من سال 81 معاف شدم.الان کامل متوجه نمیشی چه شانسی آوردی.چند سال بعد میفهمی چقدر خوش به حالت شده :31:نقل قول:
Printable View
من سال 81 معاف شدم.الان کامل متوجه نمیشی چه شانسی آوردی.چند سال بعد میفهمی چقدر خوش به حالت شده :31:نقل قول:
کسی نبود بگه این دانلود شبانه شاتل کی درست میشه؟؟؟؟؟؟ مردم یه هفته دانلود نکردم منی که هر شب 5گیگ دانلودم بود
من امروز برای ماه سوم از مخابرات شارژ کردم . دیشب تموم شده بود . زنگ زدم . گفت تموم شده 24 ساعت مجانی میدیم تا بیای شارژ کنی !!
==============
منم 1 ماه پیش معاف شدم :31:
نقل قول:
جدی میگی شبی 5 گیگ مگه سرعتت چند بود و ماهی چند میدادی ؟:18:
حالا تو شاید اغراق کردی میزارم شبی 2 گیگ :31:
نه والا دروغ نمیگم سرعتم 2 مگ بود هر شب 5گیگ دان میکردم
2 مگ . من پول این 256 مخابرات رو با 1 ماه کارگری و گرسنگی و تن فروشی میدم :31:تو دو مگ گرفتی بابا پول دارنقل قول:
بابا اینترنت . بابا پهنای باند :19:
حالا برای 10تومن بیا همون 2مگ بگیر من 25 تومن میدم
شبی 5 گیگ دانلود . داداش کله نت رو جارو کردیا :دی
خسته نمیشی خدایی؟ من الان هیچی واسه دانلود ندارم به قول دوستمون 16600 میدیم با تن فروشی :دی
دیروز رفتم شاتل گفت دانلو شبانه هم محدود کردیم دیگه نمیتونی همش دانلود کنی تا یه مقدار مجازه
برای شارژ از مخابرات میشه اینترنتی اقدام کرد ؟
یا حتما باید پاشیم بریم دفاتر خدماتی؟
فعلا نمیشه اینترنتی شارژ کرد احتمالا به زودی اضافه میکنن :20:نقل قول:
سلام دوستان من با idm مشکل دارم از هر سایتی میگیرم به جز چندتا سایت سرعت دانلود به 1 کیلو بیت هم نمیرسه ولی با خود اکسپلورر 28 میزنم نمیدون مخابرات idm رو محدود کرده یا مشکل از منه
نه محدود نکرده، توی منوی دانلود قسمت ------ رو چک کن ببین روی ------ سرورت یا وی پی انت ست نشده باشه...
نقل قول:
نه رو ------ نیست کل دریافتی من زیر 1 کیلو بیت هستش اربیت هم نصب کردم بعد یه دانلود اینجوری شد نمیدونم مشکل چیه :19:
ببین speed limiter از منو downloads غیر فعاله ؟:31:
سلام دوستان
یه سوال دارم من از مخابرات اشتراک Adsl گرفتم.
گاهی اوقات دانلود رو میزنم با idm میبینم بعد از 1یا 2.3 ساعت قطع شد .یه علامت تعجب زرد ر وی اینترنت میخوره.
به نظر شما مشکل از مودم یا از مخابرات. دوستانی که از مخابرات اشتراک دارند اینطوریه اینترنتشون
اشتراک من 256kb نامحدود.
مدل مودمت چیه ؟نقل قول:
مرکزتون هم چیه ؟
من همچین مشکلی ندارم
نقل قول:
مدل مودم : dsl-2640u
d-link wirless
از مخابرات گرفتم.
سلام
میخوام از مخابرات اینترنت بگیرم دو تا سوال دارم:
1) سرعت یک مگ میده؟
2) باید به کجا مراجعه کنم؟
مدمتون که خوبهنقل قول:
به نظر مشکل از مودم نیست
نمیدونم مشکلتون از کجاست !!!
نقل قول:
به نظر شما ممکنه مودم بعد از 1 سال کار شاید زیاد خراب بشه؟؟؟
این به مودم بستگی دارهنقل قول:
مثلا من دو سال و نیمه که TD 8811 دارم ولی کوچکترین مشکلی باهاش نداشتم
من ممکنه در این یه سال ازش زیاد کار کشده باشم مثلا از 7 روز 4 یا 5 روز یک سره روشن بوده.
بستگی داره به مودم و شانستوننقل قول:
من 3 4 سالی هست که مودم td8810 دارم و تا حالا هیچیش نشده :20:
---------- Post added at 11:34 PM ---------- Previous post was at 11:32 PM ----------
مشکلی نداره ، شرکت اینا رو طوری میسازن که با سخت ترین شرایط کار کنننقل قول:
اما اگه هر روز خاموش بشه (حتی چند ساعت) خیلی بهتره :20::10:
من به یک نتیجه رسیدم.نقل قول:
فکر کنم ماله سرور باشه مثلا:
من با Uploadfa دانلود میزنم 9 ساعته سر 4 ساعت قطع میشه به دلیل رایگان بودن.
اما با سرور uploadbaz یا hipfile میزنم پرمیوم یا رایگان اصلا قطع نمیشه.
سلام دوستانی که از مرکز فجر اینترنت دارن یا کسانی که مشترک حسابگر هستند کمک کنند.
من از حسابگر اشتراک دارم چند ماهه هر 5 دقیقه یه بار تایم اوت می شه زنگ زدم شرکت میگه مشکل از اینجا نیست
وقتی ping 4.2.2.2 -t رو تو اجرا می کنم request time out میزنه خیلی هم این وضع شدیده کسی میدونه چه دلایلی می تونه داشته باشه؟
سلام به همشهری های گل.من یکساله که از شاتل سرویس میگیرم ولی به خاطر این مسخره بازیهایی که تو این چند روزه درآوردن میخوام از مخابرات بگیرم.چند تا سوال دارم که اگه جواب بدین ممنون میشم.بیشتر شرکت ها از 128 تا 512 سرعتش یکیه مخابراتم اینجوریه یا فرق داره؟ بعد سرعت رو محدود نمیکنن یا قطعیش زیاد نیست؟ مرکز مخابراتی ما آزادیه برای خرید باید برم اونجا؟ 512 به نظرتون خوبه بگیرم؟ 15 صفحه قبل رو گشتم ولی جواب سوالامو نگرفتم.اگه جواب بدین ممنون میشم.:40:
سلام بر شمانقل قول:
سرعت مخابرات واقعی هست 128 دانلود 16 ، 256 دانلود 32 ، 512 دانلود 64 و به همین ترتیب تا 2048
سرعت رو هم محدود نمیکنن
در مورد قطعی فکر نکنم هیچ ارائه دهنده ی سرویس ADSL پیدا بشه که قطعی نداشته باشه به دلایل مختلف مخابرات هم از این قاعده مستثنی نیست اما مخابرات به مراتب کمتر از شرکتهای دیگه قطعی داره
برای برقراری سرویس هم باید برید دفاتر مخابراتی یه سر به مرکز مخابراتیتون بزن دفاتر مخابراتی رو بهت میدن
512 هم خوبه اگه بیشتر هم باشه که چه بهتر :31:
موفق باشی
ممنون.خیلی لطف کردی:11:نقل قول:
ممنون.خیلی لطف کردی:11:
خواهش میکنم :10:نقل قول:
سلام دوستان.
بعد از چند هفته برگشتم :31:!.
رامين جان ميدونه چي شده :31:!.
همشهريان عزيزم پينگ شما هم بد هست ؟! مال من بالاي 600 هست ؟! چند وقته اينجوري شده :31:؟!.
محتوای مخفی: :دي
موفق و پيروز باشيد:40:.
درود
بچه ها این دفتر مخابراتی ها که باید هزینه تمدید مخابرات رو اونجا پرداخت کنیم عصرها تا چه ساعتی هستن ؟ کسی میدونه ؟
خب خودم فهمیدم.تا 2 هستن :31:
این هم مقدار دانلود من تو یک ماه.البته این یک هفته آخر روزی دو گیگ هم نمیگرفتم.الان من هم از مخابرات و هم از صبانت اشتراک دارم.خداییش از مخابرات راضی هستم :31:
سلام دوستان
سجاد جان دیشب تو ارگ بودم همشون بتلفیلد رو آوردن قیمتشم 6 تومنه منم خواستم بگیرم گرافیک لپ تاپم نمیکشید یارو گفت حال نمیده اونجوری نگیر ولی دوستم خرید
خسته نباشید بهت میگم :31:نقل قول:
یک مگ داشتی دیگه !!!
یادش بخیر اون اول که مخابرات اومد حسابگر هم نامردی نگرد سرعت ها رو 2 برابر کرد در نتیجه سرویس من شد 4مگنقل قول:
شبی 7.2 گیگ می گرفتم ماهی 200 گیگ هی هی یادش بخیر
ولی خدایشش به یه مرحله ای رسیده بودم که دیگه همه اون چیزی رو که می خواستم دانلود کرده بودم و شبا با کمبود لینک مواجه می شدم!!!!!
اقا من گرفتم اعصابمو خرد کرد !
اصلا پشتیبانی نداره !
رفتم از حساب گر بگیرم اونم خیلی گرانه موندم چیکار کنم !
کسی میدونه واسه وایمکس یا مبین نت !
نماینگیش کجاس بعضیا میگن رفعتی ! هستش !
میشه منو راهنمایی کنید !؟
ممنون !
قبول دارم پشتیبانی هیچی حالشون نمیشه :13: باید خودت بلد باشی تا بر به مشکل نخورینقل قول:
وایمکس هم نمایندگیش حسابگر هست (پیشنهاد میکنم اصلا طرف وایمکس نرو)
مشکل این بازی زیاده :41: من همون نسخه اویش رو دانلود کردم.11 گیگ دانلود میکنی و میبینی یک روزه تموم میشه :13: تازه با بدبختی هم اجرا شد.من 4 گیگ رم و کارت گرافیک geforce 220gt و cpu5300 دارم و کلی عذاب کشیدم.ولی اگه cpu سیستمت چهار هسته ای باشه راحت اجرا میشه.در کل با توجه به حجم زیادش خیلی زود تموم شدنقل قول:
سلام دوستان.نقل قول:
ممنون از اطلاع رسانیت رامین جان :11::40:، ولی بازیرو 3/4 روز پیش از همین ارگ گرفتم 5 تومن:31:!.
اره ، پشتیبانیشون بدرد هیچی نمیخوره :13:! مخصوصا اون زنه :31:.نقل قول:
اتفاقا منم این همه منتظر این بازی موندم آخرشم درست و حسابی نتوستم بازیش کنم:19:.نقل قول:
چون گرافیکم ضعیف بود اصلا نتونستم از بازی لذت ببرم (با اینکه تنظیمات رو هم روی Very Low گذاشته بودم بازم افت فریم و لرزش شدید داشتم:31:).
حالا بیصبرانه منتظر MW3 هستم :31:!.
موفق و پیروز باشید:40:.