چرا دیگه بابا!نقل قول:
سخته دیگه!
آخه نامردا اعداد گزینه ها رو هم نزدیک بهم میگن،تا اعشار باید حساب کنی!
شایدم من محاسباتم ضعیفه:13:
چند روزه دارم استوکیومتری حل میکنم، شبا خواب ضرب 3رقم در 3رقم میبینم!:31:
Printable View
چرا دیگه بابا!نقل قول:
سخته دیگه!
آخه نامردا اعداد گزینه ها رو هم نزدیک بهم میگن،تا اعشار باید حساب کنی!
شایدم من محاسباتم ضعیفه:13:
چند روزه دارم استوکیومتری حل میکنم، شبا خواب ضرب 3رقم در 3رقم میبینم!:31:
من رمزينه استفاده نكردم. فيزيك گاج خوبهنقل قول:
حالا اندیشه سازان بهتره یا رمزینه؟نقل قول:
رشتت ریاضیه میخوای پزشکی ازاد امتحان بدی؟نقل قول:
اندیشه سازان بهترهنقل قول:
من رمزینه ی پیش رو کار کردم خیلی فرمولی کار کرده بود
من که فقط سوالاش رو حل کردم ( سوالاش خوبه ولی آموزشش حفظیه ! )
من تست هاش رو با مبتکران مقایسه کردم و گفتم تست های اندیشه سازان ابکیه :20: شما هم برو یه مبتکران بگیر یه نگاهی به تست هاش بکن اونوقت بر پدر و مادر طراح اندیشه سازان درود میفرستی :31:نقل قول:
واسه فیزیک 1و2 کتاب فیزیک 1و2 اندیشه سازان...نقل قول:
حالا اندیشه سازان بهتره یا رمزینه؟
واسه آموزش فیزیک 3 رمزینه واسه تست فیزیک 3 اندیشه...
واسه آموزش فیزیک پیش رمزینه واسه تست آبی قلم چی یا اندیشه سازان...
این نظر من بود حالا شاید نظر بقیه فرق کنه......
قبلا هم گفتم يك نگاه به فيزيك ابي فكوربندازيد ضرر نمي كنيد معركست يك ساله نوشته شده براي همين زياد معروف نيست ولي همه ي سوال هاي امسال توي تاليفي هاش بود
کسی امارو درصدای نفرات برتر امسالو نداره؟با جواب ازمون امسال
دوستان افتی که به ما سال بیش زد همین بود که واسه کتاب خیلی این دست اون دست کردیم زمستون که کتاب های خوب رو بیدا کردیم وقت نشد تستای تو÷شو بزنیم
از من میشنوین سریع بگیرید
یه قانون کلی رو هم بدونید هر چی تست های یک فصل کمتر باشه بهتره
آره بابا سخته من که دیدم مسائلش 6متر ضربو جمع احتیاج داره میخواستم سکته کنمنقل قول:
اگه ریاضی هستید و احساس میکنید هم سوال وقتگیر توی ریاضی هست هم توی شیمی شک نکن ریاضی ضریبش 12 است اونو بزن
اندیشه سازان دیفرانسیل سوالاش آسونه
من تابستون که خودم میخواستم بدون دبیر جلوتر بخونم گرفتمش با اینکه هیچی نخونده بودم میتونستم سوالاشو حل کنم برای کنکور اگه بخواید میتونید تستهای اولیتونو از اون بزنید اما لازمه که از کتابهای قویتری هم استفاده کنید
تست مهمه برای فهمیدن اینکه انواع سوالا چطوریه,یعنی خیلی مهمه اما به نظرم از کتاب درسی از جمله کتاب فیزیک غافل نشید.فیزیک 84 که به نظر خیلی سخت بود یه قسمتاییش داخل کتاب بود یه قسمتهاییش نبود اونایی که نبود که واسه ی همه نبوده اما اونایی که بوده ...
موفق باشید
خوب هر کاری با تمرین اسان میشود:8:نقل قول:
درستهنقل قول:
منم پارسال وقتی تازه شروع کردم به شیمی خوندن خیلی محاسباتش اذیتم میکرد...
ولی از همون اول ماشین حسابو کلا گذاشتم کنار همه محاسباتو خودم انجام دادم دیگه کم کم روون شدم تو محاسبات
شما هم به هیچ وجه از ماشین حساب واسه هیچ درسی استفاده نکنین........
سلام بچه ها..
یه مدتی از نت دور بودم!
میگم این شیمی لعنتی هر کاری میکنم نمیهمم!
(شیمی2)
کتاب مهندس بازرگانی رو هم گرفتم بازم نفهمیدم...چیکار کنم؟
ممنون/:5:
حاجی فقط بهت میگم چند دفعه بخونشنقل قول:
اخه حتی معلمتم بهترین این بازرگان توضیح نمیده برات
بهتر این بازرگان گیر نمیاری
کتاب اموزشش رو گرفتی دیگه ؟!
من میدونم مبتکران یه شیمی 2 داره که جلدشم آبیه.اون خیلی خوبهنقل قول:
اوه اوه من دارمش 2 جلد هم هست که تازگیها با مارک مبتکران بیرون میاد.خییییییییییییییلی خفنه.هر دفعه میرم سراغش نا امید میشم میندازمش کنار تا یه ماه بعدنقل قول:
راستی من تازه این تاپیکو دیدم خیلی خوشم اومد چون جایه دیگه ای مشابه شو ندیدم.دست استارترش درد نکنه:31:
اي بابا من دربدر دنبال همين كتاب ميگردم اونوقت شما ميگين هيچي نمي فهمم ؟ (ببينم ، آموزشه ديگه ، نه؟:21:)نقل قول:
ولي در كل شيمي 2 خيلي سخت بود :2: فقط بايد حفظ كني و خرخوني (من كه فعلا شروع نكردم!) در عوض شيمي 3 حال ميده : " 3 " تا فصل بيشتر نداره !(البته من همش تو محاسباتش لنگم)
قبول دارم چون طي سال هاي اخير خيلي به كتاب درسي توجه ميشه (نقطه ضعف ما رو فهميدن !) همين شيمي 3 بعضي از مطال كتاب يا تمرينا رو عين كتاب به صورت تست ميدن يا وارونه ميكنن ميدن تحويل ما ! در درسهاي ديگه هم همينطوره!نقل قول:
space20:
اما به نظرم از کتاب درسی از جمله کتاب فیزیک غافل نشید.فیزیک 84 که به نظر خیلی سخت بود یه قسمتاییش داخل کتاب بود یه قسمتهاییش نبود اونایی که نبود که واسه ی همه نبوده اما اونایی که بوده ...
شیمی 2 رو هرچی بیشتر بخونی بیشتر میفهمینقل قول:
گاها تست هم کمک میکنه یه جاهایی رو بفهمی
سلام
خوبید ؟
مدتی نبودم .
مسافرت بودم برای همین خیلی از درسا عقب افتادم ، شماها الان دارین سال سومو میخونید نه ؟ دومو تموم کردید ؟
من تازه به وسطای دوم رسیدم :19:
راستی یه کتاب خوب واسه آموزش حسابان و دیفرانسیل بهم معرفی کنید . مرسی
آموزش حسابان مبتکران(اندیشه سازان) نوشته ی عباس امیدوار واسه من که خیلی ضعیفم خوبه خیلی توضیح داده اگه خیلینقل قول:
راستی یه کتاب خوب واسه آموزش حسابان و دیفرانسیل بهم معرفی کنید . مرسی
ضعیف نیستی نگیرش
دیفرانسیل هم که واسه پیش 1 کتاب کلاس رمزینه واسه پیش 2 هم تا قبل از مهر احتمالا رمزینه میاد اگه نیومد و خواستی
رمزینه نگیری کتاب عباس مرادی انتشارات کوله پشتی هم بد نیس
واااااایییییییییییییی اینجا چه قد شلوغ شده؟!
آقا من چه کنم هنوز تو دوران تعطیلات هستم؟! ؟!!؟!؟؟!!؟:دی
فقط دروس سال دوم اونم ریاضی 2 و فیزیک 2 رو خوندم!
بدبخت شدم رسما؟ تا 6 شهریور هم تو مسافرتم که!
چه کار کنم؟؟؟ آخه من زیاد تست کار نکردم....یعنی کتاب رو نکته ای نخوندم....
حسابان سبز حامی (کانون)نقل قول:
یه کتاب خوب واسه آموزش حسابان
کتاب حسابان مبتکران نوشته ی عباس امیدوار رو دارم،به نظرم مناسب میاد به خصوص برای من که درسم زیاد تعریفی نداره!:31:نقل قول:
کتاب بانک تست ریاضیات پایه چی کتابی رو معرفی میکنید ؟:20:
كاملا تاييد ميشه من خودم اين كتاب رو ميخونم و تمام نكته ها توش هست .نقل قول:
:20:
فكر كنم ده استاد خوب باشه اونطور كه شنيدم!نقل قول:
ممنوننقل قول:
حالا یه سوال دیگه. اگه نکات کتاب رو هم خیلی خوب بلد باشیم، اگه بریم سر کمکی و کتاب رو کم بخونیم، مشکلی پیش میاد؟
خب یعنی کتاب کمک درسی زیاد به درد نمیخوره؟نقل قول:
اما من امروز تست شیمی سراسری (بعد از خوندن شیمی 2 و 3) از خودم گرفتم، اما دیدم کمبود دارم. مشکل چندانی توی فهم درس یا حل مسایلش (توی هر مبحث تمرینم حل میکنم) ندارم. فکر کنم باید حتما کتاب کمکی بخونم. اما نمیدونم با خوندن کتاب هم زمان، وقت میکنم بخونمشون یا اینکه باید قید کتاب اصلی رو بزنم؟نقل قول:
به نکته ی ظریفی اشاره کردین! :11:نقل قول:
من از اوناییم که زیاد نمیتونم دقیق بشم تو کتاب تا ببینم تست تا چه حد عمقی میاد.
من کل درسهای عربی، دینی، زبان، فیزیک، شیمی رو با تست و آنالیز بعدشون انجام دادم. فردا میرم سر ریاضی ها و بعد هم ادبیاتها. با برنامه، تا آخر تابستون تمومه 1 دور. خوب پیش میرم؟نقل قول:
عالی پیش میری...نقل قول:
من کل درسهای عربی، دینی، زبان، فیزیک، شیمی رو با تست و آنالیز بعدشون انجام دادم. فردا میرم سر ریاضی ها و بعد هم ادبیاتها. با برنامه، تا آخر تابستون تمومه 1 دور. خوب پیش میرم؟
آقا منو کمک کنید من نمیتونم تمرکز 100 درصد کنم
به هیچ وجه توصیه نمیشه.نقل قول:
حسابان سبز حامی (کانون)
كاملا تاييد ميشه من خودم اين كتاب رو ميخونم و تمام نكته ها توش هست .
بیشترین کتابی که تا حالا روش وقت گزاشتم همینه.اینقدر نکته اضافیو به درد نخور زیاد داره.بعضی سوالا رو قبلا تو میدیدم و حلشونو نمیتونستم هضم کنم.
تازگیا فهمیدم جواب اقا فرها حامی نصفه و نادرست بوده.خیلی خیلی وقتت رو میگیره و خیلی چیزا رم نمیگیری.چون اصلا توضیح نداره.
مثالاشم فوقالعاده کمن.نکته زود یادت میرن.
اما واسه کنکور کمکت میکنه.نمیگم نخون.کتابش خیلی مفیدهفقط حتما کتاب گام به گام منتشران و پیک گل واژه رو هم کنارش بزار.
بعد از تموم کردن هر فصل با کتاب ابی همین اقا فرهاد نکات رو تکمیل کن.
پیک گلواژه فکر نکنم واسه کنکور باشه چون فقط توش سواله تشریحیه ، بیشتر بدرد امتحانات ترم میخوره .نقل قول:
بهترین کتابا همینان ؟
اندیشه فائق رو هم یه جایی شنیدم اسمشو ، اون چطوره ؟
کانون سبز رو دارم اما اونطور که باید توضیح نداده ، زیاد ازش خوشم نیومد .
یه کتابی میخوام که تستی و قوی توضیح داده باشه ، در سطح تستای کنکور سراسری .
ولی زیادی پیچیده نباشه چون من سطحم متوسط به پایینه .
مرسی :11:
راستی میشه مباحث حد و پیوستگی و مشتق و کاربرد مشتق و ... اینارو که توی دیف هم هست مستقیما از توی دیف بخونیم و حسابانو بیخیال شیم ؟
فعلا برای حسابان ، عباس امیدوار مبتکران و برای دیفرانسیل ، کتاب کلاس رمزینه در اولویتم هست اما هنوز دودلم .
همینا فکر کنم خوب باشن زیاد واسه کتاب گرفتن معطل نکن...نقل قول:
فعلا برای حسابان ، عباس امیدوار مبتکران و برای دیفرانسیل ، کتاب کلاس رمزینه در اولویتم هست اما هنوز دودلم .
شما برای دین و زندگی چه منبعی استفاده میکنید؟! مسلم هست که خود کتاب درسی! ممکن هست بسیاری از موارد را حفظ نکنید، ولی با یک دور خوندن (یا بیشتر!) برای تست زدن آماده هستید. با کتابهای دروس اختصاصی هم برخوردی در این حد داشته باشید! متن کتاب درسی را حتما خوب بخونید. خوندن کتاب درسی را فقط برای رفع تکلیف انجام ندید و بعد پیش خودتون فکر کنید من که کتاب را خوندم و نکات هم مسلط هستم! آخرین توصیه ما بچههای کنکوری داغدیده (!) این هست که راحت از کنار کتاب درسی نگذرید:46:نقل قول:
لينك خراب استنقل قول:
سلام
من ریاضی ام و داوطلب کنکور 89
تا الان به نظر خودم افتضاح کار کردم....(معدل ضایع - پایه ضعیف - درس ها فراموش شده)
اما وقی اراده کنم طوفانی ام (تو هر کاری)
امسال می خوام برا کنکور اراده کنم
تابستون: ریاضی2- حسابان - ادبیات ها - دینی ها -عربی -زبان
فیزیک و شیمی کلاس میرم و با کلاس پیش میرم
به نظر شما که با تجربه این میتونم تابستون (یک ماه و 10 روز) اون درسا رو بخونم. با روزی 7 ساعت؟؟؟؟؟
با اجازه میخوام از امروز تو این تاپیک به بچه ها کمک کنم .پارسال کنکور دادم .رتبه 120 منطقه 2 ریاضی.
بستگی به خودت و نحوه ی درس خوندنت دارهنقل قول:
درسته.پیک و گام به گام واسه کنکور نیستن.اونا مطالب کتاب رو که باید یاد بگیری رو بهت یاد میدن.منتشران تمامیه مطالب کتاب رو توش داره.یه دونه هم جا ننداخته.پیک هم مثالای فوقالعده ای داره.تو تثبیت موضوعات و مطالب خیلی بهت کمک میکنه.اصلا وقت الکی ازت نمیگیره.نقل قول:
یک گلواژه فکر نکنم واسه کنکور باشه چون فقط توش سواله تشریحیه ، بیشتر بدرد امتحانات ترم میخوره .
بهترین کتابا همینان ؟
اندیشه فائق رو هم یه جایی شنیدم اسمشو ، اون چطوره ؟
کانون سبز رو دارم اما اونطور که باید توضیح نداده ، زیاد ازش خوشم نیومد .
یه کتابی میخوام که تستی و قوی توضیح داده باشه ، در سطح تستای کنکور سراسری .
ولی زیادی پیچیده نباشه چون من سطحم متوسط به پایینه .
مرسی [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
راستی میشه مباحث حد و پیوستگی و مشتق و کاربرد مشتق و ... اینارو که توی دیف هم هست مستقیما از توی دیف بخونیم و حسابانو بیخیال شیم ؟
این نکترو از من داشته باش.پایتو ال جا داری قوی کن.از همون روشی که بالا گفتم.حساب فقط و فقط پایه میخواد.اینقدر رو مطالب پایه ای کار کن.مثال حل کن.جده خاکی بزن.تا مسائل جدیدی مثل حد و مشتق فقط واست تازگی داشته باشن.
منظورم از پایه اینه که تو تجزیه و بالا پایین کردن و این ور اونور کردن عبارات هیچ ترسی بهت وارد نشه.این یعنی مهمترین گام در حساب.
کتاب هم این ترتیباتیه که مطرحه:
سطح متوسط مبتکران کمکت میکنه.
سطح بالاتر اندیشه فائق و 20 ازمون کنکور سید موسوی.
دیگه سطح اخرتش نوبل و خوشخوان و رمزینه هستن.که رمزیه هم کتاب تست داره هم کتاب کلاس.
بهترین کار اینه که هر مطلبو تو فصل و بخش خودش مسلط بشی.نگو به امید اینو اون.بحثارو اونقدر رو وقت و دقت بزار تا حس قدرت پیدا کنی.اگه بزار واسه دیف خیلی اتفاقا میشفته تو کتاب که درست نمیگیری و از درس زده میشه.
اینا حاصل کلی تجربنا.تک تک نکات خیلی بهت کمک میکنه
تا همینجا داشته باش.
نقل قول:
خب منم به شایان جان ÷یوستم
از سر بیکاری!!!!!
اره عزیزم اگه روزی 7 ساعت بخونیکه رو 2 رقمی منطقه یک حساب کن حالشو ببر فقط بخون دست دست نکن
سلام من توی هندسه پایه گیر افتادم
گاج هست اندیشه سازانم هست
چجوری بخونم کدومو بخونم
این گاج کلا سوالاش خوبه؟
من الان فصل 2 هندسه 1 هستم هیچی نمیتونم بخونم
گاجم زیاد غلط میزنم که اصلا خوشم نمیاد اینجوری بشه!
چکار کنم؟