والا به خدا توی فیفا اینقدر دردسر نمیکشیم
Printable View
والا به خدا توی فیفا اینقدر دردسر نمیکشیم
60 تا خبر اومد یک هویی!
الان این بمب خبری چی بود مشخص شد!؟
-------------------------------
حالا اگه مد CL , UL در PC نباشه حسابی ضد حال هست!البته خوبیش این هست که به صورت رسمی اعلام نشده!باید دید کونامی چی میگه!
مثلا در متنها اومده بود 360 درجه فقط روی PS3 هست ولی دیدیم کونامی اعلام کرد واسه هر سه پلتفرم هست!بعد ظاهرا فقط توی اون متن اینطور نوشته شده و منابع دیگه همچین چیزی را اشاره نکردن
خب بهنام مهر تاییو زد . نمیدونید من چقدر دوست داشتم این نو آوری فیفا توی PES هم اعمال بشه .
در ضمن آرمین هم حرف کاملا منطقی و درستی زد که اصلا به فکر هیچ کدوممون هم نرسید . راست میگه دیگه وقتی مجوز چیزی داده میشه دیگه اینطور نیست که اجازه استفاده از اون فقط توی یک کنسول داده بشه .
جدا که امسال کونامی کولاکی به راه انداخت فقط تنها نکته ای که هنوز فکر منو مشغول کرده نوع حرکت بازیکنا توی زمینه که نکته بسیار مهمیه . امیدوارم حرکات رابات گونه و به اصطلاح سیخکی بازیکنا درست شده باشه .پس فردا توی نمایشگاه این مساله روشن میشه .
بمب خبری شاید همین 360 بوده باشه . این WENB هم که باز نمیشه ببینیم دقیقا چه خبره . امروز آدام پلی تست جدید داشته شب اگه سایت باز بشه میشه ازش پرسید .نقل قول:
حالا دوستان اگه ممکنه یکی بگه این حرکت 360 دقیقا چیه؟ جه کاربردی داره؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
البته اگه وقت کردید..
راستی کسی میدونه سیستم مورد نیازش چی هست؟
حرکت 360 درجه همون دریبل زیدانی خودمونه ؟
یکی ترجمه کنه ببینیم چی میگه کونامی آخه ...
سایت WENB مشکلی نداره...من الان تونستم سایت رو باز کنم
توی کد 70% بازی موشن کپچر ها اعمال شده یا نه؟!
انشاا... کی میاد تو بازار ؟
توی مهر ماه یا آبان ماه بازی میاد توی بازار....فعلا منتظر بازی نباشید
فکر نکنم حرکت و نوع دویدن بازیکنا تابلو میزنه !!!:13:نقل قول:
شاید این عکس ها مربوط به کد 70% بازی نباشن!
چون که میگن کد 70% بازی توی نمایشگاه نشان داده میشه
تو چطوری واردش شدی :18:اگه میتونی وارد بشی خب پریووی جدید هم از اونجا بگیر تو تاپیک بزار دیگه .نقل قول:
منم رفتم توی WENB اما پریووی جدید توش نبود فقط همین عکس هایی که بچه ها گذاشتن اونجا هم بودنقل قول:
تو چطوری واردش شدی اگه میتونی وارد بشی خب پریووی جدید هم از اونجا بگیر تو تاپیک بزار دیگه .
پس احتمالا پریووی جدیدو توی پد کست ارائه میدن . اگه زحمتی نیست هر وقت پد کست ارائه شد لینک دانلودشو توی تاپیک هم بزار . ( البته احتمال داره آخرای شب اینکارو بکنن )نقل قول:
ممنون دوست عزیز
محتوای مخفی: PESFAN PES2010 Handes-on
منبع :کد:http://forums.pesfan.com/showthread.php?threadid=220769
روزهای آخری هستش که با شما هستم ...........:10::11:
چندتا عکس از سیستم کارت و استراتژی
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
بزرگتر :
بزرگتر :
بزرگتر :
بزرگتر :
من بالاخره با هزار مشکل تونستم برم توی تالار گفتگوی این wenb لعنتی .
کاربرا به نکات بسیار جالبی اشاره میکنن . مثلا یکیشون میگه حرکت 360 رو میشه با دی پد ps3 اجرا کرد و بهمین خاطر کونامی اونو توی ps3 روی دی پدها قرار داده ( احتمالا این سود تفاهم ها از همینجا نشات گرفته ) اما توی نسخه pc و xbox باید با آنالوگها حرکت کرد .
یکی از کاربرا میگه دلیش اینه که دی پد پلی استیشن طوری طراحی شده که دامنه حرکتی بیشتری داره .
درحال حاضر 300-400 نفر همزمان توی یک تاپیک جمع شدن بهمین خاطر نمیشه راحت وارد سایتشون شد .کاربرای اون سایت از همه چی راضی هستن بجز آپدیت نشدن مد bal . البته یکی میگه این بخشو هم کونامی توی این چند ماه باقی مونده آپدیت میکنه .
قراره پد کست جدید هم منتشر بشه که میشه اونجا دیدگاه اونا رو هم خوند .
بچه ها مطمئن باشيد ليگ آلمان (بوندسليگا) هم به بازي اضافه شده كه اگه اشتباه نكنم در عملي جالب زبان آلماني هم به سايت اصلي pes 2010 اضافه شده .پس بايد حتما يك خبري باشه كه زبان آلماني هم اضافه شده.
خیلی عالیه همه از ساخت جدید راضین . امروز همه دارن نظر میدن ای جی ان هم میگه خیلی دلگرمه ( البته ای جی ان uk ) .
بچه ها عکس اولیه ویمبلی نیست ؟
چرا این متن هارو کسی ترجمه نمی کنه بچه ها !!!!!!!!!!!!!!!!!!1
والا فقط حسین جان توی ترجمه حرفه ای هستن و ترجمه هاشون عالیه
حتما خبر مهمی نبوده که ترجمه کنه یا این که وقت نکرده
وقت نکرده چون خبر رسمی بوده ...
بهزاد جان این چه حرفیه که میزنی ؟ خیلی از بچه های سایت خودمون توی فن ترجمه ماشالا خیلی تسلط دارن . فقط نمیدونم چرا افتخار اینکارو نمیدن .
من از ظهر داشتم سایتهای مختلفو نگاه میکردم ببینم نظرات اونا درباره ساخت جدید بازی چیه .صفحات تاپیکهای بازی مثل فرفره همینطور جلو میرن evo-web , pesfan , pesgaming ,wenb و چند تا سایت دیگه امروز کلی وقتمو گرفت و متاسفانه نتونستم زیاد توی تاپیک خودمون باشم .
امروز چند تا پریویوو منتشر شد سعی میکنم یکی یکی ترجمه هاشونو بزارم ضمن اینکه فردا هم یک پریویوواز مستر لیگ منتشر میشه همینطور جلسه پرسش و پاسخ هم هست و مهم تر از اینا پد کست آدام و ساف که بصورت صوتیه.نکات جالب و مهمی که توی تالارها درمورش بحث و گفتگو شد رو هم سعی میکنم بزارم .فقط ایکاش یک نفر کمکم میکرد چون کلی پیش نمایش و نظر امروز منتشر شد .
من پست 1573 که مربوط به پرسش و پاسخ میشه رو تکمیل کردم . امشب متنی که بهنام عزیز از کونامی گذاشت رو ترجمه میکنم فردا هم بقیه مطالب .
میشه اینجا رو ترجمه کنین :
نقل قول:
Have they changed the way the goal nets behave?
Net's seem to be less loose in 2010 but still don't seem to be as tightly strung as most professional world nets.
نقل قول:
به خاطر اینکه مطالب زیاد هستن من بخشهای مهم متن ها رو ترجمه میکنم که البته توی این متن بیشتر مطالبو در بر گرفته :
کونامی از سیستم جدید کنترل 360 درجه خبر میدهد همچنین پیشرفتهای عمده ای از گیم پلی بازی که باعث وعلت این پیشرفتها تقاضای طرفداران بازی بوده است .
کونامی اعلام کرد PES 2010 از مزیت و ویژگی کنترل 360 درجه بهره میبره که موجب ارتقاء واقعیت گرایی بی نظیری در این نسخه بازی میشه .
تیم تولیدات کونامی که در توکیو مستقره از میان فرومها و بازخوردهای طرفداران بازی عقاید و نظرات طرفدارن بازیو جمع آوری کرد که از جمله این نظرات و درخواستها کنترل 360 درجه بود .
کنترل 360 درجه در نسخه پلی استیشن 3 , ایکس باکس و پی سی وجود خواهد داشت که کنترل آن از طریق آنالوگ دسته امکان پذیره .این سیستم به گیمر اجازه میده توپو به آسانی در دامنه وسیعی به حرکت در بیاره , در حملات ایجاد گشایش کنه و قابلیتهای منطقه دفاعی رو گسترش بده .
دارندگان پلی استیشن 3 این امکان براشون فراهم شده که علاوه بر آنالوگها از D-PAD دسته هم بتونن برای کنترل 360 درجه استفاده کنن اما توی دسته های ایکس باکس D-PAD ها محدود به فقط 8 جهت هستن که این مساله بدلیل محدودیت در طراحی این دسته هاست .
کونامی همچنین چند مساله دیگه رو هم که توسط طرفدارها درخواست شده بود رو توی این نسخه قرار داده :
کنترل دستی دروازه بانها : این نسخه تنها نسخه ای هست که در اون کنترل دروازه بانها بطور کامل توسط گیمر امکان پذیره . گیمر در هر لحظه ای میتونه به دروازه بان سوویچ کنه . در مجموع از این کنترل لذت خواهید برد .
حرکات جدید دروازه بانها : گیمرها الان میتونن بوسیله پرتابهای سریع دروازه بان و واگذاری سریع توپ به نزدیک ترین مدافع وضعیت حمله سریع تیمی رو تدارک ببینن.
انیمیشنهای جدید : انیمیشن های مهم و کلیدی مرتبط با حرکت دویدن , چرخش و غیره مجددا مورد بازبینی و اصلاح قرار گرفته اند خلق احساس طبیعی تر برای مسیری که بازیکنان توی زمین طی میکنن تغییر جهتها و حرکات درون زمین که نتیجه آن شناوری بیشتر و طبیعی جلوه گر شدن بازی خواهد بود .
کنترل نزدیک به Fine-tuned ( تنظیمات کم با بازدهی بالا ): تیم تولیدات بازی بمنظور بهبود وضعیت تراپینگ توپ ( حفظ توپ به کمک خطا ) راههایی جدیدی رو برای حرکت توپ بشکلی روان طراحی کرده .
تقاضای دستی توپ : قابلیتی برای تقاضای توپ در زمانیکه بازیکن در یک فضای باز در حال حرکته توی این نسخه در دسترسه . ( من که متوجه نشدم کونامی چرا این مطلبو عنوان میکنه چون توی نسخه قبلی بازی هم بود )
مهارتهای ساده تر : حرکاتی مثل فریبها حرکت به عقب و فریبهایی که از طریق حرکات بدن صورت میگیره خیلی طبیعی تر میتونه اجرا بشه درزمانیکه یک بازیکن میخواد ایجاد فضا و موقعیت کنه و یا در موقعیتهای دیگه .
خانواده PES به شکل غیر قابل انکاری کمک بزرگی در جهت پیشرفت این نسخه از بازی داشته اند .ما تلاش کرده ایم که کار تیمی داشته باشیم وهمچنین المنتهای یک بازیکن رو با هوش مصنوعی جدید ترکیب کرده ایم که این مساله سبب غنی تر شدن بازی شده و اونو به واقعیت نزدیک تر کرده . طراحی و ساخت مواردی که در بالا توضیح دادیم نشون میده که تیم سازنده بازی تصمیم گرفته اند که این شماره بازیو به بزرگ ترین عنوان فوتبالی که قابل تصوره تبدیل کنند .
سوال کردن وضعیت تور دروازه ها چطور شده که طرف مقابل جواب داده به نظر میرسه تورها لرزش کمتری نسبت به نسخه 2009 دارن اما هنوز به نظر نمیرسه مثل تورهای حرفه های و واقعی محکم باشن .نقل قول:
آقا من که نفهمیدم ...
وقتی یارو میگه همهی تیمهای لیگ قهرمانان لایسنس شدن یعنی از انگلیس حداقل تیمهای :
منچستر یونایتد - چلسی - لیورپول - آرسنال
لایسنس شدن .
پس چرا میگن فقط منچستر و لیورپول لایسنس شدن ؟
سلام دوست عزیزنقل قول:
بفرما :
موفق باشی :10:نقل قول:
کنترل 360 درجه در نسخه پلی استیشن 3 , ایکس باکس و پی سی وجود خواهد داشت که کنترل آن از طریق آنالوگ دسته امکان پذیره .این سیستم به گیمر اجازه میده توپو به آسانی در دامنه وسیعی به حرکت در بیاره , در حملات ایجاد گشایش کنه و قابلیتهای منطقه دفاعی رو گسترش بده .
سلام
تو این نسخه چمها تنوع داره یا مثله 2009 یه مدل چمنه؟
بعد این واقعیت داره که لیگ قهرمانان و اروپا فقط واسه کنسول لیسانس هستن؟
JUSTIN11 جان یادمه تقریبا دو ماه پیش من یک متن درباره کنترل و حرکت 360 درجه توی تاپیک فیفا 10 گذاشته بودم که توضیحات خوب و کاملی دربارش داده شده بود .
بطور خلاصه میشه گفت کنترل 360 درجه دامنه وسیع تری برای حرکتو به کارکتر میده .بازیکن توی نسخه های قبلی فقط میتونست در 8 جهت حرکت کنه بعبارتی توی زاویه های کمتر از 45 درجه امکان حرکت و تغییر جهت نداشت اما این امکان توی این نسخه فراهم شده که بازیکن بتونه در جهتها و زوایای بیشتر هم بتونه حرکت داشته باشه .
اما این کنترل به چه دردی میخوره ؟ از جمله مزایای این کنترل میشه به این موارد اشاره کنیم :
- دریبل های دقیق تر و ریز تر و حرکت از بین بازیکنان حریف توی فضاهای تنگ .
- امکان دادن پاسهای دقیق تر با زاویه دلخواه .
- شوتهای دقیق تر مثلا شما گوشه بالا و راست دروازه حریفو میتونی نشونه بگیری .
-حرکات نرم تر و روون تر بازیکن که حس طبیعی تر بودن انیمیشن ها رو القاء میکنه .
موارد دیگه ای هم بود که فراموش کردم .
نقل قول:
وااااااااااو.تازه به عمق فاجعه پی بردم..............این اگه به درستی در بازی اعمال بشه میدونید یعنی چی...................................
فوق العادست.کم کم دیگه داریم به جایی میرسیم که واقعیت رو از مجازی نشه تشخیص داد .
ولی حسین انصافا خسته نباشی روز پرکاری رو داشتی:31:.
شب همگی خوش
واکنش مثبت IGN , EUROGAMER, VIDEOGAMER سه سایت معروف و تخصصی بازی در ارتباط با آخرین ساخت بازی :
محتوای مخفی:
دیدگاه و نظرات IGN در رابطه با آخرین بیلد و ساخت بازی :
محتوای مخفی:
1-تو عکسها و ویدئوهایی که من دیدم همه نوع چمن وجود داشت.ولی اون نوع چمن دایره ایی که در نسخه های پیشین(6-5) وجود داشت در این سری نیست.البته دیگه این نوع منسوخ شده:31:نقل قول:
2-نه.در پی سی هم هستش
دیدگاه IGN
کد:http://uk.xbox360.ign.com/articles/101/1014319p1.html
دیدگاه EuroGamer
کد:http://www.eurogamer.net/articles/pes-2010-pro-evolution-soccer-hands-on_5?page=1
دیدگاه Videogamer
کد:http://www.videogamer.com/xbox360/pes_2010/preview-1921.html
دوست عزیز فقط برای کنسول هست این حرکت ؟ واسه کامپیوتر نمیشه ؟نقل قول:
چرا میشه.برای سه کنسول PC_PS3_XBox360 میاد.نقل قول:
فقط در PS3 با D-Pad و در PC و XBox 360 با آنالوگ هم میشه کار کرد.
نقل قول:
Degree Dribbling
Believe it or not the players in FIFA 09 could only move in 8 directions. Up/Down, Left/Right and Diagonals. You might not have noticed it, but at times this led to a feeling of frustration in the way players dribbled and turned with the ball.
360 Degree dribbling totally frees you from those 8 directional constraints. It's the first time ever in a football game. Literally a super fluid way to move with the ball. We've introduced a larger area of 'control' in front of the players, wider dribble touches and a much more responsive and accurate pad reading system to allow you to go wherever you want. With practice it's even possible to switch the ball from one foot to the other.
Skilled Dribbling
In addition to the 360 system above we wanted to give skilled dribblers the ability to rapidly move the ball laterally. Imagine you're down near the corner flag and are being pressed by a defender.
By pressing the top left bumper you can take rapid, high fidelity touches of the ball to jink left and right to throw defenders momentum. It's also useful in other areas of the pitch.
تتوی این متن یک چیزایی در مورد حرکت و دریبل 360 درجه گفته شده .من خودم کنسولxbox یا ps3 ندارم که از این سیستم حرکتی جدید لذت ببرم امااین نوآوری جدید برای طرفداران بازی حتما جذابیت زیادی خواهد داشت .
---
شما باورنمیکنین(این نوآوری جدیدو) توی فیفا 09 شما میتونستین فقط در8 جهت حرکت کنید .بالا پایین چپ و راست و حرکت مورب .ممکنه تا الان به این مساله نوجهی نداشته باشین اما بعضا محدودیت در چرخش با توپ و همینطور در دریبل زنی یک حالت ناامیدی و یاس در شما ایجاد کرده .
بطور کل حرکت کردن با توپ بشکل 360 درجه شما رو از محدودیت در 8 جهت آزاد میکنه .این نوآوری برای اولین بار در دنیای بازیهای فوتبال داره اتفاق میفته .بطور تحت الفظی میشه گفت یک شناوری کامل در حرکت با توپ .ما دامنه محدوده کنترل بازیکنان توسط گیمرها رو افزایش دادیم .گستره وسیع تر حرکت با توپ و عکس العمل بسیار سریع تر و دقیق تر بواسطه سیستم ترجمان پد این اجازه رو به شما میده که هر مانوری که دلتون میخاد توی بازی انجام بدین .با تمرین بیشتر حتی این امکان براتون فراهم میشه که توپو از یک پا به پای دیگه منتقل کنید.
حرکت و دریبل تخصصی
علاوه بر اونچه که بالا گفتیم ما تصمیم گرفتیم به کسانی که مهارت بالایی در دریبل زنی و حرکت با توپ دارن این امکان رو بدیم که بتونن حرکات سریعی با توپ از دو طرف و از دو پهلو با توپ داشته باشن .تصور کنین که شما گوشه زمین نزدیک پرچم کرنر بوسیله مدافعین حریف تحت فشار قرار دارین .با فشار دادن دکمه بالا چپ راست دسته بازی شما میتونین با یک چرخشی سریع به چپ یا راست حرکت دقیقی با توپ از میان مدافعین داشته باشین .همچنین این سیستم برای بقیه نقاط زمین هم مثمر ثمر و مفید خواهد بود .
چه حالی کنیم امسال با این بازی دقیقا کی میاد؟
2سوال .
1-این بازی کی عرضه میشه ؟؟؟
2-جه سیستمی به این بازی می خوره ؟؟؟
سیستم من :
vga=1gb 9500
ram=4gig
عکس های جدید بازی
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
محتوای مخفی: سایز اصلی از راست به چپ
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
محتوای مخفی: سایز اصلی از راس به چپ
محتوای مخفی: سایز اصلی از راست ه چپ