رفقا میشه دو نوع مولتی ویتامین خرید؟
میخوام سنتروم بگیرم واسه روزایی که تمرین ندارم،بین انیمال پک و اپتی من یکدومو بگیرم واسه روزایی که تمرین دارم،نظرتون چیه؟
Printable View
رفقا میشه دو نوع مولتی ویتامین خرید؟
میخوام سنتروم بگیرم واسه روزایی که تمرین ندارم،بین انیمال پک و اپتی من یکدومو بگیرم واسه روزایی که تمرین دارم،نظرتون چیه؟
به نظر من مصرف مولتی ویتامین با توجه به اینکه تحقیقات ثابت کرده که میزان جذب ویتامینها از غذاهای طبیعی خیلی بیشتر از مکملهای ویتامینی هست ، کار درستی نیست
شما روزی چند تا بادام زمینی مصرف کنی کل ویتامینهای محلول در چربی رو داره
حتی تخمینی هم نمیشه یک بازه ای داد؟ اگه هر روز تمرین کنه بیشتر از 3 ماه طول میکشه؟
اولا بستگی داره به اینکه منظور شما از عضلانی شدن چی باشه و در چه حد عضلانی میخواید بشید
ثانیا این عوامل موثر هستند:
تغذیه (مخصوصا میزان مصرف پروتئین)
استفاده یا عدم استفاده از داروهای عضله ساز
تیپ بدنی
میزان چربی بدن (برای مشخص بودن عضلات)
میزان عضله ای که در حال حاضر دارید
و...
آخه قربونت برم تو کشورای پیشرفته ام نمیشه واسه مصرف عادی روزانه همه ویتامین هارو دریافت کرد چه برسه به کشور گل و بلبل ما با این قیمتا!نقل قول:
حالا بماند که نیاز ورزشکارام بیشتر،پس قطعا باید مصرف کرد متاسفانه.
بدنسازان حرفه ای این کاری که گفتم رو میکنن. حتی داخل ایران هم من سراغ دارم کسانی که به این روش عمل میکنن فقط کافیه منابع ویتامینها رو بشناسید.
البته از مولتی ویتامین محض احتیاط استفاده میکنن و به هیچ عنوان از مولتی ویتامین به عنوان منبع اصلی ویتامین نمیشه استفاده کرد. تازه این مسئله مال به قول شما حرفه ای ها هستش
منم نگفتم شما مصرف نکنید ، من راه بهتر رو پیشنهاد دادم!
سلام خسته نباشین ..
منم یه سوال دارم درباره شکم کسی که اصلا شکم نداره ولی عضله ای هم نیست اگر بخوادعضله شکم سفت بشه و هیچ وقت از حالت اصلی الانش
خارج نشه یعنی وضعیت الانش تثبیت شه باید چه ورزشی انجام بده بعد امکان داره قسمت شکم برای این فرد 6 پک شه ؟ میدونم اینکه حالت 6 پک پیدا
بشه زیاد طول میکشه ولی کسی که بدنش آمادگی عضله ای شدن رو داشته باشه یعنی چربی اضافه نداشته باشه مدت زمانش چقدره ؟ ورزش رو چطور
انجام بده که 6 پک نشه یا عضله ها بیرون نیاد ..
شما لطف کنید این موارد رو بگید تا راهنماییتون کنم:
منظورتون از اینکه «هیچ وقت از حالت اصلی الانش خارج نشه یعنی وضعیت الانش تثبیت شه» چیه ، یعنی منظورتون اینه که شکم بزرگ نشه؟
سن هم لطفا برای بالای 20 توضیح بدین :n29:
بله .. کلا هیچ تغییری نکنه + اینکه عضله ای و سفت بشه .. یه سوال دیکه هم دارم اگر ورزش رو دیگه انجام ندیم ممکن هست پوست بدن
شل بشه ؟
عضلات شکم عضلاتی هستن که خیلی کم ازشون کار کشیده میشه و اگه حد اقل هفته ای یه بار تحت فشار تمرین قرار نگیرن شل و افتاده میشن!
بقیه ی عضلات بدن هم همینطور هستن ولی شکم بیشتر توی چشم میاد.
الان اگه شما شکم صافی داشته باشید با تقویت عضلات شکم شکمتون میاد جلو! چون عضلات بزرگ میشن و چربی ها هم همون چربی سابق هست.
به نظر من شما حرکات شکم رو همراه با ورزش ایروبیک (هوازی) انجام بدید تا هم چربی کم بشه و هم عضلات شکم تقویت بشن.
و اما سیکس پک شکم که نیاز هست عضلات شکم به شدت بزرگ بشن و چربی شکم هم به شدت کم بشه. بستگی به میزان تلاشتون داره با این شرایط کمتر از یکسال میتونید شمایلی از سیکس پک رو در صورت تمرین شدید و رژیم غذایی کم کالری و پر پروتئین نمایان کنید.
تمرینات شکم رو هم که فکر نمیکنم نیازی باشه توضیح بدم. حرکتی که حتما توی برنامه تون باید باشه اینه که روی زمین دراز میکشید (یا روی یه جای نرم) ، دستتون رو از بالای سرتون میگیرید به یه جای محکم ، بعد پاها رو میارید بالا و پایین. حرکت سنگینیه ولی کم کم با تقویت عضلات عادت میکنید.
یه تمرینی بود از یکی از بریتنی اسپیرز که داشت انجام میداد اگه بتونم پیداش کنم میذارم ببینید.
مرسی از توضیحتون ..
فقط یه مورد من دوست ندارم 6 پک بشم .. اصلا نمیخوام عضله مشخص باشه .. ورزش های ایروبیک اگر تو مدت زیاد انجام بشن
باعث نمیشن عضله ها بیرون بیان ؟
بعضی قسمت های بدن که چربی بیشتری دارن اگر بخوایم عضلاتی که زیر چربی هست رو تقویت کنیم این باعث نمیشه چربی ها
که قسمت اصلی این قسمت بدن رو تشکیل میدن کاملا از بین برن ؟
خب پس اگه نمیخواید عضلات مشخص بشن مشکلی نیست
اوردن سیکس پک مخصوصا برای خانمها اینقدر مشکل هست که اینجور که شما فکر میکنید ممکنه ناخواسته مشخص بشه نیست!
شما سعی کنید حرکات شکم رو تعداد بسیار بالا (حد توان) انجام بدید تا عضله حجیم نشه. رژیم غذایی+ورزش هوازی برای اینکه احتمالا شکم یکم بزرگ میشه.
عضله وسیله ای هست برای اینکه چربی رو بتونید از بین ببرید ، ولی اینکه عضله دقیقا به جای عضله بیاد یکم کار محیر العقول و غیر عادی هستش. یعنی فقط برای کسانی که توی شش ماه تا یکسال اول تمرین بدنسازی هستند + کسانی که از داروهای ممنوعه استفاده میکنن امکان پذیر هست همچین چیزی ، ولی برای بقیه و در حالت عادی بدن بین عضله سازی و چربی سوزی فقط یکی رو میتونه انجام بده.
شما چربیهای هر قسمت از بدن رو با دست بگیرید متوجه میشید که چقدر چربی داره چقدر عضله. (عضله توی دست نمیاد)
ممنون از توضیحتون
اینطور که متوجه شدم حرکات سریع باعث میشه عضله حجیم نشه ... و حرکات با سرعت کم عضله رو حجیم میکنه خانم ها بافت چربی بدنشون در حالت طبیعی بیشتر از آقایون هست
با توضیحی که دادین خانم هایی که بدنسازی کار میکنن باید قسمت اعظم بافت چربی که بدنشون به صورت طبیعی داره رو از دست بدن درسته ؟ بعضی عضله های بدن لازم هست که
تقویت شه ولی تقویت این عضله ها همونطور که گفتین باعث از بین رفتن چربی میشه ورزشی هست که عضله رو تقویت کنه ولی چربی رو آب نکنه منظورم از تقویت برزگ شدن عضله ها
در حد هرکــول نیست نمیدونم منظورم رو میتونم برسونم یا نه .البته اینطور که خودم تحقیق کردم اکثر ورزش ها که عضله قسمتی از بدن رو تقویت میکنن چربی اون قسمت از بدن رو کاملا
از بین میبرن..(مثلا تنیسور های و شناگر های حرفه ای تمام بافت چربی بدنشون رو از دست دادن )
نه ربطی به سریع بودن انجام حرکت نداره. گفتم هر بار تعداد بالا انجام بدید مثلا من 25 تا دراز نشست کرانچ انجام میدم یه دقیقه استراحت و دوباره 25 تا. اینو بهش میگن تعداد بالانقل قول:
اینطور که متوجه شدم حرکات سریع باعث میشه عضله حجیم نشه ... و حرکات با سرعت کم عضله رو حجیم میکنه
تعداد پایین مثلا 12 تا یا هشت تا هست که باعث حجیم شدن میشه.
سرعت مال کار دیگه ای با عضله میکنه (مثلا قشنگ شدن عضله)
مگه به صورت غیر طبیعی هم میشه چربی از دست داد؟ منظورتونو متوجه نشدم.نقل قول:
با توضیحی که دادین خانم هایی که بدنسازی کار میکنن باید قسمت اعظم بافت چربی که بدنشون به صورت طبیعی داره رو از دست بدن درسته ؟
.
یه نکته ی کلی رو به شما بگم. هر ورزشی در ابتدا باعث عضله سازی و کم شدن چربی میشه. عضله تا یه حد مشخصی ساخته میشه (نه در حد هرکول) و بیشتر چربی آب میشه (همون هدف شما)
اگه شما با وزنه تمرین نکنید عضلاتتون خیلی بزرگ نمیشه و چربی هم زیاد از دست میدید. مثلا شناگرها که مثال زدید ورزششون حرکاتی با تعداد بالا و بدون وزنه هست بنابر این تا یه حد کمی عضله میسازن و از اون به بعد فقط چربی کم میکنن.
البته اینطوری هم نیست که اگه با وزنه تمرین کردید هرکول بشید : دی کلا عضله اوردن کار بسیار مشکلی هست. شما نگران عضله ی زیادی نباشید ، عضله اوردن اینقدر سخت هست که ناخواسته بدن بزرگ نشه.
.
پیشنهاد من اینه که شما با توجه به اینکه چربی کمی دارید اول به فکر عضله سازی باشید. وقتی عضله رو ساختید نگاه کنید ببینید آیا حالا نیاز هست به چربی آب کردن بپردازید یا نه.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] عزیز خب عضله ساخته شد من نمیخوام چربی یه قسمت هایی بیش از حد آب بشه ... مثلا شکم که خوبه چربی اضافه هم نداره میخوام فقط تثبیت
بشه که توضیح دادین ولی برای قسمت دیگه بدن که به صورت طبیعی چربی هست نمی خوام چربی آب شه ولی عضله تقویت شه بدون اینکه چربی آب شه
فقط عضله تقویت شه من میتونم یه ورزش سبک انجام بدم که عضله زیر چربی تقویت شه ولی چربی حفظ شه ؟ این برای قسمت هایی از بدن که نیاز هست
سفت شه و زیبایی اندام رو بیشتر نمایان میکنه لازم میشه. فکنم من منظورم رو نمیوتونم برسونم ببخشین به هر حال:n27: مرسی:n16:
در این مورد هم نیازی نیست تلاش خاصی بکنید. برای از بین بردن چربی تلاش زیاد لازمه ولی در حالت عادی بدن تمایل به از دست دادن چربی نداره + هورمونهای زنانه از خشک شدن کامل بدن از چربی جلوگیری میکنن و همیشه یه لایه چربی توی بدن نگه میدارن + کافیه رژیم غذایی نداشته باشید چربی از دست نخواهید داد.
موفق باشید.
سلام
من قدم 169
وزن 75
پسر
سن 20
2 هفتس میرم باشگاه
دارای مقادیر بسیاری چربی در پهلو شکم سینه هستم :n02:
میخوام چربیا آب شه و عضله ها خط بیافته یعنی حجم نمیخوام
لطفا نوع حرکات و اگر نیاز هست نوع مکمل را معرفی کنین
مکمل نیاز نداری فعلا
رژیم غذایی + ورزش هوازی (مثلا دویدن به مدت طولانی) + صبر!
فعلا اینا رو انجام بده چند هفته ، بعد نتیجه رو بگو تا بگم چیکار کنی.
آب هم فراوان بخور.
چه خوب بود گزارش آخر اخبار شبانگاهی ساعت 22 رو میدیدید تا از مضرات این دارو ها و پودرها باخبر شید ...... :n29:
نقل قول:
دو چرخه اثری داره ؟
دوستان برای تثبیت عضله و شل نشدن و افت حجم در ورزش بدن سازی راهکاری غیر از تکرار هروزه این ورزش هست ؟
دوستان زیادی از این ورزش گله دارند که با مدت کوتاهی ورزش نکردن بدنشون به شدت افت میکنه , آیا در انجام حرکات , سرعت بخشیدن بهتر جوابگو هست برای تثبیت عضله به مدت طولانی یا تکرار دفعات حرکت ؟
rmin1992
بله ولی این یعنی میخوای تنبلی کنی!! دویدن بهتر از دوچرخه س ولی دوچرخه هم خوبه
نه متاسفانه به هیچ روشی نمیشه عضله رو برای همیشه ماندگار کرد بدون ورزش و وزنه زدن.نقل قول:
دوستان برای تثبیت عضله و شل نشدن و افت حجم در ورزش بدن سازی راهکاری غیر از تکرار هروزه این ورزش هست ؟
دوستان زیادی از این ورزش گله دارند که با مدت کوتاهی ورزش نکردن بدنشون به شدت افت میکنه , آیا در انجام حرکات , سرعت بخشیدن بهتر جوابگو هست برای تثبیت عضله به مدت طولانی یا تکرار دفعات حرکت ؟
البته میشه فقط تحلیل رفتن رو به تاخیر انداخت
مکملهای اصل در کنار مصرف معقولش هیچ منعی برای بدنسازان ندارد...:n05:نقل قول:
بحث مکمل بارها تکرار شده...واقعا خیلی خوبه اگه در مورد چیزی که راجع بهش اطلاعات کافی نداریم بحث نکنیم.
مکملها نه تنها برای بدنسازا بلکه برای همه افراد تکمیل کننده خوبی برای رژیم غذایی هستن ... مکملها نه تنها مضر نیستن
بلکه مصرف عاقلانه و با حساب کتابشون بدن رو در شرایط بسیار خوبی قرار میده تا بدن بتونه مواد غذایی مورد نیازش رو تامین کنه .
لطفا اگه حرفی رو میزنید با دلیل و منطق باشه ... موفق باشید .
نقل قول:باشه ضرر نداره ... بخورین حال کنین ولی در سن پیری و به ندرت متوجه میشید چه اشتباه بزرگی رو مرتکب شدین .... اون موقع فقط میتونین تاسف بخورید .... !!!!!نقل قول:
وگرنه به حال من نوعی چه فرقی میکنه که شما بخورین یا نه .... به عنوان یه هم سن و سال یه هم نسل و یه دوست گفتم که همشون شیمیاییه و مطمئنا بدون ضرر نیست ...
وگرنه : به حال من هیچ فرقی نداره ....
سلام به همه ی دوستان
یه سوالی هست که فکر منو مشغول کرده
بنده الان 18 سالمه و قدم 175 تاس و وزنم هم 75 ، میخواهم بدونم حقیقت داره که میگن اگه بدنسازی کار کنی قدت دیگه رشد نمیکنه ؟!
مورد دیگه اینکه چقدر زمان میبره تا بتونم هیکل خوبی درست کنم ؟ ( 6 پک و از این حرفا ... )
علیک سلام
نه اتفاقا تمرینات بدنسازی باعث تحریک بدن به ترشح هورمون رشد میشه! و از طرفی حرکاتی مثل بارفیکس قد رو میکشه تا بلندتر بشه ، حرکاتی مثل اسکات هم روی پایین ترین نقطه ستون فقرات فشار میاره و اونجا رو تحریک به رشد میکنه.
در ضمن با بدنسازی بیشتر از پنج سانتی متر فکر نکنم بتونی در حالت عادی رشد قد داشته باشه. اگه از قدت ناراضی هستی برو به پزشک متخصص غدد مراجعه کن هرچند به نظر من 175 خیلی هم عالیه.
در مورد هیکل خوب هم بستگی به پشتکار ، تغذیه و تمرین و استعداد بدنیت داره.
حامد جان ممنون اما من جزئیاتی رو برای شکل گرفتن صحیح عضله میخوام و اصلا نیازی به حجم ندارم در واقع آب شدن چربی های اضافه شکم و دوره شکمم و مقداری در سینه هام خودش کلی روی شکل گیری هیکلم تاثیر داره چون فیزیکم به طور طبیعی هفتی هست .نقل قول:
راستی برای خرید وسایل ورزشی حرفه ای که به درد منزل بخوره جایی رو شما سراغ داری ؟
چربیهای اضافی با رژیم غذایی و ورزش هوازی از بین میرن.
بدنسازی در منزل فقط برای حفظ عضلات خوبه و برای رشد فایده ای نداره. حرکاتی مثل بارفیکس و شنا و درازنشست و... حالا اگه دمبل هم باشه چند تا حرکت دیگه م میشه زد ولی در کل باشگاه چیز دیگه ایه.
مكمل اصل هيچ ضرري نداره دوست عزيز بهتره يه كه تحقيق كنيد بعد بيايد بحث كنيد
اصل پیدا کردی به منم بده ....نقل قول:
مکمل اصلی وجود خارجی نداره . البته تو ایران
كافيه لينك هر نوع مكملي خواستيد بهم بدين ببينيد مكمل اصل پيدا ميشه يا نه.در ضمن همين ايارن هم مكمل اصل پيدا ميشه شما بگو چي ميخاوي فقط؟نقل قول:
چندین و چند نفر رو میشناسم که مستقیما از امریکا سفارش میگیرن و خرید جزئی هم انجام میدن...
درسته قیمتشون یکم بیشتر از جنسهای داخل ایرانه اما جنس درجه 2 و بعضا تقلبی دستت نمیدن.
اینه که میگم هر کس باید در زمینه ای که درش اطلاعات داره وارد بحث بشه..البته قصدم اصلا توهین نیست
خیلی چیزها رو هم من نمیدونم وارد بحثش نمیشم مطمئنا .
باشه دوستان .....
اصل پیدا میشه ... شما مصرف کنید...
چند سال دیگه انشالله میبینمتون .
یاعلی
نقل قول:
خودم الان 5 ساله كارم خريد از آمريكاس.جديداً هم دارم مكمل ميارم
اينكه كاري نداره ميشه امتحانش كرد هر لينكي كه شما خواستيد از بادي بيلدينگ بدين من براتون ميخرم بدون اينكه وجهي از شما دريافت كنم.مبلغ رو هنگام تحويل جنس ميگيرم ازتوننقل قول:
دوستان مکمل پمپ دقیقا کارش چیه و عوارضی داره؟ مربی بدنسازی ما به من توصیه کرده اما من خیلی مرددم.پمپ asult کارخانه mp هست.
مکمل پمپ برای افزایش قدرت ، استقامت و انرژی حین تمرین کاربرد داره...اگه به میزان درست و با دوز مصرفی معین شده مصرف بشه و سابقه بیمارینقل قول:
قلبی خاصی نداشته باشید ضرری نداره ... به این خاطر میگم بیماری قلبی که پمپ تپش قلب ایجاد میکنه....
این مارکی که شما گفتی یکی از بهترین پمپهاست به شرطی که از اصل بودنش مطمئن باشید.
به عنوان یه دوست بهت میگم سرخود این چیزها رو نخور .... مربی بدن سازی برای جیب خودش به شما اینارو سفارش میکنه ....نقل قول:
برای مصرف این پودرهای شیمیایی که اصلا توصیه نمیشه تحت نظر یه پزشک برو و برای افزایش یا کاهش وزن و عضلات از اون مشاوره بگیر...
100 درصد ... چیزی نیست که بدون عوارض باشه ... همین قرص هایی که برای بیماری های روزمره استفاده میکنیم ضرر داره چه برسه به این پودرهای داغون ...نقل قول:
عوارضی داره؟
جسارتا یه چیزی میگم به کسی بر نخوره ... الان شما اگه فردا خدای نکرده یه بیماری برات در اثر مصرف این پودرها ایجاد شه کسی گردن نمیگیره ... اونی که هم اینارو بهت سفارش کرده و گفته بگیر گردن نمیگیره .. اونوقت تو میمونی و یک عمر پشیمونی ....
از من گفتن بود ... واقعا حیفه جوونا با مصرف این چیزا آیندشونو خراب کنن .....
دوستان اگر اصل این مکمل ها هم پیدا بشه....بازم همون بحث ضرر داشتن برای بدن وسطه.....
بدون شک ضرر داره........
یه سری به فدراسیون پزشکی ورزشی بزنید..ببینید چه بلاهایی سر مردم اومده.......
دکتر آریا جنابی، فوقتخصص کلیه و عضو هیات علمی دانشگاه علوم پزشکی تهران نیز در این باره میگوید:
«متاسفانه یکی از اصلیترین مشکلات در ارتباط با مصرف مکملها، استاندارد نبودن این داروهاست. به بیان دیگر ورزشکاران باید مکملهایی را استفاده کنند که پزشک ناظر بر گروه یا مجموعه ورزشی آنها را توصیه و تایید کرده و به علاوه تاییدیه معاونت دارویی وزارت بهداشت راهم دارد.
از سوی دیگر بسیاری از این مکملها به واسطه منشأ استروئیدی و در واقع هورمونی که دارند، عوارض جبرانناپذیری را به جا میگذارند. از اصلیترین عوارض این مکملها، تاثیراتش روی سیستم جنسی و در واقع غدد ترشحکننده تستوسترون (هورمون مردانه) است. افرادی که از این مکملها استفاده میکنند، به تدریج با کم شدن ترشح هورمون مردانه در بدنشان، دچار ناتوانی جنسی و حتی عقیمی میشوند.»
اگر مکملی هم بخواد استفاده بشه..باید تحت نظر پزشک باشه......و فقط مکمل های مجاز و فاقد ترکیبات هورمونی باشه......
و همچنین هم باید دارای پروانه وزارت بهداشت باشه......