این مولتیش که می گفتن آفلاین هم میشه زد چی شد پس؟!!سر کاری بود!؟
Printable View
این مولتیش که می گفتن آفلاین هم میشه زد چی شد پس؟!!سر کاری بود!؟
سلام نه سرکاری نبود من دانلود و بازی کردم ولی اصلا و ابدا حال آنلاین رو نمیده. :40::40::40:نقل قول:
این MP آفلاین حتی Kill strik هم نمی ده دلمون خوش باشه .
دوستان بازی رو نصب کردم و به راحتی هم اجرا شد حالا بنا به دلایلی میخوام ویندوزمو عوض کنم آیا بازی نصب شده باز هم با ویندوز جدید اجرا میشه؟؟؟dvd نصبشو ندارم ویندوزم 7 هست
سلام .
بازیت دیگه اجرا نمیشه ! ویندوز 7 بدیش همینه بازی نصب کنی ( هر درایوی که باشه ) و بعد بخوای دوباره بازی رو بعد از نصب مجدد ویندوز اجرا کنی نمیشه و ارور میده ! حداقل واسه من اینطوری هستش .
مخلصیم .
ولی برای من اینطوری نیستنقل قول:
الان moder warfare 2 رو توی یه درایو دیگه نصب کردم هر دفه که ویندوز عوض می کنم بازی تو ویندوز جدید اجرا میشه
سلامنقل قول:
میشه یکی بگه جواب این مشکل تو کدوم پست هستش
من اکثر صفحه ها رو دیدم
چیزی پیدا نکردم
مغزم سوت کشید
مال منم اجرا میشه.:20:نقل قول:
ولی میگن بازیهأیی که کرک میشن اکثرا باید این کارو انجام بدن.:46:
هیچ خبری از H A C K مولتیش نیست ؟
سلامنقل قول:
سلام نه سرکاری نبود من دانلود و بازی کردم ولی اصلا و ابدا حال آنلاین رو نمیده. [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
شما چی رو دانلود و بازی کردین که درست شد؟اگر کرک می خواد ممنون میشم قرار بدین ما هم استفاده کنیم..
کوبا خشتک آمریکا و انگلیس رو پاره کرد جای پرچمش بهشون داد.
حالا این عقده ای ها 10ها میلیون دلار خرج کردن که بگن ما کارمون درسته و خیلی قوییم.
من که اول بازی رو دیدم اصلا حال نکردم. گرافیک شرط خوب بودن بازی نیست که!
سلام. میگم اون مرحله ای که صفحه سیاه میشه و اونجایی که باید بری رو علامت میزنه؛ چطوری باید ردش کرد ؟ من که هرکار کردم نشد !! حالا این مرحله اینجوریه یا کامپیوتر من مشکل داره ؟!!! :دی
سلام ، دوستان در بعضی قسمتها صدا ندارم باید چیکار کنم ؟
برای نصب DirectX که همراه بازی هست هم با ارور زیر مواجه میشم :
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
نقل قول:نقل قول:ای بابا ما رو سردرگم نکنید:24::45:نقل قول:
به بازي ربط داره . بعضي وقتا بازي تو درايو ويندوز و بين فايلهاي سيستمي هم چيزايي رو كپي مي كنه يا تغييراتي تو رجيستري ميده و... كه اينجور بازيها بعد از عوض كردن ويندوز فقط به شرط اينكه همه اون فايلاي داخل درايو ويندوز و تغييرات رو دوباره رو ويندوز جديد اعمال كني دوباره اجرا ميشن .نقل قول:
بعضي بازيها هم هستند كه به صورت پرتابل تهيه شدن . مثه همين MW آقا پارسا . البته اين بازيها هم بعضي مواقع چيزهايي رو بعد از اولين اجرا تو درايو ويندوز ايجاد مي كنند اما بعد از نصب دوباره ويندوز هم قابل اجرا هستند .
SKIDROW نبود ؟؟
نقل قول:پسورد :کد:http://rapidshare.com/files/432052763/SKIDROW.rar
کد:Amir
کد:http://up.--------.com/Files000/33f3e1faadca4c6b989f.png
اینجا چی کار باید کرد؟کد:http://up.--------.com/Files000/45aa430fb66c4f4ba345.png
اصولآ اینجا کار خاصی لازم نیست انجام بدی...میری کمی جلوتر بعد رفیقات میان عکس میگیرن از نقشه بعدشم که ادامه داستان...
سلام بچه ها.من این بازی رو از download4pc دانلود کردم.حالا یه لینک کرک آخرین نسخه رو میخوام.ویندوزم 7 64 بیتی هست.راستی رو گرافیک جیفورس 230 میشه با حداکثر کیفین بازی کرد؟
من اول که بازی را اجرا میکنم هی برام گیر میکنه ولی تو بازی مشکلی ندارم
علت گیر کردن های مداوم اولش چیه؟
چقدر دوستان لطف دارن و جواب میدننقل قول:
دوست عزیز شما دایرکتی که مال خود بازی هستو نصب کردید ؟نقل قول:
ممنون میشم زودتر جواب بدین.نقل قول:
اگر ویندوز شما سون هست و مودم ADSL دارید،قبل بازی مودم ADSL خودتو خاموش کن.نقل قول:
دوستان من این بازی رو نصب کردم اما متاسفانه پس از لودینگهاش هنگامی که بازی میخواد شروع بشه هنگ میکنه و سیستم کلا هنگ میکنه باید چیکار کنم؟
درضمن از من نمیدونم چرا روسی حرف میزنه
با سلام
لطفا آخرين آپديت كارت گرافيك nVidia 9500GT 1GB (سري 9)رو واسه ويندوز 7 بزاريد هر كاري كردم نتونستم وارد سايت nvida بشم
واسه اجراي اين بازي واقعا لازمش دارم .پيشاپيش ممنونم
یکی یه کمکی به من بکنهنقل قول:
دوستان من این بازی رو نصب کردم اما متاسفانه پس از لودینگهاش هنگامی که بازی میخواد شروع بشه هنگ میکنه و سیستم کلا هنگ میکنه باید چیکار کنم؟
خیلی تو کف بازیم
دوستان من مشکل با سیو بازی دارم.
زمانی که روی خود آیکون مستقیم کلیک میکنم هیج سیوی ندارم و حتی در حالت Run as administrator رو وایه اجرا انتخاب میکنم تنها فولدر Players رو ایجاد میکنه و زمانی که فایل سیو بازی(دانلود شده از همین وب سایت) رو بهش اضافه میکنم باز بازی رو از مرحله کوبا اجرا میکنه.
حتی من ویتنام رو تا آخر رفتم و وقتی از بازی میام بیرون و دوباره میخوام بازی کنم ، از مرحله کوبا بازی رو شروع میکنه .
ممنون میشم راهنمای کنید،با تشکر
جواب همه رو دادید جز من !!! خون بقیه رنگی تره ؟!!:41::19:نقل قول:
دوست عزیز من معذرت میخوام که به شما جواب داده نشدهنقل قول:
ولی اگر شما پستهای قبلو نگاه کرده باشید میبینید که علت اصلی سیاه شدن تصویر (بروز نبودن درایور کارت گرافیک)هست.
شما هم باید درایور کارت گرافیکتو به روز کنی.همین:10:
احتمالا شما نسخه روسی بازی رو گرفتین اگه نوشته ها و همه حرف زدنا روسی باشهنقل قول:
نسخه روسی گیر دارترین نسخه این بازیه
توصیه میکنم نسخه انگلیسی تهیه کنین
دلیل هنگ کردن میتونه مختلف باشه:
نسخه بازی
استفاده از کرک نامناسب( کرک Skidrow استفاده کنید)
آپدیت نبودن کارت گرافیک
نصب نبودن دایرکت
نبود بعضی از DLL ها در system32
تاریخ سیستمتون رو 2009 یا 11/11/2010 کنین شاید درست شد
---------- Post added at 11:58 PM ---------- Previous post was at 11:55 PM ----------
مشخصات سیستمتون ؟؟؟نقل قول:
نقل قول:
شما خودت بازی کردی ؟ این مرحله همین جوریه ! تا حالا از هرکی پرسیدم نتونسته این مرحله رو رد کنه !!!
منم همین مشکل رو داشتم هر کاری کردم درست نشدنقل قول:
این مشکل از ورژن بازی هست که دست شماست
من save بازی رو دانلود کردم و اون مرحله رو بیخیال شدم رفتم بعدی :31:
دوست عزیز اگر اون مرحله ای رو میگید که با دوستتون باید یک در رو حل بدین و داخل بشید(بعدش صدا میاد ونقطه مورد نظرتون هم دیده میشه تو تصویر سیاه) منظورتون هست که باید عرض کنم نیاز به هیچ آپدیتی نیست...همون مرحله رو از اول برو درست میشهنقل قول:
(این یک باگ از جانب خود بازی هست)
من ۲بار این بازیو تا آخر رفتم + ۱ بار داداشم.برای من این مشکل پیش نیومد که بگم از خود بازی هست.نقل قول:
چنتا پست قبل دیده بودم که ۱کی گفته بود درایور گرافیک رو آاپ دیت کنید
من این بازیو تموم کردم. حالا کجای این بازی حمله به طبس برای آزادی سفیر آمریکا رو داشت؟
دوستانی که مشکل سیاه شدن تصویر دارن اگه با Update Driver VGA مشکلشون حل نشده می تونن رزولوشن تصویر رو بیارن پایین، برای یکی از دوستام که جواب داد شما هم یه امتحان بکنین شاید مشکلتون حل شه!
جالبه . چرا هيچ پچي يا كرك درست و حسابي نمياد كه مشكل لگ رو برطرف كنه.
من گرافيكم Asus GTX 460 هستش و آپديته و پچ 1.1 اسكيدرو رو هم گرفتم اما خيلي لگ داره.