خیلی ممنون از اسکایزر.اتفاقا به مطلب خیلی مهمی اشاره کردی چون کسی که بهداشت دهان و دندانش بالا باشه عمر زیادی میکنه.اینو یه دکتر معروف ایرونی میگه حتما میشناسیدش.
Printable View
خیلی ممنون از اسکایزر.اتفاقا به مطلب خیلی مهمی اشاره کردی چون کسی که بهداشت دهان و دندانش بالا باشه عمر زیادی میکنه.اینو یه دکتر معروف ایرونی میگه حتما میشناسیدش.
فش بچه صلواته
جواب هم بدی واسه خودت بده
اینو بدونید که اگه مثلا 4تا دوست هستید وقتی یه سفر برین اونجا اخلاقای واقعی همه تون مشخص میشه.یعنی ممکنه یکی که معمولی بود خوب باشه و کسی که خوب بود بد باشه. و...این حرف منو اونایی که بزرگتر از من هستن کاملا متوجه میشن که چی گفتم
اگه تو درسی مشکل خوندن دارید با دید مثبت بهش نگاه کنید و با فکری ارام بشینید بخونید و بگید من اینو تموم میکنمو میترکونم.من تو پیش دانشگاهی معلم زبان فارسی مون خیلی گند بود!من میگفتم که هم ترم اول و دوم میفتم ولی به خودم گفتم که بلاخره من بخام برم دانشگاه باید این درسو پاس کنم چه بخام چه نخام!خلاصه هم ترم اول ودوم رو پاس کردم.ترم اول شدم 11.5 و دوم هم شدم 13!من از اول تا سوم دبیرستان مشکل زبان و ادبیات داشتم ولی تو پیش که خوندم از کارم راضی بودم.
یه نکته خیلی مهم::::
هرکی بهتون گفته قشم واسه خرید عالیه حرفشو گوش ندید بلند نشید بریداااااااا....دلار گرون شده قیمتاش از قیمتای تهرون خودمون هم زده بالاتر:19::19:
من همین پریروز رفتم واقعــــــــــــــــــا افتضاح بود!!!!!
تنها نکته مثبتش اینه که جنسایی مثل شامپو و اسپری ادکلن و... همش اصل هستن و قابل اعتماد اما بقیش.......:2:
سعی کنید با هم شخصیتهای خودتون رفاقت کنید.خیلی از وقتها از نظر تیپ و ظاهر شاید شبیه یه عده باشید اما از نظر شخصستی از زمین و تا آسمون با هم فرق داشته باشید.
با مشورت کردن مطمئن باشید هزار تا راه رو که شما حتی فکرشو نمیگیردید جلوی پاتون گذاشته میشه.من یه مقدار پول داشتم و میخواستم باهاش کاری انجام بدم.در کل 2 تا کار بیشتر به نظرم نیومد .اما وقتی مشورت کردم دیدم با این پولم چه کارا نمیتونم بکونم
شدیدا این نکته رو بولد میکنم. خیلی موثره.نقل قول:
امروز امتحان شیمی فیزیک داشتم. شاید شنیده باشید راجع بهش که چقدر فرمول عجیب غریب داره و نسبتا سنگینه.
من و دوستم با هم درس میخوندیم. ولی فرقمون این بود که اون همش گله میکرد که خیلی سخته و من هیچی نمیفهمم. ولی من با اینکه کامل متوجه نمیشدم فقط میگفتم خیلی آسونه من راحت همشو میفهمم!
همش هم میگفتم من امتحانمو عالی میدم. مطمئنم که عالی عالی میدم.
نتیجه این شد که امروز از 6 تا سوال 5 تا رو کامل و درست حل کردم و اون یکی رو تا نصفه رفتم و فقط یه عددگذار اشتباه کردم در صورتی که فقط دیشب رو درس خونده بودم...
به همه چیز دید مثبت داشته باشین... :11:
با سلام ...
اگه میخواید در اینده که از درس فارغ شدید بتونید وارد بازار کار بشدید بهتون پیشنهاد میکنم صرفا توی دانشگاه جزوه استاد رو نخونید . همیشه سعی کنید از روی کتاب ها ی مرجع درس بخونید . و جدا از اون هم پیرامون همون رشته اتون چیزایی غیر از مطالب درسی رو هم بخونید .
====================================
عزیزان نقل و قول کس دیگه توسط اکوا حذف میشه.اینو گفتم چون تازه کارا هم میان حقشون حپلی حپو نشه.الان من از 2تا امتهان ترم دانشگاه میترسم ولی به خودم گفتم که من نهایت سعی خودم رو میکنم و ایمان دارم که با نمره خوب قبول میشم و همیشه همینطور بوده و ببینم ایندفه چی میشه!همیشه با قدرت درس بخونید و نگید من کم میارم.شما یه جنگنده هستید منم هستم و به همین دلیل یاد هیتلر و افتخاراش میکنم و روحیه ام میره بالا.از امتحانات بترسید روحیه شما میاد پایین.اگه قبلا تو درسی کم اوردین یا تو سال سوم مردود شدید مثل من نگران نباشید و یاد اون دردایی که کشیدید بیفتید و بگید من ایندفه میترکونم حتی اگه کم بگیرم.الان همه شما و من به روحیه جنگندگی برای امتهانان دارید چون از بچگی از امتهانان ترس داشتیم اما دیگه زمون این رسیده برای ترسمون خط و نشون تایین کنیم!بجنگید بجنگید ما پیروزیم.بازنده ترسو و تنبله.امیدوارم این جمع که شامل من هم میشه امتهاناتو خوب بدیم حتی اگه کم بگیریم.در ضمن اینم بگم که اگه نهایت سعی هم کردید و با نمره کم قبول شدید پشیمون نشید چون این نیروی جنگندگی تونو لازم دارید جنگجوها.من به همه دوستام روحیه میدم میگم میترکونیم و منم به همتون میگم که باهم میترکونیم.موفق باشید جنگنده ها.
عزیزان هیچوقت زندگی کسی رو خراب نکنید!.من به خدا قسم نمیخورم ولی چون از صحت حرفم اطمینان دارم به خدا قسم که هرکی که زندگی مارو خراب کرد بعد چند سال خود طرف خیلی بدبختی سرش اومده و الانم در حال زجره!هیچوقت چه در جوونی چه وقتی زن گرفتید یا عروس شدید زندگی کسی رو خراب نکنید.بازم میگم هیچوقت کسی که به زندگی خودش مشغوله کاری نداشته باشین حتی اگه بدبخت باشین که بدبخت تر نشین.من رو این توصیه ام خیلی تاکید میکنم چون چوب خدا صدا نداره و چنان پدری از ادم در میاره که غبطه میخورین!
من جا داره از همه عزیزان تشکر کنم که به این تاپیک احمیت خاصی قائل هستند و صورت ماه تک تکتونو میبوسم و دوست دارم از این دنیای صفر و یک(همون مجازی)یه چیزی یاد بگیریم و به سوی سعادت خودمون قدم برداریم و تو زندگی با مشکلات کمتری روبرو بشیم و چون ما نسل جدید هستیم از همتون میخام که به گفته هایی که منطقی به نظرتون میرسه عمل کنید و زندگی خوبی داشته باشید.از اونجایی که همتون تو فروم دوست دارید اگه زحمتی برای عزیزای من نباشه به دوستاشون پیغام خصوصی بدن و ازشون بخان که تو این تاپیک شرکت کنن تا تجربه هامون رو کامل تر و زیبا تر از همیشه کنیم.این تاپیک از نظر من خودمونی هستش و هر کس به راحتی میتونه تجربشو به زبونی خودمونی بگه.از اونجایی که من خودمونی هستم دوس دارم این تاپیک خودمونی باشه البته ما کاره ای نیستیم! ولی نظرمونو گفتیم.
سلام . چند وقته كه ميام اينجا و تجربيات شما دوستان رو ميخونم . ولي اين دفعه اول كه ميام اينجا مطلب مينويسم . اميدوارم بتونم با 25 سال سن تجربياتي رو اينجا بيان كنم كه مفيد باشه .
اولين تجربه اي كه ميخوام بگم اينه كه هيچ وقت روي يه كار شريكي حساب باز نكنيد . ولي اگر شرايط طوريه كه بدون شريك نميتونيد وحتما با يه نفر شريك باشين كه 2 شغله نباشه
تو جاهای عمومی وقتی میخندید قهقهه نزدی.از این کار خانومها بدشون میاد!!
درباره تعصبات قومی و قبیله ای از کسی سئوال نکنید.خیلی ها رو این تیپ سئوالها حساس هستند
فرشته ی جنگ خوشحالم که اینجا اومدی همه با تجربه های همدیگه میتونیم زندگی بهتری داشته باشیم پس مهمون مایی.
البته من 2تا چیز یادم افتاد که بگم که یکیش شبیه دوستمونه ولی گفتن و تکرار ضرری نداره.
اینکه هیچوقت به کسی تکیه نکنید!همیشه روی پای خودتون واستین.چون من هر موقع رو کسی تکیه کردم کارام عقب افتاد.همیشه به در هر حال به خودتون تکیه کنید چون بهترین و قابل اعتماد ترین دیوار خودتونین.عزیزان روشنفکر باشید!!!هر کس میتونه روشنفکر باشه(روشنفکر کسی هستش که اخلاق و رفتارش به روزه و به نظر دیگران گوش میکنه و اگه ببینه اون نظر کاملا از نظری که خودش قبلا داشته بهتره اونو جایگزین میکنه و همچین ادمایی وقتی کسی حرف میزنه به حرف شما گوش میدن تا ببینن شما چی میگین و اگه حرفتون دزست هستش نه اینکه بگن من حرفم همیشه درسته و همتون غلط میگین!)چون اکثرا نمیدونن روشنفکر یعنی چی یه توضیح کامل دادم.
روشنفکری خیلی روی ادم تاثیر داره اگه روشنفکر نبودید از امروز یه قدمی بردارین.من 3سال پیش قدم برداشتم.
یه برنامه کلی واسه کار با کامپیوتر برای خودتون بچینید...
واسم تجربه شده که اگه همینطوری بدون محدودیت بخوایم ازش استفاده کنیم دیگه وقتی برای سایر کارها باقی نمیمونه...
توجه داشته باشید که آدم وقتی بیکاره الزامی نداره از این دستگاه استفاده کنه!!! کلی کار دیگه هست که میشه باهاش اوغات فراغت رو پر کرد...
اگه بتونید برای کارای روزانتون برنامه ریزی کنید که خیلی بهتره... فقط اگه این کارو میکنید برنامه رو دقیق بچینید. نه این که قسمتی باشه به نام "استراحت" و همشو با کامپیوتر پر کنید!
