سلامنقل قول:
فكر مي كنم ArcCos(1/3) باشه.
Printable View
سلامنقل قول:
فكر مي كنم ArcCos(1/3) باشه.
ممنون!نقل قول:
خودم هم به این جواب رسیدم ولی شک داشتم.
سلام
اگه حدی رو با روش هپیتال حل کنیم و مکرر جواب مبهم باشه چی کار کنیم؟
ویا جواب صفر بیاد چه باید کرد؟
باید این قدر ادامه بدی تا جواب بدست بیاد.اگه صفر بشه خب جواب حد هم 0 میشه.فقط اگه با هوپیتال گیری جواب حد +یا- بینهایت شد نمی تونی از این قضیه(هوپیتال)استفاده کنی(نه اینکه بگی جواب حد هم بینهایت میشه ها).باید از روشهای دیگه حد رو حساب کنی.
با سلام
راجع به رويه ها سوالي داشتم . در مورد اين كه از يك خم چگونه مي توان استوانه به دست اورد.
سوال :
برای قضیه زیر مثال نقضی بیاورید :
اگر حد g(x) وقتی x به a میل کند b شود و حد f(x) وقتی x به b میل کند c شود . آنگاه حد f(gx) وقتی X به a میل کند برابر c میشود .
من 2 ساعت فکر کردم دو تا تابع طوری پیدا کنم که این رابطه بالا رو نقض کنه اما نشد ! شما میتونید کمکم کنید ؟!
اگرx1 و x2 ریشه های x^2-mx+m^2=0 باشد معادله ی درجه دومی که ریشه هایش x1/x2 و x2/x1 باشد چیست؟
سلامنقل قول:
مثال نقض:
g را تابع ثابت b بگیرید(تابعی که همواره مقدارش b است).و f را تابعی بگیرید که f(b)=c+1 و برای هر x مخالف b داریم f(x)=c.
به وضوح حد g در a برابر b است و حد f در b برابر c است.و حد f o g در a برابر c+1 است.
برای پیدا کردن مثال نقض برای یک حکم،یک راه خیلی خوب اینه که سعی کنیم اثبات کنیم اون حکمو...!و ببینیم که چرا اون حکم غلطه...
قضیه ی بالا هم اگه شرط پیوستگی f در b رو بهش اضافه کنیم،درسته..
سلام!نقل قول:
گرx1 و x2 ریشه های x^2-mx+m^2=0 باشد معادله ی درجه دومی که ریشه هایش x1/x2 و x2/x1 باشد چیست؟
S,P معادله اول رو پیدا کنید.(S=m,P=m^2)بعد یه معادله با شرایطی که خواستید بنویسید(با همون روش x^2-Sx+P،که S میشه جمع x1/x2 و x2/x1 و P میشه ضربشون.)حالا این اس و پی رو یه جوری برحسب m تبدیل کنید.
امیدوارم متوجه شده باشید.خودم که نشدم!!!
باسلام،نقل قول:
نقل قول:
ممنون رفیق خیلی مثال با حالی بود ! راستش من تو فکرم دنبال دو تا تابع بودم که مثل فرض باشن ولی وقتی ترکیبشون میکنی اصلا تو اون نقطه حد نداشته باشن . اگه یه مثال نقض اون مدلی هم باشه خیلی عالی میشه .
(در ضمن اگه لطف کنی بگی این مثالی که گفتی چجوری به ذهنت رسید ممنون میشم ) :11::40:
g رو تابع ثابت b بگیرید،f برای هر x مخالف b برابر c باشه،و در b هم تعریف نشده باشه!اینجوری fog در اطراف a تعریف نمیشه...پس حد fog هم در a تعریف نمیشه...نمیدونم منظورت همین بود یا نه...ولی اگه میخوای دقیقتر جواب بدم،تعریف حدو بگو!دقیق!نقل قول:
من شرو کردم به اثبات قضیه،و فهمیدم چرا غلطه و چرا نمیشه اثباتش کرد،اینو که فهمیدم مثال نقضشم فهمیدم!
با قدردانی کردن از sherlochkholmz و maxwell خیلی متشکرم.
خیلی ممنونم...متشکرم.... Sherlock و maxwell
سلام اگه مسئله ریاضی داستید که می خواستید جوابش رو با راه حل ببینید به سایت زیر برید.
کد:www.mathway.com
با سلام
راجع به رويه ها سوالي داشتم . در مورد اين كه از يك خم چگونه مي توان استوانه به دست اورد
لطفا جواب سئوال را اگر كسي مي داند بدهد
سلام دوستان عزیز
من در انتگرال گیری از این تابع به مشکل برخوردم .اگه کسی قبلا با نوع مسائل برخورد داشته کمک کنه
اگه بشه تا فردا عصر که خیلی ممنون میشم
[IMG]file:///C:/Documents%20and%20Settings/mehdi/Desktop/a.JPG[/IMG] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
x^2=u قرار بدید.
سلام
دوست عزيز
همين راه رو هم رفتم جواب نميده .
اگه شما تونسته ايد؛ مراحل كار رو با تشريح برام بنويسيد
ممنون
سلام دوستان یه سوال استدلال داشتم.....
100 زندانی داریم که انها میتوانند برنامه ای با هم بریزند.انها را به صف کرده و روی سر هر کدام از انها یک کلاه قرمز یا ابی میگذاریم.هیچکس نمیتواند رنگ کلاه خود را تشخیص دهد و هر فرد رنگ کلاه افراد جلوی خود را میتواند ببیند(نفر اول برای نفر صدم را هم میتونه ببینه) با اغاز از نفر صدم(نفر صدم عقبتر از همه است) از هر نفر به ترتیب رنگ کلاه او را میپرسیم کسی که رنگ کلاهش را نادرست اعلام کند....اعدام خواهد شد!حداکثر چند نفر میتوانند به طور حتم زنده بماند.؟
و اما چند نکته:
1)زندانی ها فقط حق دارند بگویند قرمز یا ابی.
2)نمیتوانند تلفظ را تغییر بدهند
3)صدای فرد را همه میتوانند بشنوند.
3)مثلا زندانی ها با هم قرار میگذارن که:هرکی رنگ کلاه جلویی خود را بگوید.(یعنی اول برای دوم سوم برای چهارم و.....اونوقت نفر دوم که صدای اولی رو شنیده و میدونه که اون رنگ کلاه او را گفته بنابراین زنده میماند.)به این ترتیب 50 نفر زنده می ماند.
می خوام کاری کنید که بیشتر زنده بمانند.فک کنم 99 نفر هم بشه....
با سلام
فکر کنم این سوال من ربطی به مطالب گفته شده نداشته باشد اما لطفا جواب دهید و کمکم کنید
من در دبیرستان تیزهوشان درس می خوانم
لطفا کتاب هایی برای حسابان و جبر و احتمال معرفی کنید که سطحش بالا بوده و مخصوص مدارس خاص می باشد.
خدانگهدار
کانون بنفشا فک کنم خوب باشه.
انتشارات خوشخوان و مبتکران کتابهای مخصوص استعدادهای درخشان دارن،که کتابای خیلی خوبی هم هستن...نقل قول:
سلامنقل قول:
لطفا مرا در حل مسائل زیر یاری کنید
1- اگر شعاع دایره ای 100% افزایش یابد ، مساحت آن چقدر افزایش می یابد؟
2- اگر عقربه ساعت شمار یک ساعت 18 درجه طی کند ، عقربه دقیقه شمار چقدر؟
3- اگر شعاع دایره ای 10% کم شود محیط آن چقدر کم میشود؟
4- کالایی 20% کاهش می یابد برای آنکه دوباره به قیمت اولیه برگردد چند درصد باید افزایش یابد؟
5- شیر a در 1 ساعت شیر B در 2ساعت و شیر C در 4ساعت منبعی را پر می کنند اگر 3شیر همزمان باز شوند منبع در چه مدت پر می شود؟
با تشکر
سلام!
جواب 1-وقتی شعاع صد درصد زیاد بشه یعنی دو برابر میشه پس مساحت 4 برابر میشه چون مساحت با مجذور شعاع در ارتباطه. (مساحت=پی آر دو)
جواب2-18 درجه یعنی یک بیستم کل دایره(از نظر درجه).کل یک دور عقربه ساعت شمار 12 ساعته.پس این میشه یک بیستم 12 ساعت یعنی0/6 ساعت یعنی 36 دقیقه.عقربه دقیقه شمار هر 1 ساعت یک دور کامل میزنه.پس حالا 36/60 دور میزنه که میشه 0/6 دور یعنی 0/6*360=216 درجه.
جواب3-محیط دایره اولیه میشه "دو پی آر" و دومی میشه "دو پی در 0/9 آر" که وقتی از هم کم کنیم میشه "دو پی در یکدهم آر".
جواب4-همان 20 درصد(عقلا جواب این میشه-حالا شاید یه نکته انحرافی داره که من نمی گیرم)
جواب5-فرمولش اینه:1 تقسیم بر (یک به آ+یک به بی+یک به سی) جواب میشه 4/7(تقسیم) ساعت.
سوالی بود در خدمتم-ضمنا از آی دی تون تشکر می کنم که مت رو توش به کار بردید.من دیوونه ی ریاضیاتم!
سلامنقل قول:
20 درصد قیمت اولیه باید زیاد شه.(قیمت اولیه=قیمت قبل از کاهش)اما وقتی قیمتو کاهش دادیم،معمولش اینه که در صدمونو بر حسب قیمت کاهش یافته بیان کنیم.یعنی قیمت بعد از کاهش ما که 80 درصد قیمت اولیه هست،باید یک چهارمشو(یا 25 درصدشو) بهش اضافه کنیم تا بشه همون قیمت اولیمون،یعنی جواب میشه 25 درصد.
آهان.مرسی.
با سلام
در رابطه با کتاب های پیشرفته حسابان و جبر و احتمال اگر نام کتاب ها و نویسندگان آن ها را بگوییید ممنون می شوم.
میشه این از این موضوعات هر کدوم 1 سوال واسم پیدا کنید
حجم حاصل از دورانمحصور بین 2 منحنی و محور x و Y ها 2تا میشه این
طول قوس منحنی
قضیه لایت نیدز
سلام!
برای اولی:حجم حاصل از دوران ناحیه ی محصور بین توابع sinx و cosx از 0 تا پی دوم=؟
برای دومی:طول قوس منحنی y=رادیکالx چه مقداری است؟
در مورد سومی:منظورتون قضیه ی لایب نیتز نیست؟اگه هست کدوم قضیه ش؟(ماشاءالله این فیلسوف و ریاضیدان بزرگ چندین قضیه به نام خودش داره)
بنام خدا
با سلام
ببخشید اگه سوالم پیش پا افتادس
میخواستم بپرسم که در هذلولی متساوی الساقین که در آن a=b هستش چطور میشه فهمید این هذلولی قائم هست یا افقی که بعد از اون بتونیم کانونها و راسها رو پیدا کنیم
با تشکر
باید ببینی ضریب منفی کجاس اگه پشت x^2 بود قائمه و بالنقض.
البته فک کنم!
سلامنقل قول:
اوّل بايد ديد كه آيا در معادله ي اين هذلولي جمله اي به صورت bxy وجود دارد يا نه. (b ضريب xy است)
اگر چنين جمله اي نبود (يا به عبارتي ديگر b=0) هذلولي مايل نيست. يا افقي است يا قائم.
اكنون اگر ضريب x^2 مثبت بود وضريب y^2 منفي، هذلولي افقي است.
و اگر ضريب x^2 منفي بود وضريب y^2 مثبت، هذلولي قائم است.
البتِه بايد توجّه داشت كه اگر مركز هذلولي در معادله ي آن صدق كرد، اين معادله مربوط به دو خطّ متقاطع است.
هر سوال ریاضی و فیزیک داشتید اینجا بزارید
کد:http://msafavi.tk
جزوه ریاضی 2 فصل اولنقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام خدمت دوستان عزیز...
من یه سوال دارم خواهش میکنم یکی کمک کنه.
سوال:خرگوشی از مبدا مختصات دکارتی در جهت مثبت محور y ها و با تندی a)a شتاب) شروع به دویدن میکند,همزمان با آن روباهی از نقطه ی A به مختصات (0.c) با تندی b به تعغیب خرگوش میپردازد,مسیر روباه را مشخص کنید؟
با تشکر...
انتگرال ناسره ( e^(-x^2 ∫ از 0 نا بينهايت ؟؟؟؟//
با سلام
كسي جواب انتگرال ناسره e^(-x^2)dx∫ (از 0 تا بينهايت) را بلد هست؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟//
با انتگرال جزء به جزء اين طوري ميشه :پ
∫(from0 to x)e^(-x^2)dx= -1/2∫1/x d(-e^(-x^2))
= -1/2[e^(-x^2)] -1/2∫e^(-x^2)dx/x^2
= e^(-x^2)/2x + 1/4∫d(e-x^2)/x^3
= e^(-x^2)/2x - e^(-x^2)/4x^3...
بنابراين erf(x) = 1- ( e^(-x^2)/sqr(P) ) (1-1/2x^3)
=1/2sqr(P)erf(x)
جواب :
= 1/2 sqr(P). 1/2e^(-x^2) / (x+1/ (2x+2/(x+3/(2x+4/(x+...
ولي اين از صفر نا بينهايت چي ميشه ؟
میشه پی چهارم.