داداش چه جوري ميشه رفت تو express gateنقل قول:
Printable View
داداش چه جوري ميشه رفت تو express gateنقل قول:
آقا شرمنده بعدشو نخونده بودم! راسي مشكل منم حل شده با نرم افزار asus cipy protect همه رو لاك كرده بودم درايو دي وي دي رو نشون نمي داد!نقل قول:
عزیزانی که سری n61 ایسوس دارند از صفحه نمایش لپ تاپشون راضیند؟
تنها ایرادی که خیلی تو چشممه همینه.
لطفاتجریبیاتتون رو دریغ نکنید.
واقعیتش بین n61ja و Sony VAIO F Series VPC-F11CGX/B موندم که کدام رو انتخاب کنم
Sony VAIO F Series VPC-F11CGX/B
Core i7 720QM 1.6 GHz
900*1600 16.4" LCD
320GB - 7200 rpm
DVD-RW
NVIDIA GeForce 310M
Mfr estimated battery life 4 hour(s)
Made in USA
قیمت 1.250.000 تومان
ایسوس هم که میدونید
Notebook: Asus N61Ja (N61 Series)
Processor: Intel Core i5 520M
Graphics Adapter: ATI Mobility Radeon HD 5730
Display: 16.0 inch, 16:9, 1366x768 pixels, glossy: yes
Weight: 3kg
1200 هم قیمتش
دوست عزیز بین این دو تا اختلاف زیاده.مدل سونی برای کارهای محاسباتی مناسبه و از CPU قوی تری بهره میبره.اما در عوض کارت گرافیک فوق العاده ضعیفی داره و برای گیم و کارهای گرافیکی خوب مناسب نیست.درعوض مدل اسوس دارای یه CPU خوب و نه عالی اما کارت گرافیکی فوق العاده عالی است که برای گیم وکارهای گرافیکی سنگین مناسب است.از لحاظ صفحه نمایش هم تقریبآ هم سطح هستند.حالا شما بسته به نوع کاربری ای که از لپ تاپ داری انتخاب کن.:20:نقل قول:
نقل قول:
ممنون از توجه تون
فرمایشتان متین
ولی در مورد صفحه نمایش مشکل رفلکس صفحه و میزان کم ریتینگ display یه مقدار مرددم میکنه.
شما ظاهرا سری q ایسوس رو دارید ،در مورد صفحه بیشتر میگید؟خودتان راضی هستید؟
ببین دوست عزیز من قبلآ هم تو این تاپیک و هم در جاهای دیگه توضیح کامل دادم.من این صفحه نمایش رو با مدلهای مختلف از نزدیک مقایسه کردم و وقتی میگم تقریبآ در یه سطح هستند، مستند میگم.در مقایسه با F11 که فول هم نیست از لحاظ رزولیشن به طرز نامحسوسی سونی بهتر و از لحاظ کنتراست و کیفیت رنگ واقعآ ضعیفتره بخصوص در قسمتهای تاریک و نمایش رنگهای تیره Asus بخاطر استفاده از LED واقعا بهتره.اما در مقایسه با صفحه نمایشهای فول سونی مثل F115 خب بحث فرق میکنه.اونوقت رزولیشن بالای اونها(1080×1920) جبران ضعف کنتراستشون رو میکنه.من که از صفحه نمایش این مدل Asus (که با مدل JA یکی است) واقعآ راضیم.شما هم مطمئن باش که در مقایسه با F11 اگر بهتر نباشه کمتر نیست.نقل قول:
تنها نکته ای که هست اینه که باید زاویه دید مناسب خودت رو تنظیم کنی ، یعنی مثلا دید مستقیم به صحفه داشته باشی ،از زوایای دیگه ، دید مناسبی نداره که فکر میکنم بقیه صفحه نمایشهای که از LED Back-light استفاده میکنن هم همینطور هستند.
نقل قول:
باز هم ممنون
یک سوال دیگه که ذهنمو مشغول کرده
اين مشخصات n61ja-jx008v هستش
Notebook: Asus N61JA-JX008V (N61 Series)
Processor: Intel Core i5 520M
Display: 16 inch, 16:9, 1366x768 pixels, glossy: yes
Weight: 2.9kg
کد:
-------------کد:http://www.notebookcheck.net/Asus-N61JA-JX008V.31662.0.html
اين مشخصات Asus N61Ja هست
Notebook: Asus N61Ja (N61 Series)
Processor: Intel Core i5 430M
Display: 16.0 inch, 16:9, 1366x768 pixels, glossy: yes
Weight: 3kg
کد:
------------کد:http://www.notebookcheck.net/Asus-N61Ja.27278.0.html
اين مشخصات مدلي كه مثلا گارانتي ويستا گذاشته تو سايتش
همانطور كه ميبينيد از لحاظ كانفيق به n61ja-jx008v نزديكتر هست
CORE MOBILE-PROCESSOR-i5-520M -2.4GHZ-TURBO UPTO 2.93 GHZ(FSB 1066,3M SmartCache)
HDD "500GB"
MEMORY DDR3-1066-4GB
LCD 16" HD(GL,LED)
VGA ATI Mobility Radeon HD 5730
VRAM 1GB-DDR3
OPTICAL DRIVE DVD Super-Multi
WiFi 802.11 b/g/n
OS WIN7-PREMIUM
BLUETOOTH Y
FINGER PRINT N
CCD 2.0M
Weight 2.91KG
Accessories 6CELL,B&M
Remark "Numeric K.B HDMI Port E-SATA Port Chocolate K.B USB 3.0 ports
اگه تو سایت نوتبوک چک مدل n61ja-jx008v رو بررسی کنید میبینید که از لحاظ ریتینگ خیلی بیشتر از مدل معمولی این مدله با cpu 430
حالا سوالم اینجاست منی که فرضا با گارانتی ویستا میخرمش و کانفیگش به مدل jx008v نزدیکتره ،در واقع کدام مدلو دارم میخرم؟
وسوال اخر(امیدوارم) الان بهترین قیمتش چنده؟
ببینید N61ja سری اصلی است و jxxxxxx بسته به نوع کانفیگی که دارند تغییر میکنه مثل N61jq که با مدلهای مختلفی تو بازار موجوده.از لحاظ قیمت هم از 1150 تا 1200 متغیرند.حالا این دیگه شانس شماست که با چه قیمتی گیر بیاری.:46:نقل قول:
---------- Post added at 01:00 AM ---------- Previous post was at 12:57 AM ----------
این مسئله ربطی به LED BL نداره بلکه کلیه صفحه نمایشهای Glossy این مشکل رو دارند که لایه محافظ صفحه باعث رفلکس کاذب نور میشه.که خب هم مزیتهایی دا ره و هم مشکلاتی.:46:نقل قول:
بچه ويندوز من قاطي كرده به صفحه لاگين كه ميرسه يهو هنگ مي كنه مجبور ميشم دكمه پاور رو نگه دارم! با سيف مود راحت مياد بالا! هركاري كردم درست نشد! ري استور كردم ريپير كردم! انگار نه انگار! تازه يه بارم اون پيغام صفحه آبي رو داد!
نمي دونم چه كنم!
شما اینقدر باهاش ور رفتی تا قاتی کرده(شوخی کردم)بی خیال .یه ریکاوری کن و خودت رو هم اذیت نکن.:46:نقل قول:
ایا این درایور xp n61 است؟
کد:http://www.laptopdrivers.net/download/asus_n61-series_n61jq_drivers_for_windows_xp.htm
یک سری از درایور هاش هست.اما کلآ این مدل لپ تاپ با XP سازگار نیست و زود قاطی میکنه.من 2 بار XP نصب کردم و کل درایورهاشو با بدبختی پیدا کردم اما 10 روز هم کار نکرد.:41:نقل قول:
سلام
کسی ایسوس رو با اچ پی مقایسه کرده؟
کدوم بهتره؟
نمیدونم چه کنمنقل قول:
:31:
حالا تا مهر وا میسم آخع عجله ندارم
نشد همینو میگیریم دیگه
داداش عجب حرفی میزنی خب 1000 تا مدل دارن کدومشون مد نظرته؟ اگه کلی بخوای asus خرابیش کمه . hp شکیل هست اما زیاد داغ میکنه و خرابی بالایی داره . ولی شما مدلی که مد نظرته رو بگو تا بچه ها نظر بدن و یادم رفت بگم که hp گارانتی درست و حسابی تو ایران نداره و ایرانو هم تحریم کرده......نقل قول:
hp 3061 یا2170 با n61jq
در پاسخ آقا مجید N61JAوN61JV هر دو رنگ سفید دارند خیلی هم خوشگلند.اما به سختی می تونی JA رنگ سفید پیدا کنی
نقل قول:
برای نصب ویندوز XP آیا اینجا رو دیدین؟
اینجا راهنمایی کرده که چطور روی N61JQ نصب کنید:
کد:http://vip.asus.com/forum/view.aspx?id=20100305052300078&board_id=3&model=N61Jq&page=1&SLanguage=en-us
رامین :11:
در مورد n82jq کسی اطلاعات داره؟
3061نقل قول:
این که خیلی گرافیکش نسبت به n61jq ضعیفتره و صفحه نمایشش هم کوچکتره . ولی رمش 6 گیگ هست . این از این بقیشو شما باید تصمیم بگیری قیمتش چنده؟
در مورد 2170 هم باید بگم که
HP Pavilion dv6-2170us Entertainment - Core i5 430M 2.26 GHz - 15.6" TFT
اصلا رقمی نیست که بخوای مقایسشون کنی.
نقل قول:
hp هیچ مدلی هم سطح N61 نداره.بالاترین مدلهای HP هم نهایتآ گرافیک و صفحه نمایششون از N61jq ضعیفتره .از لحاظ کیفیت هم که همه اطلاع دارند، بیشترین امار خرابی در 3 سال گذشته در دنیا مال HP است و کمترین مال Asus.
---------- Post added at 03:08 PM ---------- Previous post was at 03:03 PM ----------
دوست من منظور من نصب XP نبود بلکه کارکردش بود.اصلآ XP رو چه به 8 تا هسته و چه به 4G رم ِDDR3 .موقعی که نصب میکنی اصلآ خودشو گم میکنه و هول میشه.بعد از چند روز هم خودکشی میکنه.چه میشه کرد دیگه سیستم عامل بی ظرفیت و بی جنبه ایه دیگه.:27:نقل قول:
سلام دوستان بنظرتون اگه چند مدت واستم قیمتش تنزل میکنه؟ مثلا 100 تومن بکشه پایین یا ممکنه بالا هم بکشه؟ جواب بدید میخوام یا امروز یا فردا بزنمش تو رگ. !
من هفته پیش پارسیان پرسیدم گفت کم شده گرون شده! الان نمی دونم ! ولی با توجه به اینکه خوب داره می فروشه بعید می دونم تنزل قیمت در اون حد داشته باشه!نقل قول:
راسی بچه ها من مجبور شدم ویندوزمو ریکاوری کنم!
قیمتهای لپ تاپ های وارداتی ارتباط مستقیم با قیمت دلار داره.با توجه به بالا رفتن قیمت دلار الان مقداری گرون هم شدند.به نظر شخص من کاملآ این مسئله شانسیه.ممکنه که تا 1 ماه دیگه بالا بره یا پایین بیاد.هر چی زودتر بگیری بهتره.:46:نقل قول:
یک سوال؟
قبلا اگه چند صفحه اینترنت و یا پنجره های مختلف باز می کردم، وقتی اون پایین صفحه میرفتم روی یکی می ایستادم، همه صفحات رو بصورت آنلاین و کوچک شده نشون میداد ولی الان وقتی میرم روشون فقط اسم صفحه ها رو میزاره که از روی اسمشون یکی رو انتخاب کنم. نمیدونم کجا رو دست زدم که اینجوری شد، کسی می تونه کمک کنه تا دوباره به حالت اولش برگرده؟
مرسی
سلام
من امروز ویندوز رو از اون لینکی که S A M S U N G عزیز داد ریختم و نصب کردم
الان اومده بالا
برای اکتیویتش راهنمایی میکنین ؟
درمورد دمای این لپ تاب هم سوال داشتم و اینکه تو بازیها و کارای سنگین حداکثر چه دمایی میتونه براش نرمال باشه و در دراز مدت براش مضر نباشه؟نقل قول:
باتشکر فراوان از اساتید:11:
با عرض سلام و خسته نباشید
میخواستم بدونم آیا واقعا n61jq-jx061v بلوری هم رایت میکنه؟ یا اینکه امکان داره برنامه اورست اشتباه نشون داده باشه که بلوری رایتر هم داره؟
درمورد برنامه کاتالیست هم میخواستم بدونم به درایور گرافیک چه ربطی داره؟ اصلا کارش چی هست؟
سوال سوم هم اینه که برای اینکه با این لپ تاپ بتونم از اینترنت وایرلس استفاده کنم نیاز به چه چیزایی هست لطفا به طور کامل حتی از اون آنتنش توضیح؟ آخه اولین بار هست که من میخوام از وایرلس استفاده کنم اگه لطف کنید مفصل از اول توضیح بدید خیلی ممنون میشم از دوستان:11:[/QUOTE]
کاربراني که اين گفتگو را مشاهده ميکنند: 4
یعنی هیچ کی نیست به ما جواب بده ؟؟
شما برو به ادرس زیرنقل قول:
control panel/Performance Information and Tools/Adjust visual effects/visual Effect
در این چنجره گزینه Enable Desctop Composition رو فعال کن.
خبرشو بده.:46:
---------- Post added at 05:52 PM ---------- Previous post was at 05:49 PM ----------
بابا 4 یعنی 4.اما خود samsung باید جوابت رو بده .من و دیگران از کجا بدونیم که چی نصب کردی .اگه خواستی من یه Crack برای 7 دارم.فکر کنم رو ویندوز شما هم جواب بده.باهام تماس بگیر.:46:نقل قول:
طبق چیزایی که من شنیدم این نسخه با خود سریال دستگاه اکتیو میشهنقل قول:
الان من سریال رو زدم
زده 3 days left until automatic activation
من هیچ اطلاعی از این ویندوزی که ریختی ندارم.یه پیغام خصوصی به samsung بزن.نقل قول:
نقل قول:
من روش اکتیو کردن ویندوز 7 رو قبلا توضیح داده بودم. اونو خوندی؟
اگر خوندی و باز هم به مشکل برخوردی آی دی من رو تو یاهو اد کن تا اونجا بهت بگم چیکار کنی. :46:
دوستان اگه از روی هارد ریکاوری کنم برنامه هایی که ریختم از بین میره؟؟؟؟؟؟
دستت درد نکنه ولی همچین آیتمی که شما میگی وجود نداره.نقل قول:
تو این فاصله خودم پیدا کردم، عکسش در پایین براتون میذارم.
رامین :11:
راستی ترند میکرو پاک نمیشد فابل هاش رو دیلیت کردم حالا بازم پاک نمیشه چیکار کنم
درست میشه مثل وقتی که برای اولین بار لپ تاپ رو روشن کردید و درایو D هم مثل قبل میمونهنقل قول:
یعنی فایلاش پاک میشه یا نه؟؟؟(درایو دی رو میگم)نقل قول:
دوستان شیرازی خواهشن کمک کنید . امروز 3 ساعت تو بازار داشتم پرسون پرسون دنبال این لپتاپ میگشتم! 500 گیگی رو کسی نداره! کمک . کمک . کمک .کمک کسی رو نمیشناسید داشته باشه؟ 500 گیگی با بلوری؟ 640 رو همه داشتن 1.410 قیمت دارم . راسته که میگن 5400 سرعتش کمه؟ سرعت هارد منظورمه؟ والا این رفیقمون رفته لنوو خریده میگه هارد 5400 خیلی سرعتش کمه! منم برام سرعت خیل یمهمه دوستان شیرازی من نیاز دارم که یه جا معرفی کنید واسه این مدل ........ نمایندگی هم نداره . help me .