Rayan جان دستت درد نکنه اگه نبودی تاپیک زیر خاکی می شدا!
ممنون از جوابت.
حالا چرا انجمن ف*ی*ل*ت-ر- شده؟!؟!؟!
Printable View
Rayan جان دستت درد نکنه اگه نبودی تاپیک زیر خاکی می شدا!
ممنون از جوابت.
حالا چرا انجمن ف*ی*ل*ت-ر- شده؟!؟!؟!
بله.پایه های مخصوص هر ست بلندگویی فروخته میشه.پایه نازک و یا پایه های پهن و در اندازه های مختلف و در رنگ های مختلف و در جنس های مختلف، همینطور بعضی از پایه ها هم قابلیت تنظیم ارتفاع رو دارند.نقل قول:
من عکس چند نمونه پایه رو واست قرار میدم.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
---------- Post added at 11:26 PM ---------- Previous post was at 11:24 PM ----------
دوستان با سلام این مدل 3373 فیلیپسه. 370 تومن
Specifications
Picture/Display
D/A converter: 12 bit, 108 MHz
Picture enhancement: High Def (720p, 1080i, 1080p), Progressive scan
Sound
Total Power (RMS): 1000 W
Output power (RMS): 6x167W
D/A converter: 24 bit, 192 kHz
Frequency response: 40-20000 Hz
Signal to noise ratio: >60 dB
Sound System: DTS, Dolby Digital, Dolby Prologic II, Stereo
Sound Enhancement: Class "D" Digital Amplifier, Night Mode
Equalizer settings: Rock, Action, Classic, Concert, Drama, Lounge, Gaming, Sports
Video Playback
Compression formats: DivX 3.11, DivX 4.x, DivX 5.x, DivX 6.0, DivX Ultra, MPEG1, MPEG2, WMV
Playback Media: DVD-Video, CD-R/CD-RW, DVD+R/+RW, DVD-R/-RW, Video CD/SVCD
Video disc playback system: NTSC, PAL
Audio Playback
Compression format: MP3, WMA
Playback Media: DVD+R/+RW, DVD-R/-RW
MP3 bit rates: 32-256 kbps and VBR
Still Picture Playback
Picture Compression Format: JPEG
Playback Media: DVD+R/+RW, CD-R/RW, DVD-R/-RW, USB flash drive
Picture Enhancement: Rotate, Zoom, Slideshow with music playback
Tuner/Reception/Transmission
Tuner Bands: FM
Connectivity
Front / Side connections: Hi-Speed USB, MP3 Line-in
Rear Connections: HDMI output, Component Video output, Composite video (CVBS) output, AUX in, FM Antenna, Easy-Fit speaker connectors, Digital coaxial in, Digital optical in
Power
Power supply: 120/230VAC, 50/60Hz
Standby power consumption: < 1 W
Power consumption: 180 W
Loudspeakers
Satellite Speaker: 4 Floor standing pillars
Satellite speaker drivers: 3" full range woofer
Satellite speaker impedance: 4 ohm
Satellite speaker freq range: 150-20000 Hz
Center speaker drivers: 3" full range woofer
Center freq range: 150-20000 Hz
Center speaker impedance: 4 ohm
Subwoofer driver: 6.5" high efficiency woofer
Subwoofer freq range: 40-150 Hz
Subwoofer impedance: 4 ohm
Subwoofer type: Passive
Accessories
Included accessories: Remote Control, 2 x AAA Batteries, CVBS video cable, FM antenna, Power cord, Quick start guide, User Manual, World Wide Warranty leaflet
Dimensions
Set Width: 360 mm
Set Height: 58 mm
Set Depth: 332 mm
Set weight: 2.8 kg
Surround Speaker Width: 262 mm
Surround Speaker Height: 1199 mm
Surround Speaker Depth: 264 mm
Surround speaker Weight: 3.376 kg
Center Speaker Width: 244 mm
Center Speaker Height: 100 mm
Center Speaker Depth: 74 mm
Center Speaker Weight: 0.849 kg
Subwoofer Width: 163 mm
Subwoofer Height: 363 mm
Subwoofer Depth: 369 mm
Subwoofer Weight: 4.703 kg
Packaging Width: 1030 mm
Packaging Height: 307 mm
Packaging Depth: 425 mm
Weight incl. Packaging: 21 kg
اقا سلام
این مدل dz810 سونی می خواستم ببینم که ایا ورودی اپتیک داره ؟؟؟
یعنی با کابل فایبر از یک خروجی مثل ----- یا مدیا پلیر صدا میگیره ؟؟؟؟
سلام همگی..(شرمنده ولی از اونجا که نمیدونستم کجا باید سوالم رو بپرسم.. دو جا این پست رو دادم...)
من قصد خرید سینما خانگی دارم اما اینقدر مدل ها متنوع است نمیدونم کدوم بهتره ... اینجا میبینم همه از مارک های lg , pioneer , sony حرف میزنن ... مدل سامسونگ خوب نیست؟ مثلا tz -225 ؟ اگر میشه ی راهنمایی کنید... من خودم دو مدل انتخاب کردم یکی همین 225 سامسونگ یکی هم 1090 lg... نظر شما چیه؟ سقف قیمت خریدم 340 است.... از طرفی کیفیت واسم مهم و البته میخوام سینما خانگی ورودی hdmi هم داشته باشه... البته این 225 نداره شانس ما... ولی خوب راهنمایی کنید...
ممنون..
بله ورودی اپتیکال داره.نقل قول:
سلامنقل قول:
دوست عزیز به نظرم من اصلا به سری های TZ سامسونگ فکر نکن.سامسونگ تو مدل های 2010 خودش خیلی پیشرفت کرده و سینماهای خوبی تولید کرده(البته با قیمت های بالا)ولی سری TZ اون واقعا صدا و تفکیک مزخرفی داره.
مدل 1090 ال جی خیلی از 225 سامسونگ جلوتر هستش و واقعا صداش خیلی هم زیباتر هستش.
آقا ممنون....نقل قول:
دوست عزیز به نظرم من اصلا به سری های TZ سامسونگ فکر نکن.سامسونگ تو مدل های 2010 خودش خیلی پیشرفت کرده و سینماهای خوبی تولید کرده(البته با قیمت های بالا)ولی سری TZ اون واقعا صدا و تفکیک مزخرفی داره.
مدل 1090 ال جی خیلی از 225 سامسونگ جلوتر هستش و واقعا صداش خیلی هم زیباتر هستش.
فقط نمیدونی این 1090 ورودی hdmi داره؟
من رفتم مغازه دیدمش ..ورودی hdmi نداشت تعجب کردم البته فکر کنم مغازه دار اشتبا دستگاه رو نشونم داد....
یک مدل دیگه معرفی کرد مدل فکر مینک 768 lg ..... نظرت درباره اون چیه؟ نسبت به 1090 کدوم رو بگیرم بهتره؟
سلام، من نمیدونم برای خونمون سیستم صوتی بگیرم یا سینمای خانگی؟ هم میخوام باهاش فیلم ببینم هم موزیک گوش کنم؟ در حد 500 تومن هم میتونم هزیته کنم ... میتونید منو راهنمایی کنید؟ چه مارکی بهتره؟
من یه سوال دارم.استفاده ورودی hdmi توی سینمای خانگی چیه که اینقدر شورش رو میزنید؟میخواهید واستون چه کار عجیب وغریبی انجام بده؟اصلا تو سینمای خانگی کاربرد نداره.یگید ما هم یاد بگیریم.نقل قول:
Sony BDV-E370
Sony BDV-E970W
Samsung HT-C6950W
هر سه مدل فوق از نوع 3D Blu-ray هستند.برای اطلاعات بیشتر از مشخصات و قیمتهاشون به آدرس زیر مراجعه کنید:
تا اونجایی که من می دونم و توی مشخصات سینمای خانگی مدل 1090 ذکر شده،دارای ورودی و خروجی HDMI هست.احتمالا فروشنده اشتباه کرده.نقل قول:
در مورد 768 هم چیزی نمیدونم.ازش لینکی داری؟شاید مدل جدید 765 باشه.اگر که تفکیک و صدای 765 رو داشته باشه مدل مناسبی نیست.
بستگی به سلیقتون داره در مورد دیزاین و چیدمان و سبک صدایی که می پسندید. سیستم های خونگی 5.1 با این قیمت نسبت به سینماهای توی این رنج قیمت در زمینه موزیک خیلی بهتر و قوی تر عمل می کنند.نقل قول:
سلام..نقل قول:
من یه سوال دارم.استفاده ورودی hdmi توی سینمای خانگی چیه که اینقدر شورش رو میزنید؟میخواهید واستون چه کار عجیب وغریبی انجام بده؟اصلا تو سینمای خانگی کاربرد نداره.یگید ما هم یاد بگیریم.
ورودی hdmi کاربرد زیادی داره مخصوصا واسه کسایی مثل من که قصد داریم صدای 5.1 از کنسول (xbox .ps3 ) بگیریم... اینجوری دیگه لازم نیست تمام ایران رو زیرو رو کنیم واسه کابل optic ... ارزونتر هم است.....شکستن هم تو کارش نیست... حالا من نمیدونم شاید تهران راحت کابل optic گیر بیاد اما حداقل اینجا (اهواز) که من نتونستم گیر بیارم.....
توی تهران کابل اپتیکال به راحتی پیدا میشه و قیمت یک متریش از 10 تومن به بالا هستش.اگر مشکل خرید کابل داری می تونید آنلاین خرید کنید.نقل قول:
نقل قول:
اقا ممنون میشم در مورد کابل optic و مدل ها و قیمت های اون توضیح بدید
در ضمن یک سئوال دیگه هم داشتم - من یک dz810 خریدم کیفیت صدای خوبی داره و میشه گفت تفکیک صدای قابل قبولی داره فقط یک مشکل دارم و اون هم میزان صدا هست !!
یعنی با 1000 وات من توی یک محیط کوچک باید صدای اون رو روی 20 قرار بدهم تا چیزی بشنوم و زیر 10 اصلا صدا نداره ، در حالی که مازیمم اون 32 هست
این یک مقدارعجیب نیست ؟؟؟؟
دوستان لطفآ یه سینمای خانگی خوب زیر 400 تومان معرفی کنید.
بیشتر برای صدای بازی های PS3 و دیدن فیلم میخام.تلوزیون هم ال ای دی سامسونگ هست،فروشنده سری tz رو پیشنهاد کرد که با وجود توضیحات دوستان برنداشتم.
دوستان خسته نباشید
من می خواستماطلاعاتی در مورد کابل اپتیک کیفیت و قیمت و مارک اون بدونم اگه بخواهم بخرم از کجا بخرم که مناسب باشه
در ضمن من یکdz810 گرفتم کیفیت صدای اون خوبه ولی اشکالش اینه که میزان بلندی صداش خیلی جالب نیست برای مثال فیلم ها رو با اندازه 20 می شنوم در حالی که بیشترین صدای اون 33 هست و با صدای 10 تغریبا چیزی شنیده نمیشه !!
سلام amirkhan.مشکل شما مشکل خیلیها از جمله خود من هست.من در زمینه کابلها(معرفی انواع گوناگون وکاربردوقیمت و...)وراههای ارتباطی دستگاههای مختلف قصد راه اندازی یه تاپیک رو دارم.انشالله که استقبال یشه.نقل قول:
سینما خانگی سامسونگ دارم وقتی فیلم با فرمت WMV میزارم اجرا نمیکنه. میگه Codec not suported چیکار کنم؟؟؟ فیلم رو به mpeg , avi تبدیل میکنم با کانورتور صدای فیلم جا به جا میشه اعصاب خورد میکنه. چیکار باید کرد؟؟؟ ممنون میشم راهننایی کنید. من فیلم هایی که از اینترنت دانلود میکنم اکثرا با پسوند Wmv هستن
مدل سینمات چیه؟یه search تو اینترنت بکن شایددستگاهت نیازبه آپدیت داشته باشه.نقل قول:
سلام .
دوستان یه سوال درباره سینماهای خانگی داشتم .
از یه نفر شنیدم که اسپیکرهای سینماهای خانگی آهنرباهای قوی دارن که اگه به تلویزیون نزدیک باشن در مدت طولانی باعث میشن رنگ کناره های تلویزیون به هم بریزه و تصویر رو میکشه به داخل .
این موضوع تا چه اندازه درست هستش ؟ فاصله اسپیکرهای Front تا تلویزیون معمولا چقدر باید باشه ؟
مخلصیم .
اين موضوع زماني درست بود كه تلوزيون شما crt يا همون لامپي باشه .در مورد plazma &lcd تاثيري نداره:5:نقل قول:
دوستاني كه 787 دارن راهنمايي كنن !
چطور ميتونم بدون روشن كردن تلوزيون البومها رو در سيدي ام پي تيري عوض كنم .من فقط ميتونم اهنگهارو عوض كنم .البته وقتي كه تي وي روشن با اوردن ليست اهنگها اين كارو انجام ميدم
يه نكته جالب
تلوزيون من پاناسونيك42 اس 10 و سينما خانگي 787 پايونير خريدم
با اينكه هردو از يك برند نيستن وي با كابل hdmi با هم لينك ميشن يعني در واقع همان ويرا لينك پاناسونيك يا كورو لينك پايونير كار ميكنه يني من ميتونم با كنترل تلوزيون صداي سينمارو كم يا زياد كنم وحتي دستگاهارو خاموش كنم و چند كار ديگه. تنهانكته اي كه قبل از خريد ناراحتم كرده بود همين بود كه فكر ميكردم نميتونم از ويرا لينك استفاده كنم.:31::31:
مدلش Ht-Tz225 هستش روی 40 اینچ گرفتیم. الان از کجا بدون آپدیت میخواد؟؟ چطوری میتونم آپدیت کنم؟؟؟ راهنمایی میکنی. برام سرچ میکنی ببینی میشه کاری کرد که فرمت Wmv و فرمتهای جدید رو نشون بده؟؟؟نقل قول:
ممنونم
متاسفانه بزرگترین ضعفht های پایونیر همین هستش که انتخاب folder و دیدن زیر شاخه ها از طریق پلیر به صورت مستقیم امکان پذیر نیست!نقل قول:
دوستاني كه 787 دارن راهنمايي كنن !
چطور ميتونم بدون روشن كردن تلوزيون البومها رو در سيدي ام پي تيري عوض كنم .من فقط ميتونم اهنگهارو عوض كنم .البته وقتي كه تي وي روشن با اوردن ليست اهنگها اين كارو انجام ميدم
درست هست کلا اکثر سینما خانگی ها فرقی نمیکنه برند متفاوت باشه وقتی با کابل اچ دی ام آی به پنل وصل میشند قابلیت سینک پیدا می کنن.نقل قول:
يه نكته جالب
تلوزيون من پاناسونيك42 اس 10 و سينما خانگي 787 پايونير خريدم
با اينكه هردو از يك برند نيستن وي با كابل hdmi با هم لينك ميشن يعني در واقع همان ويرا لينك پاناسونيك يا كورو لينك پايونير كار ميكنه يني من ميتونم با كنترل تلوزيون صداي سينمارو كم يا زياد كنم وحتي دستگاهارو خاموش كنم و چند كار ديگه. تنهانكته اي كه قبل از خريد ناراحتم كرده بود همين بود كه فكر ميكردم نميتونم از ويرا لينك استفاده كنم.
درودداشتم تو سایت ها چرخی می زدم برای جمع کردن یه ست استریو..... یه آمپ با یه جفت باند پیدا کردم که قیمتش اینجا حدودا 10 تا 15 درصد بیشتر از قیمت جهانیش هست! بلندگوها قدرتشون حدودا 150 وات هست که اوه از سره منم زیادی اما نمی دونم کیفیتش چه جوره... باند هایی که دیدم ساخت Monitor Audio و مدلش هم BR6 و قیمتش هم تو سایت چاره زده 630 هزار تومان و آمپ هم Pioneer و مدل VSX-919قیمتش هم 480 هزار تومان هست البته مدل پایین تر هم داره که خوب 100 تومن ارزون تر ولی چیزی که مهمه اینه کسی درباره این دو تا جنس بالا اطلاعاتی داره؟ مشخصاتشون بد نیست اما خیلی نمی شه به مشخصات اطمینان کرد در ضمن اگه پیشنهادتون اینه که برم تست کنم تا ببینم کیفیت چه چور باید بگم خیلی به تست تو مغازه نمی شه اطمینان کرد چون احتمال داره آدم جو گیر بشه در نگاه اول.(کسی درباره باندهای شرکت Monitor Audio اطلاعاتی داره که کارش چه جوره ؟)مشخصات و عکس رو داشته باشید فعلا :Specification Monitor Audio BR6
Frequency Response +/- 3dB: 33 Hz - 30 KHz
Sensitivity (1W @ 1M) : 90 dB
Nominal Impedance: 4 Ohms
Power Handling (RMS) : 150 W
Recommended Amplifier Requirements (RMS) : 40 - 150 W
Cabinet Design: Dual chamber bass reflex – Ported front and rear
Drive Unit Complement: 2 x 6.5" MMP® II Bass 1 x 6.5" MMP®II Bass mid-range, 1 x 1” (25 mm) gold dome C-CAM® tweeter
External Dimensions:(H x W x D) 970 x 200 x 300 mm38 3/16 x 7 7/8 x 11 13/16 inch
Weight (Individual) : 17.4 Kg
VSX-919
- Power 120 x 7 Channels
- THD: 1 kHz w/0.05% THD @ 8 ohm
- MCACC Speaker Calibration
- Symmetric EQ
- Standing Wave Control
- Phase Control
- EQ Bands: 9
- Calibration Memory Presets: 6
- X-Curve Compensation
- Freescale Digital Audio Processing Digital Engine
- On-board decoding of: Dolby TrueHD, Dolby Digital Plus, Dolby Digital EX, Dolby Digital 5.1, Dolby Pro Logic IIx, DTS-HD Master Audio, DTS-HD High Resolution, DTS-ES, DTS-Express, DTS 96/24, DTS NEO:6, DTS 5.1, PCM (up to 7.1), WMA9 Pro, Neural THX
- HDMI SACD Transfer
- HDMI DVD-Audio Transfer
- Digital Video Processing
- SD Video Adjustment
- HDMI 1080p Video Repeater
- Analog Video Conversion to HDMI Digital output
- PureCinema I/P Converter
- Deep Color
- Virtual Surround Back
- Dialogue Enhancement
- Sound Retriever: Advanced (Multi-Channel)
- Midnight Mode
- Loudness
- Tone Control
- Sound Delay (Lip-Sync Adjustment)
- PQLS (Music CD)
- Digital Noise Reduction: 3
- HDMI In x 3
- iPhone/iPod Digital USB - Made for iPod® and Works with iPhone® Certified
- Sirius Satellite Radio-Ready
- 2 Component Video inputs
- 1 Digital Coaxial Input
- 2 Digital Optical Input
- Analog Multi-ch input: 5.1
- Headphone Out
- Speaker A/B Outputs
- Multi-Room 2-Zone A/V output
- Display Dimmer
- Sleep Timer
- Front A/V Terminals
- AM/FM Presets: 30
- Volume Limit Setup
- Dimensions (inches): 16 9/16 x 6 1/4 x 13 3/4
- Weight: 19 lbs 3 oz
- Warranty: 1 Year
- MSRP: $399.99
با سلام خدمت همه دوستان.
من دنبال سیستمی هستم فقط برای موزیک (سبک ترنس) که بهترین، قویترین و عالیترین کیفیت رو با بودجه ای تا سقف 500 تومن تولید کنه. لطفا تا حد امکان از برند سونی معرفی کنید چون به شخصه تجربه زیادی از سایر محصولات این شرکت دارم. در صورتی که از برندهای دیگر مدلهای خوبی سراغ هست مشکلی نیست فقط نظر من روی سونی بود. در بین این مارکها خیلی سر در گم شدم و خودم به شخصه DZ810 رو پیدا کردم. منتظر پاسخ دوستان هستم
شرکت monitor audio یکی از شرکت های مطرح تو زمینه بلندگو سازی هستش.نقل قول:
من صدای این مدل رو شنیدم.هم مدل BR5 و هم مدل BR6 .
با توجه به هزینه ای که می کنید صدای خیلی عالی و زیبایی تولید می کنند.سبک صدای این اسپیکرها عمق دار هست.یعنی یه هیچ عنوان احساس جلو بودن صدا بهتون دست نمیده،بلکه صدارو با عمق پخش می کنه.
کیفیت ساخت بدنه و ظرافتی هم که توی ساخت به کار رفته واقعا عالیه.
شما باز هم باید برید و از نزدیک تست کنید و خودتون صداش رو بشنوید،شاید از سبک صداش خوشتون نیاد.به نظر من صداش دیسکویی هستش.اگر از صدای گرم و آروم لذت می برید اصلا بدردتون نمی خوره.ولی اگر طرفدار صدای دیسکویی هستید می تونه گزینه خوبی باشه.
اگر یه ست 5.1 رو هم بخواید تهیه کنید باید بین 1300 الی 1500 هزینه کنید.
دوست عزیز اگر فقط به دنبال موزیک هستید به نظر من دور سینمای خانگی رو خط بکشید.این مدلی که شما انتخاب کردید یه مدل از سینمای خانگی هست و شما می تونید با این هزینه یه سیستم صوتی تهیه کنید که در زمینه موزیک خیلی بهتر و قوی تر از یه سینمای خانگی برای شما عمل می کنه.نقل قول:
جناب Memonex عزیز، من برای موزیک یه سیستم صوتی بهتون معرفی میکنم که توی محدوده قیمت شما و همینطور از برند سونی هستش.
اگر سیستم صوتی بخواید بگیرید مدل MHC-GN1300D هستش که با توجه به هزینه ای که می کنید توی موزیک چیزی واستون کم نمی ذاره.قیمت تقریبیش هم فکر کنم دور و بر 550 تومن باشه.
اینم لینک مشخصاتش:
[HTML] http://www.sony-asia.com/product/mhc-gn1300d [/HTML]
کسی نیست راهنمایی کنه؟؟؟نقل قول:
من نگاه کردم.آپدیتی ندیدم.متاسفانه مثل اینکه کاری نمیشه کرد.نقل قول:
در خصوص کابل اپتیک
من توی جمهوری گشتم چند مدل هست
یکیک با مارک داییو که 1و2دهم مترش 13هزارتومان و 2 مترش 15 تومان
مدل های چینی هماز 3 تومن تا 8 تومن فروون هستش
فقط مشکلی که دارم اینکه دو کانال صدا رو منتقل می کنه که هر کاری کردم نتونستم درستش بکنم
ایا تنظیمی وجود داره ؟؟
با سلام و آرزوی توفیق الهی برای همه شما عزیران
با توجه به اینکه سینمای خانوادگی سونی w5500 و پایونیرRs70 در یک رنج قیمتی می باشند . خواهشمنداست بین سینمای خانوادگی مقایسه انجام شود از لحاظ کیفیت صدا و تصویر، کامل بودن ورودی و خروجی ها، پخش فرمت ها و همچنین upscaling تصویر توسط دستگاه و... با تشکر فراوان
بستگی به دستگاه مورد استفادتون داره.این مشکل بعضا توی دستگاه های قدیمی و یا چینی مشهود هستش.نقل قول:
---------- Post added at 02:01 PM ---------- Previous post was at 01:58 PM ----------
بین این دو محصول مقایسه های خیلی زیادی صورت گرفته. اگر 50 صفحه گذشته تاپیک رو مطالعه فرمایید می بینید که بارها به این موضوع اشاره شده.نقل قول:
بهرحال نتیجه کلی این بوده که مدل rs70 بهتر و مناسب تر از w5500 هستش.هم در زمینه صدا و هم تصویر و هم ورودی خروجی ها و هم تفکیک و ...
مستر رایان عزیز ممنون از جوابت اما منظورت از اینکه گفتی صدای باند شرکت مانیتور یه جورایی دیسکویی هست یعنی همهمه داره یا واضح نیست؟ به نظرت پایونیر سری تودوروکی هم اینجوری هست یعنی دیسکویی هستش؟ (چون این سری هم برای Home disco طراحی شده)موندم چه کار کنم چی انتخاب کنم یه جورایی پایونیر چون باند و آمپ و... توسط کارخانه با هم ست شدن یه دستگاه استاندارد هست از طرفی من دنبال جمع کردن یه ست استریو بودم و خرید سیستم پنج یک برای من حکایت حروم کردن پوله چون استفاده ای برام نداره... من فقط می خوام از موزیک گوش کردن لذت ببرم و دنبال یه صدای نرم و دلنشین هستم تا نظر اساتید چی باشه....
منظورم از دیسکویی این نیستش که شما یوقت فکر کنی صدای بدی داره.منظورم اینه که صداش گرم و آروم نیست.شما اگه صدای بلندگوهای شرکت B&W رو شنیده باشید متوجه منظورم از گرم و آروم میشید.نقل قول:
بلندگوهای مدل BR6 رو هم اصلا با سری rs مقایسه نکنید.سری rs پایونیر در مقابل این بلندگوها اصلا صدای جالبی نداره و به عبارتی میشه گفت که صدای فوق العاده َشلوغی داره.
خودت باید بری و تست صدا بگیری و مقایسه کنی.
شما اگه ست 5.1 برات کاربردی نداره پس پولت رو برای ست 5.1 حروم نکن و سعی کن یه جفت باند استریو خوب بگیری.
سلام به همه دوستان عزیز
چند وقته که مدل 3378 موجود نیست.من می خوام بخرم. دلیل خاصی داره که دیگه نیست؟
به نظرتون مدل جدیدی از فیلیپس در راهه؟
شما همه جا سر زدید؟مطمئنید؟چون من تقریبا دو هفته پیش توی نمایندگی فیلیپسی که نزدیک علاالدین هست دیدم.نقل قول:
با سلام به شما. من هم مدتی برای خرید یک ست تاپ باکس خوب تحقیق می کردم تا پس از مدتی دستگاه بلوسنس T14 رو پیدا کردم. مشخصات و عکس دستگاه در سایت شرکت سما:نقل قول:
با سلام
من بالاخره نمایندگی رسمی Blusens که همان بازرگانی سما است را پیدا کردم و به آنجا مراجعه کردم ، متاسفانه نمایندگی این محصول یک مغازه کوچک در طبقه دوم پاساژ علاءالدین بود و محصول را از نزدیک بررسی کردم و مزایا و معایب آنرا به شرح زیر اعلام می کنم :
مزایا
1- پخش 1080P طبق اطلاعات روی دستگاه
2- پخش شبکه ای دیگر در زمان ضبط یک شبکه ( طبق اظهار نمایندگی)
3- تایم شیفتینگ ( طبق اظهار نمایندگی)
معایب
1- نداشتن پنل نمایشی در جلوی دستگاه (تنها دو لامپ led برای نشان دادن روشن و یا خاموش بودن دستگاه دارد)
2- نداشتن پورت کامپوننت
3- نداشتن پورت کامپوزیت ( همراه پک دستگاه یک رابط اسکارت به کامپوزیت عرضه می شود)
4- نداشتن نمایندگی معتبر در خصوص بروزرسانی نرم افزار دستگاه
به هرحال این نظرات شخصی من است و دوستان خودشان می توانند تحقیق کنند
من آدرس مغازه این شرکت رو از سایت این شرکت پیدا کردم و به اونجا رفتم. طبق گفته دوستمون مغازه این شرکت در طبقه دوم علاءالدین قرار داره. اما من پرسیدم دفتر اصلی شرکت جای دیگست و اونجا صرفاً فروشگاه شرکته.کد:http://www.saamabusiness.com/Blusens.html
فروشنده موقع تحویل دستگاه جلوی خودم اونو برام آپگرید کرد و گفت به محض اینکه از اسپانیا آپگرید جدید بیاد تو سایتمون فراخوان می زنیم و براتون مجانی آپدیت می کنیم.
من دستگاه رو تست کردم. خدا رو شکر بالاخره یه جا پیدا شد که چیزهایی رو که گفته و نوشته انجام داده باشه. این دستگاه تمام چیز هایی که r-k نوشتن رو داره. معایبش هم تایید میشه اما با وجود رابط اسکارت به کامپوزیت و کابل HDMI که همراه دستگاه میدن مشکلی از نظر خروجی وجود نداره.
چیزه قابل توجهی که این دستگاه داره پخش اکثر فایل های صوتی و تصویری به همراه زیر نویس فارسیه که واقعا به درد می خوره. الان دیگه من وقتی می خوام فیلمی با زیرنویس فارسی نگاه کنم می ریزم تو هارداکسترنالم و وصل می کنم به دستگاه. فایل های صوتی و تصویری رو راحت پخش می کنه.
به نظر من در بین دستگاه های موجود این دستگاه از بقیه بهتره.
سلام دوستان
من يه سينماي خانگي مي خوام بين 200 تا 250 كه خروجي hdmi داشته باشه
اساتيد چه مدلي رو پيشنهاد مي كنند؟
اسپيكر هاش هم كوچك وجمع وجور باشه