30 مین !!! فکر کنم اشتباه مینی اسکیلش حداکثر 20 ثانیست!
قلط میکنن بندازن بیرون pvp میکنم!!!:31:
Printable View
30 مین !!! فکر کنم اشتباه مینی اسکیلش حداکثر 20 ثانیست!
قلط میکنن بندازن بیرون pvp میکنم!!!:31:
نه 30 min هست
pvp که چی بشه وقتی kick شدی:34:
البته این به اون در که sin بیچاره حتما باید aps باشه:27:
مطمعنی؟؟؟؟؟30 مین هست اخه اسکیلش aoe هستنا!!!! اینطوری که ظرف 20 ثانیه باس میکشه !!داخل سایت پرفکت وردل ویدیو یوتیوب اسکیل را نگاه کن!
قضیه اون pvp هم خوبه یارو میمیره (البته حدف اول کلریک هست) بعد دوباره باید از اول بیاد :34:
خفم کردی:31:
اسکیل attack lvl max 30 min هست فقط +3 میده +300000 که نمیده باس رو بکشه:27:
مگه تو سرور pvp بازی میکنی؟نقل قول:
نه بابا از این جیگرا نداریم!!!dream بازی میکنم
اگه سرور pvp لول اپ شدن با کشتن بقیه بود خیلی حال میداد ولی خب فرقی نمیکنه اونجا هم باید کوئست بزنی و موب و باس بکشی
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] Lord of Sword
AOE Channeling Skill that attacks nearby enemies every 1.5 seconds! Lasts until canceled, or until no mana remains. One of the skills that makes the Seeker a fearsome sight on any battlefield.
این شبیه dragon breath هست که یکی از skill های wizard هست اما attack rate بالاتری داره.اما range و قدرتت حملش هم مهمه.ماله wizard 10 متر هست هر حمله هم حدود 7k damage میزنه البته رو mob معمولی.این چجوریه؟نقل قول:
seeker لول 78 تو fc 12 بار مرد:31::27:
من 78 بودم فقط 5 یا 6 بار اونم سره غول دوم میمردم چون charm نداشتم
تازه seek heavy arm هست sin light
اون کلریکش خیلی ضعیف بوده.اون boss دوم یک debuff داره که کلریک باید سریع purify و heal کنه.aggro هم random هست گاهی خود کلریک هم hp پایین داشته باشه سر این boss می میره.نقل قول:
همون بهتر که charm نداشتی وگرنه به فنا رفته بود با اون کلریک.
راستی شما تو tw شرکت میکنید؟بعد از expansion ساعت tw رو تغییر دادن به همین دلیل برای ما مناسبتر شده زمانش.
یک نکته برای خرید hyper و wine :بهتره hyper رو با token بخرید ارزونتردر میاد.برای اینکار 8 تا token بخرید و اون رو در pwi boutique agent در قسمت gift exchange با hyper عوض کنید.هر hyper اینجوری حدود 80k در میاد.
در مورد wine برای bh هم همینطور هست فقط وقتی wine رو گرفتید بعد باید در eldest match maker اون wine رو که از pwi boutique agent گرفتین با wine مورد نظر عوض کنید.
نقل قول:
برای این باید بچسبی به دشمن
به صورت هر یک ثانیه یک بار یه بار دمیج بالا میزنه توی سایت ویدیوش هست میتونی ببینی
الان hyper ارزون شده قیمتش نزدیکه token در میاد
من تو warlock عضوم خوشم نمیاد وقت و herb ها مو برای tw تلف کنم بهشونم گفتم گفتن مشکلی نیست
دو تا سوال جریانه اینhorn چیه نزدیک 6~8 mil درمیاد برا چی میخرن؟
چه طوری میشه رفت lunar من دوستم میگفت هر run 500k میده البته پولش جبران میشه نزدیک 7mil درمیاره
من اصلا تو fc نمیمیرم مشکل همیشه باس دوم هست کلریک خوب هم کم پیدا میشه
کلریک ها که همه مخشون تاب داره نمیدونم چرا؟؟؟ همه افراد sq hp کم بود کلریک داشت موب اتک میداد:24:
کدوم horn ؟ اسم کامل ایتم چیه؟نقل قول:
در مورد lunar برای squad mode باید 3 میلیون بدین تا وارد بشین.که میشه نفری 500k .فکر میکنم 95 به بالا بتونن وارد بشن. ولی squad کم پیدا میشه.البته درامدش هم بستگی به شانس داره اگه drop ها خوب نباشه ممکنه ضرر کنید.حالت single هم داره که drop هاش جالب نیست و ارزش رفتن نداره.
مکانش هم توی اسمون هست.از arrowhead manor هم میشه بهش teleport کرد.
من ندارم که بخوام دقیق اسمشو بگم قیمتش 7mil هست یه چیزی مثله tele هست منتها فرقش اینه که همه میبینن حتی اگه تو squad chat باشی البته اینجوری که من دیدم بیشتر برا اسپ*م هست همون که smile ماهی داره
پس بی خیاله lunar
30% تا لول 85 @.@
اقا ما بازم برگشتیم چقدر تغییر کرده!!!!
یه کاراکتر seeker ساختم اسمشم XdastanX هست !:31: البته کلمه پرنس قبلش یادتون نره!!!!!(شوخی)
چه کلاس خوفی هست!!!!
دوتا skill attack lvl داره دوستم seek ورداشته یکی فقط برا خودش هست که mirage نمیخواد اون یکی برا squad mirage میخواد
اونو یخ میزاریم!!!!:31: کلا با اومدن mystic ، وضع veno خیلی خراب شد دیگه veno گیر نمیاد:22: و کسی هم بر نمیداره چون همون پت mystic هر سه پت هوا زمین و اب هست و همه چیزش هم از herc بالاتره! اسکیل هاشم هم که خدا به خیر کنه هم cleric هست هم barb هست هم veno هست هم wizard !!!:24:
mystic purify نداره ih نداره
جای wiz رو میتونه بگیره هیچی جای barb رو نمیگیره حتی خفنترین Bm ها این که کلاس مجیک هست
جاتون خالی fc زدیم به بدن ترکوندم امشب یه 2.8mil کاسب شدیم من بودم و یکی دیگه همچین exp رو قلمبه ور داشتیم رفت پی کارش:31:
تا حالا 3 تا summon گرفتم فقط summon اولی خوبه!
شما 2.8 ، 2.8 کاسب میشین مای بیچاره seeker مون پول teleport نداره:31:تاکسی میگیرم بعد یه دفعه پیاده میشیم میپیچونیم!!!!!
دوستمم که mystic برداشته همیشه Su 1 همراشه گفتم مگه دیگه su نداری گفت اون دوتا زیاد به درد نمیخورد ولی su اخری از همش بهتره! فکر کنم lvl 59 میگیره نه؟:20:
یه مشکل بزرگ من سیستم جدید گرفتم اومدم پرفکت ورلد رو از سیستم فبلیم بریزم روی جدیده اجازه کپی کردن دو تا فایل model و loddata رو بهم نداد پس نتونستم با کپی کردن درستش کنم نسخه اصلی بازی که روی دیویدی دارم 402 هست و نسخه بعدی که همون جنسیس هست فایل پتچش رو 468 : to 481 هست :41: و اپدیت بعدی رو هم دارم چتوری میتونم نسخه 402 رو الان به 468 که اخرین پتچ rising tide هست برسونم؟؟؟؟؟:45:
هیچی بازی رو اجرا کن خودش اپ میشه منتها adsl سرعت نور میخوای:31:
چرا اجازه کپی نداد چه error میده read only شاید
من که summon سوم هم گرفتم خیلی درپیته:18: یکی هم پیدا نمیکنیم ببره ما رو alt fc ترکیدم انقدر pq انجام دادم:32::3:
ارورش عجیب هست هیچی نمینویسه فقط یه ضربدر قرمز همین!!
خود بازی هم شروع به اپدیت نمیکنه توی downloaded listed file گیر میکنه و هیچ اتفاقی نمیافته
یه پتچ هم پیدا کردم 402 به 463 ولی هیچ جا پتچ 463 نداره!!!!! 463 به 468 هم نیست ! هر چی گشتم 402 به 468 تبدیل بشه نشد انگار باید بیخیال pw بشم!:41:
ویرایش:
بعد از 20 دقیقه صبر کردن نوشت game update terminated :13: و اجازه ورود داد (چه فایده!)
pw دیتا بیست نداره که پتچ های قبلی توش موجود باشه؟؟؟؟
بازم ویرایش!:27:
کارم درست شد هر کسی هر پتچی میخواد از پتچ 1 تا پتچ 491 میتونه به این ادرس بره
کد:http://pwi-forum.perfectworld.com/showthread.php?t=87242
یه Fc squad پیدا کردم طفلیا لول بالاشون من بودم هر چی exp بود خوردیم یه ابم روش:18::27:
داداش ارمان اون forum pw کلی از سوالات پاسخ داده فروم خوبیه همچین فرتی جواب میدن
در مورد درخشش های Weapon و Armour میشه یه توضیح بدید؟
در مورد سلاحنقل قول:
ابی ها 3 ستاره،زرد هاlegendary .و سبزها TT هستند.
یک سری درخشش ها هم هست که با gem به وجود میاد.که برای درخشش زره یا سلاح باید به اونها 2 تا gem لول 5 یا بالاتر متصل کنی.هر نوع gem هم یک رنگی ایجاد میکنه.مثلا در مورد زره ،garnet قرمز یا critine صورتی یا sapphire رنگ سفید ایجاد میکنه.همین gem ها روی دسته سلاح حلقه های رنگی ایجاد میکنند.
اقا امروز pw پوکید:18: سرور منفجر شد همه قطع شدن:27:
حوصلم سره رفته بود 100k دادم برا mystic فکشن ساختم:18::31:
اقا قضیه این free zen چیه من که هرچی نگاه کردم نفهمیدم باید اکانت ms داشته باشی؟؟؟؟ شما گرفتید ؟
360 تا zen چنتا gold میشه؟؟؟؟
اینجوری که من دیدم باید offer پر کنی تولبار bing هم نصب کنی ولی....
برا ایران مثله اینکه امکان پذیر نیست
راستی دیشم یه ایرانی تو bh دیدم اسمش
Night_King هست lvl 76 barb
میگه یه رفیق هم دارم لول 91 veno و sin 92 داره :31:
فقط برای امریکا امکان پذیره.نقل قول:
البته با تغییر ip میشه اون offer رودید انجام داد.ولی چون sevice pack 3 برای نصب اون تولبار لازم هست من انجام ندادم.
هر 100 zen برابر 1 gold هست.یعنی میشه یک چزی حدود 3 میلیون.
این بازی بلافاصله بعد از تغییر ip شما رو بن میکنه دنبالش نرید دوست من از ایران رفت چین برا کار اکانتشو بن کردن چون نسخه international رو داشت بازی میکرد
ارمان داداش دنباله ایرانیا تو این بازی نباش بعدا دردسر برات میشه از ما گفتن XD
البته اگه با ip متغیر وارد بازی بشین بن میشین.ولی توی سایتش فکر نمیکنم مشکلی باشه.به هر حال 3 تا gold هم رقم قابل توجهی نیست.ارزششو نداره.نقل قول:
دقیقا اصلا ارزش نداره
اقا ما چند وقت دیگه باید sage یا demon انتخاب کنیم موندیم برا sin چی ور دارم؟
تو این سایت هم نگاه کردم
ساعت 3 صبح یه tele زدم عید رو به ایرانی تبریک گفتم دریغ از یه pmکد:http://www.ecatomb.net/pwi/skillpwi.php
:31::31:
نقل قول:
پس دور تو هم خط بکشم:21:
برای اون سه Gold هم بیخیالش شدم !
برای sin اکثریت demon رو انتخاب میکنن،به این دلیل که demon spark سرعت حمله یا همون aps رو 25% افزایش میده.نقل قول:
ارمان داداش این ای دی منو به هر کی نده حوصلشونو ندارم
تو فرق میکنی
چشم :10:اینم زیاد سوال نمیکنه اکثرا از خودم میپرسه گفتم همینوری ادت کنه اخه داشتم ادد کردن رو یادش میدادم
راستی کاراکتری رو که ساختی نمیشه پاک کرد گزینه دلیت کجاست!؟:13:
میشه پاک کرد
فقط باید 7 روز صبر کنی از روی سرور هم delete شه یعنی از تو لیستت هم بره
قبل از پاک کردن پول و مونت و چیزای دیگه رو یادت نره ور داری
تو لیست گزینه delete داره
من از الان دارم میگم این seeker کلاسه خوبی نیست اشتباه نکنی ور داری پشیمون میشیا یه کلاس melee خوب میخوای bm خوبه میخوای خیلی حرفه ای بازی کنی میتونی هم خرج کنی sin وردار
نقل قول:
seeker به همه کلاس ها میارزه با سه تا bm هم لول خودم duel کردم سه تاشو ترکوندم
sin هم زیاد حال نمیکنم چون توی بازی های قبلی هم همش ninja برداشته بودم از چاقو خسته شدم!!!!:8:
امشب سرور های PW ترکیدند با یک باگ به بزرگی کره زمین !!! همه داخل secret مرده بودند