سلام
بچه ها کسی تو یونیتی فارسی نوشته ؟ از 3.4 به بعد مثل این که بهش اضافه شده ! کسی تست کرده ببینه چجوری هست ؟ روش استفادش ؟
Printable View
سلام
بچه ها کسی تو یونیتی فارسی نوشته ؟ از 3.4 به بعد مثل این که بهش اضافه شده ! کسی تست کرده ببینه چجوری هست ؟ روش استفادش ؟
متاسفانه من نتواستم خیلی هم دنبالشم ولی نمی دونم چطوری آقای علی کسایی (مدیر پرشین دیزانر ) توانسته بود فارسی بنویسه.
جدیدا تست کردی ؟ از 3.4 به بعد ؟ من الام ریرم یه کمی بگردم ببینم چجوریه ؟نقل قول:
یکی پیدا کردم ولی انگار 45 دلار طرف گذاشته برای فروش...
سلام
نمیدونم چرا نمیشه فارسی نوشت ؟! تو خود سایت یونیتی نوشته بود از 3.4 به بعد زبون های راست چین رو هم پشتیبانی میکنه ؟ حالا باید بیشتر ور برم ببینم شاید شد !؟
راستی بچه ها کسی اینجا با A* کار کردن ؟
سلام دوباره
یه سوال : من از NavMeshAgent برای مسیر یابی استفاده کردم حالا میخوام bake رو زمانی که تو بازی هستم برام انجام بده .شدنیه ؟ اخه سر مسیرش چیزایی اضافه میشه بعدا که کاراکتر ها مثل روح ازش رد میشن !؟
متاسفانه اینکه یونتی هنوز به درستی از unicode پشتبانی نمی کنه و زبون های که از حروف بهم متصل دارن پشتبانی نمی کنه برعکس (گیم استدیو) که به خوبی از unicode پشتبانی می کنه.نقل قول:
لینکشو میدی ؟نقل قول:
پرویز اینو نمیدونی ؟ گیری کردیما !نقل قول:
سلام
آقا یه سوال دارم : فرض کنید که بازی اول شخص داریم که تفنگش میره تو دیوار ! حالا باید دوتا دوربین بزاریم یکی برای تفنگ یکی برای محیط و ... حالا این لایه بندی دوربینا چجوریه ؟ من قبلا این کار رو کردم ولی الان نمیتونم انجامش بدم . !
ممنون
3 راه برای اینکار وجود دارد...
1.دو دوربین مجزا با که تفنگ و زیر مجموعه هاش layer متفاوتی داشته باشند برای مثال layer شماره 9 برای مثال gun) . دوربین دوم باید depth بیشتر از اولی باشه و تو مایه culling mask تیک everthing برداشته بشه.
و clear flags بروی depth only باشه.
2.chartoer controller عریض تر باشه.
3. با استفاده از raycast در هنگام حرکت دوربین تفنگ به سمت عقب بره...
لینک فارسی نویس 45 دلار:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
والا دومی ها اصلا نشندیم چیزی راجعبش .
مسیریاب خودم رو بهتر کردم دیگه تابعش آرایه از بردار برمی گردونه می خواهی برات pm اش کنم.
سلامنقل قول:
همون اولیه مد نظرم بود اون بازی اول شخص مثال بود تا بگیرید چی میگم . تشکر
هوش مصنوعیتم تو خصوصی با هم حرف میزنیم .
تا امشب مثال می سازم...
من کلا با سایت یونیتی مشکل دارم!:19:
2 بار خواستم دانلود کنم همش گیر میکنه!:13:
کسی لینک دیگه ای نداره؟!
فکر کنم سایتش مشکل داره ! منم نمیتونم دانلود کنم !نقل قول:
این لینک رو روی idm اضافه کنید به سادگی دانلود استارت می خوره:
فک کنم این همون ورژن بتاشه!
کسی لینک یونایتی 3.5 فاینال رو داره؟ (به جز سایت خودش!):19:
مرسی ولی فقط با 4 تا کانکشن دانلودش میکنه (ینی با سرعت 10 کیلو بایت)!!!!!!:31: 1 روز طول میکشه ولی مرسی!:46:
سلام
من تو برنامه نویسی راه نیافتادم ؟به نظر شما چه کار کنم؟
تلاش کن!!!:31:
خب برو یه سرچ کن یه آموزشی چیزی پیدا کن.:46:
آخر من نمیتونم این یونیتی رو نصب کنم!کد:
extract : error writing to file rectangles.psd
این ارور بالا ینی چی؟!:19:
مشکل حل شد. اونایی که این مشکل رو دارن برن درایو C رو خالی کنن!:31:
سلام
یه سوال :
من یه متغیر دارم تو یه اسکریپت و میخوام از داده های داخلش تو یه اسکریپت دیگه استفاده کنم ! چجوری باید این کار رو انجام بدم ؟
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
سلام
یه سوال :
من یه متغیر دارم تو یه اسکریپت و میخوام از داده های داخلش تو یه اسکریپت دیگه استفاده کنم ! چجوری باید این کار رو انجام بدم ؟
سلام.:31:
چجوری میشه تیر ساخت؟!:31:
میدونم که این سوالو یه بار قبلا پرسیدم و احسان و پرویز یه کمکایی بهم کردن ولی هنوز نتونستم شلیک کردن رو بسازم.
لطفا کمک کنین.:46:
هیچ کدوم رو نتونستم دانلود کنم!:13:
میشه خودتون آپ کنید؟!:46:
سلامنقل قول:
باید تو سایتش عضو بشید:46:
میدونم.
ولی عضو هم شدم نشد.:13:
دانلود شد!!!:31:
ممنون.:46:
سلام.
این ارور ینی چی؟ چی کارش کنم؟!:19:
کد:http://arminaragorn.persiangig.com/image/Untitled.png
خوب حالا من متوجه نشدم مشکل شما چیه ، نمیتونید از تابع IGnore استفاده کنید ؟ ارسال پارامتر اشتباه دارین ؟نقل قول:
به هر جهت یه تیکه کد نوشتم ، ببینید کد شما چه تفاوتی با این داره :
به متغییر RedCube یه آبجکت که کالیدر داره بدین ، زمانی که دکمه Z رو بزنید یه آبجکت جدید ایجاد میشه که با این که کالیدر داره ، برخورد نداره ( کد رو به Actor بازی بدین ، مثلا به FPC خود موتور )کد:public Transform RedCube;
void Update ()
{
if (Input.GetKey(KeyCode.Z))
{
Transform CloneCube = Instantiate(RedCube, transform.position, Quaternion.identity) as Transform;
Physics.IgnoreCollision(CloneCube.collider, collider);
}
}
داخل داکیومنت یه سری محدودیت برای این تابع تعریف کرده ، اونا رو هم بررسی کنید.
کد:var explosionTime = 1.0;
function Start() {
Destroy(gameObject, explosionTime);
}
کد:var projectile : Rigidbody;
var speed = 20;
function Update () {
if (Input.GetButtonDown ("Fire1")) {
var InstantiatedProjectile : Rigidbody = Instantiate (projectile, transform.position,
transform.rotation);
InstantiatedProjectile.velocity = transform.TransformDirection(Vector3(0,0,speed));
Physics.IgnoreCollision(InstantiatedProjectile.collicer, transform.root.collider);
}
}
سلام.کد:var explosion : GameObject;
function onCollisionEnter(collision : Collision) {
var contact : ContactPoint = collision.contacts[0];
var rotation = Quaternion.FromToRotation(Vector3.up, contact.normal);
var instantiatedExplosion : GameObject = Instantiate(explosion, contact.point,
rotation);
Destroy(gameObject);
}
من از این 3 تا کد تو بازیم استفاده کردم فعلا ولی وقتی که گوی رو پرت می کنم این ارور رو میده. چی کار کنم؟
فک کنم مشکل اشتباه تایپی بود درسته؟!
به جای collider نوشته بودم collicer
مشکل همین بود؟
یه سوال دیگه هم داشتم با این 3 تا کد باید یه گوی پرتاب شه و وقتی با چیزی برخورد کرد منفجر بشه ولی وقتی گوی رو میندازم فقط رو زمین قل میخوره!!! چی کار کنم؟
کد ها درستن ، در مورد غلط املایی، اگر بوده که اینجا الان درسته.
در مورد root ، توی آموزش اصلی چون از موشکی استفاده میکنه که Parent داره و Parent آبجکت دارای Collider بوده ، واسه همین از Root استفاده کرده.
کد اول رو باید به explosion بدین ، که زمانش البته یکم پایینه.
کد دوم مربوط به اسلحه هست.
کد سوم رو باید به اون گویی بدین که در موردش صحبت کردین و به متغییر explosion هم یک انفجار از نوع GameObject باید بدین ، در کل کد ها مشکلی ندارن.
سلام
آقا این کد رو ببینید :
این کد تو یک فریم که اجرا میشه 1ی از اون پرفبی که من بهش میدم میسازه حالا چیکار کنم بتونم محدود کنم ؟ مثلا تو هر ثانیه یکی ایجاد کنه یا تو هر دقیقه !کد:var prefab : Transform;
var X : float;
var Y : float;
var Z : float;
function Update() {
Instantiate (prefab, Vector3(X,Y,Z), Quaternion.identity);
}
ممنون
کد دوم خط آخر :
این غلط نداره؟ مطمئنید؟ آخه من وقتی به collider تغییرش دادم درست شد.کد:Physics.IgnoreCollision(InstantiatedProjectile.collicer, transform.root.collider);
من الان تو درک کد ها زیاد مشکلی ندارم (فقط درک همین 3 تا کد بالا!!!)
ولی هنوز نمیدونم چرا گوی ها با برخورد به چیزی منفجر نمیشن؟!:20:
باید چی کار کنم؟
نقل قول:
شما میتونید از دستورات زیر استفاده کنید :
یا این که با شرط و یک متغییر و تابع Time.time یک تایمر تعریف کنید.کد:print (Time.time); // Prints 0
yield WaitForSeconds (5); // Waits 5 seconds
print (Time.time); // Prints 5.0
بله ، الان غلط رو دیدم ، اگر از ادیتور خوب ( مثل Mono Develop یا VS استفاده کنید ، این مشکلات پیش نمیاد )نقل قول:
armin_555
شما مراحل کارتو بگو برای انفجار ، ببینیم شما کجا کاری رو انجام نمیدی.
من از روی این PDF ها بازیمو ساختم هر کاری هم که گفته بود انجام دادم ولی بازم نمیتونم گوی رو منفجر کنم! البته فعلا فقط کارای PDF اولی رو انجام دادم.