOON_HASAN [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اینم ترینر آقا ایمان :نقل قول:
نوشته شده توسط HARVEST MOON_HASAN [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
من بره این pec رو گفتم چون ترینر آقا ایمان چیت هاش محدوده و چند تا بیشتر نیست.کد:http://uploadbazar.com/50Harvet Moon Back To Nature.zip
[quote=pentoriko;1397857]سلام اقا يكي راجب فرشته هاي بازي توضيح ميده با تشكر[/quote
كسي نميخواد جواب من رو بده
[quote=radbehnam;1396861]برات پیدا کردم :
اینو دانلود میکنی و بعد نصبش میکنی(اینو که بلدی!)کد:http://www.emucheater.com/files/pecsetup.exe
اول میری تو epsxe بعد config رو میزنی و میری به قسمت video بعد گزینه ی psx emulation cheater 2.5 رو میزنی .
سلام من بعد از این که video رومیزنم یک صفحه باز میشه که روش نوشه select video plugin و زیرش سه تا گزینه 1- Pete's D3D Driver 1.76 و 2- Pete's DX6 D3D Driver 1.76 و3-Pete's OpenGL Driver 1.76 و زیرش سه گزینه tset , config , about رو داره که داخل گزینه config هم کلی گزینه داره که psx emulation cheater 2.5 توش نیست میدونم خیلی ازیتت کردم ولی کمی بیشتر توضیح بده ممنون :11::40:
فکر کنم مشکل تو این باشه این فایلو بگیر و بریز تو فایل <plugin> جایی که epsxe رو نصب کردی :نقل قول:
سلام من بعد از این که video رومیزنم یک صفحه باز میشه که روش نوشه select video plugin و زیرش سه تا گزینه 1- Pete's D3D Driver 1.76 و 2- Pete's DX6 D3D Driver 1.76 و3-Pete's OpenGL Driver 1.76 و زیرش سه گزینه tset , config , about رو داره که داخل گزینه config هم کلی گزینه داره که psx emulation cheater 2.5 توش نیست میدونم خیلی ازیتت کردم ولی کمی بیشتر توضیح بده ممنون
کد:http://uploadbazar.com/252gpupec.zip
ببین تو این چیزی پیدا میکنی:نقل قول:
كسي نميخواد جواب من رو بده
کد:http://lifer.persiangig.com/document/Harvest%20Moon%20-Back%20To%20Nature%20FAQs.rtf
يكي راهنمايي بكنه
اقاي radbehnam به خدا من پارسي تايپ ميكنم
جناب pentoriko من یه دفعه همون اول گفتم فارسی تایپ کن. الان که چیزی نگفتم!
درباره ی راهنمایی هم گفتم که برو اینجا :
کد:http://lifer.persiangig.com/document/Harvest%20Moon%20-Back%20To%20Nature%20FAQs.rtf
ببخشيد بابت جواب ممنون من جواب رو نديده بودم اما من كتابش رو دارم زياد راجب فرشته ها توضيح نداده
ميخوام بدونم فرشته هاي kappa-dinix-parforne-goddess رو كجا بايد ببينم
سلام بچه ها خیلی سعی کردم تا تو این سایت عضو بشم حالا که موفق شدم خیلی خوشحالم امیدوارم لحظات خوبی را در کنار هم سپری کنیم خلاصه واقعا خوشحالم راستی من یکی از طرفدارای پروپا قرص بازی برداشت محصول هستم یعنی عاشقشم البته مال play1 اونم بک تو ناتور ...!
آقا رک و پوست کنده یکی بگه ایا شهر رفتن تو این بازی توهم نیست اگه راسته و کسی رفته به کینگ سیتی پس یه عکس بذارید تا ما از عذاب وجدان بیایم بیرون مرسی ...!
میگم شانس ما مثله این کسی ما فقرا رو تحویل نمی گیره ها؟ بابا یکی یه چیزی بگه من همهی 160 تاپیک رو خوندم..!