يه دنيا تشكر.نقل قول:
Printable View
يه دنيا تشكر.نقل قول:
دوستان1 سوال:
1-اگه تمام پرها رو جمع کنیم چی میشه؟ من الان 5 روزه دارم صبح تا شب جون میکنم فقط 71 شو جمع کردم. خسته شدم دیگه. اگه تهش سرکاریه دیگه جمع نکنم.
ممنون
سلام
آقا بعضی وقتا وقتی داره وسط بازی یه تیکه ویدیو نشون میده یهو وسطش میگه فلان دکمه رو بزن، اگه اون دکمه رو نزنی چی میشی؟ روی روند بازی که تاثیری نداره؟
نه سرکاری نیست . جمع کن . خودت ببینی بهتره . من بگم لذتش از بین میره .نقل قول:
---------- Post added at 08:48 PM ---------- Previous post was at 08:47 PM ----------
نقل قول:
نه هیچ تاثیری نداره . ولی فکر کنم اونقد وایمیسه تا بزنی .
آقا من این glyph ها رو که حل کردم تهش یه فیلم در اومد نفهمیدم منظور فیلم رو یکی میشه توضیح بده.
ممنون
فیلم کلیش که در اومد دو نفر زن و مرد دارن هی میدوون بعد میرن بالای ساختمون نعره میکشن فیلم تموم میشه از یه جا هم رد میشن که توش دارن این apple رو میسازن. حالا نمیدونم بعنی چی؟نقل قول:
سلام.
من تازه نسخه 360 این بازی رو گرفتم. تا قسمت 5 رفتم. میخوام ببینم این نسخه هایی که الان هست هم همچنان اون مشکلیکه بعد از یه مرحله ای اگر از بازی خارج میشدیم دیگه نمیشد ادامه بدیم رو داره یا نه؟
اگر آره کجاشه؟ چکار کنیم که به این مشکل دچار نشیم؟
خوب اين فيلمش رو ميتوني يه جوري استخراج كني و بذاري اينجا كه ما هم ببينيم. من4 تيكه اولش رو دراوردم ولي بقيش حسش نيست :31:نقل قول:
شما بايد از روي اون محلي از ديوار كه رنگش رفته بايد بري بالا و بعد سمت ميله جهت بگيريد و بپريد.:20:نقل قول:
سلام.
چجوری میتونم انجام یه مرحله که توشم رو کنسل کنم؟
چه جوری فیلمش رو درآرم؟:20: نمیشه که .برنامه ای چیزی که نداریم همچین کاری بکنه. شما میتونید سیو منو دانلود کنید بریزید فیلمو ببینید.نقل قول:
فکر کنم دگمه esc رو بزنید و بعد abort memory.نقل قول:
سلام
میگم بازی واسه من اجرا میشه منتهی وقتی تو همون قسمت اول تو فلورانس باباش یه وظیفه بهش میده و قبولش مبکنی دیگه هیچی نمیاد یعنی هیج جایی رو رو نقشه علامت نمی زنه که برم اونجا چی کار کنم.
بله .نقل قول:
بعد از مرحله ی 11 نباید بلافاصله خارج شید .تا اولین چک پوینت مرحله بعد واسه اطمینان برید .
کلا نمیدونم یوبی سافت چرا اینجوری شده ؟ تو پرنس جدید هم عین همین مشکل هست .
دوستان زحمت نکشید حل شد
فقط وقتی به جایی می رسه که داوینچی باس شمشیر کوچیکه رو بده هنگ می کنه خفن مشکل از چیه رفقا؟؟؟؟:20:
یعنی بلوک 11 حافظه که تموم شد، تا بلوک 12 برم بعد بیام بیرون؟نقل قول:
یا فقط یه چک پوینت برم بسه؟
باید کلید 2 رو بزنین.نقل قول:
با بد بختی کرکش کردم.
دوستان بالا سمت چپ چی رو نشون می ده؟ من وقتی مبارزه می کنم بعد از مدتی قرمز می شه و نمی دونم چرا اسلحه ها مو ازم می گیره و فقط از اسلحه هایی که زمین افتاده می تونه استفاده کنه!
درمان این مرض چیه؟
اون وضعیت بدنام تون (Notoriety) رو نشون میده و نتیجش اینه که سربازا زودتر متوجه شما میشن اگه نزدیکشون باشین... این بدنامی به سه صورت قابل حله:نقل قول:
- برداشتن پوستر ها که مساویه با حذف 25% از بدنامی.
- رشوه دادن به جارچی ها که مساویه با حذف 50% از بدنامی.
- به قتل رسوندن افسر های عالی رتبه که مساویه با حذف 75% از بدنامی.
سلام. من چندتا سوال داشتم.
توی ویلا اون ستون ها چیه و به چه دردی میخوره؟؟ ( شماره 1)
و دوم اینکه توی ویلا توی نقشه یه علامت ستاره هست ( شماره 2) چطوری میشه رفت اونجا؟
درضمن یه اسلحه سمی داره، چطوری میشه ازش استفاده کرد؟
بازیش زیادی خسته کننده است
آدم بعد از یه مدت دیگه باهاش حال نمیکنه
اصلا کلا از این اساسین خسته شدم تازه میخواد جدیدش هم بیاد ،دیگه واویلا
1.توي پشت بوم خونه هاي همين جا يه سري مجسمه پيدا ميكني كه ميتوني بزاري اينجا و پول بگيري ...نقل قول:
2.فكر كنم از راه زير زميني بايد بري ...فكر كنم ...
شما طبق این نقشه مجسمه ها رو جمع کن بزار روش تو هر کدوم 2000 فلورین پول داره.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
نقل قول:
کدوم زیرزمین؟؟ راهش کجاست؟
اون اسلحه سمی چی؟ شما استفاده نکردی؟
ببین شما 2 تا کار کن .نقل قول:
1 - بعد از مرحله ی 10 وقتی رسیدی به 11 تا اولین چک پوینت برو بعد خارج شو .
2 - بعد از مرحله ی 11 وقتی رسیدی به 14 تا اولین چک پوینت برو بعد خارج شو .
این مطمئن تره چون دقیقا یادم نیست مشکلش اول مرحله 11 بود یا آخرش .
به میمنت و مبارکی بازی تمام شد :31:
ولی نفهمیدم چی شد؟ :41:
این 14 همون 12هه دیگه. نه؟نقل قول:
سلام برو بکس
من تو شهره......ام اسم شهره یادم نیست تو یه شهره رفتم بعد یه قسمتیو واسم تو نقشه سبز کرد تو اون قسمت یه یارو اومد پولمو دزدید منم دنبالش کردم کشتمش بعدش دیگه هیچ ماموریتی بهم نداد و نمی ذاره از شهر برم بیرون چی شده به نظر شما؟؟؟
سلام
این معماها که میگن کجاست؟
این فیلمه چیه؟فیلم حقیقت؟
ميگم ...نكنه نبايد ميكشتيش؟؟؟نقل قول:
احخه يادمه اينجوري بود يه جاش ...اون ميدزديد كه برسونت به يه نفر ...
آره نباید بکشش!نقل قول:
میری دنبالش تا برسی پیش رویاه La volpe
نه. 14 همون 12 نیست... سکانس 12 و 13 هم داریم که مربوط به DLC هاش میشه.نقل قول:
یعنی چی؟نقل قول:
یعنی بعد از 11 میپره 14؟ اونوقت واسه 12 و 13 هم باید DLC داشته باشیم؟
دقیقا .نقل قول:
البته نترس ، چیزی از داستانو از دست نمیدی .
چه خوشحالن این یوبی سافتیها!نقل قول:
DLCش رو فقط میشه از لایو دانلود کنیم دیگه، راه دیگه ای نداره؟
نه .نقل قول:
متاسفانه هیچ راهی نیست .
کلا اگه تو ایرانی با این وضع اینترنت باید این قضیه DLC رو فراموش کنی .
این تیغه های مخفی رو باید چه دکمه ای بزنیم بیاد؟؟؟
من با دسته کار میکنم
روی کیبورد عدد 2 هست
برو توی تنظیمات کنترل ببین عدد 2 روی کدوم دکمه تنضیم شده با گیم پدت تطبیق بده
با این که بازی رو تموم کردم ، اما توی خونه خودم یه جاهایی تو حیاط هست که دو تا مجسمه لازم داره
این مجسمه ها کجان ؟
نقل قول:
مجسمه های ویلا :
خداحافظ اتزیو
فرقهیاساین3، شخصیتی جدید، محیطی جدید
خداحافظ اتزیو ادیتوره دافیرنزه. فرقهیاساسین: برادری پایان راه اتزیو خواهد بود و با شروع قسمت سوم از این مجموعه بازیها شاهد شخصیتی جدید در زمان و مکانی جدید خواهیم بود.
ژان فرانسوا بویوین، مدیر تولید فرقهیاساسین: برادری در پاسخ به سرویس خبری Gamerzines در خصوص احتمال دیدن محیط جدید و شخصیت جدید در قسمت بعدی از این مجموعه بازیها گفت: "فرقهیاساسین3: محیط جدید، شخصیت جدید. ما دقیقا میدانیم که چه میکنیم. ما برنامهای بلند مدت برای این مجموعه بازیها داریم."
بر اساس اطلاعات منتشر شده فرقهیاساسین3 تا پیش از سال 2012 میلادی در اختیار بازیکنندهها قرار نخواهد گرفت و پس از عرضهی فرقهیاساسین: برادری باید یک سال تمام را بدون این مجموعه بازیها سپری کنیم.
فرقهیاساسین: برادری در تاریخ شانزدهم نوامبر سال جاری میلادی (25 آبان 89) در اختیار بازیکنندههای پلتفرمهای رایانههای شخصی، ایکسباکس360 و پلیاستیشن3 قرار خواهد گرفت.
تاپیک brotherhood زده شده؟اگه آره کجاست؟