دوست عزیز 40 تومان بده یه asus 602 بگیر تا 10 سال آخ نمیگه.
d link و tp link هم خوبن اونها هم 35 تا 40 تومان هست.
Printable View
دوست عزیز 40 تومان بده یه asus 602 بگیر تا 10 سال آخ نمیگه.
d link و tp link هم خوبن اونها هم 35 تا 40 تومان هست.
مگانت (meganet)عالیهنقل قول:
من باش مشکلی نداشتم
قیمتش هم حدود 30 تومن(2تومن بالا پایین)
سلام بچه ها دلم براتون تنگ شده بود 2 روز نبودم .:10:
این سه چهار شب اخیر 1.1 گیگ تا 1.2 گیگ در شب دانلود داشتم .:5:
مودم فقط TP-LINK باور کنید کارخونش مال بابام نیست، ولی خیلی باش حال میکنم توپه.:27:
سلام دوستان
میگم توی اهواز جایی سراغ دارید که مودم adsl+2 بفروشه .....
میگم بچه ها این مودم COMBO کارش خوبه یا نه ...
شرکت دنیا نت میگه که فقط همین مودم رو داره قیمتش هم 56 هزار تومانه ...
نقل قول:
کسی نیست جواب ما رو بده ....:19::19::19:
آقا این برندها زیاد معروف نیست.نقل قول:
امروز tp link قیمتش 27 تومان بود بازار بزرگ.
انتخاب با خودته.
نقل قول:
این مدل خوبه یا نه TP-Link 8611
نقل قول:
TP-Link کلا خوبه اما اگه بتونی وایرلسش رو بگیری 95 تومن خیلی فاز میده
مدل 8960 خودم چند ماهه دارم هیچ مشکلی باهاش ندارم 24 ساعت روشنه.
با گوشی و لبتاب هم اگه WiFi داشته باشن میتونی بیسیم کانکت بشی.
گارانتیشون هم سه ساله ست.:20:
ممنون دوست خوبم ...نقل قول:
یعنی حالا tp-link بگیرم ...
اگه میشه یه مدل خوب رو از این برند معرفی کنید البته وایرلس نباشه چون نیاز ندارم...
TP-Link برند خوب و معتبریه خیلی مهم نیست چه مدلی میگیری مهم اینه گارانتی 3 ساله فرادانش داشته باشه.
نمایندگیش هم تو اهواز جوان سیستمه تو خیابون کنار بازار بزرگ سر نبش.
بهش بگو یه مودم TP-Link معمولی ADSL میخوای که وایرلس نباشه هر مدلی داشت بگیر.خودش احتمالا سعی میکنه LEVEL-ONE بهت بفروشه که اونها هم خوبن فقط یکم گرونترن و همون TP-Link کارت رو راه میندازه. موقع خرید هم دقت کن اگه کامپیوترت پورت شبکه نداره که احتمالش خیلی ضعیفه مودمه یو اس بی رو ساپورت کنه وگرنه باید یه کارت شبکه 7 یا 8 هزار تومنی هم براش بگیری ولی تجربه ثابت کرده شبکه بهتر و بی دردسر تر و سریعتر از یو اس بی هست.:biggrin:
من یه توضیح کامل برات نوشتم چون طولانی بود نیاز به تایید مدیریت فروم داره و با تاخیر آپ میشه.نقل قول:
نقل قول:
آقا یه دنیا ممنون بابت تمام جوابهاتون .....
خیلی چاکریم:11:
امروز رفتم و کلا با شاتل:2: قراردادمو فسخ کردم :19:
بعد از کلی دلیل و برهان ( حالا نه خیلی هم رسیدگی میکنن بعد از این که کلی اشتراک عوض کردم و اینهمه ازشون شکایت کردم آخرش همون آشو همون کاسه)
بیخیال بعد از فسخ قرار اد با شاتل از پارس اشتراک گرفتم سه ماهه با 9 گیگ ترافیک یعنی ماهی 3 گیگ شد 32700 تومن :46: پول نصب و راه اندازی هم ندادم
حالا که پروفایلمو چک کردم دیدم برام 256 بستن:18:
البته هنوز سرویسم راه اندازی نشده اما فکر کنم ارزون ترین اشتراک adsl باشه و البته باکیفیت
اطلاعات تکمیلی ان شالله بعد از گرفتن اشتراک در اختیار دوستان قرار میدم
جات رو تو شاتل خالی میزاریم تا برگردی.:19::37::45:
میلاد مگه رفاتک هم جدیدآ سرویس محدود میده؟!نقل قول:
این قیمت که خیلی مناسبه
با چه سرعتی؟ساعات رایگان؟به مودم خودت گیر ندادن؟
چطور هزینه راه اندازی رو دور زدی؟!
fashion boy جان ببخشید امروز اهوازم نبودم نشد جوابتو بدم:11:نقل قول:
ان شا لله که مانیتورتم هر چه زودتر درست کنی تا شما رو فعالتر از همیشه تو این تاپیک ببینیم:11:
اما در مورد اشتراک من از رفاتک نگرفتم از نمایندگی اصلی پارس آنلاین گرفتم مجتمع برج کیانپارس طبقه 3 واحد 6
خوب دیگه نمیدونم چه جور شد از ما نصب و راه اندازی نگرفت حقیقتش نخواستم یاداوریش کنم:27:
این مبلغ پایه هست حدودا 36700 تومن با آبونمان مخابرات به علاوه عوارض و مالیات و این جور چیزا برایه 3 ماه
بله شبانش رایگانه از ساعت 1 تا 6 صبح
هنوز اشتراکم راه اندازی نشده اما چیزی که برام جالب بود گفت که تا دوشنبه برات راه اندازی میکنم به شرطی که شاتل پورتتو روز شنبه تخلیه کنه
موقع فسخ قرارداد مجبور شدم پیش پشتیبانی برم تا صحت دلیلمو برایه فسخ قرار داد تایید کنه(دیگه اینجوریشو ندیده بودم)
به هر حال با خود پشتیبانی که صحبت کردم گفت اگه جات بودم زودتر اشتراکمو قطع میکردم اینجا اصلا مدیریت نداره کلی تجهیزات خریدیم هیچکی نیست اینا رو راه اندازی کنه کلی حساب کاربریه کاربرا قاطی پاتی شده یه سری کاربرا شکایت داشتن که صورت حساب رو پرداخت کردن اما اشتراکشون فعال نشده یه سری دیگه اشون هم بدون اینکه صورت حسابشون رو پرداخت کنن اشتراکشون فعال شده دانلود شبانه هم که بماند ... از وقتی هم خانم دلفی رفته وضعشون بدتر شده جالبش این بود خود پشتیبانی هم اشتراک اینترنت خونش رو از پارس گرفته بود
به محض اینکه سرویسم راه اندازی شد در مورد کیفیتش دوستان رو در جریان میزارم
امیدوارم به قول گفتنی چرخ شاتل همیشه برایه شما بچرخه:46: و تا زمانی که سرویسش برایه شما ایده آل بود بتونی نهایت استفاده تو از این شرکت ببرینقل قول:
از منظر اینکه چرا من با این شرکت فسخ کردم متاسفانه بحثش طولانی میشه واز حوصله شما خارج، اما همین رو بدون که برایه مرکز مخابراته منطقه ما(مرکز انقلاب) کلا شاتل مشکل داره و قصدم نداره که درستش کنه :2:
دوست عزیز شما 128 گرفتی تعرفه ویژه درسته؟
مرسی میلاد جان:11:
سرعت قرارداد و مودم رو از قلم انداختی...
سلام دوستان
از دست شاتل و مسخره بازی هاش می خوام برم یه آی اس پی دیگه
الان تو اهواز کدوم بهتره ؟
صبا چجوریاست ؟ دوستانی که صبا گرفتن خواهش می کنم بگید که راضی هستید یا نه ؟
دانلود توی ساعات رایگان خوبه یا نه ؟
آقا میلاد مارو بیخبر نذار اگه پارس خوبه بریم پارس
فکر نکنم چون تو لیست تعرفه هاش همین سرعت (128) یه ماهه رو داشت اگه اشتباه نکنم قیمت تعرفه اش هم 15600 تومن بود البته مراکز منتخب مخابراتی هم داشت و مثلا قیمت اشتراک 256 برایه یکسال با ترافیک 12 گیگ میشد ما هانه 7700 تومن!!!!نقل قول:
ببخشید یادم رفت مودم رو که هر مودمی داشته باشی ساپورت میکنه فقط مو قع ثبت نام نوع مودمو به صورت کتبی تو یه فرم مینویسی و بشون میدینقل قول:
سرعت رو هم به طور اسمی 128، منتها الان تو پروفایلم 256 زده!!!!
حالا بازم مشخص نیست اما فکر نمیکنم کمتر از 30 باشه :8:
میلاد جان پارس آنلاین بابت رانژه چقدر ازت گرفت ؟ تو سایتش که زده 10 تومن.
سلام مجدد
دوستان امروز که 12/2 باشه دوره من تمام شده ولی 3 گیگ الان شارژ شده بدون اینکه آخرین پیش فاکتور مربوط به 12/2 تا 1/1 رو پرداخت کنم.
واسه شما هم شده؟
این به معنی یک دوره جدید هست یا ترافیک که باید تا آخر دوره مصرف بشه(البته دوره من 12/1 تمام شده) ؟
ممنون
----------------------
دوره بعد که اول فروردین میخواد شروع بشه مشکلی پیش نمیاد؟
چون پیش فاکتوری صادر نمیشه و بدهی اسفند ماه میمونه. دوستانی که این حالت واسشون پیش اومده آیا آخرین پیش فاکتورشون هم عوض شده یا همون قبلی که پرداخت نکردن باقی مونده؟
اگه دوستان اطلاع دارن از وضعیت الان آی اس پی ها خواهشا جواب بدن که می خوام تا دو روزنقل قول:
دیگه کلا از شاتل برم
با تشکر از شما
دوستان باورتون نمیشه اما برایه من به سرعت نور:18::18: اشتراکم راه اندازی شد یعنی به مجرد اینکه اشتراکمو شاتل قطع کرد سرویسم بلافاصله راه اندازی شد حالا اینو ببینید که خودمم در عجبم:18:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
توصیه من به دوستانی که میخوان تازه اشتراک بگیرن یا قصد عوض کردن شرکت رو دارن ،شرکت معظم پارس آنلاین هست تو ضیحات تکمیلی بعد از تست دانلود شبانه:27:
دوست عزیز شما سرویست چند روزه جمع شد؟نقل قول:
من اینهمه الاف شده بعد 2 هفته گفت هنوز باید صبر کنی.
خوش به حالت :31:
والا از 5 شنبه درخواست دادم اما مدام موی دماغشون شدم تا بالاخره امروز پورتو تخلیه کردن شما هم اگه تا به الان ترتیب اثر ندادن حضوری برو شرکت و پیگیری کن تا زودتر خطت جمع آوری بشه!!:10:نقل قول:
میلاد جان سوال منو جواب ندادی ؟!!!
پارس آنلاین بابت رانژه چقدر ازت گرفت ؟ تو سایتش که زده 10 تومن.
دوست عزیز عرض کردم که بابت نصب و راه اندازی هیچ گونه وجهی رو به شرکت پرداخت نکردمنقل قول:
خوب انگار زیادی از این شرکت تعریف کردم :2:
دیشب یکسری تورنت گذاشته بودم برایه دانلود سرعت از 45 بیشتر نمیشد حتی لینک مستقیم هم امتحان کردم اما بازم از 45 بیشتر نشد که نشد :19:
من موندم این پهنایه باند 2 مگ پس به چه دردی میخوره؟؟؟؟؟؟؟
امروز صبح پرو فایلمو چک کردم منتها هیچ مقداری رو نشون نمیده و تمام فیلد ها صفر هست انگاری سیستمش قاطی کرده:21:
به هر حال موفق نشدم ببینم دیشب چه مقدار دانلود داشتم اما طبق براوردی که خودم انجام دادم ،مقدار دانلودم از 600 مگ بیشتر بود
کسی تاحالا از این طلوع رایانه لقمان گرفته ؟
لیست تعرفه هاش رو یه نفر برام آورد
وایرلس به شدت ارزون بود
256 رو میداد 37 تومن در حالی که راصد که من میگیرم میده 60 تومن!
گفتم شاید شیر باشه ولی از اونجایی که قیمت 128 با راصد تقریبا یکسان (30-27)بود فکر نمیکنم شیر باشه
احتمالا تا دوره بعد اگه کسی اینجا نیاد بهشون فحش بده میرم ازشون میگیرم
کسی نبود جواب ما رو بده 128 نامحدود بهترین قیمت چطوره که سرعتشم راضی کننده باشه
مرسی
هیچ ارزونی بی علت نیست داداشم.نقل قول:
تا اونجا که من این تاپیک رو دنبال میکنم سرعتش افتضاحه.:41:
2 تا شرکت بیشتر نیست که 128 نامحدودش رو ارزش داشته باشه ازش گرفت. یکی پارس آنلاینه یکی نیماد (شاتل) .فارا هم که تو تعرفش نا محدود نداره. دیگه خود دانی.ولی از من به تو نصیحت 128 ارزشه نامحدود گرفتن رو نداره و پول تو جوب ریختنه.نقل قول:
نقل قول:
تورنت ملاك نيست. از يك سرور پرسرعت امتحان كن دوست عزيز
توي روز سرعت دانلود روي چنده؟
دوست عزیز تو پست قبلیمم عرض کردم سرعت با لینک مستقیم بیشتر از 45 نمیره البته نوسانش خیلی زیاده اما کمتر از 27 نمیادنقل قول:
کلا برایه کسایی که قبلا مشترک شاتل بودن سرعتش تو روز زیاد چنگی به دل نمیزنه:2:
اینم میزان دانلود شبانه من که همگی از تورنت میباشد:31:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
تا اونجایی که من میدونم شاتل اشتراک نامحدود 128 نداره و پارس آنلاین هم اشتراکش ماهانه 51000 تومن درمیادنقل قول:
سلام به همه دوستان.من دیشب از تورنت 50 kb/s دانلود داشتم.:31:
البته هر شب به این خوبی نیست.اگه شاتل مشکل دانلود رایگانش رو حل کنه ،هیچ مورد دیگه ای نداره فعلا.:20:
دوستان من چند روز دیگه خونمون جا به جا میشه ! تصمیم گرفتم تو خونه جدید برم از پارس آنلاین سرویس 128 5 گیگ بخرم به نظر شما خوبه ؟