همونطور که دوستمون گفت من هم نظرم اینه که شما همون اچ پی بی نظیر رو بگیر و شک نکننقل قول:
اگه می خواهی با مک کار کنی بهتره ویندوز رو فراموش کنی که امکان داره اذیت بشوید در خیلی مواقع :11:
همونطور که دوستمون گفت من هم نظرم اینه که شما همون اچ پی بی نظیر رو بگیر و شک نکننقل قول:
اگه می خواهی با مک کار کنی بهتره ویندوز رو فراموش کنی که امکان داره اذیت بشوید در خیلی مواقع :11:
من از وقتي كه ايفون خريدم عاشق اپل شدم ولي بعضي وقتا مجبورم چون نرم افزاري رشته الكترونيك فكر نكنم برا مك باشه مثل پروتل و ...نقل قول:
هیچ لزومی نداره که وقتی اپل می خریم حتما فقط با مک کار کنیم و ویندوز رو کلا بی خیال شیم!!!
درسته 7 از اکس پی سنگین تره، اما دیگه اونقدرا هم سیستم های اپل ضعیف نیست که کم بیاره
البته به نظر من مک بوک ایر زیاد واسه نصب 7 مناسب نیست چون سخت افزارش همچین کششی نداره
اپل کم نمیاره ،
ولی وقتی شما داری سمت مک میایی ، بهتره با مک کار کنی ،
ناسلامتی مک بوک گرفتی ، وین بوک که نگرفتی !
آقا کلی گیج شدم.
نمی دونم مک بوک ایر بگیرم یا آیپد.
آیپد1 بگیرم یا 2.
میشه بدونم الان پایین ترین کانفیگ مک بوک ایر 11 چند در میاد؟ :11:
شیر فرهاد جان مک بوک ایر بگیر....من خودم آیپد گرفتم میخوام ردش کنم مک بوک ایر بگیرم....آیپد حالا حالا ها جا کار داره:20:
با مصطفی موافقم ،
باور کنید ، بعضی چیزا فقط از دور قشنگ هستن ،
آی پد من الان یکسال ه ، که فقط داره خاک می خوره!
ارزون ترین مک بوک ایر ۱۱ هم الان ۱،۳۳۰،۰۰۰ تومن ه!
موفق باشید ،
امید
من عشق لپتاپ apple م ، هر كاري ميكنم از sony و dell و... خوشم نمياد ولي بدون ويندوزم كه نميتونم كاري بكنم ...
من تو قسمت ساخت ويراشي و هك بازي ها فعاليت دارم و آيا apple توانايي نصب 3d game studio و يا 3d max و يا C# رو در كنار ويندوز داره ؟ شما ميتونين به من مدلي خوب معرفي كنيد زير 2 ميليون :31:
3dmax نداره ولی مایا داره .نقل قول:
3d game studio رو من سرچ کردم دیدم داره .
c + و c رو هم سرچی که کردم داشت:10:
فقط کافیه برنامه ای رو که می خوای سرچ کنی و اخرش یک mac اضافه کنی { به همی سادگی }:46:
سلام به همه دوستان.
سوالام شاید ساده باشه ولی اگه کمکم کنید خیلی خیلی ممنون میشم:41:
1.کار ما مک بوک پرو راحته؟ چون اصلا کار نکردم
2.برنامه های ویندوزو میشه توش نصب کرد؟
3.با اینکه بالاترین کانفیگ سی پی یو مک بوک پرو 15اینچ2.2گیگا هرتزهنسبت به لپ تابایی با سی پی یو های2.2 به بالا تو بازیا کم نمیاره؟
4.کیبورد های جدیدش بکلایت داره یا به صورت اپشن به حساب میاد؟
5.هرکی از مک بوک استفاده کرده راضیه؟
ممنون میشم اگه کمکم کنید:20:
سلامنقل قول:
کار باهاش خیلی راحته
نه نصب نمی شه اما برنامه های مشابه داره و حتی می شه روش یه 7 هم نصب کرد
سیستم درجه بندی اپل با بقیه فرق داره و اون بالاترین سی پی یو بازاره
بکلایت هم داره
از آخرین نفری که اینجا خریده بود همینو پرسیدن گفت شوخی می کنی دیگه؟
یعنی مگه می شه راضی نبود؟
من برای خرید mc505 و mc700 خیلی دو دل بودم و هستم برای همین تو یوتیوب داشتم ریویو میدیدم.
تو یوتیوب که داشتم کلیپ ها رو میدیدم یک فیلم بود خیلی برام تعجب اور بود .
یه نفر تو مک بوک ایر mc505 داشت call of duty اجرا می کرد اونم بدون مشکل یعنی داشت تست می کرد . این یعنی واقعا سیستم اپل شاهکاره مهدنسی و در خریدش اصلا شک نکنید . { خواستم بگم این رو که بدونید اپل واقعا یعنی چی اگر هم خواستید لینک هم میدم }
خب ، برادر من ،نقل قول:
لینکش رو می زاشتی ما هم ببینیم! :31:
خب فکر می کنم پایین ترین کانفیگ پرو از بالاترین مدل ایر قوی تر باشهنقل قول:
یعنی اگه ایر بتونه اجرا کنه حتما 13 هم به راحتی بازی رو اجرا می کنه
اینکه دیگه دو دلی نداره
راستش چون دانلود کردمش بعدا اینجا نوشتم..امشب اپلود می کنم و میزارم.نقل قول:
خب ، برادر من ،
لینکش رو می زاشتی ما هم ببینیم! [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
راستی اینم بگم مقایسش بین پرو mc700" با هارد ssd و mc505 بود که خب معلومه پرو با ssd سر تر هست. ولی کلا ایر از پرو ها خیلی سری تر بود تو تمام برنامه ها { تو کلیپ های دیگه }
راستش دو دل بودنم به این ربطی نداره..بیشترش برای اینه که من این رو برای بیرون از خونه می خوام و برای همین موندم که ایر بگیرم شاید خیلی قیافش تو ذوقم بزنه از طرف دیگه اگه پرو بگیرم میترسم از این که بگم کاش ایر میگرفتم جا کمتر می گرفت.نقل قول:
خب فکر می کنم پایین ترین کانفیگ پرو از بالاترین مدل ایر قوی تر باشه
یعنی اگه ایر بتونه اجرا کنه حتما 13 هم به راحتی بازی رو اجرا می کنه
اینکه دیگه دو دلی نداره
اینجا هم مغازه ها ندارند که برم از نزدیک هر دو رو ببینم و تصمیم بگیرم.:41:
الان تمام تلاشم اینه که یکی رو پیدا کنم اپل داشته باشه 13" یا ایر تا ببینم و بسنجم
خب این هم همون کلیپی که گفتم:
فقط ببینید مک بوک ایر mc505 چه می کنه :
کد:http://www.wootly.com/dqsxs59gug5v
سلام ... اساتید راهنمایی کنن، قضیه این رم چیه!؟ چرا 2 گیگ غیرفعاله! البته تو ویندوز...
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
یعنی این کرایسیس 2 با این عظمت فقط با 2 گیگ رم رو آخرین تنظیمات اجرا می شد!؟ (البته رو رزولیشن 720 با 30 فریم) راهی هست که هر دو فعال بشه؟
کلیپ جالبی بودنقل قول:
اما نفهمیدم چطور این کلیپ متقاعدت کرد که ایر بگیری و قید پرو رو بزنی
فقط روشن شدن ایر سریع تر روشن شد که باز پرو سریع تر بالا اومد
وگرنه همه رو خود راوی گفت باز هم پرو سریع تر عمل کرد
اختلاف کاری هم که خیلی فاحش بود
عکس رو از کجا اوردی دوست عزیز؟ ممکنه این ویندوز پارالرز باشه که روش رم 2 گیگ تعریف کرده یوزر توی ویندوز بوت کم همون 4 گیگ میشناسه.نقل قول:
30 فریم در ثانیه رو مک بوک 15 اینچی میتونه به ثبت برسونه با 720 راحت خیالتون راحت چون رزولوشن 720 که رزلوشن بالایی نیست!
سعید جان تنها دلیل که بوت آپ ایر سریع تر هست استفاده از هارد اس اس دی هست! شما بیا رو همی مک بوک پرو هارد اس اس دی بزار ایر که سهله بوت اش رو دست تمامی لب تاپ ها میره. امید عزیز اس اس دی برای لب تاپ گفتند خریدند بوت اپ سیستم اشون 7 ثانیه شده! فکر نکنم ایر 7 ثانیه ایی بتونه بوت کنه سیستم رونقل قول:
عکس که از لب تاپ خودم هست!:31: البته مشکل رو پیدا کردم... از ۳۲ بیتی بودن این نسخه از ویندوز است... ظاهرا در نسخه ۶۴ بیتی ویندوز ۷ این مشکل حل می شه.نقل قول:
برای اطلاعات بیشتر:
کد:https://discussions.apple.com/message/13367683?messageID=13367683
برادر من ،نقل قول:
ویندوز ۳۲ بیت ، ۳ گیگ رم بیشتر نمیشناسه ،
شما باید ۶۴ بیت نصب کنی ،
با تشکر ،
امید
مر30 سعید ای2 حیف که بلد نیستم زیر پستت تشکر بنویسم.:11:تو پستای قبلی دیدم که تو وین7 گهگاهی هنگ میکنه!اگه اکس پی سرویس پک3 نصب کنیم هنگ نکنه؟البته مک روپاک نمیکنمتو محیط مک زبان پارسی پیدا میشه؟تو افیسش چطور؟راستی برنامه های مک رو میشه تو بازار پیدا کرد یا باید دانلود کنیم؟بازی هایی که تو وین7 نصب میشه تو مک هم نصب میشه؟مک بوک پرو تقلبیش نباشه؟اگه باشه یادم بده اصلشو تشخیص بدم.شاید بازم سوال کنم چون احتمالا خرداد برم ترکیه از اونجا بخرم.ممون:13:
سلام
من دانشجوی کامپیوتر هستم شاخه نرم افزار و قصد خرید یه لبتاپ دارم که به طبع Config خیلی بالایی طلب میکنه
من یه Base برای لبتاپم در نظر میگیرم ، دوستان لطف کنن یه لبتاپ مناسب بهم معرفی کنن . ضمن نوشتن مشخصات دلخواهم یه سری سوال هم ضمیمه میکنم که اون رو هم دوستان لطف کنن و جواب بدن لطفاً ، مرسی ...
از CPU شروع میکنیم که i5 یا i7 بودن همیشه یه سوال اساسی برام بودنه
از اصل و پایه خوب طبعاً i7 یا 4 هسته ای بودن یه فاصله ی خیلی زیاد بین خودش و i5 ایجاد میکنه ولی من چند جا مطلب میخوندم راجع به Processor ها به این نکته اشاره شده بود که الزاماً i7 از i5 بهتر نیست !
یه سری مدل i5 ( اگر اشتباه نکنم سری 720 یا همچین چیزی ) هست که به مراتب از همتای 4 هسته ای خودش Performance بهتری داره ولی قیمت کمتری هم داره بخاطر i5 بودنش !
و اینکه من دیدم i7 های Apple سری 13.3 اینچ 2 هسته ای هستن !
این یک مسئله ...
مسئله بعدی اینکه حداقل ظرفیت هسته های این CPU با توجه به کارهای سنگینی که من چه الان چه در آینده قراره باهاش انجام بدم ، مِن جمله برنامه نویسی های سنگین و در ترم های آینده طراحی و کارهای گرافیکی که خلاصه میشه در محاسبات عددی نسبتاً پیچیده و سنگین و کارهای گرافیکی ، باید چیزی در حد 2.7 GHz باشه با boss حداقل 1333 و Catch هم در بدترین حالت ممکن باید 6 یا نهایتاً 4 MB باشه ...
Ram دستگاه همون 4GB DDRIII و Boss 1333 کفایت میکنه فکر میکنم ...
کارت گرافیک مطمئناً باید ATI باشه ولی متأسفانه من هیچ اطلاعاتی در زمینه کارت گرافیک لبتاپ ندارم. این رو هم دوستان با توجه به طراحی های گرافیکی و کلاً اجرای برنامه ی مختلف گرافیکی و یا بازی هایی که قراره روش ریخته بشه از جمله COD یا Crysis 2 یا بازی هایی از این دست یه مدل خوب معرفی کنن . نه اونقدر عالی که بیخودی دستگاه رو گرون کنه و نه پائین که مواردی که ذکر شد رو نتونه اجرا کنه
* : من خودم هم به این مسئله معتقد هستم که یه لبتاپ هرچقدر هم قوی باشه نمیتونه به پای یه Desktop حرفه ای برسه و عملاً انتظار اجرای بازی Crysis 2 بر روی هر لبتاپی با کیفیت عالی شاید یه آرزوی نسبتاً دست نیافتنی باشه و کار لبتاپ چیز دیگه باشه جز اجرای این بازی های خیلی سنگین ولی به هر حال دوست دارم اینقدر قوی باشه که بتونه حداقل به این استاندارد ها نزدیک بشه
Inch دستگاه خیلی برام مهم نیست . با 13.3 مشکلی ندارم به اون شکل ...
Hard دستگاه هم چندان برام اهمیتی نداره ، حتی یه 320 یا 160 هم میتونه کفایت کنه. سری HDD ترجیحاً ...
از لحاظ Communication دستگاه داشتن ؛ WIFI و Wireless نسخه ی N ، داشتن Bluetooth و webcam ، درگاه های USB 2 و مهمتر از اون HDMI به شدت برام مهم هست ...
یه سری سوال هم داشتم که ممنون میشم دوستان لطف کنن جواب بدن :
1- از اونجایی که من به ویندوز حتماً احتیاج دارم دوست دارم بدونم اولاً داشتم ویندوز در کنار سیستم عامل محبوب و کارآمد IOS آیا میتونه اشکالاتی بوجو بیاره یا خیر ؟ اگر جواب + هست اون مشکلات چی هست و تا چه حد جدیه ؟!
2- اینکه من خیلی جاها شنیدم ویندوز در داخل Mac نسب میشه ! یعنی درایو مجزایی ایجاد نمیکنه! برای کارایی بهتر باید Windows رو در پارتیشن جداگانه ای نصب کرد ، لطفاً یه مقدار بیشتر توضیح بدید این مقوله رو ...
3- فرق هارد های HDD و SSD فقط در سرعت Boot شدن و کلاً سرعت دستیابی اطلاعات هست ؟
4- من باز هم خیلی جاها ، مخصوصاً تو همین فروم خوندم که گفته میشه به هیچ وجه نزاریم فروشنده روی دستگاه هیچ نرم افزاری نصب کنه ! دلیل این هشدار و کلاً اینکه هنگام خرید از بازار ایران چه چیزایی باید مدنظر قرار داشته باشه تا مشکلی پیش نیاد چی هست ؟
5- اینکه وقتی لبتاپ Apple سری Pro میخریم چه نرم افزاری بصورت Default روش نصب هست و به چه نرم افزار هایی مثل office یا photo shop احتیاج داره ؟ هزینه ی ریختن این نرم افزار ها در ایران و بدست فروشنده هایی که هست چقدره حدوداً ؟
6- و سوال آخر هم اینکه اگر من بگم یکی از دوستانم دستگاه مورد نظرم رو از دوبی بیاره که هزینه ی اضافی بابت لبتاپ ندم ، مشکل خاصی بوجود میاره ؟! گارانتی یا این چیزا ...
خیلی ممنون میشم از دوستانی که جواب میدن و عذر میخوام از عزیزان بابت طولانی شدن پستم
اولا که نگفتم متقاعد شدم که حتما ایر بگیرمنقل قول:
دوما اگر کمی دقت می کردی می فهمیدی که پرو با هارد ssd بود نه hdd .{ هارد ssd128 رو هم اگر رو پرو بندازی 190 تا حداقل میاد روی قیمت دستگاه }
یکی از دوستام که باهاش حرف زدم در این باره گفت مدل رو انتخاب کن برات میارم و حدود 300 تومان یا بیشتر به نفعم میشه. ولی همین طور که میدونی شک دارم چی بگیرم { الان میتونم با قیمت اونجا 15 " با سی پی یو 2 رو بخرم یا 13" با بالاترین کانفیگ.
راستی cpu 2quad core قوی تره یا 2.7 dual core ؟؟؟ فرق بین این دو رو میدونم اما اعداد کمی گیج کننده هستند.
می دونم هارد هر دو اس اس دی بودنقل قول:
یه هارد 128 فقط 100 دلار اضافه می کنه
سی پی یو اولی که گفتی 4 هسته ایه و دومی 2 هسته ای که خب مسلما 4 هسته ای بهتره
سلامنقل قول:
راستش تو سری 2011 اپل دیگه از اکس پی پشتیبانی نمی کنه و باید در هر صورت 7 نصب کرد
بله فارسی هم داره و هم آفیس و هم فتو شاپ مخصوص مک موجوده
هم تو بازار پیدا می مشه هم تو اینترنت
حتی لازم نیست حتما از سایت خارجی دانلود بشه، کلی سایت فارسی هست که هرچی بخوای واسه دانلود داره
تقریبا هیچ بازی یا نرم افزار مخصوص ویندوز مستقیم تو مک نصب نمی شه اما واسه همشون نسخه ی مکی وجود داره
نه خیالت راحت تا الان حتی یه دونه هم تقلبیش ساخته نشده
سلامنقل قول:
فکر کنم شما اگه حدود قیمت رو می گفتی خوب تر بود
مسلما کور آی 7 از 5 خیلی بهتره اما چون 5 هم خیلی قویه شاید هرجایی این تفاوت دیده نشه
اما در کارهایی که سنگین تر باشه تفاوت نمایان می شه
خب 13 2 هسته ای داره 15 هم 4 هسته ای
پس شما حتما باید 15 اینچ بگیری که بالاترین سی پی یو رو داره
سری 2010 که گرافیک ضعیفی داشت تمام بازی هارو به راحتی انجام می داد، رو سری 2011 گرافیک خیلی تقویت شده و حتی بازی جی تی ای 4 EFLC که تقریبا سنگین ترین بازیه رو راحت اجرا می کنه
در مورد اپل این آرزو دست یافتنی هست و همه رو جواب می ده
وسایل ارتباطی همه رو به جز hdmi داره که البته اینو هم می شه با یه تبدیل که تو ایران هم موجوده بر طرف کرد
نشنیدم که دوال بوت کردن مشکلی ایجاد کنه
هم می شه مجازی داخل مک نصب کرد هم جدا به صورت دوال بوت
فرقشون زمین تا آسمونه اما اس اس دی خیلی گرونه
معمولا اگه جایی بخواد رو هر کدوم از محصولات اپل چیزی نصب کنه پول خون باباشو می گیره
تنها مورد پلمپ بودن دستگاهه
تنها مشکلی که هست اینه که تا 1 ماه پیش قیمت دوبی حتی از ایران هم بیشتر بود و خریدش از داخل ایران به صرفه تره، اما نیاز به گارانتی نداره
سلام دوست عزیز... در مورد Crysis 2 خدمتتون عرض کنم که با MacBook Pro 723 بنده این گیم رو با رزولیشن 1280.720 با تنظیمات Hardcore به راحتی رو 30 فریم اجرا می کنم، (البته اگه خواستین فیلم هم می تونم بذارم)، جالب اینکه اون هم با Windows 7, 32bit که 2.17 گیگ از رم سیستم رو ساپورت می کنه! (البته اخیرا متوجه این موضوع شدم!) حالا با ویندوز 7، 64 بیتی چه شود نمی دونم. خیالتون از بابت گرافیک تخت!:21: Modern Warfare 2 رو با آخرین رزولیشن 1440.900 با آخرین تنظیمات به راحتی (روی همین ویندوز) اجرا می کنه، همچنین Grid و ... .:5:نقل قول:
یه عکسی هم بذارم از کرایسیس 2 که الان ازش گرفتم، سرعت فریم در این تصویر 32 ، (Windows 7 ,32bit)
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
تو خود سایت اپل گرونتر میوفته؟؟ اخه اونجا چیزی حدود 200 تومان اضافه میشه :13:نقل قول:
یعنی 2 quad core بهتر از 2.7 dual core هست ؟؟
اخه یک کلیپ تو یوتیوب دیدم که 2.2 core i5 dual core با 2 i7 quad core توی هر چیزی فقط چند ثانیه کم میورد گفتم حالا که این 2.7 i7 هست شاید بهش برسه.
سری 13 اینچ 4 هسته ایی هستند یعنی دو هسته حقیق و دو هسته مجازی برای همین نوشته تو کانفیگ DualCoreنقل قول:
سری 15 اینچ 8 هسته ایی هستند یعنی چهار هسته حقیق و چهار هسته مجازی quadCore
قطعا فرکانس پردازنده در کارایی نقش داره اما خوب این وسط تعداد هسته های فعال هم خیلی خیلی مهم هستند یعنی مطمن باشید از نظر کارایی 15 اینچی 2.2 از 13 اینچی 2.7 بهتر هست دلیل زیاد داره .در ضمن در سری 13 اینچی به دلیل استفاده از گرافیک مجتمع رم گرافیک با رم خوده سیستم شیر هست یعنی بر خلاف 15 اینچی که 1 گیگ رم داره و خوب میتونه در این وسط تفکیک کنه خودش رو اصلا سری 13 اینچی به درد گیم یا کارهایی که مرتبط به کارت گرافیک میشوند نمیخوره . من سری 13 اینچی رو دیدم واقعا یک سر و گردن از سری 13 اینچ نسل قبلی قوی تر هست و حرف ها برای گفتن دارد برای کسی که کانفیگ بالا میخواد بازی کردن براش مهم نیست و کارایی سیستم براش مهم هست بسیار عالی هست
در مورد اس اس دی هم به نظر از ایران تهیه کنید مثل اینکه به صرفه تر هست گویی یکی از دوستان همین فروم هم همین کار رو کردن و از ایران اس اس دی درایو تهیه کردند برای مک بوک اشون
سلام دوستان
این مدل 723 چند اینچه؟؟15؟یعنی 8 هسته داره سی پی یوش؟
الان بازار قیمتاش چطوره؟پیش بینیتون برای 1-2 ماه آینده چیه؟؟؟723 میاد پایین؟
راستی چند سوال مرتبط با لپ تاپ های اپل...
اگه میگید که اینقدر کانفیگ هاش قویه پس چرا هیچ کی برای بازی توصیه نمیکندش؟؟؟چرا میگید ویندوز سون رو سنگین اجرا میکنه؟؟؟؟
راستی دوستان
adobe after effect تحت مک گیر میاد ؟؟؟؟؟؟
ممنونم
الآن برنامه ها فقط 4 هسته رو (اونم نهایتا) ساپورت میکنن پس در حال حاضر i5 سریع ترهنقل قول:
15 اینچ هست 723 و 4 هسته فعال و 4 هسته مجازی داره .نقل قول:
الان تو بازار از 2600 میگن تا بالا. نمیشه پیش بینی کرد .
کی گفته برای بازی توصیه نمیشه ؟؟ بعضی از مدل ها توصیه نمیشه ولی این دلیلی نیست که بازی رو نتونه اجرا کنه. اگه بازی تحت سیستم عامل مک باشه 100 در صد اجرا میشه و تو ویندوز هم یکی از دوستان گفته که crysis 2 رو مثل هلو بازی می کنه.
راستش حال سرچ ندارم برای این برنامه که گفتی ولی هر چی که می خوای تو گوگل بنویس اخرش بنویس برای مک{ به همین راحتی }:46:
من اهل بازي نيستم داداش
نتونه هم مهم نيس
فقط واسه رندر كم نياره ....
؟؟؟
اين جريانش چيه رفيقمون 2 تا پست بالا تر گفت i5 سريع تره؟
اپل از هیچ نظر کم نمیارهنقل قول:
اگر هم کم بیاره مطمئن باش بقیه هم کم میارن
البته بستگی داره شما تا چقدر بخوای هزینه کنی
اگه مثلا 723 که بالاترین مدل اپله رو بگیری تقریبا می شه گفت ازش قوی تر تو هیچ برندی هنوز ساخته نشده
تا سری 2010 اپل زیاد به بازی اهمیت نمی داد اما الان از قوی ترین کارت های گرافیک تو لپ تاپ هاش استفاده کرده
اینکه گفته می شه 8 هسته ای شناسایی نمی شه یا کور آی 5 از 7 قوی تره به این خاطره که مدت زیادی از تولید این نسل از سی پی یو نمی گذره
لپ تاپ قابلیت ارتقاء نداره و آدم لپ تاپو نمی گیره که سال به سال عوضش کنه
تا چند ماه دیگه این مدل سی پی یو کامل جا میوفته
یا مثلا اگه بگیم تفاوت کاری کور آی 5 با 7 فقط 1 ثانیه بوده همین 1 ثانیه تو سیستم کاری سی پی یو خیلی زیاده
چون همونطور که می دونین سی پی یو در آن واحد فقط یک کار رو انجام می ده
اما چون سرعتش خیلی زیاده واسه ما محسوس نیست که بفهمیم یکی یکی برنامه ها رو پردازش می کنه و فکر می کنیم همه رو باهم انجام می ده
حالا سی پی یویی که 8 پردازنده داره یعنی در آن واحد 8 کار رو با هم انجام می ده
از این منظر که نگاه کنیم می بینیم همون 1 ثانیه چقدر زیاده
سی پی یویی که در 1 هزارم ثانیه و شاید کمتر یک کار رو انجام می ده، 1 ثانیه دیر تر یعنی 1000 بار کندتر
واسه رندرینگ فکر می کنم هم سی پی یو مهمه هم گرافیک
اما بازم می گم بستگی داره شما تا چقدر بخوای هزینه کنی
ممنون از دوستانی که زحمت جواب به سوالاتم رو کشیدن هر چند خیلی جامع نبود
یه مسئله ی دیگه هست اینکه شاید نه فقط در ایران بلکه برای اکثر User های دنیا ، اینقدری که تعداد هسته و فرکانس CPU اهمیت داره ، Catch اون که من میگم مهمترین قسمتش هست اهمیت نداره !نقل قول:
یا مثلا اگه بگیم تفاوت کاری کور آی 5 با 7 فقط 1 ثانیه بوده همین 1 ثانیه تو سیستم کاری سی پی یو خیلی زیاده
چون همونطور که می دونین سی پی یو در آن واحد فقط یک کار رو انجام می ده
اما چون سرعتش خیلی زیاده واسه ما محسوس نیست که بفهمیم یکی یکی برنامه ها رو پردازش می کنه و فکر می کنیم همه رو باهم انجام می ده
حالا سی پی یویی که 8 پردازنده داره یعنی در آن واحد 8 کار رو با هم انجام می ده
از این منظر که نگاه کنیم می بینیم همون 1 ثانیه چقدر زیاده
سی پی یویی که در 1 هزارم ثانیه و شاید کمتر یک کار رو انجام می ده، 1 ثانیه دیر تر یعنی 1000 بار کندتر
واسه رندرینگ فکر می کنم هم سی پی یو مهمه هم گرافیک
اما بازم می گم بستگی داره شما تا چقدر بخوای هزینه کنی
مسئله اینجاست که بحث راندمان کار هست که برای منِ User نمو پیدا میکنه ، اینکه CPU من 4 هسته ای هست یا 2 هسته ای اصلا مهم نیست وقتی هنوزم میبینیم که سری i5 720 از همتای i7 خودش با 4 هسته پیشی گرفته ، ضمن اینکه مهمترین ویژگی یه سیستم خوب Match بودن قطعات با هم دیگه هست .
یعنی باید دید CPU - Ram و Hard تا چه اندازه با هم هم مسیر و هم جهت هستند . بالا بردن بی اصول یکی مطلقاً تضمینی برای بالاتر بودن سیستم نیست .
علاوه بر همه اینها اگر از نداشتن سیستم تهویه حرفه ای برای لبتاپ صرف نظر کنیم ، الان عصر ، عصر Over Clock ها هست و کسی برای 0.2 - 0.3 Ghz نمیاد پول هنگفتی رو متحمل بشه و با یه Over Clock حرفه ای و تمیز هم بازده رو بالاتر میبره هم هزینه ی معقول تری انجام داده
در مورد catch گفتی می خواستم این رو بگم که درسته بچه ها هسچ کس حرفی از این نزد ولی وقتی یکی میگه حرفه ای می خوام بهش بالا ترین مدل رو میگن که از همه لحاظ بالا ترین هست.نقل قول:
مثلا این 723 فکر کنم 6mb باشه خب درسته نمیگیم ولی همه چی عالیه... من چقدر خوشحالم :31:
اپل تنها برندی هست که نباید از لحاظ کانفیگ با برند های دیگه مقایسش کنی دلیلش همین مچ بودن هست.
چون اپل همه چیزش مخصوص خودشه یعنی اینکه برای شرکت اپل جدا میزنند پس مطمعا باش که از لحاظ مچ بودن بهترین شرکت ممکن همین اپل هست.:46:
فقط برای عموم بود { چون شما از ما هم حرفه ای تر هستی :11:}
در مورد سی پی یو توضیح دادم که اشتیاهه فکر کنیم 5 از 7 قوی تره
به هر حال ما فقط کاربریم و اونا سازنده، از ما بهتر می دونن چی بهتره
وقتی سعی کردن لپ تاپشون از همه نظر بهترین باشه مسلما نمیان یه سی پی یو معمولی روش بذارن
در مورد cashe فکر نمی کنم 6 مگ کم باشه
تا 4 ماه پیش سی پی یو من 1 مگ کش داشت!!
تازه می شه با هزینه ی بالا تر هم فرکانسشو بیشتر کرد هم کششو
در مورد خنک کردن از خود بدنه ی آلومینیومی چون یه رسانای سریع گرماست به عنوان هیت سینک استفاده کردن
کلا سخت بشه از اپل ایراد جدی گرفت
معدود ایرادش قیمت زیادشه
723 بدون گارانتی 2500 تا 2600 هست فکر کنمنقل قول:
8 هسته فعال داره که همان طور که گفتم 4 هسته اش حقیق و 4 هسته مجازی هست این مورد رو من تو برنامه istat دیدم تو سری قبلی هم 8 هسته ایی بود corei7 اش و corei5 اش چهار هسته ایی(2 هسته حقیق و 2 هسته مجازی)
پیش بینی من با توجه به نزدیک شدن به تابستان گران شدن هست هر چه قدر به سمت تابستان پیش برید نه لب تاب بلکه هر چیز دیگر گران تر میشود (در حوضه ای تی)
چون عموم ف کر میکنند مک بوک یعنی مکینتاش! عموم که خدمت اتون عرض میکنم یعنی 90 درصد مردم فکر میکنند که کسی که مک بوک خرید یعنی باید 100 درصد با مک کار کنه و اصلا ویندوز روش نصب نیمشه برای همین کسی که از کار کردن با مک حراص داره سمت اش نمیره. در مورد بازی هم فکر نکنم کسی برای بازی سمت لب تاپ بره چون کار کاملا اشتباهی هست! تا سیستم هایی هستند که کانفیک به مراتب بالاتری نسبت به لب تاپ در ضمینه گیم دارند خرید لب تاپ اشتباه محض است مثلا کسی که میخواهد تو کریسیس 2 فریم بالا داشته باشد خوب اشتباه محص هست که با 2 و نیم میلیون بره لب تاپ بخره (حتی مک بوک) با این پول میتونه بهترین سیستم فعلی رو جمع کنه. کسی که لب تاپ میخره برای کاربرد های دیگری میخره حال اگر بازی هم بشه باهاش کرد برای بعضی موقع ها بد نیست نه به صرف اینکه ایا تو بازی کم میاره یا نه و کدومی کی تو بازی قوی تره و....!
برای کار گرافیکی سیستم عامل مک حرفه ایی ترین سیستم عامل هست شما مشاهده کنید حرفه ایی ترین گرافیست ها با مک کار میکنند چون به قدری برنامه adobe suite( از فتوشاپ و ایلستراتور و همان ae که شما فرمودید و ...) نرم هست که تو ویندوز باید بسیار کانفیک بالایی داشته باشید که به این مورد برسید .من خودم یکی از دلایلی که با مک کار میکنم به دلیل کار با فتوشاپ ai ان است)
دوست عزیز تقسیم بندی سری CoreIX اینتل خیلی زیاد هست سری داره اینتل از core5 که همان corei7 هست اما تعداد هسته های فعال اش لاک شده در اصل تمام معماری ان همان corei7 هست اما با core5 عرضه میشه عین سری x4 و x6 ای ام دی! نمیشه گفت همه corei5 ها از Corei7 ها قوی تر هست. چیزی که عیان است این هست که 80 درصدcorei7 ها از corei5 ها قوی ترند حال مثلا با توجه به نوع بازه فرکانسی(از فرکانس پایه تا فرکانس بوست) ممکنه یک شرکت بیاد corei5 اش رو خیلی اور بکنه و در عمل و تحت لود این سی پی یو قوی خودش رو نشان بدهنقل قول:
یه مسئله ی دیگه ه
اورکلاک کردن لب تاپ کاری بسیار اشتباه هست. بسیار بسیار اشتباه. چون عمر لب تاپ همینجوری کم هست شما با اور اش علاوه بر کم کردن عمر قطعات لب تاپ امکان سوزاندن قطعات اش رو هم بالای 60 درصد دارید برای همین اصلا لب تاپ رو با پی سی مقایسه نکنید در قیاس اورکلاک در پی سی کولینگ بسیار پیشرفته تر از لب تاپ هست.نقل قول:
الان هم فرکانس مهم هست و هم تعداد هسته در سری corei7m قبل از اومدن سری سندی بریج شرکت های سازنده بیشتر به خاطر گرین بودن و مصرف پایین سی پی یو ها از فرکانس پایین در حال بی کاری استفاده میکردند مثلا خیلی از لب تاپ ها مشاهده میشد با فرکانس 1.73! ایا این لب تاپ ها ضعیف بودند! خیر شاید تو حالت بوست تا 3 گیگاهرتز هم بالا میومدند. یا همین 723 که 2.2 گیگاهرتز فرکانس اش هست در حالت لود تا نزدیک 3 گیگاهرتز بالا میاد فرکانس اش پس از نظر فرکانس کمبود ندارند لب تاپ هایی فعلی حداقل برای کار های mobilty.
3سال مدت کوتاهیه؟نقل قول:
فکر میکنم به این زودی ها 8 هسته شناسایی نشه و به دوستانی که کارهای رندر و از این دست کارها انجام میدن پیشنهاد میکنم که core i5 بگیرند که براشون سریع تره. یکی از مهم ترین دلیل های سریع بودم مک بوک های جدید هم همینه.
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
نکته ی دوم: این که میگید مک سیستم عامل قویه ای ههست رو من قبلا بهش معتقد بودم ولی الآن کاملا ردش میکنم. دوستان گفته بودن که مک فوق العادس و از این دست حرف ها ولی من این سیستم عامل رو به صورت درست رو لپتاپم نصب کردم و تاثیر این سیستم عامل فقط در باطری وسرعت کار های روزانس وگرنه از همه لحاط ( امنیت و ....) فوق العاده ضعیفه و همچنین برای یه برنامه نویس فوق العاده نا کارآمد چون کلا به هیچ قسمتی از دستگاه دسترسی نمیده
3 سال واسه چی مدت بلندیه؟
اکثر کسایی که دیدم خواستن مک بوک بگیرن به همون 723 هم راضی نبودن و می خواستن سی پی یو 8 مگ کش و فرکانس 2.3 بگیرن
اولین باره می بینم یکی می گه مدل پایین تر بگیری بهتره
آدم وقتی 2800 پول لپ تاپ می ده نمی تونه 2 سال دیگه زیر 1 میلیون ردش کنه که چون مثلا سی پی یوش کم آورده
باید فکر بعدا رو هم کرد
از گرفتنش آدم ضرر نمی کنه
حالا بماند که وقتی سی پی یو پایین تر باشه مثلا هارد و کارت گرافیک هم ممکنه مدل پایین تری داشته باشن
اما کسی که حداکثر توان رو لازم داره حتما باید قوی ترین سیستمو بگیره
در مورد سیستم عامل همیشه گفته شده که مکینتاش حداکثر بازدهی رو فقط با سخت افزارهای ساخت اپل داره
اما نه این تصور که گفته بشه دیگه مک بهترینه و مو لا درزش نمی ره اصلا درست نیست
به هر حال همین وینوز هم پر از ایراد و مشکله
---------- Post added at 05:27 PM ---------- Previous post was at 05:23 PM ----------
3 سال واسه چی مدت بلندیه؟
اکثر کسایی که دیدم خواستن مک بوک بگیرن به همون 723 هم راضی نبودن و می خواستن سی پی یو 8 مگ کش و فرکانس 2.3 بگیرن
اولین باره می بینم یکی می گه مدل پایین تر بگیری بهتره
آدم وقتی 2800 پول لپ تاپ می ده نمی تونه 2 سال دیگه زیر 1 میلیون ردش کنه که چون مثلا سی پی یوش کم آورده
باید فکر بعدا رو هم کرد
از گرفتنش آدم ضرر نمی کنه
حالا بماند که وقتی سی پی یو پایین تر باشه مثلا هارد و کارت گرافیک هم ممکنه مدل پایین تری داشته باشن
اما کسی که حداکثر توان رو لازم داره حتما باید قوی ترین سیستمو بگیره
در مورد سیستم عامل همیشه گفته شده که مکینتاش حداکثر بازدهی رو فقط با سخت افزارهای ساخت اپل داره
اما نه این تصور که گفته بشه دیگه مک بهترینه و مو لا درزش نمی ره اصلا درست نیست
به هر حال همین وینوز هم پر از ایراد و مشکله