نقل قول:
لينك آپديت را ميتوني بزاري ؟؟
Printable View
نقل قول:
لينك آپديت را ميتوني بزاري ؟؟
SRT عربی رو که قبلا هم ساپورت میکرد مشکل SRT فارسی و اون 4 تا حرف گ چ پ ژ هست.نقل قول:
عزیزم دارم میگم مشکل srt حل شد 4 تا حروفو سر هم مینویسه
اینم لینک دانلود
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
با سلام
بله دوستان بلاخره مشکل زیرنویس های فارسی SRT در ورژن 1.04.31 برطرف شد و به درست قابل اجرا و نمایش است . فقط کافی است در اینکدینگ زبان زیرنویس را بر روی ARABIC قرار دهید.
برای دریافت نسخه جدید به لینک زیر مراجعه کنید:
کد:http://download.wdc.com/wdtv/wdtvlive_1.04.31_040511.zip
دانلود و سیستم آپدیت شد و خوشبختانه به درستی و کامل زیرنویس مشاهده می گردد :8::19::46:
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
با سپاس از زحمت همه دوستان:
تاييد ميشه
در حال حاضر اين دستگاه جزو بهترين گزينه هاي مديا پلير هست
يا علي- اديب
می بخشید این فقط برایه WD LIVE قابل اجرا است یا رویه بقیه دستگاه های WD هم اجرا می شه
با سلام و خسته نباشید به بچه های مدیای این فروم
آپدیت جدید رو نصب کردم .. از ورژن 1.3.35 بتا به ورژن جدید
اول از همه که مشکل SRT فارسی کلا حل شد همونطور که دوستان گفتن و دیگه بحثی درش نیست
دلم ازین می سوزه چرا عربی رو اضافه کردن ولی فارسی رو نه ! ! !
سرعت کار به منوها بیشتر شده , فک کنم به خاطر حذف گزینه Fade in/Out در منوها باشه .. چون قبلا این گزینه رو داشت الان کلا حذف کردن
ساپورت فرمت ها تصویری مثه سابق هست . چیز جدیدی ندیدم ازش
قسمت اینترنت مدیا هم جالب شده در یه بخش مجزا .. نمی دونم حالا کدوماش کار می کنه کدوماش نه !
در کل این آپدیت به همه توصیه میشه .. اگه چیز جدیدی پیدا کردم اطلاع میدم ..
فک کنم با آپدیت جدید و قیمت مناسب این دستگاه , اینو به دستگاهی پرفروش تر از قبل توی ایران تبدیل کنه
البته تا وقتی که مدل جدیدتر وسترن هاب وارد ایران بشه
موفق باشید ...
سلام
من اینترنتم ای دی اس ال هست که مدم رو از طریق کابل یو اس بی متصل هست و پلیر هم از طریق کابل شبکه وصله یک مدم من وایرلس نیست بعد حالا میخام اینترنتی که از طریق کابل یو اس بی به کامپیوتر میاد شیر کنم و به کابل شبکه بفرستم یه چن باری انجام دادم روی کانکشن اینترنت که دارم شیر میکنم ولی هرچی ای پی دادیم تنضیمات بهم میخوره و اتصال لقو میشه وقطی متصل هست میتونیم فایل ها که شیر کردم توی کامپیوتر ببینیم ولی کانکشن شیر میکنم همه چی بهم میخوره ای پی ها صفر میشه درایو ها هم از شیر لغو میشه و وقطی توی مدیا پلیر لایو میرم مثل اون رادیو یا ایکن های تحت نت یو تیوب که فیلتره وغیره هیچ چیزی اتفاق نمیافته اموزشی هم در این ارتباط هست لینک یا پست کنین
در كل اينه كه شير ميشه فايل ها رو توي پلير ميبينم اما اينترنت بالا نمياد
WD انکودینگ Windows-1256 رو ساپورت می کنه که مخصوص کاراکترهای زبان عربی هست و با همین نام (Arabic) در استانداردهای بین المللی ثبت شده. در استانداردهای بین المللی هیچ انکودینگی مخصوص زبان فارسی یا حداقل با نام فارسی وجود نداره و بعیده که در آینده هم به وجود بیاد. چون انکودینگ های موجود کاملا برای زبان فارسی کفایت می کنن. انکودینگ Windows-1256 تعداد ناچیزی از حروف فارسی مثل "ي" بدون نقطه (ی) و "ك" بدون همزه (ک) رو نداره. اما این دو کاراکتر و تمام کاراکترهای زبان فارسی در انکودینگ UTF-8 وجود دارن و خوشبختانه UTF-8 انکودینگ default دستگاه WD هست. برای تماشا روی WD با حروف کاملا فارسی، باید SRT های موجود رو که اکثرا در همین انکودینگ Windows-1256 هستند، به انکودینگ UTF-8 تبدیل کرد و حروف یاد شده (ك و ي) رو به حروف معادل فارسی تبدیل کرد. سایر حروف مشترک هستن. اگر هم نباشن، در زیرنویس ها اصلا استفاده نشدن یا به ندرت استفاده میشن.نقل قول:
:40::40::40::40::40:
نقل قول:
دست مدیران این انجمن درد نکنه که این تاپیک را نگه داشتند و کلا این تاپیک ایجاد شد و مشکلاته ما حل شده تا الان
خدا هرچی میخواید بهتون بده من 2 سال هست همیشه به این تاپیک سر میزنم و اصلاعات جدید را میخونم ولی چیزی ننوشته بودم گفتم جا داره از همه دوستان که این تاپیک را سراپا نگه داشتند تا اینکه در این روزها هم مشکل زیرنویس که بزرگترین مشکل بود حل شد و دله همه ما شاد شد
خسته نباشید خیلی دوستتون دارم بچه ها این انجمن و خصوصا این تاپیک
سلام من یه مشکل در شبکه کردن با ویندوز 7 دارم.
من با کابل قبلا با xp راحت شبکه میکردم ولی الان در ویندوز 7 شبکه که میکنم هیچ فایلی رو پخش نمیکنه . یعنی شبکه میشه ولی وقتی میخواد فایل پخش کنه مثل اینکه فرمت فایل رو نشناسه میگه قادر به پخش فرمت فایل نیست در صورتی که فایلا قبلا راحت پخش میشدند و مشکلی نداره.
اگه امکانش هست یه نفر شبکه کردن و شیر کردن فایلا داخل ویندوز 7 رو برای wd توضیح و آموزش بده. ممنون
توضیحات خوبی بود .ممنون .. اما منظورم منو فارسی بود .. منو عربی داره الان فارسی نه !نقل قول:
آقا كسي هست آدرس جايي كه توي تهران بشه اين پلير را خريد را برام بفرسته ؟؟؟
آوردهکد:www.chare.ir
میشه یه چند تا عکس از آخرین محصولات وسترن قرار بدین....روی جعبش رو هم بزارین
قیمت حدودی و هر نکته دیگه در هنگام خرید
سلام
آقا من اتفاقا یه مدتی میشه که دنبال این پلیر هستم. فقط هنوز یکم در مورد اجری زیرنویس باهاش تردید دارم. میخوام بدونم که زیرنویسهای با فرمت Sub/Idx یا srt فارسی رو میتونه کامل نشون بده ؟
و اینکه تو اجرای فایلهای mkv که عموما sc0rp یا matroska ریلیز میشن مشکلی نداره و میتونه با کیفیت قابل قبول پخش کنه یا نه ؟
ممنون میشم دوستان راهنمایی کنن .
نقل قول:
کد:http://www.hdmedia.ir/shop/index.php?route=product/product&product_id=61
سلام به همگی.
من می خواستم یه دستگاه از hd media player بگیرم. ولی تو اینکه چه مارکی بگیرم موندم.
یکی از دوستام همین وسترن رو داره، منتها چک کردم با پخش فایل های mkv حجم بالا، مثلا 12 گیگ به بالا با مشکل روبرو می شه و هی وای میسه وسطش، می خواستم بدونم مدل دیگه ای نیست تو بازار که توان پردازشیش بیشتر باشه و هیچ مشکلی نداشته باشه؟
ممنون
با سلامنقل قول:
دوست عزیز در آپدیت جدید فرمت srt فارسی هم بدون مشکل پخش میشه یعنی الان این دستگاه تمامی فرمتهای زیرنویس فارسی رو بدون مشکل و کامل ساپورت میکنه
و سوال دوم شما مشکلی نیست و بدون مشکل این فایلها رو هم پخش میکنه
موفق باشید
---------- Post added at 11:27 AM ---------- Previous post was at 11:23 AM ----------
با سلامنقل قول:
من خودم فایلهای سنگین بالای 10 گیگ تا 16 گیگ رو باهاش پخش میکنم کوچکترین مشکلی نداره
حتی فایلهای بلوری رو که فوق العاده حجم بالاست رو بدون کوچکتزین مشکلی پخش میکنه
یکی از مهمترین مزایای این دستگاه همین پخش فایل با بیت ریت بالاست که کمتر پلیری قادر به انجامشه
و کلام آخر اینکه با توجه به ساپورت زیرنویس srt فارسی در آپدیت آخر این دستگاه الان بهترین انتخاب توی بازار به نسبت قیمتش هست
موفق باشید
یعنی دستگاه بهتر از این نیست؟؟؟
اون وقت اگه بخوایم اینی که شما میگی رو بخریم از کجا باید گیر بیاریم؟
تو اینترنت بررسی هایی که رو این وسترن انجام داده بودند، گفته بودند که واقعا با فایل های با بیت ریت بیشتر از 25 مگ مشکل داره، البته خوب کم پیش میاد با این بیت ریت فیلم گیرمون بیاد، ولی خوب بازم تو بعضی فیلم های خاص هست که حیفه.
یه مغازه دار بهم پلیر نواترون رو معرفی کرد که می گفت به شرط بهت می دم که حتی فایل های 50 گیگی رو هم مشکل نداشته باشه و توان پردازشیش خیلی بالاست و اگه بلوری بود که نتونست پخش کنه پس بیار و این چیزا! منتها قیمتش 165 تومن هست و یه 40 تومن بیشتر از وسترن. می خواستم بدونم نظرتون چیه در رابطه با اون؟ چیزی شنیدید ازش؟
ممنون
---------- Post added at 02:44 PM ---------- Previous post was at 02:42 PM ----------
و البته نواترون مثکه 3D رو هم می تونه بخش کنه...
نقل قول:
مسلما اگه دستگاه هاب وسترن به ایران بیاد کسی دیگه سراغ این مارک ها نمیره ..
نمی دونم چرا تا الان وارد نکرده سازگار...
فعلا با توجه به امکاناتی که اینجا داریم , دستگاه وسترن لایو با ساپورت عالی بهترین انتخابه ..
سلام من جديدا از فروشگاه چاره 123000 تومان خريدم و چند سووال دارم:
1- وقتي دستگاه را روشن مي كنم آرم وسترن مي آيد و چند لحظه مي ماند بعد مثل اينكه دستگاه خاموش شود چند ثانيه تلويزيون آبي مي شود و بعد دوباره منوي اصلي مي آيد آيا اين طبيعي است؟(ضمنا آخرن آپديت را هم نصب كرده ام)
2-اكثر فايلهاي divx را خودش فول اسكرين نشان مي دهد ولي برخي از آنها كه داراي طول و عرض 624*448 هستند را فول اسكرين نشان نمي دهد كه بايد زوم كنم تا فول شود كه جالب نيست آيا راه حل ديگري ندارد؟ مثلا دست بردن در خود فايل در كامپيوتر؟ و روش آن؟
3- قبل از آپديت يك گزينه اي داشت كه رزولوشن را منوال ميشد تنظيم كرد ولي بعد از آپديت حذف شدن؟آيا درست است؟
4-وقتي دستگاه را خاموش ميكنم بهد از چند دقيقه هارد اكسترنال (مدل آداپتور دار) نيز خاموش ميشود آيا به نظر شما كاملا هارد خاموش شده يا بايد آداپتورش را از برق بيرون بياورم؟آداپتور خود دستگاه چي از برق بيرون بياورم يا نياز نيست؟
ضمنا اگر بتوانم سووالي جواب بدهم در خدمتم ممنون
دوست عزیز در مورد سوال اولت باید بگم چون دستگاه رو از برق میکشی واسه همین بوت اولیش یکم طول میکشه و این طبیعی هستشنقل قول:
در مورد سوال دومت هم همونطوری که گفتی از خود دستگاه راهی نیست جز زوم کردم البته میتونی تو خود کامپیوتر رزولیشنشو رو عوض کنی که این بنظر من هم زمان بره و هم باعث افت کیفیت میشه
سوال سومت هم باید بگم هنوزهم میشه رزولیشنش رو دستی تنظیم کرد از کابل hdmi استفاده میکنین؟
سوال چهارم هم بله هارد خاموش میشه و نیازی نداره از برق بکشی من قبلا مدل معمولیشو داشتم که اون هاردو خاموش نمیکرد و مجبور بودم از برق بکشم برای همین هم رفتم این مدلشو گرفتم که خودش هاردو خاموش میکنه
من کلی فیلم رو dvd دارم ایا ممکنه اونا رو روی هارد کپی کنم و با این دستگاهی که معرفی کردید ببینم ؟
بله.میتونین از دی وی دی یک ایمیج با فرمت ISO بگیرین و بریزین رو هاردتون.نقل قول:
درخواست کمک فوری از دوستان متخصص
من یک دستگاه WD LIVE PLUS دارم . فیرمور قبلی که اومد طبق دستورالعمل زدم و دستگاه آپدیت شد (1.04.22V)
اما...
دیشب ، 1.04.31B رو دانلود کردم، استرکت کردم روی فلش اما
الف- اصلاگزینه Upgarde fimrware توی setting نبود
ب- قبلا دستگاه بصورت اتوماتیک فایل های آپدیت رو می شناخت ولی هر کار میکنم الان این اتفاق نمیسوفته
ج- در داخل system setting گزینه update رو هم امتحان کردم ولی بعد از سرچ اعلاl میکنه چیزی یافت نشد
1- دستگاه را از برق نمي كشم ولي اين مسئله صورت مي پذيرد.نقل قول:
3- بله از طريق hdmi وصل است لطفا راهنمايي كنيد كجا رزولوشن دستي تنظيم مي شود
ممنون
سلام / از آپدیت جدید Firmware/1-04-31-Vمیشه جهت مدل Generation 2 استفاده کرد؟
يه سووال چه جوري ميشه 10 تا فايل تصويري را select كرد كه اتوماتيك پشت سر هم نشون بده select all
بنده میخوام برم پاساژ ایران بخرم....میشه راهنمایی کنید اسم دقیق آخرین مدلش رو و اینکه آیا تقلبی هم داره....نقل قول:
راه تشخیصش چیه؟
چند تا عکس هم از کارتونش بزارید:19:
سلامنقل قول:
طبقه دوم پاساژ ایران ( با پله برقی سمت راست ) نمایندگی رسمی سازگار ارقام مدل WD TV Live را به قیمت اصلی و با گارانتی خود محصولات وسترن دیجیتال یعنی سازگار ارقام به فروش میرساند در ضمن همان جا هم می توانید همراه پلیر یک هارد اکسترنال با برند وسترن دیجیتال یا سی گیت هر دو با گارنتی خود سازگار ارقام خریداری کنید. همچنین در طبقه زیر همکف پاساژ ایران، فروشگاه زیتون هم این پلیر را موجود دارد.
فقط برای تهیه کابل HDMI پیشنهاد میشه حتما از برندهای معروف و اصل که اکثرا در طبقه دوم پاساژ بزرگمهر در خیابان جمهوری موجود است تهیه و خریداری کنید و از کابل های ارزان قیمت و نامعتبر برای اتصال پلیر به تی وی استفاده نکنید چون اکثر این کابل های قابلیت انتقال و نمایش 12 بیت رنگ ( که در تنظیمات پلیر موجود است ) را نداشته و روی تی وی نویز بالا ایجاد می کنند.
اقا میدونی قیمتش تو نمایندگی چنده؟
نه این اپدیت فقط مال wd tv live هست برای wd tv معمولی gen 1 و 2دیگه اپدیت نمیادنقل قول:
سلام دوست عزیز بله به راحتی انجام میشه دادنقل قول:
با تشکر فراوان....فرق بین نوع پلاس با معمولیش چیه....؟نقل قول:
روش نوشته؟
سلام كسي بلده اينترنتشو راه بندازه
ممنون ولي نگفتيد چگونه؟نقل قول: