سلام دوستان***میخواستم بدونم با رتبه720منطقه 3میتونم برق یا مکانیک دانشگاه صنعتی اصفهان یا دانشگاه اصفهان قبول بشم(ضمنا بومی اصفهان هستم)
Printable View
سلام دوستان***میخواستم بدونم با رتبه720منطقه 3میتونم برق یا مکانیک دانشگاه صنعتی اصفهان یا دانشگاه اصفهان قبول بشم(ضمنا بومی اصفهان هستم)
یکی نیست جواب بده
من یادگارماندگار کانون امسال رو گیر اوردم
نمیدونم دوستان قبلآ گذاشتند یا نه اما به نظرم از 100تا نرم افزار و مشاور بهتره! حتمآ یه نگاهی بهش بندازید چون رتبه های پارسال کانونی ها رو بطور کامل زده
کد:http://www.divshare.com/download/8057445-bde
دوستان من برای پیگیری کارنامم باید زنگ بزنم ایران؟
اگر زنگ بزنم بهم محل میدن یا حتما باید بیام ایران؟:13:
کلا حضوري بهتر کار آدمو انجام ميدن،ولي شما يه زنگ بزن ،ضرر که نداره،يهو ديدي کارت راه افتاد.نقل قول:
دوستان من برای پیگیری کارنامم باید زنگ بزنم ایران؟
اگر زنگ بزنم بهم محل میدن یا حتما باید بیام ایران؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دوستان لطقا كمك كنيد.
من به انتخاب رشته مجازي هنر در سنجش ميرم ولي همش ميگه داوطلبي با اين مشخصات مجاز نيست.
و بعد هم علامت هنر به رياضي و فني تغيير ميكن. علت چيه؟
بايد تا ساعت 4 صبر كنم تا درست بشه؟
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
آقا عمران علم وصنعت رو به من نميگه؟؟؟؟؟
يعني من عمران علم و صنعت قبول نميشم با 1203 منطقه 1؟
سلام
من براي زبان انتخاب رشته کرد برام ولي براي رياضي اين ارور رو ميده:
داوطلب گرامي لطفا با توجه به نوع مجاز درج شده در کارنامه و شرايط و ضوابط رشته ها و دوره ها بر اساس دفترچه انتخاب رشته اقدام نماييد .
به خاطرشلوغيه؟به خاطر چيه؟
دوستان سلام
هوافضا رو فکر نمی کنمنقل قول:
هوا فضا و صنایع
حسابداری که از مدیریت صنعتی سخت تره ولی خوب حتما باید بیشتر از لیسانس بخونی واسه کارنقل قول:
شما اگه جای من بودین بین حسابداری و مدیریت صنعتی کدوم رو انتخاب میکردین؟
من که کاردانی مهندسی رو به اینا ترجیح میدم
بابا عمران چیه؟نقل قول:
آقا عمران علم وصنعت رو به من نميگه؟؟؟؟؟
يعني من عمران علم و صنعت قبول نميشم با 1203 منطقه 1؟
یکمی به بازارش نگاه کن الانش این جوریه
4 سال دیگه که همون علم وصنعت هم فکر نمی کنم پیدا بشه
برو هوافضا خواجه
چه میدونم این همه رشته خوب
خودت رو حروم نکن
شما از چی اطلاع دارین؟ عمران چیه؟ بازار کار نداره؟نقل قول:
من خواهرم که تازه درسش تموم شده کلی کار بهش پیشنهاد شده بود، ولی چون داره فوق میخونه هیچ کدوم رو نرفت
تازه اون دختر هم هست واسه پسرا خیلی بهتر پیدا میشه...
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] جان عزيز شما هم مشكلت مثل منه.؟
من وقتي براي هنر انتخاب ميكنم خطاي شما رو ميده و اسم گروه رياضي رو بالا مياره.
به نظر شما چكار كنيم؟
انتخاب رشته مجازي از دستمون نره؟
نه، زنگ بزن از لحنشون هم میتونی بفهمی که کارت راه میفته یانه. ولی به احتمال 60% باید بیای...:13:نقل قول:
حالا مطمئنی که کمرنگ نزدی؟
چیو بیشتر از لیسانس بخونی؟نقل قول:
حسابداری که از مدیریت صنعتی سخت تره ولی خوب حتما باید بیشتر از لیسانس بخونی واسه کار
من که کاردانی مهندسی رو به اینا ترجیح میدم
حسابداری یا مدیریت؟
ضمنا کاردانی اصلا ارزش نداره
اگه کاردانی بخوای بخونی بهتره یه سال دیگه پشت کنکور بمونی
نمي دونم،من براي زبان مشکلي نداشتم،33 تا بهم انتخاب داد،نقل قول:
جان عزيز شما هم مشكلت مثل منه.؟
من وقتي براي هنر انتخاب ميكنم خطاي شما رو ميده و اسم گروه رياضي رو بالا مياره.
به نظر شما چكار كنيم؟
انتخاب رشته مجازي از دستمون نره؟
ولي رياضي خطا ميده،حالا ساعت 4 دوباره تست مي کنيم.
آقا يكي منو از اين دودلي در بياره!من 657 منطقه 1 غير بوم تهرانم.به نظرتون كدوم يكي از اين رشته هارو قبولم:صنايع شريف, it شريف و نفت شريف.در ضمن بين مكانيك علم و صنعت و صنايه امير كبير كدومو اول بزنم؟كسي در مورد هوا فضا چيزي ميدونه؟(شريفش)
سلامدوستان بیایید به این تاپیک یه کمکی بهم بکنید ...دارم دیوونه میشم...ادبیات 68 را برام زده40
...
پاسخ نامه
کد:http://www.forum.p30world.com/showthread.php?t=337292&page=2
ديشب كه اومدم يه نفر تلفن اقاي نيكخو رو ميخواست هرچي ميگردم طرفو پيدا نميكنم من تلفنو ميذارم اينجا اگه كسي پيداش كرد بهش برسونه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] 66052776
البته دوستم رفته پيشش زياد بدرد نميخوره يعني 7 مرحله مشاوره با مشاوراي ديگه اخرسر خودش مياد رشته ها رو تاييد ميكنه ! هزينش 60 هزارتومنه و حتما هم حضوري
دقیقا رتبه تو مثل من شده: من شدم 660 منطقه 2 (البته وضع تو بهتره چون منطقه یکی)(من بومی تهرانم)نقل قول:
خب آی تی شریف قبولی ولی نفت نه چون تا پارسال که 340 بود.
صنایع هم اگه با پارسال مقایسه کنی ، نه. چون آخریش پارسال 458 بوده البته چون امسال بومی گزینی توی صنایع رو کم کردن و تو هم بومی تهران نیستی شانست بیشتره پس امیدوار باش. ولی نفت چون کشوریه امسال و پارسال زیاد فرقی نمیکنه.
به نظز من مکانیک علم و صنعت
در مورد هوا فضا هم میدونم که زیاد با مکانیک تو کارشناسی فرقی نمیکنه. یکی از آشنایان مکانیک خونده بود و برای فوق رفت هوا فضا ، فقط هم چند تا واحد اضافه پاس کرد. اگه هوا فضا دوست داری بهتره کارشناسی رو مکانیک بخونی. دانشگاه شریف هم فعلا بهترین هوا فضا رو داره..
نيكخو رو ولش باااااااااااانقل قول:
بيا شماره همت يارو بهت ميدم حال كن!
021
88779962
آموزشگاه هدف
منم همه رشته های شریف به جز مکانیک و برق رو می قبولم
مکانیک تهران و امیر کبیرم میقبولم
ا؟تو خارجی شیطون؟؟:18::18:نقل قول:
ایول بابا خارجی و رتبت اینه؟؟ پس مخی دیگه:31::31:
تلفني هم مشاوره ميده يا حتما بايد حضوري باشيم داااااااااش:31:؟نقل قول:
صنایع از هوافضا بالاتره هانقل قول:
در ضمن عمران هم دانشگاه با دانشگاه فرق میکنه.
صنایع کشوریه و پارسال هم خودم یک 501 دیدمنقل قول:
حالا چی میخوای بزنی انتخاب اولتو؟نقل قول:
منم همه رشته های شریف به جز مکانیک و برق رو می قبولم
مکانیک تهران و امیر کبیرم میقبولم
آخ اخ...داغ دل منو تازه نکن:31:نقل قول:
ایول بابا خارجی و رتبت اینه؟؟ پس مخی دیگه:31::31:
مام یه وختی مخی بودیم واسه خودمون:27:
حالا باید 6000 منطقه 3 بیاریم:27:
بچه ها میگم سنندج منطقه 2 هست یا 3؟:13:
سلام مي خواستم بدونم با 360منطقه 3 (4700 كشوري)معماري-شهرسازي-صنايع-عمران دانشگاههاي تهران كدومشون رو قبولم؟ كدوم دانشگاه؟
سلام دوستان من با رتبه ی 2598 چه رشته هایی تو شیراز میارم؟
فقط شیراز.(چه صنعتی چه خود دانشگاه شیراز)
جفتش بیخوده البته مدیریت بهترهنقل قول:
چون مثلا الان جهاد دانشگاهی کلاس حسابداری می زاره 9 ماهه با مدرک معتبر خودش
که برای جاهای خصوصی اعتبار داره و مثلا یه فروشگاه زنجیره ای که می خواد حساب دار بگیره که به مدرک نگا نمی کنه میبینه چقدر کار بلدی یک ماه بدون حقوق می گیرت بعد هم بت مایه میده
راستی ای دی سعید چقدر عوض شده دوستان خواهش می کنم اینجوری دیگه اواتار عوض نکنید
در مورد رویا جان هم باید بگم برو جلو نیلی من ÷شتتم
سلام مي خواستم بدونم مي تونم با 360 منطقه 3 (4600كشوزي) ميتونم يكي از رشته هاي معماري-شهر سازي-صنايع-عمران دانشگاه هاي تهران(كدومش؟) قبول شم؟ مشهد چي؟بومي خراسانم
نقل قول:
آره ولی یکی از گرایشاش (تولید صنعتی) قطبیه
راستی اگه صنایع کشوریه پس چرا سازمان سنجش تو اون 6 تا رشته ریاضی اعلام کرد که بومی گزینی توش کم میشه؟ یعنی به خاطر همون یه گرایش؟؟؟؟!!!:13:
منطقه 2 باید باشه مثلا مرکز استانه...اصلانقل قول:
منم این سوالو پرسیدم و دوستان جواب دادن واسه همون یک گرایشنقل قول:
این لینکی دوستمون واسه انتخاب رشته مجازی رشته ریاضی داده بود کار میکنه ولی از تعداد دفعات استفاده هم کم میکنه من 4 بار دیگه میتونم.... یه وقت بیخودی استفاده نکنین...
نمیدونم گفتم شاید ربط داشته باشه به اینکه اصن برای من توی انتخاب رشته اصن نزده این شهر رو:نقل قول:
منطقه 2 باید باشه مثلا مرکز استانه...اصلا چه ربطی به انتخاب رشته داره؟
عمران چیه ؟ لطفا در جریان نیستسن حرف الکی نزنین , کافیه یک پروانه نظام مهندسی بعدش بگیری پول پارو می کنی !نقل قول:
نمیشد کاریش کرد باید عوض میشد دیگهنقل قول:
راستی ای دی سعید چقدر عوض شده دوستان خواهش می کنم اینجوری دیگه اواتار عوض نکنید
اگه تو فهميدي ماهم ميفهميم؟!اين سازمان سنجش يه چي گفته خودشم نفهميده.ولي فكر نكنم واسه يك گرايشش باشه.چون وقتي ميگه همه گرايشها(فقط صنايع اينجوري نيست اكثر گرايشهاي اين 12 رشته كشوريه!)يعني يه چيزي هست ديگه!نقل قول:
واقعا درستهنقل قول:
وقتی پروانه نظام مهندسی بگیری حق امضا داری دیگه، هر رشته ای هم که حق امضا داره توپه مثل عمران و معماری..
حق امضا دیگه چه صیقه ایه بگو ماهم بریم عمران باهم پول پارو کنیم:31:نقل قول: