داخل جعبه گوشی چیا باید باشه؟
بعد من میخام بدون گارانتی بگیرم از کجا بفهمم گوشی آک هست. چون یه سری که میخواستم یه گوشی دیگه بگیرم با اینکه ظاهرا آک بود ولی کابل TV توش نبود و طرف رفت برآم آورد!! تازه گارانتی اصلی هم بود مثلا!!
Printable View
داخل جعبه گوشی چیا باید باشه؟
بعد من میخام بدون گارانتی بگیرم از کجا بفهمم گوشی آک هست. چون یه سری که میخواستم یه گوشی دیگه بگیرم با اینکه ظاهرا آک بود ولی کابل TV توش نبود و طرف رفت برآم آورد!! تازه گارانتی اصلی هم بود مثلا!!
آره،تو موبایلستانم همین پست رو دادم....ولی خب جوابی نگرفتم ازش هنوز!(بازم گلی به جمال بکس p30 خودمون!:31:)نقل قول:
روی آداپتور نوشته که: AC 100-240 !!!
اما در مورد راه حل ها....!
1-چه آداپتوری بگیرم که مثل همین آداپتور n8 باشه؟(مال کدوم گوشی؟سوزنی یا میکرو..؟ چند آمپر؟!)
2-نه بابا! جون من بیخیال راه حل ایرانی شو!:31:
:10:
کسی نیست جواب بده:13:
تو فریمور 14 چه تغییری تو دوربینش ایجاد شده ؟
چه جوری پروداکت گوشی رو بفهمم ، میخوام آپدیت کنم.......گوشیم نقره ای رنگه..........
با این که نمیشه فهمید : ستاره مربع چهارتا صفر مربع
نمیخوام پشت گوشی رو باز کنم ببینم پروداکتش چنده.......
راه دیگه ای هست ؟
در مورد سوال اولت به پست 1545 مراجعه کن ، تقریبا میشه گفت لوازمش همینه که هست.....نقل قول:
سوال دومت هم : والا خود من که دوتا دوتا ان 95 ، ان82 ، و دبیلو 810 ، خود ان 8 و کا 750 رو داشتم ، باز هم با این تجربه نتونستم تشخیص بدم گوشی اصل هستش یا نه......
چرا که لیبل رو به راحتی میشه عوض کرد ، برچسب ال سی دی رو عوض میکنن
با شماره سریال که چیزی نمیشه فهمید.......
تایمر دائمی گوشی رو که با ستاره مربع 92702689 مربع میاد میشه با نرم افزار صفرش کرد ، واین کار رو مثل آب خوردن انجام میدن....
در ضمن موقع خرید آدم وقتش رو نداره که داخل بردش رو نگاه کنه و بفهمه اصل یا قلابی یا کارکرده.....
راستی یادم رفت بگم بعضی فروشنده ها گوشی نو رو 2 هفته استفاده میکنن بعد با ترفندهای بالا دوباره میزارنش تو ویتیرن.......
اما از من میشنوی با یکی برو گوشی بخر که تاحالا تجربه خریدن چند تا گوشی رو داشته باشه....
چون خیلی فرق میکنه ، آدم با تجربه با یه دید دیگه به گوشی و لوازم جانبیش نگاه میکنه .....
این کد هم برای تست بلوتوث هستش : ستاره مربع 2820 مربع
اگه نرم افزار نسخه بلوتوسش رو پیدا کرد ، یعنی سخت افزار بلوتوث درست کار میکنه ، وگرنه مشکل داره....
حداقل این یکی رو کاریش نمیشه کرد ، جواب میده....
حتما حتما یک تماس با گوشی نو و برعکس یک تماس از گوشی دیگه باهاش بگیر ، ببین صداش چطوریه ....
اون موقع میفهمی که توری بلندگو سالمه و صدا درست میاد....
فعلا همینا به ذهنم رسید.......:19:
ممنون دوست عزیز از راهنمایی کاملتوننقل قول:
این قضیه reset شدنش رو چجوری باید فهمید؟
بعد این گوشی ضبط صداش چقدر هست؟ ۱ ساعت هست یا به اندازه ی که جا داشته باشه ضبط میکنه؟
وقتی تایمر دائمی گوشی صفر شد ، با هیچی نمیشه تشخیص داد که گوشی کارکرده هست یا نه.....متاسفانه:2:
من خودم با نرم افزار nemesis service suite تایمر گوشی قبلیم ( ان 82 ) رو بارها صفر کردم
فقط به اندازه 1 ساعت ضبط میکنه ، وقتی 1 ساعت تموم شد ، باز به اندازه ای که مموری جا داشته باشه ، باز 1 ساعت دیگه هم میتونه ضبط کنه....
همین جور برو جلو......1 ساعت ، 1 ساعت .............
البته نرم افزارهایی هم هستش که تایمر ضبطشون ، رو بی نهایت تنظیم شده و به اندازه جایی که تو حافظه مونده میتونه ضبط کنه
با سلام . شما باید بگویید اداپتور N8 . همین !نقل قول:
همه ی موبایلی ها باید داشته باشند جلوی علاأالدین 100 درصد پیدا میکنی . هر چیزی جلوی علاأالدین دست دستفروشها پیدا میشود !
ولی محض اطلاع ولتاژ خروجی باید 5 ولت باشد آمپراژ خروجی به اندازه ی ولتاژ مهم نیست چون اگر استاندارد نباشد به گوشی آسیب نمیرساند هر چه بیشتر باشد زودتر شارژ میکند و هر چه کمتر دیرتر . ولی آداپتور استاندارد خود گوشی خروجی 800 میلی آمپر است .
فیش سوزنی هست . مثل یکی خودت .
منظورم ریست شدن خود گوشی هست که میگن خود به خود ریست میشه. اینو از کجا میشه تشخیص داد?نقل قول:
این یکی رو دیگه نمیدونم......از اساتید بپرس............
کسی نیست بگه فریمور 13 تو دوربینش چه تغییراتی ایجاد شده ؟:21:
دیشب فیلم tron را دیدم که در فیلم کلی از n8 تبلیغ شده بود . گفتم به بچه های این تاپیک هم بگم بد نیست .
خیلی جالب بود تو یه صحنه از فیلم طرف با یه n8 در یه اتاق که یک متر ضخامت داشت را چند ثانیه ایی -- و باز کرد .
دوستان اپرا مینی واسه من به بن بست خورده!نمیدونم چشه.کسی میدونه چکار باید کرد؟البته اپرا کار میکنه.منظورم اپرا مینی هست..
با سلام . مثل اینکه اوپراتورها اینکار را کردند یعنی جلوی اوپرا مینی را سد کردند دلیلش هم اموزش دزدی است که حضرات در تاپیک زیر و در فورومهای مختلف قرار دادند :13: :نقل قول:
[HTML]http://forum.p30world.com/showthread.php?t=474529[/HTML]
مرسی.با چی پاک کنم؟خودم با یک پارچه پاک کردم اگه منظورتونه اما درست نشد.چطوری مستر ریست کنم؟برنامه های گوشی هم پاک میشه؟روش ovi ... نصب کردم
مرسی .سیم کارت رو با پارچه نرم پاک کرده بودم اما جواب نگرفت . مستر ریست چطوری باید بشه؟نرم افزار های نصب شده پاک میشه؟از حالت تایپ فارسی یا خوندن فارسی که خارج نمی شه؟نقل قول:
دوستانی که N8 دارن چقدر از HDMI استفاده میکنن؟
یعنی چی چقدر استفاده میکنن؟نقل قول:
دوستانی که N8 دارن چقدر از HDMI استفاده میکنن؟
هر کسی بسته به نیازش استفاده میکنه دیگه: دی
نقل قول:
فلش مموریه اون؟ چیه؟ بولوتوث درایوه ؟
سلام به همگی
یه عکس واستون میزارم بیبینید ان 8 شما دوستانی هم که نقره ای هست تو تاریکی اینطوری میشه یا نه.؟؟
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
بیبینید دور کلید منو شما دوستان که ان8 نقرهای دارید تو تاریکی نور از زیر بدنه و اطراف پایینیش میزنه بیرون یا مال من اینطوره؟؟؟
لطفا تو تاریکی نگاه کنید چون تو روشنایی معلوم نیست
ممنون:10:
از رنگ ان 8 نقره ایت راضی هستی؟ دوس داشتی که مشکی میخریدی؟ منم سر این رنگها موندمنقل قول:
بنده راه حلی پیدا کردم مبنی بر فنلاندی یا غیر فنلاندی بودن گوشی که کلا پته اونایی که ریلیبل می کنند رو میریزه رو آب
دوست عزیز اون کول دیسکه خودمه (مارک ترنسند) ، با کابل مخصوصی که تو جعبه N8 گذاشته اند ، وصلش کردم تا نشون بدم که میتونه اطلاعات رو از گوشی به کول دیسک و برعکس انتقال بده......:46:نقل قول:
من هم نقره ایش رو دارم ، و وقتی گوشی به حالت استند بای میره ، خودکار دکمه منوش ، روشن و خاموش میشهنقل قول:
برا خودش کلاسیه.....:46:
من هم سر انتخاب رنگ بین سیاه و نقره ای مونده بودم ، چون قبلا N82 سیاه داشتم ، ترجیح دادم این دفعه نقره ای استفاده کنم.................یه چیز دیگه رنگ سیاه حدود 10 هزار تومان نسبت به نقره ای گرونتره...........همچنین رنگ سیاهش رو وقتی تو دست میگیری زیاد مشخص نیست چه مارکی داری استفاده میکنی ، خلق الله فکر میکنن HTC یا SMSUNG داری ، ولی رنگ نقره ایش از 10 فرسخی میزنه تو چشم آدم :31:نقل قول:
البته این نظر شخصیه :19:
روشت رو بگو ما هم استفاده کنیم ، پروداکت گوشی من که واسه آمریکا است و منو فارسی هم نداره و اصل فنلانده.....:5:نقل قول:
گوشیم رو آپدیت کردم به ورژن 13.016
فعلا یه خبر خوب اینه که وقتی عکس بک گراند رو عوض میکنی به صورت فول اسکرین تو صفحه نمایش نشون میده
قبلا برای این کار باید از نرم افزار استفاده میکردی
ربطی به آپدیت نداره .. از سیمبین 9.4 به بعد والپیپر فول اسکرین می شد.نقل قول:
خیلی ببخشید ، تو ورژن 11 که 1 روز پیش داشتم به هیچ وجه عکس رو فول اسکرین نمیکرد و از بالا و پائین عکس بریده میشد......نقل قول:
اما تو ورژن 13 دیدم که درست شده..........:46:
با سلام . چشمک زدن که نمیشود گفت پلک زدن دکمه ی منو در حالت استندبای بخاطر رسیدن پیامک یا تماس دریافتی است . دلیل دیگری وجود ندارد که پلک بزند !نقل قول:
تو قسمت تنظیمات یه آپشن به نام breathing light هستنقل قول:
اگه اون روشن باشه بدون اینکه چیز جدیدی اومده باشه به صورت آهسته تر چراغش تا وقتی گوشی روشنه، روشن خاموش میشه
سلامنقل قول:
ممنون از پاسخت
ولی منظور من چراغ چشمک زن یا notification light نیست
منظورم اون نور اضافه ای هست که از اطراف بدنه گوشی بیرون میاد که نباید اینطوری باشه
مثل اینه که کیفیت پلاستیکی که در پایین گوشی هست پایین هست
نمیدونم منظورم رو رسوندم یا نه
حالا یه بار به دقت به عکس و نور اضافی اطراف کلید منو نگاه کنید ببینید مال شما هم اینطوره یا فقط مال من اینطوره
ممنون
سلام : آره راست ميگی متوجه شدم ، برا من که امتحان کردم اصلا بیرون دکمه منو نور نمیزنه ، نمیدونم برا شما چرا اینجوریه....:41:نقل قول:
باز هم با وجود آپدیت به ورژن 13 انتظاراتم از دوربینش بیش از این بود .......:13:
باور کنید با N82 خودم بهتر از این عکس می انداختم
به دو عکس زیر نگاه کنید
اولی رو با N82 انداختم ، دومی رو با N8
نمیدونم شاید انتظار من بیش از حده ، یا چشام یه جور دیگه میبینه ، یا ........
فقط قول عکسهای GSMARENA.COM رو نخورید ، یه عکس انداخته بود 10 مگا بایت حجمش بود
من بیشترین صحنه ای رو که با این گوشی از یه منظره که پر بود از گل و گیاه و درخت و آدم و خلاصه همی چی ، گرفتم ، نزدیک به 4 مگا بایت حجمش شد....:13:
استثناءاتی هم هست. دگمه گوشی شما احتمالا در بخش رنگرزی به درستی به شکل چند لایه رنگ نشده. چندان بدک هم نیست... سخت نگیرنقل قول:
شاد باشین :31:
دستت درد نکنهنقل قول:
اینم از شانس خوب ماست:31::41:
دوستان ان 8 دار برین به ان 8 تتون موس وصل کنید میشه عین کامپیوتر
تو تمامی منو هاش و برنامه ها میتونید با موس کار کنید:10:
نقل قول:
من فکر کردم به همراه گوشی بوده
دوست مننقل قول:
انتخاب رنگ كاملا شخصيه.
يكي از مشكي خوشش مياد و يكي ديگه از نقره اي.
من خودم نقره اي گرفتم. دليلش هم اينه كه اگه شما دقت كنيد به گوشيهاي رنگ مشكي ، مي بينيد كه حتي گوشي نو هم وقتي يه مدت كوتاه تو دست كسي هستش بعد عين يه گوشي كهنه نشون ميده اما نقره اي اينجور نيست و هميشه شادابي خودش رو داره. من قبل اين يه 6630 نقر اي داشتم . نزديك 6 تا 7 سال كار كرده اما هنوز هم مثل يه گوشي نو مي مونه.
خیلی از نقره ای ها وقتی رنگش میره بدتر از مشکی به کهنگی می گراید!نقل قول:
شما انگار منظور منو نگرفتید! می دونم انتخاب رنگ شخصیه ولی منظور بنده این بود که از ظاهر گوشی از رنگ گوشی مشکلی پیش نیومده؟ مثلا وقتی نقره ای بخصصوص قسمتهای بالا و پایینش که پلاستیکیه و چون خالصا نقره ای نیست و رنگ شده هستند میخوام بدونم وقتی استفاده میشه از گوشی بو رنگش میره کهنه دیده نمیشه و از این جور حرفا!
دوست عزیز این یه مشکل معروف هست که ظاهران فقط واسه رنگه نقره ایی.نقل قول:
اگه قبله خرید یکم سایتایه خارجی رو چک میکردی.......
در هر صورت مبارکت باشه:46:
بطور واضحی معلوم است فوکوس مناسبی نکردید و یا دستتان موقع فشردن دکمه ی شاتر لرزیده . در مود «نمای نزدیک» Macro عکس بگیرید . مطمئن باشید با انجام تنظیمات دستی میتوانید عکسهای خیلی دقیقتر و خوبتری نسبت به حالت خودکار بگیرید . اصلً در سوژه های نزدیکی مثل عکسی که گرفتید فقط در حالت ماکرو میتوانید فوکوس خوبی داشته باشید و در غیر حالت ماکرو ممکنست اصلً حتی فوکوس برای فواصل نزدیک نداشته باشید .نقل قول:
نقل قول:
بگو تا بدونیم
خیلی ببخشید ظاهرا شما اصلا تشخیص ندادید که هر دو تا را تو حالت ماکرو گرفتم نه حالت خودکارنقل قول:
ثانیا تمام جزئیات هر دو رو یکسان در نظر گرفتم مثل میزان نوردهی ، وضوح ، فلش خاموش ، کنتراست یکسان
شما فکر کردید که اتوماتیک انداختم :13:
عكسي كه با ان8 انداختي دستت را پايين تر گرفتي و تو ان82 بالاتر و اين باعث شده عكس ان82 بهتر بشه چون نور بهتر رسيدهنقل قول: