من هم 2ساله تو ترک هستم البته به جز برای مامانو خواهرم
Printable View
من هم 2ساله تو ترک هستم البته به جز برای مامانو خواهرم
2 ساله تو ترکی؟؟؟؟
پس وضعت خرابه!!!!
البته واقعا دل کندن سخته
هنوزم دلم تنگ می شه برای اونوقت ها
نه زیاد من در اصل 4سال پیش رفتم توترک و فقط با یکی چت میکردم که الان دیگه لازم نیست باهاش چت کنم .فقط مامان و خواهرم هستنچ که شبها با هم حرف میزنیم
اصلا محیط چت جالب نیست برام زیاد
ولی من خوشم می اومد
یه عالمه دوست جون داشتم از همه جا!
هند و استرالیا و آمریکا و چین و مالزی و سنگاپور و کانادا و یکی هم مصری بودش! ( تو نبودی احتمالا؟)
خوش می گذشت!
موضوع جالبیه
منم 3 ساله که چت نمی کنم
آره موضوع خوبیه یاد گذشته ها افتادمنقل قول:
موضوع جالبیه
منم 3 ساله که چت نمی کنم
من هم کلی دوست جون داشتم از هرجا که فکرشا بکنی ولی خوب مال من مصریه زرنگ بود [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
الانم تا یکی دو ماه پیش با یه خانم ونزولایی دوست بودم ولی اونم ماهی یک بار باهاش چت میکردم
ولی ارام جان قبول کن از بس دروغ میگند تو چت روم ادم نمیتونه دیگه اعتماد کنه
چه خوبه هممون بچه مثبت شدیم اصلا موضوع بحثمون بشه چت کردن چطوره؟نقل قول:
تایید شد...
آره راست می گی ولی من هیچوقت برام مهم نبود حرفاشون درباره سن و جنس و کار و غیره درست باشه یا نه من بیشتر دوست داشتم باهاشون حرف بزنم مثلا یکی شعرهایی که گفته بود برام می خوند یکی درباره کارش صحبت می کرد یکی عقایدش یکی تنها بود یکی سوال داشت منم سوال داشتم!نقل قول:
من هم کلی دوست جون داشتم از هرجا که فکرشا بکنی ولی خوب مال من مصریه زرنگ بود
الانم تا یکی دو ماه پیش با یه خانم ونزولایی دوست بودم ولی اونم ماهی یک بار باهاش چت میکردم
ولی ارام جان قبول کن از بس دروغ میگند تو چت روم ادم نمیتونه دیگه اعتماد کنه
ولی هیچوقت طرف چت روم های ایرانی نرفتم چون اونجا فکر کنم از هرجای دیگه ای افتضاحتر باشه
در کل خیلی ها بودن که گفتن تو نظر ما رو راجع به خیلی چیزها عوض کردی منم همین حرفو بهشون زدم
چت کردن مگه بده، یعنی هر کی چت کنه بچه منفیه؟؟؟؟نقل قول:
خوب اونایی که نظر ندادن نظر بدن:11:
من هم اصلا تو چت رومهای ایرانی نرفتم و با هیچ ایرانی هم چت نکردم اخه دوستام که تعریف میکردند خوشم نمیومد از محیطشنقل قول:
من الان باید برم مامانم دقیقا نیم ساعته داره داد می زنه: شام! شام!!!
شب می یام حرفاتون رو می خونم
یه کنفرانس حسابی درباره چت تشکیل بدین روی آقا سحر کم بشه!!!!!
فعلا
منم دور چت رومای ایرانی نمی رفتم اخه بیشتر به درد دخترای اول دوم راهنمایی می خوره که بعضی چیزا واسشون جذابیت داره
خوب اون موقع هم یه مضرراتی براشون داره. ولی باز سرگرم کننده هستنقل قول:
اره عزیز بی ضرر که نیست ولی بهتر از اینه که برن تو خیابون(ویرایش شد) کنن اونجوری خطرش بیشتره واسشون تو این سن و سالنقل قول:
خوب شد خانومی؟
لیلا جون یه ویرایش کوجولو نمیخواد پستت گلم؟
کسی نیست یک نظری بده؟؟؟
این آقا سحرم عجب کسی بیدها تا اسمش اومد چشما چار چنگولی البته خودم هم چشمام چار چنگولی شد:18:
آخه مگه یک مرد اسمش سحر هم میشه:21:
نه ولی بعضی مردها شخصیتشون سحر میشه:46:نقل قول:
میشه بگی چشمهای کی به قول خودت چارچنگولی شده؟ ما که حرفی ازش نزدیم فقط گفتیم همچین کسی بودهنقل قول:
ما که رفتیم:8:
شب خوش
مامانی من همین الآن این پست رو دادم تا چشمم وا شد 2 تا پست مثل جت اومد تو تاپیک:18:
بابا ماشاا... عجب جت هایی هستین شما:31:
ما که بریم سیمز خودمونو بازی کنیم و صفا کنیم :10:
خداحافظظظظظظظظظظظظظظظظظظظ ظظظظظظظظظظظظظظظظظظظظظظظظظ ظظ:31:
یکی از مزیتهای چت برای من این بود که
با snowy winter عزیز بیشتر دوست شدیم
منم خیلی وقته رفتم تو کار ترک.. ولی هنوز یه سال نشده.
به قول شما اونقدر ملت دروغگو شدن که آدم کلا چت رو بزاره کنار بهتره.
در مورد چت که حرف و حدیث بسیار است
اول این که خیلی ها می گن چیز بدیه و به کلی نفی اش می کنن
در صورتی که به نظر من کلی هم خوبه به شرطی که درست ازش استفاد بشه
یعنی هر تکنولوژی ای اگه ازش خوب استفاده بشه خوبه
حتا همین روم های ایرانی که قریب به اتفاق موافقیم که جو اش بده هم می تونه خوب باشه ولی خوب ما طبق معمول از هر چیزی به بدترین شکل ممکن استفاده می کنیم.
منم یه زمانی، بچه که بودم( نیست الان خیلی بزرگم!) ، بچه مدرسه ای که بودم یه ماه معتاد شدم به شدت
ولی با پشتکار و اراده ی بسیار ترک کردم.:31:
الان هر از گاهی با دوستام می چتم
دوست جون در مورد چت روم های ایرانی باهات موافق نیستم چون اصلا نمی شه ازش استفاده خوبی کرد. موضوع اینه که توی کشور ما روابط پسر و دختر تعریف شده نیست و من خودم با چشمام دیدم که چه بلایی سر دوستم اومد که با اعتماد به نفس کامل می گفت من فقط برای دوستی می خوامشون نه چیز دیگه!!!! البته فکر نمی کنم هنوز هم پشیمون شده باشه.نقل قول:
در مورد چت که حرف و حدیث بسیار است
اول این که خیلی ها می گن چیز بدیه و به کلی نفی اش می کنن
در صورتی که به نظر من کلی هم خوبه به شرطی که درست ازش استفاد بشه
یعنی هر تکنولوژی ای اگه ازش خوب استفاده بشه خوبه
حتا همین روم های ایرانی که قریب به اتفاق موافقیم که جو اش بده هم می تونه خوب باشه ولی خوب ما طبق معمول از هر چیزی به بدترین شکل ممکن استفاده می کنیم.
منم یه زمانی، بچه که بودم( نیست الان خیلی بزرگم!) ، بچه مدرسه ای که بودم یه ماه معتاد شدم به شدت
ولی با پشتکار و اراده ی بسیار ترک کردم.
الان هر از گاهی با دوستام می چتم
برای اینکه کار بدی بکنی حتما لارم نیست آدم بدی باشی فقط کافیه یه اشتباه کوچولو بکنی که توی چت از این اشتباهای کوچولو زیاد پیش می یاد!!!
با کارین جان موافقم:10:نقل قول:
اما به شخصه تجربه ای از روم رفتن ندارم
همه ی دوستانی که دارم با شناخت قبلی بوده:20:
اما دوستانی که ترک کردن و در ترکن
میدونین چت فقط استفاده از یاهو نیست؟
من در روز اول عضویتم :18:در اینجا کشف کردم که عده ای هستند که روش چت با پیغام خصوصی رو بسیار دوست دارند..و تا الان هم زیاد دیدم!:46:
اره عزیزم بهت مدرک معتبر میدننقل قول:
درمورد کلاسهای کارآفرینی بااطلاعاتی که من دارم اکثرکلاسهایی ازاین قبیل محلی شده برای کاسبی برگزار کنندگان آن اگر جایی مدرک معتبری دادند که واقعا قابل استفاده بود اقدام کنید وگرنه فقط کمک به پرشدن جیب صاحبان آن کمک کرده اید اصولا کارآفرینی چیزی که نیاز دارد بیشتر خلاقیت فردی است
و این مدرک بیانگر اینه که دوره مذکور رو با موفقیت گذروندین
که شامل دوره های مدیریتی و ..............میشه
درضمن عزیزم اسب پیشکشی رو دندوناشو نمیشمرن
این کلاسا فعلا داره رایگان برگزار میشه
اگه مدرکش هم به درد نخوره مطمئنم که مباحث مطرح شده تو کلاسا
در اینده به درد دوستان خواهد خورد
دوست خوبم ادم بهتره تا چیزی رو پیگیری نکرده و به اطمینان نرسیده
درموردش قضاوت نکنه و تصمیم عجولانه نگیره
اره عزیزمنقل قول:
سایه جان
شما خودت این کلاسا رو رفتی؟
+ بچه ها یه پیشنهاد دارم..بحثها دو روزه باشه؟
یعنی مثلا تا فردا صبح بحث " کارآفرینی" باشه
من دارم این دوره رو میگذرونم که فقط چند هفته به پایانش مونده
ودر مورد پیشنهادت
من مخالفم
شاید یه بحثی تا بخواد به نتیجه برسه کمی طول بکشه
و یا شاید برخی از بحثها زود تر از 2 روز به اتمام برسن
لطف داری عزیزم :11:نقل قول:
چند روز نبودم یه کم طول کشید تا چند صفحه ی آخر رو بخونم و بفهمم موضوع جدید چیه!
خب همگی سلام
نظر من در مورد چت... هم خوبه هم بده! دیدم دوستام رو که بد جور به یکی عادت میکنن و بعدش از هر چی چت زده میشن... من خودم هنوز ترک نکردم یعنی اصلا سعی نکردم ترک کنم! یه جورایی عادت کردم به چتیدن بیشترش هم برای اینه که راه دیگه ای برای ارتباط داشتن با اون آدمها نیست (فعلا!).. ولی نمیدونم اگه راه دیگه ای باشه باز هم چت رو ادامه میدم یا نه... چت کردن هم یه جورایی برام جالب به نظر میاد وقتی میتونم با یه شکلک احساسم رو نشون بدم؛ ولی بعضی وقتها هم دنیای واقعی رو ترجیح میدم بدون واسطه!
من هم تا حالا توی رومهای ایرانی نرفتم و راستش هیچ علاقه ای به امتحانش ندارم! با نظر آرام در این مورد موافقم... من بیشت سراغ ر رومهای خارجی میرفتم(که الان خیلی وقته سراغ همونا هم نرفتم!) و البته چت با دوستای خودم که الان از بعضیهاشون خیلی دورم :41:
تو لیست دوستان اینترنتیم تا چند وقت پیش فقط دو نفر ایرانی بودن که البته الان به لطف p30 تعدادشون بیشتر شده که یکیشون آوای عزیزه که واقعا خوشحالم باهاش آشنا شدم :20:
استفاده ی خوب به چی می گی دوست جون؟نقل قول:
با اون جمله ی قصارت موافقم هوار تا!
منم زیاد دیده ام :46::31:نقل قول:
یک سوال من نفهمیدم شما دارین درمورد چه چیزی صحبت میکنین [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
یکی دمورد کلاس و درس صحبت میکنه یکی درمورد چت روم های ایرانی صحبت میکنه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
مامانییییییییییییییی [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
بگین درمورد چی صحبت میکنین تا ما هم بدونیم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
خواهش میکنم که همگی درمورد چیزی صحبت کنید نه پراکننده:27: [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ممنون میشم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
بچه ها هروقت موضوع چت تموم شد بگين من يه موضوع خوب سراغ دارم :31::31:
نميگم تاهي تودلتون بگين موضوع چيه موضوع چيه:27::27:
موضوع چت تموم شد:31:نقل قول:
حالا بگو:21:
موضوع چیه.. موضوع چیه:31::31:نقل قول:
بچه ها سلام
منم تازه کارم
نیازی به تازه کار ندارید ؟
منم می تونم بیام تو بحثها شرکت کنم؟
سلام عزيزم خوش اومدي شاپرك جان بله عزيز بفرماييد
نقل قول:فردا اول صبح ميگم كه شروع كنيم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
خب نمی دونم!!!نقل قول:
آخه من چت نرفتم که استفاده خوب بکنم !! فقط از روی کنجکاوی رفتم
بعدش برای اینکه خیلی تفریح بامزه ای بود
هیچوقت فکر نکردم می رم چت که کار مفیدی بکنم!!! جنبه سرگرمی داشتش
شاید هم تو راست بگی ها ولی من از اول به چت روم های ایرانی بد نگاه کردم چون هنوز داخل نشده ازش بدی زیاد دیدم
یه دوستم که نبود! چندتا!!!
همه شون بچه های خوبی بودن حیفم اومد که سر هیچ و پوچ اینطوری نابود بشن
وقتی اونا انقدر خوب بودن برای چی باید به خودم اطمینان می کردم که برای من پیش نمی یاد؟؟؟
سلام به همه ی خانوما
من رویا هستم
کاربره جدید!!!!
کمک کنید تا منم باهاتون آشنا بشم و بفهمم چی به چیه!!!!
ممنون میشم
خوب موضوع جديد مهريه باشه
هركسي بگه نظرش اصلا " درمورد مهريه چيه ؟ تاچقدر باهاش موافقه ؟ فقط سكه يا چيزهاي ديگه ؟
من خودم شنيدم مثلا" دست وپاي طرف مقابلو به عنوان مهر دختر مي زنند ؟ و اون پسره هم قبول ميكنه :18:
نقل قول:
سلام خوش اومدي رويا جون