سلام
سعی کنید در زمانی که دوستانتون بهتون احتیاج دارند یا تو شرایط خاص و سختی قرار گرفته اند بهشون کمک کنید
چون برای کارهای متفرقه یا وقت گزراندن دوست زیاد هستش
نکته : عده ای از دوستان صرفا جهت کار کشیدن از ما ساخته شده اند که این عده را از لیست دوست های خوب فاکتور بگیرید
گاهی به دوستایی که خیلی وقت هست بهشون سر نزدید سر بزنید یه وقتایی رو بزارید با همکلاسیای قدیمی برید بیرون
اگر دوستی اشنایی کسی رو دارید که بیمارستان هست زندان هست جایی این جوری بهش سر بزنید
تا جایی که به ضررتون نباشه به همسایه و دوستاتون کمک کنید
سلام سعی کنین هیچوقت تو زندگیتون منزوی و گوشه گیر نباشین و نزارین حقتون پایمال بشه! و اگه واقعا توناییشو دارین خودتونو نشون بدین که در تمامی موارد چقدر باهوش و زرنگ هستین و اینکه تا میتونین عاشق دختر نشین! یعنی میدونین عاشق نشین بعدا که وقتش شد عاشق میشین ها :دی ولی اینو واسه اون کسایی که سنشون خیلی کمه میگم یعنی خودم که 18 سالمه میشم کوچیک دیگه عاشقی زیاد به جنس مخالف انسان رو کور میکنه یعنی باعث میشه انسان تو راه های اشتباه و ... قدم برداره که موجب بیچارگی خود شخص میشه و اینم بگم سعی کنین همیشه پدر مادراتونو دوست داشته باشین 2 چراغ مهربون و دلسوز هستن که واسه فرزنداشون تلاش میکنن و نزارین واسه یه جنس مخالف زحمت اون 2 تا دلسوز از بین بره قدرشونو بدونین تا وقتی که پیشتونه چون بعدا دیره [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اگه کسی رو دوست دارین مثلا یه دختری رو.اگه اون روزی که بهش علاقه مند شدین برای اون درجه علاقه به اون دختر نمره 10 بدین.حالا مثلا اگه دو سه ماهی از اون دوستی گذشته مثلا میبینید اون علاقه شما به اون دختر مثلا شده 6یا3 یا 2.این نشون از اینه که دوستی شما هورمونی بوده و این نشون دهنده علاقه ی هورمونی شما به طرف بوده و این دوستی به درد نمیخوره.حال اگه اون درجه که اول گفتم 10 بشه مثلا 8 یا 7 پس اون دوستی شما هورمونی نبوده و میشه این دوستی رو ادامه داد.ولی اگه عکس باشه نمیشه در اینده به این دختر امیدی داشت برای دوستی.راجب این موضوع دوباره بعدا یه توضیهی میدم.
کارهایی که برای آینده دارید و تو فکرتون هست هیچ وقت برای دیگران تعریف نکنید.
1- پسرای فروم, اگه دوست دختر دارید هیچ وقت بخاطرش دوستای معمولی دخترتون رو نندازید دور..
2-همیشه سعی کنید تو روابطتون با جنس مخالف راه بازگشتی رو هم واسه خودتون بذارید.میدونم سخته اما باید گذاشت...
3-از آدما واسه خودتون بت نسازید(این یعنی دیر یا زود می بازین)
4-پسرای فروم,وقتی عاشق بشید که قصدتون از بدست وردن اون دختر ازدواج باشه و بدستش بیارید با هر زحمتی که شده...
5-تنها نکنید خودتونو...تنهایی وابستگی میاره:41:
با سلام ...
به نظرمن اصلا داشتن دوست از جنس مخالف اشتباه هست.
نظر شخصی خودم هست داشتن یه دوست از جنس مخالف حتی اگه به ازدواج ختم نشه یه جوری خیانت به همسر اینده هست . فرض هم که به ازدواج ختم بشه امار و ارقام نشون دهنده این هست که پایدار نیست و به طلاق ختم میشه .
=================================
جدای از این موارد به نظرم وقتی دوستی های با جنس مخالف به ازدواج هم ختم بشه از همون اول توی زندگی یه جوری بوی خیانت رو هر دو طرفین احساس میکنند . احساس اینکه اینی که به این راحتی با من بوده نکنه حالا هم به راحتی با یکی دیگه بره دوستی کنه .
================================
دوستی با جنس مخالف اشتباهی بس بزرگ است و اگر به ازدواج ختم شود اشتباهی بس بزرگتر ......
اگه با دو رنگی ( از عمد ) رابطه ای با شخص غیر هم جنس را بهم زدین باید حد اقل حرمت عشق و لحضات خوبی که باهاش داشتین را نگه دارین و بدیش را جلوی دیگران نگیم !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
یاد بگیریم که هر پند و اندرزی ارزشمند نیست. بعضی نسخه ها فقط به درد بعضی ها می خوره.
سلام.
تجربیات متفاوت و گوناگونی رو دوستان اینجا مطرح کردند که همگی ارزشمنده و طی سالیان به دست اومده.
بنده هم بر حسب دعوتی که جناب zr1 داشتند، یک تجربه ی کوچیک زندگیم رو بگم:
همیشه با دوستان آشنایانتون مانند یک دوست و یک آشنا معاشرت کنین ولی موقع تجارت و معاملات اقتصادی، با همون آشناها مانند یک غریبه رفتار کنین و همه چیز رو از قبل نوشته و قرارداد کنید. چرا که بعدا هر دو طرف از دست هم ناراحت خواهید شد و ممکنه که رابطه ی دوستی تون رو هم تحت تاثیر قرار بده.
همین خود من یه بار برای یکی از رفقا که از دوران دبیرستان تا الان با هم آشنا هستیم، یه کاری رو به درخواست اون بابا انجام دادم که انصافا پر زحمت هم بود. در هر هفته یک روز به خاطر این شخص و شرکتش، بنده چیزی حدود 500 کیلومتر رو طی میکردم و به یه شهر دیگه میرفتم و برای یه کاری در اون شهر بازاریابی میکردم. قرار هم بر این بود که به ازای هر مشتری جدیدی که من برای شرکت اونها پیدا کنم سهمی از قراردادهای جدید داشته باشم. ولی به سبب همون نکته ای که گفتم و اعتماد به اینکه برحسب رفاقت لازم نیست که قرارداد رسمی با هم ببندیم و مطمئنا من حق ایشون رو نمیخورم و ایشون هم حق بنده رو ، جوری شد که بعد از چند ماه متوجه شدم که مشتریهای بسیاری رو که من برای شرکت ایشون پیدا کردم رو مدعی میشه که اینها از قبل مشتری خودمون بودند! در حالیکه مطمئن بودم مشتریهایی هستند که به واسطه ی بازاریابی من مشتری شرکت مذکور شدند. از طرفی هم اون دوستمون واقعا فکر نمیکرد که مشتریها جدید هستند چون بعدا فهمیدم که یه شخصی از کارمندای شرکتش این موضوع رو کتمان میکرده و رفیق بنده به سبب اعتمادی که به اون طرف هم داشته حرفشرو باور میکرده. وگرنه قصد سرکیسه کردن منو نداشته.
و اینطوری عملا من داشتم مفت و مجانی براشون کار میکردم.:13: من مدعی بودم که پول منو دارین میخورین و اون رفیقمون هم خیال میکرد که من میخوام بابت کار نکرده ازشون پول بگیرم. و اینطوری کم کم داشت رفاقت ما لکه دار میشد و هر دوطرف گمان بد نسبت به دیگری داشتند.
من از اون کار کشیدم بیرون بدون اینکه واقعا به حقم برسم و البته سعی کردم که این موضوع، روی رفاقت سابق بنده با ایشون تاثیر نذاره و به روی خودم هم نیاوردم ولی برام تجربه شد که دیگه از اعتمادهای بیجا نکنم.
موفق باشین.
90/10/19
دوستان گرامی :
در این تاپیک ، علاوه بر نقل قول گرفتن ، نقد تجربیات دیگران و پرداختن به نظرات دیگران و بحث در باره ی تجربیات دیگران ممنوعه .
علتش هم مسائلی هست که درگذشته بوجود اومده و دوستان پیگیر تاپیک در جریانش هستند /
در این تاپیک فقط و فقط و فقط تجربیات شخصی بیان میشه و هر پستی که خارج از حیطه ی فوق باشه بون تعارف حذف میشه /
در این مورد اگر بحثی - سوالی - صحبتی هست یا از طریق پروفایل و پی ام ، یا از طریق انجمن انتقادات پیشنهادات مطرح کنید /
پیشاپیش ممنون از توجه و همکاری شما
هديه دادن به كسي كه لياقت ندارد
ناسپاسي از كسانيست كه لايقترند...
دوستان همیشه حواصتون باشه که زود عاشق نشین.
وقت واسه عاشقی و دلدادگی همیشه هست.
صبور باشین.یکم وقت تلف کنین و حسابی طرف رو بشناسین و خوب امتحانش کنین بعدش اگه دیدین لیاقت عاشقی رو داره عاشقش بشین.همیشه به یاد داشته باشین دارین عاشق چه شخصیتی میشین.
اجازه ندید تو این جور مسائل سوع تفاهم پیش بیاد. در صورت نیاز افکار و هدفتون رو توضیح بدین.
موفق باشین.
با انسانهای حسود و بخیل به هیج وجهه مشورت نکنید.چون اونا چیزی رو خوب میگن که براتون ضرر داره
با سلام ...
هر وقت خواستید یه کاری رو برای به نفر انجام بدید با جزئیات ازش بپرسید که میخواید چه جوری انجام بدم . که اگه بعدا خراب شد نندازه تقصیر شما . :41:
====================
من امروز برای یه نفر یه کاری انجام دادم ....یه خورده خراب شده انداخته تقصیر من ...:31:
====================
راستش من یه چند روزی هست که این تاپیک رو دیدم یه چیزی که برام جالبه بود این هست که الان با یه دید ظریفتری به اتفاق هایی که برام میفته نگاه میکنم . و ازش یه نتیجه میگیرم .... در صورتی که قبلا این جوری نبود . :20: فکر کنم برای بعضی از شما هم به وجود اومده مرتب پست میدید .:31::31::31::31:
====================
دوستان اگه جونتون رو دوست دارید ، حین میل کردن سنگگ ، اونو کاملا بررسی بالا پایین و تست و چک و آزمایش و هر کاری که تونستید بکنید تا خدایی نکرده به جای پنیر خوردن ، دندوناتونو با سنگ خورد نکنید
مواظب باشید که سنگ نداشته باشه وگرنه...
شاید اسم اینو گذاشت یه تجربه ی تلخ و غیر قابل جبران
این بیشتر مخصوص کسایی هست که در فامیل سکته توشون ارثی هست.
1- اگر یه وقت دیدین پدر یا مادرتون دردهایی در سینه و پشت و دست دارند بیدرنگ اونارو ببرید به بیمارستان چون از علائم سکته قلبی هست. (به زور ببرید حتی اگر نیامدند)
2- حتما حتما اینجور خانواده ها یه قرص زیر زبونی تو خونه داشته باشند.
-----------------------------------
من پدرم درد تو دستاش داشت متاسفانه به حرف ما گوش نداد و برای معاینه به بیمارستان نرفت و متاسفانه همون شب سکته قلبی میکنه؛ و اگر ما تو خونه قرص زیر زبونی داشتم شاید زنده میموند:37:
امیدوارم اینو تجربه نکنید
همیشه به دوستاتون بگین که اگه ازتون بدی دید به شما بگه.چون ادم عیباشو شاید نبینه و دیگرون بهتر میتونن بگن.البته دوستتون باید هم تیپتون باشه که نظرش منطقی تر باشه.اینم بگم که انتقاد پذیر باشین و اگه کسی ازتون انتقاد کرد ناراحت نشین و اگه ناراحتم میشین ازش بخایین که با جزییاتش براتون بگه.اینارو براتون توصیه میکنم خیلی به دردتون میاد.
همیشه رسید فیشهای بانکی رو نگه دارید.حتی ازشون کپی بگیرید و و جای امنی بزارید.مطمئن باشید به اندازه شناسنامه و بیمه در آینده لازمتون میشه.نمونش یکی از دوستان من که باید برای فارغ التحصیلی فیشهای بانکی که شهریه هر ترم بود رو برای دانشگاه میبرد.بنده خدا چند تا شو گم کرده بود دانشگاه گفته بود که یاد مبلغ رو دوباره بپردازه
منت هیشکیو نکشید . کارهاتونو خود تون انجام بدین -> کس نخارد پشت من جز ناخن انگشت من
+
از کسی که همش ازتون تعریف میکنه بترسید
اشتباهی که همه عمــر پشیمانــمـ از آن... اعتمادیستــــ که بر مردمـ ِ دنیا کردمــ
بزرگترین تجربه منمـ همین بود ، به هیچکس ! حتی برادرتـــ و خواهرتـــ نباید اعتماد کنی چه برسه به دوستای صمیمیتـــ
تو اماکن عمومی کسی رو با دست یا انگشت اشاره نشون ندید
روز تاسوعا تو یکی از حسینیه ها بودم که داشتم به یه دوستم شخصی رو با دستم نشون میدادم.یهو یه نفر اومد جلو و گفت داداش کاری داری.فکر میکرد داشتم اونو نشون میدادم و ناراحت شده بود
اقا هميشه سعي كنيد كار امروزتون رو به فردا نندازين . من خودم امسال خرداد ماه واسه يه نفر كار كردم و 950 هزار تومن از اين اقا طلبكار شدم از بس امروز فردا كردم واسه رفتن و گرفتن پول كه الان اون اقا انكار ميكنه . اگه من همون روز هاي اول پيگير بودم الان مجبور نميشدم روزانه 2 هزار تومن شارژ واسه زنده كردن پولم هدر بدم
سعی کنید این رودربایستی رو بزارید کنار!اکثر بدبختی و فلاکت ما سر همین مسئله هستش.البته من خیلی وقته که رودربایستی رو گذاشتم کنار.مثالشو بگم.مثلا شما یه دوست صمیمی دارین و اون از شما کاری میخاد و شما هم نمیتونید اون کارو بکنید و نه نمیتونید نه به طرف بگین که خلاصه به ناچار کارو مجبورین قبول کنید!اینم از فواید رودربایستی!.یه چیزی هم بگم همیشه خوش قول باشید و حالا ببینید چطور!.مثلا دوستتون کاری رو از شما میخاد که انجام بدین که سه حالت براتون پیش میاد.یک اینکه اصلا نمیتونید و میگید من اصلا نمیتونم.دوم اینکه میگید میتونم فردا ردیف کنم و فردا هم کارتون رو سر وقت انجام بدین.سوم اینکه میگید قبول انجام میدم اما نمیتونم بهت قول بدم که فردا کارت ردیفه و اگه فردا نشد پس فردا حتما.سعی کنید اینطوری به کسی قول بدین چون وقتی به کسی قول میدین و سر وقت به قولتون عمل نمیکنید طرف دیگه از شما حساب نمیبره و به قولی دوستی اون به شما یکم میاد پایین.خودتون میفهمین چی گفتم.من به شخص از بد قولی دیگران متنفر و خودم هم بدقولی نمیکنم.امیدوارم مفید بوده باشه خیلی ازتون معذرت میخام که نوشته هام تولانی هستش
-اگه خواستید ازدواج کنید، رضایت پدر و مادر براتون مهم تر از همه چیز باشه چون در اون صورته که بعد از ازدواج احساس آرامش میکنید وگرنه تا آخر عمر از این عذاب میکشید که با کسی ازدواج کردید که پدر و مادرتون مخالف بودن و دوسش ندارن !
- توی بحث هایی که پیش میاد فقط دیگران رو مقصر ندونید، مطمئن باشید شما هم به سهم خودتون مقصرید. دنیال راه حل باشید نه مقصر.
- غرور خیلی چیز خوبیه ولی اگه از اندازه ی نرمالش بیشتر بشه خیلی دردسر سازه. خود بین نباشید و سعی کنید توی کارا با بقیه مشورت کنید، اینو قبول کنید که بقیه هم آدمن و میفهمن (مخصوصا پدر و مادر) و فقط شما نیستید که میفهمید.
- اگه داداش کوچیکتر از خودتون دارید سعی کنید باهاش خوب رفتار کنید و بهش توجه کنید، چون اگه باهاش بد رفتار بشه و احساس کنه توی خونه بهش بها داده نمیشه روی روحیه ش تاثیر خیلی بدی میزاره و میتونه دردسر ساز باشه.