از دیروز سرعت شدید اومده پایین. دانلودا هم شدید نوسان پیدا کرده. زنگ زدم پشتیبانی گفت از تهران و معلومم نیست کی درست شه. باز معلوم نیست چه خبر شده :2:
Printable View
از دیروز سرعت شدید اومده پایین. دانلودا هم شدید نوسان پیدا کرده. زنگ زدم پشتیبانی گفت از تهران و معلومم نیست کی درست شه. باز معلوم نیست چه خبر شده :2:
اینترنت من مشکلی نداره شما هم هر وقت زنگ بزنید همین جواب رو میشنوید که مشکل از تهرانه و معلوم نیست کی درست میشه:31:نقل قول:
بی خاصیت ترین پشتیبانی رو مخابرات داره
سلام
پروتکل L2tp چیز پی ان شما هم سرعتش پایینه ؟
سلام.نقل قول:
دوست خوبم، هر سه باچهار پروتکل چیز پی، به شدت از جانب مخابرات محدود شدن.
بهتره از سرویسهای ساکسSocks استفاده کنی.
اون 1 گیگی که ماه پیش شبانه رو روزانه حساب کردند برا کسی کم نشده؟
برای من که 1 گیگ ترافیک مازاد کردن تو پاچم...
مخابرات تا حالا سابقه نداشته حجم برگردونه حداقل واسه من.نقل قول:
واسه منم دو ماه پیش مازاد زدن بعد از کلی پیگیری گفتن سیستم خودش درستش میکنه !!!
مخابرات عمرا از این کارا بکنه.نقل قول:
مگه یادتون نیست فروردین ماه چه بلایی سر کاربرا آوردن؟
یه بنده خدایی حدود 100 تومن پول ترافیک مازاد داد.
اینا نامردایی هستن که دومی ندارن.
خوش به حال اون بنده خدا خود من سال پیش 240 تومن مازاد الکی برام حساب کرده بودند با هزار رفت و آمد 170 چوخ دادم.نقل قول:
گفتم سگ خورد
یعنی گیگی 2 تومن میشه 85 گیگ مازاد مصرف کرده بودی؟ :18:
دوستانی که پارس داشتن کسی میدونه چطور میشه ترافیک کل دوره یا ماه رو دید؟ منظورم رایگان ها هست تو تاریخچه مصرف رایگان ها رو نمیزنه...
---------- Post added at 05:12 PM ---------- Previous post was at 05:07 PM ----------
تعرفه جدید برداشتم این بار:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
نه مثه اینکه پارس هم پیشرفت کرده :31:نقل قول:
این تعرفه جدید از کدوم سرویسه ؟ چقد حجم داره ؟ قیمتش چند ؟
این 512 شه! 3 ماهه 6 گیگ 35 تومن که واسه مصرف من میفته ماهی20 و چند تومن. همینو 256 برداری میفته ماهی 15 20 چوب زیاد فرقش نیست البته با مقدار مصرف من! دیشب واسه اولین تست 2.5 گیگ گرفت تا ساعت 5.5 حدودا که قطع شده بوده چون لینک هام جنریتی بود... لینک با سرعت ریموت یا لیچ بالا پیدا نکردم بفرستم کنم تو اکانت هیپ فایلی که گرفتم :19:نقل قول:
تا حالا سرعت 128 و 256 و تعرفه 8 گیگ یک ماهه و 6 گیگ 3 ماهه ی هر کدوم رو داشتم ولی 512 نداشتم
تا ببینیم بعدا چطوری میشه بهتر یا بدتر !
پس یعنی میشه ماهی دو گیگ دیگه؟ قیمت یکم بالاس انگار!نقل قول:
حالا یه سوال بین 128 256 512 که تست کردی سرعتا چجوره؟ چون فکر کنم شما با 128 هم شبا سه گیگ دان داشتی!
ماهی 2 گیگ هست ولی یکماهه نمیفروشه! تعرفه رو فقط 3 ماهه و به بالا میده که کمترینش میشه 35 تومن 3 ماه و 6 گیگ ولی اگر مصرف رو کنترل کنی میصرفه چون قیمت گیگی 5 تومنش زیاد مناسب خرید ترافیک نیست :دی که تو این مورد مخابرات خیلی بصرفه تره! در مورد قیمت هم خب من الان میخوام سرعت بالا داشته باشم با پشتیبانی و پینگ بهتر و دانلود رایگانش هم بیشتر که واسه من میفته ماهی 20 25 تومن که این قیمت رو میتونم هزینه کنم!نقل قول:
اون شبی 3 گیگ تو ایام محرم و اینا بود فکر میکنم که خلاصه سرعت ها خوب بود که با سقف دانلود 3 گیگ در هر شب من بین 2 تا 3 رو میگرفتم که اگر اون موقع ها این 512 رو داشتم میشد خیلی بیشتر هم گرفت ولی الان سرعت اومده پایین...
سرعت های پارس انلاین اینطور که من دیدم 128 تا سقف 144ک 256 تا سقف 194ک و 512 تا سقف 224ک هست
آقا امروز سرعت دانلود من رو 13 لیمیت شده کسی این مشکل رو نداره ؟:| [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
برا من روی 150 میره کمتر هم نمیشهنقل قول:
باز مسخره بازی مخابرات شروع شد...
همون 256 ؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
مثل اینکه پهنای باند ما رو گرفتند دادن به شما :دی
هنوز رو 13 محدود شده
جالب اینجاست Downstream من روی 118 بسته شده !
پشتیبانی هم که کلا شوته اصلا نمیفهمه مودم چیه Downstream جیه میگه سیستمت ویروسیه :دی
آره عزیز 256 الانم رفته رو 230نقل قول:
سلام
بله سرعتا باز رفتع بالا.
برا من رو 220 ک.
هر وقت سرعت اینطوری میشه دانلود شبانه رو قطع می کنند.حالا دیگه نمی تونیم دانلود شبانه داشته باشیم تا سرعت برگرده به حالت قبلش...
ولی من تونستم دانلود رو روی 256 بسته بودند یعنی سرعت واقعی 32 kb/s دانلود میداد:5:نقل قول:
داره جالب میشه
دیشب سرعت روی32فیکس بود!!!!نقل قول:
آره مال منم دقیقا روی 32 بود ولی الان روی 130 هست مثل اینکه مخابرات هم قراره مثل شرکت ها سرعت روز رو بالا ببنده و شب رو حقیقی کنه فکر کنم فقط فرقشون اینه که شرکت ها باز امید داری که سرعت ساعت 4 و 5 بالاتر بره ولی مخابرات مطمئنی که نه از 32 پایین تر میاد و نه بالاتر میره:31:نقل قول:
سرعت منم روی 250 هست ولی شبانه روی 30..
سیستم مخابرات رو طوری تنظیم کردن که هنگام دانلود شبانه برای همه IPها محدودیت دانلود ایجاد کنه.نقل قول:
دقیقا کاری که شرکتهای خصوصی انجام میدن.
فکر کنم از کارمندای مستعفی این شرکتها، به تازگی توی مخابرات نفوذ کرده و خط و ربط انجا رو داره اینجا پیدا میکنن:31:
سلام
بازم شول کن سف کن شروع شد
دیشب سرعت رو 32 بود الان هم 100 به بالا
اینکه روزانه(حجم مجاز) رو بالا ببندن خوبه
ولی چرا شبانه رو کم کردن :41:
راستی دوستان راهی نداره سرعت رو مثل اول دانلود که رو 250 هست حفظ کرد
اخه بعدش میاد رو 150
آره مال منم تا 2 مگ میره ولی بعدش میاد میاد رو 1 مگ یعنی دانلود 130 تا 140نقل قول:
سلام دوست عزیز.نقل قول:
بهتره هنگام دانلود با این سرعت تعداد کانکشنهای IDMرو روی حداکثر بزارین و برای استفاده از حداکثر پهنای باند از
دانلود هم زمان چند فایل استفاده کنید. تاثیر چشمگیری نداره ولی نسبتا موثر هست.
حامد جان مخابرات اگه اینطوری بخواد بمونه فکر کنم مجبور بشیم کوچ کنیم بریم.آخه دیگه 500 مگ نمی صرفه سیستم رو روشن بزاریم...
آره وحید جان. کاملا باهات موافقم.نقل قول:
مضاف بر اینکه حجم من رو 1.2گیگ از شبانه اومده روی ترافیک روزانه.
کل امروز صبح رو با بیشتر از 10نفر تلفنی صحبت کردم. از پشتیبانی تا مدیر کل!!!
و یک چیز رو فهمیدم: که سیاستهای مخابرات در حال تغییره. اون هم یه تغییر کلی.
چون همه از این دزدی ها و افزایش سرعتها کاملا خبر دارن. حالا هدف از این تغییرات
و کارها چیه، من هنوز در نیافتم.
یعنی چی سیاست ها در حال تغییره؟ یعنی میخوان بیشتر محدود کنن سرعت و حجم ها رو ؟
به احتمال زیاد.نقل قول:
مخابرات همه پورتهای چیز پی رو به شدت محدود کرده. این روند در چند هفته اخیر به نهایت خودش رسیده.
برا منم سه شب پیش 1 گیگ شبانه رو روزانه حساب کردن.نقل قول:
هر کدام از ISP ها رو که پرس و جو میکنم میبینم شبانه رو محدود کردن...
دنبالش رو گرفتی؟؟؟نقل قول:
به نتیجه رسیدی؟؟؟
باید به یه یارو به اسم آربانه صحبت میکردی.
در مورد شرکتها هم باهات موافقم.
عصر ارتباطات شبدیز بهترین کیفیت دانلود شبانه رو دارم. بهشون زنگ زدم برای نمایندگی.
گفتم ما سرور مستقل توی هر استان داریم. و فعلا فقط برای تهران و کرج نمایندگی فعال داریم.
اگر 20.000تومن دارین بیارین برای سرمایه گذاری و .... .
خیلی حیف شده که این شرکت توی همدان نمایندگی نداره!
حامد جان معذرت میخوام با 5 تا آدم نفهم حرف زدم همشون گفتن درست میشه مشکلی نیست گفتم همینطور که برای ماه پیش رو درست کردین.اون شرکتی هم که شما می گی بعد از یه مدت همین آش و همین کاسه میشه.شما لایزر که تازه اومده بود همدان اگه یادت باشه سرویس های نامحدودش رو با سرعت بالاتری که نسبت به پارس آنلاین داشت و بعد از یه سال چی شد....نقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] :18:
مخابرات 256
سرعت دانلود رفته رو 250 !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
بله. در مورد نفهمی این قماش که هیچ شکی نیست.نقل قول:
اتفاقا من بدجوری با لایزریها بایت این موضوع حرفم شد. کیفیت لایززر به شدت هر چه تمام افتضاح شده.
حالا با یکی از رفقا قراره یه چرخی توی این بازار آشفته بزنیم.
نتیجه رو هم حتما یکی از ما دونفر اعلام میکنیم.
سلام حامد جوننقل قول:
مشکل همینه دیگه. دوتا شرکت درست حسابی توو همدان نیست و کابرا هم عملا قدرت انتخاب ندارن.
مخابرات هم که جدیدا هوش اومده
اگه اینجوری بمونه برای هممون بیشتر از هزینه ماهیانه سرویس ، پول ترافیک مازاد میاد....!
ای بابا مثل اینکه سرعت شبانه رو روی 32 فیکس کردند:13:
آخرین سرعت دانلود روزانه ای هم که داشتم بین 70 تا 80 بود نمیشه که روزانه رو 10 کیلوبایت زیاد کنی شبانه رایگان رو نصف کنی :2:
حیف که مجبورم از این مخابرات استفاده کنم ....