سرعت به حالت قبل برگشته واسه من ,درست شده گویا
با "و پ نون" هستم !
Printable View
سرعت به حالت قبل برگشته واسه من ,درست شده گویا
با "و پ نون" هستم !
دوستان زنگ بزنید 2020 یکم بخندید.یه همچین مخابراتی داریم ما !:n13:
بالاخره بعد 1 هفته سایت arak2020 نسبت به افت سرعت واکنش نشون داد:n27:
اختلال دراینترنتنقل قول:
مشترک گرامی ضمن پوزش ازاختلال پیش آمده بنابراعلام شرکت زیرساخت علت اختلال سرویس اینترنت بدلیل قطعی فیبر خارج ازکشور میباشد
از رو هم نمیرن ، گفته قطعی فیبر خارج از کشور ! مسلمن اصن مشکل از ایران نیست !
سرعت همچنان داغون
از زندگي افتاديم ... روز همش قطع .. كندي وحشتناك سرعت.. شب جون ميگيره تا حدودي . خوب مجبوريم عين خفاش شب بشينيم شب ها پشت سيستم كه يكم از كارامون بيشتراز اين عقب نيافتيم. بر باعث و بانيش لعنت كه اينكارارو ميكنه
دوستان دانلود نکنند چون داره دو بار ترافیک حساب میشه و من با این احتساب ببیچاره شدم
کسی دیگه هم این مشکل رو داره ؟
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
درسته, واسه منم دوبار دوبار حساب کرده حتی شبانه ها رو.
بقیه هم چک کنن ببینن شبیه ماست یا نه.
ممنون که خبر دادی رییس جان.
توی گزارش های جدید اکثرا دوتادوتا حساب کردندنقل قول:
گل بود و به سبزه نیز اراسته شد!نقل قول:
ترافیک منم همین مشکل رو داره:n30:
یعنی فقط تو کف این موضوع موندم که چرا یه بارم که شده ، یعنی فقط یه بار ، سیستم های اینا به ضرر خودشون خراب نمیشه!!!!!!!:n13:
مثلآ یهو همه خط ها ترایکشون ازاد بشه ، ترافیک روزانه ثبت نشه یا بپره ، ساعات رایگان دو برابر بشه ، پول رو قبض تلفن نیاد و ... واقعآ چرا همیشه هر چی مشکل هست به ضرر کاربره؟!:n13:
نمی دونم کسی هست که اوضاعش از من بدتر باشه ؟! تازه بدون این من 105 تومن هم قیض بروز دارم.اینجوری پیش برم آخر ماه باید کلیه هامم بفروشم بدم هزینه اونترنت پر سرعت
از حجم زیان هنگ نکنید.مدت اتصال 1 روز هست از هر کدوم
این مال زمانی بود که 2مگ داشتم.الان 256 دارم اما هنوز روی 2مگ حساب میکنه:n28:
ای بابا این مخابرات چه گوهی میخوره . واسه منم از 27 اذز به بعد دوبار جساب کرده . عجبا .
آره همه این مشکل را دارند می تونید با آقای ترابی تماس بگیرید 2223111
این دیگه شاهکار مخابراته :نقل قول:
دوست عزیز شما در حال حاضر اینترنت نداری و خطتون یک سال و دو ماه پیش تخلیه شده!
هیچ تغییر تعرفه ای هم تا به حال براتون ثبت نشده!
حتمآ برو پیگیری کن. جزئیاتشو برات پخ کردم
این ایمیل اقای ترابی هست اگه تلفنشون رو جواب نداد!
arak2020adsl
اخرش ات جیمیل دات کام رو خودتون اضافه کنید.
شما زنگ زدی؟ یا ایمیل ؟نقل قول:
پاسخی هم دریافت کردید؟
سلام این اراک 2020 به شهرستانهای استان هم جواب میده؟ سایت قبلیه که آی پیش با 78 شروع میشد راحت میفهمیدی چقدر مصرف کردی ولی با این یکی که آیپیش با 10 شروع میشه اصلا مخ ادم هنگ میکنه گزارش که میگیری بعدش باید اسکرول بکنی وقتی هم که اسکرول بکنی سطرها و ستونهاش بهم می ریزه من در ابتدا 256 ماهی 6 گیگ گرفتم بعدش رفتم 256 ماهی 2 گیگ کردم که توی اون سایت با آی پی 78 درست نشون می داد تغییر کرده به 2 گیگ ولی این سایت جدیده که میرم زده 4 گیگ 256.قضیه چیه؟ ضمنا این سایته شماره تلفن هرکی را بهش بدی میتونی ببینی هزینه تلفنش چقدر هست
توی سایت قدیم بر حسب یک ماه میزدنقل قول:
یعنی میزان گیگی که شما در یک ماه میتونید مصرف کنیئد.اما سایت جدید بر حسب دو ماه هست.یعنی 4 گیگ.اشتباه کردید .6 گیگ رو الکی پروندید.یوزر های اولیه 6 گیگ بودند.الن دیگه 6 گیگ نمی دند
من تماس گرفتم.بنده خدا پیگیری کرد.بمن گفت صبح زود زنگ بزنف من 11 تازه بیدار شدم.هرچی زنگ زدم برنداشت.یا باید اوله صبح تماس بگیرید یا بعد از نماز ظهر:n18:نقل قول:
چند روز پیش یه ایمیل زده بودم به سایت mul.ir به این شرح . جوابش امروز اومد ( خوبه باز جواب میدن) . دپرس شدم .
سلام . با توجه که کم کم طرح اینترنت ملی داریسلام دوست عزیز
به کاربرای خانگی هم میرسه ازتون میخوام که
سرور هاتون رو به داخل انتقال بدید . به طور
مثال دانلود من از سرور های داخلی سرعتش 170
هست اما واسه سرور های خارجی 30 هست .
جواب اونا :
به دلیل قیمت های بسیار بالای ترانسفر در ایران به نظر نمی رسد که امکان این کار وجود داشته باشد مگر با بالا بردن قیمت پیکج های حجمی تا 10 برابر چرا که قیمت ترانسفر در ایران ده ها برابر کشور های دیگر است.
با تشکر از تماس شما
من که کلا از این سرویس ها استفاده نمیکنم ولی اگر میخواهی این سایت هم هست [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] به پشتیبانیش باید ایمیل بزنی
احتمالا جواب اینها هم همون خواهد بود. یعنی برنامه ریزی مسوالان مملکت در حد صفر . خوب بابا اگه میخواید اینترنت رو ملی کنید حداقل چند تا دیتا سنتر درست و حسابی با قیمت مناسب راه بندازید تا سایت های ایرانی بتونند سرورشون رو انتقال بدند .:n29:نقل قول:
فکر نکنم اینترنت رو ملی کنند.این مشکل فقط مال مخابرات.دوستانم که از شرکت های دیگه ADSL دارند راضی هستن همشون.جدیدا هم از ایران به آپلودر هایی مثل hipfile یا rodfile نامه دادن که هرچی فایل آپلود شده متعلق به ایران هست رو پاک کنید.مثلا این دوتا سایت رو چک کنید :نقل قول:
سلام دوستان
وضع سرعت شمت چطوره؟ مثلا یک مگ با چند میگیره؟
اگه پاک کردن دلیلش نامه نبوده!نقل قول:
یعنی تو فکر میکنی اونا به این نامه ها اهمیت میدن؟
درضمن سرور این سایت ها تو ایران نیست که
اینترنت ملی ؟ اگه اتفاق بیافته فکر نکنم کسی دیگه نت بگیرهنقل قول:
چرا اتفاقا، اگه گوش ندن که سه سوت میزنن فیلشون میکنن و اینا هم خرجشون رو از طریف کاربرهای ایرانی در میارن نه خارجی پس مجبورن گوش بدن!نقل قول:
راستی الان من سرعتم کمی بهتر شده، واسه بقیه هم همینطوره؟
هـــــــی، یه چند صفحه پیش آدرس یه جایی رو گذاشتم که نوشته بود یه گروهی میخوان وایرلس جهانی با مون واره ها راه بندازن، امیدوارم زودتر پروژه شون عملی بشه تا ما از شر این نت مزخرف راحت بشیم.
سلام.عزیزم میدونم توی ایران نیستند.منم چیزی که توی سایت نوشته بود رو گفتم. "نقل قول:
پاک شدن فایلها در بعضی سرورهامتاسفانه فیلترینگ ایران دوباره لطف خودشو
شامل حال ما کرد و اینبار به سایت هیپ فایل و رودفایل ایمیل زد که فایلهامونو پاک
کنند که همینطور هم شد. علاوه بر اون اکثر لینکهای دانلود
سایت رو فیلتر کردن.:n13:
بچه ها من یاهو مسنجرم هیچ جوره وصل نمیشه تقریبن از همون موقعی که سرعت اینطوری شده ، شماهم ؟
ریزکارکرد من به روز شد تا 11ام همه چی دوبار بود. مث اینکه تماس ها تاثیر داشته از 11ام به بعد فعلا که درسته فقط این قبلیا چی می شه که دوبار حساب شده!
اگه اون ترافیک شبانه ها برگشت اینم برمیگرده!نقل قول:
ولی به نظر یه بار ترافیک اشتباهی درست شد، نشد؟ (برای من که ی بار ترافیک برگشت)نقل قول:
نه-از من که راحت وصل میشه.مشکلی نداره:n29:نقل قول:
نقل قول:
صبح تا ظهر مشکل داشت و وصل نمیشد
ولی در حال حاضر مشکلی نداره
باشد که رستگار شویم :)
آره ممنون ، یاهوی منم الان درست شد دیگه. سرعت دانلود سرور داخلی 170 خارجی ها هم که اصن باز نمیشه که بخوام تست کنم
در حال حاضر که سرعت دانلود روی 20 تا 30 میگرده و هنوز به قبل بر نگشتهنقل قول:
پینگ هم بالاست
با این مشکل دو برابر شدن محاسبه ی ترافیک هم که ترافیکمون کشید به مازاد و در حدود 5 الی 6 گیگ رو اشتباهی حساب کرده
تا یکی و دوهفته دیگه صبر میکنم اگر درست نشد حضوری مراجعه میکنم
ساتیا نوشته:
"به اطلاع می رساند که طی تماس های امروز با پشتیبانی شرکت زیر ساخت مخابرات کشور در تهران 021-42811 اعلام کردن که همچنان 4 تا stm16 (یعنی 64*155Mbps) همچنان قطع است و از گرجستان همچنان برای وصل شدنش دارن تلاش می کنن و با ما هم تماسهائی برای تست داشتن ولی زمانی اعلام نشده است."
اینم جالبه:
"100 مگ اینترنت در ژاپن 214200 تومان درآمد ماهیانه خانواده 17 میلیون تومان و صد مگ اینترنت در ایران 36 میلیون تومان و درآمد خانوار 730 هزار تومان می باشد."
نقل قول:
امروز پسر عموم اومده خونمون . بهم گفت چند تا البوم معین براش دانلود کنم . وقتی سرعت دانلود دید گفت خاک بر سرت دایال اپ من از این بیشتره . این لعنتی کی میخواد درس شه ؟
دیگه خسته شدیم
ای بابا دیگه که نمیخوان کل فیبر نوری را عوض کنند!!!!