اره خیلی وقت پیش شنیده بودم در این مورد ولی نمیدونم تا چه قدر صحت داشته باشه میتونید یه سرچ توی نت بزنید!نقل قول:
Printable View
اره خیلی وقت پیش شنیده بودم در این مورد ولی نمیدونم تا چه قدر صحت داشته باشه میتونید یه سرچ توی نت بزنید!نقل قول:
شایعه ای بیش نیست .نقل قول:
از بچگی دارن میگن کنکور رو میخواهیم از سال دیگه برداریم راه برای جوان ها باز بشه اما .....................!
هر وقت شنیدی کنکور رو برداشتن بدون این پودمانی هم حذف شده:31:
کنکور را که گفتند سال 93 برمیداریمنقل قول:
کسی اطلاع داره کلاسهای پودمانی هفته ای چند روزه؟
نقل قول:
بستگی به اون واحد دانشگاهی داره
معمولا اینطوریه که 3 روز در هفته اونم از ساعت 2 بعد از ظهر الی 6 و7 شب هست
ممنون یه سوال دیگه ایا امتحان جامع سخته یا راحت میشه قبول شد می ترسم بعد از تموم شدن نتونم از عهداش بر بیام
امتحان جامع 99% قبول میشن و نگرانی از این بابت وجود ندارهنقل قول:
بیشتر جنبه سوری داره و نگرانش نباش
خیلی ممنون
سلام دوستان
بچه ها یه سوال داشتم....
من یه گاج سه سالانه ی دین و زندگی واسه سال 88 دارم و میخوام واسه کنکور جامع علمی کاربردی ترمیه سال دیگه بخونمش علاوه بر اون انگلیسی و ادبیات و عربیم هم تقریبا قدیمیه البته مال نظام جدید هست...سال 86 دیپلم گرفتم....حالا میخوام بدونم العان مفهوم کتاب ها تغییر اساسی کرده و من باید برم جدیدشون رو بخرم و بخونم یا اینکه فقط جلدشون عوض شده و همین کتاب های خودم برای کنکور کفایت میکنه؟:20:
راستی دروس عمومیه پیش دانشگاهی هم باید بخونم یا فقط تا دیپلمه؟
غیر از کتاب دین و زندگی با معارف اسلامی سابق که کاملا فرق کرده بقیه خیلی تغییری نکرده همون ها رو بخوننقل قول:
کتاب های عمومی دوم و سوم رو فقط بخون پیش نیازی نیست
من سه ساله دارم کنکورش رو می دم و هر سال انتخاب اولم در تهران قبول میشم اما امسال تصمیم گرفتم برم
تست های امسال نسبتا سخت بود فکر کنم سال بعد هم سخت باشه چون هر سال متقاضی زیاد تر میشه ( چند سال پیش همین ترمی هم کنکور نداشت)
جهت اطلاع: شهریه کل ترم اول معماری 430 تومن
دانشگاه جامع علمي كاربردي :: مهلت خرید تا 1390/10/30 23:00:00 ::
داستان این پستتون چیه؟نقل قول:
پودمانی کاردانی باز تمدید شد؟
اره......:40:نقل قول:
كسي ميدونه نتايج كارداني به كارشناسي ناپيوسته ترمي كي اعلام ميشه؟
سلام بچه ها
به نظر شما برای کنکور کاردانیه سال دیگه کتاب های تست قلم چی ای که برای دروس عمومی دارم رو بخونم و کفایت میکنه یا اینکه مستقیم برم کتاب درسی رو بخونم؟؟؟؟؟؟؟
کدومش بهتره؟؟:46:
سلامنقل قول:
کتابهای درسی بهترین گزینست برای کنکور کاردانی!
موفق باشید:10:
سلام...........يه چندتا سوال داشتم ممنون ميشم جواب بدين.
من امسال سوم دبيرستانم رشتم رياضي فيزيك ميخوام بيخيال پيش دانشگاهي رفتن بشم و تو دانشگاه علمي كاربردي تهران مهندسي معماري بخونم .ميخوام از مهر امسال 1391 برم دانشگاه به نظرتون چه جوري ميتونم؟حتما بايد پودماني شركت كنم؟
راستي دانشگاه علمي كاربردي خوابگاه داره؟چرا تا حالا من اسمي ازش نشنيدم؟
به نظرتون تصميم درسته؟من شنيدم علمي كاربردي دومين مدرك معتبر كشورو ميده درسته؟
نتایج ک2ک رو کی اعلام میکنن؟
کنکور کاردانی فکر کنم شهریور یا مهر باید باشه!ک ورودی بهمن میگیره یعنی از بهمن میری دانشگاه(ترمی)نقل قول:
پودمانی از مهر وارد دانشگاه میشن!
دقیق نمیدونم اما باید دفترچه رو بخونی اما خوابگاه هم میتونی بیرون بگیری .
مدرک همشون مثل همن.یه اگه میخوای مدرک معتبر بگیری باید جای خوب قبول شی(مثل شریف!)
کلا زیاد به نوع مدرک توجه نمیکنن کاربلد باشی با کله میان میبرنت:13:
سلامنقل قول:
برای اعتبار مدرک صد البته دانشگاه های دولتی تهران بهترین ها هستند، ولی آخرش این خود شخصه که باید درس بخونه... فرق نمیکنه توی هاروارد یا در دانشگاه دور افتاده فلان شهرستان... و از نظر بخش خصوصی هم کاربلد بودن مهمه و مدرک خیلی اهمیت نداره، و از نظر دولت هم مدرک با مهر وزارت علوم مهمه که علمی کاربردی هم زیر نظر وزارت علوم هست مثل سایر دانشگاه های دولتی و پیام نور.
من هم دارم معماری میخونم در علمی کاربردی تهران
اما توصیه میکنم بشین برای کنکور سراسری بخون چون کاردانی به کارشناسی عملا پنج سال وقت میبره تا لیسانس بگیری و مدرک پیوسته هم دردسرش کمتره.
بعضی از واحدهای علمی کاربردی خوابگاه داره در دفترچه نوشته ولی در تهران هیچ کدوم ندارن (اینطور که یادمه)
پودمانی هم نرو ترمی بهتره. (شهریور سال بعد ثبت نام کنکورش هست بهمن شروع کلاس ها)
سلام !نقل قول:
لازم به توضیحه که کاردانی علمی کاربردی ترمی تا جایی که میدونم مدرک پیش دانشگاهی میخواد !
البته از امسال اینطوری شد !
سالهای 89 ، 88 و قبل از اون لازم نبود ولی از امسال الزامی بود!
موفق باشی:10:
خیر امسال هم اینطور نبود، من بدون پیش ثبت نام کردم، یعنی موقع ثبت نام کنکورش در دفترچه نوشت که کاردانی ناپیوسته پیش می خواد، اما یک هفته بعد سازمان سنجش اطلاعیه داد که نیازی نیست... در همین تاپیک هم ذکر کردم، البته ممکنه سال بعد اجباری بشه...نقل قول:
مقطع کاردانی فکر نکنم پیش دانشگاهی بخاد!!! واسه کارشناسی باید پیشدانشگاهی داشته باشیم.
............................
راستی دوستان اجازه نمیدن در حین تحصیل مدرک پیش هم تحویل بدیم؟
مامان ميگه اگه تو بخواي بري علمي كاربردي بدون مدرگ پيش واسه كارشناسي ارشد دچار مشكل ميشي.درسته؟واسته ارشد مدرك پيش ميخواد؟اگه كسي ليسانسشو از علمي كاربردي بگيره حتما بايد فوق ليسانس هم تو ي اون دانشگاه بخونه؟
بابام امروز گفت تو يكي رو ميشناسي كه با مدرك علمي كاربردي جايي استخدام شده باشه!!!!!!!!!!!!من كه نميشناسم كسي رو ولي اگه شماها ميشناسين به منم خبر بدين لطفا............
واسه فوق ديپلم چندسال طول ميكشه تا درسمون تموم شه؟
---------- Post added at 11:38 PM ---------- Previous post was at 11:35 PM ----------
ممنون از اينكه راهنماييم كردي.ميشه يكم درباره ي مهندسي معماري بگي.به نظرت من بدون خوندن پيش ميتونم تو معماري موفق باشم؟نقل قول:
معماري چند واحديه؟
چند سال طول ميكشه تا فوق ديپلم بگيرم؟
كارداني به كارشناسي چه طور؟
---------- Post added at 11:40 PM ---------- Previous post was at 11:38 PM ----------
راستي ببخشيد يه سوال ديگه.شماهايي كه معماري ميخونين واحد چندين؟آدرس دانشگاهتونو ميشه بدين.مرسي
تو مقطع کاردانی نیاز به پیش دانشگاهی نیستنقل قول:
فقط کسانی که پیش دارن یک درس ریاضی پیش رو نمیگذرونن اونم به شرطی که چند سال (دقیق یادم نیست فکر کنم 2 سال بود) از مدرک پیش نگذشته باشه
---------- Post added at 12:06 AM ---------- Previous post was at 12:02 AM ----------
مدرک علمی کاربردی هم اعتبار داره و تو بازار کار من خیلی ها رو دیدم که باهاش استخدام شدن ، این حرف ها از روی علم نداشته در این زمینه زده شده که مدرک علمی کاربردی ارش نداره و ... (درسته نسبت به مدرک دانشگاه ملی اعتبار کمتری داره ولی مورد قبول همه ارگان ها هست)نقل قول:
مهم اینه که مورد تایید وزارت علوم هست
کارشناسی ارشد ربطی به اینکه شما علمی کاربردی خوندی و حتما باید ارشد هم علمی کاربردی بخونی نداره میتونی سراسری بخونی میتونی آزاد بخونی و میتونی پیام نور بخونی
علمی کاربردی که تازه امسال اونم تو چند تا رشته محدود مقطع کارشناسی ارشد رو آورده فعلا جا نیوفتاده کامل
فوق دیپلم هم اگر پودمانی باشی 2 سال و نیم واگر ترمی باشی 2 سال حداقل طول میکشه
خوندن و نخوندن پیش در رشته معماری هیچ فرقی نداره... فقط باید ریاضی پیش رو در دانشگاه پاس کنی خبری از انتگرال و دیفرانسیل هم نیست چون معماری یک رشته هنریه تا یک رشته مهندسی! و از ریاضیات هم هندسه بیشترین کاربرد رو داره و کلا تا لیسانس 5 واحد ریاضیات 1 و 2 رو باید پاس کنید.نقل قول:
من تازه از 23 بهمن ترم یک رو شروع میکنم 2 سال طول میکشه تا فوق دیپلم و 2 سال هم تا لیسانس و با تاخیر بین این دو میشه 5 سال برای لیسانس، نظام مهندسی هم ، هم اجازه طارحی میده و هم نظارت و مانند بقیه مهندس ها باید در آزمون نظام مهندسی شرکت کنید برای اخد پروانه اشتغال.(چند روز پیش مراجعه کردم و پرسیدم)
برادر خودم هم مهندس ترافیک هست از دانشگاه علمی کاربردی و الان با حقوق خوب استخدام شهرداری شده...
آدرس دانشگاه ما: خيابان كريمخان زند- جنب پارك بهجت آباد - روبروي خيابان به آفرين ( ساختمان سابق مركزي شماره 4 شهرداري تهران) 021 88898941
امسال 20 مرد و 20 زن و 30 شاغل در معماری پذیرش کرد.
میشه بگید معیار این اعتبار چیه؟نقل قول:
چرا نتايج آزمون كارداني به كارشناسي ناپيوسته ترمي رو كه اوايل دي ماه برگزار كردن اعلام نمي كنن؟
نقل قول:
معیار گزینش های سازمان ها و اداره جات هست
نمیدونم.. منم شدیداً منتظرم.. گفته بودن اوایل بهمن داره میشه اواسط بهمن :41:نقل قول:
ثبت نام پودمانی کاردانی از 17 تا 20 بهمن هست.
پس بنابراین نتایج پودمانی باید همین روزا بیاد.
مثل اینکه میخوان تو نیمه ی دوم بهمن نتایج رو بدن یعنی بعد 25!!!!!!!:13:
عجب آدم ای بیخیالی پیدا میشه.....:19:
کسی نمیدونه جواب پودمانی کاردانی که ثبت نامش چند وقت پیش بود کی میاد؟
من تیکت زدم بهم جواب دادن اسفند !!!:13:نقل قول:
اي بابا ! پس چرا اين نتايج آزمون كارداني به كارشناسي ناپيوسته ترمي علمي كاربردي رو اعلام نمي كنن؟ :41:
پس اين سازمان سنجش با اين همه تشكيلات و ساختمانهاي گنده و امكانات و بودجه و كارمند و غيره و غيره و غيره داره چه غلطي مي كنه؟ :19:
به خدا مي دادن دست همين بچه هاي p30world زودتر اعلام مي كردن :13:
سلام دوستان
واسه کنکور کارشناسی نا پیوسته علمی کاربرد چند تا کتابنمونه سوال خوب با فرمت پی دی اف واسه درسای عمومی میخوام
بی زحمت اگه لینک دانلود دارین واسم بزارین
سلام!نقل قول:
نتایج کارشناسی ناپیوسته دانشگاه جامع علمی کاربردی اعلام شد برای مشاهده نتایج به آدرس زیر مراجعه کنید:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اطلاعيه سازمان سنجش آموزش كشور در خصوص اعلام فهرست اسامي پذيرفتهشدگان نهايي كدرشتهمحلهايمتمركز و معرفي شدگان چند برابر ظرفيت كدرشته محلهاي نيمهمتمركز آزمون مقاطع كارشناسي پيوسته و ناپيوسته دورههاي ترمي سال 1390 دانشگاه جامع علمي ـكاربردي:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
موفق باشید:11:
از دوستانی که دسترسی به دفترچه دارن
کد 1930 کجا و کدوم دانشگاه و چه رشته ای است
سلام !نقل قول:
تبریک میگم !
مهندسی تکنولوژی هواپیما- مرکز علمی کاربردی صنعت هوانوردی تهران
موفق باشید!:10:
سلام دوست عزیز این کد هارو از کجا میشه فهمید مال کجاستنقل قول:
با تشکر