اقایون کی اشنایدر رو میخواست ؟
Printable View
اقایون کی اشنایدر رو میخواست ؟
روش جدید رد کردن پیشنهاده ؟نقل قول:
چک و مالودا با پویول و ابراهیمویج ؟؟
ارمين من منچستر
این چه وضعشه؟ بهتر نیست که پیشنهادی که بهم میدیم رو توی پیغام خصوصی بدیم .اینجوری که الان هست خیلی خر تو خره.
نقل قول:
آدریانو رو که گفتم بالا .
لوچو گونزالز رو هم همینطور .
فابرگاس که توی تیم برادر حامد یعنی حبیبه با اون باید کنار بیای .
همسیک 16 م
موتو 61 م
تورس من اینو قبلا رزرو کردم : 67.8 م
قیمتش 70 میلیون مقطوعنقل قول:
پستای من کسی میخونه؟ نکنه من برای شما غیبم
ابراهیموویچ و هانری رو بیخیال.نمیتونم جایگزین پیداکنم.بهترین مدافعم رو دارم میدم دیگه.بالاک و اسین.خوبه؟یا تری و اسین.اگه تری فروشیه!نقل قول:
نه اینجا بهتره که.اینجوری میفهمیم کی چی میفروشه.فقط باید کمی باهم کنار بیایم.پیشنهاد من چی شد وحید؟اینیستا با ویا.نقل قول:
حسین جان.مسی با رونالدینیو و همون 50 میلیون که گفتی.بذار حداقل یه بازیکن جابجا کرده باشیم دیگه.دوساعته داریم پیشنهاد فقط میدیم.
نقل قول:
محمد اگه تو بنگاه معاملات میزدی مطمئنم تا الان جزء مایه دارای تهران میشدی . خیلی خب رونالدینیو رو با بکام همزمان بهت میدم اما امیدوارم رونالدینیو مصدوم شه رو دستت باد کنه . خب تمومه دیگه ؟
محمد شما نون اضافه نمیخوای؟ مرد حسابی من همین الانش هیچی مهاجم ندارم به جز ویا فقط یه بازیکن مهاجم دراز بی قواره به نام زیگیچ دارم :27:حالا اینسیتا تنها چه درد من میخوره از اینسیتا بهتر من دارم یعنی سیلوا.نقل قول:
نه اینجا بهتره که.اینجوری میفهمیم کی چی میفروشه.فقط باید کمی باهم کنار بیایم.پیشنهاد من چی شد وحید؟اینیستا با ویا.
نقل قول:
علی جان باید برای فروشات خریدار پیدا بشه وگرنه باید آزادشون کنی .
موارد خریدو برات اوکی کنم ؟
ده میلیون بزار روش خیرش رو ببینی.آخه بازیکن خیلی کم دارم.خودت بهتر میدونی که.دستت درد نکنه.نقل قول:
اولین نقل و انتقال انجام شد.حسین جان الان داریم با هم دست میدیم و ازمون عکس میگیرن...:10:
حسین جان آزادشون کنیم یعنی از تیم اخراج کنیم؟بعد چی گیرمون میاد؟نقل قول:
علی جان باید برای فروشات خریدار پیدا بشه وگرنه باید آزادشون کنی .
وحید تو که بدتر پیشنهاد میدی.با یه بازیکن نصف تیم رو میخوای.ویا کارتهای خاصی نداره.بیخود گولشو نخور.اینیستا رو میدم یکی از بازیکنای زیر رو هم انتخاب کن:
لیست مازاد:Jeffern
Abidal
Milito
Pique
Henrique
v.sanchez
maxvell
Sergio busquets
Bojan
Pedro
Jorquera
Chygrynskiy
حسین پس چی شد؟ بورونو آلوز و لنون و گورکوف همین حالا من می خرم.
نقل قول:
بسیار خب . به سلامتی اولین معامله انجام شد . پس من قرارداد رو اوکی میکنم ( یک جا فعلا ثبتش میکنم تا پایان نقل و انتقالات توی آپشن فایل اعمالش کنم ) .
پس شما الان 110 م داری و من 90 م .
---------- Post added at 11:57 PM ---------- Previous post was at 11:56 PM ----------
وحید جان من که گفتم بجز گورکف بقیه اوکی هستن و من ثبتشون کردم توی آپشن فایلت اعمالشون میکنم .نقل قول:
---------- Post added 26-02-2010 at 12:00 AM ---------- Previous post was 25-02-2010 at 11:57 PM ----------
نقل قول:
پس این 100 میلیونو برای چی به باشگاهها اختصاص دادیم برای همین دیگه . فکر میکنی بازیکنای بنجل هر تیم قیمتشون چقدره نهایتا 3- 4 میلیون 10 تاشون به زور به 30 میلیون میرسن .
حسین نمیشه از همه بازیکنان 10 واحد کم نکنی.الان مثلا از لنون 10 واحد کم کنی میشه در حد یه بازیکن افغانی:27:
راستی محمد مگه همه چی کارت هستش.ویا از نظر گل زنی تکه.هیچ بازیکنی مثل اون توی این فوتبال گلزن نیست.اصالا بی خیالش شدم:21: حالا بازیکن دیگه نمی خوای. خوان ماتا یا ویسنته رو بخوای می فروشم هر جفتشون مهاجم گوشه بازی می تونن کنن و فکر کنم به دردت بخورن.
همون ویا رو خودت درست حسابی پیشنهاد بده دومیش رو هم ثبت کنیم.میرم تیمت رو هم یه نگاهی بکنم.تو پیشنهادت رو بده و از هانری،ابراهیموویچ و ژاوی دست بردار.دیدی که من مسی رو فروختم و پویول رو هم کسی خوب معامله کنه میفروشم.پیشنهادت برای ویا چیه؟نقل قول:
خب اگه کم نکنم که قیمتاشون نجومی میشه . ببین من قیمتای بازیکنا رو براساس توانییهاشون محاسبه میکنم اگه بجای 10 واحد مثلا 5 واحد کم بشه کلی قیمتشون زیاد میشه .نقل قول:
حسین جان مال من چی ؟ Forlan و Riqueleme
محمد نگاه کن تو مثلا اگه یه مهاجم از دست بدی بازم مهاجم زیاد داری ولی باور کن من فقط ویا دارم.حالا صبر اگر یه مهاجم خوب خریدم شاید بهت فروختم. اینو در نظر بگیر ویا برای من 5 واحد کم شده ولی برای تو 10 واحد کم میشه. پس برای من خیلی عالی هستش. البته بازیهایی که خودت بازی نمی کنی چون پیش فرض هست همه تیمها رو بدجور می ترکونه.
راستی پویول من حاظرم بخرم. با کدوم بازیکنان من اونو میدی؟
کسی دیگه ای از من بازیکن نمیخواد ؟ من باهاش منصفانه حساب میکنم .
---------- Post added at 12:17 AM ---------- Previous post was at 12:16 AM ----------
آرمین جان اینا رو هم اوکی میکنم فردا توی آپشن فایلت میبینیشون .نقل قول:
من میخوام. فلامینی و سیدورف و زامبوروتا و یکی از مهاجم نوکهات که فکر کنم 3 تا مهاجم نوک خوب داری. حالا اینارو حاظری معامله کنی؟نقل قول:
کسی دیگه ای از من بازیکن نمیخواد ؟ من باهاش منصفانه حساب میکنم .
علی جان پیرلو 53 میلیون در میاد فکر میکنم زیاد مناسب نباشه برات بکامو نمیخوای اونم سانترهای مواجی داره .
---------- Post added at 12:25 AM ---------- Previous post was at 12:24 AM ----------
آره خب . اگه پول نقد بدی خیلی ارزون تر باهات حساب میکنم .نقل قول:
بکام رو که دادی به من.تایید هم کردی.چکار میکنی حسین؟نقل قول:
حسین جان بی زحمت قیمت هیپیا در لورکوزن چقدره؟
راست میگی گیج شدم امشب از یک طرف دارم قیمت بازیکنا رو حساب میکنم از یک طرف بحث قرارداد بچه ها و این حرفا کلا گیج شدم .نقل قول:
---------- Post added at 12:29 AM ---------- Previous post was at 12:27 AM ----------
من فردا تا ظهر قراردادهای ثبت شده بچه ها رو بطور کامل توی تاپیک و پست اول میذارم .
سیدورف و فلامینی و اینزاگی رو 20 میلیون به اضافه ویسنته بهت میدم خوبه؟نقل قول:
آره خب . اگه پول نقد بدی خیلی ارزون تر باهات حساب میکنم .
---------- Post added at 12:32 AM ---------- Previous post was at 12:31 AM ----------
راستی از کسانی که الان هستن کسی که گورکوف رو نمی خواد؟
من که امشب معامله بسیار خوبی زدم فقط تورس و یک دروازه بانم بگیرم دیگه تیمم کامله . با این خط آتشین من موندم کی توان اینو داره که جلوی تیمم وایسته .
---------- Post added at 12:36 AM ---------- Previous post was at 12:32 AM ----------
با منی وحید ؟ فکر کنم خوابت میاد یک نقطه کم گذاشتی ؟ همین سر شبی سر معامله با مسی سیدورفو معادل 50 م داشتیم قیمت گذاری میکردیم بعد تو میگی 20 میلیون تازه با اینزاگی ؟نقل قول:
حسین باور کن بودجم کمه. چی کار کنم. حالا سیدورف رو بی خیال شدم چون گورکوف رو میخرم.اون دو تا رو 20 میلیون به اضافه یه بازیکن از تیم من چه طوره؟
راستی اینارو من آزاد اعلام میکنم:
olinca
bruno
مال خودت.من که لازمش ندارم.وحید این چطوره دیگه آخرین پیشنهادمه شما هم کمی راه بیا:نقل قول:
ویا با اینیستا و بویان(بجای بویان میتونی کیتا یا مارکز رو هم انتخاب کنی)
محمد الان تا هستی بیا یکمی معامله کنیم. میلیتو رو حاظری با ویسنته عوض کنی؟ ویسنته بازیکن خوبی هستش.دریبلش 88 هست و سانتر هم عالی می کنه و ضربه کاشته زن خوبی هم هستش.
محمد ویا رو فعلا بی خیال شو. شاید آخرین ساعات نقل و انتقالات بتونی بخریش
محمد توی لیگ قبل چلسی دست من بود میدونم توش چه خبره بنظرم هر جور شده پیتر چک رو بخر مطمئن باش ضرر نمیکنی .
دوستان چرا دوباره سایت باز نمیشه. راستی من حداقل تا یه ساعت دیگه هستم. شما هم فکر کنم چون سر کار فردا نمیرید حتما هستید.پس با هم هر چی معامله داریم انجام بدیم
راستی حسین پست قبلی منو جواب ندادی.
دوستان الان کسی هست که یوونتوس رو برداشته باشه من حاظرم باهاش معامله کنم. راستی کسی الان هست که گورکوف رو بخواد؟
نه فکر نکنم دیگه کسی این بازیکن رو بخواد با قیمت پایه میتونی بخریش .نقل قول:
میدونم حسین جان.ولی صاحبش راضی نشد.
ضمنا قیمت اینها لطفا:
هیپیا---لورکوزن
ویا
سایت وضعیتش خرابه.صدبار لاگین کردم،چهل تا پست دادم هی ارور میزنه.وحید اگه امشب ویا رو ندی دیگه بیخیال میشم.توی تیمت فقط همین رو میخوام.فکر نکن کشته مردشم.آخرین پیشنهاد معقولانه رو بده.
راستی حسین این آمار بازیکنای حریف وحشتناکه :18: یه خورده به آمار آباته نگاه کن ! ولی خدایی گیم پلی این بازی حرف نداره. الان رفتم با چلسی بازی کردم . واقعا که عالیه پسر . حسین جون دمت گرم . کارت حرف نداره یکه یکه !
میشه قسمتی از پولشو مثلا دو سه تا بازیکن بهش بدم. راستی حسین در مورد پیشنهاد من فکر کردی؟ اگه راضی هم نیستی حتما بگو. با هم را میام:46:نقل قول:
نه فکر نکنم دیگه کسی این بازیکن رو بخواد با قیمت پایه میتونی بخریش .
حالا اونو ول کن. ویسنته رو با میلیتو عوض میکنی؟ یه بازیکن دیگه هم بخوای به اضافه اون بهت میدم.نقل قول:
وحید اگه امشب ویا رو ندی دیگه بیخیال میشم.توی تیمت فقط همین رو میخوام.فکر نکن کشته مردشم.آخرین پیشنهاد معقولانه رو بده.
سلام حسین جان
من از عصر لیستمو دادم اما خبری از قیمت نیست پس کی آماده میشه لیست من حسین
محمد بوزان رو چند قیمت میزاری که
نه گفتم که همه رو قبلا دیده بودم.نقل قول:
حالا اونو ول کن. ویسنته رو با میلیتو عوض میکنی؟ یه بازیکن دیگه هم بخوای به اضافه اون بهت میدم.
جهنم و ضرر:ویا-->اینیستا+میلیتو یا مارکز
حسین باید قیمت رو بگه.بعد بالا پایین میکنیم.منم دوتا بازیکن میخوام هنوز قیمت نداده:20:نقل قول:
محمد بوزان رو چند قیمت میزاری که
آرمین جان.من ماتراتزی رو میخوام.چه بازیکنی میخوای؟
چشم . یه کم صبر کن الان .نقل قول:
دقیقا کدوم پیشنهاد میگی ؟نقل قول:
نه نمیشه بازیکن بدی . وحید الان با همین تیم مطمئن باش بیشتر تیما رو میبری اینقدر نگران نباش .نقل قول:
نقل قول:
آرمین جان باورت نمیشه من 3 ماه دارم فقط روی گیم پلی کار میکنم تازه یک راهنما هم در این رابطه مطالعه کردم .
آرمین یک چیزو میگم صداشو در نیار عادل فقط نشنفه . درسته که مثل لیگ قبل من فقط 8 تا 10 واحد از قدرت تیمهامون کم کردم و فاصله تیمهای ما با حریفان همین حدوده اما در واقع بخاطر اینکه حریفان توی چند مورد توی محدوده قرمز عددی قرار دارن در واقع خیلی بیشتر از 10 واحد از ما قویترن . چون توی این محدوده قدرتها یک دفه زیاد میشه .
البته فقط توی چند مورد اینکار رو کردم و علتشم این بود که دیدم توی لیگ قبل بچه ها بندرت گل میخورن گفتم اینجوری بی مزه میشه . حالا بچه ها از حریفان بیشتر گل میخورن اما دفاع حریف مثل لیگ قبله یعنی فقط توی هجوم قویتر شدن .
---------- Post added at 01:43 AM ---------- Previous post was at 01:38 AM ----------
نقل قول:
حامد جان اون لیستی که دادی توش بازیکنان درجه یک و دو و سه قاطی هستن اگه میخوای فقط دو واحد ازشون کم بشه باید بازیکنان درجه یک رو حذف کنی . به همین خاطر من قیمتشونو مشخص نکردم .