سلام
عنوان تاپیک احتیاج به ویرایش نداره آیا؟!
D:
Printable View
سلام
عنوان تاپیک احتیاج به ویرایش نداره آیا؟!
D:
نقل قول:
هنوز بصورت رسمی وارد بازار نشده
و نکته ای که من باید بهش اشاره کنم اینه که ملاک و معیار بیشتر وارد بازار داخلی شدن هستش
چون ما تو همین فروم دیدم که گوشی های آشغال چینی رو به جای گوشی های اصلی که هنوز وارد بازار نشدن
انداختن به افراد کم تجربه و بی تجربه!
و همین وارد بازار نشده
برای جلوگیری از تکرار این کلاهبرداری هاست
سلام علی آقا!نقل قول:
پس این گوشی هایی که به اسم N8 توی "علاءالدین" میفروشن هم ... ؟!
در ضمن یه طرف دیگه ی قضیه هم پست های مربوط به سری 7 نوکیا بود که جاش اینجا نیست!
عزیزم یک مقایسه ی مختصر و بدون کل کل هایی که قبلاً اینجا دیدیم اگه گهگاهی صورت بگیره اشکالی نداره که هیچ بلکه کلی هم فایده داره.حداقل از اینهمه پست بدون بار علمی که زده میشه بهتره و یه چیزی دست مخاطب که مراجعه میکنه میاد:46:نقل قول:
در ثانی شما تصمیم گیرنده نیستین که چی جاش هست و چی نیست. شده مثل انجمن فیلم که هر جا پست میدی یکی پیدا میشه که بگه اینجا جاش نیست!:31:
ویو که اندروید نیست ! بازم گرافیک بازیاش همین حده ؟نقل قول:
hd2 چی ؟ اونم که ویندوزه ! بازم خوبه ؟
ویو گرافیک بازیاش از ویندوز خیلی بیشتره.
چیپست گرافیکیش از ایفون 4 هم قویتره و سی پی یوش هم همون توی ایفون 4 با کلاک بیشتر.
چه شارژر قشنگی!!! :31:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
مث این که چند منظوره هست!
شاد باشین :27:
به نظر یه نو استند رو میزی میاد تا یک شارژر!
با سپاس
بلهنقل قول:
دانته جان گوشی هایی کهالان تحت نام ان8 فروش میرن
هیچ کدام نوکیا اصل نیستن
و از این کپی های اشغال چینی هستند(نه جنس اصلی نوکیا که تو چین ساخته شده)
و اگه کسی اطلاعات کافی نداشته باشه
این مغازه دارای بی انصاف و بی همه چیز بهش می ندازن :13:
سلام به دوستان
من شنیدم باطریش پیچ می خوره و برای در آوردن باطری باید پیچش رو باز کنیم . راسته؟ می خواستم ببینم کسی در این زمینه اطلاعاتی داره یانه ؟
بعدشم من عاشق این گوشی شدم اما گوشی لازمم و گوشی خودم خراب شده و شارژ خالی می کنه کسی می دونه حدودا کی میاد تو بازار و اگه بیاد با همین قیمته یا نه چون من تا سقف 500 الی 550 هزار تومن می تونم هزینه کنم به نظرتون منتظر بمونم یانه ؟
لطفا مرا راهنمایی کنید :11:
بنظرتون وقتی اومد با گارانتی اصلی بگیرم یا همینجوری؟ منظورم قیمتش نیست برنامه ها و پروداکت کد و فریم ویرشه!
حاجی اگه مثل S60V5 ها باشه همه اینایی رو که گفتی رو میشه عوض کرد!نقل قول:
فکر نکنم باشه!نقل قول:
چون از اساس متفاوتند!
ولی شاید بشه عوضش کرد ولی اول باید -- بشه، -- که شد فکر کنم بشه یکاریش کرد!
به نظر من گارانتی دار بخری بهتره!
تجربه می گه!
با سپاس
سلام
آقا علی!
یه تاپیکی پیزی هست که ما بدونیم مشخصاتی که باید برای اصل بودن گوشی چک بشه چیه؟
پیرو بحث گوشهای درجه پایین چینی داخل بازار ...
متشکر ...
ه ک؟؟؟ بابا مگه این اپن سورس نیست، ه ک کدومه!؟ -- نیاز نداره!نقل قول:
الان شركت هاي ديگه گوشي در حد ان 8 زدن؟؟
من سامسونگ ويو ديدم صفحه اش amoled بود خيلي حال كردم باهاش:31:
بعد اين سيستم عاملش Symbian^3 OS همون سيمبين خودمونه يا يه چيز جديده؟
از من می پرسی نه!نقل قول:
الان شركت هاي ديگه گوشي در حد ان 8 زدن؟؟
من سامسونگ ويو ديدم صفحه اش amoled بود خيلي حال كردم باهاش [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
بعد اين سيستم عاملش Symbian^3 OS همون سيمبين خودمونه يا يه چيز جديده؟
هیچ کس نزده البته با ارفاق galaxy s رو میشه در نظر گرفت
اینم صفحش amoled .
اگه منظورت از سیمبین خودمون v5 هست
نه جدید تره
قیمتش حدودای چند هست ؟
اینم هست!نقل قول:
البته اجازه دسترسی میده خودش!
حالا بزار بیاد ببینیم چی می شه!
با سپاس
ویو super amold هست؛سیمبین 3 نسخه بعد از سیمبین سری 60 ورژن 5 هست ولی بنیاد سیمبین سعی داره که در این ورژن نسبت به ورژن های قبلی تغییرات اساسی ایجاد کنهنقل قول:
اينجور كه من ديدم تنها مشكلش نداشتن اينفرارد هست!:31:
گالاکسی که دوربینش...:41:.فلاش نداره باورتون میشه.:31:نقل قول:
قیمتـی ؟ حدسی ؟ گمـانـی ؟ :دینقل قول:
گالاکسی رو بیشتر واسه ویدیو و وب ساختن همه کاره نیس که...نقل قول:
گالاکسی که دوربینش... [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] .فلاش نداره باورتون میشه. [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
راستی همین الان کلیک نگاه می کردم یه گزارش از n8 داشت :
می گفت اولین گوشی دنیاست که دالبی رو پشتیبانی می کنه.:20:
نوکیای ایران رسما پیش فروش رو شروع کرده
farsi nokia
تو اين قسمت يه جا گذاشته ايميلتونو وارد ميكنين هروقت n8 ايران اومد خبرتون ميكنن!:31:
کد:http://www.farsi.nokia.com/find-products/all-phones/nokia-n8
فروسرخ فکر کنم بخاطر پهنای باند محدودش روی سیستمها در حال منسوخ شدنه.مگه اینکه برای کاربردهای خاص مثلاً کنترل TV یا VCR ها کسی بخواد استفاده کنه اونوقت شاید توجیه داشته باشه.... قدیما حتی لپتاپها هم داشتن ولی حالا دیگه نصبش نمیکنن و رفتن سمت استانداردهای پیشرفته تر مثل 802.11n و بلوتوث3نقل قول:
پیش فروش نیست دوست عزیز.فقط گفته ایمیلت رو وارد کن تا وقتی بسلامتی بعد 120 سال وارد شد اطلاع پیدا کنی.لابد با قیمت 800 تومن!نقل قول:
عکس گرفتن پانوراما با ان 8:
لینک دانلود ویدیو:
کد:http://www.mediafire.com/?i5lzbxxw6by9klf
یه ذره در مورد پانورمانقل قول:
16:9
و 3:4
برام توضیح میدین!
عکسی که با گستره دید 90 درجه گرفته بشه می شه عکس 3:4نقل قول:
عکسی که با گستره دید 170 درجه گرفته بشه می شه عکس 16:9 ( دید انسان هم به همین شکله؛ با این تفاوت که بالای 200 درجه دید داریم )
عکسی که به صورت 16:9 باشه و از یه سو تا یه سوی دیگه رو پوشش بده می شه عکس پانوراما. برای نمونه عکس خاور تا باختر یه منظره. معمولا در حین دیدن عکس، بیننده احساس می کنه که خودش یه جا ثابت ایستاده و داره می چرخه و عکس رو بر انداز می کنه
شاد باشین :31:
پانوراما یعنی عکس 360 درجهنقل قول:
تمام دوربینهای دیجیتال امروزی این قابلیت رو دارن که یا بصورت کمک پانوراما یا بصورت خودکار هستش
اخیراً هم به دنیای دوربینهای گوشیها وارد شده
خاور تا باختر میشه 180 درجه نه 360 درجه.با لنز واید هم میشه عکس 180 درجه گرفت و هیچ ربطی به پاناروما ندارهنقل قول:
عکس خاور تا باختر یه منظره.
بگم خدا این نوکیا رو چیکار کنه... اینقدر طول میده یه گوشی رو وارد بازار کنه که اینجا تاپیک قبل از ورود به بازارش شده 160 صفحه...:31:
بابا تکنولوژیش قدیمی شد دیگه.
با لنز واید نمی شه عکس 180 درجه گرفت. بیشترین اندازه ای که واید پوشش می ده 170 درجه هست. :31:نقل قول:
درباره پانوراما هم حق با شماست. اما عکس برداری 360 درجه فقط برای دوربین های حرفه ای و تعداد محدودی نیمه حرفه ای هست. در حالی که بیشتر دوربین ها از جمله دوربین گوشی ها فقط 180 درجه رو در قالب 3 عکس پشت سر هم از سه بخش منظره و به شکل پانوراما ثبت می کنن.
شاد باشین :31:
درسته این سیاست نوکیاست ... همه رو که شیفته ی گوشی کرد وارد بازار می کندش ..نقل قول:
بگم خدا این نوکیا رو چیکار کنه... اینقدر طول میده یه گوشی رو وارد بازار کنه که اینجا تاپیک قبل از ورود به بازارش شده 160 صفحه...:31:
بابا تکنولوژیش قدیمی شد دیگه.
چه ربطی به قدیمی شدن تکنولوژی داره ؟:14:
جان داینینگ (مسئول فرآوری دوربین در گوشی های نوکیا) تعداد عکس بوسیله نسخه نهایی ان8 که تا چند روز دیگه به بازار میاد گرفته و روی فلیکر قرار داده
فقط می تونم بگم در سایز اصلی فوق العاده است بدون نویز و بلور شدگی با شارپنس عالی !
باقی عکس ها
[HTML]
http://www.flickr.com/photos/dinning/sets/72157624971870802
[/HTML]
واقعا عالی اگه می شد همه ی عکهارو یه جا آپ کنین ممنون می شم چون نمی تونم ببینم:46:نقل قول:
سلامنقل قول:
اول که عکس ها تغییر پیدا کرده! توسط سایت.
دوم این که لینک داره رفیق!
سلام.
لینک پیلتر میلتره!!!
فلیکر سالهاست فــیلتره! D:نقل قول:
وارد لینک هم شدم.
عکس ها عوض شدن ...