چيزي نمونده بود عراق در دقيقه 88 گل بزنه. كار استراليا تمام ميشد.
Printable View
چيزي نمونده بود عراق در دقيقه 88 گل بزنه. كار استراليا تمام ميشد.
گلر استراليا عجب عكس العمل سريعي داشت !!
يه لحظه گفتم گل رو خورد...:31:
ولي كلاه گشادي سرمون رفت...بردن اين استراليا راحت تر از اون كره جنوبي بود!
این چه کار خنده داری هست که عراقی ها انجام میدن؟؟ هی توپ رو از منطقۀ میانی زمین و به صورت خدا کمک کن و خیلی هم بلند با قوص زیاد سانتر میکنن به جلو. من که تا حالا همچین چیزی ندیدم. تو بازی با تیم ما هم 2-3 بار این کار رو کردن.
---------- Post added at 06:46 PM ---------- Previous post was at 06:42 PM ----------
فکر اولیه منم همین بود. ولی الان استرالیا داره همونقدر به دفاع عراق فشار میاره که عراقی ها به دفاع ما فشار آورده بود.نقل قول:
کلاً تیمی که میخواد قهرمان شه نباید به این چیز ها فکر کنه. باید همه رو ببره. و نکته بعدی اینکه خدا کنه 3-4 ساعت دیگه هممون اینجا به هم تبریک بگیم جای اینکه به هم بپریم. من حتی حاضرم برای شادی فنجون نسکافه قرمر مورد علاقم رو هم بکوبم به دیوار :27:
بازي در 90 دقيقه معمول صفر صفر مساوي شد. رفتن به وقت اضافه.
---------- Post added at 06:50 PM ---------- Previous post was at 06:47 PM ----------
به هر حال عيار گروه ايران معلوم شد.
چا دو ري ميگفت ما در بازي هاي بسيار سخت تري در مرحله گروهي بازي كرديم و نتيجه گرفتيم.
---------- Post added at 06:52 PM ---------- Previous post was at 06:50 PM ----------
باز هم اينا در حال پخش آگهي بازرگاني بودن كه بازي در وقت اضافه شروع شده بود.
آقا دقیقه 100 تا 101 دو تا پنالتی پشت سر هم برای عراق گرفته نشد. اصلاً خوشم نمیاد از عراق ولی واقعاً هر دوش پنالتی بود.
تركيب تيم ملي ايران مقابل كرهجنوبي اعلام شد
كادر فني تيم ملي، ايران را امشب با تركيب زير به ديدار كره جنوبي در مرحله يك چهارم نهايي جام ملتهاي آسيا ميفرستد:
مهدي رحمتي، محمد نصرتي، هادي عقيلي، سيد جلال حسيني، احسان حاج صفي، آندرانيك تيموريان، جواد نكونام، پژمان نوري، محمدرضا خلعتبري، غلامرضا رضايي، كريم انصاريفرد.
اين ديدار از ساعت 19:55 آغار ميشود.
ترکیب خیلی خوبی و هجومی هم هستنقل قول:
کار خوب قطبی استفاده کردن از نوری بجای مبعلی است چون اگه مبعلی رو هم میزاشت دیگه خیلی هجوی میشد
و از دفاع غافل میشدن
امیدوارم نتیجه بده
ستاره بازی در نیمه اول خلعتبری میشه
دم افشین گرم :40:
خوشم اومد عاقلانه برخورد کرد و مسعود رو بازی نداد، به جاش خلعتبری رو گذاشت ...
فقط محمد نوری به جای پژمان گزینه ی بهتری بود اگه تو تاکتیکش می گنجید ...
باید ببینیم چه می کنن این 11 تا ...
البته 3 تعویض طلایی هم خواهیم داشت تو نیمه ی دوم ... :20:
اوه
گل زد استرالیا گل زد
تمام شد استرالیا1-عراق صفر
عجب گلی بود.
عربها یکی یکی بای :31:
حذف تمام و کمال سوسمار خورها رو تبریک می گم :27:
وای هر چی میگذره من بیشتر میترسم. این استرالیا عراق رو خیلی خوب برد. نمیگم راحت ولی خوب بازی کرد باهاش. الان وقت موج منفی نیست ولی ما جلوی عراق خیلی شانس آورده بودیم. از اونور کره و استرالیا قدرتی تقریباً برابر داشتن با چربش به سمت کره. من دارم میترسم :41: اما به قول معروف دیگه کار از کار گذشته :46:
عجب سوتی داد پیروانی !
وقتی کیول گل زد ، فکر کنم پیرهنشو درآورد و نمیدونم چرا ولی تلویزیون ایران سانسور کرد و صحنه آهسته رو پخش کرد ! بعد پیروانی گفت که کیول کارت زرد گرفته به علت این که بعد از گل پیراهنش رو درآورده ! بعد سه شو گرفت گفت البته ما ندیدیم این صحنه رو !
اگه ندیدی پس چجوری فهمیدی پیرهنشو درآورده ؟ : دی ای نامردا خودتون میشنین بدون سانسور میبینین؟: دی
حالا چرا سانسور کردن ؟ حتما زیرش چیز بدی داشته با مثلا لباس زیرش یه عکسی چیزی داشته !
نه بابا ! اصلا چیزی زیر پیراهنش نپوشیده بودنقل قول:
چرا بابا تیشرت سفید زیرش معلوم بود که سریع قطع کردن !! احتمالاً چیزی نوشته بوده و دوربین ها هم چند ثانیه زوم کردن روش که اون تصاویر مسخره و تکراری رو پخش کرد از گل ...نقل قول:
نه بابا ! اصلا چیزی زیر پیراهنش نپوشیده بود
قطر هم دقایق آخر باخت عراق هم همینطور ... امیدوارم این بلا سر ما نیاد :دی
موافقمنقل قول:
ترکیب خیلی خوب و عاقلانه ای هست. و تعویض ها رو هم داریم.نقل قول:
کوروش جان الان با این ترکیب تو خط هافبکمون، پژمتن نوری خیلی مفید هست. هم شوتزن هست و هم سانتر های خوبی میکنه. نکته ای هم که الان پژمان رو برای این بازی مناسب میکنه دوندگی زیاد و با تعصب بازی کردنش هست. تیموریان قطعاً نسبت به نوری کمی دفاعی تر خواهد بود و البته در سمت راست. امیدوارم پیچ خوردگی پای انصاریفر به کلی خوب شده باشه. و هادی عقیلی هوس دریبل زنی نکنه. نقطه ای که ازش میترسم، احسان حاج صفی هست که امیدوارم اشتباه نکنه و جا نمونه. هافبک هامون خوب کار کنن، خیلی از راه رو رفتیم.نقل قول:
با اینکه میدیدم استرالیا داره عراق رو میبره و این باعث میشد بهم استرس دست بده اما من هم درست پس از سوت همین حرف رو تو خونه زدم. عربها پر!!:27::8:نقل قول:
نه عزیزم من داشتم از الجزیره میدیدم ! چیزی تنش نبود :دينقل قول:
بابا یه لحظه نشون داد دیگه. چی میگی شما!!نقل قول:
در حالی که کمتر از یک ساعت به شروع دیدار تیم های ایران و کره جنوبی باقی مانده است، کمتر از 200 تماشاگر وارد ورزشگاه قطر اسپورت شده اند.:18:
-------------
اگه تو ایران بود؟!? :31:
اون هوشنگ نصیرزاده بعد این که کیول گل زده میگه ما که ندیدیم ولی حتما کارت زرد گرفته . دی:31:
مثلا برا چی قطع میکنن فکر میکنن مردم هم مثل خودشون عقده این:41:
من که بعدش سریع زدم از الجزیره اسپورت دیدم:46:
برای اینکه بعدش تماشاگرارو نشون داد قطع کردن :27: چون اینجا اماکن اومده نذاشته سینماها که فوتبال میدن به خانما بلیط بفروشه اگه تو تی وی پخش شه خانمای ما ناراحت میشننقل قول:
نه من سریع زدم الجزیره هیچ خبری نبود امن و امان بود:27:نقل قول:
گمانه زنیها شدت میگیرد ...
او چه پوشیده بود؟یا نبود؟:31:
ای هری نادان چرا سیما رو به زحمت میندازی؟
من روز بازی ایران - امارات تو خیابون بودم. رفتم تو یه مغازه ای. صاحب مغازه صدای تلوزیون (جواد خیابانی) رو قطع کرده بود و رادیو رو روشن کرده بود. کلی خندیدم. :27: دقیقاً همینطوری :27: آدم دلش برای جواد میسوزه. بیچاره صاف و صادق هست و حرف هش از روی احساس هست و لی سوتی های فنی هم کم نمیده.
ای بابا! :دینقل قول:
نه عزیزم من داشتم از الجزیره میدیدم ! چیزی تنش نبود :دي
نمیشه که :دی
پس اون سفیده چی بوده من دیدم؟! :27:
بین علما بر سر لخت یا محجبه بودن سینهی برادر کیول اختلاف افتاده :27:
الان باز دارم دوباره همونجوری میخندم. میدونی چرا؟؟ به خاطر "ای هری نادان" یاد فیلم کلینت ایستوود افتادم.. هری کثیف. :27:نقل قول:
اینا جام جهانی تو دوبی رو چه جور میخوان پخش کنن هوا گرم تماشاگر ها هم گرم دوربین هم ...:27:
اصلا زیر پیراهنش چیزی نپوشیده بود
(حالا چرا گیر دادین به این موضوع ؟ :31: )
تازه قراره چندتا بازیش هم بندازن تو ایران :27:نقل قول:
کوروش جان هم از دوستان خودمان است:31:نقل قول:
ولی نظر بنده به Erfan64 ایشان نزدیک تر است:31:
تیمها آمدند. هیـــــــــــــــــــــــ ــــس:31:
اگه حذف هم شدی مهم نیست :40:
کره ای ها چه قد بلند شدن:18:
Nilesat
JSC Sports 2
پیام بازرگانییییییی، سر و صدا نکنید شروع شد ،:31:
تخمه ها رو هم بیارید:دی
فرکانس؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟نقل قول:
چرا این دفاع ایران با اعصاب ما بازی میکنه؟
این اصلا خوب نیست دفاع وله
نقل قول:
من از نایل دارمش (از هات بی خبرم)
12284v27500
JSC2
-----------------------------------------------
این مربی کرهای ها چه شومنی شده برای خودش!