بازم فرمایش شما متین
ولی ارزشش رو داره مثلا ( با قیمت های جدید در دلار جدید ) اگر 300 تومان هم اختلاف باشه بریم سراغ سری WD ؟؟
یک جورایی ستمه
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Printable View
بازم فرمایش شما متین
ولی ارزشش رو داره مثلا ( با قیمت های جدید در دلار جدید ) اگر 300 تومان هم اختلاف باشه بریم سراغ سری WD ؟؟
یک جورایی ستمه
تا ۹۰ تومن چه هاردی بگیرم؟.. ساتا..حجمش مهم نیست
هارد مکستور ساتا 160 دست دوم چند می ارزه
مال یکی از دوستانه میخوام بخرمش
دوستان سلام
من قصد خرید یه هارد اینترنال 750یا 1ترا برای لپ تاپ داشتم.(هارد 2.5اینچی)
به نظرتون چی بگیرم و بهترین انتخاب کدوم ها هستند؟
خواهشا زود جواب بدید که کارم خیلی فوری
مرسی:40:
سلام .نقل قول:
اگر لپتاپ شما معمولي و عادي هست و به هارد پرسرعت احتياجي نداريد يكي از مدلهاي زير رو پيشنهاد ميدم . مدلهاي زير همگي 5400rpm هستند .
سيگيت :
سريال هارد حجم اينترفيس cache ST9750423AS 750GB SATA 3Gb/s 16 MB
وسترن :
سريال هارد حجم هارد اينترفيس cache [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] 1TB SATA 3 Gb/s 8 MB [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] 1TB SATA 3 Gb/s 8 MB [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] 750GB SATA 3 Gb/s 8 MB
نكته : قبل از خريد هاردهاي حجم بالا مطمئن باشيد كه هارد در محفظه لپتاپ شما جا ميشود .
با تشکرنقل قول:
فقط اگه چند نمونه هارد سرعت بالا هم تو رنج 7200و کش های بالاتر معرفی کنید بهتر میتونم تو این مورد تصمیم بگیرم.
لپ تاپم حرفه ای ,xpsl501
و نکته آخر اینکه اگه قیمت حال حاضر اینها هم ذکر کنید ممنونتون میشم.
در آخر هم میخواستم اولویت اول رو خود شما که کار آشنا تو این زمینه هستید معرفی کنید.اینکه سیگیت یا وسترن یا توشیبا یا هیتاچی یا...
سپاس:40:
هاردهاي 7200RPM از 750 گيگ بيشتر نيستند .نقل قول:
از برند وسترن
نام شماره سريال حجم اينترفيس cache WD black [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] 750GB SATA 3 Gb/s 16
از برند سيگيت
نام سريال هارد حجم اينترفيس cache Momentus Laptop ST9750420AS 750GB SATA 3Gb/s 16 Momentus XT ST750LX003 750GB SATA 6Gb/s 32
هارد Momentus XT همراه با 8GB SLC NAND هست كه سرعت فوق العاده اي دارد .
قيمت هاي 2.5 اينچي رو متاسفانه دقيق اطلاع ندارم . ممكنه مدلهاي پيشنهاد داده شده هم در بازار پيدا نشه در نتيجه بهترين راه اين هست كه بريد بازار و بگرديد كه كدام مدل رو ميتونيد پيدا كنيد و با توجه به بودجه اي كه داريد يكي از مدلها رو انتخاب كنيد . مثلاً اگر بودجه نامحدود داشتم با توجه به لپتاپ حرفه اي قطعاً Momentus XT رو انتخاب ميكردم .
سلام
میشه لطف کنید یه هارد 500 یا 1 ترا اینترال خوب به من معرفی کنید . هم میخام ویندوز نصب کنم و هم مصارف عادی دارم مثل آرشیو و...
مادربورد: P7P55LX
سی پی یو: CORE i5 760
سلام .نقل قول:
توصيه ميشه سيگيت از سري barracuda 7200.14 بخريد .
سريال حجم RPM cache اينترفيس ST1000DM003 ITB 7200 64 SATA 6Gb/s ST500DM002 500GB 7200 16 SATA 6Gb/s
خیلی ممنون که به سوالم جواب دادید . به نظر شما WD Caviar Blue گارانتی سازگار هم میتونه گزینه خوبی باشه؟نقل قول:
به نظرم اگر 500 گیگ میخواهید بخرید بهتره همان سیگیتی که پیشنهاد دادم بخرید . ولی برای یکترابایت اگر قصد دارید وسترن بخرید پس دو انتخاب وجود دارد .نقل قول:
سریال اینترفیس RPM cache [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] SATA 6 Gb/s 7200 64 [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] SATA 6 Gb/s 7200 32
در نتیجه پیشنهاد میشه مدل اولی رو بخرید .
با تشکر مجدد از پاسخ شما دوست عزیزنقل قول:
من مدل های ذکر شده رو پیدا نکردم..فقط با شرایطی که فعلا حاکمه بهم پیشنهاد شد هارد هیتاچی بگیرم..آیا هاردهای این برند با توجه به این که من آشنایی زیادی به این برند ندارم هاردهای قابل اعتمادی هست؟
و اینکه مدل یا مدلهای پیشنهادی شما از این برند چیه؟
مرسی:40:
بخش هارد دیسک کمپانی هیتاچی در حال حاضر به کمپانی وسترن دیجیتال واگذار شده .نقل قول:
از سری 5K1000 : جدیدترین مدل با پلاترهای 500 گیگی .
شماره سریال حجم اینترفیس cache RPM Standard Models HTS541010A9E680 1TB SATA 6Gb/s 8 5400 Standard Models HTS541075A9E680 750GB SATA 6Gb/s 8 5400 Encryption Option HTS541010A9E681 1TB SATA 6Gb/s 8 5400 Encryption Option HTS541075A9E681 750GB SATA 6Gb/s 8 5400
از سری 5K750 که با پلاتر های 375 گیگی هست و به همین دلیل یکترابایت ندارد .
شماره سریال حجم اینترفیس cache RPM Standard Models HTS547575A9E384 750GB SATA 3Gb/s 8 5400 Encryption Option HTS547575A9E381 750GB SATA 3Gb/s 8 5400
از سری 7K750 که مهمترین مزیت این مدل RPM و cache بالاتر آن هست .
شماره سریال حجم اینترفیس cache RPM Standard Models HTS727575A9E364 750GB SATA 3Gb/s 16 7200 Encryption Option HTS727575A9E361 750GB SATA 3Gb/s 16 7200
باتشکرنقل قول:
به دلیل التهابات بازار من برای خرید هارد با این که خیلی خیلی ضروری بود دست نگه داشتم تا حداقل پولم تو جیب یه سری افراد سودجو تو این زمینه نره.
از شما دوست عزیزهم میخواستم تا یه نتیجه گیری کلی برام کنید و یه سری اولویت برام مشخص کنید با توجه به اینکه خیلی احاطه خوبی به مساله هارد دارید تا بنده اگه قصد خرید داشتم در آینده نزدیک بهتر و با اطلاع بیشتری اقدام به خرید هارد کنم.
سپاس فراوان:40:
فرض میکنم که خودم قصد خرید هارد 2.5 اینچی دارم . دو هدف کلی تعیین میکنم .نقل قول:
1. قصد خرید هاردی دارم که صدای کمتر و عمر مفید بیشتری داشته باشه . یعنی سرعت بالا اولویت اول نیست . علاقه ای هم ندارم که دمای هارد خیلی بالا بره . از لپتاپ بیشتر برای تماشای فیلم و گوش دادن آهنگ و اینترنت و کلاً کارهای سبک استفاده میکنم . لپتاپ رو زیاد روشن میذارم چون زیاد دانلود میکنم . دوام باطری برای من مهمه . اصلاً هم از نرم افزارهای حرفه ای استفاده نمیکنم و بازی هم نمیکنم . پس خرید هارد 5400 انتخاب مناسبی هست در نتیجه یکی از مدلهای زیر رو انتخاب میکنم که البته اولویت اول با سیگیت هست چون cache بیشتری دارد اولویت بعدی وسترن خواهد بود .
سيگيت :
سريال هارد حجم اينترفيس cache RPM ST9750423AS 750GB SATA 3Gb/s 16 MB 5400
وسترن :
سريال هارد حجم هارد اينترفيس cache RPM [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] 1TB SATA 3 Gb/s 8 MB 5400 [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] 1TB SATA 3 Gb/s 8 MB 5400 [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] 750GB SATA 3 Gb/s 8 MB 5400
و انتخاب آخر از برند هیتاچی از سری 5K1000
شماره سریال حجم اینترفیس cache RPM Standard Models HTS541010A9E680 1TB SATA 6Gb/s 8 5400 Standard Models HTS541075A9E680 750GB SATA 6Gb/s 8 5400 Encryption Option HTS541010A9E681 1TB SATA 6Gb/s 8 5400 Encryption Option HTS541075A9E681 750GB SATA 6Gb/s 8 5400
2. قصد خرید پرسرعتترین هارد 2.5 اینچی رو دارم از نرم افزارهای حرفه ای هم استفاده میکنم . بودجه زیادی هم دارم ، پس یکی از مدلهای زیر رو انتخاب میکنم که البته Momentus XT با داشتن 8 گیگ SSD در اولویت خواهد بود .
از برند سيگيت
نام سريال هارد حجم اينترفيس cache rpm Momentus Laptop ST9750420AS 750GB SATA 3Gb/s 16 7200 Momentus XT ST750LX003 750GB SATA 6Gb/s 32 7200
اولویت دوم از برند وسترن هست .
نام شماره سريال حجم اينترفيس cache RPM WD black [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] 750GB SATA 3 Gb/s 16 7200
و انتخاب آخر از برند هیتاچی از سری 7K750 .
شماره سریال حجم اینترفیس cache RPM Standard Models HTS727575A9E364 750GB SATA 3Gb/s 16 7200 Encryption Option HTS727575A9E361 750GB SATA 3Gb/s 16 7200
بابا یه قیمت تقریبی بدید دیگهنقل قول:
باHard Drive Inspector تست گرفتم گفت 70%سالمه
ارزش داره؟
اصلا به درد آرشیو میخوره؟
سلام .نقل قول:
این جور هاردهایی که میزان health آن 100% نیست (مخصوصاً که دست دوم هست) بیشتر مناسب برای نصب ویندوز و کلاً ذخیره فایلهایی که چندان مهم نیستند مناسب هست . برای آرشیو کردن داده ها بهتره هاردی بخرید که ضریب اطمینان بالایی داشته باشه تا اطلاعات مهم شما نپره . قیمت هاردهای دست دوم کاملاً بستگی به انصاف فروشنده داره و حتی ممکنه هارد سالم ارزانتر از هارد معیوب در بازار دست دوم پیدا بشه ، پیشنهاد میدم از چند مغازه قیمت بگیرید .
دوستان من تو مارک adata دنبال یه فلش خوب با سرعت خواندن و نوشتن بالا میگردم
چی خوبه؟کی تجربه استفاده از یه فلش خوب مارک ای دیتا رو داره؟
من دیروز یه هارد اکسترنال خریدم گفتم قیمتش رو بگم و چندتا سوال هم بپرسم. البته بدون تحقیق کافی خریدم حالا یکم به شک افتادم.
اکسترنال WD my passport ظرفیت 1 ترا USB3 رنگ نقره ای گارانتی آواژنگ (تا sep 2014) قیمت 295
سوالهام اینهاست:
آیا گارانتی هارد اهمیت داره؟ مغازه های دیگه همین هارد رو با گارانتی سازگار قیمت 315 میدادن. این جایی که من گرفتم اولش بهم گفت گارانتی هر 2 رو داریم. من هم اصلا نگاه نکردم چون قبلا بارها ازشون خرید کرده بودم و یه جورایی اعتماد داشتم! خریدم تو خونه دیدم کارت گارانتی آوواژنگ هست.
البته هیچوقت به گارانتی اهمیت ندادم چون یا چیزیم خراب نشده یا تو اطرافیانم هرکسی که خراب شده براش کاری نکردن و خودش دوباره هزینه کرده.
حالا سوال اینه، این گارانتی چقدر مهمه؟ و آیا این تفاوت قیمتی به خاطر این گارانتی بوده یا نه همینطوری اختلاف قیمت مغازه ها بوده؟
سوال دیگه:
وقتی در جعبه رو باز کردم ، جلد یا روکش نقره ای هارد بیرون بود. یعنی انگار در رویی رو کامل جا ننداخته باشن. خب منم قبل از اینکه یه فضولی تو هارد داخلش بکنم در رو فشار دادم و رفت سرجاش و الان اینقده سفته که دلم میخواد بازش کنم ولی میترسم بهش فشار بیارم و بشکنه مخصوصا که روکشه ادامه داره تا روی پورت USB رو هم میپوشونه.
آیا این طبیعی هست؟ آیا این چیزی رو نشون میده یا همه بسته ها اینطوری هستن یعنی مخصوصا روکش رو کامل جا نمیندازن یا مثلا تو کارخونه زیاد فشارش ندادن یا چی؟ این مشکلیه یا بی خیالش بشم؟
سوال دیگه:
آیا هارد خوبی انتخاب کردم؟ یا با این قیمت میشد چیز بهتری هم خرید؟ از نظر کیفیت یا حجم یا طول عمر...
من تمام هاردهای کیسم WD black هست. 3 تا اکسترنال هم دارم WD منتها 2تا پاسپورت 500 و یه my Book 1ترا که خب USb2 هستن. هیچکدوم تاحالا نشکلی برام ایجاد نکردن. سر همین این مارک رو دوباره گرفتم. منتها این USB3 هست بعدهم 2 مدل داشت My passport و element که من فرقشون رو اصلا نمیدونستم و اونجا پرسیدم بهم گفتم یکی نرم افزار داره و دیگری نداره و تنها فرقشون اینه!(آیا درست گفتن؟)
سوال دیگه :
آیا رنگهای اینها به جز قیافه یا روکششون(که فقط یه طرف هارد رنگش عوض میشه و پشتش باز مشکیه!یا مال من اینطوریه!؟!) تفاوتی دارن؟ چون من قیمت هاردها رو قبلا تو آمازون چک کرده بودم. اگه رنگ مشکی این هارد 89$ بود قیمت رنگهای دیگش 99$ بودش ولی دیروز رنگهاشون همه یه قیمتی بود.
یه سوال اساسی :
با چه نرم افزاری میتونم هارد رو تست کنم که مطمئن بشم همه چیش درست و سالمه؟ (میشه برای هاردهای دیگه هم از این نرم افزار استفاده کرد؟)
سوال آخر هم :
کسی تا حالا این هارد رو گرفته؟ کسی هست که باهاش مشکل پیدا کرده باشه؟
ممنون میشم اگه هرکدوم سوالهارو میدونید جواب بدید. که منم با خیال راحت افتتاحش کنم و بزنم به کامپیوتر
* قیمت 2 تا هارد دیگه هم گرفتم. WD 1.5 ترا رو گفتن 460 و WD 2 ترا رو بالای 600 قیمت دادن.البته هر 2 اکسترنال
سلام .
گارانتي مهمه و پرداخت هزينه اضافه بنظرم ميارزه مخصوصاً با قيمتهاي بالاي هارد . مواردي داشتيم كه در همان روز اول هارد به مشكل برخورد كه به سادگي و بدون هزينه تعويض كردند .نقل قول:
سوالهام اینهاست:
آیا گارانتی هارد اهمیت داره؟ مغازه های دیگه همین هارد رو با گارانتی سازگار قیمت 315 میدادن. این جایی که من گرفتم اولش بهم گفت گارانتی هر 2 رو داریم. من هم اصلا نگاه نکردم چون قبلا بارها ازشون خرید کرده بودم و یه جورایی اعتماد داشتم! خریدم تو خونه دیدم کارت گارانتی آوواژنگ هست.
البته هیچوقت به گارانتی اهمیت ندادم چون یا چیزیم خراب نشده یا تو اطرافیانم هرکسی که خراب شده براش کاری نکردن و خودش دوباره هزینه کرده.
حالا سوال اینه، این گارانتی چقدر مهمه؟ و آیا این تفاوت قیمتی به خاطر این گارانتی بوده یا نه همینطوری اختلاف قیمت مغازه ها بوده؟
احتمالاً خوب جا نخورده بود گرچه اين موارد خيلي كم پيش مياد . با توجه به اينكه سرجاي خودش فيكس شد ديگه سعي نكنيد بازش كنيد كه گارانتي هارد رو باطل ميكنه ، به نظرم مورد خاصي نداره .نقل قول:
سوال دیگه:
وقتی در جعبه رو باز کردم ، جلد یا روکش نقره ای هارد بیرون بود. یعنی انگار در رویی رو کامل جا ننداخته باشن. خب منم قبل از اینکه یه فضولی تو هارد داخلش بکنم در رو فشار دادم و رفت سرجاش و الان اینقده سفته که دلم میخواد بازش کنم ولی میترسم بهش فشار بیارم و بشکنه مخصوصا که روکشه ادامه داره تا روی پورت USB رو هم میپوشونه.
آیا این طبیعی هست؟ آیا این چیزی رو نشون میده یا همه بسته ها اینطوری هستن یعنی مخصوصا روکش رو کامل جا نمیندازن یا مثلا تو کارخونه زیاد فشارش ندادن یا چی؟ این مشکلیه یا بی خیالش بشم؟
انتخاب خوبي هست . My passport نسبت به element امكانات بيشتري دارد مثل قابليت hardware encryption . البته براي بهره مندي از تمامي امكانات بايد سه نوع نرم افزار زير نصب بشه .نقل قول:
سوال دیگه:
آیا هارد خوبی انتخاب کردم؟ یا با این قیمت میشد چیز بهتری هم خرید؟ از نظر کیفیت یا حجم یا طول عمر...
من تمام هاردهای کیسم WD black هست. 3 تا اکسترنال هم دارم WD منتها 2تا پاسپورت 500 و یه my Book 1ترا که خب USb2 هستن. هیچکدوم تاحالا نشکلی برام ایجاد نکردن. سر همین این مارک رو دوباره گرفتم. منتها این USB3 هست بعدهم 2 مدل داشت My passport و element که من فرقشون رو اصلا نمیدونستم و اونجا پرسیدم بهم گفتم یکی نرم افزار داره و دیگری نداره و تنها فرقشون اینه!(آیا درست گفتن؟)
- WD Drive Utilities برای erase و diagnostics و همچنین برای register هارد هست .
- WD security هم برای قفل کردن و encrypt کردن هست .
- WD SmartWare هم برای عملیات بکاپ گیری هست .
فقط مدل سفيد رنگ هست كه تمام بدنه اش يكدست سفيد هست . براي بقيه رنگها مثل نقره اي ، آبي فقط رنگ روي آن نقره اي ، آبي هست و بقيه قسمت مشكي ميباشد .نقل قول:
سوال دیگه :
آیا رنگهای اینها به جز قیافه یا روکششون(که فقط یه طرف هارد رنگش عوض میشه و پشتش باز مشکیه!یا مال من اینطوریه!؟!) تفاوتی دارن؟ چون من قیمت هاردها رو قبلا تو آمازون چک کرده بودم. اگه رنگ مشکی این هارد 89$ بود قیمت رنگهای دیگش 99$ بودش ولی دیروز رنگهاشون همه یه قیمتی بود.
با نرم HD tune و از قسمت health ميتونيد سلامتي هارد رو كنترل كنيد كه با توجه به اينكه هارد شما نو هست نبايد مشكلي اعلام بشه . براي مشخص كردن ساعات كار كرده ميتونيد از برنامه hd sentinel pro استفاده كنيد (مخصوصاً براي كشف اينكه آيا هارد نو هست يا دست دوم البته اگر smart هارد ريسيت نشده باشه كه بعيد هست)نقل قول:
یه سوال اساسی :
با چه نرم افزاری میتونم هارد رو تست کنم که مطمئن بشم همه چیش درست و سالمه؟ (میشه برای هاردهای دیگه هم از این نرم افزار استفاده کرد؟)
سلام
بنده یه هارد 1 ترا میخوام از نظر سرعت و کیفیت خوب باشه.اگه اشتباه نکنم ساتا 3 و 64 مگ کش که بالاترینه هم داشته باشه.
تا الان وسترن داشتم ولی خراب شد حالا نمی دونم سیگیت بخرم یا همون وسترن؟(یک تیکه فیلم مقایسه بین دو هارد وسترن و سیگیت بود که البته فک کنم بالای 2 ترابایت بودند سیگیت تو سرعت پیروز شد فکر کنم از این انجمن هم دانلود کردم) حالا نظر شما دوستان چیه؟
سلام .نقل قول:
seagate barracuda 7200.14 با سریال ST2000DM001 پیشنهاد میشه که 64 مگابایت cache دارد و اینترفیس آن SATA 6Gb/s هست . اگر این مدل را میخرید توصیه میشه در صورت امکان firmware رو آپدیت کنید . از برند وسترن میتونید WD black رو با سریال [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] بخرید که البته قیمت بیشتری دارد . در کل برای سیستم عادی سیگیتی که پیشنهاد دادم کاملاً مناسب خواهد بود .
سلام ممنون از پاسخنقل قول:
منظورتون برای برای یک سیستم حرفه ای وسترن بهتره؟چون من زیاد سیستمم روشنه و به سرعت بالا هم نیاز دارم!! قیمت این دو چنده؟
هارد وسترن black با داشتن خصوصیات ویژه مثل Dual processor یا Dynamic Cache و ... بیشتر مناسب برای photo and video editing ، رندر کردن ، نصب و اجرای بازیهای سنگین ، اجرای همزمان چندین برنامه و ... هست ضمن اینکه کیفیت بالاتری هم دارد . در حالت عادی و استفاده های معمولی شاید متوجه تفاوت در عملکرد ایندو هارد نشید . در کل اگر از سیستم برای مصارف عادی مثلاً دانلودهای طولانی مدت و تماشای فیلم و موسیقی و ... استفاده میکنید هارد سیگیت کفایت میکند .نقل قول:
قیمت دقیق متاسفانه ندارم ولی سیگیت دوترابایت حدود 400 هزارتومن هست و قیمت وسترن black باید بیشتر باشه (اگر بتونید در بازار پیدا کنید) .
هارد اینترنال 1 یا 2 ترا برای ارشیو (سرعت مهم نیست) الان چند قیمته؟
WD Green يكترابايت حدود 260 هزارتومننقل قول:
WD Green دوترابايت حدود 410 هزارتومن
یادش بخیر تا همین چن ماه پیش 50 .. 60 تومن بودنقل قول:
پس همچنان باید بیخیال حتی خرید هارد اینترنال باشیم
کلا 260 ارزونترین 1 ترای هارد اینترنال در کل برند هاست دیگه؟
قیمت یکترابایت حدوداً 260 هزارتومن هست که البته با توجه به نوع گارانتی و انصاف فروشنده متغیر هست و ممکنه بیشتر یا کمتر هم پیدا بشه . باید بگردید تا ارزانترین قیمت ممکنه رو پیدا کنید .نقل قول:
دوستان بین دو هارد 3 ترابایتی اکسترنال و آداپتوری
Seagate Backup Plus 3 TB USB 3.0
و
1- کدومش بهتره ؟؟؟ ( از لحاظ طول عمر و ضربه و سرعت و ... )
2- مادربرد من فقط usb 2.0 داره آیا مدل سیگیت که فقط نوشته usb 3.0 مشکلی با مادربرد من نداره ؟ ( یعنی سازگار با usb 2.0 هم هست ؟ ))
3- این پایه سیگیت که جدا میشه آیا به مدل هارد دسکتاپی آداپتوری گوفلکس هم می خوره ؟ ( دقیقا مدل قبلی این هارد میشه )
4- برم بخرم یا یکی دو هفته دیگه ممکن ارزون تر شه ؟ ( گرچه من که ندیدم ارزون شه در این 1 سال اخیر همیشه گرون تر شده !!!! به قیمت دلار هم اصلا ربطی نداره )
اینکه می گم به قیمت دلار ربط نداره چون قیمت دلار شد 4000 تومن من زنگ زدم 2 ترا وسترن رو گفت 390 بعد الان که دلار شده 3200 قیمت همون هارد شده 430 !!! از این لحاظ گفتم بی ربط هستن به هم :31: !!!
ممنون از کمکتون
سلام .نقل قول:
هر دو مدل خوب و با کیفیت هست ولی سیگیت backup plus سریعتر هست و در نتیجه بیشتر گرم میکنه ، وسترن کندتر هست فلذا cool هست . ضمن اینکه وسترن قابلیت hardware encryption دارد که سیگیت فاقد چنین قابلیتی هست .نقل قول:
1- کدومش بهتره ؟؟؟ ( از لحاظ طول عمر و ضربه و سرعت و ... )
نکته : اکثر هاردها به راحتی قادر به استفاده از تمام پهنای باند usb2 هستند و در نتیجه متوجه تفاوت سرعت یک هارد کند یا تند در usb2 نخواهید شد .
سازگار با usb2 هست و مشکلی نیست . توجه داشته باشید در این حالت سرعت شما محدود به usb2 باقی خواهد ماند . میتونید یک کارت usb3 بخرید .نقل قول:
2- مادربرد من فقط usb 2.0 داره آیا مدل سیگیت که فقط نوشته usb 3.0 مشکلی با مادربرد من نداره ؟ ( یعنی سازگار با usb 2.0 هم هست ؟ ))
از روی این دو عکس نمیشه با اطمینان گفت که پایه هارد جدید روی هارد قدیمی قابل نصب هست یا خیر ولی ظاهراً میخوره . هر دو پایه جدید و قدیم سه پایه هست .نقل قول:
3- این پایه سیگیت که جدا میشه آیا به مدل هارد دسکتاپی آداپتوری گوفلکس هم می خوره ؟ ( دقیقا مدل قبلی این هارد میشه )
قدیمی
جدید
همانطوریکه خودتون گفتید تو این یکسال اخیر چیزی ارزان نشده پس اگر قصد خرید دارید همین الان اقدام کنید .نقل قول:
4- برم بخرم یا یکی دو هفته دیگه ممکن ارزون تر شه ؟ ( گرچه من که ندیدم ارزون شه در این 1 سال اخیر همیشه گرون تر شده !!!! به قیمت دلار هم اصلا ربطی نداره )
ممنون از جناب [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] عزیز با پاسخ کاملشون
اما بین دو هارد
Seagate Backup Plus 3 TB USB 3.0
و
1- اگر قیمت هارد وسترن 40 تا 50 تومن گران تر بود خریدن هارد سیگیت به صرفه تر نیست ؟
2- این قابلیتhardware encryption در هارد وسترن چی هستش ؟
ممنون از کمکتون
1. اگر اختلاف قیمت تا این حد باشه سیگیت بصرفه تر خواهد بود . متاسفانه قیمتها شدیداً کاذب هست و تا اونجایی که امکان داره از چند فروشگاه قیمت بگیرید تا ارزانترین مدل را پیدا کنید .نقل قول:
2. یک نوع مکانیسم قفل گذاری هست که در مقایسه با software encryption مزایایی چون سرعت بیشتر در فرایند encryption و decryption به خاطر وجود یک پروسسور اختصاصی ، سهولت در استفاده و همچنین امنیت بیشتری دارد .
نکته : برای استفاده از hardware encryption در هاردهای وسترن برنامه ای که در پارتیشن هارد موجوده باید نصب بشه .
ممنون داداش از کمکتنقل قول:
اگر قیمت وسترن در حد 20 تا 25 این ها بیشتر بود وسترن رو بگیرم بهتره بنظرتون ؟
هر دو هارد کیفیت خوبی دارند ولی در عملکرد کمی باهم تفاوت دارند سیگیت پر سرعتتر و گرمتر و وسترن کندتر و خنکتر هست که البته باید حداقل usb3 داشته باشید تا تفاوت سرعت محسوس باشه . وسترن قابلیت قفلگذاری داره و دیگری نداره در مورد شکل ظاهری به نظرم سیگیت زیباتر ساخته شده .نقل قول:
در کل با توجه به بودجه ای که کنار گذاشتید و به شرط موجود بودن در بازار ، خودتون باید یکی از این دو مدل رو انتخاب کنید .
من یک هارد اکسترنال WD desktop 2TB داشتم .حدود 2 سال کارکرد ،اما دو هفته پیش از کار افتاد ،بردمش گارانتی تعمیر نکردند،با مدل WD essential 2TB usb3 عوض کردن و 1600 گیگ اطلاعاتم و مهمتر آرشیو های که داشتم از بین رفتند.میخوام ببینم seagate هم ممکنه دچار چنین مشکلاتی (مثل unallocated شدن و آسیب دیدن هد ) بشه ،یه جورایی چشمم از وسترن ترسیده،نگرانم که اگه دوباره آرشیو جمع کنم به سرنوشت هارد قبلیم دچار بشه.با اینکه خیلی خوب ازش مراقبت میکردم ولی دلیل خرابیش رو اصلا نفهمیدم.
حالا به نظرتون ارزش داره این هارد جدید رو با هارد مشابه seagate جایگزین کنم،احتمال خرابی هارد تو کدام برند بیشتره؟آیا چنین کاری منطقیه؟یا بهتره از همین هارد WD که دارم استفاده کنم.ممنون
سلام .نقل قول:
هر هاردی ممکنه دچار مشکل بشه و این شامل وسترن ، سیگیت و برندهای دیگر هم میشه . بهترین راه اینه که از اطلاعات حداقل یک کپی دیگه روی هارد دیگری داشته باشید . هاردهای اکسترنال عمدتاً به حاطر اینکه در جای امنی قرار نمیگیرند و مثل هارد اینترنال در داخل کیس پیچ نمیشوند بیشتر در معرض ضربه و سقوط و آسیب قرار میگیرند . در درجه اول هارد رو در جای امن قرار بدید ، قبل از جدا کردن کابل usb حتماً safe remove و spin-down کنید . دمای هارد حتماً میبایستی کنترل بشه . آداپتور هارد به حدی روی پریز برق محکم قرار بگیره که دچار قطع و وصلی جریان برق نشه ...
از راهنماییتون ممنونم دوست عزیز،پس ظاهرا معقول تره از همین هاردی که دارم استفاده کنم ودیگه هزینه نکنم!!!یه چیز دیگه،قفل گذاری که تو چند تا پست بالاتر بهش اشاره کردید (در هارد وسترن) بهتر از قفل گذاری با نرم افزارهای دیگه اس.جایی تو همین فروم دیدم که بعضی از بچه ها با کد گذاری روی هاردشون دچار مشکلاتی شدند.اگه از نرم افزار داخل هارد (WD SmartWare) استفاده کنم و کد رو به خاطر بسپرم به نظرتون هارد از نظر امنیتی سالم میمونه به عبارت دیگه ممکن نیست که دچار اشکال و نقص در فراخوانی کد بشه.سپاسنقل قول:
تایید میکنم ، مواردی دیده شده که هارد بدون اینکه توسط کاربر پسورد گذاشته بشه و قفل گذاری بشه خود به خود lock شده و در نتیجه در صورتیکه تا چند بار پسورد اشتباهی وارد بشه در خواست فرمت کردن هارد داده خواهد شد در صورتیکه که کاربر رمز رو نمیدونه .نقل قول:
بنظر میرسه که این مشکل (و سایر مشکلات احتمالی) بیشتر برای هاردهای پرتابل وسترن (سری passport) رخ میده که میتونه ناشی از افت یا نوسان ولتاژ usb باشه . خودم 10 عدد هارد وسترن my book از مدلهای elite و essential دارم و خوشبختانه تا به حال با چنین مشکلی روبرو نشدم که بنظر میرسه مدلهای آداپتوری ثبات بیشتری دارند .
اگر احتمال ضربه دیدن هارد رو میدید حتما و حتما سیگیت بخرید چون وسترن ها زیادی به ضربه حساس هستن اما سیگیت ها خیر
این رو به چشم چند بار دیدم که میگم
سلام
بالاترين حجم هارد كه تو بازار وجود داره چقدره وقيمتش چنده؟؟