با توجه به ريسكي كه وجود داره توصيه ميكنم فريمور مربوط به ريجن خودشون رو دوستان دانلود كنند
خداي نكرده اتفاقي نيوفته (همونطور كه با اپديت معمولا اتفاقي نميوفته (البته در 3D ها متفاوت هست و ميشه روي اپديت ها مقداري حساب كرد))
با توجه به ريسكي كه وجود داره توصيه ميكنم فريمور مربوط به ريجن خودشون رو دوستان دانلود كنند
خداي نكرده اتفاقي نيوفته (همونطور كه با اپديت معمولا اتفاقي نميوفته (البته در 3D ها متفاوت هست و ميشه روي اپديت ها مقداري حساب كرد))
باسلامنقل قول:
دوست عزیز آیا گیرنده دیجیتالش فعال شد و کانالی رو می گیره ممنون
خیر دوست من،این سری جدید(آخرین سری 7) که سام سرویس بفروش رسونده گیرنده دیجیتال ندارن(بصورت سخت افزار).نقل قول:
دوسته عزیز من آپدیت مالزی رو می تونم بریزم اما ماله us رو نمی تونم بریزم چون tv نمی شناسش!!نقل قول:
سلام
کسی نظری در مورد این مدل داره ؟
خوبه یا بد؟
کسی فایلهای اصلی بلوری رو روی سری 6 امتحان کرده؟
شما فقط نام فولدر US رو به فولدر مالزی تغییر بدید.نقل قول:
نقل قول:
این کار هم کردم بازم نشد!!!
باز هم دوستانه توصيه ميكنم به اين فريمورها و اپديت هاي ريجن هاي ديگه كاري نداشته باشيننقل قول:
دوستان جایی رو سراغ دارید که ریموت کنترل LED 3D SAMSUNG سری 7000 بفروشن متاسفانه از ما گم شده .
با سلام
میخواستم بدونم کسی از دوستان در مورد هماهنگی و عملکرد این نوع هارد اکسترنال با مدل C8000 اطلاع دارد یا خیر ؟
Seagate FreeAgent GoFlex Desk 2Tb USB2.0
نقل قول:
دوستان جایی رو سراغ ندارند ؟
درخواست همفکری : Samsung LED 32C6960
سلام علیکم
دوستان عزیز من بعد از کلی گشت و گذار تصمیم گرفتم Samsung LED 32C6960 بخرم
منتها از دوستانی که تجربه دارن خواستم بپرسم که کیفیت این مدل چطور هست؟
و همچنین راجع به صدا...
متشکرم
یا حق
دوست عزیز فکر نمی کنم این تی وی با هیچ هاردی مشکل خاصی داشته باشه. من هارد western digital usb3 2tb دارم و بدون هیج مشکلی به c7000 وصلش می کنم.نقل قول:
به نظر بنده کمی بیشتر تحقیق کنید.نقل قول:
متاسفانه با اینکه میشه گفت با توجه به مشکی نسبتا خوب6960 و کنتراست عالی اون یکی از گزینه های خوب بازار هست ولی همچنان مشکلاتی مثل باندینگ و ابری شدن وهمچنین زاویه دید ضعیف رو داره.بخصوص توی فوتبال که اعصاب ادم خداییش بهم میریزه و همونطور که مهردادجان هم اشاره داشتن بخاطر همون مشکل باندینگ هستنقل قول:
به نظر من منتظر مدلهای 2011 باشید
بخصوص ال جی.
امسال سال ال جی هست واین برند بسیار پر قدرت ظاهر شده.بخصوص در مدلهای LW و LV
نقل قول:
نه دوست من اين اشتباه رو نکن هيچ برندی نميتونه به خوبی صفحه نمايش های سامسونگ باشه سامسونگ هر چی نداشته باشه تو اين ضمينه فعلاً حرف اول رو ميزنهمخصوصاً تو صفحه نمايش های گوشی که فعلاً اول هستش :20:
دوست عزیز این اسامی و مدلها نیستند که باعث برتری میشننقل قول:
ما همیشه گفتیم که همه برندها مدلهای خوب و بد دارن
در مورد ال جی هم امسال به طور خلاصه به خاطر استفاده از فناوری جدید نانو و بطور کل نوردهی بهتر در سطح پنل نسبت به سایر برندها به نظر میرسه که حرفهای بیشتری برای گفتن داشته باشه.
ضمنا اینجا ما وکیل مدافع شرکتها نیستیم هدف این سایت و سایتهای مشابه بالا بردن وافزایش دانش مردم در ارتباط با خرید لوازم الکترونیک هست که به طبع باعث میشه تا سطح توقع افراد در ارتباط با خرید اینگونه وسایل بالا بره و کلا بنده یه شخصه امیدوارم که این مساله باعث بالابردن کیفیت محصولات تولیدی بخصوص اونهایی که در داخل کشور تولید میشن بشه ودست اندرکاران داخلی شرکتهایی مثل سامسونگ و ال جی و پاناسونیک و . غیره پاسخگویی بهتری نسبت به محصولات ارایه شده خودشون در داخل کشور داشته باشن و مردم رو به طور کل از مبحث گارانتی نا امید نکنند.که اگر اینطور باشه هم به جلوگیری از قاچاق محصولات به صورت غیر قانونی به کشور کمک میکنه و هم میتونه گامی موثر در ارتقای سطح اقتصادی کشور باشه.
سلام علیکم،ممنونم از دوستان
خدا وکیلی دیگه گیج اندر گیج شدم،
یا کلی بدبختی 1 تومن جور کردم واسه خونه جدیدم یه تلوزیون بگیرم ، کلی توی سایت های مختلف گشتم و فکر کردم بهترین گزینه با پولی که من دارم سامسونگ 6960 ولی الان میبینم که دوستان به کلی این مدل رو رد میکنن،
دوستان شما رو به خدا توی رنج قیمتی 1 میلیون یک تلوزیون 32 یا 37 اینچ معرفی کنید که پولم نسوزه...
خیلی خیلی تشکر میکنم
ویرایش: نظرتون راجع به LG 37LED5600 چی هست؟
میتونه مدل خوبی باشه؟
یا حق
سلام و عرض ادبنقل قول:
اخوی جان کسی 6960 رو رد نکرد ببینین هر HDTV یک ضعفها و یک سری هم مضایا داره توی پست قبلی خودم هم عرض کردم این مدل میتونه در بین بسیاری از تی وی ها مدل خوبی باشه ولی خوب اون معایب رو هم داره که شاید هم اصلا به چشم کاربر غیر حرفه ای نیاد و اصلا دیده نشه.
مطلب دیگه هم اینه که الان موقع خوبی برای خرید تی وی لااقل از نوع گارانتی دارش نیست چون مدلهای 2011 دقیقا توی تابستون وارد میشن اگه یه کو چولو صبر کنین تا مدلهای 2011 بیان با این مبلغی که در نظر گرفتین میتونین مطمئنا یه تی وی خوب بخرین.البته اگه شرکتها قیمتهای الکی رو محصولاتشون نزارن
اون مدل ال جی رو هم که فرمودین کنتراست پایین تر نسبت به 6960 داره و مشکل ابری شدنش هم همچنان پابرجاست.البته اگر هم که عجله دارین
دو گزینه 6960 از سامسونگ و D25 از پاناسونیک گزینه های معقول تری هستند.اگر هم براتون تفاوتی نداره که ال سی دی بخرین یا ال ای دی من دو گزینه
سامسونگ c650/695
LG Lcd660
رو بهتون توصیه میکنم که هم قیمتهای معقولی دارن و هم تی وی های بسیار خوبی هستند.
سلام علیکم
از آقا مهدی عزیز بابت وقتی که گذاشتن تشکر میکنم
من این چند مدل سامسونگ و ال جی که آقا مهدی معرفی کردن رو بررسی کردم به نظرم بهترین گزینه با توجه به قیمتش سامسونگ lcd c690 باشه...
فقط دو تا سوال دارم:
اول اینکه کنتراست این تلوزیون رو نوشته 1 به 150هزار ، به نظرتو کنتراست پایینش در مقابله با کنتراست های یک به 5میلیون اختلافش چطور هست؟
نمیتونه ازار دهنده باشه؟
سوال دوم هم اینکه با خرید یان تلوزیون میشه dvd player رایگان از سامسونگ گرفت؟
خیلی متشکرم
یا حق
درسته عزیزم در ال ای دی ها کنتراست و برایتنس بیشتری رو داریم اما این مدل 695 با توجه به نوردهی عالی در تمام سطح پنل و رنگ مشکی واقعا خوبش تو تموم ال سی دی ها ی این رنج قیمتی حرف اول و آخر رو میزنه.نقل قول:
البته یه نکته خیلی مهم این هست که خرید تی وی یه امر کاملا سلیقه ای هست و شما باید ببینید چشمهاتون چه تصویری رو بیشتر میپسنده.من خودم 6960 دارم .قبلش هم v20 داشتم اما به دلایلی که تو سایت هم مطرح کردم پسش دادم.
حدود ده روز پیش با مکافات تونستیم یه 40 اینچ 695 برای یکی از دوستام بخریم به قیمت 1200 .خودم تلویزیونش رو کالیبره کردم .توی چند تا فیلم هم سعی کردم اون رو با 6960 مقایسش کنم.فقط این رو براتون بگم واقعا تی وی عالی و بینظیری هست.بخصوص تو تصاویر تاریک که تموم جزییات رو بهتون نشون میده.
باز هم تصمیم آخر با خودتون هست.ضمنا سامسونگ تو مدلهای 2011 خودش اصلا ال سی دی سری 6 رو دیگه تولید نمیکنه و فقط تا سری 5 ال سی دی جدید داره و این هم به نظر من یکی از دلایل برتریهای 695 هست.
که حتما این شرکت به این فکر افتاده که با وجود ال سی دی مثل 695/650 با قیمت مناسب تر ممکنه ال ای دی ها با اون قیمتهای نجومی و مشکلات خاص خودشون فروش خوبی نداشته باشن
در مورد سوال دوم هم جواب منفی هست .ال سی دی ها جایزه ندارن
ممنونم آقا مهدی
اطلاعاتت خیلی کامل بود
موفق باشی
با سلام.من یه مشکل عجیبی با ورودی HDMI تلویزیونم دارم. وقتی دستگاههای جانبی مثل "ر س ی و ر و" یا DVD رو از طریق HDMI به TV وصل میکنم صدا اولش میاد ولی پس از تعویض کانال در
"ر س ی و ر" و یا زدن دکمه HOME روی کنترل DVD کلن صدا قطع میشه!!!نمیدونم چیکار کنم.تا اونجایی که من اطلاع دارم HDMI باید صدا و تصویرو پخش کنه که مال من نمیدونم چرا صدارو پخش نمیکنه.من احساس میکنم مشکل از نرم افزار تلویزیون باشه.نظر شما چیه؟تاحالا با همچین چیزی برخورد داشتید؟
با تشکر.
تلویزیون:led Xvision 40"
DVD player:Lg
"ر س ی ور":X c r u i s e r 250 Hdmi
با سلام و تبریک میلاد امام علی علیه السلام
دوستانی که میخوان فیرمویر تلوزیون خودشونوبه 1015 ارتقا بدن میتونن از سایت مالزی دانلود کنن (برای 20 خرداد 90 هست برای سری های 2010)
من که تغییر دادم ولی اتفاقی نیفتاد.هیچی عوض نشده.در قسمت یو اس بی هم که مشکلی نداشت تا برطرف بشه:31:نقل قول:
با سلام
فیلم 3D از یکی از یک شبکه ما... پخش می شود ولی در تلویزیون سه بعدی دیده نمی شود و رنگها قاطی پاتی هستند
دوستان کسی در مورد تنظیم رسیورهای داخلی تی وی سامسونگ مدل c7700ws مطلبی سراغ داره ؟
چطوری میشه باهاشون سی سی کم و یا دیگر روشهای باز کردن کانالهای کارتی استفاده کرد ؟
ضمنا" رسیورشون کانالهای HD, 3D رو ساپورت میکنه .
با سلام
ممنون میشم دوستانی که samsung c6960 دارن کالیبرشن خودشون رو اینجا بذارن .
با سلام خدمت دوستان عزیز
من می خام تا 15 تیر یه 46 led3d بگیرم
قیمت تا سقف3.500 میتونم هزینه کنم (گارنتیش مهم نیست )
بین مدل های c8000 or c7000 با D600 or d6600 or d7000
کدوم مدل را پیشنهاد می کنید .
باتشکر قبلی
[QUOTE=ssoohheeiill;6196745]با سلام خدمت دوستان عزیز
من می خام تا 15 تیر یه 46 led3d بگیرم
قیمت تا سقف3.500 میتونم هزینه کنم (گارنتیش مهم نیست )
بین مدل های c8000 or c7000 با D600 or d6600 or d7000
کدوم مدل را پیشنهاد می کنید .
باتشکر قبلی[/QUO
با سلام.
توی این مدلها c8000 ولی میشه روی مدلهای sony hx800 هم فکر کرد:20:
با سلام به همه
من تو یه شرکتی کار می کنم و یه LED Model B1955N PLUS گرفتیم و همراهش هم یک wireless LAN Adapter Model WIS09ABGN
بود که ما بیشتر به خاطر این wireless اینو گرفتیم چون فروشنده گفته بوده که می شه بدون اتصال کابل تصویر مانیتور به کامپیوتر می شه تصویر رو از این wireless برقرار کرد و ماهم چون جلسات زیادی داریم به این مسئله شدیداٌ احتیاج داریم طوری که گفتم ما به خاطرهمین ویژگی مانیتور رو خریدیم .:31::31::18::18:
اما مشکل :
هرکار کردیم این اتصال برقرار نمی شه انگار اصلان چنین امکانی وجود نداره حتی تو اینترنت هم که جستجو کردم بیشتر برای اینترنت این قطعه بحث شده . لذا گفتم یه سئوال از اساتید فن داشته باشم شاید چنین چیزی وجود داره .
اگه جوابم رو بدید ممنون می شم خیلی کارمون گیره طوری که کارم شده جستجو در این باره اما به نتیجه نرسیدم:41:
دوست عزیز این آداپتور صرفا جهت وصل شدن به اکسس پوینت هست پس شما به اکسس پوینت هم نیاز داری تا بتونی از اینترنت یا اشتراک گذاری فایلها استفاده کنی در رابطه با اشتراک فایلها رو هم اینو خدمتت عرض کنم که شما فقط میتونی فایلهای مولتی مدیا رو که با هارد یا فلش استفاده میکنی رو بصورت وایرلس از رو کامپیوتر بخونی که هم میتونی از نرم افزار خود سامسونگ به نام SAMSUNG PC Share Manage استفاده کنی یا تنظیمات خود ویندوز .نقل قول:
باز هم یادآوری میکنم که شما فقط فایلهای مولتی مدیا رو میتونی استفاده کنی حداقل چیزی که من میدونم .
نقل قول:
خیلی ممنون از پاسختون.
می تونید توضیحات بیشتر بدید.
خوب من اکسس پوینت دارم و برای اتصال به اینترنت مشکلی نیست .
بحث من بیشتر سر ارتباط تصویری بین رایانه و مانیتور هست گویا چنین چیزی وجود نداره و این دستگاه برای این ساخته نشده درسته؟ از نظر منطقی من فکر نمی کنم جواب بده ولی گفتم بپرسم شاید شاید شاید بشه کاری کرد.؟
خواهش میکنمنقل قول:
همانطور که گفتم شما با اکسس پوینت فقط میتونی فایلهای مدیا رو با همون نرم افزار share کنی به اینترنت هم هیچ ربطی نداره اگر هم تصویر خروجی کامپیوتر رو میخوای رو مانیتور داشته باشی میتونی از سوییچ های تو بازار که من تا سه خروجی رو دیدم با کابل وصل کنی
موفق باشی
با سلام
سوالی داشتم در مورد سایز های tv
در فاصله 3 متری از tv بین سایز 46 و 55 کدام را انتخاب کنم؟آیا پیکسل پیکسل شدن تصاویر در سرعت های تند یک فیلم خصوصا رنگ مشکی آن در سایز 55 از سایز 46 یک lcd یا led نمود بیشتری دارد؟چرا؟بنده قصد خرید سایز 55 lcd سامسونگ مدل c695 را داشتم ولی وقتی تصاویر فیلمی سریع که فروشگاه گذاشته بود و شطرنجی می شد را دیدم تو ذوقم خورد.آیا اگر سایز 46 بگیرم این مشکل حل میشود یا نه ویا تفاوت زیادی ندارد؟آیا این برند انتخاب خوبیست برای خرید بنده یا نه؟اگه کامل توضیح بدین ممنون میشم.با تشکر....
[QUOTE=tango98;6199917]سلامنقل قول:
من c7000 گرفتم از بانه بدون گارانتی به گفته فروشنده سفارش اروپا از هر نظر راضیم
(فقط جهت اطلاع و تصمیم گیری شما )
با سلام.چند تا سوال داشتم:
بنده قصد خرید tv سامسونگ مدل c695 در سایز 55 را دارم.مزایا و معایب این tv را عنوان کنید ممنون میشم.
در ضمن در فروشگاه وقتی این مدل در کنار مدلهای led سامسونگ و با همین سایز وجود داشت در کیفیت تصاویر هیچ تفاوتی نمیدیدم.ولی در تصاویر اکشن و سریع تمام مدل های سامسونگ چه led و چه lcd و حتی در سایز 46 هم شطرنجی میشد علت چیست؟؟؟
از بین مدل های سامسونگ در سایز 55 کدام گزینه را برتر میدانید؟؟؟
در کدام فروشگاه میتوانم تمام مدلهای tvاز هر برندی را در کنار هم ببینم؟؟؟با تشکر از سایت خوبتون
[QUOTE=tango98;6199917]merci tango va saeed jan aZ RAahnamaeetonنقل قول:
vali dar nazar dashte bashid ke c7000 va c8000 model haye 2010 hastand
va seri D 2011 mibashad
برای مثال کنترانس تصویر d7000 یک به 15,000,000 ملیون میباشد یعنی برابری با c9000
ببین برادر شما باید کامپیوترت به اکسس پوینت وصل باشه (با لن یا کارت شبکه وایرلس) بعدشم او ماسماسک رو وصل میکنی به تلیویریونت و یه سرچ میزنی تا شبکت رو پیدا کنه و ببهش وصل شی.نقل قول:
بعدشم اون نرم افزاری که دوستمون گفت رو نصب میکنی و فابلای مدیا رو به وصیله ی اون میفرستی رو اون وشیله ای که به روتر وصله به وصیله اون نرم افزار وسیله ای که به روتر وصله رو سرچ میکنی و فایلهای مدیا رو واسش میفرستی