امروز پس دوستم عوض شده داریم میریم واسه پیگیرینقل قول:
Printable View
امروز پس دوستم عوض شده داریم میریم واسه پیگیرینقل قول:
سلام دوستان کسی از مخابرات جشنواره تابستان اینترنت 1 مگ یا دو مگ داره ؟ اوضاعش چطوره ؟ دانلود شبانه که داره سرعتش روی چنده لطفاً جواب بدین
اره داداش سرعتا رو دوبرابر میبندن یعنی مثلا سرویس دومگ سرعتش حدودن 450 460 هست.1 مگ هم حدودی 250 260 هست.شبانه هم همینقدره.شبی حدودی با سرویس دو مگ میشه 8 9 گیگ دان کرد.نقل قول:
سلام دوستان من میخام سرویس بگیرم در حال حاضر بنظرتون بهترین سرویس دهنده کرمان کدوم شرکت هست ؟
نامحدود میخام سرعت بالا تا 100 تومن هم ماهی طوری نیست فقط سرعت 200 300 بمونه
نا محدو اکثر شرکتا مصرف منصفانه دارن.ولی به نظر ارتهای شاتل خوبننقل قول:
برو مخابرات 2 مگ نامحدود بگیر 260 کی هم سرعت میده دنبال شرکت نگرد که خود شرکت هم از مخابرات میگیرننقل قول:
مخابرات و دیده بانت اتفاقا بدترین ISP های کرمان هستن اون دیده بانت که خیلی جواده همه دارن ازش:n02:
سلام دوستان کسی از 3g ایرانسل یا همراه اول توی کرمان استفاده کرده ؟ اوضاعش خوبه ؟
داداش رفتم پرسیدم اصلن مخابرات سرویس نامحدود الان نداره ... تازه میگفت شبانه رایگانم از رو سرویسای محدودشم برداشته ... چه صیغه ایه ؟:n28:نقل قول:
ولی میگفت قراره یه بخشنامه جدید بیاد اوضاع بهتر بشه کسی در جریان هست این چی هست ؟:n21:
آقا اینترنت مخابرات رو نخورید من 2 مگ گرفتم یک ساله که ترافیک شبانه رایگانم داره 20 روز اول عالی بود و سرعت حدود 500 تا 550 بود اما الان که یوزرها اضافه شدن مزخرف شده .... خظم از روی 6 مگ روی 2 مگ بسته شده و شبی حتی 3 گیگ خم به زور دانلود میکنه برخلاف اون بیست روز که نزدیک 200 گیگ دان کردم .... لعنت خدا برشان باد:sq_5:نقل قول:
داداش بهتر از اینم مگه هست ؟ رفتم پارس آنلاین گرفتم اینم که مالش نیستنقل قول:
آقا این های وب چجوریه کسی داره ؟
آقا این های وب چجوریه کسی داره ؟
های وب کیفیتش سراسریه.یه سر به تاپیکش بزنی همه چی دستت میاد
..........
مخابرات از کی دانلودشبانه رو برداشته؟
قبلا وقتش از چند تا چند بود؟
----------------------------------
ارسال شده از هوآوی G۶۱۰
اقا شما که شیره مخابرات رو کشیدی با اون 200 گیگ. چی دانلودی کردی مگه ؟ :n13:نقل قول:
من پارس انلاین رفسنجان هستم. سرعت روزانه که خیلی خوبه. 2 مگ محدود دارم. ساعات رایگان ها هم الان مصرفم کم شده و عقده ای دانلود نمیکنم. شبی 1 یا 2 گیگ امکان داره دانلود داشته باشم. فعلا پارس انلاین اوضاعش خوبه. فقط حجمم وقتی از قند شکن استفاده میکنم و میرم " چهره کتاب " !! خیلی زود تموم میشه :n27:
سلام دوستان من طرح 512 یکساله مخابرات کرمان خریدم میخواستم ببینم کسی از دوستان این طرحو داره؟ شبانه رایگان چی داره؟
سلام من پارس دارم . :n13:
تازگی ها افتضاح شده پینگ سرور پارس بالای 200. حتی پینگ 4.2.2.4 روی 250
سرعت در طول روز خوبه ولی سرعت باز شدن صفحات افتضاح
شبانه رایگان دیگه مثل قبل حتی 1 گیگ هم نمی تونم دانلود کنم . :n14:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
پینگ فعلا همه جا داغونه.ولی برای دانلود مخابرات توصیه میشه با سرویس دو مگ شبی 9 گیگ میشه دان کرد.نقل قول:
کجا شبی 9 گیگ!!! من در رویاهام هم شبی بیش از دو سه گیگ با سرویس دو مگ مخابرات نمی بینم اگه یک روز صبح بلند شم ببینم 9 گیگ دانلود کرده غش کنم فکر کنم. ولی جداً سرعت سرویس من که خیلی مزخرفه عجب کاری کردیم یک ساله هم گرفتیم موندم چکار کنم حالانقل قول:
داداش زنگ بزن 2020 به صراحت بگو خطم رو روی 6 مگ بزار.اگه نزاشت دوباره زنگ بزن.من خودم شبی 9 تا10 گیگ دان دارم البته اگه کل شب رو بزارم.پیشنهادم اینه که همین الان زنگ بزن چون پشنیبانی خلوته.نقل قول:
منم مثل شما دانلودهام بالا بود (شبی 9-10 گیگ)، تا اینا بهم زنگ زدن و گفتن چیا دانلود میکنی؟:|نقل قول:
من گفتم میام مخابرات بعد 4تایی (مسئول ثبت نام، فروش و پشتیبان با یکی دیگه) ازم سوال میپرسیدن.
پشتیبانه میگفت شما اینقدر دانلود میکنی من پیش خودم گفتم حتما آرشیو خوبی داره با دوستام تصمیم گرفتیم ازت خرید کنیم.. خلاصه از اون تاریخ تا الان فوقش شبی 4-5 گیگ میگرم به استثنای دیشب که 7 گیگ گرفتم.. ببین اینا چقدر بیکارن میان ببینن کی بیشتر از بقیه دانلود میکنه :n21:
داداش من الان یه سال از مخابرات اینترنت دارم شاید ماهی 200 گیگ دان میکنم ولی هنوز که از این خبرا نشده فقط یه بار دان استریم اومد رو1 که زنگ زدم پشتیبانی دوباره گذاشتش روی 6نقل قول:
طرح های یکساله دارن شما یه شب بیدار بمون چک کن یه فایل 200 مگی بزار دان شه بعد حجمتو نگاه کن راستی سرعتت چنده؟؟؟ اگه کمه زنگ بزن پشتیبانی بگو دان استریم رو بزارن رو 2 مگنقل قول:
جدی میگی دوست عزیز ؟نقل قول:
اینا جون به عزرائیل نمی دن بعد با یه زنگ زدن بزارن شبی 9 گیگ دانلود کنی ! :n04:
دوستان کسی دیگه ای امتحان کرده ؟ (زنگ زده )
داداش انگل که ندارم دروغ بگم یکی از بچه ها هم تو چند صفحه قبل دان استریمش روی 6 بود که اورده بودنش رو 2 گفتم بهش زنگ بزن.ولی یکم پینگش اذیت میکنه ولی بقیه چیزاش اوکیه مخصوصا دانلودشنقل قول:
چطور مفتی اینکار می کنند ؟ ضرر نمی کنند ؟نقل قول:
داداش اینا از اکانتینگ سرویس شما رو روی 4 مگ محدود میکنن حالا شما میگی دان استریم رو روی 6 بزارن تا 4 مگو کامل بگیری.چه ضرری میکنن اونا که اینترنت رو نامحدود میگرن و این ساعت براشون یه ساعت مردستنقل قول:
نه نداره تعجب میکنم اخه توی سایت زده شبانه رایگان مال طرح های یکساله است.منم که یکساله دارم نمیدونم چرا برا من نداره زنگ بزنم پشتیبانی میتونه وصلش کنه؟وصلش میکنه؟نقل قول:
پشتبانی نمیدونم زنگ بزن امتحانش ضرر نداره ولی شما دقیق از روی ساعت سامانه دانلودت رو شروع کن بعد از ساعت 1 اگه بازم مشکل داشت شکایت کن تو سایت 195 البته یه زنگ هم به پشتیبانی بزن.نقل قول:
سلام امروز پارس توی سیستمش پیام داده دانلود شبانه به صورت یک سوم محاسبه میشه از 10 آذر به بعد .
10 ساله کاربر پارس هستم اینجوریش رو ندیده بودم دیگه . :n13:
سال 83 فقط پیشگامان ADSL ارائه میداد. اونم فقط به تهران و یزد. سال 85 فکر کنم ADSL به استان کرمان اومد. شما احتمالا اولین نفری هستید که توی استان کرمان ADSL داشتید !!!نقل قول:
--------------
کسی مخابرات رفسنجان نیست ؟ میخوام از پارس انلاین برم مخابرات . طرح نامحدود تا چه سرعتی داره ؟ طرح دانلود شبانه هم داره ؟
کلا مخابرات کرمان نامحدود نداره و برای شبانه هم باید یکساله و فک کنم 6 ماهه بگیریدنقل قول:
دوست من اگه زنگ بزنم پشتیبانی شبانه رایگانو وصل میکنن؟
زنگ بزن شاید بتونننقل قول:
تو شهر کرمان های وب بهتره یا اسیا تک ؟ اینجا کسی هست های وب داشته باشه ؟
پارس آنلاین با ابتکار جدیدی و به قول خودشون سیاست جدیدی که برای ساعت شبانه در نظر گرفته منو از ادامه استفاده از خدماتش منصرف کرد و بلافاصله بعد از اتمام قراردادم درخواست جمع آوری سرویس رو می خوام بدم
می خواستم بهم یه ISP خوب معرفی کنید که حتما 3 فاکتور توش رعایت بشه همیشه:
1. سرعت بیش از سرعت اسمی که شرکت میده (در ساعات روز) و کف سرعت، سرعت اسمی سرویس باشه و نه سقفش! مثل کاری که تقریبا پارس آنلاین می کنه
2. کم بودن قطع شدن های اعصاب خردکن و بی خود و بی موقع و بدون اطلاع که سراسری و کشوری نیستن و مربوط به خود ISP میشه
3. اینترنت رایگان شبانه (نیم بها و 1/3 بها و این چرندیات قابل پذیرش نیست که یه روش مزحک برای خالی جیب مردم شده)
اگه ترجیحا پشتیبانی فنی و دانش خوبی هم برای رفع مشکلات داشته باشن که چه بهتر
تشکر پیشاپیش
نقل قول:
مخابرات بهترین گزینه.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دو مگ مخابرات کرمان (سیرجان)
دوستانی که مخابرات هستند . مثلا یک مگ حجمی یا دو مگ سرعت هاتون از لحاظ تلورانس چطوریه کمو زیاد می شه یا نه ؟
و اینکه شبانه رایگان مخابرات دوباره اضافه شده ؟ از چه ساعتی تا چند ؟:n11:
تو سرعت دانلودنوسان خاصی نداره ولی پینگ از 130 تا 250 متغیره بله کمپینها مثل اینکه شبانه دارن از من کمپین تابستانست.از 1 تا 7 درضمن سرعت دان 1 مگ 250 و دو مگ 500 هستنقل قول: