بچه ها راهی برای شبکه ای بازی کردن این بازی وجود داره؟
Printable View
بچه ها راهی برای شبکه ای بازی کردن این بازی وجود داره؟
کاری نداره طلانقل قول:
فقط 6 7 بار سعی کنی میشه
دوستان من اینه رو هر کاری می کنم درست نمیشه و رندر نشده هستش
end رو که میزنم عقبو نگاه می کنه چه ربطی داره!؟
حجت این چیزایی که گذاشتیو روش کلیک میکنی میره تو خود سایت اصلی میهن دانلودنقل قول:
چیزی برای کیجن دیده نمیشه
یه جا خودت آپ کن بده بیاد:20:
دوست عزیز . 50 بار توضیح دادن که . آینه پشت رندر نشدست برای راحتی کار و نیومدن فشار گرافیکی به بازی . خب آسون تره دیگه پلیسا آبی ماشینا زرد :دینقل قول:
لینک تست شدست ولی OK فرصت کردم آپلود میکنمش .نقل قول:
حجت این چیزایی که گذاشتیو روش کلیک میکنی میره تو خود سایت اصلی میهن دانلود
چیزی برای کیجن دیده نمیشه
یه جا خودت آپ کن بده بیاد [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دمت گرم حجت خودم پیداش کردم همونیه که 779 کیلو بایته دیگه؟؟ولی بازم بذارش برای بچه هانقل قول:
خب اونو ران کنم برم تو بازی؟؟؟همین
یعنی اکتیویتورو ران میکنم یه مستطیل سیاه میاد که توش نوشته press any key درسته؟بعد بذارم همینطوری بمونه بعد بازیو ران کنم؟؟؟؟
دمت گرم
عجب... میگم اون اوایل بازی انتخاب درجه سختی که نداره دست خودمون باشه؟؟؟ مثلا بزنیم آسون تر شه یا سخت تر ؟ ها ؟نقل قول:
آخه به نظرم بعضی از مراحلش واقعااااا سخته:5:
ممنون میشم یکی جواب بده.نقل قول:
اینم که تموم شد رفت
حالا چیکار کنیم بدون NFS ??!!
دوستان مگه بازی 20 مرحله نیست ؟؟
مال من تو مرحله 12 تمام شد ونوشتهاش اومد !!!!! چرا ؟؟؟
ظاهرا با پلیس مرحله 20 رو باز کردی
یا مثل با دزد :دی
چون این بازی دو تا لول داره . اگه یکیش هم 20 بشه بازی تمومه.
راهی نیست فعلا.نقل قول:
ممنون میشم یکی جواب بده.
----------
یه ایراد بسیار بزرگ بازی اینه که کلا توی Hot Pursuit یا اینکه یه هدفو تعقیب کنی نیروی کمکی وجود نداره . وقتی پلیس دنبال ما هست یهو میبنیم 5-6 تا پلیس کلید کردن رو ما .
ولی پلیر بیچاره باید با یه ماشین یه Race رو Shutdown کنه . اونم فقط با استفاده از امکانات مانند هلیکپتر و Road Block و ...
فکر کنم توی HP 2 همچین امکانی بود که نیروی کمکی میومد ولی خب اینجا من تا حالا ندیدمش
+ بزرگترین مشکلش ترافیکه . واقعا آدم احساس میکنه داره تو پیست میره . فقط توی Preview و Rapid Respond یکمی ترافیک وجود داره و میشه لایی کشید . این کدوم شهره که اتوباناش اینقدر خلوته ؟ ما در حسرت یه NFS با ترافیک خفن موندیم :دی
شما که سر مراحل اولیه گریه می کنید پس اینو چی میگید!؟نقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
43.5 مایل باید مسابقه بدم!!!:41::41: برام دعا کنید
WTF :دی
کسی نگفت بازیش خیلی خیلی سخته .میشه گلد گرفت اما بسیار وقت گیره . هر مسابقه رو باید 5-6 بار بری . مثلا همین 43 مایلی که شما گفتی رو باید حداقل 5 بار بری تا طلا بگیری.
حجت جواب منم بده
بعد از 10 مایل رانندگی ماشینم Wreck شد خدا بخیر کنه!!!!
خب تموم شد
فیلمشم گرفتم اگه خواستید اپ کنم
حدودا 10 گیگ شده! با Fraps
یعنی شما واقعا نمیدونی اون صفحه کوچیک CMD هست ؟ :دینقل قول:
به هر حال بله یه کلید بزنید و بازی رو اجرا کنید . بعدش دیگه نیازی نیست فکر کنم .
نقل قول:این مسیر فکر کنم 14 دقیقه طول میکشه :31:نقل قول:
اما دوستانی که میگن بازی سخته .مهمترین نکته تو زدن رکوردها اینه که اولا کوچکترین برخوردی نداشته باشی
ثانیا سر پیچهاروتا اونجا که ممکنه بدون ترمز بپیچی
اگه این دونکته رو رعایت کنید براحتی تو همه مراحل طلا میگیرید.درضمن بعضی مواقع برای یک مسیر چندین ماشین در نظر گرفته میشه .این درحالی هست که اگه شما ماشینهای جدید رو نگرفته باشید یا لولتون پایین باشید مجبورید با تعداد ماشین محدودی برای رکو.رد زنی برید.وهمین قضیه موجب میشه رکوردها سخت بشن
اما بعضی مراحل فقط وفقط یک انتخاب دارید که اونم باید 2 نکته رو که گفتم رعایت کنید.
نقل قول:
کسی نگفت بازیش خیلی خیلی سخته .میشه گلد گرفت اما بسیار وقت گیره . هر مسابقه رو باید 5-6 بار بری . مثلا همین 43 مایلی که شما گفتی رو باید حداقل 5 بار بری تا طلا بگیری.
نه اتفاقا ایناش راحته . قلقش اینطوریه که شما سعی نکن از همه بزنی جلو ! خیلی ریلکس پشت بقیه رانندگی معمولی میکنی نیترو و توربو نمیزنی ! پلیس ها هم کاری بهت ندارن . رسیدی به 7 , 8 کیلومتره آخر گازشو میگیری ! هم نیترو ات پر شده هم توربو داری و ماشینتم سالمه دیگه میترکونی ! :دی
بعضی مرحله هاش که دوئل یا رفتن مسیر در یک زمان مشخص هست سخته که البته اونم قلق داره . قلقش در استفاده کردن از میانبر ها ! دور زدن سریع پیچ ها ! استفاده به جا از نیترو ! به خصوص در سربالایی ها و بعد از پیچ ها ! و اینم بدونید که بهتره تو لاین مخالف رانندگی کنید چون نیترو سریعتر پر میشه سعی کنید لایی و دریفت و از این سوسول بازی ها در بیارید نیترو سریعتر پر میشه ! :دی
اینجوری نیستشنقل قول:
ببین من تو همین مسابقه اخر که 13:30 دقیقه طول کشید در 0.5 مایلی اخر حدود 10 ثانیه از نفر دوم جول بودم
بعدش فکر می کنی چی شد؟! بوووووم! زدم به ترافیک!!!!
که به لطف اون 8 ثانیه دیگه لازم نشد یه ربع دوباره وقت تلف کنم
من تو 2 بار بردمشنقل قول:
اون بار اولم بعد از 10 مایل ماشینم wreck شد وگرنه می بردم
فیلمشم واستون اپ می کنم نقاط ضعفمو بگید:31:
چرا میدونم چون داشتم سریع تایپ میکردم و وقت هم نداشتم و باید هم میرفتم دیگه حالو حوصله نداشتمنقل قول:
بیخیال چه گیری دادیا:31::31:
اینم یه نکته دیگه به دردتون میخوره .نقل قول:
بعضی مرحله هاش که دوئل یا رفتن مسیر در یک زمان مشخص هست سخته که البته اونم قلق داره . قلقش در استفاده کردن از میانبر ها ! دور زدن سریع پیچ ها ! استفاده به جا از نیترو ! به خصوص در سربالایی ها و بعد از پیچ ها ! و اینم بدونید که بهتره تو لاین مخالف رانندگی کنید چون نیترو سریعتر پر میشه سعی کنید لایی و دریفت و از این سوسول بازی ها در بیارید نیترو سریعتر پر میشه ! [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اگه نفر اول هستید برید لاین مخالف .
اگه جلوتون ماشین هست فقط سعی کنید بچسبید به پشتش . یعنی از پشت سرش حرکت کنید . هم شتابتون بیشتر میشه به دلیل نبود هوا هم نیترو بیشتری میگیرید چون دارید Slipstream میکنید !
شما فقط پست من رو نقل قول کردین ولی جواب ندادین.نقل قول:
همه یه نکته گفتن منم یکی بگم
تو دوئل وقتی ماشین حریف داره شونه به شونه تو میاد(وقتی سمت چپ شما قرار داره)
سعی کنید در همون حال شونه به شونه بمونید باهاش. و اونو به لاین مقابل هل بدید طوری که شما لاین خوتون باشید و حریف لاین اونوریا
حالا فایدش چیه؟
اولین ماشینی که از مقابل میاد میزنه بهش حداقل 5 ثانیه ازتون عقب میفته
نیروی کمکیش به درد لای جرز می خوردنقل قول:
فکر کنم توی HP 2 همچین امکانی بود که نیروی کمکی میومد ولی خب اینجا من تا حالا ندیدمش
ای بابا مسابقه ها که اسونه . بدبختی همه توی زمانی هایی مثل Time Trail انفرادی و Rapid Response هستش . اونا رو یکی بگه که بدبختمون کرده . الان هر 5 6 تایی که نقره دارم از همین هاست .نقل قول:
در ضمن هوش مصنوعی تو این بازی خیلی قوی شده پس بیخودی نباید سعی کرد که طرف رو ناکار کرد . چون خودت ناکار میشی . مگه اینکه شانس بیاری . من همیشه راه خودم رو میرم و همیشه هم برنده ام .
راستی یه چیزی تا حالا دیدید ؟ مثلا توی یک بزرگراه شما مخالف میرید و بقیه از لاین دیگه . شما نیتروتون همیشه پره و در حال استفاده . یعنی دقیقا روی Top Speed . ولی حریفها هم دارن موازی با شما میان . یعنی Top Speed ها یکیه و زدن نیتروژن فایده نداره توی بزرگراه .
باو هوش مصنوعی در حد تیم ملی شده :دی
یه HP بودش . یه ماشین مثل خودت میومد . فقط 500 متر مونده بود به پایان چنان محکم زد که ماشین کلا داغون شد :دی
دو سه بارم رفتم همش همین بلا سرت میاد . تازه باید شانس بیاری و بتونی EMP رو Jam کنی .
بهترین اسلحه بازی هم EMP هست . Spike به نظرم زیاد فایده ای نداره . چون اگه بری جلو ماشین یارو که Spike بزنی یه EMP میزنه :دی
---------- Post added at 02:01 PM ---------- Previous post was at 02:01 PM ----------
راستی بهترین راه فرار EMP چیه ؟ وقتی توی یه جاده صاف دارید میرید اگه emp بزنند چیکار کنیم ؟ (مثلا اگه پلیس باشیم و jam هم نباشه)
در مورد هوش مصنوعی صحبت شد و باید چند نکته ذکر کنم..: دینقل قول:
به نظر من هوش مصنوعی خیلی خوب کار شده..شما وقتی تحت تعقیب پلیس هستید شاید بدترین حالتش اینه که 2 یا 3 پلیس شما رو دوره کنن!حتی با سرعت 300 کیلومتر چنان از پشت ضربه می خوری که کنترل ماشین به طرز عجیبی بهم می خوره..اگر پلیس با این شیوه نتونه از مسیر خارجتون کنه میاد ته ماشین شما رو با سپر جلوی خودش از مسیر خارج می کنه و به نظرم حسابی از سرعت شما کم می کنه...یا جاهایی دیدم که وقتی داری از میخهای جاده فرار می کنی به زور میفرستن رو اونا تا از حرکت بیوفتی..
در مورد emp هم به نظر من کلآ چیز بیخودیه : دی
باووو..حداقل spik طرف رو از سرعت میندازه ولی emp فقط چراغهای ماشین طرف رو خاموش و روشن میکنه..
+
بهترین راه فرار emp هم هر 3 مورد اوپشنت هست...اگر jam داشتی میزنی مختل می کنه سیستم پلیس رو و قطع میشه..اگر spik داشتی سریع پهن میکنی...اگر هم تو جاده مستقیم بودی turbo میزنی از محدوده سیگنالش خارج میشی...
حجت نکن این کارا رو..: دی
خب اگه هیچ کدوم رو نداشتیم چی ؟ :دی
بعدشم این emp سرعتو یه خورده کم میکنه + آسیب میزنه به ماشین . تو 99% HP های بازی من ماشینم Wreck شد اصلا سرعت اینا کم نمیشد :دی
بروبچس این پچ آخریو چطوری میشه پاکش کرد؟؟؟؟سریع بگید لطفا
نقل قول:
با سلام آقا لینک خراب شده لطفا لینک رو چک کنید ... ممنون ...
اگر هیچ کدوم اینا رو نداشتی با ماشین میری تو دیواری..کوهی..گاردریلی چیزی که از 300 به 0 کیلومتر برسی که پلیس یا رقیبت ازت سریع رد بشه...: دینقل قول:
جدآ تو 99% باختی توسط emp !!!؟:18::31:
میگم یا واسه تو هوش مصنوعیش خیلی بالاس یا کلآ وسط بازی هواست میره سمت black ops !: دی
باوو...من تا حالا نهایتآ اگر 2 یا 3 بار به وسیله emp مصدوم شدم!: دی
بچه ها من نتونستم بازیو بارون دار کنم !:41:برا همین بازی نمیکنمش ! به نظرتون همینجوری برم چیزه زیادیو از دست میدم ؟! من اصلا نمیدونم تا حالا به جاده ی بارونی رسیدم یا نه . بعضی جاده ها فقط خیسه و وقتی دارم حرکت میکنم صدای ابو لاستیک ماشین میاد :31: وقتی وا میسم هیچ صدای بارونی نمیاد ! الا این جاده های اول بازی توشون خبری از بارون هست ؟! یا فقط جاده بیخود خیسه ؟
.
راستی این اینه عقب ماشین منو کشته :2:خودشونو مسخره کردن - مثلا خواستن خلاقیت نشون بدن ؟ دی: :27:
یعنی واقعا کسی نمیدونه؟نقل قول:
کسی نیست جواب بدهنقل قول:
کسی راه حلی واسه نخوردن به در و دیوار توی Rapid response ها نداره؟؟!!!پدرمون در اومد :19:
همش نقره میگیرم تو این مرحله ها!!
راه حل ؟ فقط رانندگی با دقت . همین . سرعتت رو زیاد بالا نبر جر توی مسیر هایی که میدونی مستقیمه (خودتم میدونی :31: ) و اینکه یه مپ رو چند بار باید بری و فقط حفظش کنی .نقل قول:
کاش واقعا یه راه حلی بود....:41:نقل قول:
بابا Rapid response خیلی خیلی اسونه نمیدونم مشکلتو نچیه نمی تونید برید!
بابا NFS هایه قبلی خیلی آسون بودن.آب خوردن بودن....
نمیدونم چرا این انقد سخت شده...
نه این بازی بلکه پچ هیچ بازی بعد نصب کردنش, قابل پاک کردن نیست.نقل قول:
افکت های بارون واقعا عالی کار شده. قشنگ طرف حس میکنه...نقل قول:
وجود نشان قطرات بارون در قبل از شروع اون مرحله, خبر از بارون میده. (وضعیت آب و هوا)
اتفاقا به نظر من یکی جالبه. هم سریعتر و هم راحت تر متوجه پشت سر میشیم. (شبیه به تغییر رنگ گروه ها در مینی نقشه های سری بازی های استراتژی کار شده)
نقل قول:خیلی جالبه که در نقد Gamespot از خوبی های بازی یکیش Just Right بودنشه. یعنی درجه سختی بازی نه خیلی سخته و نه خیلی آسونه. در حالی که اینجا رو خیلی سخت یا خیلی آسون بودن صحبت شده.نقل قول:
دوستان این بازیو نمیشه با دسته بازی کرد؟هرکاری کردم نشد
کسی میدونه بایدچیکار کرد؟
نقل قول:
چرا نمیشه ! برا من که خیلی هم خوب شناخت !!! من از گیم پد اصلیه PS2 استفاده میکنم ! خیلی عالیه و حتی ویبره هم داره :31::8: