Please wait until someone who knows your answer be logged in.
6 hours in a forum like this isn't too long.
نقل قول:
ببخشید من تو سایه زدن مشکل دارم
اول اینکه طبق آموزش ویدئو چندتا سیم روی سقف گذاشتم بعد یک direction light درست کردم گذاشتم روش قبل از اینکه build رو بزنی همه چیز خوبه ولی با زدن build صفحه سیاه میشه و نور نداره فکر کردم گفتم یه light بهش بدم یعنی 2 تا لامپ رو هم
بهتر شد یعنی دیگه تاریک نبود بعد وارد بازی شدم سایه سیم ها رو زمین نبود ولی رو شخصیت بازی میافتاد. بعدش کلا لامپ اولیو حذف کردم بازم نشد یه چیزه دیگه هم که هست یه دفعه سایه رو زمین افتاد رو خودم نیافتاد راستی رو آبجکتهایی هم که تو بازی میزاری هم سایه نمیافته
سلام
شما اگه برات مقدوره آموزش ویدئویی Gnomon: UDK Lighting & Post Proccessing رو بگیر ببین، تمام مسائلی که توش مشکل برخوردی رو توضیح داده.
با وجود Directional Light نمی شه نور پردازی رو تست کرد، چون معمولا اثرش بیشتره. برای تستT موقتا این طور نور ها رو سلکت کن و تو تنظیمات قسمت Lighting گزینه ی Enable رو غیرفعال کن. تستت که تموم شد و از سایر نور ها مطمئن شدی، باز روشنش کن.
سایه ای که می گی نمی یاد، روی BSP قراره بیافته، یا Terrain یا Static Mesh ؟ تنظیماتشون فرق می کنه.
در ضمن نور دوم از چه نوعی هست؟ همیشه سعی کن تو سوالت کیس مشکلت رو خوب باز کنی و توضیح بدی ازش، اگه نه کسی نمی تونه کمک کنه. این طوری مشکلت هم زودتر حل میشه.:20:
در ضمن در کل توصیه می کنم به جای Directional Light از Dominant Directional Light استفاده کن، با توجه به این که حدس می زنم داری محیط Exterior طراحی می کنی. فقط بدون که با توجه به امکانات بیشتر این نور، اجازه داری فقط یکی از نور های Dominant رو توی هر صحنه داشته باشی. کارت گرافیک بیشترش رو ساپورت نمی کنه.
راستی از LightmassImportanceVolume که استفاده کردی؟ چک کن همه ی مپ از جمله تمامی نورها داخلش باشن.
تا بعد.:8: