I9000-I9003 Galaxy S & SL » گوشی سامسونگ با سیستم عامل Andorid و صفحه نمایش 4 اینچ

I9000-I9003 Galaxy S & SL » گوشی سامسونگ با سیستم عامل Andorid و صفحه نمایش 4 اینچ

Printable View

نمايش 40 تاپيکها در يک صفحه

SRS اعلام کرده که تکنولوژی 5.1Virtual Surround اش در تمام گوشیهای خانواده گالاکسی یافت میشود:

منبع:

کد:

http://phandroid.com/2010/08/27/srs-5-1-virtual-surround-sound-in-all-galaxy-s-phones/
  • 29-08-2010, 23:41
    ebi66_boukan
    نقل قول:
    آقا جریان چیه؟؟؟400 دلار افت پیدا کرده؟؟:18:

راستی این مدل فقط واسه اپراتور های خاصی هست و تو ایران کار نمیکنه؟؟؟:10:
  • 29-08-2010, 23:54
    mahroo_z1
    [QUOTE=ebi66_boukan;5339450]آقا جریان چیه؟؟؟400 دلار افت پیدا کرده؟؟:18:

سلام دوست عزیز:5:
    خیر شما یک قرارداد دوساله می بندی که پیش پرداختش 199$ هست.

راستی این مدل فقط واسه اپراتور های خاصی هست و تو ایران کار نمیکنه؟؟؟:10:

This is not a GSM phone, it will not work on any GSM network worldwide.
  • 30-08-2010, 01:11
    mahyarSAMSUNG
    یعنی واقعا این srs برای خودش شرکته ؟ نمیدونستم :31: . همچین چیز جالبی هم نیست . البته تو هدفون منظورمه . ولی روی اسپیکر عالیه
  • 30-08-2010, 16:41
    roozi-666
    1- برنامه ای برای پخش فیلم با زیرنویس واسه گالکسی اومده ؟
    اگه اومده لینکشو محبت کنید...
    2- اینکه خروجی تلویزیون نداره رو باست چکار کنیم ؟
    مثلا ویدئو هایی که میگیریم رو با چه راهی باید رو تلویزیون یا ال سی دی ببینیم...
    چطور i900 و i8000 داشتن ولی گالکسی نداره ؟؟؟
    3- واسه دیدن اس ام اس ها و wordهای فارسی باید چکار کنیم ؟
    فارسی ساز اومده یا نه و اگه نیومده به نظرتون تا کی این مشکل حل میشه ؟
    4- به طور اتوماتیک وار مثل i8000 فیلمهای avi یا mkv پخش میکنه یا باید از برنامه خاصی استفاده کرد ؟
    5- به نظر شما من تا 2 ماه دیگه صبر کنم قیمت این گوشی چقدر میشه ؟؟؟
  • 30-08-2010, 19:46
    hateftotti
    سلام
    ظاهرا یه نسخه از اندروید 2.2 یا همون فرویو برای این گوشی اومده که ظاهرا رسمی نیست ولی اگه خیلی مایلید میتونید اونو از kies بگیرید
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    کد:

http://www.samsunghub.com/2010/08/30/get-android-2-2-for-your-galaxy-s-via-kies/
  • 30-08-2010, 21:08
    SAEEDSAMSUNG
    نقل قول:

سلام
    ظاهرا یه نسخه از اندروید 2.2 یا همون فرویو برای این گوشی اومده که ظاهرا رسمی نیست ولی اگه خیلی مایلید میتونید اونو از kies بگیرید
    کد:

http://www.samsunghub.com/2010/08/30/get-android-2-2-for-your-galaxy-s-via-kies/

من کلیپ این گوشی رو با آندروید 2.2 دیدم واقعا سرعتش خوف شده و معرکست! ارزشش رو داره که از نسخه غیر رسمیش هم استفاده کنید
  • 30-08-2010, 22:01
    mani_2004_2006
    بدجور این گوشی چشمو گرفته :دی خدا بگم چیکارت کنه گالکسی :دی
    دارم پولا رو جمع میکنم بخرمش
    آخرین قیمت 8 گیگش چقده ؟ 16 گیگ چقد ؟[COLOR="Silver"]
  • 30-08-2010, 22:45
    ebi66_boukan
    نقل قول:

بدجور این گوشی چشمو گرفته :دی خدا بگم چیکارت کنه گالکسی :دی
    دارم پولا رو جمع میکنم بخرمش
    آخرین قیمت 8 گیگش چقده ؟ 16 گیگ چقد ؟[COLOR="Silver"]

آقا اين گوشي اينجا زياد خاطرخواه داره؛بدشو نخواه كه خطرناكه :دي
    قيمت 8گيگ امروز بين 630تا 680 من از سايتاي ديگه خوندم كه قيمت علاالدين رو گذاشته بودن؛16هم730تا 760.
    مونده چقدر زرنگ باشي...
  • 30-08-2010, 22:49
    fmps
    نقل قول:

آقا اين گوشي اينجا زياد خاطرخواه داره؛بدشو نخواه كه خطرناكه :دي
    قيمت 8گيگ امروز بين 630تا 680 من از سايتاي ديگه خوندم كه قيمت علاالدين رو گذاشته بودن؛16هم730تا 760.
    مونده چقدر زرنگ باشي...

ابی جون این گوشی دیگه کم کم خز میشه .میگم بی خیالش بشیم:31:
  • 31-08-2010, 00:32
    SAEEDSAMSUNG
    نقل قول:

شما از آواتارت معلومه که از روی جه نیتی این حرفا رو میزنی.. شما بچسب به اون سیب کرم خوردت :27:
  • 31-08-2010, 00:42
    kamran2000
    با اومدن n8 دیگه galaxy s خز نمیشه ... n8 که خز میشه.
    خدا کنه زودتر این n8 بیاد تا تمرکز موبایل فروش ها و فروشنده و خریدار بره رویه n8 . مطمئناً اون موقع قیمت galaxy s میاد پایین و ما به مراد دلمون میرسیم.:31:
  • 31-08-2010, 01:20
    گرافيكار
    نقل قول:

با اومدن n8 دیگه galaxy s خز نمیشه ... n8 که خز میشه.
    خدا کنه زودتر این n8 بیاد تا تمرکز موبایل فروش ها و فروشنده و خریدار بره رویه n8 . مطمئناً اون موقع قیمت galaxy s میاد پایین و ما به مراد دلمون میرسیم.:31:

من موندم چجوری بعضیا میرن نوکیا با اون سیستم عامل مسخرش رو میخرن
    به خدا هیچی نداره
    یه مدت n97 داشتم مونده بودم چرا این گوشی قیمتش اینقد بالاست به خدا سر 1 هفته پشیمون شدم سر 15 روز فروختمش
    آخه هیچی نداره این سیمبین بهتره بهش بگم هیچبین
    به خدا من دیگه محاله نوکیا با این سیستم عامل مسخره و اینترفیس عقب افتاده بخرم
  • 31-08-2010, 01:21
    Mr.Onely
    نقل قول:

1- برنامه ای برای پخش فیلم با زیرنویس واسه گالکسی اومده ؟
    اگه اومده لینکشو محبت کنید...
    2- اینکه خروجی تلویزیون نداره رو باست چکار کنیم ؟
    مثلا ویدئو هایی که میگیریم رو با چه راهی باید رو تلویزیون یا ال سی دی ببینیم...
    چطور i900 و i8000 داشتن ولی گالکسی نداره ؟؟؟
    3- واسه دیدن اس ام اس ها و wordهای فارسی باید چکار کنیم ؟
    فارسی ساز اومده یا نه و اگه نیومده به نظرتون تا کی این مشکل حل میشه ؟
    4- به طور اتوماتیک وار مثل i8000 فیلمهای avi یا mkv پخش میکنه یا باید از برنامه خاصی استفاده کرد ؟
    5- به نظر شما من تا 2 ماه دیگه صبر کنم قیمت این گوشی چقدر میشه ؟؟؟

1- برای دیدن این نوع فیلم ها بهتر زیرنویس اونارو با Converter های موجود به فیلم بچسبونید و فقط بریزید روگوشی و ببینید.
    2- خروجی تلویزیون داره ، منتها کابلش در داخل پک نیست و باید جداگانه تهیه کنید.
    3- هنوز فارسی ساز درست و حسابی ای برای این گوشی نیمده اما تا چند هفته دیگه رام های فارسی هم منتشر میشن و اون موقع فونت فارسی هم ساپورت میشه ... کلاً گلکسی در مورد فارسی سازی و اینا زیربار نمیره !!
    4- بــلــه براحتی پخش میکنه ...
    5- احتمالاً حدود 600 - 640 ، 8 گیگ البته ...
  • 31-08-2010, 07:30
    fmps
    نقل قول:

الان خوب شد؟؟؟؟
  • 31-08-2010, 09:13
    mohsenfhm
    مشكل جديد در گوشي هوشمند سامسونگ

وقوع يك مشكل تازه در گوشي Galaxy S سامسونگ موجب اعتراض و ناراحتي كاربران آن شده است.

به گزارش فارس به نقل از وي تري، مشكل مذكور باعث مي شود تا در صورت اتصال گوشي به رايانه اطلاعات كاربر پاك شود. همچنين در مواردي بلافاصله پس از اتصال گوشي به رايانه، Galaxy S روشن و خاموش مي شود كه اين مساله مشكلات متعددي را به دنبال مي آورد.
    هنوز مشخص نيست علت اصلي اين مساله چيست، اما برخي كارشناسان نقص در نرم افزار اختصاصي اين گوشي را عامل وقوع اين مشكل مي دانند. Galaxy S از گوشي هاي هوشمند نسبتا جديد سامسونگ است كه با هدف رقابت با توليدات مشابه اپل و نوكيا وارد بازار شده است.
    سخنگوي سامسونگ مدعي است اين مشكل زماني رخ مي دهد كه اسم يك فايل بيش از 16 كاراكتر داشته باشد و اين شركت در تلاش است تا در اسرع وقت مشكل ياد شده را برطرف كند.
    البته كاربران مي گويند مشكل مذكور عموميت دارد.
  • 31-08-2010, 09:44
    mc_pooria
    :18:دوستان گلکسی سوار تائید می کنند؟!!! :19:
  • 31-08-2010, 09:48
    S A M S U N G
    سلام .

من فروم انگلیسی و روسی سایت Mobile-Review رو هر روز دنبال می کنم و تا الان من ندیدم کسی همچنین چیزی رو عنوان کنه .

این منبع :

کد:

http://www.v3.co.uk/v3/news/2268845/samsung-galaxy-handset-plagued
    مخلصیم .
  • 31-08-2010, 10:18
    mahanramzi
    من هم داِیم در حال سرچ راجع به این گوشی هستم تا حالا به این موضوع بر نخوردم.
  • 31-08-2010, 10:50
    aliugd
    نقل قول:

وقوع يك مشكل تازه در گوشي Galaxy S سامسونگ موجب اعتراض و ناراحتي كاربران آن شده است.

به گزارش فارس به نقل از وي تري، مشكل مذكور باعث مي شود تا در صورت اتصال گوشي به رايانه اطلاعات كاربر پاك شود. همچنين در مواردي بلافاصله پس از اتصال گوشي به رايانه، Galaxy S روشن و خاموش مي شود كه اين مساله مشكلات متعددي را به دنبال مي آورد.
    هنوز مشخص نيست علت اصلي اين مساله چيست، اما برخي كارشناسان نقص در نرم افزار اختصاصي اين گوشي را عامل وقوع اين مشكل مي دانند. Galaxy S از گوشي هاي هوشمند نسبتا جديد سامسونگ است كه با هدف رقابت با توليدات مشابه اپل و نوكيا وارد بازار شده است.
    سخنگوي سامسونگ مدعي است اين مشكل زماني رخ مي دهد كه اسم يك فايل بيش از 16 كاراكتر داشته باشد و اين شركت در تلاش است تا در اسرع وقت مشكل ياد شده را برطرف كند.

سلام
    حالا چرا انقدر درشت نوشتی؟ معمولی هم می نوشتی همه می خوندند...:31:
    من هم همچین چیزی که شما گفتی جایی نشنیدم و نخوندم
  • 31-08-2010, 10:55
    BIKHIAL_ALL_75
    دوستان توجه کنید خبر متعلق به فالس نیوز هست/پس زیاد جدی نگیرید.
    به احتمال خیلی زیاد شایعه هست
  • 31-08-2010, 11:24
    malkemid
    نقل قول:

دوستان توجه کنید خبر متعلق به فالس نیوز هست/پس زیاد جدی نگیرید.
    به احتمال خیلی زیاد شایعه هست

احتمالا بخاطر تح----ریم کره جنوبی...ما هم داریم اینطوری تح...ریم می کنیم!!!!
  • 31-08-2010, 12:56
    mahroo_z1
    فروش یک میلیون Samsung Galaxy S در امریکا
    سلام دوستان:5:

سامسونگ بطور رسمی اعلام کرد که بیش از یک میلیون گوشی سامسونگ گالاکسی اس تاکنون در امریکا بفروش رفته است واین در حالیست که فقط اپراتورهای AT&T and T-Mobile مشغول فروش این گوشی هستند و بزودی اپراتورهای Sprint و Verizon نیز فروش خود را اغاز خواهند کرد:

بنظر میرسد تا پایان سال 2010 کاملا امکانپذیر است که سامسونگ 2میلیون گوشی گالاکسی اس در امریکا بفروش رساند و با چنین اتفاقی ساسونگ مشکلی برای رسیدن به هدف فروش 10میلیونی گالاکسی اس در سراسر دنیا تا پایان سال نخواهد داشت.

منبع:

کد:

http://www.unwiredview.com/2010/08/30/1-million-samsung-galaxy-s-android-smartphones-sold-in-the-us/
  • 31-08-2010, 13:42
    MINOR
    نقل قول:

منم تاحالا همچین مشکلی نخوردم
    راستی دوستان بالاخره آپدیت Froyo هم برای Galagsy اومد
  • 31-08-2010, 13:49
    گرافيكار
    نقل قول:

دوست گل:10:
    حالا چون آیفون4 اون مشکل فجیع رو داشته
    باید برای گالاکسی هم یه مشکل بتراشید؟؟؟؟:13::13::13:
    لااقل یه مشکل درست و حسابی مطرح میکردین
    تا مردم جدی میگرفتن
    حداقل امضا و آواتارتو عوض میکردی:11:
  • 31-08-2010, 14:04
    hoha881
    واسه ما همون مقایسه ایفون با گالاکسی توی gsmarena کافیه.
    بعدش از این رنگ سفیدش خبری نشد؟
  • 31-08-2010, 14:43
    mc_pooria
    اولش نوشته به گزارش فارس(نیوز)....:31:
    خب.... توقع بیشتری هم از فارس نداشتیم....:5:
  • 31-08-2010, 14:56
    mahroo_z1
    اغاز فروش سامسونگ Epic 4G از امروز
    سلام دوستان:5:

منبع:

کد:

http://www.androidcentral.com/sprint-epic-4g-available-today-and-were-giving-one-away
  • 31-08-2010, 15:07
    Online_wireless
    سلام دوستان خبر جدید از آندروید 2.2
    Samsung galaxy s now getting froyo, amillion sold in the us
    منبع:Gsmarena

دوستان اون خبری که در رابطه با مشکل گالکسی مطرح کردن رو جدی نگیرید، خب باید یکم حق داد دیگه! میخوان بزور ازش ایراد بگیرن. :31:
  • 31-08-2010, 15:36
    alidata2010
    من نمیدونم چرا سامسونگ بالا و پایین گوشیهاشو گرد میکنه کسی بهشون نگفته که خیلی زشت میشه؟:31:
  • 31-08-2010, 16:34
    mahroo_z1
    نقل قول:

من نمیدونم چرا سامسونگ بالا و پایین گوشیهاشو گرد میکنه کسی بهشون نگفته که خیلی زشت میشه؟:31:

وای دوستان:5:
    از دست بعضی شما کاربران
    قوم بنی اسراییل هم فکر نمیکنم اینقدر ایراد میگرفته:18:
    اگر قابشو مستطیلی بزنه یعنی با گوشه های صاف
    میگن از اپل کپی کرده
    اگرم بالا و پایینشو قوس بده
    میگن : ای چه زشته.
    بابا میشه بگین از دست شماها باید چیکار کرد؟
  • 31-08-2010, 16:58
    kamran2000
    این froyo 2.2 که اومده تست هست یا رام رسمیه؟ ( منظورم همینه که 2 روز پیش منتشر شد)
  • 31-08-2010, 17:00
    SAEEDSAMSUNG
    کرمانشاه مجتمع تجاری ارگ طبقه 3 بغل پله برقی گالاکسی آورده بدون گارانتی 16 گیگ میگه 750 تومن!! :13:
  • 31-08-2010, 17:47
    alidata2010
    نقل قول:

وای دوستان:5:
    از دست بعضی شما کاربران
    قوم بنی اسراییل هم فکر نمیکنم اینقدر ایراد میگرفته:18:
    اگر قابشو مستطیلی بزنه یعنی با گوشه های صاف
    میگن از اپل کپی کرده
    اگرم بالا و پایینشو قوس بده
    میگن : ای چه زشته.
    بابا میشه بگین از دست شماها باید چیکار کرد؟

ای بابا اینجا نظر هم نمیشه داد باز بگین سونی اریکسونیا تعصبشون اونجای خرو پاره کرده:31: من خودم طرفدار این گوشیم به شخصه از گرد خوشم نمیاد دیگه چیکار کنیم :31:
  • 31-08-2010, 18:32
    Ahmad_p1
    دوستان مدل i897 Captiv ate یا Epic 4G را اگه از اون ور بیارم جریان آنتن دهیش چی میشه؟؟؟
  • نمايش 40 تاپيکها در يک صفحه
    صفحه 40 از 159 اولاول ... 303637383940414243445090140 ... آخرآخر