برای باز کردن قفل با اثر انگشت، گوشی مستلزم داشتن حسگر اثر انگشته.نقل قول:
این برنامه ها هم همشون برای سرگرمی هستند.
این حسگر در حال حاضر تو گوشی های S5 و 5S موجوده که باز هم نیازی به نصب نرم افزار نیست.
Printable View
برای باز کردن قفل با اثر انگشت، گوشی مستلزم داشتن حسگر اثر انگشته.نقل قول:
این برنامه ها هم همشون برای سرگرمی هستند.
این حسگر در حال حاضر تو گوشی های S5 و 5S موجوده که باز هم نیازی به نصب نرم افزار نیست.
با سلام خدمت دوستان . بالاخره گوشی گلکسی نت 1 منم مریض شد
وقتی به شارژ میزنمش مثلا وقتی 24 % شارژ داشت 1 ساعت بعد که برمیگردم نگاه کنم عوض اینکه بشه 40 % میشه 11 درصد . الان هم 6 درصد مونده داره میمیره
با این حال 1 باتری دیگه خریدم و روی اونم همین مشکل رو دارم پس مشکل از باتری نیست .
با 3 تا شارژر آزمایش کردم ولی بازم نشد
مشکل چیه؟ چی کار می تونم بکنم؟
تا امکان سخت افزاری خاصی نباشه بعید میدونم هیچ نرم افزاری عالی جواب بده .... مثلا آیفون 5 یا گلکسی جدید ...نقل قول:
فکر کنم مشکل از اندرویده ...نقل قول:
من خودم اندرویدو گذاشتمش کنار فقط به خاطر همین باطریش ... گلکسی اس 3 رو داشتم ...
البت هر سیستم عاملی چندتا گوشی خوب هم داره ...
دوستان کسی راجع به آنلاک کردن سیمکات اطلاعات داره
گوشی که میخوام بیارم motorola moto g هست، آیا تو ایران آنلاک میشه؟
سلام
گوشی سامسونگ مدل GT-S6310n دارم .مشکلم اینه که برنامه هایی رو که نصب میکنم روی گوشی نصب میشن و روی کارت حافظه جابجا نمیشن .پرس و جو کردم باید روت کنم ایا تنها راه ممکنش همینه؟چطوری باید روت کنم ؟
یه مشکل دیگه ای هم که دارم اینه که ایکون به روز رسانیش همیشه اون بالا هستش میرم اپدیتش بکنم میزنه که پردازش انجام نشد وقتی باید فایلاشو دانلود کنه چکار بکنم واسه اون ؟
سلام دوستان.گلکسی اس3 دارم یه فایل توی خود گوشی سیو بود که ریست ک کردم حذف شد.حدود5ماه پیش.میشه فایلو بازیابی کرد .اگه لینک دانلود نرم افزارشم بپین ممنون میشم تا سریع فایلمو بازیابی کنم.
سپاس از همه
دوستان من یه مشکل اساسی با گوشیم دارم که خیلیم اذیتم میکنه! مدل گوشیم G600 هواوی...مشکل من با فایل TUMBNAIL هست....وقتی بعضی وقتا عکس میگیرم یا عکسی جایی آپلود میکنم یا اینکه جایی میخواد یه عکسی لود بشه مثلا تو وایبر یا تو بخش گالری میخواد عکسا لود بشه یهو یه فایل tumbnail از یه عکسی میسازه با حجم بسیار بالا(معمولا هر چقدر مموری خالی باشه همونقدر فایل میسازه و مموری رو فول میکنه) این مشکل همیشگی نیست اما هست...وقتی دستی اون فایل رو پاک میکنم درست میشه تا دوباره این اتفاق تکرار بشه...گوشیم رو reset هم کردم...کسی میدونه این مشکل tumbnail چیه؟ یا برا کسی پیش اومده؟ خیلی مهمه برام اگه بم جواب بدین ممنون میشم ایمیلمم میذارم اینجا شاید نبینم جواب دوستان رو به خاطر حجم زیاد سوالا اما کسی میدونه کمکم کنه گیر کردم اساسی! [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دوستان گوشی من گلگسی اس 2 پلاس
بعد یه کابل mhl گرفتم برای hdmi ولی وقتی گوشی رو به tv وصل میکنم نمیاد چیزی
رو دو تا تلویزیون هم امتحان کردم
نمیدونید از چی میتونه باشه؟
سلام دوستان
یه مشکلی واسم پیش اومده خواهشا کمکم کنید.
برادرزاده ام الگوی(رمز ورود) گوشی جی2 منو عوض کرده, یادشم رفته. پین کد پشتیبان هم نذاشته واسش
حالا چه خاکی بریزم تو سرم؟ چیکار کنم؟
Sent from my LT18i using Tapatalk 2
نمیدونم روش دیگه ای داره یا نهنقل قول:
ولی از منوی ریکاوری وایپ دیتا ریست فکتوری بزنی حل میشه
برا رفتن به ریکاوری هم نمیدونم تو ال جی چگونه ست اما معمولا دکمه ولوم بالا و پاور هست
فرستاده شده از HUAWEI G610-U20ِ من با Tapatalk
بچه ها یه نرم افزاری معرفی کنید که به جز شماره هایی که سیو نیس بلاک کنه. call blacklist دارم ولی انگار اینکارو نمیکنه. :n13:
در ضمن کارش چطوریه من هنوز تستش نکردم مثلا اگه بزنگه اونی که بلاک شده چطوری میشه برای طرف؟ من میخوام طرف فک کنه خاموشه .
یسوال دیگه:
با وای فای خواستم گوشی رو آپدیت کنم میگه هیچی نیست ولی قبلا یه لحظه به نت خودش وصل شده بودم 9 مگی خواست اپ کنه. نمیدونم چرا دیگه میگه آپ نیست اون که آپ نشد شارژم هم تموم شده بود الکی خواستم یه چی تست کنم. ولی موندم چرا با وای فای نمیزاره دان کنه آپدیتشو؟!
ویرایش:
عاقا این مرورگرهای گوشی چرا تو چت روما قسمت اسکرول لیست رو نمیاره نمیشه لیست رو کامل نگاه کرد با دو تا مرورگر تست شده. کسی راه حلی داره؟
یه چی دیگه:
این برنامه های چت چرا روم نداره ؟؟ ما که چند تا نصبیدیم هر چی گشتیم روم نبود عجبااا چیکار کنیم عایاا
ویرایش بعدی:! :دی
یه گوشی سامسونگ کوربی هست میگه به نت وصل نمیشه منم نمیتونم از نزدیک ببینمش ، ببینم کاری میتونم بکنم یا نه ولی با اس ام اس بیشتر در ارتباطیم. تنظیماتشو فک کنم دریافت کرده بهش گفتم مرورگر نصب کن ببین چی میشه. فک کنم هنوز نصب نکرده. گفتم ببینم نصب کنه درست میشه یا راه دیگه ای داره؟ چرا بعضی گوشی ها به نت وصل شدنشون سخته آخه؟!
الان فهمیدم مشکل اینترنت گوشیه سیستم عاملش جاوا بوده . حالا اشکال نداره باز بگید چشه ! :دی
این پست همچنان ویرایش میشود: :دی
دوستم گفت اس ام اس های چند سالش پاک شده میخواد برش گردونه راهی هست؟! :دی
خب انگار نرم افزار نداره من سرچیدم یه برنامه داشت با کامپیوتر کار میکنه انگاری.
یه سوال دیگه:
من یاهو مسنجر رو نصبیدم رو گوشی ولی فک کنم تاریخش جلو بوده مال گوشی بعد که درستش کردم اوردم عقب دیدم خطای
ssl certification error, check date/time رو میده. ولی دیگه باید تاریخ رو بکشم جلو تا کار کنه. پاک کردم نصبیدم بازم نشد نامرد. کسی نمیدونه راهی هست یا نع؟ کاش تاریخ رو تصحیح میکردم مینصبیدماااا اه نمیدونستم خو تاریخ خرابه !
من قبلا Full Screen Caller ID PRO v9.2.0[ رو داشتم . فک کنم یه گزینه ای داشت برای بلاک کردن شماره های ناشناس ... اینکه بگه خاموشه یا در دسترس نیست رو نمدونم .. ...نقل قول:
سلام
روشی هست که بتونم با گوشیم از یوتیوب دانلود داشته باشم؟
Sent from my C2105 using Tapatalk
سلام.نقل قول:
باید نرم افزار گذر از فیل داشته باشید و برنامه تیوب میت رو هم دانلود کنید تا بوسیله اون بتونید دانلود کنید. :11:
Sent From My SM-G900H
دوستان. من یه مشکلی دارم
من یه اپلیکشن که مربوط به برنامه لاین بود نصب کردم. یه اپلیکشن بود که باهاش شکل آیکن ها را تغییر میداد . من هرکاری کردم نتونستم آیکن ها را بعد از تغغیر شکل به حالت اول برگردونم
برای همین برنامه رو پاک کردم کلا.
اما هنوز آیکن ها همونی هستن که قبلا بودن
راهی هست که این مشکل رو حل کرد؟؟
سلام به همه دوستان
دوستان HTC Sensation XE دارم،اخیراً مصرف باطری دوبرابر شده و خواستم تعدادی از برنامه هارو Uninstall کنم که برخی از اونها تا نیم ساعت پاک کردنشان طول میکشد.
علت چیست؟برای رفع مشکل چکار باید کرد؟
سلام . اگه آب توی گوشی نرفته باشه پس مشکل سخت افزاری نیست , نرم افزاری هست . بهتره از شماره تلفنها و مسجها بک آپ بگیرین و فایلهای به درد بخور روی حافظه ی گوشی رو بزنین روی مموری کارت و سپس گوشی رو هارد ریست کنین تا تمیز و مرتب بشه بعدش دوباره بک آپها رو بریزین روش .نقل قول:
نمیدونم باید اینجا بپرسم یا نه،
ولی من ایرانسل دارم و این network موبایل من هی میره و میاد! در نتیجه نه میشه زنگ زد نه sms و هیچ کار دیگه ای
سه تا حالت داره gsm و wcdma و هر دو
که نمیدونم رو کدوم باید باشه. کار خاصی هم نکردم یه دفعه اینطوری شده
از همه بدتر این نوتیفیکیشن زرد رنگی هست که این بالا میاد و نمیره
کسی میدونه من باید چیکار کنم؟ کدوم یکی از این 3 حالت بهترینه واسه ایرانسل؟
سلام گوشی
Desire V دارم خاموش شده ولی روشن نمیشه . شارژر رو هم وصل میکنم هیچ اتفاقی نمیفته ؟؟؟ چیکار کنم کمک کنید
با هارد ریست روشن نمیشه ؟ با باتری شارژ شده ی یک گوشی دیگه هم امتحان کنیننقل قول:
نه متعصفانه روشن نمیشه .ممکنه از باتری باشه ؟؟.اگه از باتری هم نبود مشکل از چیه ؟؟ وفتی به کامپیوتر وصل میکنم یه صدا میاد که وصل شد ولی هیچ اتفاقی نمیفته البته درایور ا چ تی سی هم رو کامپیوترم نصب نیست .نقل قول:
اگر با باتری شارژدار هم روشن نشه و هاردریست هم نشه دیگه نتها راه تعمیرگاه هست . بهتره دو سه جا نشون بدین اول تا اگر عیب ساده ای داره سرتون کلاه نره .نقل قول:
گوشی رو برم تعمیرات یکی گفت نرم افزاری یکی گفت سخت افزاری . کلا هر کی یه چیزی گفت . و گفتن باید بفرستم تهران !!! اگه نرم افزاری باشه چجوری میشه درستش کرد ؟؟؟نقل قول:
بیشترشون خودشون تعمیر میکنند یا میدن مغازه های دیگه و میگن تهران تا پول بیشتری بگیرند . شما نگفتین چطوری خراب شد . از اینترنت چیزی دانلود کردین ؟ توی سایتی رفتین و اینجوری شد ؟ دقیقاً چطوری خراب شد ؟ درضمن علت هر چیزی باشه اگر با باتری شارژدار و هاردریست روشن نشه دیگه کار شما نیست .نقل قول:
همینجوری خاموش شده روشن نشده .شاید هم برنامه ای چیزی نصب کرده باشم . یکی گفت باید بوت ترمیم بشه احتمالا از اونه . نمیتونم خودم ترمیم کنم ؟نقل قول:
اگه میره به حالت بوت پس ممکنه بشه با کامپیوتر ROM رو عوض کنین .نقل قول:
سلام
راهی نیست که بشه صدای هدفون گوشی رو بیشتر کرد؟
کد *#*#197328640#*#* رو امتحان کردم...هیچ اتفاقی نیوفتاد
از اپ های Speaker Boost و volume+ هم استفاده کردم ولی تغییری احساس نکردم...دوستان اگه راهی هست بگین استفاده کنیم...ممنون
دوستان من وقتی گوشیم به نت وصل میشه و hotspot رو فعال میکنم خودش شروع میکنه به دانلود کردن جندتا نرم افزار
مثلا مینویسه آپدیت جی میل و ...
اینو چجوری غیر فعال کنم؟
تازه وقتی مثلا gprs گوشی رو فعال میکنم در حالی که اصلا هات اسپات رو هم فعال نکردم ظرف 5 دقیقه میبینم هزار تومن شارژ میخوره ؟؟؟
مشکل کجاست چرا انقد هزینه مصرف میکنه چیو باید غیر فعال کنم؟
سلام.نقل قول:
دوست عزیز اون قضیه هات اسپات که اصلا" فلسفه ش چیز دیگه هست و برای انتقال اینترنت گوشی به سایر استفاده کننده هاست.شما باید با دیتای گوشی وصل باشی که هات اسپات رو راه اندازی کنی اگر با وایرلس وصل باشی که هات اسپات عملا" کار نمیکنه چون به محض راه اندازیش وای فای غیر فعال میشه.
اما در مورد برنامه ها که آپدیت میشن اینا یکسری نرم افزارهای سیستم هستن که آپدیت میشن میتونی به قسمت Data Usage بری و مدیریتشون کنی.(البته باید نوع گوشیت رو هم میگفتی که بشه بهتر راهنمایی کرد).:11:
رفیق منظورم نرم افزار hotspot sheild بود که فیلتر شکنه،وقتی فعال میشه باعث میشه ک مارکت فعال شه دانلود کنه فک کنم،گوشیمم sp هستش من چیکار کنم ک اصن نه آپدیت کنه نه چیزای چرتو پرت دانلود کنه،حتی بدون هات اسپاتم شارژو میخوره با اینکه اصن هیچ کتری نمیکنم باهاش
سلام.نقل قول:
من فکر کردم هات اسپات خود گوشی رو میگید.اما در کل شما ببین گوشیت گزینه data usage رو داره یا نه.اگر داشته باشه میتونی تنظیم کنی که کدوم برنامه ها توی بک گراند دسترسی به اینترنت داشته باشن یا نداشته باشن .اینطوری بدون اجازه شما گوشی دانلود نمیکنه.:11:
حاجی مثلا من میخام google servise کار نکنه باید تیکش روشن باشه یا خاموش آخه الان ک دیدم تیکش خاموش بود
دوستان hotspot sheild رو دانلود کردم میزنم وصل بشه زرد میشه ولی اصلا سبز نمیشه یعنی کانکت نمیشه.چرا؟
سلام.نقل قول:
برنامه هایی رو که میخواید متوقف کنید باید تیکشون رو بزارید (روشن کنید). :11:
سلام.من یک گوشی لنوو A850+ سفارش دادم از مالزی واسم اومده ولی روش یه سری نرم افزار ها رو نمیشه نصب کرد.مثلا google map رو نصب که میکنی برای اینکه بتونی جای خودتو تشخیص بدی باید اکانت جیمیل وارد کنی ولی این اجازه داده نمیشه.یکم جستجو که کردم به این نتیجه رسیدم که این مشکل بخاطر اینه که google paly و google play service روش نداره و بجاش lenovo store و lenovo service داره.اینها هم که چینی هست زبانشون.من گوشیمو روت کردم.حالا مونده این که چطور بتونم google play و google paly service رو روش نصب کنم.کسی میتونه کمک کنه؟
از بازار بصورت دانلود کننقل قول:
سلام دوستان
یه مشکلی دارم
نرم افزار تارگت جی پی اس رو نصب کردم.باید فایل دیتاش رو تو حافظه داخلی خود گوشی بریزم نه مموری جانبی
منتها مشکل اینجاست که از طریق کابل Usb میتونم تنها روی مموری کارت برنامه ها رو بریزم.وقتی مموری رو بر میدارم و گوشی رو با کابل به کامپیوتر وصل میکنم گوشی شناخته نمیشه
چه شکل میتونم روی حافظه داخلی خود گوشیم برنامه بریزم
گوشی ام هواوی جی 700 با حافظه داخلی 8 گیگ هستش که 4 گیگش پر شده
خب فهمیدم باید درایور رو نصب کنم
حالا در نصب درایور مشکل دارم
متاسفانه برای ویندوز 8 که درایوری نیومده
برای ویندوز Xp هم هر کاری میکنم نمیشه که نمیشه
طبق آموزش زیر کار رو انجام میدم
آموزش نصب درایور USB بر روی ویندوز XP
1- گوشی خود را از طریق کابل USB به کامپیوتر متصل نمائید. پس از شناسایی گوشی توسط کامپیوتر و نمایش پیغام Hardware Update Wizard ادامه مراحل زیر را دنبال کنید.
2- گزینه "Install from a list or specific location" را انتخاب کرده و Next را بزنید.
3- گزینه "Search for the best driver in these locations" را انتخاب کرده و تیک گزینه "Search removable media" را بردارید و تیک گزینه "Include this location in the search" را بزنید.
4- دکمه Browse را زده و اکنون کافیست پوشه درایور مربوط به ویندوز XP را انتخاب کنید.
5- در پایان نیز برای نصب درایور گزینه Next را بزنید.
ولی وقتی این مراحل رو انجام میدم در پایان این پیغام میادش و ارور میده
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
باید چی کار کنم؟
سلام دوستان میخواستم بدونم اگه من یه شارزر 2500 میلی آمپر وصل کنم به یه گوشی با 2150 آمپر آیا بهش ضرری میزنه.....
و اینکه چطور میشه یه شارزر خوب تشخیص داد؟