آیفون شما شارژش در حالت خاموش و باتری خالی حدودا چقدر طول میکشه؟
Printable View
آیفون شما شارژش در حالت خاموش و باتری خالی حدودا چقدر طول میکشه؟
سلام.
دوستان میخاستم بدونم که ایا ایفن4 واقعن ارزش هزینه کردن اضافه نسبت به ایفن3 جی اس را دارد؟
کاملا داره.اگه فرقای کاملشونم نمیدونی بهم بگو تا بهت بگم.نقل قول:
شک نکن که ارزششو داره ، از نظر طراحی که به نظر من بینظره در کنارش اگه یکبار facetime رو توی آیفون 4 تست کنی فکر نمیکنم بتونی ازش بگذری :31:
نقل قول:
آره جدا" آدمو اسیر میکنه :31: ولی من شنیدم که تولیدش شروع شده تو آمریکا خدا کنه رودتر بیاد چون واقعا" خوشگله :19:
اگر بگی ممنون میشم.
تفاوت های اصلی اینا هستن
1-شکل ظاهری
2-دوربین آیفون 4 پنج مگاپیکسل هست همراه با فلاش ولی 3GS دوربینش 3 هست.
3-صفحه نمایش آیفون 4 از نوع رتینا و بالاترین کیفیت هست.
3-CPU آیفون 4 1GH هست و رم اون 512 که خیلی سرعت بالاتری داره نسبت به 3GS
4-سنسور جدیدی به نام ژیروسکوپ داره که داخل بازی ها خیلی به کار میره
آقا یکی بمن جواب بده
تو اروپا آنلاک پیدا میشه؟
دایی ما داره میره تور ایتالیا،چک،بلژیک،آلمان،نر وژ،سوییس،فرانسه
بگم از کدومشون آیفون 4 بگیره؟
مرسی
با سلامنقل قول:
دوست عزیزم به نظرم الان خرید آیفون 3gs اشتباه است
شما یکم روی پولت بذار و آیفون جدید رو بخر
موفق باشید.
با تشکر از همه ی دوستان.
من پول این گوشی را ندارم ولی شاید یکی برام از سوعد بخواد گوشی بیاره.منتظره خبره منه که بش بگم چی بیاره.....
به نظر من آیفون میشه گفت از خیلی لحاظ برترین گوشی موجود تو بازاره ولی من موندم که از وقتی که این گوشی رو تهیه نمودم هیچ کس جواب سوالاتمو درستو حسابی نداده!
نقل قول:با سلامنقل قول:
کدوم سوالتون دوست من؟
سلام ...
میشه بگید کلا Unlocked Factory چیه ؟ فرقش با Locked چیه ؟
در ضمن سیستم 3G تو ایران کاربرد داره ؟
آخرین قیمت هارو لطف میکنید ؟
سلام دوستان
ایا انلاک برای 4.2.1 iphone 4 اومده؟
با سلامنقل قول:
نه دوست عزيز
خوده فريمور تازه اومده
مدت زيادي بايد صبر كنيد تا آنلاكش هم ارائه بشه
موفق باشيد.
با سلامنقل قول:
فرقش اينه كه شما با گوشي آنلاك فكتوري ميتونيد هر جاي دنيا هر سيم كارتي رو كه توش بذاريد ازش استفاده كنيد
اما گوشي لاك شما بايد با يه شركتي مثه AT&T آمريكا قرارداد ببنديد و از سرويس هاش استفاده كنيد
خير سيستم 3جي كار بردي نداره
قيمت ها رو هم ميتونيد توي تاپيك مربوط به قيمت ها دنبال كنيد
موفق باشيد.
ممنون دوست عزیز !
یه جای خوب و منصف سراغ داری که به من مبتدی نندازه ؟
دوستان نمیشه با آیفون عکس فیلم و آهنگ و این چیزا بلوتوث کرد ؟:18:
سلام دوستان عزیز ؛
چرا اپل ، آیفون 4 رو جوری طراحی کرده که مینی سیم کارت بخوره؟؟ علت این کار چیه؟؟ مگه سیم کارت معمولی چه ایرادی داره؟ راستی ، تو بقیه کشورها هم مردم میرن سیم کارتشون رو قیچی می کنن که قابل استفاده برای آیفو ن4 بشه؟؟؟
ممنون
آقا یکی بمن جواب بده
تو اروپا آنلاک پیدا میشه؟
دایی ما داره میره تور ایتالیا،چک،بلژیک،آلمان،نر وژ،سوییس،فرانسه
بگم از کدومشون آیفون 4 بگیره؟
مرسی
بابا تا مدیر تایید کنه یک صفحه عقب میوفته کسی جواب نمیده
اینم از عواقب عضو جدید بودن
٢ دليل داشته يكي اينكه برد اصلي مدار خيلي كوچك شده و اين سيمكارتهاي معمولي براي اين برد بزرگه با اين كار فضاي بيشتري براي باتري گوشي ايجاد شده دليل دوم هم مشخصه اپل هر كاري ميكنه كه با بقيه شركتها متفاوت باشه البته تا چند وقت ديگه همه گوشيهاي اسمارت ميكرو سيم خور ميشن.
به دلیل طراحی منحصر بفرد گوشی و کم تر شدن ضخامت گوشی و به قول خود استیو brilliant engineering که توو طراحی به خرج دادن نیاز به فضای بیشتری داشتن ، به همین دلیل باید از میکرو سیمکارت به جای سیمکارت استفاده کرد!نقل قول:
ممنون ؛
در کشورهای دیگه خریداران آیفون4 چی کار می کنن ؟؟؟ آیا اپراتور به اونها مینی سیم کارت می ده؟؟؟ یا مجبورن که سیم کارت رو قیچی کنن ؟
با سلام خدمت دوستان .من الان نزدیک 2 ماهه که آیفون 4 دارم .ولی از عکسبرداری و فیلبرداریش زیاد راضی نیستم و به نظرم خیلی رنگهار رو به خصوص رنگ قرمز رو غیر طبیعی و پررنگ میگیره .عکسهای توی محیط بسته که نویز بسیار زیادی داره و من تا حالا تو هیچ 5 مگاپیکسلی اینقدر نویز ندیدم .در مورد فیلمبرداریش هم کافیه که تو خونه فیلم بگیری از جایی که اجسام پر رنگ مخصوصا با رنگ قرمز زیاد باشه .فقط ببینید که چه افتضاحی در میاد وانگار که با سطل رنگ ریختن روی فیلم .(اکثرا فیلمهای در شب توی محیط خونه ) .آخه لامسب تنظیماتی هم نداره که بتونیم نور رو کم یا زیاد کنیم .حالا دوستان برنامه ای یا روشی دارند که بشه موقع فیلمبرداری تنظیمات بهتری ارائه داد .ممنون میشم چون خیلی واسم مهمه .
یه سوال هم از اساتید داشتم .برنامه هایی که cydia نصب میکنم رو چطوری میتونم پاکش کنم .چون این برنامه ها رو با wifi میریزم توی گوشی و معمولا برای پاک کردن برنامه ها از آیتونز که استفاده میکنیم حتما با خام اون برنامه رو توی کامیوتر داشته باشیم و در آخر اینکه آیا کدی برای فرمت کارخانه ای مثل گوشیهای نوکیا داره یا نه یعنی همه چیز از گوشی پاک بشه و به روز اولش برگرده.ممنونم
برای پاک کردن package از سیدیا اینطوری عمل کنین :نقل قول:
cydia-->manage-->packages--> select your package that u want to delete-->press Modify --> press Remove
با سلامنقل قول:
براي خريد ميخوايد؟
بهترين جا كه همه دوستان هم معرفي ميكنن پاساژ علاءدين (دفينه) هست
موفق باشيد.
با سلامنقل قول:
خير دوست عزيز
در حالت معمولي بلوتوث نميتوانيد بكنيد
فقط ميتونيد از بلوتوث براي منظورهاي كاربري ديگه استفاده كنيد
بعد از جيلبريك گوشي ميتونيد قابليت بلوتوث رو با نرم افزارهاي گوناگون باز كنيد
موفق باشيد.
با سلامنقل قول:
شايد يه دليل ديگه اين باشه كه همه چيز داره ميره سمت كوچك و ريز شدن باشه
مثلا تكنولوژي هاي پيشرفته ي الان همش دارن به سمت كوچيكتر شدن و كارايي تر شدن ميرن
موفق باشيد.
دوستان چطوری میشه برنامه ها رو پاک کرد؟
منظورم برنامه هایی هستن که تو 10 صفحه دسکتاپ نیستن و با سرچ باید پیداشون کنم.
چون تعداد برنامه ها زیادن رو گوشی بعضی هاشو میخوام پاک کنم.
یه سوال دیگه؟چطوری میتونم همه برنامه ها رو تو دسکتاپ ببینم.برنامه ای هست که بشه تعداد دسکتاپ رو زیاد کنه و دیگه بدون سرچ کردن پیداشون کنم؟
با سلامنقل قول:
شما ميتونيد آيفونتون رو به كامپيوتر وصل كنيد و برنامه ها رو از طريق آيتونز پاك كنيد
به اين صورت كه در قسمت iPhone تون در منوي سمت چپ ميريد
و از سمت راست به تب Apps ميريد
سپس از اينجا برنامه هايي كه در صفحات مختلف ريخته شده رو پاك كنيد
----
اما براي سوال بعدتون؛ شما بايد سيستم عامل جديد كه موسوم به iOS 4 هست رو با توجه به سازگاريش با گوشيتون نصبش كنيد و بتونيد فايلهاتون رو در پوشه هايي جداگانه بريزيد به تفكيك
كه اينطوري حدود صدها برنامه ميتونيد نصب داشته باشيد
موفق باشيد.
یه سری سوال دوستان:
1-الان قیمتش چقدره؟ (32 گیگ) (آخه میخواستم بفروشم به مامانم،قیمت نوش رو بگید لطفا،چون هنوز خیلی تغیر نکرده: د ی)
2-این جیلبریک آپدیت جدیدش اومد؟(ببخشید اگه کمی اطلاعاتم قدیمیه)
3-من تا چند وقت دیگه میخوام برم از ایران،(آمریکا)،اونجا این گوشی مشکلی ایجاد نمیکنه؟آخه unlock هست،یعنی شناسایی نمیشه و با سیم کارت اونجا کار میکنه؟ ممنون : ایکس
ممنون.نقل قول:
الان گوشی همون ورژن 4.1 جیلبریک هست.
فقط پوشه رو چطوری باید درست کرد میتونی این قسمت رو برام توضیح بدی الان حدود 200 تا برنامه نصب کردن رو گوشی ولی سرچ کردنش مشکله من میخوام اونطوری که گتی تفکیک کنم راه حلش چطوره?
من اون پوشه رو درست کردم حالا سوالم اینه که چطوری برنا مه ها رو میتونم بیارم تو دسکتاپ؟
همون برنامه هایی که با سرچ پیدا میکنم؟
با سلامنقل قول:
اگه 4.1 هست كه عاليه ديگه
شما ميتونيد روي يكي از آيكون ها دستتون رو نگه داريد و حالت لرزشي توشون ايجاد كنيد :31:
حالا يكيشون و بكشيد روي يه آيكون ديگه
اون وقت اونا تبديل به پوشه ميشه
براي از اون پوشه بيرون آوردن هم ميتونيد دوباره حالت لرزشي كنيدشون و بكشيدشون برنامه ها رو بيرون
براي اجراشون هم نيازي نيست ديگه سرچ كنيد
كافيه داخل همون پوشه هايي كه ايجاد كرديد بريد و اجرا كنيد
موفق باشيد.
باسلام
ابفون من 4.2.1 هست ولی جیلبیریک نشده
ذاذم بیرون برام برنامه ربختن.حالامن خودم اکانت ایتونردرست کردم.مبتونم درمباییلم ازappstore برنامه دانلودکنم.ایابرنامه های قبلیم پاک نمیشه که/
ممنونم
سلام اگه به ایتونز وصل کنید قبلیا پاک میشه مگر اینکه با ifunbox ازشون کپی بگیری یا موقع سینک تیک Transfer purchases بزنید تا برنامه هاتونو پاک نکنهنقل قول:
برای دانلود از app stor هم نیاز به V+P+N دارید
سلام
آیپاد4 دقیقا مثل آیفونه فقط سیم کارت نمیخوره؟
اگه مثل همدیگه هستند چرا قیمتاشون اینقدر فرق میکنه؟
نقل قول:
خيلي ممنونم.اكًه در خود كًوشي ازappstore دانلود كنيم بازهم بهv p n نيازهست؟لطفاً يك برنامه --- براي مبايل بكيد. ممنونم
سلام
خواهش ميكنم نحوه نصب برنامه إز طريق مبايل ويا كامبيوتررادر ايفون٤ رامرحله به مرحله توضيح بديد لطفاً لطفاً
با سلامنقل قول:
چون كاربريشون فرق ميكنه !!
موفق باشيد.
دوستان جیل 4.2.1 آنترد واسه ویندوز نیومد ؟
این مشکل دلیوری گوشی ام خیلی رو اعصابه !!!
نقل قول:
سلام علی جان.. فعلا خبری نیست..
خداییش این دلیوری خیلی اعصاب خورد کنه...:2:
دوستان سورس درست حسابی سراغ دارید برای android lock ؟ ، یه چندتا بود از دوتا سورس نصب کردم کار نمی کرد.
من از sinfuliphonerepo.com نصب کردم.کرک هم شده!!!نقل قول: