با سلامنقل قول:
با چی واسش جیلبریک کردید؟
موفق باشید.
Printable View
با سلامنقل قول:
با چی واسش جیلبریک کردید؟
موفق باشید.
سلام وقتي به 4.1 ريستور كردم با green poison جيل كردم ولي وقتي سيديا رو گرفت شكلش نمي اومد مجبور شدم دوباره ريستور كنم و ايندفعه با limera1n جيل كردم كه شدنقل قول:
با اين تفاسير فكر كنم مشكل سخت افزاري داره :13:
آخه گوشي رو آكبند خريد خودم براش جيلبريك كردم ممكنه به خاطر جيل باشه؟ اگه اينجوريه تا گوشيشو ريستور كنم بدون جيل حداقل ميشه بدون دردسر ازش استفاده كرد؟
سلام.آیفونمو با آیتونز آپدیت کردم به 4.2.1. اتفاقی که افتاد همه نرم افزارهای من پاک شد حتی سیدیا اما عوضش آنتن دهی گوشیم 10 برابر شد.مشکلی که دارم الان اینکه نصب نرم افزار خیلی خیلی سخت شده از همه مهمتر اینکه دیگه نمی تونم با بلوتوس آهنگ،عکس ... بفرستم.می خواستم بپرسم راهی هست بلوتوسش درست بشه؟خواهشن یکی کمک کنه.
دوستان یک 3gs فردا دستم میرسه 8gb
گفته شده انلاک فکتوری هست!
میشه بنده رو راهنمایی کینن چطوری بدونم گوشی اک هست و انلاک!
الان بوت رام قدیم با جدید فرق داره؟چون تو اپدیت 4.1 همه رو جیلبریک کردن و با رستارت هم جیبریک میمونه!
در مورد سریال گوشی و باتری و هرچیزی که لازم هست لطفا بنده رو راهنمایی کنین:10:
شما باید گوشی رو دوباره جیلیبریک کنید از تاپیک زیر کمک بگیریدنقل قول:
برای بلوتوس فعلا نمیتونه کاری بکنیکد:http://forum.p30world.com/showthread.php?t=455500
با سلا منقل قول:
موفق باشيد.کد:http://forum.p30world.com/showthread.php?t=418465
سلام
دوستان سوالی داشتم در مورد خرید 3GS 16gig دست دوم .....
یکی پیدا کردم مشکی تمیز میگه 610 تومن .
1- به این قیمت ارزش خرید داره ؟
2- موقع خرید چه چیزی رو باید چک کنم ؟
ممنون
کسی از دوستان نیست من رو راهنمایی کنه ؟نقل قول:
ممنون
به نظر من یکم گرون من دست دوم خیلی تمیز برای یکی از دوستام خریدم 580 هزار
گوشی و ببینی متوجه میشی سالم یا نه ولی خوب تاچ و چک کن دکمه هوم اسپیکر گوشی و ...
با سلام
من تازه یه گوشی آیفون با آبونمان گرفتم وقتی میخواست جیلبرک کنم یکی از دوستانم بهم توصیه کرد که اینکار رو نکنم چونکه اگه اپل بفهمه گوشی رو قفل میکنه و کلأ میگه که خیلی خطرناکه حالا موندم که این ریکسش چقدر بزرگه؟
در ضمن هر وقت به کامپیوتر وصل میشم و میخواد سینکروزیرن کنه میگه که میخوام فریم رو از 4.1 به 4.2 ارتقا بدم حالا نمیدونم آیا باید اینکار رو بکنم و اینکه اصلأ سودی هم داره یا نه؟
ممنون
سلام
بهترین مکان برای خرید لوازم جانبی مثل Bumper / کیف / شیلد و .... در تهران کجا هست برای این گوشی ؟
ممنون
با سلامنقل قول:
اصلا این طور نیست که اپل بفهمه گوشی و قفل میکنه اشتباه ذکر کردن جیلیبریک یک مقدار بسیار کم فقط تو سرعت تاثیر داره،که به نظر من تو ایران آیفون بدون جیلیبریک اصلا فایده نداره.
بله اون پیغام و میده ولی فعلا این کارو نکن چون جیلیبریک کامل برای 4.2.1 هنوز ارائه نشده.
اگر جنس اصل و خوب میخواید پاساژ پایتخت ولی اگه نه جنس معمولی پاساژ علاالدیننقل قول:
ممنون از اینکه جواب دادی ولی میخواستم بگم که من تو هلند هستم و فکر میکنید که حتی اگه تو هلند هم جیلبرک کنم مشکلی پیش نمیاد و سئوال بعدی اینه که برای این فیموری که الان گوشیم داره جیلبرک هست؟نقل قول:
4.1
05.14.02
نخیر مشکلی پیش نمیاد میتونید از تاپیک زیر استفاده کنیدنقل قول:
کد:http://forum.p30world.com/showthread.php?t=447299
شما با Contract خریداری کردید؟نقل قول:
اگر با Contract خریدین باید مواظب باشین چون اگر جیلبرک کنین گوشیتون از گارانتی خارج میشه
آقا 3gs یه سال کارکرده رو چند میخرن؟
اولا این ماشین نیست که بگن 1000 تا کار کرده یا ...نقل قول:
آقا 3gs یه سال کارکرده رو چند میخرن؟
تو وسایل دیجیتال حتی 1 روز هم استفاده بشن دست 2 میشن و کلا شرایطشون یکسانه و مهم ترین عاملش هم تمیز بودنشون و سالم بودن تمام وسایلش هست.
فکر کنم بازار دسته دوم iPhone بسی افتضاح باشه
من بودم نمی فروختم: دی
آره با قرداد دو ساله با تی موبایل گرفتم یعنی اگه یه گوشی جیلبرک شد دیگه نمیشه به حالت اولش برگرده؟نقل قول:
آقا موندم چیکار کنم از یه طرف خیلی دوست دارم گوشیم رو جیلبرک کنم تا از این برنامه های باحالش استفاده کنم و از طرف دیگه این چیزا.
نمیدونم اپل چجوری میفهمهنقل قول:
اما بعد جیلبریک با رستور میشه برگردوند اما بازم تحقیق کنید
----------------------------------------------------
چیزه خاصی نمیشه که به گارانتی نیاز باشه جیلبریک نکنید باید app هارو بخرید که هزینش زیاده
کلا دستت درد نکنه گلم !نقل قول:
اولا این ماشین نیست که بگن 1000 تا کار کرده یا ...
تو وسایل دیجیتال حتی 1 روز هم استفاده بشن دست 2 میشن و کلا شرایطشون یکسانه و مهم ترین عاملش هم تمیز بودنشون و سالم بودن تمام وسایلش هست.
ولی فک کنم فرق ماشین با آیفنو بدونم !
اینایی که گفتی جواب من نبود فقط یه قیمت می خواستم ببینم با اینی که بم گفتن جور در میاد بدم بره یانه؟
سلام
من برای 3GS میخام تو خونه مودم وایرلس بگیرم . مودمی که میخام بگیرم Linksys 120N هست که وایرلس N داره .
کلا چه مودم بی سیمی براش بگیرم ؟
ممنون
با سلامنقل قول:
هر مودم بي سيمي كه شما بگيريد اون جواب ميده و ميشناسه
فقط بحث كيفيت هست كه همين مدلي كه شما مد نظرتون هست بي نظيره
موفق باشيد.
سلام دوستان
برای داشتن Caller ID و Delivery باید برنامه جدا نصب کرد ؟
گوشی IOS 4.2.1 روش نصب هست و با آخرین نسخه Redsnow جیل شده .
چه کار باید بکنم که این 2 تا مشکل رو حل کنم ؟
ممنون
30 درصد قیمت حال کم کن میشه قیمتی استوک فروش حالا خط و خش و تمیزی هم توی قیمت استوک دخالت دارند...نقل قول:
اگر گوشي انلاك شده هست، نبايد آپديت كني. چون آنلاكش خواهد پريدنقل قول:
Jail هم ربطي به قفل نداره. ولي ديگه مثل قديم نمي توني از itunes استفاده كني
سلام بچه ها من ipod ام خاموش شد بعد وقتی روشنش میکنم دیگه بالا نمیاد !!!!
فروشنده گفت نباید خاموش شه ها ولی شارژم تموم شد تقریبا 1.5 پیش خریدم !!!
باید چی کار کنم تا دوباره بالا بیاد ؟
مرسی :10:
نقل قول:اینجا محل درست مطرح کردن سوالتون نیست و باید در تاپیک iPod Touch مطرح میکردید.
روی لوگوی اپل گیر میکنه؟ اگه اینطوریه که باید ریستور کنی چاره ای نیست
iPhone 3.1.3 (7E18) 16GB
Model: MB496RS
تمیز
میخواستم ببینم چقدر ارزش داره؟
قیمت دست دوم
450$ خوبه؟
نگفتی 3g هست یا 3gs ؟؟ قیمتی که تو دادی اگر 3gs باشه اره می ارزه.:5:نقل قول:
نقل قول:
۳جی دیگه!!!
جدی میرزه؟؟؟ یعنی بخرم!!!
فقط چرا این گوشی صداش انقدر ضعیفه؟؟؟
من گفتم اگر 3gs باشه می ارزه.اگر 3g هست که فکر کنم گرونه...نقل قول:
صداش کمه دیگه..کاریش نمیشه کرد.:13:
پس یعنی ارزش نداره!نقل قول:
3gs که 600$ هست!!! با این قیمتا 3gs نمیدن که!
با سلامنقل قول:
بستگي داره كه تميز باشه
چقد كار كرده باشه
و .....
موفق باشيد.
سلام،
دوستان، من با توجه به علاقه شدیدی که به برند و محصولات اپل دارم تصمیم گرفتم iPhone 3GS 8GB رو با توجه به قیمت مناسبترش به iPhone 4 خریداری کنم فقط چند سوال داشتم.
1-وضعیت این گوشی در باز چجوریه؟ کمیاب که نیست؟
2-از لحاظ حافظه مشکلی ندارم و هشت گیگ کفایت میکنه ولی موضوع اینجاست که Processor گوشی چقدر ضعیف تر از iPhone 4 هست؟؟ کم نمیاره که؟
3-سیستم عامل 3GS رو میشه به آخرین ورژن iOS بروز کرد؟ اصلا تولیدات اخیر از این گوشی با سیستم عامل مشابه iPhone 4 عرضه می شوند؟
4-در بازار برای این گوشی افت قیمت خاصی رو که شاهد نخواهیم بود؟؟ آخرین قیمتش چنده؟ (آنلاک فکتوری)
5-به عنوان یک موزیک پلیر چقدر واقعا قوی هست؟ (این مورد برام خیلی مهمه) دوربینش اصلا برام مهم نیست
5-کلا خرید این گوشی رو تو این مقطع زمانی چگونه ارزیابی می کنید؟
دلایل من برای خرید این گوشی: تاچ اسکرین عالی - سیستم عامل و پوشش نرم افزاری فوق العاده - طراحی خوب - موزیک پلیر عالی - و در آخر اپل بودن آن است!!!
ممنون میشم راهنمایی بفرمایید
نقل قول:
سلام
خير كمياب نيست و در حال حاضر توليد ميشه
كم نمياره ولي خيلي كمتر از آيفون 4 هستنقل قول:
2-از لحاظ حافظه مشکلی ندارم و هشت گیگ کفایت میکنه ولی موضوع اینجاست که Processor گوشی چقدر ضعیف تر از iPhone 4 هست؟؟ کم نمیاره که؟
3بله - بلهنقل قول:
-سیستم عامل 3GS رو میشه به آخرین ورژن iOS بروز کرد؟ اصلا تولیدات اخیر از این گوشی با سیستم عامل مشابه iPhone 4 عرضه می شوند؟
فكر كنم 650 ديگه ارزونتر نميشهنقل قول:
4-در بازار برای این گوشی افت قیمت خاصی رو که شاهد نخواهیم بود؟؟ آخرین قیمتش چنده؟ (آنلاک فکتوری)
نقل قول:
5-به عنوان یک موزیک پلیر چقدر واقعا قوی هست؟ (این مورد برام خیلی مهمه) دوربینش اصلا برام مهم نیست
عالي و فوق العاده
خوبه ولي اگر ميتوني هزينه كنيد و آيفون 4 بخريد :13:نقل قول:
5-کلا خرید این گوشی رو تو این مقطع زمانی چگونه ارزیابی می کنید؟
همش رو شامل ميشهنقل قول:
دلایل من برای خرید این گوشی: تاچ اسکرین عالی - سیستم عامل و پوشش نرم افزاری فوق العاده - طراحی خوب - موزیک پلیر عالی - و در آخر اپل بودن آن است!!!
خیلی خیلی ممنونم
اگر دوربین HD ایش بدردم میخورد یا مالتی تسکینگش برای اهمیت خاصی داشت میخردیم ولی فکر میکنم حداقل برای من امکانات اضافه شده به iPhone 4 زیاد کاربردی نیست. هرچند موضوع مالیش از همه مهمتره که به بودجه من نمیخوره. بهترین جا برای خرید کجاست؟؟