مودم توسط پورت شبکه به کامپیوتر وصل میشه؟؟اگر کسی فقط مودم indoor داشته باشه معمولی.میتونه کابل شبکه رو بزنه به یه سوئیچ و اینترنتو شیر کنه مثل adsl؟؟
Printable View
مودم توسط پورت شبکه به کامپیوتر وصل میشه؟؟اگر کسی فقط مودم indoor داشته باشه معمولی.میتونه کابل شبکه رو بزنه به یه سوئیچ و اینترنتو شیر کنه مثل adsl؟؟
مودم داخلی خودش روتر 4 پورته می تونید 4 تا سیستم رو بدون سوئیچ و با کابل بهش وصل کنید .نقل قول:
نقل قول:
من حدود 2 ماهه در تهران وايمكس 256 از مبين گرفتم سرعتش تقريبا هميشه ثابته روي 32، و مشكل قطعي هم نداشتم. البته روزهاي جمعه و شبها هم سرعتش خوبه.
امروز در اهواز
512
من با این اینترنت چکار کنم؟ بازی آنلاین!!!! غیر ممکنه!
دانلود؟؟؟؟؟!!!!! با این قطعی ها و این سرعت یه فایل 200 مگی تو سه روز تمام میشه!!!
وب گردی؟؟؟؟ فقط سایت های سبک!!!!!!
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دیشب هم از ساعت 12 شب قطع شد تا صبح!!!!!
دوستان اهوازی اگه هنوز مشکل دارن بیان بگن ببینیم چی به چیه تو این خراب شده!!!!!!
نقل قول:
من واقعا نمی دونم چرا به داد این اهوازیا نمیرسن !
دوست من به نظر من شما یه پست که این جا میزنی برو توی وب لاگ رسمی مبین نت هم آدرس پست را توی قسمت نظرات بزن تا شاید این جماعت بفهمن که ملت فقط توی واب لاگ مبین نت در مورد سرویسشون حرف نمیزنن بلکه از رو رفتنو اومدن وضعیت اهواز را درست کردن
وبلاگ رسمی مبین نت :
کد:http://mobinnet.blogfa.com/
به وبلاگ هم زیاد توجه ندارن ، من 1 ماه پیش 1 سوال پرسیدم هنوز جواب ندادن :31:نقل قول:
دوستان اهوازی شما هم هنوز عین من مشکل دارید؟ rssi و cinr خودتونم بگید! فقط اهوازی ها!
سلام..اقا پیروز...منم میخوام مبین نت بگیرم..چه کار کنم ؟منم اهوازم...شما کجای اهوازید ؟
سلام! من شهرک نفتم! جایی که ما هستیم تو محدوده تحت پوشش مبین نت که تو سایتش زده قرار نداره! سیگنالمم نسبت به جاهای دیگه ضعیف تره! واسه من افتضاحه! اما چرا واسه من چند روز اول عالییی بود بعد یه دفعه افتضاح شد! فکر نکنم اشکال از سیگنال من باشه! اشکال از خودشونه! آخه همین جا هم چند تا اهوازی اومدن گفتن خرابه واسه ما هم! حتی اونایی که سیگنالشون خوب بود!نقل قول:
پیشنهاد می کنم از چند نفر دیگه که مبین نت دارن بپرسید!
نظر من: سمت مبین نت نرید! البته ممکنه واسه بعضی ها تو اهواز خوب باشه! اما من که هر کی رو دیدم ناراضی بود!!!!
سلام
یک عدد مودم outdoor مبین نت با یک قیمت خوب به فروش رسانده میشود
100 هزار تومان 09124305797
بچه ها یه سوال، زمانی که محدودیت دانلود تموم بشه ( یعنی 6 گیگ دانلود کرده باشم ) اینترنت قطع میشه یا فقط دانلود بسته میشه !؟
آیا میشه ساعت 2 تا 8 و جمعه ها بازم دانلود داشته باشم ؟
من می خوام یه یک میگ بگیرم ، سرعت و پینگ و این صحبتاش خوبه ؟
نقل قول:
اینطور که من متوجه شدم از یک شهر به شهر دیگه و در شهر های بزرگ مثل تهران ار یک منطقه تا منطقه دیگه کیفیتش متفاوت هست.
شما شهر و منطقتون رو بگید تا دوستانی که از همون منطقه هستند راهنمایی کنند.
البته اگه به خود مبین نت هم آدرس رو بگید بهتون راهنمایی خوبی میکنند.
نقل قول:
اقا منم شهرک ملی حفاری میشینم..پس نزدیکمیم...فاز چندی ؟
میدونی که واسه ما adsl ساپورت نمیکنه..نه ما ...نه شما شهرکی ها...به هر حال مرسی...خبری شد..بگو..از کجا گرفتی ؟
طالقانی..یا بلوار پاسداران..یا کیانپارس ؟
جمعه ها هیچ مشکلی نداره ، ولی بعضی شبها نوسان داره ،اما من شب ها رو زیاد تست نکردم کلا.نقل قول:
من تهرانم
دانلود با وبگردی فرقی با هم ندارن! توی جفتشون دارید حجم مصرف میکنید.پس هر وقت حجمتون تمام شد اینترنتتون قطع میشه!!!نقل قول:
وقتی اینترنتتون قطع بشه دیگه روز و شب و جمعه ها فرقی ندارن! کلا نمیتونید استفاده کنید!
ببخشید که سوال خیلی تکراری میپرسم.
برای شارژ اینترنتی شماره ای که باید وارد کرد کدومشه؟
منظورم Customer id یا payment یا چیز دیگه ای؟
آقا اینا واقعا دزدن دقیقا 12 گیگ دانلود رو واسه من تو 9 ساعت زدن آخه با سرعت 512 من چطور همچین دانلودی میشه کرد باید حدود 3 مگ سرعت داشته باشم که دانلود اینجوری بشه کرد هر روز هم زنگ میزنم 20 دقه پشت خط کلی دادو هوار آخرش میگن بررسی میکنیم سرعت دانلودمم بین 25 تا 40 کیلو هستش با نوسان زیاد
من تا الان هرچی تست کردم دیدم درست محاسبه کردن حجم مصرفیم رو ، شما Dumeter روی سیستمتون نصب کنید میزان دقیق مصرفتون رو روی سیستم نشون می ده بعد ببینید با حجم کل مصرفی که تو سایت نشون می ده هماهنگی داشته باشه.نقل قول:
نقل قول:
شما مطمئنید که وایمکس هم اینطوریه ؟ من زنگ زدم شرکت گفتن نه اینطور نیست فقط دانلود قطع میشه / چمیدونم والله
دوستان من ساکن تهران ،سعادت آباد پایین تر از اتوبان نیایش هستم... کسی از شما تو این منطقه یا نزدیک به اینجا سرویس وایمکس مبین نت گرفته؟؟ اگه آره آیا راضی هستین ازش؟؟ بهشون چند وقت پیش زنگ زدم گفتند که منطقه شما فقط مودم خارجی جواب می ده...با توجه به بالا بودن قیمتش ترجیح می دم ریسک نکنم.برای من پینگ و عدم نوسان سرعت مهمتر از خود بالا بودن سرعته
من مشکل دارم دو سه روزه که دیگه تقریبا با اینترنت قطع شده تفاوتی نداره قبلا حداقل صبح ها پینگ و سرعت خوب بود شب ها بد میشد الان صبح ها بده شبها غیر قابل استفاده! پینگ 1800ms میده
rssi هم -56 و cinr 25 سیستمشون داغونه اینا فکر میکنن مشکلی نیست حتماً به پشتیبانی زنگ بزنید بگید خودشون همون موقع باتون تماس بگیرند بعد براشون توضیح بدین و نگذارین بگن چک میکنیم فردا یا یک ساعت دیگه زنگ میزنیم در عرض 1 دقیقه چک میکنن کلاً قطع نکنن تلفونو بهتره. من امروز دو سه ساعت باهاشون صحبت کردم. و بهشون گفتم که این پینگ خیلی بالاست سرعت خیلی نوسان داره ایمیل یارو رو گرفتم با نرم افزار و سایت پینگ تست و اسپید تست هم براشون عکس فرستادم.
در کل اگه جمعیت زیاد باشه میفهمن مشکل جدیه. چند روز پیش زنگ زده بودم میگفت فقط شما توی اهواز مشکل داری.
بعد میام اینجا میبینم این همه مشکل دارن. به هر حال اگه میخواین سرویستون درست بشه باید بهشون گیر بدید.
من هم تو همین منطقه هستم ولی تو قسمتی هستم که ایندور جواب می دهنقل قول:
من الان ازش راضیم البته تا سرویسم رو راه انداختن و تونستم جای مناسب مودم رو پیدا کنم کلی کلنجار رفتم ولی الان
نوسان ندارم پینگم هم خوبه . به پست های قبلیم یه سری بزن کامل توضیح دادم.
ممکنه سرعت اینترنت رو بقدری پایین بیارن که اصلا نشه دانلود کرد ، حتی به زور هم بشه وبگردی کرد!!!نقل قول:
سلام دوستان عزیز من که از دست این مبین نت خلاص شدم الان هم دارم با ADSL حال میکنم :8:
راستی اگر خواستید مودمتونو پس بدید من میتونم راهنماییتون کنم :10: من خودم بازور مودمو پس دادم و پول شارژ رو هم ازشون گرفتم :18:
میشه بگید چه جوری مودم رو پس دادید؟
مال من هم خوشبختانه تموم شده دارم ADSL استفاده می کنم.
سلام همشهری! بابا واسه من هم دیگه بدتر از قبل شده! پینگم بالای 1700!!! سرویسم هم 512 ولی 10 روزه که سرعت دانلود بیشتر از 20 رو ندیدم!!!!!! افتضاح!!!!!! چه کار کنیم؟ بیا هماهنگ کنیم! اصلا هم ربطی به Rssi نداره! من rssi همیشه واسم از 67 پایین تر نمیاد! ولی با همین rssi و حتی بالاتر از اون چند روز اول واسم عالییی بود! اصلا هیچ ربطی به این عددا نداره!نقل قول:
100% این سرعت پایین نمیتونه از سیگنال باشه. شما هم تماس بگیر و مشکلت رو بگو.
دوستان منم از اهوازم من تو پادادشهر هستم و مودم ايندور جواب ميده من مودم واي فاي دارم و هميشه 4 تا چراغ سيگنالش روشن بوده الان چند روزه به زور 2چراغش روشن ميشه. پينگش هم بالاي 1700 هست به زور وب لاگ باز ميكنه ادم كلافه ميشه الان كه پينگ رو نگاه كردم 2791 كه واقعا جاي تاسف داره
دوستان توصیه می کنم مستقیم با تهران تماس بگیرید و مشکلتون رو بگید.
من تو شهرستان ( ارومیه ) هستم ، اینجا که نمایندگی هیچی جواب نمیده :دی ، زنگ می زنم تهران تو 2 مین جواب میده و تمام.
خودم هنوز نگرفتم اما برادرم داره 512 محدود ، سرعت دانلود بین 65-70 ، همیشه اینطوری ثابت هست فقط جمعه ها میگه سرعت میاد پایین.
تازه سرعت دانلود هم اومده پایین اصلا با اینترنت قطع شده تفاوتی نداره.نقل قول:
امروز در ادامه صحبتهام با پشتیبانی حدود 15 -16 تا عکس فرستادم به ایمیل طرف. سرعت دانلودم توی اسپید تست 2 کیلوبایت بود اما در واقع با نوسانی که داشت کمتر هم بود بعد عکسارو دیده میگه خب سرعت 128 همینه دیگه چون اینترنت شما اشتراکیه و... بعد گفت اینطور ها هم که شما میگید اینترنتتون غیر قایل استفاده است، نیست! عکس ها رو به بخش شبکشون فرستادن و بعد گفتند: همکاران ما تلاش میکنند تا این مشکلو حل کنند...
یکی دو هفته دیگه سرویسم تموم میشه. رفتم یک کافینتی وایمکس ایرانسل داشت(پادادشهر) پینگ و تریس گرفتم سرعتش خوب بود اما پینگش اول 500 میزد بعد شد حدود دویست با توجه به اینکه اینترنتش رو شیر کرده بود و... فکر کنم خوب باشه. با نمایندگی ایرانسل صحبت کردم گفت مک مودمتو میدی وصل میکنیم مشکلی نداره.
خوبیش اینکه برای سرویس های 128 و 256 هزینه ی نصب نمیگیرن و میشه یک ماه بدون خرج اضافه تست کرد ببینیم چطوره اگه خوب بود از ایرانسل سرویس بگیریم. تازه ارزون تر هم هست ولی به نظر میاد ایرانسل هم مشکلات خودشو داره مثلاً برای وصل شدن به پشتیبانی باید خیلی منتظر موند.
به عقیده من هنوز برای قضاوت در مورد مبین نت زوده اما اگه اینطور پیش بره توی شهر هایی که ایرانسل سرویس وایمکس میده جایی نداره.
سلام...نقل قول:
منم زیتون کارمندیم و مبین نت گرفتم واقعا افتضاحه.
شما کدوم نمایندگی ایرانسل تو اهواز رفتی؟
اگر سرویسمو عوض کنم و از ایرانسل بگیرم و مثلا دو ماه بعد دوباره بخوام از مبین نت بگیرم باید هزینه نصب به مبین نت بپردازیم؟
کیفیت مبین نت (سرعت دانلود و وبگردی و...) تو منطقه تهرانپارس چه طوریه؟
0 هستش.:41:نقل قول:
دوستان من میخواستم از وایمکس ایرانسل استفاده کنم
فقط چند سوال داشتم که ممنون میشم راهنمایی کنید
اول اینکه اگه من برای اینترنت 256 برای شش ماه یکجا پرداخت کنم مودم رایگان بهم میدهند؟
یعنی من اگه 70000 تومان پرداخت کنم مودم رایگان هست یا نه؟ مودم Wi-Fi
و به غیر از مودم به چیزی دیگه ای هم نیاز هست یا نه ؟
سلامنقل قول:
اینجا تاپیک مبین نت هست لطفاً سوال خود را در تاپیک مبین نت مطرح فرمایید تا سریع تر جواب بگیرید .
ممنون
قیمت سرویس ها مبین نت چقدر است
سلامنقل قول:
این صفحه را ببینید :
کد:http://mobinnet.ir/browse.aspx?CatID=2&ContentID=21
کسی تو علی آباد تهران ( کنار نازی آباد ) هست ؟ کیفیت مبین نت اونجا چطوره ؟